ВебХостингХуб преглед: 24-месечне перформансе (брзина и поузданост)

вебхостингхуб хомепаге


Веб Хостинг Хуб има за циљ да малим предузећима омогући приступачни дељени хостинг.

Основан 2010. године, у њиховом је власништву конгломерат ИнМотион хостинг. Седиште Веб хостинга је у држави Виргиниа Беацх, ВА, а имају два америчка дата центра – на западној и источној обали.

Њихов тим од 200+ америчких сервиса са преко 40.000 купаца, пружа једноставну платформу која ће вам помоћи да покренете, покренете и развијете нову веб локацију.

Веб Хостинг Хуб користи и солид-стате дискове на свим плановима, који (како се тврди) могу испоручити до 20 пута брже од традиционалних механичких хард дискова које користи конкуренција.

20к је храбро обећање. Подупиру ли их?

Да бисмо то сазнали, поставили смо нову основну веб страницу ВордПресс на Веб Хостинг Хуб-у „Лични план веб хостинга“ у јуну 2015. Детаљне статистике перформанси, укључујући радно време и брзину, можете видети овде (кликните на „Историја“ да копате дубље).

Да бисмо пружили непристран преглед, такође смо навели још неколико извора како бисмо обавили потпуну “позадинску проверу” шта други корисници мисле.

Предности употребе веб хостинг центра за хостинг

Веб Хостинг Хуб може се похвалити невероватно великим брзинама због врхунске технологије по приступачним ценама.

Да ли подаци одговарају на хипе?

Погледајмо где се дивно понашају.

1. ~ 7/10 Подршка

Брза учитавања страница и продужење рада су подједнако важни јер ће посетиоци сајта одлазити у низу ако се вашој веб страници треба дуже од неколико секунди или уопште не одговори..

Али корисничка подршка може бити убица посла ако се питања не решавају или не решавају брзо.

Веб Хостинг Хуб пружио је прилично добру корисничку подршку, повезујући се са нама за мање од три минута (плус додатних пет за верификацију нашег налога).

Било је мало застоја и застоја између одговора, тако да није било тако брзо или сажето као многи други које смо доживели.

Све у свему – позитивно искуство. Наше провере су потврђене колико су открили да је већина осталих купаца такође задовољна корисничком подршком за Веб Хостинг Хуб.

Подршка за Веб Хостинг ХубБрзи разговор са корисничком подршком за Веб Хостинг Хуб

2. Изузетно једноставно подешавање веб локација / блога

Веб Хостинг Хуб садржи поједностављени, брзи поступак пријављивања који би могао бити најбољи што смо видјели након прегледа готово 30 других веб хостинга.

То је тако лако да то и најмања техничка особа коју познајете може да схвати.

На њиховој страници за регистрацију можете одабрати да инсталирате ВордПресс као систем за управљање садржајем на веб локацији / блогу или Престасхоп за е-трговину. Након једноставног клика, они ће се побринути за све тешке дизање и све ће конфигурирати за вас.

Једноставно подешавање Веб Хостинг Хуб-а

3. Бесплатно име домена & Миграције на сајту

Имате ли веб локацију негдје другдје?

Нема проблема! Веб Хостинг Хуб ће пренијети до три веб странице и базе података за вас (под претпоставком да не прелазе 5 свирки). Још један додатни бонус укључује њихово обећање „нулти прекид рада“ током овог процеса.

Покретање нове странице? Убациће вам бесплатно име домена како би засладили посао.

4. Солид Стате Хард Дискови

Упозорење: Ви технотехничари ће ускоро имати нервозу!

Веб Хостинг Хуб се воли похвалити да сваки веб сајт користи предности нових чврстих дискова. Ови „ССД уређаји“, према мишљењу стручњака из ПЦМага, могу да дају 20 пута брже резултате од уобичајених (механичких) чврстих дискова које користи неки од конкуренција.

Да, ту је.

(Лично нисмо имали велико побољшање перформанси током нашег поступка прегледа. Међутим, они су били бржи од просечних веб домаћина које смо прегледали током овог шестомесечног периода.)

5. 90-дневна гаранција поврата новца

Увек можете рећи које компаније стоје иза њихових услуга гледајући њихове политике поврата.

Веб Хостинг Хуб је велики верник, нуди потпуну гаранцију поврата новца од 90 дана (једна од ретких понуда са продуженим роком).

То значи да, ако размишљате да им пружите шансу, имате готово без ризика да ‘тестирате вожњу’ њихове услуге пуна три месеца.

Или, отприлике онолико времена колико вам треба да потпуно заборавите где сте прво били домаћин својој веб локацији. ��

То је сјајна вест ако се бринете да ли ћете се обавезати на веб домаћина да бисте касније сазнали да не волите њихове услуге и функције.

Према Увјетима пружања услуге Веб Хостинг Хуб, може се примијенити неколико неповратних накнада.

Накнаде које плаћа претплатник, попут куповине ССЛ сертификата, приватности домена или имена домена не могу се вратити.

Ако претплатник региструје име домена путем Веб Хостинг Хуб-а као део промоције „Бесплатно име домена“, мораће да плаћа 11,99 УСД годишње за домен, плус административну накнаду од 5,00 УСД.

То значи да ће од укупног износа поврата одузети укупно 16,99 УСД, што је прилично стандардно у поређењу са већином конкурената.

Међутим, задржаћете потпуно власништво над именима (доменама) свог домена и можете их пренијети на алтернативни домаћин након што откажете претплату са Веб Хостинг Хуб-ом.

6. Они су еколошки прихватљиви

Иако нисмо могли да нађемо било какве сертификате за Веб Хостинг Хуб из ЕПА-е који доказују да је зелени веб домаћин, они имају неколико еколошких правила.

Од 2010. године компанија тврди да улаже напоре за смањење отпада, рециклира што је чешће могуће и користи мање производа од папира.

Веб Хостинг Хуб има енергетски ефикасан податковни центар и вјерују да је смањење потрошње енергије боље него једноставно надокнађивање.

Компанија је отворила први (икад!) Зелени дата центар у Лос Анђелесу у Калифорнији коришћењем напредне технологије спољног хлађења.

Смањили су трошкове хлађења за 70% преласком на овај начин хлађења, а такође тврде да су смањили своју емисију угљеника за преко 2000 тона годишње.

Према грађевинској енергетској отпорности, само једна тона ЦО2 испунила би једнокатну ранч кућу од 1.250 квадратних метара (са просечном висином од 13 стопа) пуном угљен-диоксида, тако да је то огромно смањење!

Хлађење спољашњег ваздуха извлачи топли ваздух из зграде да унесе хладнији ваздух, а куха га само кроз ЦРАЦ јединице када је то потребно због високих температура или влажности.

У традиционалним дата центрима раде клима уређаји Цомпутер Роом, познати и као ЦРАЦ, 24/7. Ова метода омогућава да се топли ваздух охлади, а затим рециркулира, али сагорева више енергије него што је потребно.

Ако сте забринути за смањење угљичног отиска или желите радити са брендовима који брину о животној средини, размислите о Веб Хостинг Хуб-у.

Можда нису тако зелене као друге веб локације, попут Греен Геекса, али они и даље праве иновативне таласе када је у питању енергетски ефикасан.

7. Стандардно индустријско време рада

Наш 24-месечни процес тестирања открио је да веб хостинг центар има просјечно продужење рада од око 99,94% што је резултат стандардне индустрије.

То је прилично ок!

Иако се боре од готово почетка, доследно им пружају добру продужење рада. Неки месеци су сјајни, док се други боре за стабилност. Некако мешовита торба да будем искрена.

Просечно продужење последњег 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 99,88%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 99,83%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 99,92%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99,89%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,72%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 99,97%
 • Просечан продужетак за април 2019: 99,99%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 99,99%

ВебХостингХуб статистика за последња 24 месецаПросјечно вријеме продуживања за Веб Хостинг Хуб | Погледајте статистику

Слабе стране коришћења веб хостинг хоб центра

Веб Хостинг Хуб нуди пристојну листу позитивних резултата. Подршка је била адекватна и добро је продужен.

Ово је неколико основних начина за процењивање домаћина, а Веб Хостинг Хуб је испоручио робу.

Нажалост, постоји и неколико потенцијалних недостатака.

1. Понуда „Дељено“ само хостинг

Веб Хостинг Хуб воли једноставне ствари нудећи САМО заједничке могућности хостинга. То пружа неколико предности, попут њиховог брзог процеса пријаве.

Ако све пође добро и ваша веб локација се покрене, то би могло представљати неколико проблема.

Веће веб странице (и паметнији корисници) воле да користе наменске опције хостинга за веће веб локације за које је потребно више ресурса. А ако погодите ову прелазну тачку, можда ћете бити присиљени да поново покренете поступак прегледа и прегледавања хостинга тражећи више премиум опција на другом месту.

Имате проблема ако знате да би ово могло бити опција у не тако далекој будућности.

2. Превише просечна времена за учитавање странице

Веб Хостинг Хуб поносан је на брзину, помињући (више пута) чињеницу да њихови чврсти дискови могу бити и до 20 пута бржи.

(Да ли смо споменули да имају чврсте дискове?)

Међутим, наше искуство није показало 20к брже, већ је њихова брзина досегла 767мс, што је нажалост за нас превише просечан резултат.

Просечно време учитавања у последњих 12 месеци:

ВебХостингХуб детаљна статистика за последњих 12 месециПросечна брзина Веб Хостинг Хуб-а 2019-2020 | Погледајте статистику

Иако ово није најгори резултат Веб Хостинг Хуб-а, и даље постоје домаћини који су много бржи.

3. Трикови за старосне цене хостинга

Сигурно да се тако ниска цена од 5,99 долара месечно чини много. Али морате се пријавити пуне три године да бисте га добили.

Желите ли да почнете из месеца у месец? Не можете Дванаест месеци је најниже што ће вам се десити и та цена скочи и до 7,99 УСД месечно (плаћа се унапред).

Није тако велика ствар.

Нажалост, овај трик са ценама прилично је распрострањен у индустрији хостинга, јер многи покушавају да изведу исти штос. Купац пази, претпостављамо.

Цене Веб Хостинг Хуб-а

4. Додатни трошкови за резервне копије & Безбедност – није добро…

Свакодневне сигурносне копије су невероватно корисне из различитих разлога.

На пример, понекад се додаци не играју добро заједно. Преносите нову и одмах притиснете Активирај без провере да бисте видели за које верзије ВордПресс-а (или ваше теме) је тестирана. Одједном … ништа. Сајт иде збогом.

Барем се лако можете опоравити од ове грешке. Не дај Боже да хакери искористе кршење сигурности и убаце злонамјерни код. Сретно то очистите!

Резервне копије могу вам помоћи у сваком случају, омогућавајући вам да у основи притиснете дугме за премотавање уназад да бисте се једноставно вратили на претходну верзију.

Али они су добри само ако се (1) сјетите да их радите, (2) радите их досљедно и (3) држите их ‘изван терена’ тако да ни они нису оштећени.

Веб Хостинг Хуб нуди свакодневно израду сигурносних копија и чак ће аутоматизовати поступак, али коштаће вас додатни долар сваког месеца.

Већина осталих веб хостова ће бесплатно укључити сигурносне функције, као део њихове основне понуде. Али опет – Веб Хостинг Хуб вам нуди никл и дрогу за заштиту од вируса и против нежељене поште, и још много тога.

Саме цене нису тако страшне. Тај принцип је фрустрирајући.

5. Могуће одложено активирање

Веб Хостинг Хуб (слично као матична компанија ИнМотион Хостинг) можда ће захтијевати додатне детаље (попут чак и телефонског позива уживо) да бисте у потпуности верифицирали свој рачун.

У теорији, ово је позитивно јер је због сигурности. Међутим, и даље може бити фрустрирајуће ако покушавате да надоградите ствари и будете у иностранству..

Цене веб-хостинга, планови хостинга & Брзи чињенице

За разлику од других домаћина, Веб Хостинг Хуб нуди само заједнички хостинг. Ево кратког прегледа њихових заједничких хостинг планова:

 • План искре: Овај план кошта 5,99 долара месечно. Подржава 2 веб локације, 10 МиСКЛ база података и 25 поддомена.
 • Нитро план: Овај план кошта 7,99 УСД месечно. Подржава неограничене веб странице, неограничене поддомене и неограничене МиСКЛ базе података
 • Динамов план: Овај план кошта 9,99 УСД месечно. Подржава неограничене веб странице, неограничене поддомене и неограничене МиСКЛ базе података.

Сви њихови планови хостинга долазе са бесплатним именом домена, маштовитом иконом, покреће ССД и долазе са ССХ приступом.

Цене и планови за Веб Хостинг Хуб

  • Фрее Домаин: Да.
  • Једноставност пријаве: Веома једноставан поступак пријаве на једној страници. Један од најбољих.
  • Начини плаћања: Кредитна картица.
  • Скривене накнаде и клаузуле: Постоји ограничење од 75.000 датотека и 10.000 порука (или 2ГБ величине) за њихове кориснике. Рачуни који прелазе 10 ГБ или 75 000 датотека аутоматски се искључују из резервног система. Вратити сигурносну копију може коштати и до 50 долара.
  • Упселлс: Неколико упселлс.
 • Активација рачуна: Брза активација. Пазите на верификацију налога, посебно ако сте изван САД-а.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Брза и једноставна инсталација популарних апликација и ЦМС-ова путем Софтацулоус-а.

Да ли препоручујемо Веб Хостинг Хуб?

Нажалост, не можемо препоручити Веб Хостинг Хуб.

Њихово продужење рада и корисничка подршка је прилично добра. Али њихова брзина је посвуда, а цијене нису толико добре као рекламиране. Провјера налога може се одгодити за 24 сата – ако се налазите изван САД-а. И у целини, њихов учинак је само мало превише просечан.

Било би вам боље да се пријавите код њихове сестринске марке: ИнМотион хостинга или да одаберете нешто из наших најбољих рецензија веб хостинга.

Да ли сте користили Веб Хостинг Хуб? Ако је то случај, у наставку оставите искрен и транспарентан преглед Веб Хостинг Хуб-а. Поздрављамо сва позитивна и негативна искуства.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector