МидПхасе Ревиев: Авесоме Уптиме (99,99%), али мало спор …

МидПхасе почетна страница


МидПхасе је јефтин.

Као, четири долара месечно јефтино.

Ако нас је живот научио било чему, онда то нешто јефтино често није добро.

Мислимо, МидПхасе мора имати ужасне продужетке или неприметне корисничке услуге попут Веб Хостинг Пад или ХостМетро. Јел тако?

Четири долара не покривају ни шољу кафе ових дана. Како то на Земљи покрива сулудо високе трошкове куповине и покретања хостинг сервера. Да не спомињем најам и запослене за њихов штаб у прелепом граду Салт Лаке Цити, Утах.

Али МидПхасе није операција „летјети по ноћи“. Они су од 1988. године, имају тимове у Великој Британији, Украјини и Индији. Од тада су се спојили са групом УК2 у´07 (која је такође власник ВестХост-а).

Поента је: ово им није прво родео.

У јуну 2015. поставили смо основну веб страницу за ВордПресс на МидПхасе „Особном плану веб хостинга“ да анализирамо њихове перформансе и видимо да ли сјајне ствари заиста могу доћи у јефтиним пакетима.

Можете проверити статистику перформанси, као што је продужетак & брзину, за себе кликом на ‘Хистори’ да бисте отишли ​​дубље.

Предности коришћења хостинга МидПхасе

Прво што вам падне на памет за хостовање од 4 УСД је седети на телефону са неким ко не говори ваш језик три сата, док покушавате да утврдите зашто је веб локација – поново. Срећом, то чак није ни приближно тачно.

Ево како је МидПхасе урадио током нашег 24-месечног поступка прегледа.

1. 99,99% Уптиме-а током 24 месеца (Стварно је добро)

Насупрот свим изгледима, МидПхасе је испоручио 99,99% продуженог времена за 24 месеца. То није само добро, то је феноменално (једно од тога) најбоље виђени смо након што смо прегледали преко тридесет веб хостинга до данас). Само су Блуехост и СитеГроунд тренутно на истом нивоу.

Погледај:

Просечно продужење у последњем 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 100%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,99%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за април 2019: 100%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 100%

Последња 24-месечна статистика МидПхасе-аМидПхасе просечан продужетак | Погледајте статистику

2. Одговори улазница за брзу подршку

ОК, продужење је сјајно. То мора значити да је корисничка услуга препуна ноћних мора. Како другачије можете профитирати на 4 долара месечно?

Тестирали смо њихов систем карата за подршку и добили смо детаљан одговор од Бриттона (техничара за подршку) у року од 40 минута од њихове корисничке подршке. Ево како је разговор изгледао:

МидПхасе подршка

Агент за корисничку подршку на МидПхасе-у

За разлику од неких других домаћина, они пружају телефонску подршку и са бесплатним и у међународним бројевима.

Засада је добро!

3. ВЕЛИКО јефтино

Јесмо ли споменули да је МидПхасе јефтин?

Излази дугорочни план са њиховом најјефтинијом заједничком опцијом хостинга 3,95 долара месечно.

Зачкољица? То је најмање једногодишње опредељење (што је нажалост стандардни трик у индустрији).

Они нуде прави месечни план који почиње од 7,95 УСД месечно (вреди напоменути да је неким другим домаћинима потребно најмање 12-месечно пријављивање, тако да је ово пристојна краткорочна опција).

МидПхасе цене

4. Слободне миграције & Трансфери

МидПхасе има уобичајени индустријски тренд пружањем бесплатних услуга миграције страница за све цПанел налоге.

Да будем искрен, ово је звучало превише добро да би било истинито. Многи домаћини могу да обезбеде један трансфер на сајту за нула долара. Али тада ће вам драго наплатити више.

Други ће вам наплатити до 150 УСД да бисте ишта премјестили.

Али не МидПхасе. Лепо је видети да упркос свом јефтином приступу, они нису купци који нијансирају дим и то надокнађују.

Пратили смо њихове представнике за кориснике како бисмо све потврдили. И са задовољством можемо да објавимо да неће наплаћивати више за додатне веб локације, све док рачуни омогућавају цПанел приступ.

5. 99,9% гаранција за невремене

Наш МидПхасе тест показао је одличне перформансе током протеклих неколико година.

То није изненађење с обзиром на њихову посвећеност продужетку.

На својој страници имају страницу Статус која пружа ажурирања у стварном времену, као и све претходне извештаје или инциденте.

Али то није најбољи део.

Они такође имају „99,9% продужену гаранцију“ за своје хостинг пакете.

Спусти се испод тог прага и можеш затражити кредит на рачуну.

Међутим, на основу нашег досадашњег искуства, нећете их морати превише често питати о томе.

Најнижи месечни продужетак који смо видели је 99,98%. А то је знатно изнад минимума од 99,9% који задржавају.

Слабе стране коришћења МидПхасе хостинга

Хостинг од четири долара не може бити савршено. Постоји неколико недостатака које треба узети у обзир ако више цените друге могућности хостинга.

1. Мала просјечна брзина

Предавање МидПхасе-а је сјајно. Њихова корисничка подршка је пажљива.

Нажалост, исто се не може рећи за време учитавања странице и брзину. Наша последња анализа од 24 месеца показала је просечна брзина од 1.135мс.

Ни страшно, ни сјајно.

Али јефтино! И скоро најбржи за тај распон цена.

Ако је брзина главни приоритет (што би требало да буде за комерцијалне сајтове јер утиче на употребљивост, конверзије и рангирање претраживања), можда бисте у овом тренутку желели да одмерите трошкове у односу на користи.

Просечно време учитавања у последњих 12 месеци

МидПхасе детаљна статистика за 12 месециСредња брзина МидПхасе 2019-2020 | Погледајте статистику

У закључку: Овакве врсте оптерећења нису нужно лоше. На пример, начин на који популарнији и скупљи хостинг провајдери нису успели да учитају веб локацију брже од једне секунде.

2. Нејасна гаранција поврата новца

Многи домаћини нуде стандардну гаранцију поврата новца од 30 дана. Неки чак иду толико далеко да тај период продужите на 90 (или 97!) Дана да бисте били сигурни да сте задовољни њиховом услугом пре него што вас обавежу на обавезу.

Пронашли смо спомене 30-дневне гаранције поврата новца за њихове ВордПресс и опције заједничког хостинг плана. Имајте на уму да нисмо нашли исте гаранције за многе њихове друге услуге.

Постоје и тонови одговора службе службе (попут ове), који потврђују да постоји нека врста поврата од 30 дана.

Они препоручују да прочитате њихове услове за више детаља, али то је део проблема: тамо нема ни пуно информација.

Стога мислимо да би требали бити добри за 30 дана.

Нешто за размишљање и евентуално питање о томе да ли покушавате да искористите ту ниску, дугорочну стопу.

3. Безбедност? Било кога, било кога? Буеллер?

Многи домаћини пружају дугу листу сигурносних апликација које су доступне уз неколико једноставних кликова како бисте закључали своју веб локацију и сачували ствари од штетних покушаја. Неки ће чак ићи и изнад и даље, вршећи услуге превентивног одржавања како би били сигурни да сте А-ОК.

Нисмо могли да нађемо исте опције подршке са МидПхасе-ом. Још једна могућност да се приликом пријаве пријавите или распитате о томе.

4. Висока цена обнове (у свим производима)

Цијена наљепнице МидПхасе-а од 3,95 УСД / мјесечно за њихов Веб Хостинг Персонал пакет изгледа прилично добро на површини.

Међутим, ако сте у игри све док имамо, знат ћете да се рекламиране цијене обично испоручују с неколико ‘готцхаса’ који вас могу поново прогањати ако нисте пажљиви.

Нажалост, МидПхасе се у овом случају не разликује.

Највећи улов, у овом случају, су високи трошкови обнове када вам истекне први план. Ваша цена ће се у основи удвостручити без обзира на планове које сте одабрали.

На пример, веб хостинг за личне услуге креће се од 3,95 УСД месечно до 6,95 долара месечно. Професионални план креће се са 4,95 УСД месечно на 8,95 УСД месечно, док се пословни план такође повећава са 5,95 УСД на месец на 10,95 долара месечно.

МидПхасе обнављање цена брзо расте.

Буммер, тачно?

Осим што је овде ствар:

Ово није ни најгоре поскупљење које смо затекли.

Не, тај луксуз је резервисан за регистрације домена. Прва година коштат ће вас 15,99 УСД. То је мало високо, али није превише лоше у великој шеми ствари.

Проблем се појављује када дође вријеме обнављања цијене домене. Цијене за обнову већих од уобичајених уобичајено су уобичајене у хостинг простору. Али није у доменама. Плаћате своју годишњу накнаду и она се готово никада не мења без обзира колико дуго је имате.

МидПхасе ће, с друге стране, повећати цену вашег домена са 15,99 УСД годишње / лето до 45,99 УСД годишње! То је апсурдно ако смо искрени.

Они углавном плену на купце, добро знајући да је вероватноћа да желите да преместите домен или хостинг после прве године мала. Тако да они користе предности “пребацивања трошкова” да би вас измамили.

Назовите нас лудима, али нисмо велики фанови пословне праксе који су дизајнирани да посебно кажњавају добре, лојалне купце.

МидПхасе цене, планови хостинга & Брзи чињенице

Ево кратког прегледа МидПхасе хостинг планова који ће вам помоћи да утврдите да ли одговарају вама.

МидПхасе цене и планови

Заједнички планови за хостинг:

 • „Лични веб хостинг“ план почиње од 3,95 УСД месечно (за једногодишњу обавезу). Омогућава 1 веб локацију, 1 поддомену, 1 базу података и неограничену пошту.
 • Њихов план „Професионалног хостинга“ почиње од 4,95 УСД месечно (исто од једне до трогодишње обавезе). Омогућава до 3 веб странице и 3 базе података и највише 5 поддомена. Такође долази са неограниченим бројевима е-поште, а уз додатну накнаду можете да имате додатке као што су наменска ИП адреса, ССЛ сертификат и веб аналитика..
 • Њихов план за „Бусинесс Хостинг“ стартује од 5,95 УСД месечно (обавеза од једне до три године). Долази са неограниченим веб локацијама, неограниченим базама података, неограниченим поддоменама и неограниченим имејловима. Такође долази са бесплатном наменском ИП адресом, бесплатним ССЛ сертификатом и бесплатном веб аналитиком.

Сви њихови заједнички планови за хостинг нуде неограничен веб простор, неограничену пропусност и бесплатно име домена.

 • Фрее Домаин: Да.
 • Једноставност пријаве: Пријатан и једноставан за употребу процес пријаве у три корака.
 • Начини плаћања: Кредитна картица, ПаиПал.
 • Скривене накнаде и клаузуле: Постоји ограничење од 200 000 датотека и кумулативна величина базе података од 10 ГБ на свим дељеним хостинг рачунима. Прекорачење овог лимита може довести до укидања рачуна.
 • Упселлс: Много продаје Није забавно.
 • Активација рачуна: Брза активација налога.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Брза и једноставна инсталација популарних апликација и ЦМС-ова помоћу апликације Софтацулоус.

Да ли препоручујемо МидПхасе?

Постоје озбиљна питања која треба размотрити пре пријаве на МидПхасе. Првенствено – брзина. Али такође гаранција за поврат новца и сигурносне карактеристике.

Упркос томе, ако тражите брзу, јефтину опцију са добрим продужењем и подршком, МидПхасе ће можда бити вредан на коцкицама. У овом случају, ми некако препоручујемо њих.

П.С. Ако желите да видите пружатеље услуга хостинга који су рангирани изнад МидПхасе-а, погледајте наше домаћине са најбољим перформансама овде.

Да ли сте користили МидПхасе? Оставите свој МидПхасе преглед на основу вашег искуства – позитивног или негативног – како бисте нам помогли да пружимо искрене и транспарентне критике.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector