ХостНине преглед: Брзи домаћин са једним од најгорих перформанси (Прочитајте зашто)

ХостНине преглед


ХостНине је једно од млађих лица веб веб хостинга, првобитно основаног 2006. године.

Првобитно обећавајући, 2012. их је извео ЕИГ, који такође поседује неке од највећих хостинг брендова попут ХостГатор и Блуехост.

Сви домаћини воле мало истицати истину када су у питању промотивни захтеви на њиховој веб локацији.

Они постављају упечатљиве звучне записе на своју веб страницу, без обзира на чињенице, покушавајући да се обруше само репутацијом.

Купили смо „Лични план“ ХостНине-а још у јуну 2015., поставивши ВордПресс веб локацију за надгледање и покретање тестова у последњих неколико месеци. Саставили смо најважније податке, укључујући продужење рада & брзине и спремни су да донесу одлуку у овом непристрасном прегледу потпомогнутом чињеницама и статистикама.

Предности коришћења ХостНине хостинга

ХостНине је испоручио робу у неколико различитих области, укључујући освежавајуће модерну веб страницу која се лако користи и лепу гаранцију за повраћај новца.

Погледајте професионалце:

1. Корисничка пријава и поступак пријаве

Већина главних веб хостинга покренута је још у деведесетим или почетком 2000-их. Њихове веб странице углавном изгледају тако.

Многи су застарјели, тешки за употребу и једноставно непривлачни. Они су тешки за навигацију и проналажење једноставних информација, које постају још проблематичније на мобилним уређајима (којих није било када су неке од тих веб локација оригинално дизајниране по изгледу).

Срећом, ХостНине има савремену веб страницу са јасном организацијом и пажњом на хијерархију информација која вам чини живот једноставним.

Надамо се да ће та пажња на детаље и усмереност на становиште корисника бити знак следећих ствари …

2. Способност избора различитих центара података

ХостНине има центре података на шест различитих локација, укључујући САД, Велику Британију, Сингапур, Канаду, Аустралију и Амстердам.

Иако се њихова најјефтинија опција заједничког хостинга може угостити само у америчком датацентру, можете одабрати сопствену локацију са њиховим другим плановима.

3. Бесплатне миграције веб локацијабесплатне миграције домаћинина

ХостНине нуди бесплатне миграције веб страница за све своје нове клијенте, све док њихов претходни домаћин нуди приступ цПанел.

Нема високе, троцифрене цене за померање ваше прве веб локације. И нема цене по месту ако их имате пуно.

То чини ХостНине одличном погодношћу ако већ имате скуп веб локација за управљање.

4. Нема повећања цена обнављања

ХостНине такође не удвостручује или утростручује цену обнављања вашег хостинг плана. Што год да платите првог дана, исто је што ћете платити и последњег.

За поређење, други домаћини ће месечно почети са ценама од само неколико долара. Онда, када дође вријеме за обнову плана, скочи ближе десет или двадесет мјесечно.

Тако да се на срећу не морате бринути због истих поскупљења изненађујући вас за неколико година.

5. 45-дневна гаранција поврата новца (и приложени кредити)

ХостНине нуди поврат у целој 45 дана. Ако су неки нови купци из било којег разлога незадовољни, можете добити све назад, умањено за трошкове за било које „име домена, ССЛ сертификат, ВХМЦС лиценцу, наменску ИП адресу и накнаде за обраду“ у складу са њиховим условима и одредбама.

Нови планови ће понудити неке од њих, попут имена домена и ССЛ сертификата, за „бесплатно“. Али ако покушате и затражите повраћај новца, и трошкови за сваки од њих могу се одбити.

Рок од 45 дана компаније ХостНине покрива пуни износ поврата новца. Међутим, ако желите да затражите поврат средстава током једногодишњег трогодишњег уговора, они ће понудити повраћај пријављеног износа.

То је јако пуно с обзиром на то да многи други домаћини не пружају тај луксуз. Дакле, након што се затвори почетни прозор за повраћај новца, не можете да вратите било шта друго унапред плаћено (без обзира колико дуго).

Повраћај средстава ће се вршити путем оригиналног начина плаћања ако је кредитно, теретно или ПаиПал. Чекови, новчани налози и банковни трансфери не испуњавају услове за поврат.

Слабости коришћења ХостНине хостинга

Обично, ако се веб хостинг компанија бори било где (а притом добива основе као што је продужење рада), то је брзина. То није случај са ХостНине-ом …

Ево тмурних детаља једне од најгорих појава које смо видели након прегледа готово 30 других веб домаћина.

1. Неефикасна подршка

Наше прво искуство са корисничком подршком за ХостНине било је добро.

Они су се повезали у року од неколико минута и одговорили на сва наша питања релативно брзо и то је у цјелини било сјајно искуство.

ХостНине подршка

Али тада, наша веб локација је пала. Све што смо добили је ЈЕДНА е-пошта од њих.

ХостНине фаил

Емаил од ХостНине

То је то.

ДВА месеца станке, и један е-маил где су у основи признали да не планирају да обнављају податке и да немају резервне копије. Чак ни понуда за повраћај новца за та два месеца када сте ван мреже.

Ево ствари.

Није да је њихова корисничка подршка заиста ужасна (као и неки други домаћини које смо прегледали). Доживели смо фантастичне резултате и сами.

Али када је продужетак њихове компаније тако грозан, руке су им везане. Не могу пуно тога да ураде, осим спуштања с брода док тоне.

Даљња истраживања су то поткријепила, а корисничка подршка није могла много да помогне ни другим купцима:

 • Помоћ уживо је шала јер они не могу ништа више од помоћи некоме да поврати лозинку или отвори карту за помоћ на коју нико неће одговорити у року од 72 сата. То је био ПРАВИ разлог зашто сам напустио ХостГатор, а сада ви радите ИСТУ ствар! # Патетично “
 • “Дакле … .30 сати причекајте одговор на карту за подршку.”
 • 3 карте за подршку од суботе + Нема одговора на било којем од њих осим „ми то гледамо“ (што је било пре 2 дана) = Само сам преселио све моје веб локације на нови хост. “

Нажалост, њихова служба за кориснике је крива због удруживања у овом случају.

2. Прилично лоше време – 99,87%

У претходна 24 месеца имали су само 99,87% – што је знатно испод просека у индустрији од 99,93%. У најмању руку били смо изузетно разочарани.

Очигледно, нисмо били једини. Обављамо позадинску проверу сваког прегледаног домаћина како бисмо обезбедили добро заобљени профил који неће постати жртва пристраности.

У овом случају, велика већина рецензија које смо видели директно од других купаца поткрепљује наше искуство. Погледај:

 • „Управо сам изгубио трећег клијента заредом, јер њихове мејлове не раде више од недељу дана …“
 • „Моја веб локација је у функцији већ 4 дана.“
 • “Да је 18 сајтова прошло седмице пропало више од 24 сата … два сервера су се нашла на црној листи и е-поруке мог клијента биле су три дана ниже и броје се без икаквог краја”
 • „Моје веб странице поново падају … сви они. И раширили су се на десетак различитих сервера. Нисам сигуран колико још могу да искористим за ову језиву услугу. “

То не слика врло ружичасту слику.

Просечно продужење последњег 12 месеци:

 • Просечан продужетак за јануар 2020. године: 100%
 • Просечан продужетак за децембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за новембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за октобар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за септембар 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за август 2019. године: 100%
 • Просечан продужетак за јули 2019. године: 99,90%
 • Просечан продужетак за јун 2019: 100%
 • Просечан продужетак за мај 2019. године: 99,99%
 • Просечан продужетак за април 2019: 99,93%
 • Просечан продужетак за март 2019. године: 99,76%
 • Просечан продужетак фебруара 2019. године: 100%

Последња 24-месечна статистика ХостНине-аПросечно продужење рада ХостНине-а | Погледајте статистику

3. Споро време учитавања странице – 931мс

ХостНине је испоручио прилично споро време учитавања страница, током 24 месеца тестирања, достижући у просеку 931 мс.

Започели су прилично снажно, али последњих месеци ХостНине је показао константно споро резултате који утичу на њихову просечну брзину и велико време.

Просечно време учитавања у последњих 12 месеци:

12 месеци просечног учитавања ХостНинеПросечна брзина ХостНине 2019-2020 | Погледајте статистику

4. Ограничени ‘Јефтини’ план

ХостНине можда неће повећати трошкове обнове, али нуде најјефтиније цене само ако се пријавите на најдужи рок. Један месец коштат ће вас 9,12 долара, а своди се само на 7,69 УСД месечно ако плаћате унапред за две или три године.

Овај јефтини план такође не укључује бесплатно име домена (тако да ће то бити још око 15 УСД годишње) и само приступ дата центру у САД-у.

Дакле, то је прилично ограничен план за вишу цену. Није велика вредност.

Цене ХостНине, Хостинг планови & Брзи чињенице

ХостНине нуди дељени, препродавач, ВПС и наменски хостинг – без обзира који ниво услуге вам је потребан, наћи ћете их код њих. Испод је кратак преглед њихових заједничких хостинг планова:

 • Лични план: Овај план почиње од 7,69 УСД месечно. Подржава 1 име домена. Ваш сервер ће се налазити у САД-у.
 • Бизнис план: Овај план почиње од 12,20 УСД месечно. Подржава неограничена имена домена, долази са бесплатним називом домена, а можете бирати сервере из САД-а, Велике Британије, Сингапура, Канаде, Аустралије и Амстердама.
 • Ентерприсе план: Овај план почиње од 16,49 УСД месечно. Подржава неограничене домене, долази са бесплатним називом домена, а можете бирати сервере из САД-а, Велике Британије, Сингапура, Канаде, Аустралије и Амстердама.

Сви планови за дељење хостинга долазе са неограниченим простором за похрану и пропусним опсегом.

Цене и планови ХостНине-а

 • Једноставност пријаве: Пријава на једну страницу. Веома лак процес пријаве.
 • Начини плаћања: Кредитна картица, ПаиПал.
 • Скривене накнаде и клаузуле: Ограничење од 10 процената употребе ЦПУ-а, 5 процената или 512МБ меморије, 50 покренутих процеса, максимално 15 минута максималног времена извршења, 150.000 укупних уноса и 500 одлазних порука е-поште у периоду од 60 минута поставља се на дељене и дистрибуцијске хостинг рачуне.
 • Упселлс: Врло мало упселлс.
 • Активација рачуна: Веома брза активација.
 • Доживљај управљачке плоче и командне табле: цПанел.
 • Инсталација апликација и ЦМС-ова (ВордПресс, Јоомла, итд.): Брза и једноставна инсталација популарних апликација и ЦМС-ова путем Софтацулоус-а.

Да ли препоручујемо ХостНине?

Само ако сте мазохиста.

Шале на страну – још не.

Они би могли бити изнад просека ако брзина њихове странице и неколико других категорија добро функционишу.

Нажалост, њихово продужење било је ноћна мора, сводећи остатак перформанси компаније као албатрос. Показали су врло обећавајуће резултате током неколико месеци, али сувише је непоуздано да би их препоручили.

Њихове подебљане тврдње о продужењу времена на почетку биле су такође готово лаж, што нас изнад свега не оставља у добром, топлом, нејасном осећају.

П.С. Ако желите да видите провајдере хостинга који су рангирани изнад ХостНине-а, погледајте наше најбоље услуге веб хостинга овде.

Имате ли искуства са ХостНине-ом? Оставите коментар испод – добар или лош – заправо није важно све док је транспарентан и искрен.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector