9 najboljših ponudnikov namenskih strežnikov v letu 2020 (pregled)

Najboljši namenski strežnikVaš namenski spletni gostitelj mora biti, no … namenjen. Tebi.


Ne samo, da bi morali dobiti namenski strežnik, temveč bi morala tudi vaša skupina za podporo vlagati v vaše spletno mesto in tudi zagotoviti IP.

Gotovi so dnevi, ko bi ponudniki gostovanja lahko izstopali samo po tehničnih zmožnostih.

Dejansko se je namenska strežniška tehnologija v zadnjih letih povečala po vsem svetu: 3GHz CPU, 8GB RAM-a in 500GB pomnilniškega prostora so bili pred enim letom obravnavani kot “high-end”, vendar so zdaj dokaj standardne ponudbe.

Ker se tehnični pogoji izpostavljajo, je storitev strankam postala pomemben dejavnik pri ponudnikih.

Kar zadeva storitve za stranke, pa še vedno obstajajo velike razlike med namenskimi ponudniki gostovanja. Resnično ni opravičila za slabo storitev za stranke v letu 2020. Če najemate svoj strežnik, bi morali pričakovati informirane, hitre odgovore na vprašanja..

Tako smo v tej oceni posvetili več pozornosti službi za stranke kot kdajkoli prej, pri čemer smo upoštevali njihovo tehnično znanje in odzivni čas na naša vprašanja.

Ste pripravljeni pogledati, kako se zložijo? Začnimo.

9 najboljših namenskih storitev gostovanja

Začnimo najprej z najboljšimi ponudniki gostovanja, nato premaknite seznam navzdol in si oglejte, katerim se lahko izognete. Tu je 9 najboljših namenskih ponudnikov spletnega gostovanja v letu 2020:

1. Bluehost – najboljša vrednost za denar

Bluehost namenjena gostovanje domača stran

 • Potek: 99,98% (Vir)
 • Čas nalaganja: 369 ms (Vir)
 • Podpora: 4/5
 • Spletna stran: www.Bluehost.com

Bluehost je kot dober zanesljiv prijatelj – že dolgo je v industriji in nikoli ne izpolni, kar so obljubili. Dobili boste odlično uptime in impresivno hitrost. Najboljše pri Bluehostu so njihove nizke začetne cene v višini 79,99 USD na mesec. Z Bluehostom se res ne morete zmotiti, še posebej, če je vaš proračun omejen.

Edina slaba stran je, da je njihova nizka cena na voljo samo za dolgoročno zavezo (3 leta).

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o upodabljanju in hitrosti Bluehosta 2019Preizkušen gostiteljski načrt: WordPress Upravlja / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

Pri našem testiranju je Bluehost od januarja do februarja 2019 prišel z zanesljivo uporabo 99,98% in hitrost 369 ms. Skozi leta, ko smo spremljali Bluehost, smo le redko imeli kakšen pomemben izpad. Čeprav so imeli januarja 2019 19-minutni izpad, je bil njihov celoten podaljšek v letu 2018 neverjetnih 99,99% s povprečno hitrostjo 415 ms.

Če torej iščete gostitelja s solidnimi utripi in hitrostjo, vam ne bo treba več iskati.

Podpora

Podpora, ki jo ponuja ekipa pri Bluehostu, je tudi precej dobra. V naših testih smo se povezali s podpornim agentom v živo 3 min, odgovori na naše poizvedbe pa so se običajno vrnili po 2 min.

Njihovi odgovori so bili preprosti in natančni. Odgovorili so točno na vprašanje, kar smo vprašali, vendar nič več – tako da je malo prostora za izboljšave. Toda na splošno podpora Bluehosta premaga številne druge podpore, ki smo jih videli, ki imajo težave z angleškim jezikom, ki samo kopirajo in prilepijo odgovore ali povezave ali so (v najslabšem primeru) zgodnja različica programa, ki temelji na umetni inteligenci.

S podporo za Bluehost boste dobili točno tisto, kar zahtevate, nič več in nič manj.

Bluehost klepet v živo

Lastnosti

Tehnične specifikacije načrta Bluehost’s Standard so dober glede na nizko ceno (kot tudi odličen čas uptime in hitrosti). Dobiš 500 GB prostora na disku, in a zgornja meja pasovne širine to je tako veliko (5TB) verjetno ne boste nikoli opazili. 4 GB RAM-a je malo na nizki strani, a za majhno do srednje veliko spletno mesto bi moralo biti dobro.

Če se bo vaš promet nepričakovano povečal (ali če bo vaše spletno mesto začelo rasti zelo hitro), vam Bluehost ne bo zaračunal dodatnih stroškov. Slaba stran je, da bo najverjetneje do naslednjega meseca vaše spletno mesto postalo veliko počasnejše.

Standardni in izboljšani načrti so v primerjavi z drugimi ponudniki vsekakor poceni. Ponujajo enake funkcije, ki jih boste dobili pri dvojnih ali trojnih cenah pri nekaterih drugih ponudnikih, vključno s hitrim procesorjem in veliko pasovne širine. Poleg tega imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Cenitev

Cene, ki jih ponuja Bluehost, so presenetljivo nizke. Njihovi načrti se začnejo že pri 79,99 USD na mesec, vendar ne pozabite, da se bo po začetnem triletnem paketu cena dvignila na 119,99 USD na mesec.

Upoštevati morate tudi, da so spodaj prikazane cene veljavne samo, če plačate 3 leta vnaprej. Možnosti mesečnega plačila Bluehosta imajo precej višje cene (od 149,99 USD plačujejo mesečno).

Na splošno z Bluehostom dobite zelo spodobne statistične podatke za manj kot večina drugih gostiteljev. Če potrebujete kakovostne namenske strežnike, vendar je vaš proračun omejen, je Bluehost odlična izbira.

Tu je nekaj ponudnikov s še nižjimi cenami, a ponavadi so ogrozili zanesljivost in / ali hitrost ali pa niso vlagali v ustrezno podporo strankam (kot boste videli spodaj).

Cene za namenske strežnike Bluehost

Z najcenejšim načrtom boste dobili precej dobrih lastnosti po precej poceni ceni. Pomnilnik bi lahko bil nekoliko boljši, vendar ga lahko vedno nadgradite, če menite, da se aktivnost na vašem spletnem mestu povečuje.

Upoštevajte tudi, da so prikazane cene vnaprej plačane samo za tri leta, pristojbine pa se povišajo po začetnem triletnem obdobju. Tudi takrat je Bluehost v primerjavi s konkurenco še vedno na najnižji ravni namenskih cen strežnikov.

 • Najcenejši načrt: 79,99 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel
 • Prostor na disku: 500 GB
 • Pasovna širina: 5TB
 • OVEN: 4 GB
 • Procesor: 4 jedra, 2,3 GHz
 • Namenski IP: 3-5

Ponudba popolnoma predstavljenega namenskega spletnega gostitelja za 79,99 USD na mesec je impresiven dosežek, še posebej če upoštevamo, da je cPanel standard. Na splošno Bluehost ponuja veliko vrednost za denar.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

2. HostGator – zanesljiv in dobro znan gostitelj

Pregled HostGator

 • Potek: 100% (Vir)
 • Čas nalaganja: 1,113 ms (Vir)
 • Podpora: 4/5
 • Spletna stran: www.HostGator.com

HostGator je še en uveljavljen igralec na tem področju. Imajo ogromno bazo strank in točno vedo, kaj počnejo. HostGator je vsekakor tudi vaš najbolj zanesljiv gostitelj. Na voljo so z dobrim razmerjem med ceno in ceno.

Vendar je edina pomanjkljivost ta, da so njihova spletna mesta lahko nekoliko počasna v primerjavi s konkurenco danes.

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o upodabljanju in hitrosti HostGator 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

Kot smo že stokrat ponovili – najdaljši čas in hitrost sta najpomembnejša dejavnika pri izbiri spletnega gostitelja.

Izdatki programa HostGator so izjemni – popoln 100%. Nobenih motenj ni bilo.

Na žalost HostGator s svojo hitrostjo nekoliko manjka 1,113 ms – je malo pod povprečjem panoge 890 ms.

Čeprav bi lahko bila hitrost boljša, HostGator ne zaostaja za povprečjem, in ob upoštevanju izjemnega časa delovanja se še vedno lahko uvrsti na vrh našega seznama.

Podpora

Podpora HostGatorja je zelo dobra. Večkrat smo stopili v stik z njimi in v naših testih, ki so se povezovali v klepetu v živo, je bilo potrebno povprečno 3 min, s konico 20min ob eni priložnosti. Povprečni čas odgovora na naša vprašanja je trajal nekoliko dlje 5 min.

Namesto da bi na naša vprašanja odgovarjali osebno (ki smo jih imeli radi pri tekočem spletu), so navedli veliko povezav, ki so ponudile več kot dovolj informacij. Na podlagi njihovih odgovorov in splošnih informacij na spletnem mestu je zanesljivo domnevati, da je večina njihovih strank zavzeti uporabniki WordPressa s poznavanjem tehničnih podrobnosti in nekaj kodiranja..

Ničesar ne prevlečejo, niti stvari ne zapletejo preveč. Njihovo spletno mesto, pa tudi podpora za stranke, ni za začetnike – razen če ste pripravljeni nekaj časa iskati podrobnosti in pomene za informacijami, ki jih najdete.

HostGator klepet v živo

Lastnosti

Na papirju so funkcije, ki jih ponujajo namenski strežniki spletnega gostovanja HostGator, zelo dobre, še posebej dejstvo, da dobivate neomejeno pasovno širino, dokler ostanete v okviru njihovih pogojev storitve.

Dobili boste 1TB prostora na disku, an neomejena pasovna širina (v resnici, je 10TB – vprašali smo), 8 GB RAM-a in res hiter večjedrni procesor. Te statistike so res dobre, zlasti s cenami, ki jih imajo. Najverjetneje ne boste nikoli opazili zgornje meje pasovne širine. Če pa se to zgodi, bo vaše spletno mesto do naslednjega meseca lahko postalo veliko počasnejše.

Za razliko od tekočega spleta HostGator ne ponuja samodejnih varnostnih kopij za vaše namensko spletno mesto. Za to boste odgovorni sami.

Cenitev

Cene HostGatorja so v primerjavi s konkurenčnimi v nizkem srednjem območju. Gostovanje se začne pri 118,99 USD na mesec, če se odločite za dolgoročno 3-letno obveznost.

Po izteku prvotnega načrta se načrt podaljša na 189 dolarjev na mesec. Brez skrbi – tudi prenovljene cene so na spodobni ravni glede na funkcije, ki jih boste dobili.

Cene namenskih strežnikov HostGator

Najcenejši načrt zajema vse, kar potrebujete za srednje veliko spletno mesto, ki dobi na tisoče mesečnih obiskovalcev. IN vam ne bo treba skrbeti za noben izpad s tem gostiteljem.

 • Najcenejši načrt: 118,99 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel
 • Prostor na disku: 1TB
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • OVEN: 8 GB
 • Procesor: 4 jedra, 2,1 GHz
 • Namenski IP: 3

Če imate raje varnost ogromnega in uveljavljenega ponudnika gostovanja, je HostGator morda za vas. Namenske storitve spletnega gostovanja, ki jih ponujajo, so nadpovprečne, njihove cene pa so podpovprečne.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

3. Gostovanje A2 – najboljša hitrost

A2Hosting pregled

 • Potek: 99,96% (Vir)
 • Čas nalaganja: 248ms (Vir)
 • Podpora: 4/5
 • Spletna stran: www.A2Hosting.com

Čeprav je A2 nekoliko manj znan kot nekateri drugi gostitelji zgoraj, je močan tekmec. Z bliskovitimi hitrostmi, spodobnim časom delovanja, dobrimi lastnostmi in ugodnimi cenami boste z njimi zlahka zadovoljni.

Slaba stran? Poleg svojih najvišjih hitrosti so v vsem drugem le nekoliko nadpovprečne. Prav tako nismo bili ravno navdušeni, ko smo ugotovili, da cPanel ni vključen v njihove cenovne načrte, saj jih večina ljudi potrebuje za postavitev spletnega mesta.

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o upodabljanju in hitrosti A2Hosting 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

V našem standardnem nadzorovanju uptime in hitrosti je gostovanje A2 res uspešno.

Imajo daleč najboljšo hitrost, kar smo jo videli v industriji (248ms). Dokazano je, da obiskovalci v hipu zapustijo počasna spletna mesta – z A2 te težave ne boste imeli.

Njihov čas delovanja 99,96% je tudi spodobno. Ni v naši najboljši 3, toda manj kot 15 minut odmorov na mesec ni dovolj, da bi dali senco nad ostale odlične funkcije, ki jih ponuja A2 gostovanje.

Podpora

Podpora A2 je prav tako dobra. Povezava z agentom prek klepeta je bila v bistvu takojšnja, njihov odgovor na naša vprašanja o CDN in omejitvah največjega obiska pa se je vrnil v nekaj minutah.

Njihova podpora strankam je hitra in natančna. Odgovore boste dobili hitro in na splošno so koristni. Če želite vedeti več, boste morda morali izvesti še nekaj dodatnega kopanja, vendar na splošno – nudijo vse, kar pričakujete od dobrega zastopnika za podporo strankam. Vsekakor jih priporočamo vsem.

A2Hosting klepet v živo

Lastnosti

Tehnične specifikacije, ki jih ponuja A2, bodo večini uporabnikov več kot dovolj.

Osnovni načrt ponuja 1TB prostora na disku, zgornja meja pasovne širine 10TB, hiter 2-jedrni 3,1 GHz CPU, in 8 GB RAM-a Strežniki A2 so tudi po tej ceni nekoliko hitrejši od strežnikov drugih ponudnikov.

Spojite ga z najhitrejšo hitrostjo, kar smo jih kdaj videli, in tu imamo resnega konkurenta.

Cenitev

Pri 99,59 USD na mesec je namensko spletno gostovanje A2 med najcenejšimi na voljo, vendar z enim ulovom: če želite uporabljati cPanel, boste morali plačati dodatnih 39,95 USD / mesec. Obstajajo tudi nekatere druge funkcije, na primer predpomnjenje, varnostno kopiranje spletnega mesta itd., Kar vas lahko dodatno stane.

Torej začetna cena morda ne bo pokrila vsega, kar potrebujete, in morda boste na koncu plačali več.

Ko je čas, da obnovite naročnino, si omislite 17-odstotno zvišanje cen na 119,99 USD / mesec.

Njihova garancija za vračilo denarja kadarkoli je dejansko 30-dnevno jamstvo vračila denarja.

Cene namenskih strežnikov A2Hosting

Za 100 dolarjev na mesec A2 res ponuja na videz najboljše funkcije. Njihova najcenejša cena načrta je zelo podobna Bluehostu in HostGatorju, če izključite težavo s cPanel.

Če med temi tremi razpravljate, je to čas, ki je na voljo, hitrost in podpora. Pri tej ravni cen se bolj nagibamo k Bluehostu (boljši čas za nadaljevanje po nižji ceni), ampak spet – A2 premaga vsakogar s svojo hitrostjo.

 • Najcenejši načrt: 99,59 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel (39,95 USD / mesec)
 • Prostor na disku: 1TB
 • Pasovna širina: 10TB
 • OVEN: 8 GB
 • Procesor: 3.1GHz
 • Namenski IP: 2

Na splošno A2 ponuja veliko storitev glede na velikost podjetja. Učinkovitost, ki jo ponujajo njihovi strežniki, je nadpovprečna, njihove cene so konkurenčne, zato so zbrali dobro znano skupino za pomoč strankam.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

4. SiteGround – najboljše za upravljane namenske strežnike

Pregled SiteGround

 • Potek: >99,99% (Vir)
 • Čas nalaganja: 683ms (Vir)
 • Podpora: 5/5
 • Spletna stran: www.SiteGround.com

SiteGround ima ne le odlične lastnosti, ampak tudi zasije s svojo dobro in prijazno podporo strankam.

Če je predobro, da bi bilo res, je običajno. Glede na to, kar ponujajo, je SiteGround nekoliko drag.

Občasni čas & Hitrost

Statistika uptime in hitrosti SiteGround 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

Kljub manjšim neskladjem decembra 2018, ko so imeli 20 minut zastojev, je bil zadnji čas delovanja SiteGround-a vrhunski >99,99%.

Tudi hitrosti njihovega spletnega mesta se res ne moremo pritoževati. Z 683ms, SiteGround pade približno sredi teh devetih gostiteljev, kar je hitro. Toda res je vse, kar je pod 1sec, še vedno zelo spodobno in bo obiskovalce pustil srečne.

Podpora

Najboljša stvar pri SiteGround je njihova storitev za stranke. Povezava z agentom prek njihovega klepeta za podporo je bila v trenutku in vprašanja so bila odgovorjena znotraj 2 min.

Še bolje, njihovo osebje ve, o čem govorijo, zdi se, da resnično želijo pomagati in govorijo jasno angleško: to pomeni, da tudi zapletene izmenjave nemoteno tečejo.

Agent se je zdel oseben in ga zanimajo naše potrebe. Vprašali smo se o zagonu novega spletnega mesta in dobili smo dovolj odgovorov.

Priporočamo podporo za SiteGround za začetnike in napredne uporabnike.

Podpora za stranke SiteGround

Lastnosti

Z 480 GB prostora za shranjevanje, a 10TB pasovno širino kapico in strežniki z ogromno 16 GB RAM-a, Posebne funkcije gostovanja SiteGround so odlične za načrt začetne ravni. Hitrost CPU-ja s 3,2 GHz in 4 jedri je tudi dobra, toda na tej ravni cen to pričakujete.

Prostor na disku s kapaciteto 480 GB je edina funkcija na nizki strani – komaj bi pokrival dobre fotografije in zahteve glede življenjskega bloga. Po drugi strani je SiteGround poudarek na hitrosti SSD-ja.

Še en prijeten trenutek je, da SiteGround ponuja predpomnjenje, kar omogoča hitrejša mesta pri vračanju obiskovalcev. Drugi ponudniki za to storitev zaračunajo od 50 do 100 dolarjev, odvisno od vaših potreb in načrtov.

Prav tako je v celoti upravljan, kar pomeni, da vam bodo pomagali pri čemer koli – pri postavitvi spletnega mesta, dodajanju dodatnih funkcij za varnost, predpomnilništvo itd. In samodejnih varnostnih kopijah.

Cenitev

SiteGround je v primerjavi z drugimi namenskimi ponudniki spletnih gostovanj na dragem koncu cenovnega spektra, vendar delno zato, ker njihov osnovni načrt ponuja razmeroma visoko zmogljivost, vključno s 4-jedrnimi procesorji, ki delujejo na 3,2 GHz kot standard.

Dobra novica je, da je pri SiteGround tisto, kar vidite. Dodatnih stroškov ali povečanja pristojbin za obnovo ne bo.

Čeprav je SiteGround na dragi ravni, boste dobili tisto, za kar boste plačali.

Cene namenskih strežnikov SiteGround

Najcenejši načrt SiteGround zagotovo ni poceni, vendar boste za svoje plačilo dobili veliko, vključno s predano in dobro podporo. Če vseeno gledate ta cenovni razred – raje priporočamo našo najboljšo izbiro.

 • Najcenejši načrt: 269,00 USD / mesec
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel
 • Prostor na disku: 480 GB
 • Pasovna širina: 10TB
 • OVEN: 16 GB
 • Procesor: 4 jedra, 3,2 GHz
 • Namenski IP: 1

Na splošno je SiteGround odlična izbira za razmeroma majhna spletna mesta in za stranke, ki cenijo dobro raven podpore. Zato je idealno, če iščete prehod svojega spletnega mesta na namensko spletno gostovanje, kjer je lahko ključnega pomena dobro poznavanje in prijazen podporni agent.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

5. Tekoči splet – najboljša podpora

Tekoči spletni namenski gostitelj

 • Potek: >99,99% (Vir)
 • Čas nalaganja: 658ms (Vir)
 • Podpora: 5/5
 • Spletna stran: www.LiquidWeb.com

Liquid Web je ponudnik storitev gostovanja, ki ima skoraj popolno uptime, veliko hitrost in odlično podporo strankam z “59-sekundnim jamstvom za podporo”. So v istem cenovnem razredu kot SiteGround in ponujajo podobno vrhunske strežniške specifikacije.

Občasni čas & Hitrostni test

Statistični podatki o upodabljanju in hitrosti tekočih spletnih straniPreizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb oglašuje “100-odstotno jamstvo za uptime”. V preteklih dveh mesecih je bilo njihovo uptime >99,99% s samo 2 minutami izpada. Ni čisto 100%, a vseeno zelo dobro.

Njihova povprečna hitrost je 658ms ni najboljši v poslu, vendar je še vedno nad povprečjem v panogi.

Podpora

Povprečni čas, ko se je Liquid Web odzval na zahteve za podporo, je bil manj kot 1 minuto, izpolnjujejo 59-sekundno jamstvo za podporo.

Agent je bil dobro poznan in je podrobno odgovoril na vsa naša vprašanja.

Postavili smo mu nekaj osnovnih vprašanj glede razlike v jedrih CPU-ja in RAM-a ter o njihovih SSL in CDN, na katera je odgovoril hitro in v človeškem jeziku z uporabo metafor (kjer je bilo to potrebno). Agent je povprašal tudi o naših načrtih s spletno stranjo in predlagal najboljši načrt glede na naše potrebe in cilje.

LiquidWeb klepet v živo

Jasno je, da Liquid Web njihovo podporo jemlje zelo resno in svojim strankam želi zagotoviti najboljšo možno podporo.

Lastnosti

Strežniki tekočega spleta so zelo dobri. Tudi najcenejši paket ti da 480 GB prostora na disku, a zgornja meja pasovne širine 5TB, in hitri 4-jedrni 3,5 GHz procesorji s 16 GB RAM-a.

Ti podatki so skoraj enaki SiteGround, z izjemo pasovne širine (s SiteGroundom dobite 10TB) in rahlo taktno hitrostjo pri tekočem spletu (3,5 GHz v primerjavi s 3,2 GHz).

Vendar ne pozabite, da tekoči splet ponuja najboljšo in najhitrejšo podporo strankam v industriji in s paketom nad 1000 USD boste imeli dostop do spletnih arhitektov v živo, da lahko takoj rešijo katero koli svojo težavo. Očitno so ti paketi najboljši za velika podjetja s tono prometa in dejavnosti na svojih spletnih mestih.

Pregled cen

Cene tekočega spleta se lahko zdijo strme v primerjavi z drugimi ponudniki, vendar je njihov poslovni model usmerjen v profesionalne uporabnike, ki potrebujejo najboljše delovanje. Njihovi načrti segajo od “vstopnega” paketa za 149 USD na mesec do resnično pošastnega strežnika za $ 499 / mesec.

Nekaj ​​dodatnih stroškov morate vedeti. Najprej vam zaračunajo dodatnih 20 USD na mesec za uporabo cPanela.

Če vaše spletno mesto uporablja več pasovne širine, kot ste naročeni, vam bo zaračunalo prekomerno uporabo. Vendar tako počne večina drugih ponudnikov. Zato je vedno dobro imeti natančne ocene prometa na svojem spletnem mestu. Pasovna širina ni neposredno povezana s prometom, odvisna je od preprostosti in uporabe vaše spletne strani. Preprosta spletna stran z 2-3 stranemi in približno 1000 obiskovalci / mo bi potrebovala približno 1 GB pasovne širine.

Cene namenskih strežnikov LiquidWeb

Kar pa je pri cenah tekočega spleta pozitivno, je to, kar vidite, kar dobite – cene se ob obnovi ne zvišujejo, ker tako ali tako plačujete mesečno. (Ni popustov za predplačila).

 • Najcenejši načrt: 149,00 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel (20 USD na mesec)
 • Prostor na disku: 480 GB
 • Pasovna širina: 5TB
 • OVEN: 32 GB
 • Procesor: 4 jedra, 3,9 GHz
 • Namenski IP: 1

Vse to dopolnjuje odlično namensko izkušnjo gostovanja.

Vendar resnično izstopa tekoči splet, je njihova strokovnost. V njihovih marketinških materialih je jasno razvidno, kaj dobite za svoj denar, ne da bi vas pokvarili ali skrivali stroške osnovnih orodij.

 • Statistika Pingdom
 • Testno mesto

6. GoDaddy – največji spletni gostitelj

GoDaddy pregled

 • Potek: 99,99% (Vir)
 • Čas nalaganja: 610ms (Vir)
 • Podpora: 2/5
 • Spletna stran: www.GoDaddy.com

GoDaddy je vaše veliko ime, ki prihaja z velikimi pištolami. Imajo ogromno podjetje z ogromno bazo strank. Tudi njihova uptime in hitrost sta zelo spodobni.

Vendar smo bili kljub njihovi slavi precej razočarani nad njihovo storitvijo za stranke. S tako veliko bazo strank bi pričakovali, da bi vložili več v strokovno in dobro usposobljeno osebje.

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o upadah in hitrosti GoDaddy 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

Poglejmo najprej dobre novice GoDaddy je gostovanje hitro in zanesljivo:

Njihov nedavni čas upodabljanja 99,99% je blizu popoln. Julija 2018 smo doživeli celo uro zastojev, razen tega pa je bil čas upodabljanja odličen.

Njihove strani hitrosti 610ms so tudi spodobni in stalno ostajajo nekoliko nad industrijskim standardom.

Podpora

Zdaj slaba novica. Podpora GoDaddyja je boleče počasna.

Na prvi preizkus njihovega klepetanja v živo smo morali počakati 27 minut, da smo se povezali s agentom. Po povezavi s agentom smo na naša vprašanja odgovorili šele po povprečnem 7-minutnem čakanju. Ko vaše spletno mesto ni, nimate pol ure časa, da bi čakali naokoli – želite takoj poiskati predstavnika za podporo strankam.

GoDaddy klepet v živo

Ob naših poznejših poskusih, da bi se obrnili na podporo, je bil odziv hitrejši – odgovor smo lahko dobili v roku 10-15 minut, predstavnik podpore pa je bil informativen in vljuden. Dali so nam dovolj informacij in so nas blago zanimali za naše cilje in potrebe.

Podpora GoDaddyja je nepredvidljiva, kar zadeva čas odgovora in raven podpore. Včasih je podpornik dobro vedel in se hitro odzval. Drugič so si morali za vedno odgovoriti na preprosta vprašanja, kot je eno samo vprašanje o SSL certifikatu.

Podpora GoDaddyja še zdaleč ni najboljša, kar smo jo videli, ni pa tudi najslabša. Neskladnost je lahko moteča – če pravilno določite čas, boste v ustreznem času lahko dobili ustrezen odgovor. Če ne, potem … no, ne zadrži diha.

Lastnosti

Če začnete uporabljati podporno storitev za podporo, strežniki GoDaddy dejansko ponujajo precej dobre funkcije: 1TB prostora za shranjevanje, in pasovno širino, ki je popolnoma brez merjenja (gre za nekatere pogoje, ki jih lahko preberete v njihovi pogodbi o gostovanju).

Hitrost CPU-ja (4-jedrni 3,1 GHz) je dovolj dobra, vendar nad njo nismo povsem navdušeni 4 GB pomnilnika prvi načrt prihaja s. Po teh cenah bi pričakovali vsaj 8 GB, če ne 16 GB.

Z veseljem smo ugotovili, da cPanel prihaja kot standard in ponujajo varnostne kopije spletnih strani po res ugodni ceni – po 4,99 USD / mesec.

Cenitev

GoDaddyjevi namenski gostovalni načrti se začnejo pri 89,99 USD na mesec (169,99 USD na mesec, ko obnovite). To bi predstavljalo smiselno vrednost za vključene funkcije, vendar jo opušča pomanjkanje zanesljive podpore.

Cene namenskih strežnikov GoDaddy

GoDaddy ponuja presenetljivo dobre načrte z dostojnimi cenami. Njihov RAM bi lahko bil nekoliko boljši, toda pri 119,99 USD na mesec z vključenim cPanel – to ni slaba izbira.

 • Najcenejši načrt: 89,99 USD / mesec (cena podaljšanja 169,99 USD)
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel
 • Prostor na disku: 1TB
 • Pasovna širina: Brez merjenja
 • OVEN: 4 GB
 • Procesor: 4 jedra, 3,1 GHz
 • Namenski IP: 3

Če povzamemo, GoDaddyjevi nameščeni gostovalni načrti odlikujejo spodobne zmogljivosti, vendar jih ogroža njihov čudovit pristop do storitev za stranke.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

7. IONOS 1&1 – najnižja cena

IONOS 1 in 1 pregled

 • Potek: 99,98% (Vir)
 • Čas nalaganja: 530 ms (Vir)
 • Podpora: 1/5
 • Spletna stran: www.IONOS.com

IONOS 1&1 ima dolgo zgodovino v industriji spletnega gostovanja, vendar to ne pomeni, da so nujno najboljši. Čeprav sta njihova uptime in hitrost zadovoljiva, smo bili nad njihovo podporo neprijetno presenečeni.

Na današnjem trgu, zlasti ko gre za namenske strežnike, je podpora v živo ključnega pomena. In nimajo ga.

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o uptime in hitrosti IONOS 1 in 1 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS je v naših testih opravil razmeroma dobro:

Njihov čas delovanja 99,98% je bil močan in vztrajen – februarja 2019 smo doživeli 10-minutni zastoj, vendar razen tega nesreč, so bili trdni.

Veseli smo tudi hitrosti njihovega spletnega mesta 530 ms. Dober je kot vse, kar bi pričakovali od svojih najboljših namenskih ponudnikov strežnikov.

Podpora

Pri poslovnem modelu IONOS-a obstaja velika težava: ne nudijo podpore za klepet v živo. To pomeni, da jih morate poklicati. V praksi (in leta 2020) menimo, da pomanjkanje spletne podpore preprosto ni sprejemljivo.

Lastnosti

Funkcije, ki jih ponuja IONOS, so res precej dobre. Neomejena pasovna širina in 1TB prostora na disku ne smemo se norčevati in naši hitrostni testi kažejo, da so njihovi strežniki hitri. Priložen je paket 8 GB RAM-a in tudi hitri procesorji.

Z veseljem boste ugotovili, da se lahko vržejo v brezplačno domeno, zaščito pred zlonamerno programsko opremo SiteLock (večina drugih vam za to zaračuna) in funkcije za posredovanje vsebine (CDN), s katerimi bo vaše spletno mesto hitreje do povratnih obiskovalcev.

Cenitev

IONOS je poceni. Pri 40 $ mesečno za osnovni paket (obnavlja se pri 60 $ / mesečno po 6 mesecih) je njihovo namensko spletno gostovanje na tem seznamu najmanj drago. Glede na funkcije, ki jih boste dobili, je to resnično kupčija.

Če se odločite za enega od njihovih dražjih načrtov, upoštevajte, da bodo zaračunali dodatno enkratno pristojbino za nastavitev v višini 50 USD.

Cene namenjenih strežnikov IONOS

Njihove cene so smešno nizke. Tudi s povišanjem cen za 20 USD po prvih 6 mesecih še vedno iščete (morda) najboljšo ponudbo za namenski strežnik tam.

 • Najcenejši načrt: 40,00 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja:?
 • Prostor na disku: 1TB
 • Pasovna širina: Neomejeno
 • OVEN: 8 GB
 • Procesor: 8 jedra, 2,4 GHz
 • Namenski IP: 1

IONOS ponuja nadpovprečne zmogljivosti po zelo konkurenčni ceni. Nizka cena običajno pomeni, da so bili odrezani nekateri kotički, v tem primeru pa je popolno pomanjkanje klepeta v živo in s tem cel kup informacij. Če bi le razvrstili svoje sisteme za podporo strankam, bi bili odlična izbira.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

8. HostWinds

Hostwinds pregled

 • Potek: 99,94% (Vir)
 • Čas nalaganja: 1200 ms (Vir)
 • Podpora: 4/5
 • Spletna stran: www.HostWinds.com

HostWinds je dokaj nov igralec na igrišču. Navdušile so nas dobre lastnosti, ki jih ponujajo v svojih načrtih za (občutno) nizke cene.

Na žalost smo bili razočarani, ker vse njihove prednosti zbledijo v luči groznih statističnih podatkov o hitrosti in hitrosti.

Občasni čas & Hitrost

Statistični podatki o upodabljanju in hitrosti HostWinds 2019Preizkušen gostiteljski načrt: V skupni rabi / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

Lani novembra je bilo HostWinds groznih 99,47% podaljšanja, z več kot 3 ure izpadov. Enaka nedoslednost se je pojavila decembra 2018. To je preveč zamud, če upoštevate potencialni izgubljeni promet in prodajo, še posebej pred božičem. Njihov začetek leta se je izboljšal s podaljšanjem 99,94%, vendar to še vedno ni dovolj dobro v primerjavi z industrijskim standardom.

Hitrost nalaganja spletnega mesta je enakomerna, a žal vztrajno počasna. S povprečno hitrostjo nalaganja strani 1200 ms, vaši obiskovalci ne bodo zelo veseli.

Podpora

Očitno je podpora strankam HostWinds veliko hitrejša od njihovih strežnikov. V svojih testih smo znotraj našega odgovora prejeli odgovore 2 minuti.

Prijetno nas je presenetilo, kako hitro in natančno je agent odgovoril na naša vprašanja.

Odgovori so bili natančni in kratki. Tako kot pri Bluehostu – dobite točno tisto, kar zahtevate. Nič manj in nič več.

Če torej želite klepetati z nekom o svojih ciljih in potrebah na spletnem mestu, jih morda ne bo dovolj.

HostWinds klepet v živo

Lastnosti

Počasna hitrost, ki so jo razkrili naši testi, je nekaj skrivnosti, saj so strežniki HostWinds v celoti opremljeni 8 GB RAM-a in Centralni procesorji 3,5 GHz. Dobili boste tudi 1TB prostora za shranjevanje in 10TB pasovne širine omejitev. Odličen paket za ceno, ki jo plačate, še posebej če upoštevamo uvodno ceno.

Všeč nam je tudi, da lahko sestavite svoj načrt s prilagojenimi funkcijami, odvisno od vaših želja.

Cenitev

HostWinds je tudi precej poceni. Njihov osnovni paket se začne pri 106 USD na mesec po (kratkem) uvodnem obdobju 79,50 USD na mesec. Še bolje je, da vam omogočajo edinstveno stopnjo prilagoditve glede na vaš načrt, z vmesnikom, ki vam omogoča, da za registracijo izberete OS, RAM, RAID, omejitev pasovne širine in število IP-jev.

Uvodna cena je lahko med 1-36 meseci. Po predhodnem plačilu se cena poveča za 25%.

Pomembno je tudi upoštevati, da vas bo cPanel stal 35 evrov na mesec.

Cene namenjenih strežnikov HostWinds

HostWinds je poceni in vključili boste res dobre lastnosti. Če potrebujete tudi cPanel, boste ceno dvignili na višjo raven.

Na žalost HostWinds, kar zadeva čas uptime in hitrosti, preprosto ne meri do konkurence.

 • Najcenejši načrt: 79,50 $ / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel (35,00 USD / mesec)
 • Prostor na disku: 1TB
 • Pasovna širina: 10TB
 • OVEN: 8 GB
 • Procesor: 4 jedra, 3,5 GHz
 • Namenski IP: 8

Čeprav ponujajo prilagodljiv strežnik po konkurenčnih cenah, rezultatov preizkusov za čas delovanja in hitrosti ni mogoče prezreti. V resnici so strežniki HostWinds preprosto prepočasni in nezanesljivi, da bi leta 2020 ponudili dobro vrednost.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

9. AccuWebHosting

Pregled portala AccuWebHosting

 • Potek: 99,92% (Vir)
 • Čas nalaganja: 794ms (Vir)
 • Podpora: 4/5
 • Spletna stran: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting ponuja presenetljivo dobre lastnosti za nizke cene. Vendar so razočarali s svojim nedoslednim uptime in podpovprečno hitrostjo.

Bili smo tudi nekoliko nelagodni glede njihovega (nekoliko) lažnega oglaševanja.

Občasni čas & Hitrost

Statistika uptime in hitrosti sistema AccuHosting 2019Preizkušen gostiteljski načrt: Namenski strežnik / Datumi statistike: 01.01.2019-02.28.2019

AccuHosting spremljamo le nekaj mesecev, tako da še ne vemo, kaj narediti z njihovo statistiko. Namreč, uptime (99,92%). Do zdaj sta bila december in februar brez izpadov, potem pa sta januarja spet imela več kot uro izpadov. Nekaj ​​dlje jih moramo spremljati, da bomo razumeli, ali je šlo samo za enkratno nesrečo ali če je to ponavljajoča se težava.

Hitrost spletnega mesta v 794ms je podpovprečno. Na tem seznamu je nekaj veliko hitrejših gostiteljev.

Podpora

Podpora strankam, ki jo ponuja AccuWebHosting, je dobra. V naših testih je bila povezava z njihovim takojšnjim klepetom dobro, v trenutku in njihovi svetovalci so bili dobro obveščeni in so odgovarjali na naša vprašanja 2 minuti.

Zelo smo bili veseli njihove podpore. Odlično so razumeli naša vprašanja in odgovorili v nekaj sekundah. Poleg tega, da so bili natančni in natančni, so jih zanimale tudi naše potrebe in cilji bolj kot večina drugih ponudnikov gostovanja, ki smo jih videli doslej.

Vsekakor dobra izkušnja s strankami, primerna za začetnike in naprednejše uporabnike.

AccuWebHosting klepet v živo 2

Lastnosti

Daleč najboljša lastnost AccuWebHosting pa je impresivna specifikacija, ki jo dobite na izbranem strežniku. 16 GB RAM-a je precej nad standardom za ceno njihovega spletnega gostovanja, kot so CPU-ji teče ob 3,4 GHz. Dobili boste tudi kolosalno 4TB prostora za shranjevanje. Glede na njihovo podporo boste tudi dobili neomejena pasovna širina. Skoraj predobro se zdi, da bi bilo res – in je.

cPanel, nadležno, stane nekoliko več kot standardni načrt, prav tako plačujejo storitve SSL in CDN. Prav tako smo bili razočarani ugotovili, da oglaševani strežnik v Veliki Britaniji trenutno (v času pisanja tega pregleda) ni na voljo.

Dobite lahko tudi dodatne funkcije, na primer več pomnilnika, dodatne varnostne možnosti, druge nadzorne plošče, hitrejše procesorje, varnostne kopije, strežnike v različnih državah itd..

Cenitev

Predano spletno gostovanje podjetja AccuWebHosting je dobra vrednost, začenši z 90 USD na mesec. Za spodobne cene je tudi veliko koristnih dodatkov. Cene se zdijo zelo dobre za podatke, ki jih dobite. Do zdaj nismo našli veliko pomanjkljivosti ali skritih stroškov. Vse je jasno, ko izbirate funkcije in načrte.

Poleg tega cene po začetni naročnini dejansko ne naraščajo.

Še bolje je, da lahko izbirate med številnimi strežniki, odvisno od lokacije vaših strank:

AccuWebHosting namenskih strežnikov

Njihov najcenejši načrt ima resnično dobre lastnosti – za spletno mesto povprečne velikosti z dostojnim prometom je več kot dovolj. Vendar boste morali za nekatere osnove, kot sta SSL in cPanel, doplačati. Skrbi tudi, da nekatere oglaševane funkcije (na primer strežnik v Veliki Britaniji) trenutno niso na voljo.

 • Najcenejši načrt: 90 USD / mesečno
 • Nadzorna plošča administratorja: cPanel (35,00 USD / mesec)
 • Prostor na disku: 2TB
 • Pasovna širina: neomejeno
 • OVEN: 32 GB
 • Procesor: 3.8GHz
 • Namenski IP: 1

Za zaključek, AccuWebHosting ponuja storitev dostojne vrednosti z nadpovprečnimi omejitvami pomnilnika in pasovne širine ter solidno hitrostjo. Glede na njihovo razočaranje nad časom se vam bo morda bolje posrečiti s kakšnim drugim ponudnikom.

 • Statistika Pingdom
 • Testna stran

Sklep …

Večina dobrih namenskih spletnih gostiteljev danes ponuja hitre in zanesljive strežnike. Kot smo videli, je velika razlika med njimi v ravni podpore.

V naših testih so izstopali trije gostitelji. Če je nadgradnja najpomembnejši dejavnik vaše odločitve, pojdite na Bluehost. Njihovi strežniki so zagotovili najboljše in najbolj stabilno čas delovanja.

Če iščete varnost velikega in uveljavljenega spletnega gostitelja, je HostGator najboljša stava. Njihove storitve so po ugodnih cenah, njihova velika baza strank pa pomeni, da lahko pričakujete, da bo njihova podporna skupina izkušena pri vseh zadevah.

Če želite hitrost, potem je A2 gostovanje najboljša možnost za vas. Njihovi načrti so dobra vrednost, čas delovanja je večinoma dober (odpovedi 5-15 minut na vsakih nekaj mesecev), podpora pa je hitra in dobro informirana.

Ne glede na to, kje se odločite, bodite zahtevni. Namenski strežnik je velika naložba in splača se nakupovati in izbrati najboljšo možnost.

Ne pozabite, da če najamete strežnik za izključno uporabo, bi morali pričakovati, da bo vaš ponudnik gostovanja tako namenjen vašemu spletnemu mestu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map