7 legjobb webhely-figyelő eszköz és szolgáltatás (ingyenes és fizetett)

a weboldal teljesítményének figyeléseSzeretné szemmel tartani a webhely teljesítményét?


Talán azt szeretné megtudni, hogy valóban megkapja-e ezt a 99,99% -ot, amint azt a web hosting szolgáltatója megígérte?

Vagy talán attól tart, hogy webhelye nem elég gyors?

Nos, tartsa fenn – van megoldása az Ön számára. A webhely-megfigyelő szolgáltatások itt hasznosak lehetnek. Ezekkel az eszközökkel láthatja, hol helyezkedik el webhelye erős és gyenge pontjai, ami elősegíti webhelyének fejlesztését és az átváltási arány növelését. Félelmetes, nem??

Az alábbiakban áttekintjük néhány, a legjobb INGYENES és fizető webhely-megfigyelő szolgáltatást, amelyet azonnal felhasználhat. Volt egy szabadnapunk és úgy döntöttünk, hogy teszteljük őket.

Beásnunk.

7 legjobb webhely-megfigyelő szolgáltatás

1. StatusCake (elérhető ingyenes verzió)

StatusCake felület* StatusCake felhasználói felület

 • Költség: 0 $ / hó (10 monitorral, 5 perces figyelési intervallumokkal)
 • Prémium: évi 66,66 $ (300 monitorral, 30 másodperces figyelési intervallumokkal)

A StatusCakenek van egy „Superior Plan” -je is, amely 20,41 dollárra vonatkozik, és 100 monitorot tartalmaz 15 perces tesztelési intervallumokkal. Ha évente feliratkozik a fizetett tervükre, akkor két hónap ingyenes (az életre!).

A StatusCake egy könnyen használható megfigyelő eszköz, és nagyon sok nagyszerű funkcióval rendelkezik, például:

 • Oldalsebesség-teszt (ingyenes terv 24 óránként 1 tesztet tartalmaz)
 • Globális teszthelyek (48 országban vannak 28 országban)
 • Tartományfigyelés (csak fizetett tervekkel)
 • Szerver figyelése (csak fizetett tervekkel)
 • SSL tanúsítványfigyelés (csak fizetett tervekkel)

Iratkozzon fel ingyenes csomagjával (nincs szükség hitelkártyára), és azonnal megkezdheti webhelyének üzemidejének és sebességének tesztelését.

A StatusCake öt percenként ellenőrzi az Ön webhelyét, és figyelmezteti Önt, hogy van-e leállási idő e-mailben vagy integrációban egy harmadik fél alkalmazásával, például a Zapier-rel. A StatusCake segít a kiváltó okok elemzésében is, így tudni fogja, miért okozta a problémát. Ráadásul ingyenes tervükkel tesztelhetik a weboldalak betöltési idejét (minden 24 órában 1 teszt).

Összességében a StatusCake fizetett terveihez még több nyaláb tartozik, de ingyenes verziójuk mindenképpen érdemes kipróbálni. És abban az esetben, ha frissíteni szeretné a tervet, a fizetett tervek 7 napos próbaverzióval érkeznek.

2. DotCom-Monitor (30 napos ingyenes próbaverzió)

DotCom-Monitor teljesítmény-irányítópult* DotCom-Monitor felhasználói felület

 • Költség: 1,99 USD / hó / cél (min 10 célpont, 30 megfigyelési hely, 5 perces ellenőrzési gyakoriság)
 • Prémium: 19,99 USD / hónap (10 feladat, 5 perces ellenőrzési gyakoriság)

A DotCom-Monitor négy platformon működik, és mindegyik csomag különféle figyelési feladatok kombinációjával rendelkezik. A csomagokat két részre bontják: a megfigyelés gyakorisága és a feladatok száma. Tehát például azoknak a webszolgáltatási platformnak, amelyek legalább 10 célt tartalmaznak, ideértve az 5 perces tesztelési gyakoriságot is, 19,99 dollárba kerülnek (prémium csomag), és egy 1 perces tesztelési gyakoriság 10 feladattal 39,98 dollár / hónap (Platinum csomag) ).

Kipróbálhatja a teljes platformot 30 napig, hogy megnézze, mely szolgáltatások és megoldások felelnek meg leginkább az Ön igényeinek. 30 nap elteltével az összes terv teljesen testreszabható, és csak azért fizet, amit használ.

A DotCom-Monitor 1998-ban alakult, és jelenleg több mint 25 000 ügyfél használja szolgáltatásait. Ők voltak az első olyan vállalatok, akik bevezettek egy perces figyelést.

A DotCom-Monitor webhely-megfigyelő szolgáltatás magában foglalja a weboldal teljesítményének elemzéséhez szükséges összes kulcsfontosságú funkciót (tranzakció, FTP, e-mail szerver megfigyelés, rendelkezésre állási idő, valós idejű műszerfalak stb.). A teljesítmény ellenőrzéséhez valódi böngészőket használnak a felhőből, és értesítést kapnak, ha bármilyen problémát észlelnek e-mailben, SMS-ben és telefonon.

Ez egy könnyen használható megfigyelő eszköz, és minden bizonnyal megkapja a legjobb ár-érték arányt.

3. Montastic (elérhető ingyenes verzió)

Montastic megfigyelő szolgáltatás* Montastic felhasználói felület

 • Költség: 0 USD (9 monitorral, 30 perces figyelési intervallumokkal)
 • Prémium: $ 49 / hónap (500 monitorral, 5 perces figyelési intervallumokkal)

Számos különféle terv létezik az ingyenes és a 49 dolláros havi számla között. A funkciókat a vállalat méretétől és igényeitől függően választhatja meg.

A Montastic egy másik eszköz, amely népszerű az ingyenes megoldást kereső webmesterek között. Annak ellenére, hogy meglehetősen alapvető fontosságú, hasznos az egyének és a kisebb vállalkozások számára, akik egyszerűen csak figyelmeztetést keresnek, amikor webhelyük lemerül. A listán szereplő más szolgáltatókkal ellentétben a Monasticnak nincs pontosan az irányítópultja – nagyon alapvetőnek és egyszerűnek tartják, csak értesítésekkel, ha valami rosszul történik.

A Montastic 30 percenként bejelentkezik az Ön webhelyén, ami nem feltétlenül nagyszerű az egyéb ingyenes szolgáltatások által kínált ötperces időközökhöz képest, de frissítheti, hogy gyakoribb intervallumokat és URL-eket lehessen ellenőrizni.

A Montastic e-mailt küld Önnek, amikor a webhely leáll, és amikor újra készül. A kulcsszavak jelenlétét vagy hiányát ellenőrizheti egy weboldalon is; támogatást nyújt minden portszámhoz; és widgeteket tartalmaz a Mac, a Windows és az Android számára.

Noha a Montastic nem olyan nagy teljesítményű, mint néhány más webhely-megfigyelő eszköz, az elegendő funkcióval bír, hogy az ingyenes szolgáltatást megéri annak a kis webhelynek, amelyre esetleg nincs szükség kiegészítő lehetőségekre.

Pingdom megfigyelő szolgáltatás* Pingdom felhasználói felület

4. Pingdom (14 napos ingyenes próbaverzió)

 • Költség: $ 42.12 / hónap (beleértve 50 monitort, egyperces figyelési intervallumokat, nyilvános állapotlapot)
 • Prémium: 228,25 USD / hónap (köztük 250 monitor, korlátlan hónap naplók, 1 perces figyelési intervallumok, több felhasználó hozzáférése és nyilvános állapotoldal)

Van egy másik terv a Standard és a Premium (Professional) fiókok között. Az előrehaladott tervár 82,45 USD / hónap, és 80 monitorot tartalmaz. A Pingdom egy vállalati tervet is kínál, amely havonta 500 000–5 millió oldalmegtekintést kínál.

Ha az emberek a nap folyamán nem tudják elérni webhelyét bizonyos pontokon, akkor elveszíti az értékesítést és a keresőmotorok rangsorolását. Sajnos nem tudja manuálisan ellenőrizni webhelyének üzemidejét minden órában, és itt hasznosak a Pingdom eszközei.

Bár a Pingdom kínál néhány ingyenes eszközt, például a webhelysebesség-tesztet, ahol a legjobban ragyog, prémium szolgáltatásai között szerepel. A Pingdom segítségével elemezheti webhelye működési idejét és teljesítményét azáltal, hogy teszteli webhelyét a világ minden tájáról származó szerverektől, és figyelmeztet, ha probléma merül fel..

A Pingdom segít javítani a felhasználói élményt azáltal, hogy visszajelzéseket küld valós felhasználóktól, és elemzi a teljesítménytényezőket, például a webhely sebességét. Segítséget nyújtanak a problémák okainak meghatározásában is, amelyek segítenek azok gyors megoldásában.

Összességében ez egy hatékony, megbízható eszköz a kisebb vállalkozások számára költségvetéssel, de néhány felhasználó panaszolja, hogy kevés hangsúlyt fektet a mobil forgalomra, megbízhatatlan SMS-képességekkel rendelkezik, és nincs felügyeleti szervere az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A Pingdom-ot is felhasználjuk a legjobb tárhely-szolgáltatók figyelésére.

5. Új műhely (14 napos ingyenes próbaverzió)

Új Relic telepítési oldal* Új Relic telepítési oldal

 • Költség: 12,50 USD / hónap (az alapvető ellenőrzési igényekkel rendelkező vállalkozások számára)
 • Prémium: $ 25 / mo (fejlettebb megfigyelési igényekkel rendelkező vállalkozások számára)

A monitorokra nincs korlátozás, és az árképzés a házigazdák számától vagy a környezet méretétől függ.

Az Új Relic egy felhő alapú szoftver, amely segít a felhasználóknak nyomon követni webhelyüket és alkalmazásuk teljesítményét. Technológiájukat szoftverként szolgáltatják (SaaS) modellként. A vállalat elsősorban az alkalmazásteljesítmény-figyelő (APM) képességeiről ismert, de más szolgáltatásokat is kínál, például infrastruktúra, böngésző és szintetikus monitorozást, amelyeket az APM-mel kombinálhat..

Az Új Relic 8 nyelvet támogat: Ruby, PHP, Java, Microsoft.NET, Python, Node.js, C SDK és Go. Az alkalmazások figyelésének megkezdéséhez a fenti nyelvek egyikén telepítenie kell a fent említett ügynökök egyikét.

Az APM megfigyelésük elemezni fogja az alkalmazás teljesítményét, például az üzemidőt és a sebességet, és hibajelentéseket küld Önnek, ha bármilyen probléma merül fel. Az Új Relic magában foglalja a metrikák adatbázis-figyelését, a szűrhető Hibaelemzést és a Traces-t. A válaszidővel, az átviteli sebességgel (kérelmek percenként az alkalmazáson keresztül) és a hibaarányokkal (a hibák százalékos aránya az alkalmazás számára meghatározott időtartam alatt).

Az Új Relic határozottan egy erős megfigyelő eszköz, de nehéz lehet navigálni a különböző szolgáltatások között, és hogy miként működnek együtt, különösen összehasonlítva más megfigyelő társaságokkal, például a StatusCake vagy a Montastic. 14 nap alatt azonban ingyenesen kijelentheti és kipróbálhatja szolgáltatásaikat.

6. Uptime Robot (elérhető ingyenes verzió)

uptime_robot* Uptime Robot felhasználói felület

 • Költség: 0 USD (beleértve 50 monitort, két hónapos naplót, 5 perces figyelési intervallumokat)
 • Prémium: 129 dollár havonta (beleértve 1000 figyelőt, 24 hónapos naplókat, 1 perces figyelési intervallumokat és 160 SMS kredit)

Választhat egy prémium tervet, amelyhez 50-20 000 monitor tartozik. Minden tervhez nagyobb számú SMS tartozik. Minél nagyobb a monitorok száma, annál magasabb a költség.

Ha teljesen ingyenes megoldást keres, akkor az Uptime Robot jó indulási hely. 2010-ben indították, amikor a fejlesztõk mindenki számára ingyenes eszközt készítettek. Ígérik, hogy továbbra is ingyenes lesz, és csak a jövőben kifejlesztett prémium funkciókhoz adják hozzá az árakat.

Ez az eszköz öt percenként bejelentkezik a webhelyére, és figyelmezteti Önt esetleges leállásra. Bár jól működik, hiányzik a nagyobb műveletek, amelyeket prémium lehetőségekkel láthat. Például az Uptime Robot fő felügyelete az Egyesült Államokban, Dallasban található, néhányan szétszórva az egész világon, de a prémium figyelő eszközöknek általában 40-50 szerverhelye van, hogy ellenőrizhessék és ellenőrizhessék webhelyének állásidejét.

Ha ingyenes fiókot regisztrál, akkor két hónap naplókat is kap, így figyelemmel kísérheti webhelye változását az idő múlásával. Legfeljebb 50 webhelyet is figyelhet ingyenesen.

Az Uptime Robot jó eszköz, amely költségmentesen érhető el Önnek, annak ellenére, hogy egyes felhasználók panaszkodnak a korlátozott funkciókról, például a manuális riasztási tesztelés hiányáról. Nem kap olyan betekintést az oldalsebességből, mint néhány fizetett webhely-megfigyelő eszköznél.

7. Monitis (15 napos ingyenes próbaverzió)

A Monitis.com felhasználói felülete* Monitis.com felhasználói felület

 • Költség: 1,20 USD (beleértve 1 monitort, 24 órás naplót, 1 perces figyelési intervallumok)
 • Prémium: 120 USD / hó (beleértve 100 monitorot, 3 megfigyelési helyet, 1 perces megfigyelési intervallumokat)

Ha feliratkozik éves tervükre, akkor 20% kedvezményt kap.

Testreszabhatja saját tervét az alábbi szolgáltatások közül. Ezért a tervek bárhol tól centtől száz dollárig terjedhetnek, havonta. Ez tényleg az Ön igényeitől, attól függ, mit akar elérni, valamint tudásától és készségeitől.

A Monitis.com egy all-in-one informatikai megoldás, amelynek alapja a felhő, amely öt percenként bejelentkezik a webhelyen. Büszkélkedhet a legjobb felhasználói élménnyel a látogatók számára, és webhely-megfigyelő eszközök széles választékát kínálja, mind az egy irányítópulton. Ez az eszköz tele van olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik a problémák előrejelzését, még azok előfordulása előtt, és könnyen megoldhatják azokat, ha igen. Vele figyelemmel kísérheti:

 • A webhely rendelkezésre állása: Kövesse nyomon az üzemidőt, a válaszidőt és a teljesítményt több helyről világszerte.
 • Szerver állapota: A szűk keresztmetszeteket még azok felmerülése előtt fel kell ismerni.
 • Hálózati teljesítmény: Figyelemmel kíséri a több helyszínen működő hálózatokat, és értesítést kaphat a hibákról.
 • Egyéni mutatók: Testreszabhatja egyedi megfigyelési igényeit.

A Monitis.com azt hirdeti, hogy szolgáltatásának használatával javíthatja az üzemidőt, megszüntetheti a gondot, optimalizálhatja a felhasználói élményt, és növeli ügyfélkörét. Ráadásul angol, portugál, spanyol és német nyelven is elérhető.

Összességében ez egy nagyszerű eszköz, számos funkcióval tele.

Mi az ítélet? Melyiket válasszuk??

Valójában nem mondhatjuk meg, melyik webhely-megfigyelő szolgáltatás jobb, mint a többi, mert minden attól függ, hogy mi a célja a webhelyeddel.

Tapasztalataink szerint a legjobb ingyenes lehetőségek valószínűleg a StatusCake és az Uptime Robot. Elegendő rugalmassággal / funkciókkal rendelkeznek, és 5 perces időközönként megfigyelhetik webhelyét. Tehát, ha csak a vizeket teszteli, és nem biztos abban, hogy valóban szüksége van-e rá, akkor próbáld ki őket.

A legtöbb ütés a dollárért, amelyet valószínűleg a DotCom-Monitor-tól szereztek, de jobban szeretjük a Pingdom felhasználói felületet, tehát teljesen rajtad múlik..

Egy dolog biztos – a prémium webhelymegfigyelő eszközök további funkciókat és megbízható adatokat kínálnak webhelyének fejlesztése érdekében. Ha komolyan veszi a webhelyek megfigyelését, készítsen költségvetést, hogy kihasználhassa ezeket az eszközöket.

Nem azt mondjuk, hogy az ingyenes eszközök rosszak. Valójában nagyszerűek, ha nincs szüksége az összes harangra és sípre. Indulhat az itt említett ingyenes eszközök egyikével, és ha úgy érzi, hogy meg kell nézni a „nagyobb képet”, fontolja meg prémium tervét a webhely teljesítményének figyelemmel kísérésére..

Használta a fenti eszközöket? Értesítsen minket megjegyzés meghagyásával ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map