A legjobb brit WordPress tárhely felülvizsgálva!

Digitális ügynökségként, ahol rengeteg WordPress tárhely-fiók van (sok mellékprojektünk van ��), egy nagyon tisztességes elképzelésünk van arról, hogy kinek a legfontosabb WordPress tárhelyszolgáltatása az Egyesült Királyságban.


Noha az alábbiakban található egy praktikus tárhely-összehasonlítási táblázat, és még az WordPress tárhely-áttekintéseit még az oldal lefelé írtam, tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenkinek van ideje elolvasni mindent … Tehát térjünk csak a lényegre.

Az 12 legjobb brit WordPress tárhelyszolgáltatás vannak:

 1. Hostinger – A WordPress átfogó legjobb tárhelye
 2. Kinsta – a WordPress legjobban kezelt gazdagépe
 3. SiteGround – nagyszerű WordPress tárhely
 4. A2 tárhely – a legjobb WordPress tárhely a viszonteladók számára
 5. WP Engine – A második helyezett kezelt WordPress gazdagép
 6. GreenGeeks – A legjobb zöld tárhely
 7. eUKhost
 8. Szív Internet
 9. HostGator
 10. InMotion tárhely
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Miért fontos a Solid WordPress tárhely?!

A WP-szolgáltató minősége hatalmas hatással lehet a webhely lehetséges sikerére.

Vegyük a weboldal sebességét Például, tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10 csak elfordul minden másodpercig, amikor a webhelyet még mindig betöltik … ezért egy tisztességes WordPress gazdagép létfontosságú!

Néhány márka, amely a tartalomra hivatkozik:

Kiemelt a webhelyeken

Az alábbi táblázat gyors áttekintést nyújt a személyes első három WordPress-házigazdankról az Egyesült Királyságban.

Az oldal lejjebb részletekbe mentünk, összesen 12 WordPress tárhely-áttekintéssel. Javasoljuk, hogy a legjobb ár-érték arányhoz ragaszkodjon az első 3 helyezett közül!

WordPress tárhelyszolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWeboldal
Hostinger logó £ 0.80 (Hatalmas eladás egy 4 éves tervre) 10 GB

 • Nagyon megfizethető
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Érzékeny támogatás
 • Egyesült Királyság szerverei + globális hálózat = Nyertes!

Hostinger áttekintés
Kinsta $ 30 10 GB
 • Nagy teljesítményű
 • London szerver
 • a Google Cloud Platformot használja
 • CDN tartalmazza
Kinsta Review
siteground2 2,95 £ (lefelé 8,95 GBP-től, csak az első számlán) 10 GB
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Adatközpont Londonban
 • Villámgyorsan
 • Nagyszerű támogatás
SiteGround áttekintés

A 12 legfontosabb WordPress tárhely-áttekintés 2020-ra

1. Hostinger – a legjobb átfogó WordPress tárhely

Hostinger logó

Weboldal: www.hostinger.co.uk
Ár:
£ 0.80
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő chat

A Hostinger jelenleg a WordPress abszolút kedvenc gazdagépe, az értéke, amelyet csak 0,80 fontért kap, nagyon lenyűgöző!

Pillanatnyilag őrültekké válnak (több mint 29 millió felhasználó), és jó okkal! WordPress-tárhely-terveik minden olyan szolgáltatást kínálnak, amelyet a legtöbb versenytárs kínál, de A Hostinger a költségek töredékéért teszi meg anélkül, hogy a minőség veszélyeztetné.

De az a tény, amely valóban megkülönbözteti a Hostingert a többitől, az, hogy beépítik a WordPress webhelyeket. A regisztráció, a domain név csatlakoztatása, a WordPress telepítése és a felhasználói élmény zökkenőmentes.

Gyors, rendkívül egyszerű, és csak működik. Lenyűgöző cucc!

A WordPress tárhely szolgáltatásaival kapcsolatban minden csengő és síp van, mint a legújabb PHP, egy egyedi méretű gyorsítótár-bővítmény a teljesítmény fokozása érdekében, nagyon szilárd biztonsági szolgáltatások a BitNinja-val való partnerségük révén, garantáltan 99,9% -os rendelkezésre állás, 24/7 WordPress ügyfél támogatás… és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek!

És csak arra az esetre, ha szüksége van rá, minden terv a Github integrációval jár (az ottani okosabb fejlesztőknek / tervezőknek).

Ami az adatközpontokat illeti, nemcsak vannak az Egyesült Királyságban, hanem az Egyesült Államokban, Hollandiában, Litvániában, Szingapúrban, Brazíliában és Indonéziában is. Tehát ha a célpiac egy másik országban vagy tengerentúlon található, fedezetükbe fognak téged hozni.

A legolcsóbb WordPress-terv csak 0,80 £ (hatalmas akció) és 1 helyet biztosít, amely tökéletes az induláshoz.

Valójában nem hibázhatunk Hostingerrel!

Előnyök

 • Nagyon megfizethető
 • Szerverek az Egyesült Királyságban
 • Szakértői WordPress támogatás
 • Nagy felhasználói élmény

Hátrányok

 • N / A

2. Kinsta – a legjobb menedzsment WordPress host

A Kinsta WordPress tárhely logója

Weboldal: kinsta.com
Ár:
$ 30
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, jegyek

A Kinsta a teljes mértékben kezelt WordPress tárhely-szolgáltatók kategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy embercsoporttal és egyéni alkalmazásokkal folyamatosan figyeli és módosítja a beállításokat, ahol a WordPress-webhely teljesítményének maximalizálása érdekében szükség van rá.

Webhelyeik fogadására a Google Cloud Platformot használják, és világszerte több mint 15 adatközponttal rendelkeznek, amelyek közül választhat. Nagyon különbözik a szokásos megosztott tárhely rendszerektől, a Kinsta minden webhelynek megadja a saját szerver erőforrásait, így teljesen védett vagy a többi potenciálisan problematikus webhelytől … mivel a webhelyed az egyetlen “a házban”.

Ráadásul szerver szintű gyorsítótárazást, integrált CDN-t, ingyenes SSL-t, egy kattintással készített biztonsági másolatot állít vissza, átmeneti környezeteket és még sok minden mást.

A fentiek egyben a többletköltségek oka is. Javasoljuk a Kinsta-t nagyobb, erőforrás-igényesebb webhelyek számára, amelyek globális közönség számára megfelelőek, így a többletköltségek teljesen indokoltak. Ha kis- és középvállalkozásának webhelyét, blogját vagy bármi mást szeretne üzemeltetni, amely nem egy hatalmas e-kereskedelmi áruház, általános szuper nagy forgalmú webhely vagy fórum, akkor a SiteGround nyújtja a legjobb értéket..

Terveik havi 30 dollárban kezdődnek.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Korlátozások a php-dolgozók alapján, 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ingyenes SSL, ingyenes CDN, epikus biztonság, teljesítmény-elemzés, üzemidő-figyelés, DDOS-észlelés stb..

Előnyök

 • Google Cloud Platform
 • Szuper magas biztonság
 • Nagyon tapasztalt
 • Ingyenes migráció a webhelyen
 • Szuper skálázható

Hátrányok

 • Kicsit drágább

3. SiteGround – nagyszerű WordPress tárhely

siteground2

Weboldal: www.siteground.com
Ár:
£ 2.95
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A SiteGround egy másik nagyszerű WordPress gazdagép. A WordPress speciális tervei jól optimalizáltak, és tele vannak WP-specifikus szolgáltatásokkal. Világszerte gyors adatközpontokkal, többek között Londonban vannak, és ami a legfontosabb: a támogatás remek.

A vendéglátás és a WordPresshez való alkalmazkodás terén fenomenális munkát végeztek egy egyéni gyorsítótárazó rendszerrel (SuperCacher néven), egy olyan egyedi pluginnel, amely az SSL hozzáadását és a gyorsítótárazást egyetlen kattintással lehetővé teszi, automatizált frissítéseket és még sok minden mást.

Ráadásul még 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, ami abszolút bátorsággá teszi őket!

3 WordPress tárhely-terve van, leginkább megfizethető csomagjuk csak a kezdődik £ 2.95 / hó (69% -kal a szokásos áratól)!

WordPress tárhely jellemzői: Ingyenes SSL, ingyenes CDN, WP speciális támogatás, amelyet a WordPress ajánlott, egyedi bővítmény a gyorsítótárazáshoz és az ssl opciókhoz, automatikus frissítések, automatikus WP áttelepítés és még sok más.

Előnyök

 • Ingyenes SSL + CDN
 • Kiszolgálók Londonban
 • Szakértői WordPress támogatás
 • Felhasználóbarát

Hátrányok

 • A megújítási költségek egy kicsit magasak

4. A2 tárhely – a legjobb WordPress tárhely a viszonteladók számára

A2 tárhely logó

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár:
$ 3.92
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az A2 Hosting mind a megosztott tárhelyet, amely támogatja a WordPress-t, mind pedig a WP által kezelt hostolási terveket az extra nyugalom érdekében. Szervereik nagyon jól vannak optimalizálva egy sor CMS-hez, ideértve a WP-t is, így nincs szüksége a kezelt tervre, hacsak nem szeretnének extra WordPress-specifikus funkciókat (amelyek alább találhatók). Számos adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról (Amszterdam az Egyesült Királyságban), és fantasztikus támogatást nyújtanak.

Az összes megosztott tárhelytervük korlátlan lemezterülettel, ingyenes SSL-vel, bármikor pénz-visszafizetési garanciával (ami elég ügyes) és ingyenes migrációkkal érkezik..

3 hosting csomagot kínálnak, legolcsóbb tervük csak a kezdettel kezdődik 3,92 USD / hónap (eredetileg 7,99 USD / hónap). A kezelt WordPress tárhely 12,97 USD -tól kezdődik.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Ingyenes SSL, CDN, SSH, helymeghatározás, egyszerű WP biztonsági mentések, LiteSpeed ​​gyorsítótár.

Előnyök

 • Nagyszerű előadás
 • Jó a viszonteladók számára
 • Nagyon megfizethető

Hátrányok

 • Nincs hivatalos WordPress-ajánlás (ezért a SiteGround magasabb a listánkban)

5. WP Engine – A második helyezett kezelt WordPress Host

wp motor logó

Weboldal: wpengine.com
Ár:
 $ 35
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A WP Engine egy kezelt WP gazdagépen keresztül és keresztül, valójában ez az egyetlen, amit csinálnak, és jól csinálják! Csakúgy, mint néhány, a felülvizsgált házigazda, az EverCache nevű egyéni gyorsítótár-bővítményt építettek, ÉS CDN-vel rendelkeznek a betöltési idő csökkentése érdekében. Ők az egyik leggyorsabb WordPress-házigazda.

Árképzésük nem a lemezterület, hanem a havi látogatók mennyiségén alapul. Az indulási terv egy 25k-os határ körül halad, majd onnan felmegy.

24 órás és hét órás támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Nagyon lenyűgöző frissítési folyamatuk is van, ahol előbb tesztelik az összes nagyobb WP frissítést, mielőtt az élőben elindul. Fejlesztési, átmeneti és termelési környezeteket, valamint a freeSSL-t is kínálják.

Legolcsóbb tervük 35 dollár / hó.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: DDOS-védelem, fenyegetés-észlelés, fejlesztési / átadási / gyártási környezet, globális CDN, egyedi gyorsítótárazás.

Előnyök

 • Nagyszerű támogatás
 • Nagyon megbízható és tapasztalt
 • A WP hosting piacvezetője

Hátrányok

 • Kicsit drágább

6. GreenGeeks – A legjobb zöld tárhely

GreenGeeks logó

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
$ 2.95
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks azon társaságok egyike, amelyek csak tudják, hogy nagyobbak lesznek. Míg a legfontosabb horog az, hogy mennyire környezetbarátak (miben vannak valójában), az energiafogyasztást háromszor visszahelyezik a hálózatba). A WordPress tárhely-teljesítménye elég lenyűgöző.

Korlátlan lemezterületet kínálnak minden tervhez, több adatközponttal rendelkeznek Kanadában és az Egyesült Államokban, ingyenes SSL-t, ingyenes migrációt és még sok minden mást kínálnak. 24 órás támogatást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kapnak arra az esetre, ha nem elégedettek a szolgáltatásaikkal.

A legolcsóbb terv 2,95 USD / hónap-ban kezdődik.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: WordPress fokozott biztonság, WP áttelepítés, CDN integráció, automatikus WP frissítések.

Előnyök

 • Megfizethető
 • Szuper zöld
 • Jó biztonság

Hátrányok

 • A versenynek robusztusabb WP funkciói vannak (de ezek is magasabbak)

7. eUKhost

eUKhost logó

Weboldal: www.eukhost.com
Ár:
£ 3.99
Lemez terület: 5 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az eUKhost egy másik nagyszerű WordPress gazdagép, amelynek 4 adatközpontja van az Egyesült Királyságban. Minden tervhez tartozik egy ingyenes domain, a nap 24 órájában nyitott támogatás, automatizált biztonsági mentések és az árak zárolva vannak, ha a jövőben felmerülnek a költségek..

Ezen felül kínálnak WordPress optimalizált tárhelyet is, kezdve 5 GB lemezterületen és az alapterv legfeljebb 5 helyén. A WP tervekhez automatizált rosszindulatú programok ellenőrzése tartozik, amelyek fájlokat keresnek rosszindulatú programok, szkript-befecskendezések, webhelyek közötti szkriptek (XSS) támadások és egyebek ellen. Emellett DDOS-védelemmel, szakértői támogatással, nagyszerű tűzfallal és a WordPress Toolkit-nek hívják. Az eszközkészlet tartalmaz megrendezést, klónt & szinkronizálás, 1 kattintással történő edzés, WP egyszerű áttelepítés, 1 kattintással a WP bejelentkezés és még sok más.

Terveik 3,99 font-tól kezdődnek.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: WordPress eszközkészlet, speciális támogatás, W3 teljes gyorsítótár, WordPress verziókezelés, plugin menedzsment, DDOS védelem, WP tűzfal.

Előnyök

 • Megfizethető
 • Helyi brit házigazda
 • Jó biztonság

Hátrányok

 • Az 5 GB-os lemezterület nem olyan sok

8. Szív Internet

Szív Internet logó

Weboldal: www.heartinternet.uk
Ár:
£ 9.49
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Heart Internet ismert, hogy visszaadja a közösséget, mivel különféle eseményeket és konferenciákat szponzorálnak. Mint WordPress tárhely, ők is elég szilárdak. A házon belüli WP speciális támogatással, korlátlan sávszélességgel és lemezterülettel, ingyenes migrációval és szupergyors beállításokkal jó választás.

Ennek ellenére az ár egy kicsit magasabb, mint a verseny, és ne feledje, hogy az Egyesült Királyságon kívül nincs adatközpontuk … tehát CDN-re lenne szüksége az USA közönség eléréséhez..

Terveik havi 9,49 £ -nál kezdődnek

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Speciális támogatás, WP áttelepítés, korlátlan lemezterület.

Előnyök

 • Helyi hosting szolgáltatás
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Drága

9. HostGator

Hostgator logó

Weboldal: www.hostgator.com
Ár:
 $ 5.95
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Miközben a HostGator veterán a vendéglátóiparban, WordPress-terveik valóban meglehetősen újak, és sokkal jobban teljesítenek, mint a szuper olcsó megosztott webtárhely-tervek. WP-hosting felhő-architektúrát használ, amely lehetővé teszi az 1-kattintásos méretezési képességeket. Emellett automatikus biztonsági mentéseket és egy kattintással történő visszaállítást, ingyenes áttelepítést és továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a WP-specifikus támadások számára.

Az Egyesült Királyságban azonban nincsenek szerverek, így ismét CDN-re lenne szükség, hogy más országokban tisztességes betöltési időket kapjon.

A WordPress tárhely-terveik havi 5,95 dollárból indulnak.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Ingyenes SSL, felhőtárhely, szakértői támogatás, domain adatvédelem, automatikus rosszindulatú programok eltávolítása.

Előnyök

 • WP szakértői támogatás
 • skálázható
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Nincs ingyenes CDN

10. InMotion tárhely

InMotion Hosting logó

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár:
$ 7.26
Lemez terület: 40 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az InMotion Hosting üzleti megoldásairól és nagyon magas színvonalú web hosting szolgáltatásairól ismert. Amit azonban a legtöbb ember nem tud, az is, hogy WordPress megoldásokat is kínálnak. Kicsit drágábbak, de kiváló teljesítményt nyújtanak!

Kezdjük a biztonsággal, mivel ez egy nagyon fontos téma. Az InMotion DDOS-védelmet, hack-védelmet és egyéni tűzfalat kínál, amely elegendő még a leginkább agresszív támadásokhoz is. Ami a többi funkciót illeti, minden tervhez tartozik egy 90 napos pénz-visszatérítési garancia, a színpadi környezet, a drag-n-drop oldalkészítő és még sok más.

Nagyszerű támogató csoporttal is rendelkeznek arra az esetre, ha összezavarod a webhelyet, és segítségre van szüksége. Az Egyesült Királyságban azonban nincsenek szerverek, ami kissé megdöbbentő.

Terveik 7,26 dollártól kezdődnek havonta.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Kezelt frissítések, fejlett biztonság, átmeneti környezet, a WordPress előre telepítve, ingyenes domain, az drag and drop oldalkészítő.

Előnyök

 • Ingyenes domain név
 • Megbízható
 • 90 napos pénz-visszafizetési garanciavállaló
 • Jó biztonság

Hátrányok

 • Az amerikai szerverek lelassíthatják a teljesítményt

11. Bluehost

Bluehost logó

Weboldal: www.bluehost.com
Ár:
$ 19.99
Lemez terület: 30 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Bluehost elsősorban az olcsó, 3,95 dolláros megosztott tárhelycsomagról ismert, ám a WordPress tárhelyet kínálnak a VPS szervereiken is. Az ár kissé magasabb, de a teljesítmény növekedése észrevehető. WP-terveik tartalmazzák az ingyenes SSL-t, a SiteLock biztonságot, az Advanced CDN-t és a SiteLock WAF-ot.

Alaptervük havonta akár 100 millió látogatásra is jó, ami abszurd módon magas (ha tudod, hogyan kell egy ilyen helyet felépíteni, találj meg minket).

Az Egyesült Királyság számára ez valószínűleg nem nagyszerű választás, mivel nincsenek szerverek az országban. Ismert, hogy jó hírneve az elmúlt években egy kicsit meglepő volt, amikor az EIG megvásárolta őket, és a támogatás / általános minőség lefelé ment … visszaállnak most, de eltart egy darabig, mire visszajuthatnak korábbi dicsőségükhöz..

Támogatási tervük 19,99 dollárra kezdődik.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: CDN, WAF tűzfal a SiteLock által, fejlett biztonság, magas látogatások / hónap korlátozás.

Előnyök

 • Tisztességes biztonság
 • CDN tartalmazza

Hátrányok

 • Sziklás hírnevét

12. Álomszellem

DreamHost logó

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár:
$ 7.95
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A DreamHost magas színvonalú hosting megoldásokról ismert. És a WordPress tárhelyterve nem különbözik egymástól, a WordPress ajánlja őket (csakúgy, mint a SiteGround), ami önmagában nagyon lenyűgöző.

Alaptervük elképesztő 97 napos pénz-visszatérítési garanciával, ingyenes SSL-vel, ingyenes Whois adatvédelemmel és 24/7 WordPress szakértői támogatással jár. Valójában kétféle WordPress-tárhely-terve van, az egyik megosztott tárhelyen, a másik pedig felhőkiszolgálón (DreamPress néven) működik, ami jelentősen növeli a teljesítményt. Ezek határozottan egy lépést jelentenek az alaptervhez képest, és számos további WP szolgáltatást kínálnak, például szerver szintű gyorsítótárazást és azonnali frissítéseket.

Az Egyesült Királyságban azonban nincs kiszolgáló …

Terveik 7,95 dollár / hónap.

A WordPress tárhely szolgáltatásai: Automatikus frissítések, WAF, WP előre konfigurálva, ingyenes SSL, domain adatvédelem.

Előnyök

 • Ingyenes SSL
 • 97 napos pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • Nincs brit szerver

UK WordPress tárhely: Hogyan válasszuk ki a legjobbat??

Mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások felfedezték a WordPress webhelyükön és blogjaikban történő használatának egyszerűségét és szépségét. Sokoldalúsága és minősége ideálisvá tette az egyének számára, akik csak el akarják tartani saját blogjukat és fejleszteni akarják saját márkájukat, vagy akár az e-kereskedelmet folytató közepes méretű vállalkozások számára is..

Ha magánszemély vagy vállalkozás szeretne saját weboldalt létrehozni, akkor valószínűleg túl vannak téve az összes ottani lehetőség, és lehet, hogy nem érti a különbséget a webdesign eszköz (vagy CMS) és a webhelygazda között. Nagyon fontos, hogy ne csak megértsük a különbséget, hanem tudjuk, mit kell keresni egy jó gazdagépen, mivel a rossz webtárhely megsemmisítheti a webhelyek legkönnyebb részét..

Itt áttekinti magát a WordPress-t és a WordPress tárhelyet, végül azzal a céllal, hogy segítsen megtalálni a legjobb webtárhelyet a WP számára. Ezeket a WP-összehasonlításokat más országokban is elvégeztük, például a WordPress Ausztráliában és a WordPress Kanadában.

együttműködés a WordPress-szel

Mi a WordPress??

WordPress logóElőször is, ha valóban még nem ismeri a tartalomkezelő rendszereket, akkor hasznos lenne megmagyarázni, mi a WordPress.

A WordPress egy nyílt forráskódú (ingyenes) Tartalomkezelő Rendszer (CMS) szoftver, amelyet webhelyek létrehozására használhat. Egyszerűen fogalmazva – ez egy eszköz, amely segít saját webhelyének vagy blogjának elkészítésében.

Akár tech geek, akár nem, ez az egyik legjobb CMS, amelyet választhatott webhelyének létrehozásához. Ismert, hogy ez a legkönnyebben használható, így tökéletesen alkalmazható kezdőknek, de hatalmával és rugalmasságával is képes kiszolgálni valakit, aki műszaki hozzáértésű és / vagy aki bonyolultabb üzleti vállalkozással bír a weboldalon..

Ha webhelyet vagy blogot szeretne indítani, akkor nem hibázhat el a WordPress használatával. A jelentések szerint a leginkább használt CMS több mint 60 000 millió webhellyel rendelkezik. Ezenkívül a tíz millió internetes webhely több mint 25% -át választhatja meg.

De amint arra fentebb utaltunk, nem elegendő a CMS kiválasztása, és egy vonzó és hatékony webhely készítése. Azt is ki kell választania, hogy a webhelyet hogyan kívánja üzemeltetni. Ezt a döntést oktatni kell, mivel a rossz hostolási választás valóban rossz webhelyet eredményezhet a gyönyörű webhelyen, és problémákat okozhat.

Tehát ezen a jegyzeten …

Mi a WordPress tárhely??

Először is, amit nem értünk a WordPress tárhelyén: a WordPress.com ingyenes felhasználást kínál a felhasználóknak a rendkívül egyszerűsített WordPress webhelyekre. Ez nem ajánlott, mivel nem biztosítja azokat a szolgáltatásokat vagy ismereteket, amelyekre szükség van egy professzionális weboldalhoz, amely kiváló szolgáltatást nyújt és erős webes jelenléttel rendelkezik. Tehát, hacsak nem csak rúgásokkal és kuncogásokkal foglalkozik, ne használja a wordpress.com webhelyet a tárhelyhez.

Amit a WordPress tárhely alatt értünk, meglehetősen egyszerű: azt jelenti, hogy meg kell találnia a saját tárhelyszolgáltatását, és azt kell elbírálnia, hogy a WordPress webhelyet az Ön számára üzemeltesse. Valójában az összes tárhelyszolgáltatás képes a WordPress webhely tárolására, tehát nem feltétlenül talál olyan tárhelyszolgáltatást, amely azt állítja, hogy csak a WordPress-t üzemelteti, vagy olyan szolgáltatásokat, amelyek szerint nem rendelkeznek a WordPress képességeivel.

Noha az összes szolgáltatás nagyjából a WordPress-webhelyet üzemelteti, néhányuk minden bizonnyal jobb abban, mint mások. Ha tárhelyszolgáltatást keres, akkor mindenképpen érdemes időt és erőfeszítést megkeresni ezek közül az egyikre, mivel rendelkeznek WordPress speciális segítséggel, amely valóban változást hozhat. Bármit kínálnak, a szuper könnyű telepítéstől a WordPress speciális technikai támogatásáig, eszközökig stb.

Végső megjegyzés arról, hogy mi a WordPress tárhely: bár megosztott, dedikált és / vagy VPS szerverekre is szervezhet WordPress-t (ne felejtsd el a drágább kezelt WordPress-tárhelyeket sem), jelenlegi céljainkhoz ragaszkodni fogunk megbeszéljük a WordPress jó megosztott tárhelyszolgáltatásainak vonásait és hátrányait.

A megosztott tárhely általában véve a leggyakoribb a WordPress-t használó emberek számára, és valami olyan bonyolult és költséges, mint egy dedikált szerver vagy akár a VPS-kiszolgálók is a legfontosabbak a nagyvállalatoknál. A megosztott tárhely egyszerűen azt jelenti, hogy megoszt egy szervert más webhelyekkel, ez csökkenti a költségeket.

Egy jó tárhelyszolgáltató tudni fogja, hogyan lehet korlátozni az egy kiszolgálón lévő helyek számát, hogy ne tapasztaljon negatív következményeket egy megosztott szerver használatához..

Miért van szüksége WordPress tárhelyre??

Miért, ha valóban az összes tárhelyszolgáltatás képes a WordPress tárolására, fontos olyan szolgáltatást találni, amely a WordPressre specializálódott, vagy inkább a WordPress „barátságosabb”? Néhány ok, amiért már fentebb utaltunk rá, de ezekkel még részletesebben foglalkozunk.

Anélkül, hogy túl sokat átugornánk, és megvitatnánk a legfontosabb funkciókat, általában véve a WordPress tárhely olyan gazdagépet jelent, aki rendkívül egyszerűvé teszi a WordPress telepítését, vagy aki meg fogja tenni az Ön számára, amikor megvásárolja szolgáltatásaikat. Ezenkívül sokkal könnyebbé és zökkenőmentes átmenetekkel megkönnyítik a WordPress webhely átvitelét egyik gazdagépről a másikra.

Ezenkívül a megszerzett kezelőpanel valószínűleg eszközöket és módszereket is tartalmaz a WordPress-webhely sebességének és funkcionalitásának javításához, ha a gazdagép maga WordPress-gazdagépet képvisel. Végül, sokkal valószínűbb, hogy technikai támogatást is kap, akik jártas szakemberek a kifejezetten a WordPress platform kezelésében, és garantáljuk, hogy hálás lesz az első alkalom, amikor felhívja őket (és ez meg fog történni)..

Tehát miért keres egy WordPress tárhelyszolgáltatást? Annak érdekében, hogy a tapasztalat egyáltalán könnyebb, kellemesebb és kevésbé zavaró legyen. Ez természetesen azt is jelenti, hogy webhelye gyorsabban működik és jobban fut, mint egyébként, ami természetesen csak a vállalkozása számára jó.

Előnyök & Hátrányok a megosztott WordPress tárhelyen

Ha mérlegelni szeretnéd a folytatni kívánt tárhely típusát, akkor természetesen tudni akarod, hogy mi az előnye és hátránya. Mint fentebb említettük, úgy döntöttünk, hogy a WordPress megosztott tárhelyére összpontosítunk, de minden bizonnyal számos más típus létezik.

Tehát, mi az előnye és hátránya a megosztott WordPress tárhelynek?

Előnyök                                                                            

 • Nagyon megfizethető / olcsó
 • Tökéletes kis- és középvállalkozások számára
 • Tökéletes azok számára, akik újak egy weboldal létrehozásában és kezelésében
 • A megosztott gazdagép nem korlátozódik csak a WordPress-re
 • Korlátlan plugins
 • Rendkívül egyszerű telepítés és testreszabás a cPanel segítségével

Hátrányok

 • A megosztott szerver az erőforrások megosztását jelenti a kiszolgálón lévő más webhelyekkel
 • Ha a kiszolgálón más webhelyek is megsemmisítik az összes erőforrást, az lassíthatja webhelyét
 • Lehet, hogy kevésbé szakosodott technikai támogatással rendelkezik (a fentiek szerint azonban, ha helyesen keres, ez nem jelenthet problémát)

Mindezek ellenére, ha tudod, hogyan kell minőségi gazdagépet keresni és azonosítani, akkor a megosztott tárhely-terv mentes lehet a fent felsorolt ​​hátrányoktól is.

WP-tárhely-szolgáltatók kutatása

Szóval, hogyan lehet meghatározni a legjobb WordPress-ot, amely az Egyesült Királyságot tárolja? Jól…

A WordPress tárhely szolgáltatásai áttekintésre

Ha ragaszkodik ahhoz, hogy megkeresse a következő alapvető szolgáltatásokkal rendelkező tárhelyszolgáltatást, akkor jó úton kell lennie egy nagyon kielégítő élményhez a WordPress megosztott tárhelyszolgáltatásával kapcsolatban..

Noha emlékeznünk kell arra, hogy megkapja azt, amit fizet, ugyanakkor arra is ösztönözni szeretnénk, hogy továbbra is minőségi tárhelyet találjon ezekkel a szolgáltatásokkal anélkül, hogy a bankot megtörné. Ezen a megjegyzésen itt találhatók azok a szolgáltatások, amelyeket feltétlenül meg kell vizsgálnia a megfelelő gazdagép megtalálásához:

Egyetlen kattintás vagy a WordPress előtelepítése lehetőség

A legjobb WordPress tárhelyszolgáltatásokhoz a WordPress egyetlen kattintással történő telepítését is igénybe veheti a cPanel, vagy a WordPress előtelepítését kínálja, amikor megvásárolja szolgáltatásaikat. Néhányuknak már van meglévő üzleti WordPress témájú könyvtára, ingatlan-WP témák, WordPress témák fotósok számára és még sok más.

Túl sok nagyszerű tárhelyszolgáltatás van ott, amely ezt a lehetőséget kínálja, tehát egyáltalán nem szabad az egyetlen kattintással történő telepítésen méltatnia. Ez sokkal könnyebbé teszi a folyamatot, és azt jelenti, hogy nagyon készen áll arra, hogy a szolgáltatás megvásárlása után azonnal elkezdje webhelyének elkészítését.

Vevőszolgálat

támogatási lehetőségekGyakran túl könnyű figyelmen kívül hagyni, de alapvető fontosságú az ügyfélszolgálat. Különösen akkor, ha ez az első alkalom, amikor webhelyet készít, akkor segítségre lesz szüksége. Még akkor is, ha nem ez az első alkalom, mivel a hibák és az állásidők azt jelentenék, hogy az ügyfelek (és így a bevétel) elvesznek, nem akarja, hogy hagyja magának kitalálni.

A jó tárhelyszolgáltatások 24 órás támogatást kínálnak, gyakran többféle módon, például online csevegésen és telefonos támogatáson keresztül. Ne rendezzen mással kevesebbel. Természetesen azt is meg kell találnia egy tárhelyszolgáltatást, amely megemlíti, hogy a WordPress speciális szakértelmét kínálja. Nézze meg a tervezett szolgáltatások áttekintését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ügyfeleik igazolják-e az ügyfélszolgálat minőségét.

Szerver helye

A webhely sebessége és minősége szempontjából fontos, hogy a gazdaszerver valahol az Ön tartózkodási helyén található. Nem ugyanabban a városban, vagy akár az Egyesült Királyságban értjük, feltétlenül, de ennek a világ ezen oldalán kell lennie, és minél közelebb van, annál jobban fog működni a WordPress webhely. Tehát kerülje az óceánon átnyúló, például az Egyesült Államokban található hostolási szolgáltatásokat.

Ennek egyik oka, hogy olyan host szolgáltatót találhat, amelynek több adatközpontja van az országban és / vagy a világon. Ebben az esetben ellenőrizze, hogy kiválasztotta-e a legközelebb lévő adatközpontot.

Sebesség

Szerver sebességeA sebesség (vagy annak hiánya) óriási szerepet játszik abban, hogy felhasználói elégedettek-e a webhellyel, és befolyásolhatja webhelye teljesítményét, és ezáltal a bevételét. Tehát a sebesség nyilvánvalóan fontos. Számos tárhelyszolgáltatás olyan dolgokat kínál, mint az SSD (szilárdtestalapú lemezek) és / vagy a CDN (tartalomszolgáltatási hálózat), amelyek ingyen jelentősen javíthatják a betöltési sebességet. Érdemes keresni egy olyan szolgáltatást, amely ezeket kínálja.

Szerver Uptime

Nincs ok a 99,9% -nál kevesebb szerver rendelkezésre állási idővel elrendezni a tárhelyszolgáltatást. Mindegyik legjobb kínálhatja ezt, miközben hihetetlenül gazdaságos. A nyilvántartásuk valódi ellenőrzésének legjobb módja a Google-on keresztül keresni, hogy felkutassa a cégek statisztikáit; ne csak vegye figyelembe a szót.

Sávszélesség & Adatátvitel

Számos tárhelyszolgáltató azt állítja, hogy korlátlan sávszélességet vagy tárhelyet kínál. Noha ez vonzó, ez azt jelentheti, hogy túlterhelik szervereiket, így a minőség és a sebesség gyenge lehet. Valójában a 2Gb-nek elegendőnek kell lennie a legtöbb számára, és a legtöbb szerver képes lesz többet szolgáltatni, mint amennyit akartál. Ez ismét jó dolog, amikor az ügyfél-értékelések olvasásakor összpontosítani kell. Ezenkívül, ha azt tervezi, hogy sok webhelyet szeretne letölteni a webhely látogatói számára (mp3, pdfs, stb.), Fontos, hogy szem előtt tartsa az adatátviteli korlátokat is..

Ingyenes domain regisztráció + kiegészítő domain

Az összes jó tárhelyszolgáltatás ingyenes domain-t biztosít Önnek, mint a csomag része, tehát határozottan ne maradjon kevesebbel. Ezenkívül, bár valószínűleg nem lesz rá szüksége, amikor elkezdi online üzleti vállalkozását vagy webhelyét, a jövőben több domaint és webhelyet is szüksége lehet. Érdemes megnézni, hogy megengedett-e fiókonként egynél több WordPress-webhely létrehozása. Sokan több és akár korlátlan domaint kínálnak.

mentések

A biztonsági mentések rendkívül fontosak, és sok fájdalmat takarítanak meg (senki sem akarja elveszíteni órányi erőfeszítéseit). Ellenőrizze, hogy a szolgáltatás automatikus biztonsági másolatot nyújt-e, és milyen gyakran (napi, heti, havi stb.).

Biztonság

Végül, akár blogolást, akár online boltot működtet, biztonságos WordPress-webhelyet szeretne. Ennek biztosítása érdekében keressen olyan szolgáltatásokat, amelyek rendszeres szoftverfrissítéseket ígérnek, és akár 24 órás biztonsági figyelést is kínálhatnak. Egyes házigazdák intenzív szintű biztonságot nyújtanak, míg mások lehetővé teszik, hogy különböző szinteket válasszon.

VAGY

GYIK

Melyik tárhely a legjobb a WordPress, Linux vagy Windows számára?

A WordPress futtatásához javasoljuk a Linux tárhelyét, az esetek túlnyomó többségében. Míg a WordPress futtathatja a Windows tárhelyén, a Windows tárhely általában drágább.

Használhatom-e a WordPress-t tárhely nélkül?

Gyakorlatilag nem, a WordPress-t valahol kell üzemeltetnie, de ha nem akarja beállítani a saját tárhelyét, vagy feliratkozni egy tárhely szolgáltatóra, akkor lépjen a wordpress.com webhelyre, és kezdjen el egy ingyenes fiókkal. Így ingyenesen használhatja a WordPress-t anélkül, hogy aggódnia kellene a tárhely meghonosítása miatt, mindent megtesznek az Ön számára.

Ingyenes a WordPress tárhelye??

Igen, a WordPress ingyenes tárhelyet nyújt, ha a WordPress.com webhelyet használja (nem szabad összetéveszteni azzal a wordpress.org verzióval, amelynek meg kell találnia a saját gazdagépet és telepítenie kell azt). Ha feliratkozik egy ingyenes fiókra a wordpress.com webhelyen, akkor a wordpress korlátozott verzióját használhatja egy aldomainben.

Mi a különbség a WordPress.com és a WordPress.org között?

A WordPress.com és a WordPress.org közötti legnagyobb különbség az, hogy ki üzemelteti a weboldalt. Ha a wordpress.org-t használja, akkor le kell töltenie és telepítenie a WordPress-t a választott WordPress-állomásra. Ha a wordpress.com webhelyet használja, akkor az Ön számára telepítik a telepítést, és mindezt ingyen is megtehetik, bár a WP verziója, amellyel dolgozik, korlátozott a tervezés és a szolgáltatások szempontjából..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector