Najboljše storitve spletnega gostovanja v Veliki Britaniji za leto 2020!

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za spletno gostovanje (delno za gostovanje naših strank in delno zato, ker imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo ��), imamo dokaj dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega gostitelja spletnega mesta.


Pregledali smo vse naše račune, analizirali, kateri spletni gostitelji dobro delujejo (z uporabo sledenja v živo) in kateri ne (in zakaj). Potem smo se odločili, da sestavimo to množično primerjalno stran, da delimo, kar smo našli, uživamo!

Za hitrejši priročnik spodaj poiščite naš top 3!

Podjetje za spletno gostovanjeSvestranska ocenaCena / mo.UK ​​strežniki so na voljoFeatureReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja 0,80 £ (nižje od 7,99 £)

 • Zelo cenovno ugodno
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odzivna podpora
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Strežniki v Veliki Britaniji + globalno omrežje
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Gostovanje pregled
site2 £ 2,95 (67% popust samo na 1. račun)
 • Strežniki v Veliki Britaniji + globalno omrežje
 • Cenovno dostopne
 • Odlična predstava
SiteGround Pregled
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Zeleno gostovanje
 • strežniki v Evropi
 • Neomejen prostor na disku
Pregled GreenGeeksa

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

O naših gostovanjih

Pri pisanju naših ocen spletnega gostovanja v Veliki Britaniji smo upoštevali veliko dejavnikov.

Sem sodijo čas delovanja, podporne možnosti in odzivni čas, hitrost, lokacije strežnika, enostavna uporaba, stroški glede na vrednost, prostor na disku itd.

2 najpomembnejša dejavnika, na katera se osredotočamo, sta podpora �� in hitrost ⚡.

Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet ponudnik gostovanja je ključnega pomena!

Kot lahko vidite, lahko kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani!

Nekaj ​​spletnih mest, na katerih smo bili predstavljeni:

Predstavljeno na spletnih mestih

Best Web Hosting UK – 2020 Ocene

Tukaj so 14 najboljših pregledovanj spletnih gostovanj za Združeno kraljestvo, podrobno opisujejo njihovo ceno, možnosti podpore in prostor na disku:

1. Hostinger Združeno kraljestvo – najboljši skupni spletni gostovanje

www.hostinger.co.uk

Logotip gostitelja

Cena: £ 80
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo

Hostinger je eno tistih podjetij, ki zna narediti vse pravilno, hkrati pa ohranja svoje načrte izjemno konkurenčne.

Začeli so leta 2004 in že imajo več kot 29 milijonov uporabnikov… In z dobrim razlogom. Zagotavljajo kakovostne storitve gostovanja po precej nižjih stroških v primerjavi z nekaterimi njihovimi konkurenti.

Za samo 0,80 £ / mesečno dobite 10 GB prostora na disku SSD, 24/7 podporo strokovnjakov, optimizirano namestitev za WordPress, 99,9% garancijo za čas in še veliko več.

Pri Hostingerju nam je bilo resnično všeč, kako enostaven je njihov nastavitveni tok. Nastavitev novega računa, vse od pridobivanja domenskega imena, nastavitve gostovanja in namestitve WordPress-a (ali katerega koli drugega CMS-ja), je izredno dobro premišljena, zato vsakdo lahko zelo enostavno vzpostavi in ​​deluje svoje spletno mesto.

Hostinger tehnologija

Kar zadeva vrste gostovanja, ki jih ponujajo, imajo skupno gostovanje (kar večina ljudi potrebuje, najcenejše je), VPS, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu in gostovanje po e-pošti.

Podpora za stranke je zelo odzivna tudi prek klepetanja v živo in je na voljo 24/7/365.

Kar zadeva hitrost, imajo spletni strežnik tukaj v Veliki Britaniji, zato bo uspešnost zelo gladka, če je vaš ciljni trg na splošno v Evropi. Če je vaš ciljni trg nekje drugje, vas imajo tudi pokrite s strežniki v Združenih državah Amerike, na Nizozemskem, v Litvi, Singapurju, Braziliji ali Indoneziji.

Njihovi načrti za skupno gostovanje se začnejo na le £ 0,80 / mo (Dol od 7,99 £). Če se odločite za eno stopnjo navzgor in izberete načrt Premium, boste prejeli tudi tedenske varnostne kopije, brezplačno domeno in veliko več virov strežnika.

Vrednost, ki jo dobite tukaj, je noro, zasluženo mesto 1 na našem seznamu najboljših spletnih gostiteljev! Oh, in imajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja, brez možganov v naši knjigi!

Prednosti

 • Zelo enostavno za namestitev
 • Odlična predstava
 • Odzivna podpora
 • Super cenovno
 • Hitri podatkovni center v Veliki Britaniji

Slabosti

 • N / A

2. SiteGround UK – Runner-up Splošno spletno gostovanje

www.siteground.co.uk

Logotip SiteGround

Cena: £ 2,95
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

SiteGround pozna njihove stvari. So cenovno dostopni, imajo zelo zmogljive strežnike v Londonu, in kar je najpomembneje, podpora strankam je vrhunska (povprečni odzivni čas je trenutno 10 minut).

Priporočamo jih tudi za WordPress, WordPress (Seveda se lahko spopadejo z vsemi CMS-ji, ki jih vržete nanje).

Načrti SiteGrounds vključujejo tudi številne kul funkcije, kot je neverjetno učinkovit varnostni sistem, avtomatizirane varnostne kopije, so skladne z GDPR in ponujajo brezplačne SSL certifikate (zelo pomembno za spletna mesta za e-trgovino).

Tako kot večina dostojnih ponudnikov spletnega gostovanja imajo 99,9-odstotno garancijo za čas, uporabljajo SSD-shrambo, 30-dnevno garancijo vračila denarja in vam lahko pomagajo pri registraciji domenskih imen.

Kar zadeva gostovanje paketov, ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v WordPressu, gostovanje e-trgovine, gostovanje preprodajalcev in gostovanje v oblaku.

Imajo 3 skupne gostovalne načrte, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo £ 2.95 na mesec (69% nižja od običajne cene)! Njihov osnovni načrt zagona omogoča 1 spletno mesto in vam daje 10 GB prostora za shranjevanje SSD, medtem ko njihova naslednja stopnja, načrt GrowBig, omogoča neomejeno število spletnih mest in 20 GB prostora za shranjevanje. S tem načrtom in še kaj zgoraj boste dobili tudi brezplačen prenos spletnega mesta s starega gostitelja, ki je vedno priročen.

SiteGround vsem strankam nudi takojšnjo pomoč, ko se obrnejo na njihove pisarne preko telefona, vstopnic ali klepeta v živo. S preverjanjem njihovih številnih spletnih vadnic in e-knjig lahko za svoje spletno mesto WordPress poberete tudi najnovejše znanje za optimizacijo in varnost..

Ne boste razočarani, ko gre za izboljšano hitrost nalaganja spletnega mesta SiteGround. SiteGround vam ponuja priložnost, da prilagodite in individualizirate svoje nastavitve gostovanja in izboljšate splošno hitrost nalaganja vašega spletnega mesta. Kot smo omenili v celotnem pregledu, njihov vtičnik, vgrajen po meri, SuperCacher pomaga tudi pri izboljšanju časa nalaganja vašega spletnega mesta (na voljo samo v njihovem načrtu GrowBig in novejših).

Prednosti

 • Velika podpora
 • Priporoča WP
 • Uporabniku prijazno
 • Spletni strežnik s sedežem v Veliki Britaniji

Slabosti

 • Višje pristojbine za obnovo

3. Greengeeks – Best Green Web Hosting

www.greengeeks.com

Logotip GreenGeeks

Cena: 2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je eno od podjetij, za katere pravkar veste, da delajo vse pravilno, saj so od leta 2008 začeli množično rasti. Razlogi za njihov uspeh so precej jasni, ko začnete sodelovati z njimi, gre za kombinacijo globalnega dosega ( več podatkovnih centrov po vsem svetu), super zmogljivost, odlična in precej hitra podpora ter nenazadnje, dajejo svojo vetrino 3-krat nazaj v omrežje s pomočjo vetrne energije, kar je precej neverjetno!

Kar zadeva posebne funkcije, ponujajo neomejeno pasovno širino, prostor na disku in e-poštne račune tudi v svojem najosnovnejšem načrtu. Imajo 24/7 podporo in tako kot Hostinger, 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni! Trdno # 3 na našem seznamu!

V prvem letu bodo celo vrgli brezplačno ime domene!

Njihov osnovni načrt se začne šele 2,95 USD na mesec (manj od 9,95 USD).

GreenGeeks nudi virtualno podporo strankam vse leto, ko ustreza vašemu edinstvenemu urniku. Na strokovnjaka za gostovanje se lahko obrnete preko e-pošte, klepeta v živo, vstopnice ali neposredno po telefonu z njihovo ekipo za podporo. Poleg strokovne podpore njihove svetovne delovne sile si lahko ogledate tudi njihove telovadnice in impresivno bazo znanja za več nasvetov o gostovanju.

Z optimizacijo svojih strežnikov so GreenGeeks zgradili zanesljivo platformo za gostovanje (z 99,9-odstotno garancijo za uptime), ki lahko vašemu spletnemu mestu zagotovi hitrost, ki jo potrebuje za zagotovitev ponavljajočega se prometa. To spletno gostovanje uporablja prek SSD CloudFlare Solid State RAID-10 Storage Arrays, PowerCacher, PHP7 in brezplačni CDN. Skupna prizadevanja njihove vrhunske tehnologije omogočajo njihovim strežnikom, da hitro zapakirajo!

Prednosti

 • Ekološki
 • Neomejen prostor na disku
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 24/7 podpora

Slabosti

 • Ne zaračunava se v GBP

4. A2 gostovanje v Veliki Britaniji – najboljše gostovanje za preprodajalce

www.a2hosting.com

Logotip A2 gostovanja

Cena: 3,92 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Gostovanje A2 je v primerjavi s Hostingerjem, poleg tega pa imajo na voljo številne hitre strežnike po vsem svetu (z 99,9-odstotno garancijo za uptime) + imajo odlično podporo strankam. Čeprav nimajo uradnega priporočila za WordPress, je njihova uspešnost na spletnih mestih WP neverjetna.

Tako kot njihova uspešnost pri večini priljubljenih CMS-jev so njihovi strežniki zelo dobro optimizirani in vključujejo namestitvene programe za 1 skript za večino CMS-jev, kot sta WP in Joomla.

Ponujajo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev (res so nam všeč njihove možnosti preprodajalcev, tudi prek SiteGround), VPS in namenske strežnike.

Ponujajo 3 pakete za gostovanje, njihov osnovni načrt se začne šele ob začetku 3,92 USD na mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

A2 gostovanje skrbi za vaše potrebe po gostovanju z zagotavljanjem podpore prek klepeta v živo, e-pošte, telefona in podpornih vstopnic. Na njihovi spletni strani lahko preberete tudi ocene strank, ki v glavnem poročajo o visoki kakovosti in pravočasni storitvi. Ponujajo poglobljene spletne vodnike in široko paleto informacijskih člankov, s pomočjo katerih lahko prilagodite in nastavite svoje spletno mesto.

Turbo strežniki A2 gostovanja vam bodo v primerjavi s konkurenčnimi ponudniki storitev gostovanja zagotovili hitrosti nalaganja do 20-krat hitreje. To dosežemo z dodeljevanjem manj uporabnikov na spletni strežnik in tudi z zagotavljanjem več uporabniških virov za vsakega uporabnika. Za stalno izboljševanje hitrosti vašega spletnega mesta uporabljajo SSD, predpomnilnik po meri in štiri globalne podatkovne centre.

Prednosti

 • Neomejen prostor na disku
 • Velika podpora
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Globalni podatkovni centri

Slabosti

 • Ne zaračunava se v GBP

5. Kinsta – najboljše upravljano WordPress gostovanje

kinsta.com

kinsta logotip

Cena: 30 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo, vstopnice

Če iščete najbolje upravljano storitev gostovanja WordPress, je Kinsta trenutno naša izbira. Gostijo množična podjetja, kot so FreshBooks, Ubisoft in Tripadvisor. Imajo presenetljivo konkurenčne cene paketov, podpora pa je resnično drugačna.

Njihova infrastruktura deluje v izjemno hitrem in zanesljivem oblaku Google (seveda z 99,9-odstotno garancijo za uptime), ki ima na voljo več kot 20 lokacij po vsem svetu (vključno s strežnikom s sedežem v Veliki Britaniji). Pred kratkim so dodali tudi funkcije za samodejno optimizacijo DB in samozdravljenje PHP, seveda pa podpirajo najnovejšo različico PHP.

Za še večjo zmogljivost imajo vtični vtičnik za predpomnjenje, ki bo spletno mesto postregel čim hitreje in se integriral s KeyCDN za hitro nalaganje po vsem svetu..

Kar se tiče varnosti, nudijo zaščito DDOS, blokiranje GeoIP, seveda požarni zid Google Cloud in še več. In četudi bo spletno mesto vdrlo, vam bodo pomagali brezplačno popraviti.

Obstaja toliko, o čemer še nismo razpravljali, na primer o njihovem varnostnem sistemu, SSL certifikatih, nadzoru nadgradnje … toda mislim, da razumete.

Njihovi načrti se začnejo na začetku 30 USD na mesec, ki vključuje 1 spletno mesto in 10 GB prostora za shranjevanje SSD.

Če imate proračun, so to ljudje, ki jim bodo zaupali spletno mesto WP!

Prednosti

 • Google Cloud Platform
 • Velika vrednost za stroške
 • Protipožarna varnost
 • Velika podpora
 • Brezplačne migracije na spletnem mestu
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Brez telefonske podpore (vendar v resnici ni težava glede na to, kako dobra je njihova spletna podpora)

6. Srčni internet – spletni gostitelj v Veliki Britaniji

www.heartinternet.uk

Srčni internetni logotip

Cena: £ 2,66
Prostor na disku: 2 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Srčni internet je po ceni in značilnostih zelo podoben eUKhostu … imajo 2 dodani ugodnosti, v osnovnem načrtu ponujajo 5 GB prostora na disku in imajo lastno podporo strankam, če ste že brskali po tem spletnem mestu za malo bi vedeli, da zelo cenimo vsako podjetje, ki nima zunanje podpore.

Sponzorirajo tudi precej prireditev in konferenc, kot so WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 in drugi. Delamo kot podjetje, ki daje skupnost nazaj.

Kar zadeva možnosti gostovanja, ponujajo skupno gostovanje, premium gostovanje za zahtevnejša mesta, VPS, gostovanje preprodajalcev, namenske strežnike in gostovanje WordPressa.

Če rečem, njihov ugled trenutno ni najboljši, saj poročajo o pogostih izpadih in slabši podpori … prav tako njihov osnovni načrt dejansko ne podpira baz podatkov MySQL, zato nobena podpora za WordPress, če ne načrtujete višjega £ 9,49 / mesec (brez DDV).

Srčni internet se lahko obrnete tako, da pošljete spletni obrazec na njihovi spletni strani ali pa jih neposredno pokličete. Z njimi se lahko obrnete tudi prek klepetanja v živo ali s predložitvijo vozovnice.

Če želite sami rešiti težavo s gostovanjem, lahko preberete informativne članke, ki so objavljeni na njihovi strani Podatkovne baze.

Srčni internet uporablja platformo za gostovanje v oblaku, ki vašemu spletnemu mestu pomaga izenačiti obremenitev spletnega prometa. To pomeni, da vaše spletno mesto ne bo upočasnjeno, ko doživljate največja prometna obdobja.

Uporabljajo tudi HTTP / 2 in redno posodabljajo strojno opremo strežnika, da zagotovijo hitro hitrost nalaganja v spletu in zadovoljstvo strank.

Prednosti

 • Vrne skupnost
 • Ugodno za statična spletna mesta html
 • Veliko možnosti gostovanja.

Slabosti

 • Brez čezmorskih podatkovnih centrov
 • Kamniti sloves
 • V osnovnem načrtu ni podpore za WP

7. HostGator – Izkušen spletni gostovanje

www.hostgator.com

Logotip Hostgatorja

Cena: 2,75 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

HostGator že dolgo obstaja, v tem času so prešli iz dobrega v slabo, spet v spodobno. So zelo dostopni, vendar boste to občutili v kakovosti njihovih storitev, podpore in varnosti. Na svojih strežnikih smo imeli več spletnih mest, ki imajo podobne teme in vtičnike na drugih spletnih mestih na različnih gostiteljih, in niso bili vdrti.

Če pogledamo ceno, je vrednost, ki jo dobite, neverjetna za samo 2,75 USD / mesečno… če pa imate malo proračuna, bi verjetno šel z gostiteljem, ki ima lokalni podatkovni center, tako da se ne ukvarjamo s počasnimi časi nalaganja, ki prihajajo s strežnikom v ZDA.

HostGator ima naslednje načrte gostovanja: skupno gostovanje, gostovanje WordPress, gostovanje v oblaku, preprodajalec, VPS in namenski strežniki.

HostGator strankam olajša komunikacijo s težavo s gostovanjem ali za poizvedovanje. Lahko jih pokličete, začnete klepet v živo, jih pošljete po faksu ali daste v skupno rabo zaslon in v rekordnem času najdete rešitev za svojo težavo. Poleg svoje celoletne razpoložljivosti vam HostGator ponuja tudi knjižnico video vadnic, s katerimi lahko podprete svoje potrebe po gostovanju.

HostGator ponuja tako trde diske kot trdi disk in SSD in lahko konfigurira njihove strežnike tako, da ustrezajo vašim zahtevam glede hitrosti nalaganja. Omogočajo vam neomejeno pasovno širino in vam omogočajo izvajanje namestitve po strežniku po meri, kar optimizira hitrost in vam nudi več virtualnega nadzora. To lahko izboljša SEO in splošno oceno uporabniške izkušnje vašega spletnega mesta.

Prednosti

 • Cenovno dostopne
 • Dostojna vrednost

Slabosti

 • Nižje kakovosti storitev
 • Varnost
 • Ameriški strežniki

8. CloudWays – najboljše gostovanje v oblaku

www.cloudways.com

Logotip Cloudways

Cena: 10 USD (USD)
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Cloudways vam omogoča, da namestite, upravljate in spremljate visokozmogljive aplikacije in spletna mesta neposredno na strežnikih v oblaku, s čimer izrežete običajno spletno gostovanje srednjega človeka (to ni za začetnike). Če poznate svojo pot okoli strežnika, so ti fantje super! Dobra podpora, izbira veliko ponudnikov, od Digital Ocean, AWS, Vultr, imajo blago.

Imajo tudi svoj CDN, imenovan CloudwaysCDN, in celo zgradili prilagojen vtičnik za predpomnjenje za WordPress (vtičnik z imenom Breeze), ki znatno pospeši čas nalaganja. Nato so za Joomla integrirali predpomnilnik na celotni strani za največjo hitrost.

Cene se razlikujejo od 10 do 272 USD / mesečno, odvisno od potreb vašega spletnega mesta.

Tukaj ne morete iti narobe … če ste malo tehničar.

Cloudways vam nudi neomejeno podporo s pomočjo vozovnic za podporo, klepetanja v živo in spletnih obrazcev. Od njih lahko celo zahtevate klic in ti so na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi bazo znanja, pa tudi forum skupnosti in na njihovi strani Status stanja sistema Cloudways na tekočem spletnem mestu posredujejo posodobitve v zvezi z njihovim sistemom..

Uporabljajo trde diske SSD, njihovi strežniki pa so pripravljeni za PHP 7, kar vam omogoča najvišjo hitrost delovanja v primerjavi z drugimi ponudniki storitev gostovanja. Cloudways predpomni podatke po vsem svetu in uporablja Memcached, Breeze plugin in Redis za zagotavljanje optimalnih hitrosti gostovanja tako za WordPress kot Magento. Uporabljajo tudi podprte strežnike HTTP / 2.

Prednosti

 • Ugodno visoko zmogljivo gostovanje
 • Velika podpora
 • Super razširljiv

Slabosti

 • Nekaj ​​krivulje učenja

9. Gostovanje InMotion – dober poslovni spletni gostitelj

www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting logotip

Cena: 6,39 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Medtem ko InMotion ni slab gostitelj, so njihove rešitve večinoma usmerjene v podjetja, s tem višja cena 6,39 dolarja na mesec. Prav tako nimajo lokalnega podatkovnega centra, zato razen če ne ciljate na demografske skupine v ZDA in resnično želite gostovati z njimi, obstajajo boljše možnosti.

Ponujajo večino funkcij in koristi, ki jih ponuja večina drugih gostiteljev. Njihova varnost je vrhunska z BREZPLAČNIM SSL, zaščito pred krampami, požarnim zidom po meri in zaščito DDoS.

Ponujajo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS, namenske strežnike in gostovanje v WordPressu (ki ima posebne funkcije WP, kot so samodejne posodobitve in varnostni popravki ter gradnik spletnega mesta s povleci in spusti).

Če imate poizvedbo o storitvah InMotion Hosting, se lahko obrnete na njih prek klepeta v živo, e-pošte, telefona ali s predložitvijo vozovnice. Če želite podrobnejši nasvet, lahko načrtujete tudi sejo v Skypeu pri enem od njihovih strokovnjakov.

Imajo spletno stran za podporo, ki ponuja vadnice in druga orodja, ki vam lahko pomagajo pri reševanju pogosto zastavljenih vprašanj.

Vsi načrti storitev InMotion Hosting vključujejo pogone SSD, ki ponujajo hitrejšo dostavo vsebine z vašega spletnega mesta. To podjetje uporablja tudi več podatkovnih centrov in napredno tehnologijo usmerjanja, da bi vam zagotovilo konkurenčno prednost pri hitrosti nalaganja in prijaznosti do spletnih strani..

Prednosti

 • Kakovostne gostovalne rešitve
 • Velika podpora
 • Dobra varnost

Slabosti

 • Draga
 • Ameriški strežniki

10. BlueHost – dober spletni strežnik za začetnike

www.bluehost.com

Logotip Bluehosta

Cena: 3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Bluehost je malo veteran v industriji spletnega gostovanja, začeli so kot zelo neverjetni, a jih je nato kupil EIG (ki je tudi lastnik HostGatorja) in stvari so se začele precej hitro spuščati navzdol.

Odtlej si prizadevajo za njihovo podobo in rešitve za gostovanje, da bi izboljšali splošno kakovost, in to se izplača. Tržijo in splošni pregledi uporabnikov se vsekakor izboljšujejo. Prav tako ponujajo veliko prostora na disku v svojih osnovnih načrtih (50 GB) ter ponujajo brezplačen SSL in brezplačno domeno.

V Veliki Britaniji jih verjetno ne bi priporočil zaradi pomanjkanja lokalnih podatkovnih centrov. Vsekakor obstajajo boljše možnosti.

Kar zadeva rešitve za gostovanje, imajo skupno gostovanje, ki se začne s 3,95 dolarja na mesec, WordPress gostovanje, VPS in namenski strežniki.

Domači tehnični tim BlueHost ponuja izkušeno podporo ves čas. Nudijo tehnično in računno podporo s klepetom v živo, telefonom ali predložitvijo vozovnic. Preverite lahko tudi njihove video vadnice in bazo znanja, če želite pridobiti več koristnih informacij.

Imajo brezplačno ameriško kontaktno številko in mednarodno kontaktno številko, da bi lažje sprejeli vse svoje stranke.

Bluehost ponuja različne pakete gostovanja, ki vključujejo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, VPS gostovanje in namensko gostovanje. Standardno skupno gostovanje vam bo naložilo čas nalaganja spletnih strani 2-3 sekunde. Dražji paketi ponujajo strežnike manjše gostote, kar vam bo zagotovilo več virov, ki lahko precej pospešijo vaše spletno mesto in celoten čas nalaganja.

Prednosti

 • Veteran
 • Veliko prostora na disku
 • Cenovno dostopne

Slabosti

 • Kamniti sloves
 • Strežniki v ZDA

11. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logotip Dreamhost

Cena: 7,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Dreamhost ima res dober ugled in z dobrim razlogom. V času obsežne cenovne vojne so ohranili svoje kakovostne storitve gostovanja, ljudje so jim resnično všeč, saj so izjemno zanesljivi. Edina pomanjkljivost bi bilo pomanjkanje podatkovnih centrov v državi in ​​stroški v višini 7,95 dolarja na mesec, ki jih morate plačati 3 leta, če želite najcenejšo ceno. To ni idealno, vendar ponujajo 97-dnevno garancijo vračila denarja, kar je lepo.

Prav tako se posebej zavzemajo za varnost in zasebnost, ki so nam všeč, imajo brezplačno SSL IN brezplačno whois zasebnost, ki skriva podatke o registraciji vašega imena domene. DreamHost ima tudi možnosti podpore 24/7, če jo potrebujete.

Ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v WordPressu, namenske strežnike in VPS gostovanje.

DreamHost kot možnosti podpore ponuja klepet v živo, e-pošto, telefon in predložitev vstopnic. Obstoječe stranke jih lahko kontaktirajo neposredno tako, da se prijavijo v svoj DreamHost račun.

Stranke lahko tudi vodijo zaznamke o stanju sistema DreamHost in delijo svoje izkušnje ali postavljajo vprašanja na forumu podjetja. Poleg tega lahko baza znanja osvetli napredne teme in prilagoditve.

DreamHost ponuja široko paleto gostovalnih paketov, ki vsebujejo pogone SSD, ki omogočajo, da se vaše spletno mesto zažene 200% hitreje. Vsi paketi so na voljo z neomejeno pasovno širino in imate možnost nadgradnje na strežnik Hitri oblak ali Upravljavec VPS Server, če želite odkleniti večje hitrosti nalaganja.

Prednosti

 • Dober ugled
 • Brezplačno ime domene
 • Brezplačni SSL
 • 97 dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Draga
 • Strežniki v ZDA

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

Logotip HostPapa

Cena: £ 1,95
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Ta je zanimiva, saj ustvarijo spletna mesta za vsako državo, na katero ciljajo, in ponujajo skoraj enako kot večina drugih ponudnikov gostovanja, brez pravega izstopa..

Ponujajo precej prostora na disku po konkurenčni ceni (£ 1,95 / mesec). Vendar v Združenem kraljestvu podatkovnih centrov ni, zato, če vam blagovna znamka res ni všeč, namesto tega pojdite z Hostingerjem.

Kar zadeva možnosti gostovanja, imajo skupno gostovanje, WordPress gostovanje, VPS gostovanje in namenske strežnike.

Stranke lahko dostopajo do podpornih storitev HostPape prek e-pošte, telefona, faksa, klepeta v živo in prek podpornih vozovnic. Skupina za podporo je na voljo 24/7 in če potrebujete dodatno pomoč, se lahko pridružite tedenskemu seminarju ali rezervirate virtualni trening na enem samem z enim od njihovih strokovnjakov za gostovanje.

Večina mnenj strank poroča o prijazni storitvi z odlično tehnično podporo.

HostPapa trdi, da njihovi strežniki ponujajo 300-odstotno povečanje zmogljivosti, ki jih zagotavljajo njihovi nizki gostoti, z optimalnimi strežniki. Vendar je treba opozoriti, da je ta funkcija vključena samo v paketu Business Pro.

Tudi drugi paketi brez tega povečanja zmogljivosti lahko vseeno ponujajo hitre rezultate, če želite omogočiti CloudFlare. HostPapa se ponaša tudi z 99,9% uptime, kar pomeni, da so precej zanesljivi.

Prednosti

 • Veliko prostora na disku
 • Brezplačni SSL

Slabosti

 • Ni lokalnih strežnikov

13. StableHost

www.stablehost.com

Logotip StableHost

Cena: 3,50 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, vstopnice

StableHost je na splošno dostojen gostitelj. Ponujajo vse enake funkcije kot večina drugih gostiteljev, z izjemo njihove gostovalne tehnologije gostovanja … kar povečuje splošno razširljivost in hitrost / uspešnost, z dodatnim bonusom, ki ga izdajajo druge strani na istem strežniku, pa ne bi smele toliko vplivati ​​na vašo spletno stran. kot bi lahko na drugih spletnih gostiteljih.

Njihova varnost je zelo pomembna, saj ima podporo 24/7/365 in povprečni odzivni čas 20 minut.

Dobra izbira, če želite ciljati na trg s sedežem v ZDA, kot kaže, brez lokalnih strežnikov …

Ponujajo skupno spletno gostovanje, ki se začne s 3,50 $ / mesec, preprodajalcem, WP gostovanjem in VPS.

StableHost navdušuje s strankami in vam bo pomagal po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo. Ponujajo tudi dodatne video vadnice, s pomočjo katerih lahko nastavite svoje gostovanje in nastavitve spletnega mesta. Preizkusite hitrost omrežja na svojem spletnem mestu in ugotovite, katera lokacija gostovanja bo najbolj koristna za vašo stranko.

StableHost ponuja različne pakete gostovanja, vse s prilagodljivimi različicami LiteSpeed, MySQL in PHP.

Uporabljajo tudi trdi disk SSD, dvojne procesorje in ponujajo neomejeno pasovno širino, kar pomeni, da povečanje spletnega prometa ne bo vplivalo na uspešnost vašega spletnega mesta. To naredi hitrost nalaganja spletnega mesta in poveča vašo skupno oceno SEO.

Prednosti

 • Grozdna tehnologija gostovanja
 • Velika podpora
 • Neomejen prostor na disku
 • Cenovno dostopne

Slabosti

 • Ni lokalnih strežnikov

14. Spletna stran5

www.site5.com

Spletna stran5

Cena: 6,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Klepet v živo

Site5 ponuja tudi dostojno storitev, toda glede na ceno 6,95 dolarja na mesec ponudba vrednosti resnično ni, saj so tam boljši gostitelji, ki so cenovno ugodnejši. Njihov glavni strežnik je tudi v ZDA, zato tu ne bi bilo dobro za lokalna spletna mesta.

Všeč nam je neomejen prostor na disku, brezplačne selitve in njihov rezervni sistem.

Kar zadeva načrte gostovanja, imajo v skupni rabi gostovanje, VPS gostovanje in preprodajalce.

Site5 vam lahko pomaga rešiti vse vaše težave z gostovanjem le s klikom gumba. Ta družba je dostopna 24 ur na dan s klepetom in e-pošto v živo.

Svojim strankam nudijo tudi stran za stanje v sili, na spletnih straneh pa lahko preberete pogosta vprašanja o odpravljanju napak in njihove odgovore na spletni strani za dodane informacije o gostovanju.

Site5 ponuja neomejen diskovni prostor in pasovno širino, kar vam daje dovolj prostora za shranjevanje za podporo rastočega spletnega mesta. Glavni strežnik se nahaja v ZDA, zaradi česar ta gostiteljska platforma ni idealna za lokalna spletna mesta.

Običajno spletno gostovanje uporablja PHP 5.3, ki ne bo izmeril do PHP 7, vendar bo vseeno opravil delo.

Prednosti

 • Neomejen prostor na disku

Slabosti

 • Dražje
 • Strežniki v ZDA

Kako izbrati vrhunsko spletno gostovanje v Veliki Britaniji

Odločitev za izdelavo spletnega mesta je prvi velik korak in tudi dober! Po Nominetu, 96% podjetij poroča, da je spletno mesto pozitivno prispevalo k večjemu številu strank & prepoznavnost blagovne znamke. Poleg tega je 99% vseh odraslih, starih od 16 do 44 let v Združenem kraljestvu, uporabniki interneta po podatkih Urada za nacionalno statistiko ….

Če želite ustvariti spletno mesto, ali si zamislite, da gre za veliko spletno mesto, ki dobi veliko prometa, ali manjši projekt, ki ne bo potreboval toliko zmogljivosti ali podpiral toliko prometa, boste vendar se soočajo z nekaj zapletenimi odločitvami.

Poleg dejanske zasnove spletnega mesta, kako bo spletna stran postavljena (blog, poslovna stran ali potrebujete gostovanje v e-trgovini), vaš URL ali ime domene in še veliko več, morate razmišljati, s katerim ponudnikom spletnih gostovanj gre.

izbira spletnega gostovanja v Veliki Britaniji

Obstaja ogromno različnih storitev spletnega gostovanja in izbira, ki bo najbolje in najbolje služila vam in vašemu spletnemu mestu, bo imela veliko povezave z vrsto spletnega mesta, ki ga želite gostiti, namenom tega spletnega mesta in prometa, za katerega predvidevate, da ustvarja. Poleg zgoraj omenjenih recenzij o spletnem gostovanju smo zbrali tudi vse, kar morate vedeti o industriji gostovanja, tako da lahko ustvarite svojo spletno gostovanje primerjava.

Katere so različne vrste spletnega gostovanja?

Skupno gostovanje

deljeno gostovanje grafikeSkupno gostovanje je najbolj dostopna možnost gostovanja, idealna je za manjša spletna mesta in projekte, ki jih želite izdelati. Skupno gostovanje ima več omejitev kot druge možnosti spletnega gostovanja, vendar so za večino manjših spletnih mest, kot so blogi, spletna mesta in osebna spletna mesta, to omejitve, ki jih verjetno nikoli ne boste opazili, razen če vaš projekt postane veliko večji, kot ste sprva predvidevali.

Ta poceni način spletnega gostovanja deluje pri ponudniku, ki ponuja strežniški prostor na istem strežniku za številne različne stranke; druga spletna mesta na strežniku ne bodo vplivala na vašo spletno stran, vaše omejitve pa bodo le v tem, da delite pasovno širino, prostor za shranjevanje in drugo, če drugi odjemalci delujejo iz tega prostora strežnika (kot je na kratko opisano v našem pregledu SiteGround).

Upoštevajte tudi, da tudi najosnovnejši paketi gostovanja običajno prihajajo z namestitvijo v enem kliku za najbolj priljubljene CMS-je, kot so WordPress, Joomla itd. Prav tako večina spletnih gostiteljev ponuja tudi skupne pakete za oba Linuxa & Windows gostovanje (in seveda podpira skupne jezike, kot so MySQL, PHP itd.).

VPS gostovanje

VPS gostovanje ali virtualno zasebno gostovanje strežnikov je odlično središče med deljenim gostovanjem in namenskim gostovanjem strežnikov. To je podobno deljenemu gostovanju v tem, da se na enem samem strežniku gosti več spletnih mest (upajmo, da so v Veliki Britaniji ali blizu njih); vendar v VPS gostovanju particijo uporabljate za ločevanje vašega spletnega mesta od spletnih mest drugih uporabnikov istega strežnika. Tako prihaja s številnimi prednostmi namenskega strežnika, z le malo manj moči in veliko nižjo cenovno ceno. Ta vrsta gostovanja se lahko uporablja tudi za gostovanje iger, kot je Minecraft.

Gostovanje namenskega strežnika

Namensko gostovanje strežnikov je pogosto najboljša možnost za spletne razvijalce, ko denar ni predmet. Namenski strežnik odjemalcu dodeli celoten strežnik, kar pomeni, da lahko imate ta celoten strežnik pri sebi in z njim počnete vse, kar želite. To odpira vrata za številne izboljšane zmogljivosti, zaradi česar so na voljo večja spletna mesta, kot so spletna mesta za e-trgovino, nepremičninski imeniki, forumi in drugo. Tudi ti so z visoko ceno, zato jih je najbolje rezervirati za večja prizadevanja.

Gostovanje v oblaku

Gostovanje v oblaku hitro postaja ena izmed najljubših vrst spletnega gostovanja številnih spletnih razvijalcev v Združenem kraljestvu. To je zato, ker je zelo velika možnost za velika in majhna spletna mesta. Če bi obstajala katera koli možnost spletnega gostovanja, ki bi ustrezala vsem, bi bilo to gostovanje v oblaku. Ta vrsta gostovanja vam omogoča brezhibno nadgradnjo ali znižanje načrta, saj se potrebe vašega spletnega mesta spreminjajo, poleg tega pa je tudi eden najmočnejših in najbolj varnih načinov spletnega gostovanja. Z več stroji se izpadi zmanjšajo in vaši podatki so zaščiteni.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev najpogosteje uporabljajo spletni razvijalci, ki kupijo velike količine strežniškega prostora v velikem obsegu in ga prodajo (kot pove ime) strankam, za katere oblikujejo spletna mesta. To spletnemu razvijalcu omogoča, da ohrani veliko več nadzora nad spletnimi mesti, ki jih oblikujejo, da jih vzdržuje in učinkovito deluje. To je redka vrsta gostovanja, ki ga lahko kupujejo vsi, razen če so spletni razvijalci ali odjemalci spletnega razvijalca, ki jim ga prodaja. Zaradi tega je projekt spletnega mesta veliko enostavnejši tako za stranko kot za razvijalca in daje razvijalcu več nadzora nad njihovim portfeljem.

Raziskovalne funkcije spletnega gostovanja

Primerjava storitev spletnega gostovanja: funkcije, specifikacije in terminologija 

Kot lahko vidite, obstaja veliko različnih možnosti, ki jih je treba upoštevati, ko gre za odločitev o pravi vrsti načrta spletnega gostovanja za vaše potrebe (tudi brezplačno gostovanje je možnost). Na koncu dneva je vaš cilj izbrati vrsto spletnega gostovanja, ki bo zagotovilo najboljše rezultate za vaše spletno mesto, ne da bi pri tem zlomili banko. Ko imate idejo o vrsti spletnega gostovanja, za katerega želite iti, bo vaš naslednji korak iskanje ponudnika spletnega gostovanja, ki mu lahko zaupate uspešnost svojega spletnega mesta. Da boste lažje izbrali ponudnika, ki mu lahko zaupate, je to nekaj funkcij, ki jih boste želeli preveriti pred prijavo (iste dejavnike uporabljamo v drugih drugih najboljših gostovalnih seznamih, kot so najboljše spletno gostovanje v Avstraliji, najboljše gostovanje v Kanadi, najboljše spletno gostovanje Singapur, najboljše gostovanje v NZ, najboljše spletno gostovanje Indija, najboljše gostitelji spletnih strani (na splošno po vsem svetu), najboljši spletni gostitelji za Malezijo, najboljše spletno gostovanje za Brazilijo & najboljše gostovanje Irska).

Lokacija strežnika

To smo omenili že v uvodu, toda v bistvu, če je najbližji strežnik bistveno premajhen, si sami naredite uslugo, da ga uporabite nekoliko dlje. Res ni pomembno, če iščete storitve, specifične za mesto, kot so spletno gostovanje v Londonu, Birminghamu ali Leedsu … razlika v hitrosti bo zanemarljiva, dokler je strežnik blizu ali v Združenem kraljestvu ( tako SiteGround kot A2 gostovanje imata strežnike v Veliki Britaniji in po vsem svetu).

Skladiščenje

Preden se prijavite za katerega koli ponudnika spletnega gostovanja, boste želeli dobiti predstavo o tem, koliko prostora za shranjevanje bo vaše spletno mesto zahtevalo. Koliko slik, videoposnetkov ali drugih medijev boste imeli na svojem spletnem mestu? Koliko informacij bo potrebno podpreti (ali uporabljate spletnega gostitelja tudi za e-pošto)? Če je vaše spletno mesto razmeroma majhno, morda ne boste imeli težav s shranjevanjem, ne glede na ponudnika.

Občasni čas

Kakšen smisel je shranjevanje spletnega mesta, ki gostuje v internetu, če nihče ne more dostopati do njega? Uptime je nekaj, kar si najboljši spletni gostitelji vedno prizadevajo povečati, tako da so spletna mesta dostopna vsem kadar koli podnevi ali ponoči. Veliko ponudnikov bo objavilo kar 99,9% garancije za čas, vendar je vedno dobro preveriti take trditve. Poiščite nekaj pripomb v spletu ljudi, ki so uporabili njihovo storitev, da bi dobili predstavo o tem, kako bo videti resničnost. Začeli smo slediti občasnim in odzivnim časom največjih ponudnikov gostovanja spletnih strani na lastni strani stanja gostovanja.

Varnostne kopije

Na vašem spletnem mestu boste verjetno imeli dragocene informacije, ki bi jih lahko izgubili. Zaradi tega je varnostno kopiranje vaših podatkov tako pomembno, zato morate vsekakor raziskati, kako pogosto spletni ponudnik varnostno kopira spletna mesta svojih strank. Ne samo to, ampak poglejte tudi njihove načine iskanja v nesrečnem primeru, če izgubite podatke, in če zaračunajo kakršno koli pristojbino za obnovitev varnostne kopije.

SSL potrdila

SSL potrdilaSSL pomeni Secure Socket Layer, to je tehnologija, ki omogoča šifriranje podatkov, ki se prenašajo med vašim spletnim mestom in obiskovalci. Tako lahko spletno mesto naredite varno in ga obiskovalcem svojih spletnih mest pokaže z zelenim ključavnico + https: // poleg vašega URL-ja v večini sodobnih brskalnikov. Včasih je bil pomemben samo za spletne trgovine ali druga spletna mesta, ki sprejemajo plačila na kraju samem. Toda v današnjih dneh je to obvezno za vsako spletno mesto tam (Google je celo dejal, da je dejavnik uvrstitve, zato celo pridobite SEO korist, če imate varno spletno mesto). Na srečo pri ponudnikih SSL, kot je Let’s Encrypt, vam ne bo treba plačati in jih lahko namestite in obnovite brezplačno. Pri pregledu gostovalnih storitev upoštevajte tiste, ki ponujajo SSL certifikate brezplačno, jaz pa bi se izognil tistim, ki vam želijo zaračunati denar za to.

Kot rečeno, obstajajo različni tipi SSL certifikatov, tisti bolj varni pa stanejo denarja. Najcenejša / brezplačna vrsta so potrdila domene (DV), sledi organizacija potrjevanja organizacije (OV) in na koncu podaljšana validacija (EV). Vrste OV in EV zahtevajo dejansko potrditev subjekta, ki želi certifikat.

Pasovna širina

Pasovna širina je pomembna za uspešnost vašega spletnega mesta, zato želite zagotoviti, da imate na voljo dovolj domene, da lahko deluje pravilno in izboljša uporabniško izkušnjo. Kadar gre za stvari, kot sta skupno gostovanje in celo gostovanje v VPS, boste morda imeli dostop do manjše pasovne širine, kot bi morda imeli druge možnosti, vendar lahko ponudnik, s katerim se boste odločili za storitev, vpliva tudi na količino pasovne širine, ki vam je dodeljena. . Preden se odločite za ponudnika, preverite, ali boste imeli potrebna sredstva.

Hitrost

Hitrost se nanaša na splošne čase nalaganja dobro optimiziranega spletnega mesta (z dobro optimiziranimi mislimo, da ne pride do prevelikega števila kode, lepo stisnjenih slik itd. – v bistvu le spletnega mesta, ki je oblikovano učinkovito). Hitrost spletnega mesta je odvisna od 3 stvari, lokacije strežnika, uspešnost strežnika (sredstva, dodeljena vašemu računu za gostovanje) in skripte po meri gostitelji so morda zgradili, da bi pospešili prikazovanje na mestu.

Hitrost strežnika

Učinkovitost strežnika je večja težava, če vam strežnik ne dodeli dovolj sredstev za sam zagon spletnega mesta, boste imeli težave. V bistvu preprosto ne poceni preveč na gostovanju (npr. Ne gre z brezplačnim gostovanjem) in moraš biti v redu. Naši top 5 gostitelji so v tem zelo dobri. Poleg tega najboljši gostitelji (na primer SiteGround) izdelajo svoje skripte za predpomnjenje, da še hitreje dostavijo vaše spletno mesto.

CDN

Lokacija strežnika je bila nekoč zelo pomembna, če je vaš ciljni trg lokalni, bi gostovanje na strežniku v ZDA zagotovo upočasnilo vaše spletno mesto dovolj, da boste opazili v smislu konverzij / potencialnih strank / prodaje. Toda danes, ko je CloudFlare brezplačen, lahko gostite skoraj kjer koli, aktivirate Cloudflare (ki je CDN ali omrežje za distribucijo vsebine, ki vaše spletno mesto streže od najbližjega vozlišča do obiskovalca vašega spletnega mesta) in dosežete spodobno hitrost, ne glede na lokacijo vašega ciljni trg. Večina spletnih gostiteljev ponuja to integracijo brezplačno.

Druge prednosti dodajanja CDN na vaše spletno mesto so manjša obremenitev lokalnega strežnika in zaščita DDOS, če ga CDN podpira.

Podpora

To je velik in z dobrim razlogom. Brez dostojne podpore je potencialna izguba prihodka / potencialnih strank / obiskovalcev itd. Lahko velika. Odzivna in učinkovita podpora lahko stvari popravi zelo hitro, kar pomeni, da bi bili izpadi spletnega mesta omejeni na minimum. Medtem ko večina najboljših gostiteljev ponuja 3 možnosti podpore, med njimi so telefon, vozovnice in klepet v živo, še vedno raje podporne vozovnice kot možnost podpore.

možnosti podpore

Medtem ko boste morda dobili hitrejši odziv po telefonu ali prek klepeta v živo, mora podporno osebje razmišljati na nogah in poskušati najti odgovor tam in tam… in da, to deluje pri večini manjših vprašanj. Če pa imate bolj zapleteno vprašanje, morda ne vedo, o čem govorite, ali ta določena oseba ni bila usposobljena za reševanje tega posebnega vprašanja itd. V teh primerih je to lažje razložiti v podpori vstopnica, priložite posnetke zaslona o tem, o čem govorite… potem bo ta vozovnica prava oseba, z jasnim pogledom, kaj je težava, ki jo bo nato mogoče rešiti.

Podporne vozovnice je tudi lažje prilagoditi samim gostiteljskim podjetjem, saj jim telefonov ali klepetalnic v živo ne bo treba stalno vnašati. Kakor koli že, želite, da je podpora odzivna in sposobna, več osebja pa ima posebno znanje na različnih področjih. Kaj je na škatli, morda ni tisto, kar na koncu dobite, kot smo ugotovili v naši primerjavi DreamHost proti Bluehostu.

Število dovoljenih domen / spletnih mest

Če menite, da boste morda želeli gostiti več kot eno spletno mesto s svojim paketom spletnega gostovanja, se prepričajte, da vam bo to ponudnik ponudil! Tudi če mislite, da boste želeli le eno spletno mesto, je vseeno dobro izbrati ponudnika, ki vam bo omogočil, če želite. Tako si lahko vedno premislite.

In to je to, morda se zdi pretirano zajeti vse točke, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse podatke za najboljše spletno gostovanje v Veliki Britaniji, tako da boste imeli enostaven pregled.

ALI

Najboljše gostovanje domen v Veliki Britaniji

V to poglavje sem vključil veliko ljudi, ki še vedno iščejo ta izraz, čeprav ga dejansko ne obstaja. Gostovanje domen je kombinacija spletnega gostovanja in registracije domen, celotnega paketa. In kot smo že opisali spletno gostovanje, bomo ta razdelek osredotočili na imena domen, kaj so in kako jih registrirati.

Registracije domen

Kaj je ime domene?

Na kratko, ime domene je berljiva različica naslova IP, ki vodi do spletnega mesta. Brez domenskih imen obiščite spletno mesto, ki ga morate vnesti v naslov IP, na primer 192.168.40.208. Imena domen se prekrivajo na vrhu naslova, zato 192.168.40.208 postane na primer vaše spletno mesto.co.uk. Imena domen lahko zakupite pri registratorjih. In ja, prav ste prebrali, ne morete dejansko kupiti domenskega imena zase, temveč ga namesto tega izposodite.

Kaj je registrar?

Registrar je podjetje, ki je pristojno za rezervacijo imen domen in jim lahko dodeli IP naslove. Sami odgovarjajo registrom, ki upravljajo TLD (ali domene najvišje ravni) in komercialno prodajo prenesejo na registratorje (in če vas zanima, koliko domen se vsako leto registrira, si oglejte naš vir statistike uporabe interneta, je precej epsko). V Veliki Britaniji je Nominet register vseh .uk domen

Kako registrirati ime domene v Veliki Britaniji

Če še nimate imena domene in ga želite pridobiti, ko se prijavite v paket za spletno gostovanje, imate srečo. Številni ponudniki spletnih gostovanj so preprodajalci registratorjev, kar pomeni, da lahko upravljajo z registracijo domenskih imen. Vse, kar morate storiti, ko se prijavite na paket gostovanja, označite polje »Potrebujem novo domeno«, vnesite želeno domeno in gostitelj bo naredil ostalo, zelo enostavno.

Če že imate spletno mesto in želite samo registrirati nekaj dodatnih, nam je všeč Namecheap, z njimi je enostavno delati in so zelo dostopni. Če pa iščete lokalnega registrarja, poskusite names.co.uk.

Izdelava spletnega mesta: Hitri nasveti

Kot ste verjetno opazili, za spletno mesto datotek spletnih mest potrebujejo dva dela, ime domene in spletno gostovanje. Če predpostavimo, da že imate oba dela, tukaj so koraki o tem, kako sestaviti spletno mesto s povezovanjem domenskega imena in spletnega gostovanja ter nameščanjem WordPress-a (ali katerega koli graditelja spletnega mesta, ki ga želite uporabiti), tako da imate spletno mesto v živo, ki ga lahko začnete urejati.

ustvarjanje spletnih strani

 1. Usmerjanje domene na vaše spletno gostovanje: Če ste domensko ime registrirali pri svojih ponudnikih spletnega gostovanja, bi to že storili za vas, če pa jih imate ločeno, to storite:
  1. Poiščite strežnike z imeni spletnih strežnikov (na primer: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), to lahko najdete v svojem pozdravnem e-poštnem sporočilu ali v njihovi dokumentaciji ali na strani v cPanelu. Ali pa jih lahko samo aks
  2. Kopirajte imena strežnikov
  3. Prijavite se v registrar in poiščite nastavitve DNS ali imena strežnika za domeno, ki jo želite povezati
  4. Prilepite strežnike z imeni v polja z imenom strežnika in pritisnite na posodobitev, shranjevanje, izvedbo ali kakršno koli dejanje za njihovo shranjevanje.
  5. Počakajte nekaj ur.
 2. Namestite WordPress: Večina ponudnikov spletnih gostovanj (če na tem mestu še niso vsi) bi morala imeti na nadzorni plošči namestitvene programe za WordPress v enem kliku. Če gostitelj uporablja cPanel, ga boste našli tam. V nasprotnem primeru poglejte v razdelku za podporo in dokumentaciji gostiteljev.
 3. Veste, da imate spletno mesto v živo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko naj bi stalo gostovanje spletnega mesta?

Stroški gostovanja spletnega mesta so odvisni od nekaj dejavnikov, glavni dejavnik pa so potrebe vašega spletnega mesta. Če ustvarjate osebni blog ali poslovno spletno mesto, bo izbira načrta gostovanja v skupni rabi od približno 3 do 6 funtov na mesec delovala povsem v redu. Če nameravate graditi množično trgovino za e-trgovino ali želite gostiti spletne aplikacije, ki so obsežne z viri, je bolje, da poiščete namenski strežnik ali VPS, ki lahko porabi 100 £ na mesec.

Kako lahko brezplačno gostim svojo spletno stran?

Svoje spletno mesto lahko gostite brezplačno, če ga gostite lokalno v računalniku ali če uporabljate storitev drugih proizvajalcev, kot sta wordpress.com ali blogger.com. Obe omogočata brezplačen načrt, ki vam omogoča, da sestavite osnovno spletno mesto na poddomeni njihove glavne domene, kot je myblog.wordpress.com.

Lahko gostim svoje spletno mesto v Googlu?

Praktično ne, Google ni ponudnik gostovanja. Google Sites lahko uporabljate za ustvarjanje brezplačnega spletnega mesta, vendar se ta več uporabljajo kot orodje za sodelovanje podjetij. Na spletni strani blogger.com imajo tudi storitev z imenom Blogger, ki bi bila bolj primerna za izdelavo osebnih spletnih mest (čeprav obstajajo omejitve glede tega, kar lahko oblikujete pametno).

Kaj je najboljše spletno gostovanje za majhno podjetje?

Po našem mnenju je najboljši gostitelj za mala podjetja tisti, ki ponuja brezplačne SSL certifikate, ima strežnike po vsem svetu in ima veliko varnost, da vse nemoteno deluje. Oglejte si naš najboljši seznam spletnih gostovanj za več informacij.

Kako izbrati ponudnika spletnega gostovanja?

Najboljši način za izbiro spletnega gostitelja, ki ustreza vašim potrebam, je, da najprej zapišete, kakšne so te potrebe. Večina ljudi samo potrebuje ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja hitro gostovanje (po možnosti s strežnikom v Veliki Britaniji), nemoten sistem nastavitev in 24/7 odzivno podporo. Oglejte si našo primerjavo na strani za več podrobnosti in druge dejavnike, ki sodelujejo pri iskanju dobrega gostitelja spletnega mesta.

In to je to za to veliko vodilo, upam, da je pomagalo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector