Najboljše storitve spletnega gostovanja

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (za gostovanje naših strank, + imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo ��), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj določa najboljšega ponudnika spletnega gostovanja.


Pregledali smo vse naše račune gostovanja, analizirali, kateri spletni gostitelji delujejo dobro in kateri ne (in zakaj). Potem smo se odločili, da sestavimo to množično primerjalno stran, da delimo, kar smo našli, uživamo!

Za hitro napotitev na podlagi naših pregledov so to 5 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja za leto 2020:

 1. Hostinger – najboljši na splošno
 2. SiteGround – Izvleček
 3. HostPapa – odličen cenovno dostopen spletni gostitelj
 4. Cloudways – najboljša storitev gostovanja v oblaku
 5. A2 gostovanje – odlično za gostovanje pri prodajalcih

Contents

Zakaj je pomembno spletno gostovanje!

Kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani.

Naj bo hitrost spletnega mesta  na primer, ali ste vedeli, da 1-sekundna zamuda pomeni, da se je število ogledov strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo vsako sekundo, ko se vaše spletno mesto še vedno nalaga, zato je izkušeno in kakovostno usmerjeno spletno mesto ponudnik gostovanja je pomemben!

Na srečo za nas je industrija spletnih gostovanj dokaj konkurenčna, saj se večina ponudnikov nenehno trudi premagati drug drugega glede cene, kakovosti in podpore! To je za nas odlično, saj imamo veliko možnosti, ko gre za izbiro spletnega gostitelja.

spletno gostovanje raziskav

Poleg gostovanje primerjalne tabele spodaj bomo podrobneje preučili tudi posamezne preglede spletnih strani.

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja 0,99 USD (90% popust – nižji od 9,99 USD) 10 GB

 • Zelo cenovno ugodno
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Globalno omrežje strežnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Gostovanje pregled
site2 3,95 USD (67% popust, nižje od 11,95 USD) 10 GB
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Strelo hitro
 • Velika podpora!
 • Globalni strežniki
SiteGround Pregled
Logotip HostPapa 2,95 USD (znižanje s 7,99 $ – Ekskluzivni popust MangoMatter) 100 GB
 • Zelo cenovno ugodno!
 • Veliko podpornih možnosti
 • Odlična predstava
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
HostPapa Pregled
cloudwayslogo 7 dolarjev 20 GB
 • Spremenjeno gostovanje v oblaku.
Pregled oblakov
A2HostingLogo 3,92 dolarja Neomejeno
 • Poceni
 • Neomejeno prostora na disku!
A2 gostovanje pregled

10 najboljših pregledov spletnega gostovanja za leto 2020

1. Hostinger – Najboljši na splošno

Logotip gostitelja
Spletno mesto: www.hostinger.com
Cena: 0,99 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Live Chat
Globalni doseg: Da

Hostinger je eno najhitreje rastočih spletnih ponudnikov gostovanja in z dobrim razlogom. Uspeli so ponuditi noro visoko kakovostne storitve gostovanja, za del stroškov v primerjavi z večino njihovih konkurentov.

Ni čudno, da se je od svojih začetkov leta 2004 prijavilo več kot 29 milijonov uporabnikov. Za samo 0,99 USD / mesec dobite 10 GB prostora na disku SSD, brezplačen SSL, njihovo podporo 24/7/365 za podporo strankam in še nekaj brezplačnih. Vrednost, ki jo ponujajo, je zelo impresivna!

Zelo nam je všeč, kako so strukturirali postopek za ustanovitev novega računa, in to so najbolj gladke nastavitve, ki smo jih doživeli doslej. Koraki se neopazno pretakajo v naslednje, dokler ne prejmete spletnega mesta v živo z nameščenim WordPressom (in dejansko optimiziranim za WordPress) ter pripravljeni za nalaganje vsebine in slik..

To je zelo dobro premišljen postopek vkrcanja!

Kar zadeva zmogljivost, poleg njihovih 7 (!) Lokacij strežnikov po vsem svetu uporabljajo trde diske SSD, predpomnjenje na ravni strežnika, zaščito DDOS, vtičnik za predpomnjenje po meri, 99,9% uptime itd. In če to resnično želite iztisnite vsako košček hitrosti s svojega spletnega mesta, dodajte CDN in ste zlati, ne glede na to, od kod prihajajo vaši obiskovalci.

Njihovi strežniki so v ZDA, Singapurju, Veliki Britaniji, na Nizozemskem, v Litvi, Braziliji in Indoneziji.

Ponujajo naslednje vrste gostovanja: skupno gostovanje (ki ga potrebujejo večina ljudi), VPS, gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu in gostovanje po e-pošti. In v primeru, da ga potrebujete, prodajajo tudi imena domen, vse na enem mestu za vse potrebe vašega spletnega mesta.

Njihovi načrti za skupno gostovanje se začnejo šele 0,99 USD na mesec (90% popust trenutno). V naši knjigi ponujajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja!

Prednosti

 • Zelo enostavno za namestitev
 • Odlična predstava
 • Super cenovno
 • Globalno omrežje strežnikov

Slabosti

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up

Logotip SiteGround
Spletna stran: www.siteground.com
Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

SiteGround je ogromen igralec v industriji gostovanja. Od njihove super odzivne podpore strankam, ki ima povprečni odzivni čas 10 minut na vozovnicah za podporo, do njihovih nastavitev strežnika, optimiziranih za WordPress, zaradi katerih je WP zelo nemoten, poznajo svojo obrt!

Tako kot večina ponudnikov spletnih gostovanj ponujajo nekaj lepih brezplačnih ponudb, kot so SSL, brezplačna imena domen in brezplačne prenose spletnih mest.

Priporočamo jih tudi s strani WordPressa (zelo malo gostujočih podjetij lahko to trdi! Seveda se lahko lotijo ​​skoraj katerega koli sistema za upravljanje z vsebinami ali orodja za izdelavo spletnih mest, ki jih povlečete).

Kar zadeva uspešnost, ne ponujajo samo gostovanja SSD za večje hitrosti in poskrbijo, da imajo vsi dovolj strežniških virov, ampak so celo zgradili vtični vtični predpomnilnik za WordPress spletna mesta, imenovana SuperCacher, da čim hitreje strežejo na vaša spletna mesta.

Če se vaš ciljni trg nahaja v tujini, imajo na voljo tudi podatkovne centre v Veliki Britaniji, NL (Nizozemska) in SG (Singapur). Tako kot Hostinger, tudi oni ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja in imajo 99,9-odstotno garancijo.

Njihova varnost si zasluži tudi vzklik, saj so zgradili varnostni sistem po meri, ki nenehno pajka po spletnih mestih in spremlja morebitne grožnje, s čimer zagotavlja, da vsi strežniki in račun ostanejo čim bolj čisti..

Imajo 3 načrte gostovanja. Njihov najcenejši skupni gostovalni načrt se začne samo 3,95 USD na mesec (67% nižje od običajne cene)!

Prednosti

 • Uporabniku prijazno
 • Impresivne varnostne značilnosti
 • Več podatkovnih centrov po vsem svetu
 • Priporoča WordPress
 • Odlična predstava

Slabosti

 • Stroški obnove so nekoliko visoki

3. HostPapa – odličen cenovno dostopen spletni gostitelj

Logotip HostPapa
Spletno mesto: hostpapa.com
Cena: 2,95 USD
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

Medtem ko bi njihovo trženje lahko uporabilo nekaj dela, so storitve, ki jih ponuja Hostpapa, vrhunske! 100 GB prostora za samo 2,95 USD je zelo dober posel, vsekakor glede na raven podpore strankam, ki jo dobite, in celo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Seveda imajo namestitvene programe v enem kliku za vse svoje najljubše ustvarjalce spletnih strani ali sisteme za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Joomla itd. Prav tako dobite brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in brezplačno selitev spletnega mesta s starega gostitelja, če potrebno. Če morate ciljati na čezmorski trg, kot sta Evropa ali Azija, lahko preprosto vključite CloudFlare CDN za spodobne čase nalaganja, ne glede na to, kje so vaši obiskovalci. Njihov produktivni čas je prav tako zelo zanesljiv, saj skoraj nima izstopa.

Podpora strankam deluje 24/7 in je precej odzivna, vsekakor glede na nizke stroške! Pomagajo si lahko tudi pri migracijah na spletnem mestu.

Kar zadeva storitve spletnega gostovanja, HostPapa ponuja skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS gostovanje in gostovanje WordPressa, pa tudi storitve spletnega oblikovanja, G Suite in integracijo podpore za Office 365. Resno, če imate proračun, vas ne bodo izneverili.

Njihovi skupni gostovalni paketi se začnejo pri 2,95 USD na mesec.

Prednosti

 • Veliko prostora na disku
 • Dodatne storitve
 • Dobra podpora 24/7
 • Brezplačno ime domene
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • N / A

4. Cloudways – najboljša storitev gostovanja v oblaku

Logotip Cloudways
Spletno mesto: www.cloudways.com
Cena: 10 USD
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Cloudways gostiteljstvo v oblaku prevzame na naslednjo raven! Skoraj takojšnje razmestitve in velika nadgradljivost … s precej odzivno tehnično podporo na vrhu.

S 25+ podatkovnimi centri, dobro uporabniško izkušnjo, odličnimi zmogljivostmi in uptime prek spletnih strežnikov Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr in KYUP … ti fantje na novo definirajo industrijo gostovanja v oblaku.

Če govorimo o uspešnosti, razlog, zakaj so tako dobri v tem, ni le v tem, da uporabljajo nekaj najboljših ponudnikov tam in podpirajo stvari, kot so PHP7, podprti strežniki HTTP / 2 in gostovanje SSD. Vgradili so tudi nekaj sistemov po meri, da še bolj izboljšajo delovanje, poleg svoje odlične nadzorne plošče po meri. Za spletna mesta WordPress imajo vtičnik za predpomnjenje Breeze, nato pa za ustvarjalca spletnih mest Magento imajo vgrajen predpomnilnik celotne strani. Definitivno vedo, kaj počnejo!

Na varnostni strani so tudi zelo impresivni. Z namenskimi požarnimi zidovi in ​​dvofaktorno overitvijo jemljejo varnost zelo resno.

Njihov najcenejši načrt spletnega gostovanja se začne pri 7 USD na mesec.

Prednosti

 • Visoko zmogljivo gostovanje v oblaku
 • Zelo razširljiv
 • Podatkovni centri po vsem svetu

Slabosti

 • Potrebnih je več tehničnih znanj

5. A2 gostovanje – odlično za gostovanje pri prodajalcih

Logotip gostovanja A2
Spletno mesto: www.a2hosting.com
Cena: 3,92 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

A2 gostovanje je zelo podobno tako SiteGround kot Hostinger… hitri strežniki, globalni doseg, odlična podpora, neomejen prostor na disku. In čeprav nimajo uradnega priporočila za WordPress, so optimizirani za WordPress.

Medtem ko so njihovi osnovni načrti dokaj hitri in ponujajo čiste dodatne, kot so brezplačen SSL certifikat, brezplačno skeniranje morebitnih kramp, brezplačni prenosi spletnega mesta, več lokacij strežnika itd. Vse to, seveda ob 99,9-odstotni garanciji za čas.

Turbo načrti so tam, kjer stvari res postanejo zanimive. Turbo načrtuje ne le manj uporabnikov na spletnem strežniku, v osnovi daje več strežniških virov na račun, ampak ponuja tudi precej agresiven sistem predpomnjenja z različnimi predpomnilniškimi rešitvami za večje graditelje spletnih mest, kot sta WordPress in Magento.

A2 gostovanje ponuja različne vrste spletnega gostovanja, od skupnega gostovanja, gostovanja WP in gostovanja preprodajalcev, do VPS in namenskih načrtov gostovanja.

Ponujajo tudi 3 pakete gostovanja, njihov najcenejši načrt spletnega gostovanja se začne šele ob začetku 3,92 USD na mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

Prednosti

 • Strežniki v ZDA, Evropi in Singapurju (SG je odličen za NZ mesta)
 • Neomejen prostor na disku
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

Slabosti

 • N / A

6. GreenGeeks – Best Green Web Hosting

Logotip GreenGeeks
Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena: 2,95 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Greengeeks ima več podatkovnih centrov po vsem svetu, zelo dobro podporo in celo nudi neomejeno pasovno širino in prostor na disku z vsakim načrtom. GreenGeeks razlikuje od tega dajejo svojo vetrino 3-krat nazaj v omrežje s pomočjo vetrne energije, kar je precej neverjetno!

Kar zadeva posebne funkcije, ki veljajo za njihove storitve spletnega gostovanja. Kot smo že omenili, ponujajo neomejeno prostora na disku tudi v najosnovnejšem načrtu, nudijo 24/7 podporo strankam, nudijo 99,9-odstotno jamstvo za čas delovanja omrežja in podobno kot SiteGround, 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni! V pomoč so tudi, ko gre za selitve na spletna mesta.

Ko gre za zmogljivost, dosegajo največjo hitrost, saj ponujajo gostovanje SSD, brezplačno integracijo CDN z Cloudflare, HTTP / 2 in PHP7 podporo. Zgradili so celo svoj sistem predpomnjenja, imenovan PowerCacher, da bi dosegli čim večjo zmogljivost.

Kar zadeva načrte gostovanja, ponujajo običajno skupno gostovanje, gostovanje v WordPressu in gostovanje pri preprodajalcih.

Njihov najcenejši gostiteljski načrt se začne šele 2,95 USD na mesec (nižje od 9,95 USD).

Prednosti

 • Super zelena
 • Neomejen prostor na disku
 • Več podatkovnih centrov po vsem svetu
 • Dobra storitev za stranke

Slabosti

 • N / A

7. Bluehost – odličen spletni strežnik za začetnike

Logotip Bluehosta
Spletna stran: www.bluehost.com
Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

V zadnjih nekaj letih je Bluehost doživel burne čase. Bili so na vrhu svoje igre, nato pa jih je EIG (vzdržljivostna mednarodna skupina) kupil, stvari so šle navzdol, ocene kupcev niso bile več zelo pozitivne… a kot pred dvema letoma zelo poskušajo stvari spremeniti, in zdaj hrbet z dostojnim gostovanjem, odličnim servisom za stranke in nekaj dobrimi zmogljivostmi. So zelo znane in jih danes uporablja veliko spletnih mest.

Njihova nedavna prizadevanja so jim ponovno prinesla mesto v naši primerjavi spletnega gostovanja! Kar zadeva storitve gostovanja, ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, WP gostovanje, VPS in namensko gostovanje. Vse skupaj ima običajne funkcije in veliko uptime.

Še posebej so dobri z gostovanjem spletnih mest WordPress in imajo dodatne funkcije gostovanja, posebej za namestitve WP, da bi zagotovili čim bolj nemoteno delovanje.

Kar zadeva podporo strankam, imajo na voljo vse, od velike baze znanja, podpornih vozovnic, klepetanja v živo, telefonske podpore in celo video vadnic za vsak primer. Izdelali so tudi nadzorno ploščo po meri, ki je dokaj enostavna za uporabo.

Njihovi načrti za spletno gostovanje se začnejo na 3,95 USD na mesec.

Prednosti

 • Izkušeni
 • Konkurenčne cene
 • Veliko prostora na disku

Slabosti

 • Kamniti sloves

8. HostGator – gostitelj spletnih strani velike vrednosti

Logotip Hostgatorja
Spletno mesto: www.hostgator.com
Cena: 2,75 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice

HostGator je veteran panoge, starejši so in imajo veliko kupcev. So tudi zelo dostopne, vendar se prikaže, ko uporabljate njihove storitve. Vse je v redu, ni slabo, ni super, samo ok.

Potem pa znova, če pogledamo njihove lastnosti gostovanja, neomejen prostor na disku za samo 2,75 dolarja na mesec, ni nič hudega. Ponujajo tudi brezplačen SSL, brezplačno domeno za eno leto, in zagotavljajo 99,9% uptime strežnika.

Podpora je tudi dovolj spodobna, z možnostmi za telefon, klepet v živo in vstopnice za podporo. Na voljo imajo tudi tono video vadnic, da bodo vaše izkušnje čim lažje.

HostGator ima naslednje načrte za gostovanje spletnih strani: skupno gostovanje (z gostovanjem v cpanelu), gostovanje v WordPressu, gostovanje v oblaku, preprodajalec, VPS in namenski strežniki.

Imata tudi 2 spletna strežnika v ZDA in enega v Indiji.

Njihovi skupni načrti za spletno gostovanje se začnejo šele 2,75 USD na mesec.

Prednosti

 • Poceni
 • Dostojna vrednost
 • Neomejen e-poštni naslov

Slabosti

 • Nižje kakovosti storitev
 • Varnost je lahko boljša

9. Gostovanje z brskanjem – odlično za poslovna mesta

logotip gostovanja inmotion
Spletno mesto: www.inmotionhosting.com
Cena: 6,39 $
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

Gostovanje InMotion že nekaj časa obstaja, znani so po kakovostnem poslovnem gostovanju (z 99,99-odstotno garancijo za čas upodabljanja !!). In čeprav prihajajo z višjo ceno, je kakovost njihovih storitev gostovanja zelo dobra, prav tako tudi njihova podpora.

Če imate kakršne koli težave, jih lahko kontaktirate po telefonu, podpornih vozovnicah, klepetu v živo in po potrebi celo po skypeu.

Če začnete po spletu gledati njihove ocene uporabnikov, je zelo impresivno, kako zelo so jim všeč.

Kar zadeva možnosti gostovanja, InMotion ponuja skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS gostovanje, namenske strežnike in specializirano gostovanje v WordPressu.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 6,39 USD na mesec.

Prednosti

 • Kakovostne storitve
 • Dober ugled
 • Trdno jamstvo za uptime

Slabosti

 • Draga

10. WP Engine – Upravljanje WordPress gostovanja

wpengine logotip
Spletna stran: www.wpengine.com
Cena: 35 dolarjev
Prostor na disku: 25k omejitev za obiskovalce
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Če pravzaprav iščete zelo kakovostno vodeno gostovanje WordPress-a za ZDA, je WP Engine tisto, kar potrebujete! So vodilni na trgu, ko gre za gostovanje mest WordPress (nobenega drugega graditelja spletnih mest), in z dobrim razlogom (čeprav so tad dragi). Imajo vgrajen sistem za predpomnjenje po meri, s katerim lahko hitro strežejo strani (imenovane EverCache), v kombinaciji s svojim CDN pa so najhitrejše podjetje za gostovanje WordPressa okoli! Imajo tudi nadzorno ploščo po meri, ki nudi odlično uporabniško izkušnjo.

Njihova 24/7 tehnična podpora je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Poleg tega skrbijo tudi za kakršne koli posodobitve za jedro programa WordPress, tako da vam ni treba skrbeti. Ko gre za večjo posodobitev, spletno mesto najprej preizkusijo pred posodabljanjem, da se prepričajo, da se nič ne zlomi, vrhunska storitev. Imajo tudi sprotno zaznavanje groženj v realnem času, veliko uptime, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celotno spletno mesto popravili brezplačno, če se bo ta vdrl… nič čudnega, da so njihove ocene uporabnikov tako pozitivne!

Vse našteto več kot upravičuje cenovno ceno in mesto v naši primerjavi s spletnim gostovanjem! Zanima vas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec.

Prednosti

 • Več podatkovnih centrov po vsem svetu
 • Super specializirana podpora
 • Visokozmogljivo

Slabosti

 • Cena

Kako najti najboljše ponudnike spletnih strani za gostovanje

Ko gre za izbiro kakovostnega spletnega gostitelja za vaše spletno mesto, je pomembno razumeti, da lahko izbirate med številnimi vrstami.

Spodaj ponujamo razlago ključnih vrst možnosti spletnega gostovanja ter njihovih glavnih prednosti in slabosti ter podrobneje podrobnosti o funkcijah, na katere želite biti pozorni, da lahko ustvarite svojo najboljša primerjava spletnega gostovanja in na koncu najdete popolnega gostitelja, na katerem boste lahko izdelali svoje spletno mesto.

Če pa še niste registrirali svojega imena domene, lahko to stori tudi veliko gostiteljev. Kot rečeno, naš najljubši registrar je Namecheap, že dlje časa so naokoli in so zelo dostopni. Celoten postopek izdelave spletnih strani je dokaj enostaven, veliko ljudi danes gradi svoje lastne spletne strani (samo poglejte si našo spletno stran s statistiko, da bi dobili idejo, to je neverjetno)… samo korak za korakom.

Ameriško spletno mesto, ki gosti prenosnik

Vrste gostovanja spletnih strani

Skupno gostovanje

S skupnim gostovanjem v bistvu na več spletnih mestih gostuje en sam strežnik, ki ga nadzira sistemski skrbnik. Običajno ponujajo različne možnosti, kot so gostovanje v sistemu Windows ali Linux, gostovanje Java in PHP. Poleg tega boste našli, da jih je veliko, ki imajo namestitvene programe za glavne sisteme za upravljanje vsebine, kot so WordPress, Joomla, Drupal itd..

skupno gostovanje

Prednosti: Skupno gostovanje je najcenejši načrt gostovanja, ker bo več računov uporabljalo isti strežnik in s tem razdelilo stroške. Uporabnikom je tudi prijazen, saj za njegovo uporabo ni potrebno veliko znanja.

Slabosti: Žal je deljeno gostovanje zaradi svoje skupne narave lahko precej nezanesljivo. Tekmujete za omejen nabor virov in funkcij z več drugimi računi, tako da bo vaše spletno mesto lažje upočasniti ali celo vdreti v primerjavi z drugimi možnostmi gostovanja.

VPS gostovanje

VPS pomeni Virtual Private Server. V bistvu gre za sredino med deljenim in namenskim gostovanjem strežnikov (in odlično deluje za strežnike iger; najboljše Minecraft strežnike, ki gostujejo, so zgrajene z VPS). Pomislite na skupnega gostitelja strežnika s particijami med računi, ki zagotavljajo dodatno zasebnost in funkcije.

Prednosti: Stroški so precej srednji. Plačate nekoliko več kot skupno gostovanje, vendar vam to daje dodatno svobodo, fleksibilnost in varnost. Še vedno dobite podporo s strani skrbniške ekipe, vendar imate več nadzora kot običajni gostitelj v skupni rabi.

Slabosti: Nezanesljiv ponudnik internetnih storitev bi lahko prodal prostor za več denarja in pustil račune nasedle brez prostora za strežnik. Na vaši strani je potrebno tudi nekoliko več vzdrževanja kot pri skupnem gostovanju.

Gostovanje namenskega strežnika

Namenski strežnik je vse vaš. Imate vse pravice in odgovornosti do nje. Svoboda pa prinaša višje denarne stroške in delovno intenzivnost.

Prednosti: Nikoli vas ne bo upočasnilo ali drugače vplivalo nihče drug, ker je strežnik samo vaš! In ker je vaš, to pomeni, da je vaše, da prilagodite, vendar se počutite tako nagnjeni.

Slabosti: Odgovornost za prilagajanje je odvisna od vas, zato je potrebno malo več znanja in izkušenj. Ne le da zahteva pametne nastavitve, ampak tudi višjo ceno.

Gostovanje v oblaku

Gostovanje v oblaku je še ena možnost nekje vmes med namenskim in skupnim gostovanjem. Hosting v oblaku razdeli svoje vire na več povezanih vseh strežnikov (kot pajkova mreža) in jih po potrebi posreduje v račune. To pospeši stvari in zagotavlja varnost v primeru, da en strežnik ne deluje.

Prednosti: Prilagodljivost za merjenje je velika prednost, ki jo lahko zagotovi gostovanje v oblaku. To pomeni, da če vaše podjetje hitro raste, se bo vaš strežnik povečal z njim. To je tudi izdelek, ki vam je na voljo takoj, ko ga potrebujete, saj stalno obstaja v takšni ali drugačni obliki v oblaku. To je razumna cena in zelo dobro deluje za račun z nizkim številom zaposlenih.

Slabosti: Ker je v tem zaupljivem oblaku tako centralizirano, če imate težavo z oblakom, ste skoraj nemočni. Ponovno lahko zaradi komponente za shranjevanje v oblaku dostopate do datotek le prek interneta. Če se ne morete povezati, ne morete dobiti dostopa. Prilagodljiva gumijasta proga, ki jo ponuja, lahko vsak mesec pride tudi z “gumijastim trakom”.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev je nekakšna različica gostovanja v skupni rabi. Podjetje vzame paket od nadrejenega gostiteljskega podjetja, pakete ali pakete po želji in ga proda na druge račune kot svoje.

Prednosti: Prihrani vam težave, ker je na koncu odgovoren nekdo drug. Če se želite zanesti na druge, je to morda dobra rešitev za vas.

Slabosti: Vendar stranka, ki je prodala gostitelja, morda ni strokovnjak za to. Kot odjemalec boste verjetno imeli dostop le do njih, tako da se boste morda znašli v težkem položaju, če bo šlo kaj narobe. Zaradi tega je treba upoštevati samo zaupanja vredno in preverjeno podjetje za nadaljnjo prodajo.

Upravljavec WordPress gostovanja

To je vrhunsko gostovanje, osredotočeno na WordPress, s strokovnim podpornim tehničnim osebjem za WP. Upravljani gostitelji WP imajo ponavadi zelo dobro optimiziran niz strežnikov, posebej zasnovan okoli čim hitrejšega izvajanja WordPress-a. Cene se običajno izračunajo na podlagi števila obiskovalcev, ki jih dobite na mesec, namesto na diskovnem prostoru kot običajni spletni gostitelji.

Prednosti: Vedno boste na tekočem z najnovejšimi funkcijami in vtičniki, ker je WordPress vedno v ospredju novih stvari v svetu gostovanja. Hitro bodo pospešili vašo hitrost in vas zaščitili, če se bo kaj zrušilo. Ekipa vas ne bo samo obveščala, ampak bo tudi varovala vaše podatke in bila na voljo za morebitne težave.

Slabosti: Cena je ponavadi prva stvar, ki nekoga izklopi. Večja kot je spletna stran in obseg nje, več vam bo zaračunano. Prav tako imate nekoliko manj nadzora nad prilagajanjem spletnega mesta (saj upravljani gostitelji ponavadi imajo seznam nedovoljenih vtičnikov … za ohranjanje optimalne učinkovitosti).

Funkcije spletnega gostovanja, ki jih morate pregledati

Zdaj, ko veste, kakšno vrsto spletnega gostitelja iščete, boste želeli preučiti vsako možnost za funkcije, ki jih potrebujete.

V drugih primerjavah uporabljamo iste dejavnike, kot so:

 • spletno gostovanje Avstralije
 • gostovanje spletnih strani v Kanadi
 • spletno gostovanje Singapur
 • NZ spletno gostovanje
 • spletno gostovanje Indija
 • Spletno gostovanje v Veliki Britaniji
 • spletno gostovanje Malezija
 • gostovanje Irske
 • spletno gostovanje Pakistana
 • Melhor hospedagem de sites Brasil
 • spletno gostovanje Indonezija

Če razvrstite naslednje vidike, kolikor je najpomembnejše, boste iskanje zožili na vrhunske ponudnike spletnih strani, ki ponujajo pravi paket za vas.

Ugotovite, za kaj želite porabiti svoj denar: ali je pasovna širina, podpora, dodatne domene ali morda prostor za shranjevanje?

Po drugi strani določite, za kaj NISO vredno, za kar boste porabili denar. Če ne potrebujete namenske podpore, izberite paket, ki vam omogoča prilagodljivost in dovoljenje za opravljanje vseh del!

Preučimo pomembne vidike izbire dobre storitve gostovanja, da ne začnete nobenih težav, ko začnete ustvarjati spletno mesto.

Lokacija in hitrost strežnika

Geografska lega strežnika je pomembna, ker bližje kot je strežnik, manj razdalje in manj obročkov bodo morale preiti informacije, da pridete do vas in tistih, ki uporabljajo vaše spletno mesto. V preteklosti, čim dlje je bil strežnik od vaših obiskovalcev, počasneje se je vaše spletno mesto nalagalo za te obiskovalce.

zemljevid lokacije strežnika

Te težave pa lahko danes precej enostavno rešite tako, da omogočite CDN ali omrežje za distribucijo vsebine. CDN je porazdeljeno omrežje strežnikov po vsem svetu, ti strežniki ali vozlišča lahko predvajajo predpomnjeno različico vašega spletnega mesta iz vozlišča, ki je najbližje obiskovalcu, ki poskuša dostopati do spletnega mesta. Tako lahko svoje spletno mesto gosti v ZDA, saj obiskovalci iz Azije še vedno lahko hitro naložijo spletno mesto.

Cloudflare je eden teh CDN-jev in je brezplačen! Večina spletnih gostiteljev ima celo enostaven namestitveni program za Cloudflare z enim klikom, zato vsekakor bodite pozorni na to.

Prostor na disku

Prostor na disku je prostor za shranjevanje datotek v zaledje (stvari, kot so datoteke HTML, e-pošta, slike in skripti). V bistvu je shranjevanje omara za spletno mesto. Preden se prijavite na storitev gostovanja, se boste morali zavedati razpoložljivega prostora za shranjevanje, ker ko je omarica za polnjenje polna, je to to (čeprav jo lahko po potrebi nadgradite).

Poskrbite, da bo za vas zdaj in v prihodnosti dovolj prostora in poskusite in uporabite gostitelja, ki uporablja pogone SSD, saj so veliko hitrejši od tradicionalnih.

Medtem ko večina gostiteljev dovoljuje več e-poštnih računov / e-poštnih naslovov pod enim računom gostovanja, lahko e-poštna sporočila precej hitro zapolnijo vaš prostor na disku, zato razmislite o uporabi nekaj podobnega Gmaila za obdelavo e-poštnih sporočil..

SSL potrdila

Varnost je v teh dneh velika, hekerji pa se trudijo, da bi silijo na katero koli spletno mesto. Tudi Google je uporabo certifikatov SSL vključil v to, kako razvrščajo spletna mesta v svojih rezultatih, pri čemer imajo varna spletna mesta rahlo prednost pred nezanesljivimi spletnimi mesti. SSL pomeni Secure Sockets Layer; to je varnostna tehnologija za ustvarjanje šifrirane povezave med strežnikom in odjemalcem ali obiskovalcem, ki podatke, ki se prenašajo varne od slabih akterjev, ohranja..

SSL potrdila

Včasih je veljalo, da so samo spletna mesta, ki sprejemajo kreditne kartice ali podatke o plačilu, morala imeti veljavno potrdilo SSL, danes pa je to za skoraj vsako stran nujno. Na srečo nam podjetja, kot je Let’s Encrypt, brezplačno posredujejo SSL certifikate. Večina najboljših spletnih gostiteljev tam ima tudi namestitveni program z enim klikom, s katerim lahko spletno mesto varno namestite s certifikatom.

Občasni čas

Se sprašujete, kako zanesljiv bo vaš gostitelj? Uptime je fantastičen način za merjenje tega! Podaljšanje časa spletnega mesta je odstotek, ki kaže, kako dober je ponudnik, da vse uspešno deluje.

Če gostitelj zahteva 99-odstotno garancijo za čas, se bo to morda zdelo popolno! Ampak upoštevajte 1%. En odstotek v enem letu lahko pomeni nekaj dni zastoja za vašo spletno stran. Dnevi izpadov enaka izgubi dostopa in s tem izgubi dohodek, vendar storitev še vedno plačujete. Torej je negativni prostor odstotka nadomestitve nekako takšen, kot vas bo stalo, ko strežnik ne deluje. Začeli smo slediti skupnim časom uptime in odzivom za največja podjetja za spletno gostovanje na naši strani s statusom gostovanja.

Poiščite najvišji odstotek, ki ga lahko najdete, in se prepričajte, da se držijo garancije za uptime in vam lahko zagotavljajo.

Podpora

To je eden pomembnejših dejavnikov, ki smo jih upoštevali v naši primerjavi za spletno gostovanje.

Upoštevajte:

 • Koliko veste o oblikovanju spletnega mesta, vzdrževanju in posodabljanju.
 • Koliko se boste morali zanesti na skupino za podporo, ki bo storila takšne stvari, kot so oblikovanje, vzdrževanje in posodabljanje spletnega mesta.

Verjetno je, da padete na en ali drug del spektra.

možnosti podpore

Če ne potrebujete veliko podpore in lahko sami obvladate odgovornost, lahko verjetno zmanjšate stroške tako, da izberete možnost, ki ne nudi veliko podpore. Če boste to potrebovali za vas, poiščite zanesljivo skupino za podporo, ki bo kos vsem, kar boste potrebovali. (In pripravite se plačati za podporo.)

Varnostne kopije

Preverite, kakšne možnosti varnostnih kopij ponuja vaš gostitelj po izbiri. Dobra varnostna kopija se bo redno izvajala in jih je treba hraniti na različnih lokacijah, če ima eno območje okvaro.

Če redno in varno varnostno kopiranje podatkov ne more biti resnično slab dan in veliko izgubljenih podatkov. Ne tvegaj. Dnevne varnostne kopije so očitno najboljše.

Pasovna širina

Pasovna širina je stopnja prometa in prenosa podatkov, s katero lahko vaše spletno mesto v enem trenutku poskrbi. Če spletno mesto za gostovanje ponuja visoko raven pasovne širine, bo verjetno precej dobre kakovosti. Če ponujajo le malo, se morda ne boste zanašali nanje. Če vaše podjetje meri, kot je tudi vaše spletno mesto, želite, da se bo pasovna širina hitro prilagodila takemu toku.

Sledenje prometa na spletnem mestu nekaj mesecev je dober način za določitev pasovne širine, ki jo boste potrebovali. Če uporabite to številko kot osnovno črto, pustite prostor za rast vašega spletnega mesta. To vam bo prihranilo stres v prihodnosti, če boste videli prometne težave.

Število dovoljenih domen / spletnih mest

Če nameravate ustvariti več spletnih mest, poskrbite, da bo to mogoče prek gostitelja, ki ga izberete. Če se prijavljate za prodajo na enem mestu, se boste morali še več prijaviti, če boste želeli ustvariti novo ali dodatno spletno mesto.

Če veste, da se bo na obzorju kmalu pojavilo več spletnih mest ali če potrebujete nekaj domen takoj zunaj netopirja, lahko nadaljujete in odpravite možnosti gostovanja, ki vas omejujejo na eno. Poiščite možnost računa, ki omogoča več domen.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je najbolj varno spletno gostovanje?

Najbolj varni ponudniki spletnega gostovanja so tisti z vgrajenimi varnostnimi sistemi na strani strežnika. Te lahko obsegajo od dnevnih pregledov zlonamerne programske opreme in integriranega WAF, do dnevnih varnostnih kopij in še več. SiteGround je zelo varen.

Kako izbrati ponudnika spletnega gostovanja?

Izberete dobrega ponudnika spletnega gostovanja s primerjanjem funkcij več podjetij za spletno gostovanje, zgornji vodič vam bo pomagal ugotoviti, kaj so najpomembnejše funkcije in na kaj morate biti pozorni pri iskanju odličnega spletnega gostitelja.

Ali lahko gostim lastno spletno mesto?

Tehnično gledano lahko na svojem računalniku lokalno gostujete svoje spletno mesto, vendar se bo to mesto ustavilo v trenutku, ko računalnik izklopite. Lokalna kopija spletnega mesta je priročna za preizkušanje novih funkcij, ki jih želite uporabiti, preden jih potisnete v živo na spletnem gostitelju.

Kako lahko brezplačno gostim svojo spletno stran?

Da, obstajajo brezplačni spletni gostitelji, vendar prihajajo bodisi s prisilnimi oglasi in grozno podporo, bodisi se boste morali sprijazniti s poddomene podjetja, s katerim gostujete. WordPress.com ima na primer brezplačen načrt, ki vam lahko dodeli spletno mesto v poddomeni (yourname.wordpress.com). Super je, če šele začnete in ga želite preizkusiti.

Kako gostim svoje spletno mesto v Googlu?

V Googlu ne morete gostiti svojega spletnega mesta, saj ni storitev spletnega gostovanja. Imajo storitev, imenovano Blogger, ki vam nudi prostor za izgradnjo osnovnega spletnega mesta. Upoštevajte pa, da vaš URL ne bo poklicen, saj bo spletno mesto gostovalo v poddomeni, kot je yourcompany.blogspot.com.

In to je to, morda bi bilo primerjati vse točke, vendar le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za najboljše ponudnike spletnih gostovanj, tako da imate preprost pregled.

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector