2020 top 10 legjobb domain regisztráló |

Minden weboldalnak, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy kicsi, szüksége van domain névre.


Tartományneveket domain regisztrátorokon keresztül vásárolhat. Vagy előfordulhat, hogy már rendelkezik domainjével, és át szeretné adni egy új regisztrátornak.

Akárhogy is, nehéz lehet tudni, hogy melyik regisztrátor a legmegfelelőbb webhelye céljainak, költségvetésének és igényeinek.

Egyes regisztrátorok drágábbak, mint mások, és másoknak hiányoznak olyan ingyenes szolgáltatások, amelyeket mások kínálnak, például a domain adatvédelme.

Itt található a 10 legjobb domain-regisztrátor listája 2020-ban:

1. Domain.com

Domain.com honlap

Háttér-információ

A Domain.com 2000-ben alakult.

A társaság a Endurance International Group tulajdonában van.

Jellemzők és árképzés

A cég domain nevekre, webtárhelyre, VPS-tárhelyre, e-mail, SSL tanúsítványokra, webdesignra és online marketing szolgáltatásokra szakosodott.

Jelenleg WordPress tárhelyet, VPS-tárhelyet és megosztott tárhely-terveket kínálnak.

Nem számít a választott hostolási tervtől, legalább egy ingyenes domain nevet kap, korlátlan lemezterülettel, SSL tanúsítvánnyal, e-kereskedelmi megoldásokkal és marketing eszközökkel.

Az ügyfélszolgálati lehetőségek között szerepel a 24 órás telefonos támogatás, valamint a Gyakran Ismételt Kérdések területe.

Ha csak a Domain.com webhelyet akarja használni egy domain regisztrálásához, akkor minden évben 9,99 USD-t fizet a .com -ért és 12,99 USD-t a .net webhelyért.

Domain.com domain-search

A domain adatvédelem további 8,99 dollárt fizet évente domain-enként, így számíthat arra, hogy kb. 18,98 dollárt fizet egy .com domainért és a WHOIS adatvédelmi.

Regisztrálja a domain nevet a Domain.com webhelyen

Használjon „HOSTFACTS” kupont a domain név regisztrálásakor (20% kedvezmény)

2. GoDaddy.com

GoDaddy domain

Háttér-információ

Bob Parsons 1997-ben alapította a GoDaddy-t, tehát több mint 20 éve vannak.

A Scottsdale-ben (AZ) székhellyel rendelkező társaság eredetileg Jomax Technologies néven szerepelt, de ma GoDaddy Group Inc. néven ismert..

Több mint 17 millió ember használja a GoDaddy szerte a világon, a cég több mint 73 millió domainnevet kezel. Ez teszi őket a világ legnagyobb domain névregisztrátorává.

Jellemzők és árképzés

A domain regisztráció mellett a cég domain transzfereket, a Microsoft által üzemeltetett professzionális e-maileket, domain értékek jóváhagyását, webtárhelyet, webbiztonságot, online marketing eszközöket és még sok minden mást kínál.

Kínálnak továbbá globális ügyfélszolgálatot, amely telefonon és élő csevegéssel elérhető.

Ha regisztrálni kíván egy .com weboldalt a GoDaddy-n, akkor az első évben csak 9,99 dollár lesz. Ezután évente 17,99 dollárba kerül.

Más típusú felső szintű domainek, például a .net, .tech vagy .co, évente valamivel többet fizetnek.GoDaddy domain kiterjesztés ára

A WHOIS magánéletének védelme a GoDaddy-val évente legalább 9,99 dollárba kerül a személyes védelemért.

Ha üzleti vállalkozása számára is védelmet szeretne, ez egy kicsit többet fog fizetni – évente domainnenként 14,99 USD.

Regisztrálja a domain nevet a GoDaddy.com

3. Névcheap.com

NameCheap domain-search

Háttér-információ

A Namecheap 2000-ben alakult, székhelye Phoenix, AZ. Ezeket akkreditált regisztrátorokként ismeri el az Internet Corporation a hozzárendelt nevek és számok (ICAHN) által..

Azon években, amikor Richard Kirkendall alapította a társaságot, 3 millió ügyfelet felhalmoztak, és több mint 7 millió domaint kezelnek.

2010. novemberében a Lifehacker „legjobb domain név regisztrátornak” nevezte. 2012-ben a „Legnépszerűbb domain névregisztrátor” elnevezést is kapta.

Jellemzők és árképzés

A cég domain transzfereket, alkalmazásintegrációt, SSL tanúsítványokat, e-maileket és még sok minden mást kínál.

A Namecheap web hosting szolgáltató is. Kínálnak megosztott, WordPress, viszonteladói, VPS és privát e-mail tárhelyeket.

Élő csevegést és e-mailben történő ügyfélszolgálatot kínálnak, valamint tudásbázist kínálnak, ahol az ügyfelek önsegítő útmutatót és útmutatót találhatnak.

Ha a .com webhelyet a Namecheapon keresztül szeretne regisztrálni, évente 8,88 dollárt kell fizetnie.

NameCheap domain árazás

Más felső szintű, olcsóbb domaineket is kínálnak, például .xyz, .info, .online, .club és egyéb.

A személyes adatok védelmét a WhoisGuard biztosítja, és ingyenes, ha új domaint regisztrál, vagy egy meglévő felett átadja.

Regisztrálja a domain nevet a NameCheap.com webhelyen

4. Domains.Google

A Google Domains áttekintése

Háttér-információ

A Google 2015. január 13-án indította el a Google Domains szolgáltatást. A szoftver jelenleg béta szakaszban van.

Jellemzők és árképzés

Minden domainhez tartozik:

 • Privát regisztráció felár nélkül
 • Könnyű integráció a legjobb weboldal-építőkkel
 • Egyéni e-mail a G Suite használatával
 • Új domain névvégződések
 • Testreszabási altartományok
 • Gyors, biztonságos és megbízható internetes infrastruktúra a Google-lal
 • Egyszerű domainkezelő eszközök
 • E-mail továbbítás
 • Támogatás

A Google Domains USA ügyfélszolgálata a hét minden napján rendelkezésre áll. Kapcsolatba léphet velük élő csevegésen, e-mailben vagy telefonon.

A .com webhely a Google Domains webhelyen keresztül évente 12 dollárba kerül Önnek domain-enként. Az automatikus megújítás az oldalon elérhető.

A Google Domains árazása

Minden automatikus megújítás előtt e-mailben értesítést kap, amikor minden megújítás megtörténik, így lehetősége van a domain regisztrációjának törlésére..

Tíz évig domaine is vásárolhat. Ez azt jelenti, hogy két évre vásárolhat egy .com domaint 24 dollárért, vagy tíz évre 120 dollár díj ellenében.

A WHOIS adatvédelmi védelme az Ön domainjében felár nélkül áll rendelkezésre. Vegye figyelembe, hogy néhány domain, például a .co.nz vagy .co.uk nem engedélyezi a magánregisztrációt.

5. Name.com

Name.com domain

Háttér-információ

A Name.com-ot 2003-ban alapította William Mushkin, a Mushkin Inc. alapítója és volt elnöke.

A társaság ma a Right side Group tulajdonában van, és Denverben található.

2003 óta a Name.com 320 000 ügyfelet szerzett, és most a jobboldal által kezelt 16,5 millió domain névből kettő milliót irányít.

Jellemzők és árképzés

A szolgáltatások közé tartozik a domain transzferek, az alkalmazásintegráció, az SSL-tanúsítványok, a weboldalkészítő, az e-mail és a néhány webtárhely-szolgáltatás.

A WordPress tárhely és más Name.com tárhely-tervekben ingyenes domain található a vásárláskor.

A Startup hosting terv támogat egy webhelyet, a Name builder terv támogatja a 25 webhelyet, a Hihetetlen csomag pedig korlátlan számú webhelyet támogat.

Az ügyfélszolgálati lehetőségek között szerepel egy tudásbázis és a webhely kapcsolatfelvételi űrlapja, ahol e-mail jegyet küldhet.

Az élő csevegés támogatása HAM-tól FRI-ig 6-tól 18-ig, SAT-tól vasárnap 9-től 17-ig (MST) elérhető, míg telefonos támogatás szintén elérhető HON-tól FRI-ig 9-től 16-ig..

A .com véget érő webhelyek regisztráció során évente 8,99 USD-t fizetnek (megújítási arány 12,99 USD), míg a .host webhely évente 109,99 USD-t térít vissza..

Name.com domainnevek

A WHOIS adatvédelme a Name.com webhelyen elérhető, évi 4,99 USD felár ellenében, de ez a szolgáltatás nem érhető el minden domain kiterjesztésnél.

6. Bluehost.com

Bluehost.com

Háttér-információ

A Bluehost 2003-ban alakult, székhelye a Provo, Egyesült Államok. Az Endurance International Group (EIG), a bolygó egyik legnagyobb fogadó konglomerátumának tulajdonosa a cég.

A Bluehost több mint 2 millió webhelyet üzemeltet. A cég számukra nagyon titokzatos, de 2010-ben több mint 525 000 ügyfele volt.

A WordPress.org azt is javasolja a Bluehost-ot, hogy válasszanak egy internetes hostot.

Jellemzők és árképzés

Mivel a Bluehost elsősorban webtárhely-szolgáltató, megosztott, WordPress, VPS, dedikált és viszonteladói tárhelyeket kínálnak.

24 órás élő csevegés, e-mail jegyvásárlás és telefonos támogatás elérhető a Bluehoston keresztül. Ezért mindig hozzáférhet egy ügyfélszolgálati képviselőhöz, hogy segítsen minden kérdésben.

Hatalmas tudásbázis áll rendelkezésre, ha saját maga keresi a válaszokat kérdéseire.

Minden domainhez egy domain ingyenes.

Ha nem tervezi a Bluehost használatát internetes házigazdaként, vagy egynél több domain regisztrálását kívánja elvárni, számíthat arra, hogy évente 11,99 USD összeget fizet minden egyes domainért.

A Bluehost csomag adatai

A domain adatvédelem további 0,99 USD havonta, ami évente összesen 11,88 USD költséget jelent Önnek. Összességében évente 23,87 dollárt fog fizetni a domainjének és a magánélet védelmének.

Regisztrálja a domain nevet a Bluehost.com

7. HostGator.com

HostGator domain-keresés

Háttér-információ

A HostGator-t 2002-ben alapították. Az Endurance International Group (EIG) 2012-ben vásárolta meg, és ma is a társaság tulajdonosa.

Székhelye Houston, TX. A társaság legtöbb szervere ott és az Egyesült Államok Provójában található.

2013-ra a HostGator több mint 400 000 ügyfelet és 9 millió domaint szerzett.

Jellemzők és árképzés

Mint a Bluehost, a HostGator elsősorban web hosting szolgáltatót szolgál.

A tárhelyi lehetőségek között szerepel a web, a felhő, a WordPress, a viszonteladó, a VPS, a dedikált, az alkalmazás és a Windows tárolása.

Javasoljuk a HostGator WordPress Cloud Hosting használatát. A rendelkezésre állás, az oldalbetöltési sebesség és az árak nagyszerűek.

Valójában, összehasonlítva a többi versenytársakkal, a HostGator Cloud-ot a legjobban tekintjük a teljes és az üzemidő szempontjából.

Ügyfélszolgálatot nyújtanak élő csevegés és e-mail jegyvásárlás útján. A HostGator rengeteg erőforrást kínál, például fórumokat vagy video oktatóanyagokat, hogy segítsen bármilyen probléma megoldásában.

Ha regisztrálni szeretne a .com webhelyet a cégnél, ez évi 12,95 dollárba kerül.

Legalább egy ingyenes domént kap a Hatchling Cloud tervvel. A Baby Cloud és a Business Cloud terv ingyenes, korlátlan domainekkel rendelkezik.

Ugyanez vonatkozik más HostGator-tervekre, mint például a webtárhely, a WordPress tárhely vagy a viszonteladói tárhely.

A .co, .org, .net, .biz és .info oldalakkal végződő webhelyek ugyanazt fogják fizetni.

A HostGator tervei

Ha már a HostGator szolgáltatást használja webhelyének üzemeltetésére, a .com webhely évente csak 2,99 dollárba kerül.

A WHOIS adatvédelme évi 14,95 dollár többletdíjat jelent.

Regisztrálja a domain nevet a HostGator.com

8. 1&1 (iONOS)

1 és 1 domain felülvizsgálata

Háttér-információ

Az IONOS-t 1988-ban alapították, így az egyik legrégibb domain regisztrátor lett.

A társaság a United Internet nevű anyavállalat tulajdonában áll, amely egy német internetszolgáltató társaság.

1&Az 1 székhelye a németországi Montabaurból származik, és más helyszíne van Karlsruhe, Zweibrücken, München és Berlin.

1&1 termék érhető el a felhasználók számára Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Franciaországban, Lengyelországban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Olaszországban és Mexikóban.

Több mint 7000 alkalmazott dolgozik a cégnél szerte a világon.

Jellemzők és árképzés

A szolgáltatások közé tartozik a domain átvitel, egy weboldal-készítő, egy online áruház-készítő, webtárhely, WordPress-tárhely, kezelt felhő-tárhely, VPS-tárhely, üzleti e-mail kezelés és fiókok és egyebek.

Online marketing és e-mail marketing eszközök szintén elérhetők az 1-en keresztül&1, valamint SSL tanúsítványok.

Vevőszolgálatuk elérhető a nap 24 órájában, élő csevegés, telefonos támogatás, e-mail és szociális média útján.

Az .com webhelyek árazása 1-en&Az 1 meglehetősen olcsó a többi web hosting szolgáltatáshoz képest: évente 1 dollár. Ez az ár azonban csak az első évben érvényes. Ezután a .com-nak évente 15 dollár, a .biz-nak pedig 20 dollárja lenne.

1 és 1 árazás

A WHOIS domain adatvédelmi oldala ingyenesen elérhető az 1-sel&1 az olyan domaineken, amelyek lehetővé teszik a magán regisztrációt.

9. Register.com

A Register.com áttekintése

Háttér-információ

A Register.com 1994-ben alakult, székhelye New York, NY.

A társaság a Web.com Group Inc. tulajdonában van, amely egy amerikai domain név és webfejlesztő cég.

A Register.com jelenleg több mint 2,5 millió különböző domain nevet kezel.

Jellemzők és árképzés

A szolgáltatások és a szolgáltatások közé tartozik a domain transzferek, a webhelyek és az e-kereskedelem webhely-készítői, a tárhely és az SSL lehetőségek, az e-mail szolgáltatások és az online marketing eszközök.

Az online marketing eszközök közé tartozik a keresőmotor optimalizálása (SEO), a kattintásonként fizető hirdetés (PPC), a Facebook Boost és még sok más.

Az ügyfélszolgálati lehetőségek telefonon és e-mailben érhetők el az összes osztály számára. Sajnos úgy tűnik, hogy nincs élő csevegési lehetőség.

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 9 és 12 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 22 óra között érhető el.

A .com webhely, amelyben a Register.com található, havonta csak 5 dollárt térít vissza.

A .net, .org, .biz, .info és .us véget érő webhelyek ugyanolyan összeget fizetnek, mint a .com webhelyek havonta..

A Register.com árképzése

Ez az arány sokkal olcsóbb, mint más domain regisztráló versenytársaknál, például a Go Daddy vagy a Yahoo.

A WHOIS adatvédelem további 11 dollárért elérhető évente, tehát a domain és a WHOIS védelmének éves díja évente körülbelül 16 dollár kell, hogy legyen..

10. InMotion tárhely

inMotion Domains Review

Háttér-információ

Az InMotion Hosting 2001-ben alakult, és székhelye Los Angelesben (Kalifornia) található. A vállalat egy adatközponttal is rendelkezik, Ashburn, VA.

Az InMotion Hosting egy magántulajdonban lévő cég, amelynek több mint 300 000 domainje van. Nekik is van a Web Hosting Hub webhely, amely kezdőknek és bloggereknek készült.

Jellemzők és árképzés

Ők ismertek arról, hogy web hosting erőmű, gyors kiszolgálókkal és nagyszerű üzemidővel rendelkeznek. Ami a hostolást illeti, a cég megosztott üzleti tevékenységeket, VPS-t, viszonteladót és WordPress-tárhelyet kínál.

Vállalati hosting megoldásokat és webdesign szolgáltatásokat is kínálnak.

Ezenkívül minden domainhez automatikus domain megújítás tartozik, és néhány tervhez, például a Megosztott üzleti tárhely csomaghoz, ingyenes domain áll rendelkezésre.

A cég 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegés, e-mail, Skype és telefonos támogatás formájában.

Ha .com domént keres, számíthat arra, hogy évente 15,99 dollárt fizet. Ugyanez vonatkozik a .net, .org, .biz, .info és .us domainekre.

Az InMotion Hosting árazása

A domain adatvédelem extra évi 12,99 dollárt jelent, ezáltal a teljes összeg évi 28,98 dollár.

A vállalat 90 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, így teljes visszatérítést kaphat, ha úgy találja, hogy az In Motion Hosting nem az Ön webhelye vagy domain regisztrátora.

Következtetés

Soha nem volt ilyen egyszerű beállítani és létrehozni egy weboldalt, különösen akkor, ha Tartalomkezelő Rendszert (CMS) vagy webhely-készítőt használ.

Nem kerülheti el a domain név regisztrálását.

Nem regisztrálhat domainnevet olyan domain regisztrátor nélkül, amely gondoskodik a weboldal regisztrációjának hátsó végéről.

Ha a domain névrendszer nem létezett, akkor hosszú, nehezen megjegyezhető IP-címek megadásával kellett navigálnunk az interneten.

A megfelelő domain név és domain regisztrátor kiválasztását nem szabad könnyedén venni!

Most, hogy tisztában van a tíz legjobb domain-regisztrátor közötti különbségekkel, megalapozott döntést hozhat arról, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön számára:

 • Domain.com 
 • Hajrá apu egy nagyon népszerű domain regisztrátor, 17 millió felhasználóval.
 • Namecheap 2010-ben „Legjobb domain névregisztrátor”, 2012-ben pedig „Legnépszerűbb domain név regisztrátor” címet kapta.
 • Bluehost nem csak remek hely egy domain regisztrálására; ez egy remek hely a webhely házigazdájának is. A Bluehost több mint 2 millió webhelyet üzemeltet.
 • 9 millió domain van regisztrálva HostGator. Mint a Bluehost, ők elsősorban web hosting szolgáltatók.
 • Name.com az anyavállalat jobb oldalán lévő 16,5 millió domainből több mint 2 millió domaint ellenőrz.
 • 1&1 már évszázadok óta működik a domain regisztráló világában; 1988-ban alapították&Az 1, .com webhelyek domain-enként évente csak 0,99 USD-t tesznek ki.
 • Register.com 2,5 millió domaint kezel és széles körű online marketing eszközöket kínál.
 • InMotion tárhely automatikus domain megújítást kínál, és rengeteg különféle web hosting lehetőséget kínál.
 • Google Domains jelenleg béta szakaszban van, de továbbra is nagyszerű domain regisztrátor. Ezek lehetővé teszik domainjének akár tíz évig történő regisztrálását, és a WHOIS adatvédelmi védelme minden jogosult domainhez tartozik.

Az ICANN által akkreditált regisztrátorok teljes listáját itt találja.

Kezdje úgy, hogy kiválasztja a domain-regisztrátort a listánkból, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector