Хостингер Преглед

Лого на хостингер


Обща класация

Най-евтин план
USD 0,99 / месец, GBP £ 0,80 / мес

Бързам? Ето нашето бързо резюме!

С две думи, определено препоръчваме Hostinger! Те предлагат висококачествен хостинг на част от цената в сравнение с техните конкуренти. Те също имат глобална мрежа от сървъри, страхотна поддръжка и най-добрият процес на борда на борда, който сме виждали в хост досега!

Ето бърз преглед на най-добрите им функции:

�� Много достъпни: Техният най-достъпен хостинг план е наистина евтин и всъщност идва с достатъчно мощност и функции, за да ви позволи да хоствате средния си блог или бизнес сайт без проблеми, той е доста впечатляващ!

�� Страхотна поддръжка: Той е там за вас 24/7/365, а отзивите на потребителите за тяхната поддръжка са наистина добри в сравнение с това, което обикновено виждаме … добри неща! О, и тяхната подкрепа е многоезична (20+ езика !!)

�� Глобален обхват: Те имат центрове за данни по целия свят за максимална ефективност.

�� 30-дневна гаранция за връщане на парите: Доста самостоятелно обяснение, за всеки случай ��

Честно казано, ние наистина ги харесваме, те не са хора!

Хостингер изследвания

Хостингер Преглед

Пътуването на компанията започна през 2004 г. в Каунас, Литва. Те започнаха с името Hosting Media. До 2011 г. хостинг медиите бяха преименувани на хостингер. Тяхната акредитация ICANN е дадена на 2014 г..

До януари 2017 г. Hostinger обслужва 29 милиона клиенти в 178 държави. Според компанията, те получават около 15 000 регистрации на ден, което е около 1 клиент на всеки 5 секунди.

Те предлагат различни продукти и услуги, включително уеб хостинг, бизнес хостинг, VPS хостинг и регистрация на домейни. Техните сървъри са разположени в САЩ, Сингапур, Обединеното кралство, Холандия, Литва, Бразилия и Индонезия.

Ценообразуване

Въпреки че предлагат много видове хостинг, ние ще се съсредоточим върху техните споделени планове за уеб хостинг, тъй като това е, което повечето хора ще се нуждаят.

Хостингер сподели планове

Цените по-горе са в щатски долари, но те имат локализирани структури за ценообразуване в зависимост от страната, в която се намирате. Както можете да видите, най-евтиният им план е безумно достъпен и се предлага с всичко необходимо, за да стартирате и стартирате сайт. След това, ако трябва да се развивате, можете просто да увеличите мащаба си оттам и да купите следващото ниво нагоре, което позволява неограничен брой сайтове, включва безплатен домейн, повече сървърни ресурси и седмични архивиране.

Колкото по-високо отивате в техните нива, толкова повече ресурси получавате, така че колкото повече мощност можете да прокарате към сайтовете си. Решението им за хостинг в облак на стойност 7,45 долара отнема тортата, с 48x разпределени ресурси, специален IP и захранван от инфраструктурата на Google Cloud! Това е безумно мощен хостинг на достъпна цена.

Те също предлагат хостинг сървъри на Minecraft, само в случай, че искате да бъдете домакин на вашия собствен свят!

Всички планове идват с LiteSpeed ​​Cache, WordPress Acceleration (LSCWP), защитени от облачни сървъри имена, интеграция на Github, 24/7/365 поддръжка, Easy Builder на уебсайтове и разбира се 99,9% гаранция за необичайно време.

И те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите ако не сте доволни по някаква причина.

Опции за поддръжка

Хостингер ви предоставя различни опции за поддръжка на клиенти. Те включват следното:

  • Знание
  • уроци
  • Чат на живо

Тяхната база знания и уроци съдържат разнообразна информация, която можете да използвате за управление на техните продукти и / или услуги. Можете също да ги използвате за отстраняване на прости проблеми, които може да срещнете.

Чатът на живо е достъпен 24/7 и е много добре интегриран в цялата им платформа, това е много добро потребителско изживяване и отговорите идват много бързо. Нещото, което наистина харесваме в тяхната подкрепа е, че те предлагат многоезична поддръжка, с над 20 езика!

Отзивите за тяхната система за поддръжка на клиенти бяха положителни. Много клиенти бяха много доволни от обслужването им. Те бързо отговориха на въпроси и могат да разрешат дори сложни проблеми. Кудос до Хостингер!

WordPress хостинг

Решихме да добавим този отделен раздел за WP хостинг към този преглед, тъй като повечето хора в наши дни използват WordPress за стартиране на сайтовете си. Що се отнася до хостинг на WordPress, Hostinger добави доста допълнителни функции, за да се увери, че всяко инсталиране на WP работи безпроблемно. Това включва поддръжка на клиенти, която е специализирана в WordPress, повишена сигурност чрез партньорството им с BitNinja, най-новата версия на PHP, разбира се, и дори персонализиран приставка за кеширане на WordPress, за да увеличите производителността.

За разработчиците те също включват WP – CLI и GIT интеграция.

Hostinger WP планове

В допълнение към хостинг на WordPress, Hostinger има и създател на уебсайтове, които те наскоро пуснаха. Нарича се Zyro и цели да направи уебсайта изключително лесен и прост. Това, което наистина е впечатляващо за Zyro, е, че той е създател на уебсайтове с функции на AI.

Има AI Writer, който може незабавно да генерира текст за вашия нов уебсайт. След това е AI Heatmap, който предсказва къде ще бъдат насочени погледите на посетителите ви, като по този начин ви позволява да оптимизирате уебсайта си за реализации точно, докато го изграждате..

Бихме казали, че са успели да създадат изключително интуитивна и удобна за потребителя платформа и има някои красиви шаблони, от които да избирате.

Техният процес на борда на борда

Друго нещо, което наистина трябва да споменем, е техният процес на борда, той е абсолютно безпроблемен и супер гладък. И това също е доста. Всяка стъпка преминава в следваща, докато преди да я знаете, не получите сайт на живо с инсталиран WordPress и сте готови за съдържание и изображения за качване.

Много е впечатляващо! Поставихме няколко екрана по-долу.

Избор на темаИзбор на тема

Изберете настройката на домейнаИзбор на име на домейн

Тест за настройка - хостинг нивоСупер замислен

Тест за настройка - целиПерсонализирани процеси за настройка

Настройка - завършенаАаааа и готово!

Професионалисти

За да ограничите отново основните предимства на използването на Hostinger:

  • Много достъпни
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Отлично обслужване на клиенти
  • Бързи сървъри
  • Отлично Uptime
  • Супер лесен процес на настройка

заключение

Компанията е отличен играч в хостинг индустрията, що се отнася до бързината, поддръжката, надеждността и производителността … основно всичко, което искате в хостинг доставчика, те имат нашия печат за одобрение!

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-22Преглед на артикул HostingerAuthor Rating 51star1star1star1star1starИме на продукта HostingerPrice
USD 0,99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector