Преглед Кинста Вордпресс хостинга

кинста лого


Просечна оцена

Најјефтинији план
30 долара месечно

Кинста: Кратки резиме за људе који немају времена (поприлично свих нас)

Укратко, ВОЛИМО Кинста. На Кинсту имамо више пројеката и ретко имамо проблема. Подршка је супер прилагодљива и подешавање њиховог сервера је муњевито! Уз то додајте њихов глобални ЦДН, бесплатне ССЛ сертификате, бесплатне миграције веб локација и њихову безбедност од метака … искрено, то није проблем.

Ево кратког прегледа њихових најбољих карактеристика:

 • Велика подршка: Они су овде за вас 24/7/365, стручна подршка за ВордПресс!
 • Гоогле Цлоуд: Њихова инфраструктура ради на Гоогле Цлоуд-у, који има 20 локација широм свијета, и невјеројатно је брз.
 • Сигурност: Континуирано надгледање продуженог времена, откривање ДДоС напада, софтверска ограничења, подршка за ССЛ и хардверске заштитне зидове … непробојни.
 • 30-дневна гаранција поврата новца: Никад не знате, али неће вам требати!

Стварно овде не можете погрешити. Њихови планови по УСД 30 / месечно, и наравно је лако скалабилна ако вам треба више ресурса.

Кинста истраживања

Ревизија

Сретно, долази и технолошка фирма која управо то исправља. Кинста је једна од тих компанија.

Кинста је компанија која се бави веб хостингом која је покренута 2013. Данас има 20 локација сервера широм света користећи Гоогле Цлоуд инфраструктуру, са центрима података у Северној Америци, Јужној Америци, Аустралији, Европи и Азији..

Од свог оснивања, Кинста је уложио огромне напоре да се издвоји као исплатива, сигурна, поуздана и веб-хостинг платформа једноставна за употребу.. У овом прегледу видећете да је Кинста постигла много тога и још више.

Специјалност Кинста је хостинг ВордПресс сајтова, а компанија пружа своје услуге по неким од најконкурентнијих цена у индустрији. Међутим, чак и са својим атрактивним ценама, Кинста не иде путем многих других хостинг услуга по конкурентним ценама компромитујући функције попут брзине и сигурности.

На пример, погледајте неке исправке које су спровели у 2019. години:

 • Додато је још ССД простора за складиштење на свим плановима.
 • Покренута је аутоматска оптимизација података ДБ и само-зацељивање ПХП-а.
 • Покренут додатак за простор на диску за оне којима треба још више простора.
 • Најављено је највеће ажурирање значајки године, а свима је бесплатно представљен нови рачунар (Ц2) који је оптимизиран за рачуне Гоогле Цлоуд-а. То даје велико побољшање перформанси!
 • ПХП 7.4, иаи!

Кинста Феатурес

Уместо да вас оставља да висите са минималном подршком, Кинста пружа управљани ВордПресс хостинг који оптимизује и обезбеђује перформансе ваше ВордПресс веб странице у ваше име.

У ваше име, Кинста управља многим техничким аспектима ваше ВордПресс странице, укључујући безбедносне исправке и резервне копије. А с професионалцима који воде рачуна о битним техничким функцијама које одржавају вашу веб локацију, можете се фокусирати на уживање на својој ВордПресс веб локацији и постизање својих циљева.

Кинста је посебно згодан и користан за појединце или компаније који су нови у свету поседовања и управљања ВордПресс веб страницама.

Као део нашег прегледа за Кинста, такође смо размотрили брзину учитавања веб локација користећи Кинстаов ВордПресс хостинг. Импресивно је било видети да просечна веб локација која користи Кинста за хостинг има веће брзине учитавања и више продуженог радног времена од упоредивих веб локација на ценовнијим хостинг плановима.

Поред велике брзине учитавања, веб локације које Кинста угошћује у просеку имају и мање проблема са перформансама.

Погледајмо мало дубље у начину на који Кинста пружа висококвалитетни и управљани ВордПресс хостинг и подршку.

Карактеристике

Ако имате веб локацију ВордПресс, апсолутно имате користи од ангажовања ВордПресс домаћина. И док Кинста није једина компанија која води ВордПресс хостинг компанију, она је једна од најбољих због својих корисних карактеристика и корисности..

Криста може угостити једну или више ваших ВордПресс веб локација, а нове можете креирати тако што ћете се пријавити на свој прилагођени Кинста контролни панел. Оно што је сјајно је то што можете да управљате свим ВордПресс веб локацијама које је домаћин Кинста са једног центра података / контролне табле – ретка, али згодна функција.

Остале стандардне карактеристике које Кинста нуди да их издвоје од типичних ВордПресс хостинг услуга укључују:

Професионална подршка

Кинста има посвећен тим за кориснике који чине ВордПресс гуруи. Доступан је 24/7 путем интернетског разговора како би вам помогао у рјешавању проблема у вези са ВордПресс-ом.

Кинста подршка

Кеширање веб локација

Без обзира на хостинг пакет који одаберете, добијате кеширање на нивоу сервера и интерни ВордПресс додатак за кеширање како бисте побољшали искуство својих корисника на вашој веб локацији.

Мрежа за испоруку садржаја (ЦДН)

Са Кинста хостинг планом са најнижим ценама, добићете 50 ГБ КеиЦДН употребе месечно. Уз сваки план вишег нивоа, добићете приступ већој употреби КеиЦДН-а.

ХТТП / 2.0

ХТТП / 2.0 је доступан за све веб локације које се налазе на Кинста-у, осигуравајући брзе брзине учитавања веб страница и још много тога.

ССЛ

Добијате бесплатни сертификат за безбедне утичнице (ССЛ), без обзира на план хостинга који одаберете са Кинста. Подршка за ову сигурносну технологију је такође доступна.

Мере безбедности

Кинста штити своје хостоване веб локације дистрибуираним скенирањем ускраћивања услуге (ДДоС), Блокирањем ГеоИП-а (идентификовањем географске локације рачунара на основу интернетског протокола или ИП адресе), фиревалл Гоогле Цлоуд Платформ (ГЦП), самоисцељујућим ПХП-ом, и још. А ако се ваша веб локација којом управља Кинста хакује, компанија ће вам помоћи да је опоравите без додатних трошкова.

Аутоматске сигурносне копије веб локација

Сви корисници свакодневно добијају аутоматске сигурносне копије веб локација. Овај систем осигурава да ако нешто пође по злу, можете брзо вратити веб локацију из најновије сигурносне копије.

Уптиме Провера

Кроз своју Кинста командну таблу можете повољно пратити време и време рада веб странице.

Као што видите, о Кинсти се има пуно вољети. Али производи и услуге компаније не значе ништа ако си не можете да их приуштите, па погледајмо цене Кинста-а.

Цене

Кинста нуди 11 планова управљања ВордПресс хостингом. Уз широку разноликост која је на располагању, лакше ћете одабрати онај који најбоље одговара вашем буџету и циљевима. Сви планови долазе са бесплатним ССЛ сертификатима и ЦДН-ом, као и бесплатним миграцијама, гаранцијом исправљања хацк-а и 30-дневном гаранцијом поврата новца.

Кинста цијене

Стартер план

Стартер план је најјефтинији и најосновнији план, са 30 УСД месечно или 300 УСД годишње. То укључује:

 • Једна ВордПресс инсталација
 • 10 ГБ простора на диску
 • 20.000 посета

Про план

Кошта 60 УСД месечно или 600 УСД годишње, а долази са:

 • Две инсталације ВордПресс-а
 • 20 ГБ простора
 • 40К посета

Посао 1

Трошкови 100 УСД месечно или 1000 УСД годишње. Долази са:

 • Пет инсталација ВордПресс-а
 • 30 ГБ простора
 • 100.000 посета

Посао 2

Кошта 200 УСД месечно или 2000 УСД годишње, и испоручује:

 • 10 Инсталација ВордПресс-а
 • 40 ГБ простора
 • 250.000 посета

Посао 3

Кошта 300 УСД месечно или 3000 УСД годишње и укључује:

 • 20 Инсталација ВордПресс-а
 • 50 ГБ простора
 • 400К посета

Посао 4

Кошта 400 долара месечно или 4.000 долара годишње и укључује:

 • 40 Инсталација ВордПресс-а
 • 60 ГБ простора
 • Посете од 600К

На располагању су и виши нивои Ентерприсе планова и наменских виртуелних машина (ВМ).

Ако сте новак или користите своју ВордПресс страницу за блогање и не очекујете пуно посетилаца, Стартер план је довољан. Али ако користите комерцијалну веб страницу ВордПресс која привлачи огромне порасте посетилаца, можда ће вам требати један од бизнис или Ентерприсе планова.

Без обзира који план изабрали, можете видети да годишњи планови нуде бољу понуду од месечних, ефективно вам доносећи два месеца бесплатног хостинга.

Подршка

За разлику од других домаћина, Кинста не нуди подршку путем телефона. Али он пружа 24/7 интернетску подршку путем свог система за размену порука уживо. Овом систему за размену порука можете приступити путем контролне табле Кинста. Сваки члан тима за подршку је ВордПресс стручњак, тако да ћете добити брзи одговор на решавање својих проблема.

Тим за корисничку службу користи систем карата за праћење ваше комуникације. Овај систем осигурава да сваки представник купца може приступити вашим информацијама о клијентима, тако да морате само да објасните своју ситуацију само једном.

Прос

На основу нашег прегледа Кинста, ево најважнијих предности одабира Кинста хостинг плана:

 • Уживате у свим предностима постојања своје веб локације на Гоогле Цлоуд платформи, али Кинста рјешава све техничке аспекте.
 • Хостинг је брзо и аутоматски скалабилно, осигуравајући да на веб локацију ваше веб локације не утиче током брзих саобраћаја.
 • Опсежне активне и пасивне мере заштите штите вашу веб локацију, укључујући свакодневне аутоматске израде сигурносних копија за лак опоравак.
 • Ако морате да вратите веб локацију из резервне копије, прво је можете покренути у тестном окружењу пре него што је подигнете уживо.
 • 24/7 мрежна подршка пријатељских стручњака за ВордПресс.
 • Миграција ВордПресс веб страница је бесплатна за све хостинг планове.
 • Статистике о вашем саобраћају које су лако за преглед и разумевање доступне су на вашој контролној табли.
 • Лакше за разумевање и коришћење контролне табле, чак и ако сте почетник ВордПресс-а.
 • Инфраструктура за оптималне брзине учитавања веб локација, укључујући ПХП 7.3 и МариаДБ (систем за управљање базама података).
 • Редовне и тачне провере и извештаје о времену рада и застоја.
 • Гаранција за хацк фик и 30-дневна гаранција поврата новца за све планове.
 • ВордПресс хостинг прилагођен програмерима који убрзава и аутоматизује ваш радни ток.

Цонс

 • Нема телефонске подршке, али заиста није проблем с обзиром на то да је Кинстаова онлајн подршка доступна 24/7, брзо и бесплатно.

Закључак

Да будемо искрени, без обзира да ли имате искуства са ВордПресс хостингом или не, можете са поуздањем да користите Кинста управљани ВордПресс хостинг да бисте напајали веб локацију и постигли своје циљеве.

А ако нисте сигурни да ли је Кинста права платформа за вас, искористите 30-дневну гаранцију поврата новца за суђење без ризика било којег плана Кинста хостинга. Ако не уживате у услузи, можете да вратите новац без икаквих проблема.

На основу нашег искуства и типичних корисничких рецензија, шансе су да ћете уживати у Кинстау колико и ми. Препоручује се хост ВордПресс!

Преглед прегледа Маттхев РогерсРевиев Дате 2019-12-12Ревиевед Итем КинстаАутхор Оцена 51стар1стар1стар1стар1старНазив производа КинстаПрице
30 УСД

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector