10 legjobb PayPal alternatíva (frissítve 2020-ra)

A PayPal 1998 óta működik. Azóta valójában nem változott meg annyira …


Valójában sok intézkedéssel sokkal rosszabbá vált – drágább, több szabályozás és ugyanaz a nehezen elérhető ügyfélszolgálat.. Lehet, hogy ideje megvizsgálni a PayPal alternatíváit. ��

Nem azt mondom, hogy ne használd a PayPal szolgáltatást. Ugyanakkor sok dokumentált probléma merül fel a PayPal használatával kapcsolatban, és senkit sem hibáztatom, hogy alternatívát keresett.

Amikor a PayPal először indult, forradalmi volt. Nem meglepő, hogy a PayPal alapítóinak fele most milliárdos.

A PayPal valóban vonzó volt, amikor az eBay tranzakcióinak nagy részében felhasználta. Az évek során úgy tűnt, mintha mindenki a PayPal szolgáltatást használja biztonságos online tranzakciókhoz.

Gyors előre 2020-ig – nagyon sok más lehetőség van most. Mindegyik sikeres vállalat, de hasonlóan működnek, mint a PayPal. Miért használják az emberek??

A PayPal nem mindent csinál tökéletesen, és sok alternatíva résterületeket foglal el. Ezeknek a többi társaságnak lehetősége volt arra is, hogy megtaláljon egy problémát a PayPal-lal, és saját szoftverükben orvosolja azt.

Vessen egy pillantást a Kanadában elérhető PayPal alternatívákra. ����

A legalacsonyabb

Ha problémák merülnek fel a PayPallal kapcsolatban, vagy ha különféle okokból más fizetési módot keres, számos alternatíva közül választhat..

A legjobb átfogó fizetési szoftver a Square.

A legjobb e-kereskedelmi megoldás a Stripe.

A legjobb személyes fizetési lehetőség a Venmo.

1. Square – A legjobb átfogó fizetési szoftver

Vásárláskor vagy egy helyi kávézóban kávét vásárolva valószínűleg valami olyat fizetett, amely így néz ki:

Ez a Square POS rendszere. A társaság, amelyet Jack Dorsey, a Twitter hírnévből indított 2009-ben, azzal kezdte, hogy dongle csatolást kínál az emberek telefonjaihoz. Ez lehetővé tette bárkinek, hogy elfogadja a hitelkártya-fizetéseket.

Ma a Square számos fizikai és online áruházat működtet.

A fizikai üzlet indításakor az egyik első kérdés, amelyre meg kell válaszolni, hogy hogyan fogja elfogadni a hitelkártya-fizetéseket. A múltban rémálom volt mindent elkészíteni erre. Most már szüksége van egy iPad és a Square POS technológiájára.

A Square díjai összehasonlíthatók a PayPal-val. Minden ellop a tranzakció 2,65% -át fogja fizetni. Az összes fizetett négyzet alakú számla 2,9% -ot, valamint 0,30 USD-es díjat fog fizetni. Az online áruházak összes eladása esetén a szolgáltatás 3,4% -ot és 0,15 USD-t fog fizetni tranzakciónként. Az összes díjat rendszerükben könnyen meg lehet tekinteni.

2. Csík – A legjobb e-kereskedelmi megoldás

A Stripe a legjobb cég ezen a listán. Általában nem mondanám, hogy nagyon szubjektív. Csak annyit kell tennie, hogy hallgassa meg az alapítókat, hogy beszélik a történetüket, és megnézze, mit csinálnak ma, hogy megértsék, hogy megpróbálják a világot jobbá tenni az emberek számára.

A társaság elkezdte az e-kereskedelem kifizetéseit minden vállalkozás tulajdonosának számára. A Stripe az összes legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldásban használatos, mint például a Shopify, a WooCommerce, a Wix és a Squarespace..

Eredetileg mindössze annyit kellett tennie, hogy néhány sor kódot dobott a webhelyére, hogy elinduljon. Ezt megteheti még most, de minden nagyobb platformon telepíthet egy alkalmazást vagy egy plugint.

A csíkok díja tranzakciónként 2,9% és 0,30 USD. Ha e-kereskedelmi üzletet épít, akkor a Stripe jó választás.

3. Venmo – a legjobb személyes fizetési lehetőség

A Venmo a személyes kedvencem ebben a listában. Gyerekként gondoltam, hogy a pénzátutalás könnyű és futurisztikus lesz. Mindig arra gondoltam, hogy mire felnőtt lettem, csak megragadhatnék valaki csuklóját, és gondolkodtam azon, hogy mennyi pénzt akartam adni nekik.

Még nem mentünk oda oda. Ugyanakkor csak kinyithatjuk a Venmo-t telefonunkon, és 10 dollárt küldhetünk barátainknak a pizzáról, amelyet éppen nekünk rendeltek.

Majdnem egy futurisztikus idő vagyunk, ahol ez pénzt fog adni valakinek:

Addig csak Venmo-t fogunk használni.

A Venmo ingyenesen használható bankszámlájával vagy bankkártyájával. Még fizethet is az emberekkel hitelkártyájával, de 3% -ot fizet. A fizetési szolgáltatás saját kártyát is kínál, úgynevezett Venmo kártyát, amely számos előnyt kínál.

A pénz bankszámlájára történő gyűjtése szintén ingyenes, és pénze egy nap alatt megérkezik. Azonnali átutalásért 1% -os díjat számít fel legalább 0,25 USD és legfeljebb 10 USD összegben.

Az alkalmazás lassan tölthető fel néha, de az csak azért van, mert szervereiket másodpercenként több ezer tranzakció sújtja.

4. Skrill – Nemzetközi pénzátutalások

Ez az iparág tele van jó nevekkel, de a Skrill megnyeri a névversenyt. Úgy hangzik, mintha valami Marvel kapitánynak vertne.

Az Skrill digitális pénztárca, amely pénzt küldhet és fogadhat. A nemzetközi pénzküldés mindig is probléma, de az Skrill oldalon 1,9% -ot tehet meg. Az Skrill ezt egyszerűvé teszi, csak e-mail címre van szüksége.

A Skrill más dolgokat is végez, például előre fizetett. A Skrill a legjobban a nemzetközi pénzátutalásokkal jár.

5. Zelle – Könnyű banki átutalások

Zelle nagyon hasonlít Venmo-hoz. Meglehetősen másképp mentek piacra. Venmo a végfelhasználó után, Zelle pedig a bankok után ment. Mindketten jó stratégiák voltak és megtérültek.

Az Ön által használt banktól függően (a legtöbb bank ezt kínálja), csak annyit kell tennie, hogy átugorja a mobilbanki tevékenységhez használt alkalmazást. Ezután csak kiválaszt egy embert, aki fizet, a telefonszámát vagy az e-mail címétől függően. Ezután elküldi a kívánt összeget.

A pénz közvetlenül a bankszámlájukra kerül a bankszámlájukra. Csakúgy, mint Venmo, a Zelle használatáért sem számítanak fel díjat, kivéve ha hitelkártyát használunk, ebben az esetben 3% díjat számítanak fel..

6. Google Pay – biztonságos mobil fizetési lehetőség

A Google Pay a mobiltelefon fizetésének legbiztonságosabb módja.

Csak annyit kell tennie, hogy elhúzza a telefon zár képernyőjét egy fizetési terminálon, amely azt elfogadja.

A Google Pay mindent biztosít egy tokenizálási folyamat segítségével. Beleteszi a hitelkártyáját vagy a bankkártyáját, és létrehoz egy tokent, hogy ábrázolja. Ez lehetetlenné teszi, hogy bárki ellopja a kártya adatait.

A kártya feltöltése továbbra is a szokásos módon történik, de biztonságosan történik.

7. WePay – Integrált fizetések a platformokért

A WePay-t úgy alakították ki, hogy jobb PayPal legyen. Alapvetően azt akarja engedni, hogy az emberek online fogadjanak el fizetéseket anélkül, hogy a WePay-fiókon kívül bármit létrehoznának.

Rendkívül hasonlóan működik, mint a PayPal, de megközelítését a problémamentesség köré összpontosította.

A WePay megkönnyíti a tranzakciós díjakat. Vagy a teljes ár 3,5% -át, vagy tranzakciónként legalább 0,50 USD-t számít fel.

A szolgáltatás sok nonprofit szervezet számára népszerű választás, különösen a kezdő nonprofit szervezetek. Csillagos hírnevet szerzett magának az ügyfélszolgálat terén is.

8. Amazon Pay – létező módszerek használata

Az Amazon Pay a legegyszerűbb fizetési lehetőség. Csak annyit jelent, hogy megtakarít a hitelkártya megadásához szükséges időt. Csak lehetővé teszi egy olyan lehetőség használatát, amelyet már használt az Amazon-on. Mivel valószínűleg már használja az Amazon-ot, az Amazon Pay használatának sok értelme van.

A dolgok áttekintése oldalán, ha már Amazon kereskedő vagy, és megnyitja saját e-kereskedelmi áruházát, az Amazon Pay segítségével kifizetések elfogadása megkönnyíti az összes tranzakció egy helyen történő tartását..

Az Amazon Pay további biztonságot nyújt, mivel nem osztja meg teljes adatait senkivel, ahonnan árut vásárol.

9. Shopify kifizetések – a legjobb Shopify fizetési mód

Ha a Shopify üzlet tulajdonosa, a Shopify kifizetések nagyon egyszerűvé teszik a fizetések beszedését az ügyfelektől. Ha az ügyfelek egy másik Shopify webhelyen vásároltak, akkor valószínűleg már tárolják és készen állnak az információkra.

A Shopify létrehozta a Shopify Payments-t, a harmadik fél fizetési processzorainak alternatívájaként, ha az e-kereskedelem platformon boltot hozott létre..

A Shopify kifizetések díjai pontosan megegyeznek a Stripe-kel, hacsak nem frissít egy Advanced Shopify-fiókra.

10. Bitcoin vagy más titkosítás – magán opció

2017. december közepén mindenki azt hitte, hogy a Bitcoin átveszi a valuta világát. Mindenki fizetne anélkül, hogy bármiféle érzékeny pénzügyi információt vagy bankszámlát kellene megadnia.

Pontosan nem történt meg, de az emberek már egy ideje fizetnek a Bitcoin-nal.

Ez a folyamat zavaró lehet néhány ember számára, és ez nem a legstabilabb módja a fizetések elfogadásának, mivel a Bitcoin vagy más kriptovaluták ára minden nap ingadozik..

Meg kell vásárolnia néhány kriptovalutát egy tőzsdéről, például a Coinbase-től.

A következő lépés egy kiadó pénztárca használata, így megvásárolhat valamit a BitPay segítségével.

Ezután elküldi a kívánt befizetést. Nem ad ki semmilyen személyes információt, és viszonylag azonnali.

Az ezzel kapcsolatos egyetlen díj a tőzsdén, ahol megvásárolja a kriptovalutát és a bányász díját. A bányászdíj tranzakciós díjként működik, és fedezi a Bitcoin elküldésével kapcsolatos minden hálózati költséget. A díjak általában egy dollár alatt vannak.

Probléma a PayPal-lal

Mivel ez az egész lista a PayPal alternatíváinak bemutatására szolgál, engedje át, miért nem akarják az emberek többé használni a PayPal szolgáltatást. Hé, vannak olyan webhelyek is, amelyek teljes mértékben elkötelezettek a PayPal eldobására.

Úgy viselkedik, mint egy bank, de nem egy

A PayPal ott van, ahol akar lenni. Szabadon viselkedik, mint egy bank, de nincs olyan rendelete, mint egy megfelelő bank.

Kínálja a bank összes szolgáltatását, beleértve a hitelkártyákat és a betéti kártyákat is, mindazonáltal nem ugyanazt a védelmet nyújtja, amelyet a bank nyújt. Milliókat keresnek vevőik összes tranzakciójáról, és hatalmas összegeket tárolnak.

Nem szükséges, hogy ugyanolyan módon segítsen neked, mint egy bank. A bankoknak biztonságot kell fenntartaniuk, és szilárd ügyfélszolgálati és szanálási szolgáltatásokat kell biztosítaniuk.

A hirtelen számla befagy

Ezek a kérdések jól dokumentáltak az interneten keresztül. A PayPal a számlákat semmiből befagyasztja.

Oké, azt gondolhatod magadnak: “Valaki ezt kiválthatja.”

Rossz. Teljesen véletlenszerűen történik.

“Nos, csak feloldom.”

Sok szerencsét!

A fiók felszámolásának folyamata egy teljes személyazonosság-ellenőrzési folyamat, amely örökké tart. Ez őrülten bosszantó lehet, amikor feldolgoznia kell vállalkozása fizetéseit vagy fizetnie kell az eladónak.

Rossz ügyfélszolgálat

Ha szereti a dühös emberekről olvasni, csak a Google-t, a „PayPal ügyfélszolgálati történeteket”.

Mindegyik nagyon rossz.

A PayPal ügyfélszolgálata ismert, hogy kevesebb, mint tech-hozzáértés, és a várakozási idők gyakori panaszok. A LinkedIn első kezdeti számlája egy olyan helyzetet mutat, amelyet többször megismételtek.

Magas díjak

A díjak magasak a PayPalon. Minden tranzakcióért 0,30 USD, azután az összeg 2,9% -át kell fizetni. Ez az összeg valóban összeadható. Sok alternatív díj sokkal alacsonyabb.

Csalárd

Ha az elmúlt években megpróbált valamit eladni a Craigslistán, elárasztják a rossz nyelvtanú emberek üzeneteit, és megpróbálnak téged csalni az eladott árucikkektől..

Mindegyikük a PayPal szolgáltatást használja erre. A szolgáltatásnak még egy oldala van, amely arra szólít fel, hogy figyelmeztesse az embereket a csalások ellen.

Csomagoljuk fel

A PayPal továbbra is a népesség hatalmas részén működik. Még mindig vezető szerepet töltenek be az online tranzakciók területén.

Mindig indokolt alternatívák keresése az iparban, és ez nem különbözik egymástól. Az évek során számos alternatíva merült fel, hogy megoldásokat kínáljon a fizetés feldolgozására. Néhány közülük kipróbálása soha nem rossz ötlet.

Paypal alternatívák – GYIK

Vannak-e PayPal alternatívák??

Igen, számtalan PayPal alternatíva létezik. Néhány a legnépszerűbbek közül a Stripe, a Venmo és a Square.

Mit tudok használni a PayPal helyett??

Attól függ, hogy mire használja a PayPal szolgáltatást. Személyes fizetésekhez a Venmo remek választás. Üzleti tranzakciókhoz a Square használható. Szigorúan e-kereskedelemben történő fizetésfeldolgozáshoz a Stripe a legjobb választás.

Ki a PayPal legnagyobb versenytársa??

Jelenleg a Square a PayPal legnagyobb versenytársa.

Használhatom a PayPal-ot Kanadában?

Igen tudsz.

Mik a PayPal díjai a pénzfogadásért??

Minden tranzakció díja 0,30 USD, az ügylet 2,9% -a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector