3 legjobb viszonteladói társaság kanadaiak számára 2020-ban

Vezet egy weboldal-fejlesztő vagy tervezőirodát?


Szeretne további 1000 dollárt keresni havonta, ha szinte semmilyen munkát nem végez?

Ha igen, akkor figyelni akarsz.

Nem, nem arról beszélek, hogy valamiféle szélsőséges MLM rendszerről van szó, amely 2000 dolláros előzetes beruházást igényel, és elkerülhetetlenül elidegeníti mindenkit, akit kedvesnek tartasz (legalábbis… mindenkit, aki nem akarja megvenni a szart).

Arról beszélek viszonteladói tárhely.

És ez talán a legmenőbb dolog a szeletelt kenyér óta (bár még mindig zavarban vagyok abban, hogy miért kellett volna hűvös… ez csak kenyér?)

Mi a viszonteladói tárhely és miért kellene odafigyelnem??

A viszonteladói tárhely egy viszonylag egyszerű koncepció, amely névleges erőfeszítésekkel jelentős bevételt generálhat digitális ügynöksége számára.

Így működik:

Tegyük fel, hogy jelenleg 100 kicsi webhely-ügyfelet foglalkoztat, akik mindegyike gyors, megbízható és könnyen használható web hosting szolgáltatásokat akar. Mivel már tudnak, szeretnek és bíznak benned, mert te (remélhetőleg) segítettél nekik egy lenyűgöző és intuitív webhely kialakításában, természetesen inkább hajlamosak lesznek megvásárolni a tárhelyüket ahelyett, hogy egy main hostot használnának.

Tehát elmész az egyik viszonteladónál, amelyet éppen ajánlunk, és megvásárol egy viszonteladói tárhely-csomagot, amely hozzáférést biztosít 600 GB sávszélességhez és korlátlan számú domainhez, mindössze 20 dollárért / hónap..

Ezután mehet, és felajánlhatja hostolási szolgáltatásait ésszerű, például 10 dollár / hónap áron (feltételezve, hogy a szóban forgó webhely csak 6 GB sávszélességet használ), így összesen havonta 980 dolláros nettó nyereség azért, hogy elvégezte a dolgát… szinte semmi.

Nagyon jó, igaz?

Úgy gondoljuk.

És annak elősegítése érdekében, hogy elinduljon a passzív jövedelemszerző világon a viszonteladói tárhely révén, összeállítottuk ezt a rövid útmutatót, amely segít meghatározni, hogy pontosan mit kell keresnie a viszonteladói szolgáltatónál, valamint a 4 legjobbakat tartalmazó ajánlást a legnépszerűbb viszonteladók számára. otthont ad.

Merüljünk be.

TL; DR. Ha el szeretné kezdeni a legolcsóbb csomagot, amely továbbra is megbízható üzemidőt és töltési sebességet biztosít (és rengeteg extra finomságot kínál), akkor érdemes használni A2 tárhely.

A viszonteladói tárhelyről az A2 verhetetlen 80 GB lemezterületet, 800 GB sávszélességet és dedikált IP-t kínál, csak havi 13,99 dollárért (a bevezető ajánlat időtartama alatt)..

Ha szeretné, hogy az összes zamatos részlet megmaradjon ezen ajánlás mögött, vagy inkább más hosting szolgáltatást használjon … Akkor csak olvassa tovább (mit fogsz csinálni? Nézd meg a macska-gif-et)

Egyébként … Vissza az üzlethez.

Miért bízzon bennünk??

Jól…

Már több mint egy évtizede eladjuk a hostolási szolgáltatásokat saját ügyfeleinknek (közülük több mint 900), és rendelkeznek a nagyon érdeklődést mutatott a piacon a legmegfizethetőbb és legmegbízhatóbb viszonteladók megtalálása iránt.

De ez még nem minden.

A legfelső szintű weboldal fejlesztőként töltött évtizedes hosszú ideje alatt egyedülálló hozzáféréssel rendelkezünk olyan rengeteg adathoz, amely egyszerűen nem érhető el a nagyközönség számára. Itt láthatja az élő követést. Itt olvashat bővebben a négylépcsős kutatási folyamatról.

Kedvezőbb 9 éven keresztül rögzítettük az üzemidőket, a betöltési sebességeket, az ügyfélszolgálati interakciókat és még sok minden mást, és a saját #geniuszok összeállították és megosztották ezeket az adatokat itt, hogy a lehető páratlan és pontos lehetséges információ.

Ezen kívül kanadaiak vagyunk. ��

Mit kell keresni a viszonteladói webhelyen?

Az összes viszonteladói szolgáltatót nem azonos módon hozzák létre, és a leggyorsabb út visszavonhatatlanul húzza ki a meglévő ügyfélkörét, és örökre elveszíti bizalmát az a legolcsóbb viszonteladó, amelyet megtalálhat, hogy maximalizálja a profitját.

A viszonteladók és a megosztott webtárhely világában az „olcsó” és a „szar” szavak nagyjából megegyeznek egymással… ezért érdemes minden áron elkerülni az ön által leírt „ingyenes” tárhelyeket. Annak ellenére, hogy biztosítani szeretné, hogy a kiválasztott szolgáltatója megfizethető áron részesüljön, ellenőriznie kell azt is, hogy megfelelnek-e a következő feltételeknek.

Megbízható időtartamok

Nincs értelme webhelyet üzemeltetni, ha a kérdéses webhely nem elég hosszú online, hogy a potenciális ügyfelek valóban hozzáférjenek az Ön tartalmához.

Biztos lehet benne, hogy az Ön által választott viszonteladói host garantáltan legalább 99% -os rendelkezésre állást kínál, hogy ne érkezzen 127 telefonhívás 14:00 óráig elégedetlen ügyfelektől, akiknek a weboldala már nem működik.

Gyors betöltési idők

Tekintettel arra, hogy az átlagos felhasználó mindössze 3 másodpercet vár a webhely betöltéséig, mielőtt lemond a keresésről és más erőforrást használ, az Ön webhelyének (és az ügyfél webhelyének) sebessége számít. És nagyon fontos.

Egy jó ökölszabály, hogy bármilyen viszonteladói tárhelyszolgáltatást igényel terhelési időt biztosítson 1000 Ms alatt (bár az általunk ajánlott szolgáltatások sokkal gyorsabbak).

Nagyszerű ügyfélszolgálat

Ha egy webhelyet üzemeltet, akkor az ügyfélszolgálati képviselő segítségét igénylő problémákkal vagy csúcsokkal való találkozás valószínűsége körülbelül 100% -kal magasabb (114,2% -ra közelebb, ha pontosak vagyunk). Ha tucatnyi vagy akár több száz hosting csomagot viszontelad, akkor ezek az esélyek exponenciálisan növekednek.

Mielőtt bármilyen viszonteladói tárhelycsomagba befektetne, meg kell győződnie arról, hogy azok hatékonyak-e 24/7 élő ügyfélszolgálat hogy segítsen neked abban az elkerülhetetlen eseményben, hogy valami rosszul fordul elő.

A testreszabhatóság

Minden ügyfélnek és vevőnek, akiket jelenleg kiszolgál, egyedi webtárhely-igényekkel kell majd bírnia. Néhányuknak nagyobb sávszélességre lesz szüksége, mint másoknak, és egyesek speciális funkciókat és biztonsági protokollokat igényelnek ami a legtöbb tárhelyszolgáltatásnál nem szabványos.

Mint ilyen, az van Alapvető fontosságú, hogy a választott viszonteladói szolgáltató nagymértékben testreszabható legyen úgy, hogy az ügyfelek mindegyikének host csomagját hozzáigazítsa az egyedi igényeihez.

Most, hogy tudja, mit kell keresnie egy kiváló minőségű viszonteladói tárhely szolgáltatónál, merüljünk el személyes ajánlásainkkal. (De ne aggódjon, ezeknek a webes házigazdáknak a fenti feltételek mindegyike megfelel vagy meghaladja.)

A Kanada top 3 viszonteladója

# 1. A2 tárhely

Funkcióban gazdag webes / e-mail házigazda (kissé magasabb árcímkével)

A2 tárhelyBetöltési idő: 601S
üzemidő: 99,99%
Költség: $ 13.19 / hó
Tárolás: 30 GB
Támogatás: 245/7 365 élő chat
Pénzvisszafizetési garancia: Igen

Charles Darwin híres szavai szerint: „Nem a leggyorsabb vagy legmegbízhatóbb viszonteladói tárhely szolgáltató marad fenn, hanem az, aki az árért adja a legnagyobb értéket.” (Itt újrafogalmazva …)

Tapasztalataink szerint az A2 Hosting nem nyújtja a leggyorsabb töltési időket vagy a legmegbízhatóbb működési időket az ajánlott házigazdáinknak, kétségtelenül ezek a legjobb ár-érték arány. Ha úgy gondolja, hogy az A2 Hosting nagyjából 5 dollárt fog megtakarítani havonta a SiteGround vagy a Hostgator csomagjaihoz képest, teljesítményeik kis eltérése nominálissá válik.

Töltés havonta csak 13,19 USD új ügyfelek számára, Az A2 viszonteladói tárhelycsomagja abszolút lopás, amely boldoggá teszi ügyfeleit és teljes pénztárcáját.

Kínálnak egy magas szintű testreszabhatóság és hozzáférés a 24/7/365 ügyfélszolgálathoz aki (minden erőfeszítésünk ellenére) az évek során bizonytalannak bizonyult. Ha nem vagy teljesen izgalommal az A2 viszonteladói tárhelyével kapcsolatban, akkor a „Bármikor pénz-visszatérítési garancia” védi őket..

# 2. SiteGround

A második helyezett és a személyes kedvenc

Siteground-logoBetöltési idő: 475s
üzemidő: 99,99%
Költség: 45 USD / hitel (volumenes engedmények elérhetőek)
Tárolás: 10 GB / számla
Támogatás: 245/7 365 élő chat
Pénzvisszafizetési garancia: Igen

Az A2-től és a HostGator-tól eltérően (egy pillanatra több), Úgy tűnik, hogy a SiteGround perverz örömöt okoz a túl bonyolult feladatok elvégzésében egyébként egyszerű tranzakció…

Ahelyett, hogy előre meghatározott összegű tárhelyért és sávszélességért fizet korlátlan számú számlával, a SiteGround olyan hitelrendszeren működik, ahol minden megvásárolt hitel lehetővé teszi egy új tárhelyfiók létrehozását 10 GB webhelyen..

A hitelek évente 45 USD-től (vagy 3,75 USD / hónap-tól) kezdődnek, de a vásárolt hitelek mennyiségétől függően évi 42 USD-t tesznek ki. Ennek az elismerten átalakult árstruktúra ellenére a SiteGround kivételesen magas színvonalú szolgáltatást kínál elfogadható áron.

Minden vásárolt új tárhely-számla / jóváírás mérlegeletlen adatátvitellel van felszerelve, korlátlan FTP-fiókok, ingyenes napi mentések (egy igazi életmentő), ingyenes e-mail fiókok, és a ingyenes Cloudflare CDN.

Az általuk kínált bónuszok mellett a SiteGround a leggyorsabb és legmegbízhatóbb viszonteladó ebben a listában, lágyan gyors 475 ms-os átlagos töltési idejével és garantáltan 99,99% -os rendelkezésre állási idejével (ami lehetővé teszi, hogy megbocsássuk a zavaró, mint a pokolba történő árazást). ).

Nagyon sokáig rajongók vagyunk a SiteGround rajongói, és viszonteladói tárhelyszolgáltatásaik megőrzik az elmúlt évtized során felépített hírnevét..

# 3: HostGator

Kivételes szolgáltatások, szerencsétlen árcímke

Hostgator

Betöltési idő: 657s
üzemidő: 99,99%
Költség: $ 19.95 / hó
Tárolás: 60GB
Támogatás: 245/7 365 élő chat
Pénzvisszafizetési garancia: Igen

Annak ellenére, hogy ők a legdrágább viszonteladók ebben a listában, azt állíthatjuk, hogy a HostGator biztosítja a legnagyobb árbocot az Ön áráért, és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, amelyek az Ön és ügyfelei számára az évek során sonkaként boldogok lesznek (soha nem értettem ezt az analógiát) ). ����

Miközben 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát kínálnak (mint a listán szereplő összes többi házigazda számára), és a 657 ms-os töltési időt nyújtják, a HostGator valóban ragyog, és az új ügyfelek számára kínált extra funkciók és bónuszcsaládok rendkívül gazdag..

Korlátlan e-mail fiók? Jelölje be. ✅

Nem mért tartományok, aldomainek és FTP-fiókok? Jelölje be. ✅

Figyelemre méltóan jó ügyfélszolgálat, gondtalan pénz-visszafizetési garancia, és egy sor biztonsági funkció? Ellenőrizze, ellenőrizze és ellenőrizze a zátonyát! ✅ ✅ ✅

A HostGator sok éven át tartó használata és áttekintése után mindenkor a kedvenc viszonteladói szolgáltatóink közé tartozik, és nehezen fogja megpróbálni odakinn egy olcsóbb és megbízhatóbb szolgáltatást találni (bízzon bennünk, megnéztük).

Végső gondolatok

Noha a viszonteladói tárhelycsomagok meglévő ügyfeleknek való ajánlata sokkal nagyobb kihívásokkal járhat, mint amire valószínűleg számítottak, ez kiváló módszer a konzisztens és kiszámítható passzív jövedelem… Anélkül, hogy megtanulnánk egy őrült új kódolási készséget, befektetnénk az ingatlanba, vagy belemerülnénk a kriptovaluták komplex világába.

És ha úgy dönt, hogy átugorja a viszonteladók világát, első látásra, akkor hármas kutya-merem, hogy próbáljon jobb szolgáltatót találni, mint amit itt ajánlunk..

Mint mindig, mindenképpen végezze el saját kutatását és végezze el a saját átvilágítását a végső döntés meghozatala előtt, és ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy aggálya lenne, bátran dobja le őket alább, és mi kapcsolatba lépünk Önnel, mint lehető leghamarabb.

Remélem, hogy ez segített, most menjen oda, és kezdjen el eladni néhány hosting csomagot!

Még szintén kedvelheted:

  • Legjobb webtárhely
  • A legjobb weboldalkészítő
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector