Najboljše poceni storitve spletnega gostovanja

poceni storitve spletnega gostovanjaBi raje plačali manj za spletno gostovanje … ali več?


Čudaki želijo plačati več. Verjetno želite plačati manj. Nisi čuden.

Kaj poleg cenovne ponudbe pomeni “najboljšo” poceni spletno gostovanje? Želeli boste vse, kar bi moralo zagotoviti vsako podjetje, ki gostuje, – hiter čas nalaganja, skoraj 100% uptime in zanesljivo podporo strankam, ki vam lahko pomaga po potrebi.

Kako ugotovite, katera nizkocenovna storitev gostovanja je prava izbira?

Za začetek ste prišli na pravo mesto – vemo, kateri poceni spletni gostitelji imajo hiter čas nalaganja in visok odstotek časa. Vsako storitev preizkušamo v živo in rezultate delimo tukaj v tem članku. Oglejte si našo sledenje v živo za čas podaljška / izpadov / zamud pri vseh naših pregledanih gostiteljih. Več o našem raziskovalnem procesu si preberite tukaj.

Contents

Najboljše poceni spletno gostovanje – najboljši izbor za leto 2020

Tukaj ni odgovora, ki ustreza vsem, vendar obstajajo možnosti! Ljubimo možnosti. V tem priročniku si bomo ogledali najboljše cenovno dostopne spletne gostitelje, ki so danes na voljo in ki ohranjajo odlično storitev po ceni, ki si jo lahko privoščite.

1. Hostinger – najugodnejši gostitelj, obdobje.

logotip hostingerja

Povprečni čas nalaganja: 585 ms
Povprečna ura: 99,87%
Cena: 0,99 USD na mesec

Uvodna cena gostovanja

Gostovanje je ena najboljših poceni možnosti spletnega gostovanja v Kanadi, ki ne ogroža kakovosti. Trenutna cena se začne pri 0,99 USD na mesec. Tako Hostinger pusti približno 1/3 cene svojih najbližjih diskontnih konkurentov. (Lahko plačujete celo s kriptovalutami.)

S povprečnim uptime in časi obremenitve so na višjem nivoju v zadnjih letih je težko videti preteklost Hostingerja kot odlično možnost za poceni spletno gostovanje.

Podpora strankam Hostinger ��

Hostinger tudi ima 24/7 domača podpora za vsa vprašanja, ki se pojavijo. Ni potrebe po uporabi počasnega sistema podpornih vozovnic. Vsa spletna mesta so optimizirana za hiter zagon v WordPress-u in prihajajo z lastnim prilagojenim vmesnikom za lažjo namestitev. Zaradi tega je Hostinger eden najboljših storitev gostovanja WordPress. Dobite tudi brezplačno domeno in brezplačno SSL. Na splošno Hostinger ponuja nekaj, kar bi dobili z gostiteljem od 6-8 dolarjev na mesec za del stroškov.

Če želite gostiti samo svoj spletni dnevnik in ne nameravate kdaj graditi podjetja na svojem spletnem mestu, potem Hostinger pravzaprav ni slaba izbira.

Brezplačna spletna stran Builder ��️

Če iščete ustvarjalca spletnega mesta, za katerega ne potrebujete nobene izkušnje s kodiranjem, ste prišli na pravo mesto.

Zyrojev proizvajalec logotipov vam pomaga, da izboljšate ne samo svoje spletno mesto, ampak tudi svojo blagovno znamko, tako da v nobenem trenutku prilagodite ali ponovno izmislite logotip svoje blagovne znamke..

Ostale funkcije morda niso tako bliskovite, vendar so vseeno precej dobre. Med omenjenimi so Zyro AI Content Generator, brezplačno SSL potrdilo, neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina.

Če si želite ogledati naše teste za čas in čas izpada Hostingerja, si oglejte celoten pregled Hostingerja. 

2. HostPapa – 70% popust na Premium gostovanje (brezplačna domena)

logotip hostpapa

Povprečni čas nalaganja: 475 ms
Povprečna ura: 99,95%
Cena: Cena – 2,95 USD na mesec (navadno 13,99 USD / mesec)

HostPapa ni samo naša najboljša izbira za najboljše poceni gostitelje, ampak je tudi naša najboljša izbira za najboljše gostitelje na splošno. Mindblowing, kajne?

HostPapa je ena najboljših storitev gostovanja na trgu in naš najboljši izbor za Kanađane. Trenutna cena se začne nekoliko strmo, kar je prvotno diskvalificiralo storitev iz naših najboljših poceni ponudnikov gostiteljev. Vendar je HostPapa ponudil ekskluzivo popust bralcem gostovanja v Kanadi. To HostPapa trdno uvršča v kategorijo poceni.

S popustom gledate na plačilo 2,95 USD na mesec za storitev vrhunskega gostovanja. Ne samo, da je cena nizka, ampak boste prejemali tudi poslovni načrt, ne pa načrt za zagon.

Nadpovprečno hitrost spletnega mesta ⏱️

HostPapa ima neverjetne posnetke in precej nadpovprečne hitrosti spletnega mesta. Tudi s popustom HostPapa ni najcenejša možnost na našem seznamu. Dodatni Loonie na mesec vam prinese številne dodatne ugodnosti.

HostPapa ima na voljo 24-urno podporo strankam z live chatom. Glavni razlog, da je HostPapa naša najboljša izbira, je posledica tega, ker je podjetje kanadsko skozi in skozi. Uptimes in hitrost spletnega mesta so odlični zaradi lokalnih podatkovnih centrov po naši veliki državi.

Če želite ustanoviti spletno podjetje ali preprosto vrzite spletno stran v internet, je HostPapa odlična izbira.

Če si želite ogledati preizkuse za čas in čas izpada HostPapa, si oglejte celoten pregled HostPapa.

Vključene dodatne funkcije HostPapa:

Večina ljudi začne z najcenejšim načrtom, ki je na voljo ob zagonu storitve. HostPapa ponuja svoje srednji nivo za isto ceno kot njihov starter paket na gostovanje bralcev Kanade (prav je, brezplačna nadgradnja). Tu je tisto, kar dobite s srednjo stopnjo pri HostPapa.

 • Neomejeno spletno mesto
 • Brezplačna registracija domen
 • Neomejeno shranjevanje SSD
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • Brezplačni CD Cloudflare
 • Brezplačno usposabljanje ena na ena
 • Brezplačni SSL
 • cPanel Control Panel
 • Brezplačna spletna stran
 • 400+ brezplačnih aplikacij
 • Strežniki CloudLinux
 • 24/7 Podpora
 • 99,99% garancija za nepravočasno
 • 30-dnevna garancija
 • Neomejene domene dodatkov
 • Neomejeni e-poštni računi
 • Neomejeno baz podatkov MYSQL
 • 2x Več virov CPU in MYSQL

3. HostGator – najcenejši načrt za kakovost

logotip hostgator

Povprečni čas nalaganja: 657 ms
Povprečna ura: 99,68%
Cena: 2,75 USD na mesec

HostGator ni najcenejša možnost na tem seznamu, a kar se tiče stroškov v primerjavi z zmogljivostmi, je to visoko. Storitev ponuja dobro naokrog, hitrost, čas delovanja in cene, hkrati pa ponuja vse zvonove. HostGator je več kot dovolj, da si zasluži mesto na seznamu najboljših poceni storitev spletnega gostovanja v Kanadi.

Z nedavno izboljšano izkušnjo WordPressa in lastnim visokokakovostnim ustvarjalcem spletnih strani je na voljo veliko funkcionalnosti za gradnjo spletnih strani.

Dodatni kredit za oglaševanje ��

Vsi načrti HostGator prihajajo tudi s Znesek v znesku 100 USD za Google Adwords in Bing oglaševanje pa tudi SSL certifikate in brezplačne samodejne varnostne kopije.

Kar zadeva čas podaljška, so se pri našem testiranju v živo izredno dobro odrezali in kakršne koli težave z izpadi so običajno omejene na 1-2 sekunde MAX (o rezultatih testov glejte naš pregled HostGator). Imajo tudi klepet v živo za vsa vprašanja o podpori in ponudbi 45 dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Za nadaljevanje je konstantno dosegalo 99,68%, kar jih uvršča na najvišje cenovno ugodne gostitelje glede na uspešnost.

4. Bluehost – Zanesljivost in večja zanesljivost

bluehost

Povprečni čas nalaganja: 1.765 ms
Povprečna ura: 99,74%
Cena: 2,95 USD na mesec

Bluehost je bil uradno ustanovljen leta 2003, vendar je v takšni ali drugačni obliki že od leta 1996. To so dnevi za spletno gostovanje spletnega gostovanja in Bluehost je treba na vseh računih obravnavati kot trden. Storitev je nekoliko dražja, vendar je na višji stopnji zanesljivosti ton podatkovnih centrov.

To cenovno ugodno možnost uporablja veliko razvijalcev, ki že dolgo obstajajo in ponujajo začetnikom prijazna funkcionalnost. Prvo leto ponujajo tudi brezplačno domeno.

Veliko učnih virov ��

Druga velika stvar o Bluehostu je ogromno vadnic in vodnikov tretjih oseb na voljo v bazi znanja. Vsakdo, ki prvič objavi blogerje, napredne spletne razvijalce lahko zlahka ugotovi, kako prilagoditi ali nastaviti kakršno koli spremembo.

Slaba stran je podpora v tujini in ni vedno najbolj koristna. Kar zadeva tehniko, Bluehost izjemno dobro spremlja našo spremljavo v živo z 99,74% uptime rezultatov (celotni pregled Bluehosta si oglejte tukaj).

5. iPage – odlična storitev za ceno. Podpora = Meh

ipage

Povprečni čas nalaganja: 1941 ms
Povprečna ura: 97,77%
Cena: 1,99 USD na mesec

iPage ima veliko negativnih kritik na različnih forumih za spletno gostovanje. Večina teh pregledov temelji na podpori strankam, saj temeljijo le iz Združenih držav Amerike, kar globalne stranke pušča na robu.

Brezplačna domena za eno leto in neomejeno prostora na disku ��

Kot je razloženo v naši, dejansko ponujena storitev ni preveč pretresljiva pregled iPagea. Na cenejšem koncu spektra ni nič narobe z iPageom in je na voljo z veliko funkcijami, kot je a brezplačno domeno za eno leto in neomejeno prostora na disku. Na žalost vam iPage zaračuna SSL certifikat, osnovno varnostno funkcijo, ki mora biti 100% brezplačna od katerega koli ponudnika gostovanja, naj bo to poceni ali plačano.

Na splošno je iPage odlično podjetje za gostovanje in všeč nam je njihov izdelek, vendar je vprašanje podpore nekaj, kar je treba rešiti.

6. Gostovanje A2 – poceni gostovanje »Premium«

A2 gostovanjePovprečni čas nalaganja: 601 ms
Povprečna ura: 99,4%
Cena: 3,92 USD na mesec

A2 gostovanje ima uvodne cene, ki so nekoliko višje od ostalih na seznamu. S to zvišano ceno prihajajo izboljšave na nekaterih področjih, kot so podpora strankam in dodatne funkcije.

SSL potrdilo brezplačno ��

Nizkocenovna storitev ponuja tudi brezplačno varnost in preprečevanje kraje brezplačno SSL potrdilo in samodejno varnostno kopiranje. A2 ponuja fantastično storitev, vendar če iščete cenejšo alternativo, obstaja.

A2 smo nazadnje prihranili ne zato, ker mislimo, da ne morejo konkurirati drugim fantom (dejansko prekašajo), ampak ker je za nekoliko boljšo storitev nekoliko dražja.

Zakaj ultra poceni spletno gostovanje je slaba ideja

spletna programska opremaŽelimo biti iskreni do vas. Če za spletno gostovanje plačujete manj kot dolar na mesec, se boste imeli slabo (Gostovanje ni vključeno).

Ljubimo se veliko kot vsi, toda ko se spustite na spletno gostovanje pod $ 1 – je tveganje. V prihodnosti boste plačali VEČ za poceni ponudnika gostovanja, kot če porabite dodatnih 1-2 dolarja mesečno na gostitelja boljše kakovosti.

Glavni razlog, da se izognete tem poceni gostiteljskim storitvam, je samo en način lahko s to ceno zasluži kakršen koli denar. Vse spletne strani svojih strank preprosto vržejo na velik stari skupni strežnik z istim naslovom IP. Temu se morate izogniti za vsako ceno in povedali vam bomo, zakaj.

Razlogi za izogibanje velikanskim skupnim strežnikom:

 • Konektor.

  Hackable

  Slabi fantje ciljajo na skupne naslove IP, ker je varnost ponavadi šibka in je enostavno vstopiti in ustvarjati vragolije v večjem obsegu.

 • Konektor.

  Širjenje bolezni

  Ker je tako enostavno vstopiti v izvorno kodo, pričakujte, da se bo vaše spletno mesto kmalu prikazovalo iz vseh vrst virusov, zlonamerne programske opreme in oglasov, s katerimi raje ne boste povezani..

 • Konektor.

  Slaba soseska IP

  Ker je tovrstno gostovanje tako poceni, bodo vaši sosedje na skupnem strežniku verjetno številni neželeni blogi, ki ne prispevajo ničesar pozitivnega do interneta in katerega celoten življenjski cilj je videti, da bi vse zamašil s smeti. Grozen življenjski cilj.

 • Konektor.

  Google vas bo sovražil

  Resnično – in resnično ne želim, da vas Google sovraži. Zahvaljujoč vsem zgoraj naštetim, obstaja velika možnost, da vas bo zaradi bližine neželenih blogov in vpadljivosti Google na vas gledal z gnusom in vas ustrezno kaznoval z nizkimi uvrstitvami iskalnikov..

 • Konektor.

  Grozno izpadanje

  Kot ste morda pričakovali, je vaša prijazna soseska “najboljše” poceni spletno gostovanje uptime vs izpadine bo namenil veliko kakovostne opreme ali virov, da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo.

  Medtem ko visokokakovostni spletni gostitelj običajno obljublja vsaj 99% podaljška, vaš globoki diskontruktor ocenjuje, da je vsega nad 50 odstotkov dobro. Spletni gostitelj, ki vaše spletno mesto naenkrat pusti dol ali nekaj ur, vam ne naredi nobenih uslug, ne glede na to, kako poceni je. ��

 • Konektor.

  Slaba podpora

  Bolj verjetno je, da ne boste imeli nobene podpore. Z njihovega stališča ne morejo dodeliti nobenih najbolj osnovnih virov za reševanje vaših težav. Pričakujte zelo splošen razdelek s pogostimi vprašanji v najboljšem primeru. Če boste še posebej nesrečni, boste prejeli neodziven e-poštni naslov za podporo strankam ali telefon, ki vas pošlje v tako avtomatiziran sistem, da se boste odpovedali in se odločili, da boste dve tedni stari burrito pojedli v V zadnjem delu hladilnika ste bili preveč leni, da bi ga vrgli ven, medtem ko so ga žalili.

 • Konektor.

  SSL NI vključen

  ssl certificiranje Poceni spletni gostitelji vam zaračunajo do 80 dolarjev na leto za zaščito SSL (Secure Socket Layer). Naši priporočeni gostitelji ponujajo 100% brezplačen SSL.

  Brez tega se vas ne bo dotaknil noben verodostojen plačilni procesor. Če poskušate karkoli prodati, je to težava.

  Če poskušate imeti spletno mesto, ki mu Google resnično zaupa in bi lahko nekega dne kaj prodal, boste absolutno 100% potrebujejo SSL. Ironičen vidik tega je, da je SSL mogoče brezplačno namestiti s storitvijo, ki je znana kot Let’s Encrypt…, vendar najcenejši gostitelji vztrajajo, da vam jih zaračunajo!

Opazili boste, da so stvari, ki me res dražijo zaradi poceni spletnih gostiteljev, tudi moja glavna pritožba za brezplačne VPN-je. Ponudba digitalnih izdelkov, ki so zelo poceni, je cena, ki običajno vključuje prodajo podatkov ali dajanje podatkov na nevarno mesto.

Če vas zanima, kako to delujejo VPN, poglejte moj vodnik za najboljše kanadske VPN.

Več težav, kot je vredno

Prave težave pridejo potem, ko se končno naveličate s sramežljivim poceni neomejenim spletnim gostovanjem – vendar je obdobje vračila že minilo – in ste plačali za celo leto storitve vnaprej, da bi unovčili odlično ceno.

Medtem na stotine sesalcev na dan naredi isto napako, ki ste se ji prav tako izognili, ko ste prebrali ta vodnik. Nisi sesalec. Malokdo ve, da bodo čez nekaj mesecev njihove sanje o njihovem internetnem imperiju strmoglavljene.

Za številne blogerje in ljudi, ki izdelujejo lastna spletna mesta, takšno gostovanje s popustom pri spletnem gostovanju preprosto ni dobro – ne pri vas upoštevajte REALNE skupne stroške.

E-trgovina je drugačna žoga – Potrebujete kakovostno gostovanje

e-poslovanjeV nasprotju z informativnimi spletnimi mesti ali osebnimi spletnimi blogi, vzemimo primer spletnega mesta za e-trgovino, katerega edini namen je prodaja.

Zdaj ideja o podaljšek postane bolj kritično pomembno. Če je vaše spletno mesto manj, ne prodajate, in če je to vaš edini dohodek, boste morda tisti dan jedli Ramen rezance. Pro-tip: Dodajte jajce svojemu Ramenu – yumu.

Bistvo je, da pri nekaterih spletnih podjetnikih, stroški znižanja so dobesednejši – izgubljen denar. V tem primeru paket gostovanja v skupni rabi ni vreden tveganja za počasno ali neobremenitveno spletno mesto.

Premor na spletnem mestu, ki prodaja izdelke, je tako kot … kurjenje denarja

Zaradi poštenosti je veliko spletnih mest za e-trgovino polno funkcij z velikimi viri, kot so slike z visoko ločljivostjo, pretakanje zvoka in / ali videa in še več.

Se spomnite, kako smo govorili o tem, kako lahko vsi računi na skupnem gostovanju trpijo zaradi enega pasu pasovne širine? No, če mislite, da ste morda prašič, ne pojdite po skupni poti.

Ljudje so danes v spletu zelo nestrpni. Če traja več kot nekaj sekund, da se vaša stran naloži, jo pozabite.

Nadaljevali so denar in porabili s konkurenco. Nenadoma se en ali dva dolarja, ki ga prihranite, zdi zelo slab posel.

Najboljši poceni gostitelj za e-trgovino – Siteground

Vem, da smo pravkar govorili o vseh najcenejših možnostih za neomejeno spletno gostovanje. Toda za naš denar – in tudi vaš – možnost, ki jo izberemo za e-trgovino, je SiteGround. Pri 3,95 USD na mesec cena ni najcenejša spletna gostovanja na leto in ni tako poceni kot zgoraj naštete možnosti. Glede na to je še vedno cenovno ugodna in neomejena storitev gostovanja.

Razlog izberemo SiteGround je zaradi kakovostne storitve in visokega števila uptime.

Se spomnite, ko smo omenili, kako pomembno je imeti SSL s svojim spletnim mestom? SiteGround vam ponuja brezplačno, za razliko od veliko denarja, ki varčuje z načrti gostovanja. Če v spletu prodajate digitalne ali fizične izdelke in želite, da se vaše spletno mesto prikaže v Googlovih iskanju, to ni izbirno. Drugi kraji za SSL vsako leto zaračunajo od 60 do 80 dolarjev letno.

Vsakdo lahko trdi, da ima veliko podporo. SiteGround trdi, da to tudi dejansko zagotavlja. Z 24/7 podpora pri obravnavi poglobljenih tehničnih vprašanj in splošno odpravljanje težav, se boste pogovarjali z dobro in prijazno usposobljenim predstavnikom, ki bo dejansko pomagal rešiti težavo.

Prav tako – pustili bomo, da ta uptime govori sam zase: 99,95%.

Najboljša vprašanja o poceni spletnem gostovanju v Kanadi

Nato si oglejmo nekaj najpogostejših vprašanj, ki jih imajo stranke pri iskanju najboljše cenene ponudbe gostovanja za svoje potrebe:

Koliko stane gostovanje spletnega mesta?

Gostovanje spletnega mesta se lahko giblje od brezplačnih do tisoč dolarjev. Rešitve za večino lastnikov spletnih mest se gibljejo med 2 do 5 mesečno na 5 evrov.

Opozorilo – ne priporočam ultra poceni gostiteljev, kot lahko preberete spodaj.

Kaj je najcenejši način za gostovanje spletnega mesta?

Obstajajo brezplačne možnosti za gostovanje spletnih strani. V večini primerov je najboljši in najcenejši način za gostovanje spletnega mesta uporaba storitve, ki zaračuna nekaj dolarjev na mesec, kot je Bluehost.

Kaj je najboljši brezplačni gostitelj spletnih strani?

Popolnoma brezplačne storitve gostovanja obstajajo, vendar je storitev pogosto slaba in vas običajno stane veliko denarja za nadgradnjo. Uporaba dostopne, a odlične alternative, kot je Hostinger pri 80c na mesec, je boljši način.

Kaj je najboljši brezplačni gostitelj spletnih strani?

poceni spletno gostovanjeČe iščete 100% natančen odgovor na to – je spremenjen kakovostni gostitelj VPS.

Ker večina naših bralcev ne ve, kako najti kapljico VPS na ponudnika, kot je digitalni ocean, bo eden od naših ponudnikov gostovanja opravil to delo. SiteGround prihaja na prvo mesto po naših merilih ob naloženih 475 ms.

Kaj je najboljši cPanel gostitelj?

Večina naših priporočenih gostovalnih podjetij ima integrirano cPanel gostovanje, ki ga je enostavno upravljati in dobiti podporo.

Kako je s upravljanim WordPress gostovanjem?

Dandanes lahko dobite cenovno dostopne rešitve WordPress za veliko cenejše, kot bi pričakovali. Takšne rešitve so odlične za lastnike spletnih mest in graditelje.

Pravnomočna razsodba – ali je cena pomembna?

Iščete posel, ko gre za karkoli, nikoli ni slaba ideja. Nihče ne želi plačati dvojno tistega, kar morajo plačati za isto storitev. Odlična stvar pri spletnem gostovanju je, da vam ni treba zlomiti banke, da bi prejemali kakovostne ponudbe.

Ni možnosti, da bi ena oseba preučila vse možnosti in se izobražila, ne da bi si privoščila strani in strani. Z vsemi raziskavami, ki smo jih opravili, lahko preverite šest najboljših proračunskih možnosti, ki ponujajo kakovostno storitev.

 1. HostGator: 2,75 USD na mesec
 2. Gostovanje: 0,80 USD na mesec
 3. BlueHost: 2,95 USD na mesec
 4. iPage: 1,99 USD na mesec
 5. A2 gostovanje 3,92 USD na mesec
 6. SiteGround: 3,95 USD na mesec

To so fantje. Če imate kakršne koli predloge, nam lahko pustite komentar spodaj. ✌️

Reference in sliki:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map