ВебХостингБузз преглед: Добар домаћин у Великој Британији или не? (2020)

ВебХостингБузз преглед


ВебХостингБузз покреће више од 250 000 веб локација у 140 и више земаља.

То и не чуди с обзиром да им је продужење рада било солидно (99,96%), а време учитавања страница је било брзо (405 мс) у последња 24 месеца.

Блогерима ће се свидјети приступ преко 450 популарних апликација попут ВордПресс-а, док ће напредни вебмастери уживати у најновијим програмским језицима.

ВебХостингБузз има транспарентну и јасну гаранцију поврата новца од 45 дана, тако да не морате скакати кроз обруче ако одлучите да откажете претплату. Ово је добра вест с обзиром да не постоје посебне цене за нове купце и необична клаузула о раскиду која би могла да вас превари пре него што обновите.

Идемо копати.

Предности употребе ВебХостингБузз-а

ВебХостингБузз је последњих неколико година објавио брза времена учитавања и поуздано продужење рада. Њихови планови омогућавају приступ преко 450+ апликација које се могу инсталирати са само неколико кликова. И имају полису полиса за повраћај новца за све који нису у потпуности продани на њиховим услугама.

Ево детаљног прегледа њихових перформанси у последња 24 месеца:

1. Брза времена учитавања странице (405мс)

Време учитавања веб хостинга

Брзина је важна при одабиру домаћина, јер има директан утицај на искуство ваших посетилаца. Огромних 79% купаца неће поново купити с веб локације која има лоше перформансе.

А ако је ваш домаћин спор, за почетак, то ће постати спорије док почнете да правите нове странице, директно ударајући тамо где боли – ваш новчаник.

ВебХостингБузз је у последњих неколико година константно брз. У последња 24 месеца задржали су просечно време учитавања странице 405 мс, што их лако сврстава међу првих 10 најбржих домаћина које смо прегледали. Од 2019. године показали су још бољу брзину испод 300 мс – мораћемо да сачекамо и видимо да ли могу да одржавају ову брзину напред.

Последња 12-месечна просечна брзина:

ВебХостингБузз детаљне статистике за последњих 12 месециПросечна брзина ВебХостингБузз-а 2019-2020 | Погледајте статистику

2. 45-дневна гаранција поврата новца

ВебХостингБузз има 45-дневну гаранцију поврата новца за све дељене, пословне и препродавачке рачуне. С друге стране, ВПС рачуни испуњавају услове за повраћај новца у року од 30 дана од куповине.

Остале додатне услуге, од наменских сервера до ИП адреса, ССЛ сертификата и имена домена неће се рефундирати. Као и други домаћини које смо прегледали, накнада за име домена одбит ће се од сваког поврата новца.

Међутим, за разлику од стандардног распона ~ 15 УСД који смо видели код имена домена, ВебХостингБузз ће вам наплатити само 10,99 УСД за .цом или .нет.

3. Преко 450 апликација и бесплатних миграција за 1 клик

ВебХостингБузз долази у потпуности са преко 450 популарних апликација. Већина се може аутоматски инсталирати у року од само неколико минута и неколико кликова. Нема неуредног кода да бисте запрљали руке.

Ако већ имате постојећу веб локацију коју желите да донесете, тим ВебХостингБузз-а бесплатно ће је преместити.

А ако сте програмер који жели приступ напреднијим функцијама, такође ћете имати среће. Њихови сервери у потпуности подржавају све, од ХТМЛ5 и ЈаваСцрипт до ПХП 5, МиСКЛ 5, Перл и још много тога.

4. Уптиме Скоро једнако добро колико се оглашава

продужење рада

ВебХостингБузз је објавио 99,96% продуженог радног времена у последња 24 месеца.

Последњих неколико месеци је било посебно снажно и кретало се од 99,98 до 100% (осим јуна 2019.). Међутим, вратите се на пролеће 2018. године и ВебХостингБузз се борио са доследношћу. Један месец био би беспрекорних 100%, док би други био незадовољавајући 99,83%.

Видели смо сличне извештаје о недоследном продужетку отприлике у истом временском периоду од других купаца.

Просечно продужење последњег 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 100%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,31%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за април 2019: 100%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 100%

ВебХостингБузз статистика за последња 24 месецаПросечно продужење рада ВебХостингБузз-а | Погледајте статистику

5. Зелени веб хостинг

ВебХостингБузз се обавезао на заштиту животне средине и спонзорство и партнерство са Воодланд Труст-ом.

Циљ је надокнадити потражњу енергије са својих сервера и задржати све њихове услуге хостинга на угљенику неутралним.

6. Годишњи попуст на плаћање унапред са истом ценом обнове

Почетна цена налепница за ВебХостингБузз није толико јефтина у поређењу с другим домаћинима (више о томе у наставку).

Али две су цене које погодују вама.

Први је да имају годишњи попуст на плаћање унапред. Дакле, ако платите за годину, могли бисте добити два месеца бесплатно на свим плановима. Дакле, квар изгледа овако:

• Лично: 49,99 долара
• Програмер: 99,99 УСД
• Посао: 249,99 УСД

На врху је месечна цена за сваки план, са годишњом опцијом испод:

ВебХостингБузз годишњи попуст у поређењу са месечним

Друга предност је та што се стопе обнављања не повећавају.

Многи други домаћини удвостручит ће вашу мјесечну цијену када се ваш план аутоматски обнови. Међутим, према ФАК-у за наплату ВебХостингБузз-а, цена коју плаћате у основи се “замрзава” и примењује се и на сва будућа обнове. Тако да не морате да бринете због скупог изненађења које ће се појавити на изводу ваше кредитне картице за годину дана.

Слабости коришћења ВебХостингБузз-а

ВебХостингБузз се показао добро у целој конкуренцији. Времена за претрагу и време учитавања страница била су сјајна. Бесплатне миграције су добра сметња, а политика поврата је такође више него фер.

Нажалост, било је неколико категорија које их на крају дана ипак изневере.

Ево кратког сажетка највећих проблема које смо доживели:

1. Нема новог попуста за купца

Неки од најјефтинијих веб хостинга на тржишту могу вас коштати само два или два месеца сваког месеца.

Како си они могу приуштити да буду тако јефтини?

Нови купци добијају посебне цене како би помогли засладити посао. Дакле, планови се касније обнављају већом стопом. Ово, у комбинацији са плаћањем унапред до три године, може вам помоћи да закључите стварно ниску стопу за новог домаћина.

Чини се да скоро сви 30 домаћини који смо прегледали прате исти тренд. Осим за ВебХостингБузз.

За почетак, нема дугорочног попуста. Плаћате 4,99 УСД месечно за најјефтинији лични план. Ово долази са једном веб страницом, 20 ГБ ССД меморије, 1 ГБ меморије, неограниченим пропусним опсегом и бесплатним ССЛ-ом. То је прилично добро на површини, али количина складиштења је прилично мала. (За поређење, неки други домаћини, попут иПаге-а, дају вам неограничено складиштење). Ни овај основни план не садржи бесплатно име домена или дневну израду резервних копија.

Ако желите да надоградите на један од њихових већих планова за добијање ових функција, план за програмере кошта 9,99 УСД / месечно, а опција Бусинесс 24,99 долара месечно. Можете уплатити унапред за годину, као што је горе наведено, да бисте мало смањили трошкове. И ваше цене обнове неће ни поскочити.

Али такође губите прилику да уживате у новом попусту за купце и уштедите гомилу током три или више година колико имате с већином других домаћина.

2. Ограничена подршка (~ 6 сати одлагања)

Скоро сваки појединачни домаћин који смо прегледали нуди 24/7 подршку за цхат уживо како би купци могли добити релативно тренутне одговоре.

Још једном, ВебХостингБузз смањује тренд.

Имају уобичајену базу знања и улазнице за подршку. Али не нуде подршку путем телефона или уживо.

У доњем десном углу имају малу икону која изгледа као ливе цхат. Међутим, проверили смо је у два различита доба дана (понедељком увече и уторком средином ујутро) и оба пута смо добили исти одговор:

ВебХостингБузз Ливе Цхат Порука подношења порука

Дакле, разговор уживо је у основи служио као прослављени систем на основу карата, где смо поставили питање и морали смо да сачекамо да одговор е-поште дође око шест сати касније. (Извинили су се због кашњења у времену одговора, што изгледа да сугерише да су свесни проблема.)

ВебХостингБузз Корисничка подршка Одговори на е-пошту

Одговор је био директан, али није потпун. Питали смо о цени по миграцији сајта, јер иако је укључена и једна бесплатна миграција, обично се плаћа нешто изнад и изнад тога.

Будући да радимо путем е-поште уместо ливе цхат-а, приморани смо да пошаљемо још један одговор да добијемо потребне детаље, а можда ће потрајати неко време.

Ово је фрустрирајуће споро у поређењу с великим делом другог домаћина.

3. Непарна клаузула о раскиду

Када се пријавите за новог домаћина, обично сте узбуђени када ћете добити нови пројекат. Вјероватно не размишљате о томе шта би се могло догодити на путу ако се појави проблем или проблем.

Погледали смо фини тисак који је обично закопан дубоко у Увјете пружања услуге домаћина.

На овом месту обично можете пронаћи нешто што вам може спречити повраћај новца или услугу како мислите да би требало.

И ВебХостингБузз има своје варијације у вези с тим. Постоји необична клаузула о раскиду која диктира како се планови обнављају и како можете да откажете како бисте спречили да вам се аутоматски наплати следећи термин.

Ево шта пише: „Обавештење о вашој намери да прекинете треба да се достави ВебХостингБузз-у најкасније 10 дана пре датума обрачуна, али најкасније три дана пре датума обрачуна.“

Две кључне тачке тамо:

1. Не можете им рећи да желите да откажете прерано – најкасније десет дана пре датума за наплату и
2. Такође не можете отказати касније од три дана пре датума обрачуна.

Звучи чудно, зар не? Имате овај мали временски оквир да их обавестите да желите да откажете; иначе звучи као да у основи могу само рећи „не“.

За нас то звучи као да само покушавају да направе бацкдоор да не прихвате већину отказа без да вас бар покушају платити за обнављање за следећи мандат, прво.

ВебХостингБузз Цене, Хостинг планови & Брзи чињенице

Ево прегледа њихових планова и цена дељених хостинга и цена:

Цене и планови за ВебХостингБузз

Дељено гостовање: ВебХостингБузз има три заједничка плана за хостинг:

 1. Лични план: Овај план кошта 4,99 долара месечно. Добијате довољно простора за једну малу локацију са 20 ГБ простора на диску, 100% брзине ЦПУ-а, 1ГБ меморије, бесплатним ССЛ сертификатом и неограниченим пропусним опсегом.
 2. План за програмере: Овај план кошта 9,99 УСД месечно. Можете угостити неограничене веб локације до 100 ГБ простора за складиштење, неограничену пропусну ширину, бесплатно име домена и ССЛ сертификат, 2 ГБ меморије и 200% брзине ЦПУ-а.
 3. Бизнис план: Овај план кошта 24,99 УСД месечно. Можете угостити неограничене веб странице и добити неограничено ССД складиште. Такође долази са 300% брзине ЦПУ-а, 3 ГБ меморије, бесплатним доменом и ССЛ сертификатом, плус приступ дневним резервним копијама.

Сви њихови заједнички планови хостинга долазе са цПанел-ом, а добићете бесплатно име домена након регистрације новог налога код њих.

 • Фрее Домаин: Да.
 • Једноставност пријаве: Веома лак процес пријаве.
 • Начини плаћања: Кредитна картица, ПаиПал, ВебМонеи, Дволла.
 • Скривене накнаде и клаузуле: Отказивање рачуна не може се догодити пре десет дана или три дана пре датума обнове. Такође не можете да користите више од 25% њихових ресурса дуже од једног минута или да истовремено отворите 5.000 датотека или да пошаљете преко 200 порука е-поште у периоду од сат времена.
 • Упселлс: Мало упселлс.
 • Активација рачуна: Брза активација.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Брза инсталација популарних апликација и ЦМС-ова путем Софтацулоус-а.

Да ли препоручујемо ВебХостингБузз?

Да.

ВебХостингБузз је на нашим тестовима извео прилично добре резултате. Времена за улагање и време учитавања странице су оба изнад просека.

Имају приступ стотинама апликација за почетнике, као и најновијим и сјајним техничким пакетима корисника енергије. Њихова политика поврата у року од 45 дана такође је легитимна.

Нажалост, наше корисничко искуство је било споро и неусклађено. Одговор смо морали чекати сатима, а нисмо ни добили потпуни одговор.

Њихова правила о раскиду написана су на начин који сугерише да имате само мали прозор да бисте заиста могли да откажете пре него што се ваша картица поново наплати. И док је годишња цена плаћања добра, нема нових попуста за купце да бисте закључили изузетно ниску стопу за прве три године.

Уопште, нису довољно добри за прављење ТОП 5, али ипак добар избор.

П.С. Ако желите да видите провајдере хостинга који су рангирани изнад ВебХостингБузз-а, погледајте наше најбоље хостове овде.

Имате ли искуства са ВебХостингБузз-ом? Ако је тако, оставите рецензију у наставку. Поздрављамо све искрене и транспарентне критике – добре или лоше!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map