Преглед хостПапа: Зашто само 20. од 30 веб домаћина?

хомепапа почетна страница


ХостПапа угошћује преко 500 000 веб локација у својим центрима података у САД-у и Канади.

То је импресивно с обзиром да су они постојали тек од 2006. (основао Јамие Опалцхуцк).

Једно потенцијално објашњење за њихов метеорски успон могле би бити њихове различите могућности услуга за кориснике, нудећи телефонску подршку на неколико различитих језика, укључујући енглески, француски, шпански и немачки, како домаћим тако и међународним клијентима.

Сигурно раде нешто како би порасли тако брзо у последњих неколико година.

Да бисмо то сазнали, купили смо ХостПапа ‘Стартер план’ у јуну 2015. Поставили смо једноставну веб страницу за ВордПресс. Можете заронити у његове детаљне статистике перформанси, укључујући продужење рада и брзину (кликните „Историја“ за више информација).

Погледајмо како се мере у односу на тридесет осталих прегледа које смо до сада урадили:

Предности коришћења ХостПапа хостинга

Када смо се пријавили, били смо узбуђени када смо видели шта их тера. Шта би могло изазвати тако брз успон?

У почетку смо били угодно изненађени њиховим сјајним продужењем рада (као што ћете видјети). Они такође нуде мноштво опција за корисничку подршку на избор.

Засада је добро! Али да ли могу да преживе до пете? Хајде да погледамо.

1. Добро време

Сретни смо што можемо да известимо да је продужење рада ХостПапа било добро од првог дана.

Они су објавили просек за 24 месеца у року од 99,95% продуженог времена.

Иако звучи банално и очигледно, изненадили бисте се колико се веб домаћина бори са најосновнијим елементом хостинга веб странице – задржавање проклете ствари уживо!

Просечно продужење последњег 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 99,88%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 99,70%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 99,94%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99.95%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,98%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за април 2019: 100%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 99.63%

Статистика за ХостПапа у последњих 24 месецаПросјечно продужење рада ХостПапа | Погледајте статистику

2. Изнад просечне брзине за индустрију

Вријеме рада ХостПапа било је одлично и брзина учитавања страница им је такође пристојна.

Током последња 24 месеца имали су време учитавања странице за слање 705 мс, што превазилази наше стандардне резултате.

Просечно време учитавања у последњих 12 месеци:

Детаљна статистика за ХостПапа за последњих 12 месециПросечна брзина ХостПапа 2019-2020 | Погледајте статистику

3. Опсежне опције подршке

ХостПапа нуди опсежне опције подршке како би помогао купцима на различите начине.

Можете да прегледате њихову огромну библиотеку видео записа о самопомоћи. Нуде 24/7 подршку путем телефона, поште, е-поште, па чак и факса (!).

Они пружају телефонску подршку у 18 земаља (што је можда највише што смо видели од било које компаније). Они су једини домаћини који пружају подршку на различитим језицима, укључујући енглески, француски, шпански и немачки.

Као да то није довољно, они такође пружају занимљиву подршку која вам омогућава да се повежете један на један са „Папа одредима стручњака“, који су у основи вођени приручници помоћу видео или телефонске конференције (такође – најбоља корисничка подршка наслов икад !!).

Током сопствене личне истраге, одговор за мање од једног минута добили смо од њиховог помоћног особља. Одговори на питања дати су у скромних две минуте.

Генерално, наше искуство са Гезимом В, представником наше службе за кориснике, било је прилично добро.

Подршка за ХостПапа

4. Проактивне сигурносне карактеристике

Планови дељеног хостинга ХостПапе-а долазе са омогућеном заштитом од нежељене поште Панда Цлоуд, као и заштитним зидом сервера, надгледањем и детекцијом упада. Преко 37 000 веб локација свакодневно се хакује, па су проактивне сигурносне мјере ХостПапа увјерљиве.

Њихов Бусинесс Про план такође садржи додатне функције, укључујући заштиту приватности домена, бесплатни ССЛ сертификат, наменску ИП адресу и аутоматизоване резервне копије веб локација..

Последња ствар о којој бисте требали да бринете јесу сигурносни детаљи попут заштите од нежељене поште. Лепо је имати некога ко ће вам гледати леђа.

5. 30-дневна гаранција поврата новца & Миграције на сајту

ХостПапа нуди стандардну 30-дневну гаранцију поврата новца за већину својих планова за хостинг.

Поред тога, они ће вам радо помоћи да пребаците постојећу веб локацију са другог домаћина (а истовремено такође убацујете и бесплатно име домена).

6. Добра вредност за цену

Основне цене ХостПапе почињу од 3,95 УСД за прве три године. Ако се радије пријавите за годину или две, у оба ће случаја бити додатних долара.

ХостПапа цијене за једну, двије и три године

Ова цена је такође нижа за нове купце. То значи да ће се цене за обнову повећати на 7,99 УСД / месечно на истом плану Стартер. Дакле, не најбоље вести, али прилично честе.

Добра вест је да они улажу много вредности за ову почетну цену. Добијате две веб странице, у поређењу са само једном који нуди већина других домаћина. Такође добијате бесплатну регистрацију домена, 100 ГБ ССД простора и неограничену пропусност.

Прилично добро, зар не?

Али то није све. Добићете и њихове „Суштинске карактеристике“ које укључују бесплатну миграцију веб локација, Цлоудфларе ЦДН, ССЛ сертификат и приступ њиховим 400+ апликацијама и програмеру веб локација.

Све у свему, то је прилично добра вредност. Остали домаћини би вас натерали да платите за ове ствари, лако гурнувши месечну цену знатно изнад почетног нивоа од 3,95 УСД / месец.

Слабости коришћења ХостПапа хостинга

Наравно, ХостПапа је имао добре перформансе и пристојне брзинске резултате.

Нажалост, остали купци нису делили исто позитивно искуство као ми. Постоје и неки проблеми са скривеним накнадама које се односе на то колико су „бесплатне“ гаранције за поврат новца и подешавање веб локација.

Погледај.

1. Лоше искуство купца са подршком

Лично, наше корисничко искуство је прошло без проблема.

Када смо провели позадинску проверу како други купци гледају њихове опсежне опције подршке, слика није била тако ружичаста.

Упркос огромном броју доступних опција или путева за достизање ХостПапа, целокупно корисничко искуство у просеку је испод пар.

2. Додатне накнаде

Већина веб домаћина поставиће вашу веб страницу бесплатно. Већина веб хостова ће такође понудити „бесплатну гаранцију поврата новца.“

Очигледно, два права чине погрешно …

Ако затражите поврат новца у том року од 30 дана, наплатит ће вам накнаду за подешавање у износу од 29,95 УСД по отказу.

То технички значи да није „бесплатна“ гаранција поврата новца, а није ни „бесплатно“ подешавање веб локације.

Па хвала, али не хвала.

Преглед ХостПапа хостинг планова + брзе чињенице

Испод је кратак преглед три дељена хостинг планова ХостПапа.

Имајте на уму: цене често флуктуирају, а за ове ниске рекламиране цене потребна је трогодишња пријава.

Цене и планови ХостПапа

Стартер план кошта 3,95 долара месечно. Овај план вам омогућава да угостите две веб странице, бесплатну регистрацију домена, пружате 100 ГБ простора на диску и неограничену пропусност. Такође добијате све њихове „основне карактеристике“, укључујући бесплатну миграцију веб локација, Цлоудфларе ЦДН, ССЛ сертификат и приступ 400+ веб апликација.

Бизнис план такође кошта 3,95 долара месечно. Овај вам омогућава да угостите неограничене веб странице, бесплатну регистрацију домена, неограничен простор на диску и неограничену пропусност. Такође нуди основне карактеристике, као и напредне функције попут неограничених додатака, домена е-поште и МиСКЛ база података.

Пословни Про план кошта 12,95 долара месечно. Добијате неограничене веб странице, бесплатну регистрацију домена, неограничену ССД меморију, пропусност, као и основне и напредне функције. Добијате и одређена побољшања перформанси као што су брзи сервери и неограничене странице за прављење њихових веб страница. Добићете и аутоматско прављење резервних копија веб локација, Премиум Вилдцард ССЛ и приватност домена.

 • Једноставност пријаве: Веома лак процес пријаве.
 • Начини плаћања: Кредитна картица, Паипал.
 • Скривене накнаде и клаузуле: Оглашена цена је само за први термин плаћања. Обнављање је много скупље. Накнадит ће вам се накнада за постављање у износу од 29,99 УСД ако искористите њихову политику поврата.
 • Упселлс: Неколико упселлс.
 • Активација рачуна: Активација може потрајати неко време.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Инсталацијски програм једним кликом за инсталирање популарних апликација и ЦМС-ова.

Да ли препоручујемо ХостПапа?

Нажалост, немамо.

Њихово продужење било је добро, а брзина пристојна. Имају ТОН различитих опција подршке, а ми лично смо имали позитивно искуство.

Копајући дубље, открили смо да је искуство подршке на свези превише недоследно. А превише је скривених накнада због којих би им тешко могло доћи до ниских цена за промоцију.

Једноставно је превише других добрих веб хостова који вам дају бољи ефекат.

Какво је ваше искуство са ХостПапа? Ми бисмо волели да чујемо о томе, без обзира да ли је позитивно или негативно (све док је транспарентно и искрено).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map