МДДХостинг Ревиев: Брзи (358мс) са просечним продужењем времена од само 99,90%

МДДХостинг преглед


МДДХостинг је мала, приватна хостинг компанија основана релативно недавно 2007. године.

Њихове тврдње да славе?

Брзина и услуга. „Месо и кромпир“ веб хостинга. Њихов непосредан приступ изгледа освежавајуће искрен у индустрији која може бити – и мање – тако.

Такође одражава њихове приземне, средње-западне корене (започет и са седиштем у Индијани, са центрима података у Денверу, Колорадо.)

Увек смо у потрази за дијамантом у грубим редовима; нове хостинг компаније које нуде другачији или бољи приступ од оних који се баве старом индустријом.

МДДХостинг изгледа као савршен кандидат.

Купили смо „Басиц План“ МДДХостинг-а у јуну 2015. године и поставили основну веб локацију ВордПресс како бисмо започели са тестирањем за евентуалну непристрасну рецензију коју сада читате. Све наше детаљне статистике перформанси, као што су продужење рада и брзину, можете пронаћи кликом на „Историја“ за више.

Предности употребе МДДХостинг-а

Већина хостинг компанија продаје исту услугу (мање или више). Неки бацају неколико додатака, али велика тројица продужење рада, брзина, и сервисна подршка су првенствено оно што купујете.

Ако компанија која пружа услуге хостинга заостаје у било којем од ових подручја, постоји проблем. Два или више – трчи!

Срећом, МДДХостинг пролази две од три летећим бојама.

1. Веома брзо време учитавања странице (358мс)

Прва брзина. Овде је МДДХостинг прилично добар у последња 24 месеца.

Током месеци тестирања, поставили су невероватно време учитавања страница 358мс, што их чини трећим најбржим домаћином.

Брза позадинска провера са другим изворима потврдила је да је брзина један од највећих разлога за толико задовољних купаца МДДХостинг-а.

Просечно време учитавања у последњих 12 месеци:

МДДХостинг детаљне статистике за последњих 12 месециМДДХостинг просјечне брзине 2019-2020 | Погледајте статистику

Такође смо приметили да они користе ЛитеСпеед сервере који, чини се, чине трик за њих:

МДДХостинг ЛитеСпеед

2. Брза, ефикасна подршка

МДДХостинг пружа стандардну корисничку подршку 24/7/365 путем телефона, е-поште и система издавања карата. За сада нема ћаскања уживо.

Током процеса прегледа реаговали су на наше карте у року од мање од три минута (што је довољно брзо да се може схватити као споро ћаскање уживо).

Опет добро раде у једном од „великих трију“, пружајући брзу и ефикасну подршку која је довољно добра за најмање 8/10.

МДДХостинг подршка

Брзи разговор са агентом за подршку МДДХостинг

3. Право хостинг

ВИСИВИГ.

То је била лоша техничка шала која стоји за оним што видите је оно што добивате са МДДХостингом.

Нема скривених накнада. Нема трикова са ценама где морате да се одјавите наредних 35 година свог живота због ниске цене рекламиране веб странице. И никакве игре са ограничавањем стандардних функција које би вас натерале да прихватите скупље планове.

Наравно, постоји ограничење простора и простора за мање планове. У супротном, добијате све исте функције које нуде и оне скупље.

На пример, чак и уз њихов основни план, добијате неограничено:

 • Домене
 • Поддомене
 • Базе података
 • Е-маил адресе
 • ФТП налози

Желите да платите за само месец дана, за разлику од пуне године (или више)? Наравно, можете да наставите и то. Годишњи попуст није ни толики; стога вам не недостаје много.

4. 30-дневна гаранција поврата новца

МДДХостинг нуди безусловну, 30-дневну гаранцију поврата новца уз већину њихових планова. Ништа посебно попут 90 или чак 97 дана, али ни лоше.

враћање новца назад

5. Бесплатне миграције за цПанел странице

Неки домаћини које смо прегледали наплатит ће вам вам за сваку миграцију веб локације. То је тачно: они вам у основи наплаћују додатну зараду због доношења вашег посла.

Остали ће понудити бесплатно премештање једне странице на своје сервере. Али ако желите да донесете неке додатне? То је тачно: наплатит ће вам додатно.

Сретни смо што можемо да известимо да МДДХостинг не ради ни једно ни друго. Према њиховим условима, они ће вам помоћи да бесплатно преместите било коју вашу веб локацију у своје центре података. Такође нема ограничења, тако да можете да преместите два, пет или десет и да вам се не наплаћује додатно.

Постоје само два упозорења.

Прво је потребно да питате у првих 60 дана. Чини се, међутим, прилично очигледно, тако да није велика ствар. Након тога коштаће 10 долара по веб локацији.

Други потенцијални проблем је да су ове бесплатне миграције сајтова доступне само за рачуне са цПанелом. Ако покушавате да преместите веб локације без приступа цПанел, то ће коштати 25 долара по веб локацији или налогу након тога.

Сребрна облога је да су ове политике прилично честе. Већина цПанел прилагођених домаћина може премештати те датотеке брже и лакше у односу на друге прилагођене конфигурације које се не подударају са њиховим властитим подешавањем сервера.

6. Нема повећања цена обнављања

МДДХостинг купује још један уобичајени трик са ценама индустрије који изненађује на крају да ухвати купце.

Многи домаћини ће оглашавати шокантно ниску цену на својој веб локацији.

Наравно, људи су привучени оним што изгледа као невероватна вредност. И ако се пријавите на најмање три године да бисте закључили ту ниску стопу.

Међутим, друго уобичајено питање је да када истекне овај уводни план, често вам је преостала „стопа обнављања“ која може бити од 2-3к почетне цене коју сте платили.

Срећом, МДДХостинг то не чини. Дакле, без обзира на цену коју плаћате прелазећи на њих, цена коју ћете платити и када истекне ваш почетни план. Не постоји изненађујуће повећање цена за две до три године.

7. „1000%“ гаранција за неправовремене

МДДХостинг у својим Условима садржи „гаранцију за 1000% неискориштеног времена».

Шта то тачно значи??

То значи да за сваки сат мировања „можете затражити 10 пута (1000%) стварну количину станке“.

Другим речима, сат времена застоја доноси вам десет сати кредита.
продужење гаранције мддхостинг
Чини се да је потребно да пошаљете свом одељењу за наплату ([адреса е-поште заштићена]) у року од седам дана од прекида рада.

Слично као и друге гаранције за продужење рада, ово се односи само на стварни прекид рада због унутрашњих проблема или грешака.

Ванредне околности или редовни прекиди одржавања нису укључени.

А ова гаранција важи само за њихове дељене и дистрибутерске рачуне за хостинг.

Слабости коришћења МДДХостинг-а

Све добро долази по цени. Уз МДДхостинг, један од њихових “недостатака” је управо то.

1. Испод индустријског стандарда

Током периода од 24 месеца пратили смо време МДДХостинга за нашу веб локацију да бисмо били сигурни да се ствари одвијају несметано (и да није било штуцања).

Стандард за индустрију износи око 99,93% продуженог времена, а МДДХостинг за 24 месеца укупно је нажалост био испод тог – 99,90%.

Било је неколико заиста јаких месеци са 100% продужетка, али на жалост то није било довољно за повећање њиховог просека.

Све у свему, није ни страшно, али ни сјајно. Поготово кад видите колико коштају …

Просечно продужење последњег 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 100%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 99,98%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 99,81%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99.95%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 99,99%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за април 2019: 99,89%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 100%

МДДХостинг просјечног наставка и брзине за 24 мјесецаМДДХостинг просјечног продужетка | Погледајте статистику

2. Додатни трошкови за додатне услуге

МДДХостингови основни планови су прилично добра вредност. Међутим, било шта „изнад и изван“ уобичајене карактеристике плана хостинга коштаће вас нешто више.

На пример, МДДХостинг не баца бесплатно име домена прве године. Уместо тога, коштаће вас 14,95 УСД годишње ако вам треба нови.

Постоје и мала поскупљења ако се пријавите и на краћу или двогодишњу понуду. Дакле, предплата за додатних годину или две често вам може уштедети неколико долара сваког месеца (што би могло додати и до стотињак долара укупне цене плана).

Повећава се цена МДД хостинга

Иако МДДХостинг нуди много корисних додатних сигурносних функција, и оне ће вас коштати више. Ово укључује све, од заштите е-поште СпамЕкпертс до безбедности веб локације СитеЛоцк.

А ни трошкови за њих нису јефтини. Три године гледате било где од 62,99 УСД за три године најниже разине услуге ФиндЛоцк на локацији СитеЛоцк до 799,99 УСД током три године њихове потпуно опремљене понуде Дефенд.

По овој стопи, на крају ћете платити толико (или више) за ове додатне функције него за основни план хостинга који ће започети.

Иако је лијепо што им нуде, кад почнете да додајете све, вредност по долару не изгледа тако сјајно. А можда ће вам бити боље да плаћате мало више сваког месеца за нешто што укључује све ове функције од почетка.

МДДХостинг цене, планови хостинга & Брзи чињенице

Ево кратког прегледа различитих планова хостинга које нуди МДДХостинг:

Дељено гостовање: Они нуде два главна заједничка хостинг плана:

 • Цлоуд стартер план: Овај план кошта 4,00 УСД месечно. Долази са 10 ГБ простора на диску, неограниченим доменима, неограниченим пропусним опсегом, неограниченим базама података и рачунима е-поште.
 • Цлоуд1 план: Са 7,00 УСД месечно добијате неограничен простор на диску, домене, пренос података, базе података и још много тога.
 • Цлоуд2 план: 14,00 УСД месечно. Долази са неограниченим простором на диску, неограниченим доменима, неограниченим пропусним опсегом, неограниченим базама података и рачунима е-поште.

МДДХостинг цене и планови

 • Једноставност пријаве: Веома дуготрајан процес пријаве.
 • Начини плаћања: Кредитна картица, Паипал.
 • Скривене накнаде и клаузуле: Претплатом се слажете да они имају право да у било ком тренутку промене месечни износ плаћања и друге трошкове. Не смете да користите више од 25 процената системских ресурса дуже од 120 секунди или ризикујете да покренете рачун (некако стандард у индустрији). Злоупотреба њиховог особља у било којем медијуму или формату довешће до укидања рачуна без поврата новца (што је такође угледно).
 • Упселлс: Неколико упселлс.
 • Активација рачуна: Брза активација.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Брза и једноставна инсталација популарних апликација и ЦМС-ова помоћу апликације Софтацулоус.

Да ли препоручујемо МДДХостинг?

МДДХостинг је релативно нов за хостинг игру. До сада су поставили упитне бројеве за продужено време, брзо време учитавања страница и одличну корисничку подршку.

Њихов не-БС приступ такође је дах свежег ваздуха.

Да, некако их препоручујемо (али постоје и боље опције тамо).

Иако су снизили своју цену, још увек постоји много јефтинијих опција уколико тражите једноставан хоби или личну страницу.

Иначе, упркос томе што је једна од најскупљих доступних опција за хостинг, вероватно ћете добити свој новац ако искористите све „неограничене“ опције којима чак и њихов основни, ограничени план долази у потпуности..

П.С. Ако желите да видите провајдере хостинга који су рангирани изнад МДДХостинга, погледајте наше упоређивање веб хостинга овде.

Да ли сте користили МДДХостинг? Волели бисмо да чујемо за ваше искуство – добро или лоше – све док је искрено и транспарентно. МДДХостинг рецензију можете оставити у наставку:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map