Millors serveis d’allotjament web barats

serveis d'allotjament web baratsPreferiria pagar menys per allotjament web … o més?


Weirdos vol pagar més. Probablement vulgueu pagar menys. No ets cap weirdo.

Què constitueix una “millor” opció d’allotjament web barata, a més de la disponibilitat? Voleu oferir totes les coses que tota empresa de hosting hauria de proporcionar: temps de càrrega ràpids, propers al 100% de temps de funcionament i una atenció al client fiable que us pot ajudar si cal.

Com esbrina quin servei d’allotjament de baix cost és l’opció correcta?

Per començar, heu arribat al lloc adequat: sabem quins servidors web barats tenen temps de càrrega ràpids i hores altes. Testem cada servei en directe i compartim els resultats aquí en aquest article. Fes una ullada al nostre seguiment en directe de temps de mort / temps morts / latència en tots els nostres amfitrions revisats. Més informació sobre el nostre procés de recerca aquí.

Contents

Millor allotjament web barat: millors opcions per al 2020

Aquí no hi ha cap resposta única, sinó que hi ha opcions. Ens encanten les opcions. En aquesta guia, veurem els millors amfitrions web econòmics disponibles avui en dia que mantenen un servei excel·lent a un preu de preu que us podeu permetre.

1. Hostinger: el període d’amfitrió més assequible.

logotip de hostinger

Temps de càrrega mitjà: 585 ms
Temps de vida mitjà: 99,87%
Cost: 0,99 dòlars al mes

Preu introductor d’Hostinger

Hostinger és una de les millors opcions d’allotjament web barat del Canadà, que no compromet la qualitat. El preu actual comença a partir de 0,99 dòlars mensuals. Això deixa que Hostinger estigui al voltant d’1 / 3 del preu dels seus competidors d’allotjament amb descompte més proper. (Fins i tot es pot pagar amb cripto.)

Amb un temps de funcionament mitjà i els temps de càrrega es troben a la gamma alta En els últims anys, és difícil considerar Hostinger com una opció ideal per a allotjament web de baix cost.

Atenció al client d’Hostinger ��

Hostinger també en té Assistència nativa 24/7 per a qualsevol pregunta que us sorgeixi. No és necessari utilitzar un sistema de bitllets de suport lent. Tots els llocs estan optimitzats per a un llançament ràpid a WordPress i compten amb la seva pròpia interfície personalitzada per facilitar la configuració. Això fa que Hostinger sigui un dels millors serveis de hosting de WordPress disponibles. També obteniu un domini lliure i SSL gratuït. En general, Hostinger ofereix el que obtindríeu amb un host de 6-8 dòlars al mes amb una fracció del cost.

Si només voleu allotjar el vostre propi bloc i no teniu previst construir mai una empresa al vostre lloc web, Hostinger no és una mala elecció..

Creador de llocs web gratuït ��️

Si busqueu un creador de llocs web que no requereixi que tingueu cap experiència de codificació heu arribat al lloc adequat.

El logotip de Zyro us ajuda a millorar no només el vostre lloc web, sinó també la vostra marca, ajustant o reinventant el logotip de la vostra marca en molt poc temps.

La resta de funcions potser no són tan cridaners, però són molt bones. Es menciona que es tracta de Zyro AI Content Generator, certificat SSL gratuït, emmagatzematge SSD il·limitat i ample de banda il·limitat..

Si voleu veure les proves de temps morts i d’aturada de Hostinger, consulteu la nostra revisió completa d’Hostinger. 

2. HostPapa – 70% de descompte d’allotjament premium (domini gratuït)

logotip de hostpapa

Temps de càrrega mitjà: 475 ms
Temps de vida mitjà: 99,95%
Preu de cost – 2,95 dòlars mensuals (13,99 dòlars ordinaris al mes)

HostPapa no és només la nostra millor opció per als millors amfitrions barats, sinó que també és la nostra millor elecció per als millors amfitrions en general. Mindblowing, dret?

HostPapa és un dels millors serveis d’allotjament del mercat i el nostre millor servei per als canadencs. Els preus actuals comencen una mica fort que originalment desqualificava el servei de les nostres millors opcions d’amfitrió barates. Tot i això, HostPapa ha ofert una exclusiva descompte als lectors de Hosting Canada. D’aquesta manera, HostPapa col·loca fermament a la categoria barata.

Amb el descompte, voleu pagar 2,95 dòlars al mes per un servei d’allotjament de gamma alta. No només el preu és baix, sinó que també rebreu el pla d’empresa i no el pla d’inici.

Velocitat de lloc superior a la mitjana ⏱️

HostPapa té increïbles hores de funcionament i una velocitat del lloc molt superior a la mitjana. Encara amb el descompte, HostPapa no és l’opció més barata de la nostra llista. El Loonie addicional per mes obté molts beneficis afegits.

HostPapa compta amb servei d’atenció al client 24 hores i 24 hores amb xat en directe sempre disponible. El motiu principal per HostPapa és que la màxima elecció es deu a que l’empresa és canadenca a través i a través. Els horaris i la puntuació de velocitat del lloc són excel·lents a causa dels centres de dades locals de tot el nostre gran país.

Si busqueu iniciar un negoci en línia o simplement llançar una pàgina web a Internet, HostPapa és una elecció fantàstica.

Si voleu veure les nostres proves de temps d’aturada i d’aturada d’HostPapa, consulteu la nostra revisió completa d’HostPapa.

Funcions addicionals d’HostPapa incloses:

La majoria de les persones comencen amb el pla més barat disponible en iniciar un servei. HostPapa està oferint el seu nivell mitjà pel mateix preu que el paquet inicial a Hosting Canada Readers (és correcte, una actualització gratuïta). Heus aquí el que us ofereix aquest nivell mig amb HostPapa.

 • Llocs web il·limitats
 • Registre de domini gratuït
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
 • Amplada de banda no modificada
 • Transferència gratuïta de llocs web
 • CDN gratuït de Cloudflare
 • Formació gratuïta individual
 • SSL gratuït
 • Panell de control de cPanel
 • Constructor de llocs web gratuït
 • 400+ aplicacions gratuïtes
 • Servidors CloudLinux
 • Assistència 24/7
 • 99,99% Garantia de temps
 • Garantia de 30 dies
 • Dominis addicionals il·limitats
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Bases de dades MYSQL il·limitades
 • 2x Més recursos de CPU i MYSQL

3. HostGator: el pla de qualitat més barat

logotip de hostgator

Temps de càrrega mitjà: 657 ms
Temps de vida mitjà: 99,68%
Cost: 2,75 dòlars mensuals

HostGator no és l’opció més barata d’aquesta llista, però pel que fa al seu cost en comparació amb el rendiment, és molt elevat. El servei ofereix bones prestacions, velocitat, temps d’obtenció i preus alhora que ofereix totes les campanes i els xiulets. És suficient que HostGator guanyi un lloc a la nostra llista de millors serveis d’allotjament web barats al Canadà.

Amb la seva experiència de WordPress recentment millorada i el propi creador de llocs web d’alta qualitat, hi ha molta funcionalitat per a la creació de llocs web.

Crèdit addicional per publicitat ��

Tots els plans HostGator també inclouen un Crèdit de 100 dòlars per a la publicitat de Google Adwords i Bing així com certificats SSL i còpies de seguretat automàtica gratuïtes.

En termes de temps de funcionament, han obtingut una puntuació molt bona a les proves en viu i qualsevol problema amb temps d’inici s’acostuma a limitar a 1-2 segons MAX (consulteu la nostra revisió HostGator per obtenir els resultats de la prova). També tenen xat en directe per a qualsevol problema de suport i oferta Garantia de devolució de 45 dies.

Durant el temps d’activitat, van assolir el 99,68% de forma constant, la qual cosa els posa als amfitrions de nivell més assequible en termes de rendiment.

4. Bluehost – Fiabilitat i més fiabilitat

bluehost

Temps de càrrega mitjà: 1.765 ms
Temps de vida mitjà: 99,74%
Cost: 2,95 dòlars al mes

Bluehost va ser fundada oficialment el 2003, però té una forma o una altra des de 1996. Aquests dies són els OG d’allotjament web i Bluehost s’hauria de considerar sòlid en tots els comptes. El servei és una mica més car, però té una alta gamma de fiabilitat tones de centres de dades.

Aquesta opció assequible l’utilitzen molts desenvolupadors que han estat al voltant de molt temps i també ofereixen Funcionalitat amable per a principiants. També ofereixen un domini gratuït per al primer any.

Molts recursos d’aprenentatge ��

Una altra gran cosa sobre Bluehost és el una gran quantitat de guies i tutorials de tercers disponible a la base de coneixement. Qualsevol usuari dels bloggers que fan desenvolupadors web avançats pot esbrinar fàcilment com modificar o configurar qualsevol canvi.

Tanmateix, l’un dels inconvenients, el suport és a l’estranger i no sempre és el més útil. En termes tècnics, Bluehost es fa molt bé en el nostre seguiment en directe amb un 99,74% de puntuacions de temps (consulteu la ressenya completa de Bluehost aquí).

5. iPage – Gran servei per preu. Suport = Meh

ipage

Temps de càrrega mitjà: 1941 ms
Temps de vida mitjà: 97,77%
Cost: 1,99 dòlars al mes

iPage Té moltes crítiques negatives sobre diversos fòrums d’allotjament web. La majoria d’aquestes ressenyes es basen en atenció al client, ja que només es basen en els Estats Units i, per tant, deixen als clients globals a la vora.

Domini lliure durant un any i Espai de disc il·limitat ��

El servei real que s’ofereix no és massa cutre, tal com expliquem a la nostra revisió d’iPage. A l’extrem més barat de l’espectre no hi ha res dolent amb iPage i inclou una gran quantitat de funcions com ara un domini gratuït durant un any i espai de disc il·limitat. Malauradament, iPage et cobra per un certificat SSL, un element bàsic de seguretat que hauria d’estar 100% gratuït de qualsevol proveïdor d’allotjament, ja siguin barats o de pagament.

En general iPage és una gran empresa d’allotjament i ens agrada el seu producte, però, el problema de suport és una cosa que cal resoldre.

6. Hosting A2: allotjament barat “premium”

A2 HostingTemps de càrrega mitjà: 601 ms
Temps de vida mitjà: 99,4%
Cost: 3,92 dòlars al mes

A2 Hosting té preus introductoris una mica més alts que la resta de la llista. Amb aquest augment del preu s’incorporen millores en algunes àrees com l’atenció al client i funcions addicionals.

Certificat SSL sense càrrec ��

El servei de baix cost ofereix seguretat i prevenció de pirates gratuïts certificat SSL gratuït i còpies de seguretat automàtiques. A2 ofereix un servei fantàstic, però si busqueu una alternativa més barata existeixen.

Hem estalviat A2 per última vegada no perquè pensem que no poden competir amb els altres nois (realment superen el rendiment), sinó perquè és una mica més car per un servei marginalment millor.

Per què un allotjament web molt barat és una mala idea

programari maliciós del lloc webVolem ser sincer amb vosaltres. Si pagueu menys d’un import per mes per allotjament web, us ho passareu malament (Hostinger no inclòs).

Ens encanta una bona quantitat tant com qualsevol, però quan baixeu a un allotjament web sub $ 1, és un risc. Acabareu pagant MÉS en el futur per a un proveïdor d’allotjament barat que si gasteu un 1-2 dòlars addicionals addicionals al mes en un amfitrió de millor qualitat.

El principal motiu per evitar aquests serveis d’allotjament barats és el només una forma de guanyar diners a aquest preu. Ells simplement llancen tots els llocs web dels seus clients junts en un gran servidor compartit antic amb la mateixa adreça IP. Heu d’evitar-ho a tota costa i us direm el perquè.

Motius per evitar els servidors compartits gegants:

 • Connector.

  Hackable

  Els nois orienten les adreces IP compartides perquè la seguretat sol ser feble i és fàcil accedir i crear malifetes a una escala més gran.

 • Connector.

  Difusió de la malaltia

  Com que és tan fàcil accedir al codi font, espereu que el vostre lloc web mostri aviat tota mena de virus, programari maliciós i anuncis amb els quals preferiu no estar associats.

 • Connector.

  Distribució IP incorrecta

  Com que aquest tipus d’allotjament és tan barat, és probable que els vostres veïns del servidor compartit siguin molts blocs de correu brossa que no aportin res positiu a Internet i que l’objectiu de tota la vida sembli obstruir tot el brossa. Objectiu de vida horrible.

 • Connector.

  Google us odiarà

  Realment, i vull dir que realment no voldreu que Google t’odiï. Gràcies a tot el que hi ha més amunt, hi ha una bona probabilitat que la vostra proximitat als blocs bruts i la pirateria que faci que Google et miri amb menyspreu i et castigui en conseqüència amb els baixos rànquings dels motors de cerca..

 • Connector.

  Poca estona d’aturada

  Com és de suposar, la vostra empresa d’allotjament web barata és “la millor” propietat del barri temps de descans i temps d’inactivitatno dedicarà una gran quantitat d’equips o recursos de qualitat per assegurar-vos que tingueu la millor experiència del client.

  Si bé un amfitrió web d’alta qualitat normalment promet almenys 99% de temps de funcionament, el vostre descompte profund és superior a un 50 per cent. Un amfitrió web que abandona el vostre lloc durant minuts o hores alhora, no us fa cap favor, per molt barat que sigui. ��

 • Connector.

  Mala assistència

  El més probable és que no tingueu cap suport. Des de la seva perspectiva, només no poden destinar res més bàsic als recursos per resoldre els vostres problemes. Espereu una secció de preguntes freqüents molt general. Si sou especialment desafortunat, rebrà un correu electrònic o telèfon telefònic de suport per al client que no us atorga cap a un sistema automatitzat. al darrere de la nevera era massa mandrós per llençar-lo mentre plorava.

 • Connector.

  SSL NO inclòs

  certificació ssl Els allotjaments web barats et cobren fins a 80 dòlars a l’any per la protecció Secure Socket Layer (SSL). Els nostres amfitrions recomanats ofereixen SSL 100% gratuït.

  Sense això, cap processador de pagaments creïble us tocarà. Si intentes vendre qualsevol cosa, és un problema.

  Si intenteu tenir un lloc web realment de confiança de Google i pugueu vendre algun dia alguna cosa, ho fareu el 100% necessita absolutament SSL. L’aspecte irònic d’això és que SSL es pot instal·lar de forma gratuïta mitjançant un servei conegut com a Xifrem … però els amfitrions més barats insisteixen en cobrar-vos per això!

Notareu que les coses que realment em preocupen dels servidors web barats són també les meves principals queixes per a VPNs gratuïtes. Oferir productes digitals de baix cost comporta un cost que, malauradament, generalment inclou la venda de dades o posar les vostres dades en un lloc no segur.

Si us interessa com fan les VPN, feu un cop d’ull a la meva guia sobre els millors VPN canadencs.

Més problemes que val la pena

L’autèntic problema arriba després que finalment us en feu d’enganyar l’enyorat allotjament web barat i il·limitat (però el període de devolució ja ha passat) i heu pagat per un any sencer de servei per avançar en ingressar amb el gran preu..

Mentrestant, centenars de polls al dia cometen el mateix error que acabava d’evitar en llegir aquesta guia. No ets un frare. Poc saben que en pocs mesos els seus somnis amb l’imperi d’Internet aniran a caure.

Per a molts bloggers i persones que creen els seus propis llocs web, aquest tipus d’allotjament web amb descompte no és simplement un bon negoci, no quan ho facis tenir en compte el cost total REAL.

El comerç electrònic és un joc de pilota diferent: necessiteu allotjament de qualitat

negoci de comerç electrònicA diferència dels llocs web informatius o dels blocs personals, prenem el cas d’un lloc de comerç electrònic que l’únic objectiu és fer vendes.

Ara la idea de temps de funcionament adquireix més importància crítica. Si el vostre lloc web està a la baixa, no feu vendes i, si sou els vostres únics ingressos, podríeu menjar aquell dia Rood Noodles. Pro-Tip: Afegiu un ou al vostre Ramen – yum.

La conclusió és que, per a alguns empresaris en línia, el cost de baixar és més literal – diners perduts. En aquest cas, un paquet d’allotjament compartit no val el risc d’un lloc web lent o que no es carrega.

El temps d’aturada d’un lloc web que ven productes és igual a… cremar diners

Per ser justos, molts llocs de comerç electrònic estan plens de funcions d’alt recurs com imatges d’alta resolució, streaming d’àudio i / o vídeo i molt més.

Recordeu com hem pogut parlar de com poden patir tots els comptes d’un allotjament compartit a causa d’un sol ample de banda? Bé, si creieu que pot ser el porc, no aneu a la ruta compartida.

La gent en aquests dies té una gran impaciència en línia. Si es vol carregar una pàgina més d’uns segons, oblideu-la.

Han passat a gastar diners amb un competidor. De sobte, un o dos dòlars que estalvieu sembla un compromís molt deficient.

Millor amfitrió barat per al comerç electrònic – Espai del lloc

Sé que acabem de parlar de totes les opcions més econòmiques d’allotjament web il·limitat. Tanmateix, pels nostres diners (i també pels vostres), l’opció que escollim per al comerç electrònic és SiteGround. A 3,95 dòlars mensuals, el preu no és el d’allotjament web més barat a l’any i no és tan barat com les opcions esmentades anteriorment. Dit això, continua sent un servei d’allotjament assequible i il·limitat.

La raó escollim SiteGround és a causa del servei de qualitat i el nombre d’altes hores de funcionament.

Recordeu quan hem esmentat com de crític és tenir SSL amb el vostre lloc web? SiteGround no l’ofereix de forma gratuïta, a diferència de la gran quantitat d’estalvis de diners dels plans d’allotjament Si vens productes digitals o físics en línia i voleu que el vostre lloc web es mostri a les cerques de Google, no és opcional. Altres llocs cobren des de 60 a 80 dòlars anuals per SSL.

Qualsevol persona pot afirmar que té un gran suport. SiteGround afirma que realitza i subministra realment. Amb Assistència 24/7 sobre problemes tècnics en profunditat i de resolució de problemes generals, parlareu amb un representant experimentat i amable que us ajudarà a resoldre el problema.

A més, deixarem que aquest temps de funcionament parli per si sol: el 99,95%.

Preguntes més freqüents sobre allotjament web barat al Canadà

A continuació, fem una ullada a algunes de les preguntes més habituals que tenen els clients quan intenten trobar la millor opció d’allotjament barat per a les seves necessitats:

Quant costa allotjar un lloc web?

Allotjar un lloc web pot anar de franc a milers de dòlars. Les solucions per a la majoria dels propietaris de llocs web van entre 2 dòlars al mes i 5 dòlars al mes.

Advertència: no recomanaria els amfitrions ultra econòmics com podeu llegir a continuació.

Quina és la manera més barata d’acollir un lloc web?

Hi ha opcions gratuïtes per a allotjament de llocs web. En la seva majoria, la millor i més barata manera d’acollir un lloc web és utilitzar un servei que cobra uns quants dòlars al mes com Bluehost.

Quin és el millor amfitrió de llocs web gratuïts?

Existeixen serveis d’allotjament gratuïts, però sovint el servei és dolent i normalment us costa molts diners per actualitzar-lo. Utilitzant una alternativa assequible però gran, com ara Hostinger a 80c al mes, és el millor camí a seguir.

Quin és el millor amfitrió de llocs web gratuïts?

allotjament web baratSi estàs buscant una resposta exacta al 100%, és un host VPS de qualitat modificat.

Com que la majoria dels nostres lectors no saben modificar un gotet VPS en un proveïdor com l’oceà digital, un dels nostres proveïdors d’allotjament compartit farà la feina. SiteGround Primer arriba segons les nostres mètriques a 475 ms temps de càrrega.

Quin és el millor amfitrió de cPanel?

La majoria de les nostres empreses de hosting recomanades tenen allotjament integrat amb cPanel, del qual és fàcil operar i obtenir suport.

Com sobre allotjament de WordPress gestionat?

Avui en dia, podeu obtenir solucions de WordPress gestionades a un preu molt més barat del que esperaves. Aquestes solucions són excel·lents per als propietaris i creadors de llocs web per primera vegada.

Verdicte final: importància del preu?

Buscar un acord quan es tracta de res mai és una mala idea. Ningú vol pagar el doble del que ha de pagar pel mateix servei. El gran allotjament de l’allotjament web és que no heu de trencar el banc per rebre ofertes d’alta qualitat.

De cap manera, una persona pot mirar totes les opcions i prendre una decisió educada sense prendre pàgines i pàgines de notes. Amb totes les investigacions que hem realitzat, podeu consultar les sis millors opcions de pressupost que ofereixen un servei de qualitat.

 1. HostGator: 2,75 dòlars al mes
 2. Hostinger: 0,80 dòlars al mes
 3. BlueHost: 2,95 dòlars al mes
 4. iPage: 1,99 dòlars mensuals
 5. A2 Hosting 3,92 dòlars al mes
 6. SiteGround: 3,95 dòlars al mes

Això, nois. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació, si teniu suggeriments. ✌️

Referències i crèdits d’imatge:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Uncategorized

About the author

Adblock
detector