9 legjobb cPanel-tárhely-szolgáltató Kanadában 2020-ban

Akár kezdő, akár veterán webmester vagy, a cPanel az egyik legerősebb interfész a webhely adminisztrálásához. A point-and-click felület beépítése mellett a cPanel kulcsa a sima, egyszerű élménynek.


A webhelyén a legtöbb dologban való navigáció tiszta boldogságot jelent. Az ipar egészében a cPanel szinte ipari szabványvá vált. Ebben a cikkben áttekintjük 9 a legjobb cPanel-tárhely-szolgáltató Kanadában.

Miért cPanel? A cPanel alapjai

cpanel tárhely vektor képMielőtt a különféle házigazdákba ugornék, a meghatározás mindenképpen rendben van. A cPanel egy mindent egyben kezelő központ, amely meglepően sok energiát kínál, anélkül, hogy újdonságokat kellene lefednie..

Az interfész tiszta, ikon-alapú elrendezést emlékeztet a webhely vezérlésére, ezáltal teljesen intuitív élményt nyújtva. A legtöbb ember összezavarja a cPanelt a „vezérlőpanel” egyszerű lerövidítésével.

Bár ez igaz, a cPanel valódi termék. Könnyű használata megkülönbözteti a web hosting legjobb kezelőpaneljétől. Egyszerűen fogalmazva: a cPanel a legjobb módja webhelyének motorháztető alatt történő kezelésére. Linuxon működik, azaz a legtöbb szerver képes futtatni, rengeteg erőt kínál, és a teljes csomagot egy csomagba csomagolja könnyen kezelhető felület.

Ha még nem nézte meg a legjobb web hosting szolgáltatások A kanadaiak számára kérjük, mielőtt elolvassa ezt az útmutatót.

A legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatók Kanadában – 2020-as vélemények

1. SiteGround – a kívánt

SiteGround kivételes állat, rejtett gyöngyszem a webtárhely-piacon – és ezt szerencsésen fedeztük fel évekkel ezelőtt. Páratlanul elkötelezett az innováció iránt, így ez a crème de la crème cPanel hosting szolgáltató kisvállalkozások számára.

Valójában sok üzleti tulajdonos szerint a cPanel tárhelyszolgáltatások számára ez a legjobb megoldás. Nyilvánvaló, hogy egy kicsit drágább, mint a többi cPanel tárhelyszolgáltatónál, de minden egyes fillért megér.

Ezenkívül a tárhelyszolgáltatások a következő előnyökkel járnak:

Nyomon követi a napi webhely sebezhetőségét

Az internet elterjedésének az elterjesztésére vonatkozó koncepció néha óriási kockázatot jelenthet.

A lista tetején található a sebezhetőség.

A SiteGround segítségével biztos lehet benne, hogy nagy biztonságot fog élvezni, amikor a webhelyén navigál.

Rendkívül gyors

Valószínűleg minden házigazda rendkívül gyors dologról dühöng, és ez igaz, ha igaz. De lőjünk egyenesen – kivéve, ha úgy gondolja, hogy őrült értékesítőkön kívül mások, egyes állítások nem érik meg az általuk írt papírt.

Valójában a legtöbb állítás éppen ilyen: állítás. Nos, a SiteGround felismeri, hogy nem kell semmiféle előrelépés az előfizetési lista bővítésében, így biztosítva, hogy élvezze figyelemre méltó sebesség (és üzemidő) éjjel-nappal.

Kivételes vevői elégedettséget nyújt

Ha a SiteGround az ügyfélszolgálattal nem lenne fele olyan jó, akkor valószínűleg nem kaptak volna több ügyfélszolgálati díjat az évek során. A létezéstől rendkívül gyors a műszaki problémák elhárításában a probléma gyors megoldásának elősegítésére nagyjából mindent meg finomítunk a zökkenőmentes működés biztosítása érdekében.

Amellett, hogy sürgős, a támogató személyzetük szintén szuperbarát. Tehát mindig úgy érzi, mintha barátommal csevegne. Az egyetlen különbség az, hogy ez a barát ténylegesen törődik azzal, hogy a webhely képességeit ugyanúgy optimalizálja, mint te.

99,5% megbízhatóság

Egy jó cPanel-házigazda rendelkezik nagyon kevés állásidő. A megbízhatóságot gyakran nem veszik figyelembe, de ez az üzleti vállalkozás számára komoly problémákat okozhat.

Nem azt mondom, hogy a leállás ideje alatt teljesen le van állítva, de a SiteGround biztosítja, hogy haladéktalanul értesítést kapjon azokról az időkről, amikor webhelyén leállás jelentkezik..

Ezen okok miatt (és sok másnak, amelyet a SiteGround áttekintésünk tárgyal) évek óta boldog ügyfelek vagyunk – és nem látom, hogy hamarosan bármikor megváltozik!

2. A2 tárhely

A2 tárhely ismét egy nagyszerű cPanel-tárhely-szolgáltató. Ha nem vagy túl nagy móka a Site Ground-ban, akkor az A2 tárhely is egy szilárd választás. Ez a cPanel becsületes megjelenését mutatja be, nagyon kevés körülölelve a látványtervvel.

A formatervezés egy csomó információt gyűjt össze egy kis térben anélkül, hogy túlzottan túlterhelő lenne, ami elég vonzó. A kissé nehézkes folyamat ellenére az A2 Hosting áttekintése megmutatja, hogy kiválóan alkalmazzák a cPanel-t.

És ami a legjobb: Kanadában jól teljesít. Valójában azt mondanám, hogy figyelemre méltóan jól teljesít kevesebbet fizet, mint a SiteGround, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb árat fog fizetni lényegében ugyanazokért a funkciókért és előnyökért, amelyeket a SiteGround használatával kap.

És annak biztosítása érdekében, hogy soha ne kelljen aggódnia az Ön webhelyének megfelelő megjelenése miatt, az A2 Hosting gondoskodott arról, hogy webhelyét a rendkívül megbízható szerverek.

3. Dinamikus tárhely

Egyenesen a ponthoz jutunk: Dinamikus tárhely nem pontosan a legjobb választás, de nem is pontosan rossz.

Valójában azt mondanám, hogy ez biztosan házigazda meghaladja a várakozásokat. Miután 1999 óta az iparágban dolgoznak, tudják, hogy a befogadás kívülről történik, és ez a tudás megmutatja szolgáltatásaik minőségét.

Amit legjobban szeretünk ebben a házigazdában, az az, hogy a szolgáltatás mellett 24/7 támogatás, egy órán belül nyomon követik annak biztosítását is, hogy elégedettek-e.

A dinamikus tárhely biztosítja:

100% -os hálózati üzemidő-megbízhatóság

A Dynamic Hosting megbízható támogató csoporttal rendelkezik, amely figyelemmel kíséri az összes kiszolgálót, hogy megkapja folyamatos üzemidő.

Azonnali válasz

A dinamikus tárhely tudja, mennyire nem szereti a választ várni, amikor a dolgok lassan morzsolódnak. Szóval vannak szakértők, akik mindig elérhetők a nap 24 órájában az azonnali válasz biztosítása érdekében.

Mondanom sem kell, hogy túlmennek és mentnek egy biztonsági másolat visszaállításához, és megoldást találnak a felmerülő konfigurációs problémákra.

Biztonsági vizsgálat és rosszindulatú programok eltávolítása

A legtöbb cPanel-tárhely-szolgáltató ígéri neked a mennyet és a földet, és garantálja, hogy minden alkalommal teljesen védett leszel.

Szinte mindig úgy érzed, hogy vékony jégen sétálsz. A dinamikus tárhely biztosítja, hogy élvezze 100% biztonság amikor csak szükséges. Semmi gond. Semmi probléma.

30 napos 100% pénz-visszafizetési garancia

Kíváncsi lehet, miért hoznánk ki pénz-visszafizetési garanciát, és ideális esetben a dinamikus tárhelynek kellene lennie az egyik legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatónak.

És igen, ez az egyik legjobb.

Sajnos nem biztos, hogy minden igényt kielégít. Továbbá, ha csak a gazdagépet próbálja ki, ezt jó tudni visszatérítheti pénzét, ha nem elégedett a szolgáltatással.

4. GreenGeeks

A tisztességesség kedvéért, miközben felmerül a Site Guard kérdése, be kell vallanom, hogy sok más cPanel-házigazda van csodálatos funkciókkal tele. A lista tetején van Green Geeks.

Szakértői támogatást nyújt napi 24 órában, 99,9% -os rendelkezésre állás garanciát és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt arra az esetre, ha nem tetszik annyira..

A GreenGeeks extatikusnak érzi magát a webhely indításakor. A környezetbarát társaság a saját osztályába tartozik. ez gyors, méretezhető és környezetbarát tárhelyet kínál hogy néhány másik cég még megemlíti.

A legjobb rész? Ezenkívül a cPanel programot is használja. Az adminisztráció valójában egy kicsit keltezett, az alacsonyabb felbontású ikonok feltárják korát. Ennek ellenére a megjelenés talán könnyebben használható. Az ikonok még jobban kitűnnek vakmerően az egyetemes színsémának való megfelelés helyett.

Ez alapvető cPanel-megjelenés, és összehasonlítva a HostGator átalakításaival kicsit rövid lesz. Ennek ellenére a legfinomabb egyszerűség, tiszta felületet biztosít a webhely kezeléséhez.

5. HostGator

Értem. Valószínűleg azon tűnődsz, vajon mi a kapu köze a cPanel tárhelyhez. Bárcsak választ kapnék …

De amíg itt vagyunk, nézzük meg HostGator esetleg kínálhat, ha a cPanel tárhelyről van szó. A kezdőknek ez az Több ezer online vállalkozás és blog fogadójának választása.

Ez kétségtelenül a következő legjobb lehetőség. Különösen tetszik ez a házigazda, mert biztosítja kiváló üzemidő-megbízhatóság és mindezt meglehetősen alacsony áron.

Ez is könnyen méretezhető, és rendkívül megbízható támogató csoporttal rendelkezik, amely mindig hajlandó segíteni, amikor problémákat tapasztal.

A HostGator hatalmas forrásokat fektetett be a cPanel még jobbá tételéhez. Jellemzője a egyedi, szabadalmaztatott formatervezés a cPanel csatornán, amelyet ismerünk és szeretünk, és felújítjuk azt. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb ebben a bajnokságban, ha máris szuper-duper formájú és felnagyítja azt.

A cPanel felület nagyjából hasonló a többi cPanelhez. Részei egymásra vannak rakva, kiváló ikonokkal, amelyek stratégiailag el vannak helyezve a különféle lehetőségekhez.

Ami a legfontosabb a HostGatornál, az az, hogy a cPanel felett található egy keresősávval, valamint az egész oldal tetején egy másik keresősávval, ahol a HostGator tudásbázisában kereshet, ha nem találja meg azt, amit keres. Igen apró csípés, de az teszi a HostGator cPanel-jét felhasználóbarátabbá, mint a többi cPanel-házigazda.

Egy másik elem, amely nagyon szereti a HG cPanel-jét, az, hogy linkre mutatnak a MOJO piactérre, és a bal oldali opciókkal rendelkezik egy szakaszkal, amely lehetővé teszi, hogy navigáljon a piacra anélkül, hogy feltétlenül nyitna egy másik lapot.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a termékek, például témák és beépülő modulok böngészését a cPanel-en belül.

6. WP motor

Megismételjük ezt a nagyszerű eredményt cPanel tárhely szolgáltató a kulcsa a webhely képességeinek optimalizálásához.

Jól, WP motor egy újabb csodálatos házigazda, amely segít elérni a webhely összes célját. Ha költséghatékonyabb és megfizethetőbb hostot keres, a WP Engine biztosan nem olyan olcsó, de a piacvezető a cPanel tárhelyén.

Ráadásul ez a a leggyorsabb hosting cég Kanadában, kivétel nélkül. A WP Engine valós idejű fenyegetések észlelésével is aktívan blokkolja az összes fenyegetést, csak arra az esetre, ha webhelyét feltörik, ha valaha feltörik..

Tehát, bár ez nem a legolcsóbb a városban, az árcédulát minden megkapott összeg figyelembe vételével indokolni kell. Ráadásul figyelemre méltó sebességgel és mindenkori üzemidővel büszkélkedhet, kivéve, ha természetesen a cég másképp kommunikált.

7. HostPapa

Ha költséghatékony cPanel-hostot keres, HostPapa az egyik elérhető legjobb lehetőség.

Kicsit távol esik a többi említett házigazdahoz képest, de ez sem szörnyű. Ez biztosítja, hogy semmiféle leállás ne legyen, amikor a legfontosabb.

Ez a házigazda szakértői támogatást is nyújt arra az esetre, ha valami rosszra fordul, vagy ha van egy tervezett állásidő, amely segít a dolgok zökkenőmentes működésében..

Ezenkívül a domain adatvédelmét is biztosítja annak biztosítása érdekében, hogy adatait biztonságban és megbízhatóan tartsák.

8. HostUpon

Következő a HostUpon. A dolog, ami beállít HostUpon A többi cPanel-házigazdától eltekintve az a, hogy a cég különféle lehetőségeket kínál a támogatás megszerzéséhez. Ez magában foglalja a telefonos támogatást, az online élő csevegést, a jegyek benyújtását és a 24 órás hálózati állapotot.

Nagyon világos az is, hogy egy ideje otthont adnak otthonaiknak, és így biztos lehet benne, hogy abszolút legjobbat szerez a játék tapasztalt szakértőitől. Adja hozzá ezt a figyelemre méltó sebességgel és árképzésbe zárva, és látni fogja, hogy a HostUpon határozottan nyertes.

9. Web hosting Kanada

Székhely: Montreal, WHC.ca Körülbelül egy évtizede nyújt cPanel tárhely-szolgáltatásokat.

Ilyen sok tapasztalattal biztos lehet benne, hogy alapvetően megbízható szolgáltatást kap a fogadótól, amely gyakorlatilag jó a játékukban.

Ez a házigazda biztosítja 24 órás ügyfélszolgálat annak biztosítása érdekében, hogy mindig fedezettel rendelkezzen, és Vancouverben és Montrealban van adatközpontok, amelyek gyorsabb rakodási sebességet jelentnek.

Ráadásul rendkívül olcsó is.

A cPanel tárhely kiválasztási kritériumainkat

Szerver helye

ellenőrző lista vektorA szerver helyét általában nem veszik figyelembe, de ez jelentősen befolyásolja a betöltési időket. Minél közelebb van a szerver a felhasználókhoz, annál gyorsabb információ küldése vagy fogadása.

üzemidő

Ha a leállások miatt nem akarja elveszíteni az ügyfeleit, akkor az uptime megbízhatóságnak feltétlenül szerepelnie kell a kártyákban, amikor a cPanel tárhely szolgáltatót választja..

Támogatás

Ezután fontolóra kell vennie a támogatást. A támogatás ideális itt, mivel bár valószínűleg a legjobb vendéglátóval kötött szerződést a városban, nem igazán tudja ellenőrizni a probléma esetleges esélyeit..

Ha azonban a cPanel host szolgáltatója nagyszerű támogatási csoporttal rendelkezik, akkor biztos lehet benne, hogy bármikor segítségre lesz szüksége..

Árazás

Nagyon egyértelmű, hogy a cPanel-házigazdák nagyon pennybe kerülnek. És ha költségvetéssel rendelkezik, akkor valószínűleg nem hajlandó fizetni annyit, mint a legtöbb szolgáltató megköveteli. Mint ilyen, a legolcsóbb lehetőséget fogja keresni.

Noha megtakaríthat egy dollárt vagy két dollárt, akkor a hálózat problémáival és a megsértésekkel és spammel szembeni sebezhetőséggel is meg kell küzdenie..

Mint mondják, megkapja azt, amit fizet. Annak biztosítása érdekében, hogy minőségi szolgáltatást kapjon, és továbbra is a lehetőségein belül maradjon, néhány nem túl nagyon drága házigazdát is bevontuk. Így továbbra is mindenki számára hasznos helyzet lesz.

Csomagolás

Ennyi, emberek! Kilenc A legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatók meg fogod tudni ott. Nagyon sok házigazdára gondolkodni kell …

De ne tégy félre – csodákat fognak csinálni, amennyire a webhelyek képességeinek optimalizálása megy.

Sok szerencsét vállalkozása növekedésében és webhelyének optimalizálásában!

Referenciák és képösszegek:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector