ТСОХост преглед: недостаци и предности након 12 месеци праћења.

ТсоХост прегледТсоХост почетна страница


Тсохост је основала 2003. године Парагон Интернет Гроуп.

Данас су преко 500.000 веб локација из своје базе у Великој Британији.

За разлику од неких компанија које су достигле исти обим и распродале, Тсохост у великој мери води исти тим оснивача који га управља од свог оснивања скоро 14 година.

Тсохост можда није један од највећих или познатих хостинг провајдера тамо. Али, тај стални раст и стабилно лидерство указују на компанију која зна шта ради.

Овај преглед који читате је скоро годину дана у изради.

У новембру 2018. пријавили смо се за њихов план хостинга у облаку и од тада пажљиво пратимо статистике перформанси попут брзине продужења и учитавања страница.

Наш циљ је саставити поштен, непристран преглед и пустити Тсохостове податке да говоре сами за себе на основу перформанси нашег веб сајта за тестирање уживо.

Да видимо како је Тсохост урадио у последњих неколико месеци.

Предности употребе ТсоХост хостинга

Тсохост (компанија) непрестано расте и задржао је свој оснивачки тим нетакнут. То указује на добро вођену организацију која (треба) да пружи најважније аспекте као што су продужење рада и брзина.

1. Лепе „Бонус“ карактеристике плана

Поређење цена плана ТсоХостПоређење цена плана ТсоХост

Као и многи од најбољих домаћина на мрежи, Тсохост садржи једноставну инсталацију својих омиљених апликација попут ВордПресс, Друпал и ЗенЦарт. То значи да можете отворити нову страницу у року од неколико минута, а можда и продати до краја дана.

Сваки дељени хостинг план такође долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца. (А за разлику од многих других домаћина, ова гаранција поврата новца је заиста добар посао, без скривених накнада или других трикова за које треба бринути.)

Њихови планови – чак и најјефтинији и основни – долазе с бројним додатним могућностима које нису баш уобичајене код других домаћина. На пример, сви њихови планови нуде бесплатно премештање домена и веб локација.

2. Транспарентна цена

Многи пружаоци услуга хостинга имају попуст у последњем тренутку одјаве. Када одаберете њихове одабране планове, често се јављају две или три године опредјељења са вишим цијенама обнове.

Свидели су нам се Тсохостови планови цена јер ћете пронаћи СВЕ карактеристике приказане у њиховим ценовним плановима, а они ће вам показати и различите цене обавеза.

Цијене за емисије су 12 мјесеци (отприлике 4 $ / мј за старт-уп план), а за мјесечно плаћање гледајте повећање цијене за 1 $ – отприлике 5 $ / мјесечно.

3. Брза и брза подршка

Тсохост нуди корисничку услугу на свим главним каналима. Као и многе компаније данас, уживају у мешовитим прегледима.

Оно што цијенимо су њихова брза времена реакције и транспарентна комуникација на главним друштвеним мрежама попут Твиттера.

Подршка за друштвене медије ТсоХостПодршка за ТсоХост на Твиттеру

Били смо импресионирани и њиховим опцијама за ћаскање уживо. Одмах су се повезали, били су брзи и професионални, као и показали су искрено интересовање за наше потребе. Повезали смо се и у суботу, што је била угодна предност са којом долази Тсохост.

Тсохост је недавно продужио сате подршке за телефон неколико месеци уназад, од 7 сати ујутро до поноћи ГМТ. То је и добро и лоше, као што ћемо видети у секунди …

Слабости коришћења ТсоХост хостинга

Све у свему, Тсохост има много ствари које се воле.

Њихово продужење и брзина су солидни. Њихови планови, па и они најјефтинији, имају неке лепе функције као што су дневне сигурносне копије и инсталације једним кликом.

А њихова корисничка подршка, иако није савршена, барем брзо реагује како би покушала да реши било која нерешена питања.

Међутим, треба имати на уму неколико недостатака њихове услуге.

1. 99,45% Уптиме – лошије од просека у индустрији

Уптиме је вјероватно најважнији критеријум за који је хостинг компанија одговорна.

Разлог је тај што чак и најмањи застој – попут 99% – може додати да је ваша веб локација изван мреже готово читав дан сваког месеца.

Тсохост је објавио слабе удумске бројеве у периоду у којем смо их пратили.

Последњих 12 месеци надгледања: продужење рада

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 99,85%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 99,83%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 99.63%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 99.69%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 98,33%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 99.61%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99,45%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,94%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 99,91%
 • Просечан продужетак за април 2019: 99,60%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 98,28%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 99,28%

ТсоХост статистика за последњих 12 месециТсоХост просечног продужетка | Погледајте статистику

Њихово просјечно продужење рада је испод индустријског просјека.

Једноставно је превише кварова и пуно застоја значи изгубљени промет и потенцијално много изгубљеног прихода.

Било би вам много боље са неким другим пружаоцима услуга (укључујући наш избор бр. 1, ВордПресс план којим управља ХостГатор).

2. Време учитавања страница спорије од конкуренције

Други главни критеријуми за доношење одлука које бисте требали користити приликом оцјењивања нове хостинг компаније је брзина.

Разлог? Три четвртине промета на вашој веб локацији остаће ако се учитавање страница дуже од пет секунди.

Последњих 12 месеци праћења: ВРЕМЕ НАСТАВЕ

ТсоХост последњих 12 месеци детаљне статистикеПросечна брзина ТсоХост-а | Погледајте статистику

Врло смо забринути због првих месеци када смо их започели пратити. Уз 2сец времена учитавања, значи да ће скоро половина вашег саобраћаја напустити локацију и посјетити некога ко има много боље вријеме утовара, барем испод 1сец.

Међутим, последњих месеци су показали побољшана времена утовара, па се нада да ће наставити да побољшавају брзину.

За сада нису довољно добри са својих просечних 813 мс да би нам подигли палце.

3. сервери са сједиштем у Великој Британији

То није нужно лоше. Међутим, ако је ваша веб локација углавном за америчко тржиште и корисничка база, било би вам боље да сервери који се налазе у САД-у не прекоморски..

Прекоморски сервери често успоравају вашу веб локацију јер преношење података траје дуже.

4. Строги услови плаћања

Дуги и ужасно досадни услови услуге обично су тамо где су сва тела покопана.

И Тсохостови услови нису били изузетак.

Прво, јесу ли њихови строги услови око тога како и када се исплаћују обнављања.

Ево проблема: колико често добијате нову кредитну или дебитну картицу током целе године, само што је стара још увек повезана са многим онлајн налогима (као што су хостинг провајдери)?

Ако се у року од неколико дана не преузму заостале фактуре, Тсохост ће аутоматски обуставити ваш налог (што значи да се веб локација смањује). Зато будно пазите на те подсетнике!

Када други производи купљени преко њих истичу, као што је име домене, истичу (опет, нажалост, уобичајено је кад покушају да покрену картицу са старим бројем и плаћање не прође – иако само претпостављате да јесте), тај производ одмах ће истећи следећег дана.

Након што извршите исправно плаћање, мораћете да их обавештавате е-поштом да бисте вратили ваш домен или веб локацију на мрежи у наредна 24 сата. Тако да бисте могли нехотице да гледате током дужег прекида рада ако се нешто уобичајено, као што су промене детаља на вашој картици, догоди и ако плаћање не прође.

Други потенцијални недостатак је да сва примљена плаћања морају бити у британским фунтама. То значи да сте на куци за могуће могуће трошкове течаја.

И последње, али не најмање битно, задржавају право да у било ком тренутку промене или прилагоде цене. То значи да иако вас сљедећи период обнове више неће коштати сада … не значи да ће то бити случај у блиској будућности.

5. Ограничена телефонска подршка

Мала коначна критика.

Да, сјајно је што је подршка компаније Тсохост проширена на 7 сати ујутро до поноћи ГМТ.

Међутим, ако се налазите у САД-у (или било где другде осим у Великој Британији и западној Европи), то би могло представљати неколико проблема.

На пример, шта ако седите у Калифорнији у 17:30 и ваша веб локација има проблема? Штета, јер у поноћ ГМТ је 17:00 ПСТ, што значи да нећете моћи никога контактирати телефоном још шест или седам сати.

То, у комбинацији са чињеницом да сте на удару због девизних курсева, можда би вам било тешко бавити се ван ако живите изван Велике Британије.

ТсоХост цене, планови хостинга & Брзи чињенице

ТсоХост нуди четири различита заједничка хостинг плана. Све приказане цене су са 12 милиона обавеза. Постоји 30-дневна гаранција поврата новца.

Ево шта је укључено у сваки:

 • Економија: Овај план покреће 3,99 фунти месечно и пружа вам 100 ГБ простора за складиштење простора, са неограниченим пропусним опсегом и поштанским сандучићима од 100 к 200 МБ, шифрујмо ССЛ подршку + бесплатно име домена.
 • Делуке: Овај план кошта 5,99 фунти сваког месеца, неограничено складиштење, НЕВЕРИМАНИ пропусни опсег, 500 к 1ГБ поштанске сандучиће, шифрујмо ССЛ подршку, бесплатни стандардни ССЛ + бесплатно име домена
 • Крајњи: Овај план кошта 8,99 фунти месечно, испоручује неограничен простор за складиштење, неограничен пропусни опсег, неограничено к 10ГБ поштанских сандучића, шифрирај ССЛ подршку, бесплатни стандардни ССЛ, 2 миграције е-трговине + бесплатно име домена.
 • Макимум: Овај план кошта 14,99 фунти месечно, испоручује неограничену количину складиштења, НЕПРИМЕЊЕНУ пропусност, шифрујмо ССЛ подршку + бесплатно име домена, 3 миграције е-трговине.

ТсоХост план ценаТсоХост цене и планови

 • Једноставност пријаве: Процес регистрације је релативно брз и безболан
 • Начини плаћања: Можете да платите кредитном картицом или ПаиПал-ом.
 • Скривене накнаде и клаузуле: На неким плановима нема имена домена. Пазите на обнављању.
 • Упселлс: Постоји неколико упсела уз пут.
 • Активација рачуна: Међутим, обично тај тренутак може потрајати и један дан у неким случајевима.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Изузетно једноставан, поступак инсталације најпопуларнијих апликација једним кликом.

Да ли препоручујемо Тсохост?

Нажалост нема.

Свиђају нам се њихови релативно јефтини планови који нуде сјајне функције. Такође ценимо што је њихова цена, иако долази са строгим условима, транспарентна и искрена на њиховој веб локацији. Међутим, цене су приказане без ПДВ-а, што одређује ваша држава за детаље о наплати.

Нисмо импресионирани њиховим продуженим и превише просечним брзинама.

Задовољни смо њиховом подршком. Међутим, када су и друге важне карактеристике лоше, заиста бисте се требали пријавити са неким другим.

Било би вам боље с неким од наших најбољих хостинг пружатеља услуга.

Имате ли искуства са ТсоХост? Ако је тако, волели бисмо да у наставку чујемо транспарентан и искрен преглед – позитиван или негативан!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map