Најбоље услуге маркетинга путем е-поште у 2020. години: 10 најбољих поређења и рецензије

услуге маркетинга путем е-поште


Проналажење услуге маркетинга путем е-поште која испуњава ваше потребе и захтеве није тако тешко.

Услуге маркетинга путем е-поште углавном су исте – карактеристике и цене. Ово укључује бесплатна суђења, широк спектар предложака е-поште, интеграције друштвених медија и заказивање е-поште.

Када користите софтвер за маркетинг путем е-поште, моћи ћете да аутоматизујете своје токове маркетинга, пратите статистике, шаљете више и бољу е-пошту и изградите дубљи однос са посетиоцима.

Али, када је у питању избор најбоље услуге маркетинга путем е-маила, рећи да имате пуно могућности било би подцјењивање. У ствари, када смо последњи пут урадили истраживање открили смо да постоји 30+ услуга маркетинга путем е-поште (и бесплатних и плаћених).

Ево листе 10 најбољих услуга маркетинга путем е-поште за мала предузећа која би требало да вам олакшају одлуку.

Contents

1. Стални контакт

Цонстант Цонтацт је најбоља услуга маркетинга путем е-поште за мала предузећа. Њихов софтвер за аутоматизацију е-поште долази са 60-дневним бесплатним пробним временом и нуди вишеструким опцијама за прилагођавање и интеграцију, а истовремено је једноставан и једноставан за употребу..

стални прегледи контаката

Основан 1995. године, Цонстант Цонтацт постао је један од највећих сервиса за е-пошту на свету. Они и даље унапређују своју понуду и расту у нове просторе које други провајдери не покривају.

На пример, добићете приступ алатки за управљање догађајима и иновативном алату за друштвене медије који вам омогућава да креирате купоне и преузимања за дељење на друштвеним медијима. Пронаћи ћете и стотине различитих интеграција, тако да можете да интегришете све друге апликације и услуге које тренутно користите.

Поред јединствених функција изнад, такође ћете добити широк спектар предложака специфичних за нишу и контролну таблу која представља ваше најважније метрике е-поште.

Нуде мноштво корисних водича и услуга, што је веома корисно онима који немају искуства са маркетингом путем е-поште. Осим тога, добићете приступ цхат-у уживо, подршци за е-пошту и телефону.

Ипак, постоји један сјајан недостатак. Заправо не постоје алати за аутоматизацију, а за цену, плаћате то заиста треба да буде тамо.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

Стални контакт одличан је избор за власнике малих предузећа којима је потребан алат који ради само више од маркетинга путем е-поште.

Колико то кошта?

Постоје два плана за избор. Сваки од ових планова се рашчлањује на нивое цена на основу више контаката.

План е-поште:

 • 0-500 претплатника: 20 УСД месечно
 • 501-2,500 претплатника: 45 УСД месечно
 • 2,501-5,000 претплатника: 65 УСД месечно
 • 5.001-10.000 претплатника: 95 долара месечно

План е-поште Плус:

 • 0-500 претплатника: 45 УСД месечно
 • 501-2,500 претплатника: 70 УСД месечно
 • 2,501-5,000 претплатника: 95 УСД месечно

За обе врсте планова добићете 10% попуста ако плаћате унапред 6 месеци, или 15% ако плаћате 12 месеца унапред.

Постоји и 60-дневно пробно раздобље без ризика (нису потребне информације о кредитној картици), тако да можете испробати алат за до 100 контаката. Такође ћете наћи гаранцију враћања новца у року од 30 дана. Добијате 100% поврата све док сте учитали контакте у сервис и послали бар једну е-пошту.

Започните са константним контактом овде (60-дневно бесплатно пробно раздобље)

2. СендИнБлуе

СендИнБлуе је моћно решење за маркетинг путем е-поште за оне са малим буџетом, јер долази са бесплатним планом (који је нажалост мало ограничен).

СендИнБлуе преглед

СендИнБлуе је још једна млада платформа за маркетинг путем е-поште. Првобитно су направљени за слање е-поште заснованих на трансакцијама, али сада су објединили моћ и е-поште и СМС кампање у једну јединствену платформу.

Све у свему, врло је једноставан за коришћење и великодушан бесплатан план, јер се планови заснивају на броју послатих е-порука, а не на броју контаката. Укључене су типичне функције као што су управљање листом, извештавање о кампањама и оптимизација изгледа е-поште.

Наћи ћете и разне интеграције других произвођача.

Међутим, ако желите да приступите најнапреднијим функцијама, мораћете да надоградите на један од најнапреднијих планова.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

СендИнБлуе је одличан за предузећа или појединце који пошаљу тону е-поште. Пошто се цене базирају само на количини е-поште, а не на величини листе контаката.

Колико то кошта?

СендИнБлуе има јединствен модел одређивања цена који се заснива на количини е-поште.

Ево како то функционише:

Ограничени бесплатни план:

 • Дневно пошаљите до 300 порука е-поште
 • Месечни лимит од 9.000 е-порука месечно
 • Неограничен број контаката

Лите план: 25 УСД месечно

 • Пошаљите до 40.000 е-порука месечно
 • Нема ограничења у броју дневних порука е-поште
 • Неограничен број контаката

Основни план: 39 долара месечно

 • Пошаљите до 60.000 е-порука месечно
 • Нема ограничења за свакодневно слање е-поште
 • Нема логотипа на мејловима
 • Неограничен број контаката

Премиум план: 66 УСД месечно

 • Слање до 120.000 месечно
 • Нема ограничења за свакодневно слање е-поште
 • Приступ напредним функцијама аутоматизације
 • Неограничен број контаката

Све у свему, планови су прилично флексибилни. Не постоји гаранција за повраћај новца, али заувек бесплатан план требао би вам рећи довољно да кренете напријед са услугом. Постоје и унапред плаћени кредити, тако да можете да купите одређену количину е-порука које можете послати без месечне обавезе.

Започните са СендИнБлуе овде

3. ГетРеспонсе

ГетРеспонсе је више од интернет платформе маркетинга за маркетинг путем е-поште. Долази са додацима као што су креатор одредишне странице и вебинар решењем.

ГетРеспонсе преглед

ГетРеспонсе има корисничку базу од преко 350.000 и делује као свеобухватна маркетиншка платформа.

Опремљен је неким јединственим карактеристикама попут могућности креирања одредишних страница и вебинара. Сами по себи нису превише корисни, али комбиновање са маркетингом е-поште може вам помоћи да растете списак е-поште као луди.

За креирање е-порука користићете интуитивни алат за прављење драг-пада.

Такође поседује све напредне функције за које очекујете да воле, сегментацију листе, А / Б тестирање, аутоматске одзиваче и интеграције софтвера. Постоји чак и сјајна функција под називом Перфецт Тиминг, која ће вам помоћи да предвидите савршено доба дана за слање е-поште за повећање отворених цена.

Ако имате проблема са коришћењем услуге, постоји библиотека детаљних водича које требате да проверите. Или можете да ступите у контакт са подршком путем е-поште, разговора уживо и телефона.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

Ова услуга је сјајна погодност за средња предузећа која желе приступ богатству маркетиншких опција. Нису потребне постојеће вештине, као што је веома интуитивно, чак и примена напреднијих функција.

Колико то кошта?

Основни план:

 • До 1.000 претплатника: 15 УСД месечно
 • До 2.500 претплатника: 25 УСД месечно
 • До 5.000 претплатника: 45 УСД месечно
 • До 10 000 претплатника: 65 УСД месечно

Плус план:

 • До 1.000 претплатника: 49 долара месечно
 • До 10.000 претплатника: 75 УСД месечно

Стручни план:

 • До 10 000 претплатника: 165 долара месечно
 • До 25.000 претплатника: 255 УСД месечно

Ентерприсе план:

 • До 100 000 претплатника: 1,199 долара месечно

Ако желите да тестирате услугу, постоји 30-дневно бесплатно пробно време где ћете добити приступ свим функцијама. Нема поврата новца јер је то услуга за плаћање током преласка.

Ако желите да уштедите новац, онда платите годину дана и скините 18% или платите две године и остварите 30% попуста.

Започните са ГетРеспонсе овде

4. ХубСпот (Бесплатни план)

ХубСпот је добављач алата за маркетинг путем е-поште и ЦРМ који долази са бесплатним пакетом функција, заједно са неким плаћеним премијум плановима.

Преглед возлишта

ХубСпот нуди своју поуздану услугу за преко 70.000 корисника са нагласком на растући посао. Подешавање је прилично једноставно, а ХубСпот ЦРМ се лако повезује са Гмаил-ом, Г Суите-ом и више верзија Оутлоока..

Са унутрашње стране, добићете алатку за прављење и слање е-поште за прилагођавање изгледа, додавање ЦТА-ова, слика и подешавање садржаја. Такође можете да користите персонализовани садржај како бисте вас приближили публици.

Пронаћи ћете напредне функције маркетинга е-поште као што су алати за аутоматизацију е-поште, сегментација листе, предлошке спремни за употребу, праћење е-поште и опсежна аналитика; све укључено у бесплатну верзију.

Значајан недостатак је и недостатак А / Б тестирања са бесплатним и најјефтинијим плановима. Такође, планови нижег нивоа укључују само подршку на форуму. Али, они имају на тоне ресурса које можете прегледати и пронаћи одговоре који су вам потребни.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

ХубСпот је одличан за мала и средња предузећа која започињу или желе да повећају свој маркетинг путем е-поште. ХубСпот нуди и флексибилне могућности надоградње уколико потребе с временом порасту.

Колико то кошта?

ХубСпот има и бесплатне и плаћене претплате. Сви планови укључују широк спектар додатних ЦРМ карактеристика које се подударају са плановима вишег нивоа.

Бесплатни план: бесплатно заувек

 • Бесплатни алати за е-пошту и ЦРМ
 • 2.000 порука е-поште шаље месечно

Стартер план маркетинг центра: почев од 50 УСД месечно

 • Ограничење 5Кс контактне разине шаље слање. (тј. 1.000 контаката = 5.000 порука е-поште месечно
 • Укључује 1.000 контаката
 • +50 УСД месечно на хиљаду додатних контаката

Професионални план маркетинг центра: почев од 800 УСД месечно

 • Ограничење слања е-поште за 10-ти контактни ниво (нпр. 1.000 контаката = 10.000 е-порука месечно)
 • Укључује 1.000 контаката
 • +50 УСД месечно за додатних 1.000 контаката

Употријебите ХубСпот-ов калкулатор цијена да бисте добили тачну цијену на основу ваших потреба.

Ако размишљате да набавите почетни план ХубСпот-а, имат ћете могућност да плаћате годишње и уштедите -20% на претплати.

Започните са ХубСпот овде (бесплатни план)

5. ЦонвертКит

цоверткит ревиев

ЦонвертКит основао је Натхан Барри 2013. године. Они циљано имају део тржишта који се њежно назива „креатори“. Дакле, људи воле влоггере, блогере, ауторе, Инстаграм звијезде, креаторе курсева и још много тога.

Једно од његових највећих продајних места је колико је лако креирати токове аутоматизације е-поште. Ослања се на визуелни градитељ, тако да заправо можете видети како ће се репродуковати ваш низ е-поште.

Ту је и уграђени уређивач одредишних страница који је веома користан, можете покренути маркетинг путем е-поште и не треба вам чак ни веб локација. Само извор саобраћаја (попут вашег ИоуТубе канала или налога друштвених медија).

Пронаћи ћете детаљно управљање претплатницима, означавање и напредне функције сегментације е-поште.

Ко треба да користи овај софтвер за е-пошту:

Овај алат је најбољи за оне који не воле да троше мало више (појединци или мали тимови) и желе да шаљу обичне текстуалне е-поруке.

Колико то кошта?

 • 0-1К претплатника: 29 УСД месечно
 • Претплатници 1К-3К: 49 УСД месечно
 • 3к-5к претплатника: $ 79 месечно
 • 5к + претплатници: Прилагођене цене

Без обзира које планове изаберете, имаћете приступ истим тачним функцијама. Ако желите да испробате пре куповине, постоји 14-дневна бесплатна пробна верзија која укључује све функције.

Постоји правилник о поврату новца од 30 дана ако вам се услуга не свиђа. Поврат новца обично траје 3-5 дана да би се поново приказао на вашем налогу.

6. МаилЦхимп

МаилЦхимп је једноставан алат за маркетинг путем е-поште за блогере и мање веб локације јер долази са бесплатним планом.

преглед поште

МаилЦхимп не само да има слатку маскоту компаније, већ је и један од водећих провајдера маркетинга е-поште, са преко милијарду е-порука које се свакодневно шаљу помоћу њихове услуге.

МаилЦхимп се непрестано развија. Пронаћи ћете нове функције непрестано. Чак је и интеграција друштвених медија. Избор шаблона је пристојне величине и врло их је лако прилагодити.

Такође ћете пронаћи доступне напредне маркетиншке функције, попут сегментирања контаката, аутоматског јављања, интеграције услуга и апликација, слања заснованог на временској зони, А / Б тестирања и још много тога.

Њихов тим за подршку је такође веома реагован путем ливе цхат или е-маила. Поред тога, на располагању су разни образовни ресурси.

Ко треба да користи овај софтвер за е-пошту:

Многи људи користе МаилЦхимп само за бесплатну понуду. Поред оних који коштају буџет, МаилЦхимп је одличан за блогере и власнике предузећа који желе алат за једноставно коришћење који је препун напредних функција.

Колико то кошта?

Бесплатни план омогућава вам да имате до 2.000 претплатника и шаљете до 10.000 е-порука месечно. Након што премашите ове бројеве, желећете да надоградите на Ессентиалс, Стандард или Премиум план.

Бесплатни план: Бесплатан је заувек

 • Пошаљите до 10.000 е-маила месечно
 • Повећајте своју листу до 2.000 претплатника
 • Подршка путем е-поште укључена је 30 дана

Основни план: Планови почињу од 9,99 УСД месечно

 • До 5.000 претплатника: 49.99 УСД месечно
 • До 10 000 претплатника: 74,99 УСД месечно
 • До 25.000 претплатника: 189 УСД месечно
 • До 50 000 претплатника: 259 УСД месечно

Стандардни план: Планови почињу од 14,99 УСД месечно

 • До 5.000 претплатника: 74,99 долара месечно
 • До 10 000 претплатника: 99 долара месечно

Премиум план: Планови почињу од 299 УСД месечно

 • До 20.000 претплатника: 399 УСД месечно
 • До 50.000 претплатника: 599 УСД месечно

Да бисте одредили месечну стопу и видели карактеристике премијум планова, користите калкулатор цена на дну странице са ценама.

Пошто је бесплатни план толико опсежан да нећете наћи никакве повратне гаранције или гаранције за поврат новца. Једини начин за повраћај новца је техничка грешка у име МаилЦхимпа, или је ваш рачун укинут без разлога.

7. Капати

Дрип је релативно нови добављач маркетинга путем е-поште. Њихова основна демографска карактеристика су блогери, трговци и власници веб локација е-трговине.

дрип ревиев

Не само да је овај алат прилагођен почетницима, већ и интелигентни алати за аутоматизацију маркетинга заиста надмашују шта још постоји на тржишту.

Ако сте власник продавнице е-трговине или продајете више различитих дигиталних производа, Дрип је добар избор. Бићете у прилици да изградите дубоко разумевање намере и понашања купца, уз могућност праћења метрика као што су:

На пример, ако покренете продавницу е-трговине, моћи ћете да креирате поруке које се заснивају на метрикама као што су:

 • Повратак посетилаца у односу на нове посетиоце
 • Посетиоци који су напустили своју колица
 • Људи који су кликнули на везу путем е-поште према онима који нису

Али, то не стаје и тамо ћете пронаћи интеграције за ВордПресс, ВооЦоммерце и имаћете могућност слања праћења текстуалних порука, интеграције огласа на Фацебооку и још много тога.

Ко треба да користи овај софтвер за е-пошту:

У основи, ако продајете пуно производа (дигиталних или физичких) и желите да створите сложене маркетиншке секвенце без извлачења косе, онда би овај алат могао бити за вас.

Колико то кошта?

Стартер план: Бесплатно заувек

 • До 100 претплатника
 • Неограничено слање е-поште

Основни план: 49 УСД месечно

 • До 2.500 претплатника
 • Неограничено слање е-поште

Про план: 122 УСД месечно

 • До 5.000 претплатника
 • Неограничено слање е-поште

Ентерприсе план: Набавите прилагођену понуду

 • Све преко 5000 претплатника

Дрип нуди врло мали заувек бесплатан план, заједно са двонедељним бесплатним пробним периодима за основни и про ниво чланства. Ако одлучите да наставите са услугом после ове две недеље, тада ће се ваша картица наплатити. Долази до 30 дана поврата новца од када покренете услугу, али Дрип ће одлучити да ли ћете добити целокупни поврат новца..

8. АВебер

Авебер је невероватно популаран алат који постоји већ 18 година и можда је и сам изумио аутоматски одговор електронске поште.

АВебер преглед

Карактеристике су у великој мери оно што бисте очекивали од висококвалитетне услуге маркетинга путем е-поште. Добићете приступ програмеру е-поште за превлачење и повлачење, огромном избору унапред дизајнираних шаблона као и тону интеграција које ћете укључити у остатак свог маркетиншког скупа.

Можете да креирате аутоматизоване секвенце е-поште које се заснивају на окидачима и креирате секвенце за праћење е-поште. Уз све то имаћете приступ подацима о отвореној тарифи, стопи испоруке и могућност А / Б тестирања е-поште.

Поред тога, можете лако и брзо да креирате обрасце за пријаву путем е-поште како бисте уградили на своју веб локацију.

Ако вас збуњује маркетиншки жаргон, не брините, постоји прилично корисна библиотека ресурса која ће вам помоћи у сваком кораку. Постоји такође подршка за ћаскање и подршку путем е-поште, заједно са телефонском подршком која је доступна од 8:00 до 20:00 ЕСТ и викендом 9-5 ЕСТ.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

Авебер пружа солидну услугу кроз и кроз, то је најбоље за мале тимове који желе да поједноставе своје маркетиншке напоре путем е-поште.

Колико то кошта?

 • 0-500 претплатника: 19 УСД месечно
 • 501-2,500 претплатника: 29 УСД месечно
 • 2,501-5,000 претплатника: 49 УСД месечно
 • 5.001-10.000 претплатника: 69 УСД месечно
 • 10.001-25.000 претплатника: 149 УСД месечно
 • 25,001+ претплатника: Набавите прилагођену цену

Ако желите да испробате пре куповине, постоји бесплатна пробна верзија од 30 дана која вам омогућава приступ свакој функцији. Поред месечних опција плаћања, такође можете плаћати квартално да бисте уштедјели 14%, или годишње да бисте уштедјели 14.9%. Не постоји политика поврата новца, али уз дуготрајно бесплатно пробно време, требало би да знате да ли је овај алат прави или не.

9. Кеап

Кеап (раније Инфусионсофт) је врло робустан провајдер е-поште. Овај све-у-један маркетиншки алат комбинује ЦРМ, маркетинг путем е-поште и још много тога. Бићете у могућности да направите комплетне корисничке профиле који ће вам помоћи да направите више циљане маркетиншке кампање.

Кеап преглед

Овим алатом је маркетинг путем е-поште само део цјелокупног скупа функција. На пример, надзорна табла ће приказати податке на основу ваших е-кампања, информација о продаји и финансијске историје купца.

ИнфусионСофт (Кеап) био је један од првих добављача маркетинга путем е-поште који је створио програм за аутоматско прављење драг-дроп Само поставите циљ који желите да постигнете, а затим креирајте низ аутоматизације који ће тај циљ испунити.

Поред тога, постоје и напредни алати за сегментацију и обележавање претплатника.

Иако овај алат обједињује ЦРМ и маркетинг е-поште, ипак постоји једна значајка коју он нема. Сплит тестирање. Без ове функције, веома је тешко тестирати различите кампање за побољшање отворених цена и укупне продаје.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

Средња предузећа која желе да користе један алат за маркетинг ЦРМ-а и е-поште и, наравно, имају већи буџет да потроше.

Колико то кошта?

Кеап нуди три плана:

 • Кеап Гров од 49 УСД месечно: погодно за мања предузећа, укључује 500 контаката, 1 корисника и нуди бесплатну пробну верзију
 • Кеап Про од 99 УСД месечно: погодно за растућа предузећа, укључује 500 контаката, 1 корисника и нуди бесплатну пробну верзију
 • Инфусионсофт од 199 УСД месечно: погодно за основана предузећа и укључује 2500 контаката и 1 корисника

Имајте на уму да ће, ако желите додати контакте, то коштати више. На пример, 1000 додатних контаката коштаће вас 30 УСД месечно, а 5000 додатних контаката 130 УСД месечно.

Ако желите да тестирате софтвер, постоји 14-дневно пробно време без ризика, без података о кредитној картици. Међутим, за понављајуће се претплате не могу добити поврат средстава и сва отказивања морају бити покренута у року од 10 дана од наредног циклуса наплате.

10. АцтивеЦампаигн

АцтивеЦампаигн се наплаћује као све у једној маркетиншкој платформи. Главни је циљ помоћи вам да пошаљете мање имејлова, али постижете боље резултате.

ацтивецампаигн ревиев

Ако желите да креирате токове засноване на логици, биће вам тешко притиснути да пронађете бољи алат. Већина ваше аутоматизације биће креирана коришћењем иф / тхен логике која одговара понашању претплатника. Ево неколико различитих начина на које можете усмјерити своје маркетиншке напоре помоћу овог алата:

 • Сегментирање корисника на основу података о радњама, понашању, локацији и друштвеним подацима
 • Пошаљите СМС порукама својим контактима
 • Досегните кориснике у покрету помоћу СМС интеграције
 • Олово и оцењивање контаката, тако да знате коме дати приоритет.

Будући да Ацтиве Цампаигн дјелује више као маркетиншка платформа све у једном, на располагању је пуно алата и функција, а можда би било мало претежно надвладати их све. Срећом, постоје детаљни водичи који ће вам показати како да најбоље искористите услугу. Такође можете да ступите у контакт са подршком путем е-поште или ливе цхат.

Стварање кампања путем е-поште прилично је једноставно помоћу уређивача предложака. Можете чак и да креирате обрасце за пријаву прилагођене мобилним уређајима да бисте уградили на вашу веб локацију.

Ко треба да користи овај софтвер за маркетинг путем е-поште?

Ово решење је најбоље за кориснике који захтевају и захтевају сложене алате за аутоматизацију, заједно са напредним ЦРМ функцијама.

Колико то кошта?

Лите план:

 • До 500 претплатника: 15 УСД месечно
 • До 1.000 претплатника: 29 долара месечно
 • До 2.500 претплатника: 49 долара месечно
 • До 5.000 претплатника: 89 долара месечно
 • До 10.000 претплатника: 139 УСД месечно

Плус план:

 • До 1.000 претплатника: 70 УСД месечно
 • До 2.500 претплатника: 125 УСД месечно
 • До 5.000 претплатника: 169 долара месечно
 • До 10 000 претплатника: 249 УСД месечно
 • До 25.000 претплатника: 399 УСД месечно
 • До 50.000+ претплатника: Набавите прилагођену понуду

Стручни план:

 • До 2.500 претплатника: 159 долара месечно
 • До 5.000 претплатника: 239 долара месечно
 • До 10 000 претплатника: 349 УСД месечно

Ентерприсе план:

 • До 2.500 претплатника: 279 долара месечно
 • До 5.000 претплатника: 449 долара месечно
 • До 10 000 претплатника: 499 УСД месечно

Ако плаћате годишње, добићете широке попусте на све стране. Такође постоји 14-дневно бесплатно пробно време које вам омогућава да тестирате услугу до 100 контаката и 100 послатих е-порука. Међутим, они су блажи према временском оквиру и можда ћете моћи да добијете продужење. Пошто нема поврата новца, дефинитивно ћете желети да испробате софтвер пре куповине.

Завршне речи

Већина добављача маркетинга е-поште нуди сличне услуге. Када дође време за избор најбољег софтвера за маркетинг путем е-поште за ваше пословање, мораћете да узмете у обзир буџет и потребе маркетинга.

Ако желите нешто што је скалабилно и лако започети, пријавите се са бесплатним пробним временом Цонстант Цонтацт.

Нека вам горња листа помогне да донесете праву одлуку за своје пословање. И запамтите, никада нисте закључани у услузи маркетинга путем е-поште. Већина пружатеља услуга омогућава вам да извозите и увезете потенцијалне клијенте и пређете на другог добављача ако се укаже потреба.

Важно је одабрати оператера и започети! Што дуже чекате, више новца остављате на столу.

Сада на вас! Која је ваша омиљена услуга маркетинга путем е-поште?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector