Најбоља путна кредитна картица Канада

одредиште путовања


Који је најбољи начин да зиму проведете у Канади?

Бекањем од тога.

Кретање ка тропској дестинацији попут Кубе или Мексика време је пробног канадског одмора. ��

Полуострво Риу Палаце Цанцун резервисано путем Аир Милеса �� ��

Моје име је Гари и током последње 4 године мислим да сам пријавио и користио сваку канадску кредитну картицу вани. Имао сам сјајних искустава и неких лоших.

Такође сам могао да путујем у више од 20 земаља користећи бодове прикупљене разним картицама. Док у овом водичу обично пишем о штреберким стварима попут веб хостинга, услуга и малих бизнис алата, поделићу са вама своје најбоље типове картица и објаснити неке од предности за сваку од њих.

Главна ствар коју треба имати на уму код већине путних карата је да постоји пуно финих отисака. Понуде могу изгледати исто на папиру, али кад једном почнете да трошите, открит ћете да накнаде и цене у основи отказују све попусте или награде које ћете добити.

Contents

Како сам направио најбоље изборе

Начин на који сам структурирао овај водич је прилично једноставан. Изабрао сам најбоље делове за сваку категорију путних карата. Имам картице за хотелске салоне ако је то твоја ствар, најбоље враћање готовине или Аир Милес.

Велика разлика између мог водича / препорука и онога што ћете добити на већим финансијским веб локацијама је у томе што сам заправо испробао ове картице. Неки од избора на већим веб локацијама имају страшне награде за пријаву, али велике бонусе за промотере производа.

⚠ Ако тражите брзи и прљави квар на ово, ја ћу бити искрен ако можете некако добити америчку кредитну картицу као канадску, предлажем вам. У просеку америчке картице дају 1.5-2Кс бонус бодова за пријављивање као канадски програми. За то се можете захвалити капитализму и убер конкурентној финансијској економији. Канада једноставно није иста. 

Како се каже, мој најбољи избор је онај ТД Аероплан картица (посетите њихов веб сајт овде). Аероплан има највише бодова за пријављивање на улазу, 2Кс наградни програм за куповину на мрежи преко својих 2000+ партнера, путно осигурање + бесплатан салон.

У сваком случају, довољно се жали. Идемо у водич! ��

Ако неко има било какве додатне сугестије, молимо да ме контактира на врху. Овај пост обично ревидирам једном или два пута годишње, зависно од тога које карте покушавам.

Разумевање путних кредитних картица

Много путних карата омогућава вам да скупите бодове и километре на свакодневним потрошним стварима, омогућавајући вам да нагомилате велики број награда чак и ако вам се често не догађа летјети.

Богатство путних карата и многобројни програми награђивања остављају толико купаца у мраку. Да бисмо вам олакшали одлуку, размотрићемо најбоље кредитне картице у седам категорија широке награде за путовања. Ове категорије су путни бодови, авио километри, повраћај новца на куповину девиза, награде за хотеле, бонусе за пријаву, салон на аеродромима, чести летаци и укупни победник.

Овај је водич дизајниран тако да служи као драгоцјен ресурс када морате одабрати кредитну картицу за награде за путовања. Да бисмо вам пружили предност најбољих у свему, картице које смо изабрали су водећи играчи у својој категорији.

Савет за путнике: Јесте ли икада изгубили торбу током путовања? Јесте ли знали да вам одабир праве картице омогућава да добијете 500-1000 долара за сваки дан касне пртљаге. Можете добити и новац за одложене летове или друге аеродроме.

Наша методологија

Моја методологија је била једноставна, али детаљна. Узео сам у обзир важне факторе као што су распон категорија бонуса, доступне понуде добродошлице, погодности за путничко осигурање, флексибилност програма лојалности, годишња одрицања од накнада и још много тога. Наградио сам бодове на основу личних или пословних трошкова.

При томе смо комбиновали различите аспекте месечне потрошње и куповине на ствари као што су намирнице, плаћање рачуна, гас, забава, путовања, јело у ресторанима, апотека и тако даље.

Испод је резиме најбољих карата за путовања у Канади. Ово је пуки снимак, али детаљи сваке картице су у наставку.

�� ВАЖНА НАПОМЕНА – Ове картице често мењају цене, па ако овде видите нешто што није потпуно исто као и веб локација, имајте на уму да ће компаније понудити различите цене и понуде на основу ИП локације са које приступате веб локацији. Дајем све од себе да то будем ажуриран што је могуће више. ��

Најбоља кредитна картица за путне поене

1. Најбоља укупна путна кредитна картица – ТД Аероплан (40К пријавни бонус)

 • Победник: ТД® Аероплан® Виса Инфините *
 • Годишња накнада: 120 УСД, али долази са рабатом за прву годину. (Дакле…. Накнада од 0 УСД)
 • Прихватљивост дохотка: поседујте или 60.000 УСД личног дохотка, или 100.000 УСД у комбинованом годишњем дохотку домаћинства.
 • Неки од његових перкса: бонус добродошлице од 40 000 аеродромских миља

Постоји толико повољних понуда у категорији награда за путовања путем кредитних картица, па је било тешко одабрати једну. Али након ригорозне анализе, коначно сам одлучио да на канадском тржишту круна најбоље карте за укупне награде за путовања припада ТД® Аероплан® Виса Инфините *

Фотографија Цхрис Лавтон на Унспласх-у

Тренутно је најпопуларнији програм награђивања у Канади. Због своје популарности, Канађани непрестано настоје прикупити Аероплан бодове све што могу. Власници картица могу зарадити километре које могу искористити за хотеле, летове, изнајмљивање аутомобила, пакете за одмор, разноврсну робу и улазнице за догађаје.

Тхе Најбољи аспект свега је да власници картица могу зарадити дупло више бодова куповином предмета код партнера повезаних са Аеропланом. Стога, ако сте члан 5 милиона Аероплан заједнице, вреди набавити Аероплан картицу.

Да бисте илустровали зашто се ова картица сматра најбољом у пасмини, ево сажетка неких њених предности:

 • На црвеном тепиху отвара огроман бонус добродошлице од 40 000 Аероплан миља.
 • Садржи свеобухватан пакет путног осигурања.
 • Обезбеђује Приоритетна пријава и укрцавање када путујете на АирЦанада.цом са наградама Аероплана за лет.
 • Власници картица добијају једну бесплатну пропусницу за госте сваке године у салону Аир Цанада Мапле Леаф.
 • Удвостручите километре зарађене од куповина обављених од партнера који учествују у Аероплану и мрежних продавача путем Аероплана еСторе.
 • Омогућава 1,5 поена за сваки $ 1 потрошен на гориво, намирнице, дрогерије и куповине направљене на АирЦанада.цом
 • За остале куповине, то је један бод за сваки потрошени $ 1.
 • Све док сте власник ТД Аероплан кредитне картице, ваш Аероплан миље неће истећи.
 • Погледајте огромну листу Аеропланских партнера овде. колико ћу авионских миља зарадити на лету
Колико миља Аероплана зарадим на лету?

Наш избор за најбољу награду за путовање са великим бројем погодности. Опремљен је са неколико функција које га издвајају из паковања, на пример, његов неодољиви бонус за добродошлицу од 40 000 Аероплан миља. Да бисте то истакли из перспективе, ова награда је отприлике упоредива са 2 премиум економична летова на кратким релацијама.

Осим што је прилично уносан, овај пакет нуди и потенцијал зараде Аероплан миљама са сваким потрошеним једним доларом. Свако. Долар. Потрошено Однос зарађених миља и потрошених долара је сљедећи: 1,5 Аероплан миља за сваки $ 1 на бензину, намирнице, дрогерије и на АирЦанада.цом; тада нуди 1 Аероплан Миле за сваки долар потрошен на све остало.

Због чега осваја наше прво место као најбоља укупна кредитна картица на располагању, спуштених руку.

Како искористити Аероплан миље?

Процес откупа ове картице зависи од онога што покушавате да искористите. За ствари попут улазница за робу или догађаје, поступак је једноставан као и куповина путем њихове е-трговине путем интернета. Штавише, куповине на пословницама Аероплан партнера зарађују дуплим наградама, омогућујући им да брзо и лако скупе Аероплан миље.

Остале ексклузивне погодности и погодности укључују 24-часовну рецепцију, која ради нон-стоп.

Безразложно епичност можда ће неке описати као прекобројне у описивању путних и аутомобилских осигурања, али можда и није предалеко. Има до милион долара здравственог осигурања за путно осигурање током првих 21 дана за власнике картица млађих од 65 година. Такође укључује и друге врсте релевантних путничких осигурања попут одложеног / изгубљеног пртљага, путовања / отказа, кашњења лета / путовања и осигурања најма аутомобила..

Коначно, омогућава вам приступ свим тим цоол премијским перксима уз скромну годишњу накнаду од 0 УСД (након рабата).

Још једна ствар – Аероплан осигурање

Као што сам већ напоменуо у горњем савету, Аероплан има сјајне подстицаје да охрабри купце да резервишу летове и одмор, што укључује осигурање отказа, новац ако вам се кофер изгуби и гомилу других мањих подстицаја.

Савет за најбољи општи: Пазите на програме са партнерима и на споразуме који вам омогућавају да преносите поене. Стога, ако вам је кратких, рецимо, 500 бодова за бесплатан боравак у хотелу, и даље можете да извучете бодове од додатног новца који имате у авио програму. Наговештај… карта доле то чини. ��

2. Најбоље за бодове за путовања – Сцотиабанк Америцан Екпресс

 • Победник: Сцотиабанк Голд Америцан Екпресс® картица
 • Годишња накнада: 120 УСД
 • Право на приходе: Направите најмање 12.000 УСД годишњег прихода.
 • Неки од његових перкс-а: прилика да зарадите чак 30.000 Сцотиа Ревардс бодова у првој години.

На располагању је толико много производа са кредитних картица, а обиље отежава одлучити који су најбољи бодови кредитне картице. Иако могу да ограниче на шта можете трошити бодове, већина ипак пружа могућност за пренос бодова између програма.

Сцотиабанк Голд Америцан Екпресс® картица истиче се у важном фактору који приморава власнике картица да одаберу одређену путну карту. Однос бод-долар представља износ у доларима који бодови вреде.

Три нивоа нуди Сцотиабанк Голд Америцан Екпресс® картица у свом Сцотиа Ревардс програму бодова. Свака количина новца која се користи у одговарајућим установама као што су продавнице прехрамбених производа, ресторани, пиће и ресторани брзе хране добит ће вам невероватних 5 бодова на Сцотиа Ревардс-у.

Велики пријавни бонус + 25.000 наградних бодова

Ова награда за путовање омогућава својим корисницима да брзо и повољно прикупе до 300 УСД бонус Сцотиа Ревардс бодова, чак и у првој години. У прва три месеца од отварања рачуна, ако потрошите 1.000 УСД на прихватљиве свакодневне куповине, аутоматски ћете зарадити 25.000 Сцотиа Ревардс бодова.

Међутим, Сцотиабанк Голд је недавно повећао годишњу накнаду која се наплаћује на картицу са 99 на 120 долара. Овај значајан излет могао би да ослаби привлачност картице. Упркос овом повећању, цена је и даље разборита у поређењу са сличним накнадама које наплаћују друге путне карте.

Ипак, и даље вам пружа велике предности као што су одсуство накнада за стране трансакције, уз Амек Фронт Оф Лине® приступ и свеобухватно путно осигурање.

Флексибилне преносиве бодове

Још једна импресивна карактеристика коју ова картица манифестује је флексибилност њеног програма откупа награда. Процес је лак и поједностављен – све што је потребно јесте да се пријавите у систем, а затим наставите да одаберете опцију „Примени бодове за путовање“. Касније можете користити Сцотиа Ревардс бодове које сте сакупили да надокнадите све трошкове путовања који се наплаћују са ваше кредитне картице. Они могу покрити ствари попут летова, хотела, изнајмљених аутомобила и тако даље.

Погодност је дах свјежег ваздуха: не оптерећује вас досадним ограничењима или периодима затамњења. Ово су неки од разлога због чега се Сцотиабанк Голд Америцан Екпресс® картица често сврстава у најбољу путничку кредитну картицу у Канади.

3. Најбоље за ваздушне миље – БМО Аир Милес Ворлд Елите

 • Победник: БМО® АИР МИЛЕС® † Ворлд Елите® * Мастерцард®
 • Годишња накнада: 120 УСД, иако се одустаје од прве године.
 • Право на приходе: 80.000 УСД годишњег дохотка или 150.000 УСД за домаћинство.
 • Неки од његових перкса: 3000 АИР МИЛЕС бонуса за добродошлицу.

БМО® АИР МИЛЕС® † Ворлд Елите® * Мастерцард® је једноставно један од најбољих начина за зарађивање награда у Канади. Програм Аир Милес свакодневну куповину намирница и бензина претвара у погодности попут бесплатних карата за догађаје, боравка у хотелима, летова, изнајмљивања аутомобила, па чак и електронике.

Великодушни бонус и висока зарада само су неке од ствари које БМО® АИР МИЛЕС® † Ворлд Елите® * Мастерцард® путну картицу чине узбудљивом. Даје вам 1000 ваздушних миља одмах након прве куповине, а као да то није довољно даје вам додатних 2000 ваздушних миља након што у прва три месеца чланства напуните до 3.000 УСД на вашој кредитној картици.

Штавише, картице зарађују стопу од једног АИР МИЛЕ-а за сваку куповину од 10 УСД највиша је стопа поврата за кредитну картицу АИР МИЛЕС. Доживљаји аеродрома Мастерцард, који се састоје од две бесплатне годишње пропуснице, обезбеђују се кроз ЛоунгеКеи лоунге програм за аеродром.

Власници картица такође испуњавају услове за 15% попуста на своје летове АИР МИЛЕС у Северној Америци, под условом да летови морају бити резервисани коришћењем АИР МИЛЕС. Долази са свеобухватним пакетом путног осигурања који се састоји од путничког здравственог осигурања у трајању од 15 дана по путовању.

Да будем искрен, нисам велики обожавалац ове картице. За износ компаније БМО очигледно уклања купце са својих кредитних картица, мислим да је ово поприличан бонус. Ако вам наградни бодови + перкети недостају након што та картица дефинитивно недостаје. ⚠

4. Најбоља поврат новца у куповини девиза – Рогерова бежична веза

 • Победник: Рогерс ™ Ворлд Елите Мастерцард®
 • Годишња накнада: 0 УСД
 • Право на приходе: поседујте или 80.000 УСД личног дохотка, или 150.000 УСД у комбинованом годишњем дохотку домаћинства.
 • Неки од његових перкова: добијате 4% повраћаја новца у свим куповинама девиза.

Новац, каже се, краљ. Исто тако, што се тиче награда, кредитне картице са повраћајем новца могу вам вратити мали проценат износа који сте потрошили у куповине. Међутим, Рогерс ™ Ворлд Елите Мастерцард® прелази додатну миљу чинећи своје путне трошкове у страној валути ради наплате готовине као ниједна друга картица.

Фотографију пина мессина на Унспласх-у

Рогерс ™ Ворлд Елите Мастерцард® зарадио је своје прво место омогућавајући власницима картица да зараде огроман повраћај новца од 4% на све дозвољене куповине у страној валути. Али пре него што се превише узбудите од узбуђења, запамтите да долази са 2,5% накнаде за стране трансакције. Међутим, ово се надокнађује огромним повратом готовине од 4%, остављајући знатан нето добитак од 1,5% повраћаја новца.

Власници картица добијају 2% повраћаја новца на Рогерсовим производима и услугама, док на све остале добивају поврат новца у износу од 1,75%. Они такође имају право на добијање бесплатне додатне картице која им омогућава да зараде још више готовине сваке године.

Помоћу Мастерцард® Паи-а у комбинацији са Ревардс ™ апликацијом можете одмах применити наградне награде за дозвољене куповине у износу од најмање 20 УСД које сте извршили у последњих 90 дана користећи своју кредитну картицу.

Савет за компаније које враћају поврат новца – Иако је 1,5% прилично лоше, ако сте само један оснивач предузећа, све наредне пословне трошкове можете покренути путем картице и добити добар повраћај трошкова купца или других трошкова. Ово се примењује само ако се бавите 1-2 милиона годишње на пословним трошковима.

5. Бонус за најбољу пријаву – Бесконачни пасош Сцотиабанк (35к бод)

 • Победник: Сцотиабанк Пасспорт ™ Виса Инфините * картица
 • Годишња накнада: 139 УСД
 • Право на приходе: поседујте или 60.000 УСД личног дохотка, или 100.000 УСД у комбинованом годишњем дохотку домаћинства, или најмање 250.000 УСД имовином којом се управља.
 • Неки од његових перкса: Обезбеђује до 35.000 наградних бодова само у првој години

Без обзира да ли више волите картице које нуде значајне бонусе за добродошлицу, обезбедите највише зараде или уместо тога жудите за онима који су поуздан пратилац, Сцотиабанк Пасспорт ™ Виса Инфините * картица вам је покривена.

Битан бонус за пријаву један је од испробаних и истинитих начина на који компаније са кредитним картицама користе да би намотале власнике картица и требали бисте искористити ову стратегију како бисте својим наградама за путовање дали велики подстицај. Међутим, од свих стратегија коришћених за примање власника картица да се пријаве за програме награђивања путовања, чини се да је пасош Сцотиабанк савладао Свети Грал.

Једном када се пријавите, Сцотиабанк отвара простирку за добродошлицу, омогућавајући вам да зарађујете, само у првој години, до 35.000 Сцотиа Ревардс бодова. Ови наградни бодови претварају отприлике 350 долара за путовање сами.

Овако функционира методологија зараде: прва 3 месеца као власник картице пружа могућност зараде до 25.000 бонус Сцотиа Ревардс бодова са почетних 1.000 УСД у свакодневним куповинама.

Зарадите додатних 10.000 бодова

Поред тога, свим власницима картица је дозвољено годишње зараде 10.000 бодова бонуса након што потроше најмање 40.000 УСД о прихватљивим, свакодневним куповинама сваке године. Остале погодности укључују могућност зараде 2 Сцотиа Ревардс бодова за сваки долар потрошен на трпезарије, продавнице хране, забаве и свакодневне транзитне куповине као што су аутобуси, жетоне метроа и таксији..

Сцотиабанк Пасспорт ™ Виса Инфините * картица је такође дизајнирана са фокусом на путнике. Због тога, Сцотиабанк Пасспорт ™ Виса Инфините * картица долази са мало или нимало путног пртљага, што је чини достојним путничким партнером својом примамљивом политиком наплате нула накнада за стране трансакције.

Због овог недостатка накнаде путници штеде новац сваки пут када користе своју картицу. Било да сте код куће или у иностранству, власници картица не доживљавају повећања девизних накнада уз куповине у страној валути. Путовања везана за путовања укључују путно осигурање, шест бесплатних годишњих пролаза за аеродром, заједно са бонусом за пријаву који тренутно износи 250 УСД.

Ова је картица идеална за појединце који желе картицу коју могу користити и локално и у иностранству без икаквих брига и проблема. Штавише, Сцотиабанк је Виса картица, тако да је општеприхваћена било где у свету.

Такође нуди и бесплатно чланство у Приорити Премиер Пасс-у шест бесплатних посета аеродромским салонима годишње.

6. Награде за најбољи хотел – Бест Вестерн Мастерцард

 • Победник: Бест Вестерн Мастерцард®
 • Годишња накнада: 0 УСД
 • Прихватљивост дохотка: не захтева минимално подобност за приход.
 • Неки од његових перкса: бонус добродошлице од 20 000 Бест Вестерн Мастерцард®

Хотелски смештај који одаберете зависи од фактора попут приступачности, личних склоности и избора. Другим речима, ово није предлог за једну величину. Бест Вестерн Мастерцард® води рачуна о овој филозофији и чини награду што флексибилнијом.

Омогућавају власницима картица да откупе своје награде у чак 100 Бест Вестерн хотела широм света, на предметима попут хотелских боравака, поклон-картица, трпезарије и још много тога. Стога, када Канађани морају путовати локално или у иностранство, Бест Вестерн Мастерцард® је често практичан и разуман избор.

Након што извршите прву квалификовану куповину, њен бонус за потписивање 20.000 Бест Вестерн Ревардс® бодова је довољан да бисте добили апсолутно бесплатан боравак за једну ноћ. Богатство хотела и разнолике могућности олакшавају власницима картица прикупљање ових бодова.

Поред своје флексибилности, долази без годишње накнаде. Доступност бројних Бест Вестерн хотела широм света омогућава власнику картице да пронађе хотел који одговара њиховом укусу и буџету. Такође олакшава искориштавање бодова за добијање бесплатних боравака у хотелима.

7. Најбољи аеродромски салон – Сцотиабанк Платинум

 • Победник: Сцотиабанк Платинум Америцан Екпресс® картица
 • Годишња накнада: 399 УСД
 • Право на приходе: Направите најмање 12.000 УСД годишњег прихода.
 • Неки од његових перкова: 30.000 Сцотиа наградних бодова са првом погодном куповином.

Волим да се дружим на аеродрому – рекао је апсолутно нико. На сву срећу за опкољене путнике, компаније са кредитним картицама коначно чувају своју фрустрацију и додају све траженију практичност. Приступ салонима на светским аеродромима популарно је путовање које је Сцотиабанк Платинум Америцан Екпресс® картица искористио у своју корист и на задовољство својих власника картица.

Сцотиабанк Платинум има бесплатно чланство у Приорити Пасс-у које прати невероватних десет бесплатних салона сваке посете сваке године. Будући да већина људи не путује тако често сваке године, ове бесплатне салон посете адекватне су за већину власника картица.

Путно осигурање, заједно са 30.000 бонус бодова Сцотиа Ревардс одмах по почетној куповини, требало би га размотрити. Такође, 4 Сцотиа Ревардс бодова за сваки долар који се потроши на продавнице намирница, бензинске пумпе, забаву и куповину трпеза не треба узимати олако..

Међутим, носи прилично високу годишњу накнаду од 399 УСД.

Резиме

Наградити људе који имају бодове или миље за свакодневне куповине начин је на који компаније са кредитним картицама подстичу купце да користе њихове картице. Кредитна картица са наградним путовањима пружа огромне предности власнику картице путем летова, смештаја у хотелу и превозних услуга.

Неке су награде софистицираније и скупе се премијске перкете, као што су приступ до широких аеродромских салона и свеобухватно путно осигурање у свој пакет. Путне карте су обавезне за путнике јер су практичне, брзе и помажу у уштеди новца на путовањима повезаним са собом.

Надам се да је овај водич био од помоћи! Слободно ми пошаљите поруку ако имате савете и трикове које желите да додате на ову страницу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map