Най-добър уеб хостинг Австралия за 2020 г.

Като уебстраница, базирана в Австралия, ние сме били около този блок няколко пъти, когато става дума за доставчици на уеб хостинг услуги.


През последните 5 до 10 години ние закупувахме много акаунти за уеб хостинг, отчасти да хостваме клиентите си (повечето от които са австралийски) и частично за нашите лични & странични проекти (обичаме да експериментираме ��).

Прегледахме всичките си акаунти (30+ доставчици), анализирахме кои уеб хостове работят добре за Австралия (с помощта на проследяване на живо) и кои не са (и защо). След това изградихме този масивен преглед & страница за сравнение, за да споделим това, което намерихме, насладете се!

За бърза справка, намерете нашите топ 3 по-долу!

Уеб хостинг компанияЦеноценностЦена / moDisk SpaceServers в или в близост до AUFeaturesReviewsWebsite
Hostpapa AUD $ 2,95 (Ексклузивна отстъпка – намаление от $ 8,99) 100 GB
 • достъпни
 • 100 GB дисково пространство
 • Добра поддръжка
 • Базираните в САЩ сървъри, така че може да се нуждае от CDN, за да се ускори времето за зареждане
Преглед на HostPapa
siteground2 AUD $ 4.95 (намаление от $ 14.95) 10 GB
 • Лесен за използване
 • Бързи сървъри
 • Страхотна 24/7 поддръжка!
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Разходите за подновяване са доста високи
SiteGround Преглед
A2HostingLogo USD 3,92 (около AUD $ 5,22) неограничен
 • Неограничено пространство на диска
 • Страхотно с WordPress
A2 хостинг преглед

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

За нашите отзиви за уеб хостинг

Въпреки че използваме много фактори, когато пишем нашите ревюта за уеб хостинг (сигурност, поддръжка, лекота на използване, бързина, ключови функции и т.н.), подкрепа и скорост са 2 основни, които имаме предвид при преглед на уеб хостинг услуга за Австралия.

⚡ Да вземем например скоростта на уебсайта, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че показванията на страници намаляват с 11%? Това означава, че над 1/10 австралийци просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда …

Ето защо наличието на качествен уеб хост е толкова важно!

Скорост на сървъра

Няколко от сайтовете, на които сме били представени:

Представени в сайтове

Най-добър уеб хостинг Австралия 2020 – Отзиви

Тук са 23-те най-добрите уеб хостинг отзиви за Австралия, описвайки подробно техните разходи, опции за поддръжка и пространство на диска:

1. HostPapa – Най-добрият цялостен уеб хостинг

hostpapa.com.au

Лого на HostPapa

Цена: AUD $ 2,95
Дисково пространство: 100 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Що се отнася до съотношението цена / стойност, HostPapa е почти невъзможно да се преодолее. Само за AUD $ 2,95 / месец получавате 100 GB SSD дисково пространство, безплатно име на домейн и страхотна поддръжка 24/7!

HostPapa също знае как да управлява правилно сървърните ресурси, така че всички акаунти имат достатъчно мощност, за да поддържат сайтовете да работят с максимална производителност!

Те предлагат и много други безплатни халета, като безплатна миграция от стария ви хост, ако е необходимо. Те дори предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни, това е доста впечатляващо.

Характеристики на HostPapa

Така че, ако търсите качествен хостинг, който да е достъпен, тези момчета носят стоките! Освен че имат удобен създател на уебсайтове, те, разбира се, поддържат и всички популярни CMS като WordPress, Joomla и други (400+ приложения с инсталатори с едно кликване).

Относно забележка, те стартираха като един от първите зелени хостове наоколо и го поддържаха, компенсирайки цялата консумация на енергия с екологични, зелени източници на енергия.

HostPapa предлага споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, хостинг на VPS и хостинг на WordPress, както и услуги за уеб дизайн, поддръжка за интегриране на G Suite и Office 365. Те могат също да се грижат за вашите регистрации на имена на домейни (и да, които включват .au имена като .com.au, .net.au и т.н.).

HostPapa осигурява 24/7 обслужване на клиенти чрез телефон, чат на живо и билети за поддръжка. Обикновено домакините на бюджет като тези липсват на подкрепа, но поддръжката на HP е изненадващо отзивчива и полезна за отстраняване на проблеми!

Що се отнася до скоростта, центровете за данни на HostPapa са много добри. Те могат да се похвалят с 99,9% продължителност и доставят.

В крайна сметка тези момчета са много опитни, достъпни и предлагат качествен хостинг на ВЕЛИКА цена само AUD $ 2,95 / месец (Ексклузивна отстъпка MangoMatter, намаление от $ 8,99)!

Професионалисти

 • Много дисково пространство
 • Много безплатни
 • Страхотна 24/7 поддръжка
 • Такси в AUD
 • Може да се погрижи за вашите нужди .com.au
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • N / A

2. SiteGround – Общ уеб хостинг на подгласник

www.siteground.com.au

SiteGround лого

Цена: AUD $ 4.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

SiteGround е друг страхотен уеб хост, не само че техните центрове за данни пламват бързо (изберете сингапурския център за локални сайтове), но дори имат своя собствена система за кеширане (SuperCacher), която да обслужва вашите сайтове възможно най-бързо..

Тъй като сигурният хостинг е абсолютно необходим, ние наистина харесваме вътрешната им настройка за сигурност, която обхожда всичките им хоствани сайтове, като постоянно следи за потенциални проблеми със сигурността. Те също имат специализиран екип за сигурност, който проследява новите уязвимости ежедневно и след това закърпва тези проблеми, за да поддържа всичко безпроблемно. Много е впечатляващо!

Поддръжка на SiteGround

Те имат 3 хостинг плана за споделен хостинг, започвайки само от $ 4.95 / месец (67% отстъпка от обичайната цена)! ох, + имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

SiteGround предоставя много възможности за обслужване на клиенти, включително база знания, уроци, чат на живо, поддръжка на телефон и билети. Според компанията, поддръжката за телефон и чат на живо ще ви помогне да получите незабавни отговори, докато билетите ще отнемат средно 10 минути, което е доста впечатляващо.

Що се отнася до скоростта, SiteGround може да предложи много. Те осигуряват SSD дискове за по-бързо зареждане на уебсайтове в сравнение с традиционните дискове, както и допълнителни настройки и персонализирани настройки за оптимизиране на скоростта. Както споменахме по-рано, те също имат вграден кешинг плъгин, наречен SuperCacher за още по-бързи скорости на зареждане. Центровете за данни на компанията се намират в САЩ, Великобритания, NL и SG, така че глобалният им обхват е много добър. И разбира се 99,9% гаранция за ненавременност.

Професионалисти

 • Голяма сигурност
 • Множество центрове за данни по целия свят
 • Безплатни CDN, SSL и т.н.
 • Препоръчва се от WordPress

Против

 • Цените за подновяване могат да бъдат доста високи

3. A2 хостинг – най-доброто за австралийски хостинг риселър

www.a2hosting.com

A2 лого за хостинг

Цена: USD 3,92
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

С 24/7 поддръжка, супер бързи SSD дискове, неограничено съхранение & базирана в Сингапур>A2 хостинг функции

Те предлагат 3 споделени хостинг пакета, като най-евтиният им план започва само USD $ 3,92 / месец (около AUD $ 5,22 / месец).

Те предлагат 24/7/365 обслужване на клиенти чрез всички обичайни канали като билети за чат, телефон и поддръжка. Прегледите са доста добри и обикновено нещата се решават доста бързо. Те също така предлагат безплатна миграция на сайтове, за да направят прехода към техните услуги възможно най-плавен.

A2 хостингът е много горд със своите „Turbo сървъри“, които осигуряват 20x скорост в сравнение със средния ви сървър. Те правят това чрез комбинация от подобрена алтернатива на Apache, повече ресурси на потребител и по-малко потребители на сървър. Те също имат персонализирано кеширане и, разбира се, използват SSD. Това е много добра настройка с надежден ъптайм. Те имат 4 центъра за данни по целия свят за приличен глобален обхват, съпоставим с SiteGround.

Професионалисти

 • 4 глобални сървъра
 • Неограничено пространство на диска

Против

 • Такси в щатски долари

4. Hostinger – Голям бюджетен уеб-домакин

hostinger.com

Цена: USD 0,99
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо, билети

В момента хостингерът преживява някакво безумно израстване и то с основателна причина! Те успяват да осигурят уеб хостинг на много достъпни цени, като същевременно поддържат отлично качество.

Нещото, което ни хареса, беше процесът им на борда за нови потребители, настройката беше една от най-гладките, през които преминавахме (и през годините преживявахме много хостове). Към това добавете и факта, че имат сървъри по целия свят … включително в Сингапур, което е идеално за австралийски уебсайтове.

И само в случай, че не сте доволни от техните услуги, те дори предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Хостингер технология

Що се отнася до хостинг плановете, те имат обичайния споделен хостинг (от което се нуждаят повечето хора), хостинг на WordPress (същият като техния споделен хостинг, но той е там само, за да подчертае, че те знаят как да хостват WP сайтове много ефективно), облачен хостинг , VPS и хостинг по имейл. Всичките им планове идват с обичайното SSD бързо съхранение, 99,9% гаранция за необичайно време, безплатен SSL и т.н..

Трябва да споменем техния персонализиран контролен панел, той е доста впечатляващ. Докато повечето хостове използват cPanel като контролен панел за добавяне и разгръщане на сайтове (което изглежда малко датирано в този момент), Hostinger създаде свой собствен. Изглежда много по-изчистен от cPanel и определено е приятно добавяне на стойност към техните услуги.

Що се отнася до поддръжката на клиентите, те имат доста подробна база от знания, пълна с уроци, които да ви помогнат да започнете. Те също предлагат 24/7/365 поддръжка за чат на живо в случай, че имате нужда.

Както споменахме по-рано, те имат сървъри по целия свят, така че дори ако целевият ви пазар не е в Австралия, можете просто да изберете някое от следните места, за да хоствате вашия сайт: САЩ, Великобритания, Холандия, Литва, Сингапур, Бразилия или Индонезия.

Те имат 3 споделени хостинг плана, като най-евтиният е само $ 0,99 / месец (намаление от $ 7,99).

Професионалисти

 • Лесна за настройка
 • Голяма производителност
 • Супер достъпни
 • Бърз сървър в Сингапур + глобална мрежа

Против

 • Все още няма регистрация на имена на .com.au (което няма значение дали вече имате име на домейн)
 • Такси в щатски долари

5. MediaFortress – Страхотен австралийски уеб хостинг

mediafortress.com.au

Лого на MediaFortress

Цена: AUD $ 7,70
Дисково пространство: 1 GB
Поддържа: Телефон, билети

Те започнаха през 2009 г., все още са 100% австралийска собственост и определено познават индустрията доста добре.

Въпреки че определено са на скъпата страна и основният им план включва само 1 сайт и 1 GB хранилище, предимството, което имат е, че те също са агенция за дигитален маркетинг, така че не могат да помогнат само с хостинг, но и с изграждане на сайт и самия маркетинг. По принцип едно гише. Техните услуги включват уеб дизайн, SEO, PPC, маркетинг на социални медии, маркетинг по имейл и др.

Функции на MediaFortress

Не е трябвало да използваме обслужването на клиентите им, но те предлагат да помогнат или по телефона, или чрез билети за поддръжка. Тъй като са по-малка хостинг компания, поддръжката обикновено е по-лична, с хора, които се грижат за репутацията си.

Също така няма оплаквания за скоростта. Те използват добре оптимизирани локални сървъри и гарантират 99% време за работа, чудесно за средните ви бизнес сайтове или лични блогове.

Професионалисти

 • На едно гише
 • 100% австралийски
 • Качествени услуги

Против

 • скъп

6. GreenGeeks – Най-добър зелен уеб хостинг

www.greengeeks.com

GreenGeeks лого

Цена: USD 2.95
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

В момента GreenGeeks преминава през мащабен растеж. Предимството, което имат е, че връщат 300% от енергията, която използват обратно в мрежата, много яко. Услугите и поддръжката им са доста впечатляващи, но те все още нямат сървъри в близост до Австралия (надяваме се, че скоро ще ги сортират). Наистина харесваме техния вграден техник за сигурност, за да поддържа всичко работи чисто и гладко. Въпреки че имат създател на уебсайтове, те също така поддържат повечето основни CMS-и извън кутията.

Greengeeks на борда

GreenGeeks предлага споделен уеб хостинг (чудесен за малки австралийски фирми и блогове), хостинг на дистрибутори, специализирани сървъри, хостинг на WordPress и VPS хостинг. Те имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугите им.

Винаги са били добри с подкрепата. Те го предлагат 24/7, по телефона, чат или билети за поддръжка. Техният помощен персонал е доста знаещ и е добре обучен.

Когато става въпрос за скорост, те знаят как да оптимизират сървърите си и това се вижда в скоростта, която предлагат. Те използват комбинация от бързи SSD, PowerCacher и PHP7, за да се опитват наистина да извлекат колкото е възможно повече сок от сървърите си, с голяма постоянство при ъптайм. Доста впечатляващо!

Професионалисти

 • Екологичен
 • достъпни
 • Страхотна подкрепа
 • Неограничено пространство на диска

Против

 • Няма локални сървъри

7. Пантур – Велик австралийски уеб-домакин

www.panthur.com.au

Panthur лого

Цена: AUD $ 5
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, билети

Пантур е опитен & отличен австралийски доставчик на уеб хостинг, който първоначално стартира като нетърговска организация. Те предлагат супер бързи уеб хостинг услуги и денонощна поддръжка на клиенти (което също е мълниеносно). Те са местен уеб-домакин със сървъри в страната, макар че не разполагат с чужбина, ако искате да насочвате към други страни.

Panthur има 3 основни плана, които можете да персонализирате допълнително: Икономия, Бизнес и хостинг на Stealth, като всяко ниво се увеличава в сървърните ресурси, докато вървите нагоре.

Те също предлагат регистрация на имена на домейни и дистрибутори, хостинг на уеб дизайнери и агенции. Наскоро те бяха купени от Hostopia и докато превключвателят беше малко каменист, всичко изглежда е нормално … включително бързата им поддръжка.

Характеристики на Пантур

Най-евтиният им план започва от $ 5 / месец (макар че препоръчваме да отидете с техния бронзов бизнес план за този перфектен баланс между цена и цена).

Panthur осигурява денонощна поддръжка чрез билети по телефона и поддръжка. Обикновено те реагират доста бързо и повечето проблеми се решават бързо.

Що се отнася до скоростта, въпреки че те нямат персонализиран кешинг плъгин като SiteGround … тъй като техните центрове за данни се намират в AU и комбинирани с мощността на техните сървъри, времето за зареждане е много добро за целия борд, просто не забравяйте да изберете хостинг план, който отговаря на вашия сайт (което означава, че вероятно не трябва да избирате плана им за икономия за домакин на масивен форум).

Професионалисти

 • Местен уеб хост
 • Голяма производителност
 • Добра подкрепа
 • 3 центъра за данни в Австралия

Против

 • Няма задгранични сървъри
 • Само 2 GB дисково пространство в основния им план

8. WPHosting – Австралийски домакин на WordPress

wphosting.com.au

WPHosting лого

Цена: AUD $ 19
Дисково пространство: 5 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Ние харесваме тези момчета. Ако използвате WordPress и имате бюджет (а целевият ви пазар е в Австралия, тъй като сървърите им са локални), те ще се уверят, че вашият сайт работи копринено гладко. Като беше казано, в основния им план няма поддръжка по телефона и аз също не видях безплатни SSL опции.

Функции за WPhosting

Това, което предлагат, е висококачествен австралийски хостинг за WordPress, включително премиум функции като DDOS защита, ежедневни автоматизирани архиви и сканиране на зловреден софтуер, за да се запази всичко супер сигурно.

Те предлагат поддръжка чрез всички обичайни канали като билети за телефон, чат на живо и поддръжка. Тъй като те предлагат WP хостинг, техният екип за поддръжка е експерти в WordPress!

Техните сървъри са напълно оптимизирани за работа на WordPress и това показва. Времето за зареждане е много впечатляващо, те използват SSD, PHP7, Gzip и MariaDB за оптимизиране на скоростта! Те също така домакин на някои наистина големи марки, така че качеството на техните хостинг услуги определено е от значение!

Най-евтиният им план е AUD $ 19 / мес и идва с 5 GB SSD памет.

Професионалисти

 • WordPress хостинг крале
 • Страхотна подкрепа

Против

 • Вероятно няма да работи, ако сте на бюджет …
 • Или не използвайте WordPress

9. Решаващо значение – Австралийски домакин за зелени уеб сайтове

www.crucial.com.au

Решаващо лого

Цена: AUD $ 19,90
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, билети

Откакто започнаха през 2003 г., Crucial нарасна доста, известен със своята простота. При $ 22.90 / месец обаче има много по-евтини опции, които се предлагат с повече функции.

Основни характеристики

Те също предлагат хостинг на WordPress, хостинг на дистрибутори и VPS хостинг (който се предлага в 5 вкуса и включва решения за Windows и Linux). Техните сървъри са в Австралия и предлагат поддръжка 24x7x365, която винаги е удобна.

Решаващо предлага поддръжка 24x7x365 чрез билети по телефона и поддръжка. Отзивите като цяло са положителни.

При локални австралийски сървъри, работещи на SSD, скоростите са солидни. Макар че може би трябва да променят промотираната си PHP версия на PHP7, а не да споменават PHP 5.6+ като най-новата и най-добрата …

Професионалисти

 • Страхотно при хостинг на VPS
 • Простотата не е лошо нещо
 • Висококачествени услуги

Против

 • Скъп споделен хостинг

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

Лого на HostingCloud

Цена: AUD $ 2,50
Дисково пространство: 5 GB
Поддържа: Билети

Новите деца на блока, като брандиращи нови. Те определено са евтини и предлагат безплатен SSL, но като повечето австралийски уеб хостове са обвързани с AU, освен ако не използвате CDN (който SiteGround и A2 хостинг например предлагат безплатно). Те изглеждат идеални за малки фирми, които искат да се намокри.

Те имат 2 плана, един с 5 GB дисково пространство и един с 10 GB. И двете включват страхотни функции като безплатна миграция на cPanel, 7-дневно запазване на резервно копие и мрежова DDoS защита. И целият хостинг работи на максимални скорости на SSD дискове.

Тъй като са домакин на бюджет, те предлагат поддръжка само чрез билети, въпреки че са доста отзивчиви, така че обикновено палци от нас.

Що се отнася до скоростта, обичайните австралийски сървъри, работещи на SSD. Сайтовете вървят гладко, както се очаква, доста добре за бюджетен хост imho.

Професионалисти

 • евтин
 • Добра цена

Против

 • Може да се нуждаят от по-добри възможности за поддръжка
 • Няма задгранични сървъри

11. Digital Pacific

www.digitalpacific.com.au

Digital Pacific logo

Цена: AUD 6,90 долара
Дисково пространство: 1 GB
Поддържа: Телефон, билети

Digital Pacific стартира през 2000 г. и бързо се разраства, за да стане един от по-известните доставчици на уеб хостинг в Австралия. Въпреки че имат много възможности за избор на хостинг опции, производителността беше малко под въпрос в сравнение с други хостове, поне в споделените им хостинг планове.

Когато ги тествахме, направо ги сравнихме с Panthur (които предлагат по-евтин план) и оставихме сървърите наистина да разбият няколко тежки скрипта, не бяхме особено впечатлени. Поддръжката им обаче беше доста отзивчива (след като нашите тестове се сриха на нашия сайт).

Харесваме също колко екологични са и начинът, по който те връщат на общността, като участват в големи проекти и други събития като Movember.

Digital Pacific предлага денонощна поддръжка по телефона и билети за поддръжка чрез портала на своите клиенти. Обикновено са много отзивчиви и могат да решават евентуално всички проблеми.

Подобно на повечето други австралийски уеб хостинг доставчици, Digital Pacific се фокусира върху локалните сървъри, работещи със SSD, за съхранение и работи добре за средните ви лични и бизнес уебсайтове.

Професионалисти

 • опитен
 • Много възможности за избор

Против

 • Малко скъпо
 • Производителност (може да се подобри след последния ни тест)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Лого на Bluehost

Цена: USD 3.95
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Bluehost е много стар домакин сега, смятаме го за един от ветераните. Някога те управляваха кралството заедно с HostGator (те трябваше да отидат на хостове, ако сте малък бизнес), сега двамата бяха купени от EIG, масивната корпорация, която изкупува колкото се може повече уеб хостове ( като iPage и Fatcow, които са в този списък).

Bluehost премина бързо надолу през последните няколко години, което определено навреди на компанията, за щастие, напоследък, те подобряват своите услуги и поддръжка, до момента, в който може да започнат отново да се движат нагоре в нашия списък.

Що се отнася до опциите за хостинг, те предлагат споделен хостинг, облачен хостинг, WP хостинг, VPS и посветен хостинг.

BlueHost ви предоставя база знания, видео уроци, чат на живо, подаване на билети и телефонна поддръжка. Те са на разположение 24/7. Отзивите относно услугата за поддръжка на клиенти на BlueHosts все още бяха отрицателни. <- но отново, те работят върху това.

Изпълнението (включително скоростта) на най-евтиния им план за споделен хостинг не се разкрива. В него се посочва само, че споменатият план има “стандартно” изпълнение. Според техния представител за поддръжка Standard Performance означава, че имате 25 GB RAM и уебсайтът ви ще се зареди в рамките на 2-3 секунди.

След проучване на тяхната база знания, можете да имате повече процесор, памет и ресурси за 25,99 USD на месец. Въпреки това, техният пакет за пакети е обозначен като „висока производителност“, където има 80% по-малко акаунти на сървър, което му позволява да използва повече ресурси на акаунт. С този пакет идва увеличена скорост и мощност поради по-малко потребители. Центровете за данни са разположени в щата Юта, САЩ, което означава, че ще ви трябва CDN като Cloudflare, за да получите прилични времена за зареждане за австралийски уебсайтове.

Професионалисти

 • Безплатен SSL
 • Много дисково пространство
 • достъпни

Против

 • САЩ сървъри
 • Скалиста репутация

13. Облачни пътища

www.cloudways.com

Лого на Cloudways

Цена: USD $ 10
Дисково пространство: 25 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Cloudways е различен звяр, те използват суровите сървъри на други компании и ви позволяват да разгърнете, управлявате и наблюдавате високоефективни приложения и уебсайтове на тези сървъри, като изрязвате обичайния уеб хостинг среден човек. Ако сте дори леко техник, това може да ви спести много пари.

Те работят с масивни облачни доставчици като Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS и други. Истинската полза тук са офертите за хостинг за облачен мащабируемост. Това работи чудесно за приложения с интензивно използване на ресурси и австралийски уебсайтове … като огромни форуми или сайтове за електронна търговия.

Cloudways ви предлага различни опции за поддръжка, включително база знания, подаване на билети, чат на живо, страница със статут на платформата и онлайн формуляри за попълване. Чрез формулярите за попълване можете да заявите обаждане, да попитате за продажбите и да станете партньор.

Техните отзиви са превъзходни. Повечето отзиви заявяват, че тяхната система за поддръжка на клиенти е много бърза и бърза. Представителите знаят какво да правят, за да отстранят както лесни, така и сложни проблеми. Като цяло клиентите бяха доволни от обслужването на клиентите си.

С най-евтиния им план се осигурява памет от 1 GB (RAM). Сървърите са базирани на твърдотелни устройства за по-големи скорости на зареждане в сравнение с традиционните механични задвижвания. Сървърите също са готови за PHP 7. PHP 7 е изборът на уеб разработчици понастоящем, осигуряващи по-добра и по-бърза работа на уебсайтове и приложения в сравнение с PHP 5.6. CloudwaysCDN също така позволява по-бързи скорости на зареждане на уебсайтове в целия свят, като кеширани данни на множество места по света.

Те имат оптимизирани стекове с разширен кеш, като Memcached, Varnish и Redis за ускорени отговори. Бързи хостинг скорости за WordPress и Magento също са налични, тъй като Breeze кеш и кеш на цяла страница, съответно. В момента те имат 60 центъра за данни по целия свят, от които можете да избирате.

Професионалисти

 • Хостинг с висока производителност
 • Много мащабируем

Против

 • По-трудно се овладява

14. Хостинг на инмоции

www.inmotionhosting.com

InMotion хостинг лого

Цена: USD 6,39
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

InMotion хостингът е друг ветеран тук, но те се фокусират най-вече върху бизнес хостинг и решения, следователно и по-високата цена. И отново, няма локални сървъри. Поддръжката е доста добра, както и останалите пакети от тях … така че ако се насочвате към САЩ, определено трябва да разгледате.

Що се отнася до опциите за хостинг, InMotion предлага споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS хостинг, специализирани сървъри и специализиран хостинг на WordPress. Те предлагат и услуги за уеб дизайн, ако не можете да намерите никого на местно ниво (което би било странно, тъй като уеб дизайнерите са навсякъде тези дни).

В допълнение към обичайната телефонна поддръжка, база знания и билети за поддръжка, те имат и акаунт в Skype, с който можете да се свържете. Като цяло отзивите на потребителите са положителни, а поддръжката е отзивчива и ефективна при коригиране на проблеми.

С комбинацията от техните конфигурации на сървъри за бизнес клас и поддръжката на PHP7, скоростта и производителността са много гладки в цялата област. Те също така предлагат WordPress специализиран хостинг за още по-добра производителност за WP уеб сайтове.

Професионалисти

 • Висококачествени услуги
 • Добра репутация

Против

 • Сървъри в САЩ
 • скъп

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks лого

Цена: $ 3,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

В момента GreenGeeks преминава през мащабен растеж. Предимството, което имат е, че връщат 300% от енергията, която използват обратно в мрежата, много яко.

Услугите и поддръжката им са доста впечатляващи, но те все още нямат сървъри в близост до Австралия (надяваме се, че скоро ще ги сортират). Наистина харесваме техния вграден техник за сигурност, за да поддържа всичко работи чисто и гладко.

GreenGeeks предлага споделен уеб хостинг, хостинг на дистрибутори, специализирани сървъри, хостинг на WordPress и VPS хостинг. Те имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугите им.

Професионалисти:

 • Екологичен
 • достъпни
 • Страхотна подкрепа

Недостатъци:

 • Все още няма сървъри в близост до Австралия

16. Домакин Geek

www.hostgeek.com.au

Лого на Geek Geek

Цена: $ 4.58
Дисково пространство: 400 MB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Подобно на Media Fortress и Netregistry, Host Geek предлага услуги за дигитален маркетинг в допълнение към хостинг услугите си, като предоставя на клиентите целия пакет, когато става въпрос за техните онлайн маркетингови нужди.

Те са по-достъпни от повечето в списъка, но основният им план идва само с 400 MB дисково пространство, което хората ще надраснат много бързо. Те имат център за данни както в Австралия, така и в Сингапур, което им дава малко по-голям обсег от конкуренцията.

Що се отнася до хостинг плановете, те имат пакети за споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS, специализирани сървъри и по-специализирани хостинг планове за WordPress, Joomla и Magento. Специализираните планове са по-скъпи, но оптимизирани за всяка CMS.

Професионалисти:

 • На едно гише
 • достъпни
 • Много възможности за избор
 • 100% собственост на Австралия

Недостатъци:

 • 400 MB не е много дисково пространство

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

Лого на WebHostingHub

Цена: $ 4,99 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Въпреки че предлагат неограничено дисково пространство и честотна лента, очевидно основният им план е половината от производителността в сравнение с всички останали планове. Те също са хост в САЩ със сървъри в САЩ, което означава, че сайтовете ще се зареждат доста бавно, ако се насочите към пазар на Aussie.

Те предлагат неща като безплатен SSL, безплатна миграция на уебсайтове и безплатно име на домейн, както и услуги за уеб дизайн, ако имате нужда от тях. Като цяло обаче потребителските отзиви не са фантастични, така че може би е най-добре да потърсите по-добри опции.

Професионалисти:

 • Неограничено пространство на диска
 • Безплатни SSL, миграции на уебсайтове
 • Добавени услуги за уеб дизайн

Недостатъци:

 • САЩ сървъри
 • Малко от скъпата страна

18. Сайт5

 www.site5.com

Site5

Цена: $ 6.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Чат на живо

Site5 предлага прилична услуга, но като се има предвид цената, предложението за стойност наистина не е така, тъй като има по-добри хостове, които са по-достъпни. Освен това основният им сървър е в САЩ, така че не би бил чудесен за австралийски сайтове.

Те предлагат споделен хостинг, хостинг на дистрибутори и напълно управляван VPS. Всеки план се предлага с безплатна миграция на уебсайтове и прилична система за архивиране, в случай че нещо се обърка.

Професионалисти:

 • Качествени услуги
 • простота

Недостатъци:

 • Малко прекалено скъпо
 • Сървъри в САЩ

19. 1&1

www.1and1.com

1 и 1 лого

Цена: $ 4,99 (USD)
Дисково пространство: 100 GB
Поддържа: Телефон, билети

Тези момчета са наистина популярни в Европа, но нямат центрове за данни в близост до Австралия, така че не е толкова интересно, освен ако не сте насочени към задгранична аудитория.

Те предлагат много допълнителни услуги, освен само хостинг. От решения за електронна поща до онлайн маркетингови услуги и регистрация на имена на домейни, те са европейски център за всичко, свързано с уебсайта.

Най-основният им план идва със 100 GB дисково пространство, безплатен SSL и безплатно име на домейн (поне за първата година).

Професионалисти:

 • На едно гише
 • Много дисково пространство

Недостатъци:

 • Няма сървъри близо до Австралия

20. StableHost

www.stablehost.com

Лого на StableHost

Цена: $ 3,50 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, билети

Stablehost започна доста малко, тествахме ги с няколко сайта и никога не сме имали проблеми, просто приличен всеобщ хост с конкурентни хостинг пакети. Но отново техният център за данни е в САЩ … така че не е толкова интересно за нас.

Като се има предвид, ние сме впечатлени от тяхната клъстерна хостинг технология, комбинирана с техните персонализирани версии на PHP, MySQL и Litespeed, производителността е страхотна!

StableHost предлага споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS и хостинг за предприятия за сайтове с висок трафик.

Професионалисти:

 • Кокетни хостинг технологии
 • Висококачествени услуги
 • Страхотна цена

Недостатъци:

 • Сървъри в САЩ

21. WestHost

www.westhost.com

Лого на WestHost

Цена: $ 1 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Започнахме с WestHost преди няколко години, тогава те бяха доста добри и дори бяха популяризирани от известен маркетолог и създател на WordPress плъгини. Но оттогава производителността намалява, започват да се появяват все повече лоши отзиви … не съвсем сигурно къде се намират в момента. Но в момента, въпреки че са супер евтини, вероятно не бихме ги препоръчали.

WestHost предлага споделен хостинг, VPS, специализирани сървъри и хостинг на WordPress.

Професионалисти:

 • евтин
 • Неограничено пространство на диска

Недостатъци:

 • Скалиста репутация
 • Сървъри в САЩ

22. FatCow

www.fatcow.com

Лого на FatCow

Цена: $ 4,08 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

FatCow е горещо стар, като 1998 г. и тогава те вероятно бяха доста добри. Но през 2004 г. EIG ги купи и момче ли тръгнаха надолу. Поддръжката е доста лоша, но най-големият проблем е скоростта, тя е доста ужасна.

Само в Google google няколко отзива на клиенти, това е почти забавно колко разстроени са станали хората с тях.

Професионалисти:

 • Никаква идея

Недостатъци:

 • Общото качество на услугата
 • Сървъри в САЩ

23. iPage

www.ipage.com

iPage лого

Цена: $ 1,50 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Друг домакин на EIG, почти същата история като FatCow, въпреки че скоростите им са малко по-бързи. iPage е известен със своите много скъпи такси за подновяване, скъпи имена на домейни, няма cPanel и т.н. и т.н..

Също така, те имат само центрове за данни в САЩ … така че да, всъщност не си заслужава времето.

Професионалисти:

 • Неограничено пространство на диска

Недостатъци:

 • Общото качество на услугите
 • Сървъри в САЩ
 • Скъпи такси за подновяване

Защо преглеждаме уеб хостове за Австралия

Избирането на правилната уеб хостинг услуга наистина може да направи разлика между процъфтяващ австралийски бизнес или неуспешен. Например, ако сайтът ни се понижи за 2 дни, това би представлявало потенциална загуба от около 4 до 8 000 (средно) <- да, изчислихме това). За да предотвратим действително това да се случи с никого, ние изяснихме някои от хостинг терминологиите и необходимите спецификации по-долу (странична забележка: Всяка епична евтина уеб хостинг компания в нашите топ 10 поддържа WordPress и всички други основни CMS, в случай че сте чудех).

Така че, в случай че тръгвате по ръчния път в проучването на най-добрите австралийски хостинг доставчици и искате да създадете свои собствени отзиви за хостинг на уебсайтове, това са спецификациите, на които трябва да внимавате, когато избирате хост, наслаждавайте се!

PS: Добавихме и нашия личен топ 5 за следните сравнения:

 • уеб хостинг за NZ
 • хостинг на Ирландия
 • Уеб хостинг във Великобритания
 • Канадски хостинг
 • уеб хостинг Сингапур
 • като цяло най-добрият уеб хостинг
 • уеб хостинг Индия
 • уеб хоства Малайзия
 • Hospedagem de sites Brasil
 • уеб хостинг Пакистан

Съдържание

Как да намерите доставчик на уеб хостинг

 • Терминология: Хостинг на домейни срещу Уеб хостинг срещу Регистрация на домейни
 • Типове уеб хостинг
 • Местоположение на сървъра
 • Uptime
 • Дисково пространство
 • Честотна лента и пренос на данни
 • скорост
 • Опции за поддръжка
 • Функции по имейл
 • SSL сертификати

Австралийски уеб хостинг изследвания

Как да намерите уеб хостинг услуга за Австралия?

Уеб хостинг терминология: Хостинг на домейн срещу Уеб хостинг срещу регистрация на домейни

Преди да се впуснем в нестабилността на това как да изберем най-добрия австралийски доставчик на уеб хостинг, нека да отговорим на един от най-често срещаните въпроси, които получаваме относно хостинг терминологията. Каква точно е разликата между хостинг на домейни, уеб хостинг и регистрация на домейн?

Регистрация на домейн

Да започнем с регистрацията на домейни. Това се отнася до закупуването или регистрирането на име на домейн (yourcompany.com.au), което може да стане чрез регистратор. Повечето уеб хостове предлагат тази услуга, което означава, че можете да закупите името на домейна си и да хоствате вашия сайт при същия доставчик, което е идеалната ситуация, тъй като поддръжката е централизирана. Ако просто искате да купувате имена на домейни, а не уеб хостинг, най-добре е да преминете през обикновен регистратор като NameCheap. Регистраторите имат право да делегират продажбите на имена на домейни и да ги присвояват за IP адреси (ще се изненадате колко домейна се регистрират годишно, просто проверете нашата страница със статистически данни за използването на интернет за някои умопомрачителни номера).

Обяснен уеб хостинг

актуализиране на сървърите за именаНа следващо място, уеб хостинг. Това се отнася до онлайн пространството, където хоствате файловете, съставляващи вашия уебсайт, затова сте на тази страница, за да намерите страхотен уеб хост за вашия уебсайт. След като регистрирате името на домейна си, го насочвате към хостинг пространството, за да покажете сайта в браузърите. Обикновено свързвате вашето име на домейн и доставчик на уеб хостинг чрез актуализиране на сървърите на имена на домейни. По същество сървърите на имена са сървъри, собственост на уеб хостове, по-специално за управление на имената на домейни, свързани с техните клиенти. Общият формат е нещо като ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

За да свържете двете, просто трябва да поставите сървърите на имена на вашите хостове в полетата на сървъра на имена в настройките на вашите домейни на регистратора. Но отново, ако купувате името на домейна си едновременно, когато купувате вашия уеб хостинг пакет, със същия доставчик, те правят всичко за вас. Тогава всичко, което трябва да направите, е да инсталирате любимите си CMS и voila, вашият сайт е на живо. Дори сме написали огромно ръководство за това как да изградите уебсайт от нулата, проверете го.

Хостинг на домейни

Накрая хостинг на домейн. Това всъщност не е нещо, хостингът на домейни е комбинация от регистрация на домейни и хостинг на уеб страници, вероятно се използва от хора, които действително търсят уеб хостинг, но не знаят правилната терминология, така че те търсят „хостинг на домейн Австралия“.

Добре, сега, когато това е ясно, нека да започнем!

Какви са видовете уеб хостинг?

Има 4 основни типа хостинг: Евтин споделен хостинг, VPS хостинг, специален хостинг, & Хостинг на реселлери. За повечето от тези, които четат това (включително тези, които търсят бизнес уеб хостинг), ще искате да потърсите евтиния тип уеб хостинг (споделен хостинг), тъй като той е идеален за малки и средни предприятия.

Друга е историята, ако се опитвате да продавате 1000 хиляди продукти онлайн или имате процъфтяващ форум, в който случай посветен хостинг или VPS е по-добра опция.

Преди да продължим и да направим уеб хостинг сравнение на тези типове хостинг, има едно нещо, което наистина трябва да разберете за света на хостинга: 99,9% от времето, получавате това, за което плащате.

Споделен хостинг

Ако основният ви фокус е да търсите евтини уеб хостинг услуги, за това дойдохте. Въпреки че има компании, които предлагат безплатни уеб хостинг пакети, те обикновено не продължават дълго поради твърде много ограничения. Това, което споделя споделеният хостинг, означава, че уебсайтът ви ще бъде хостван на сървър с куп други уебсайтове. Колко други уебсайтове? Зависи от хостинг доставчика. Някои компании поставят до 100 уебсайта на един физически сървър, докато други хостинг на 20 уебсайта или по-малко. За хора, които търсят специално малки до средни бизнес уеб хостинг за Австралия, споделения хостинг е най-вероятно най-добрият тип уеб хостинг за вас. Споделен хостинг дори може да се използва за хостинг на сайтове за електронна търговия (в зависимост от размера на сайта). Както и да е, нека изложим плюсовете и минусите на споделения хостинг.

Професионалисти:

 • Сравнително евтино с разходите за хостинг на уебсайтове, които започват от едва 3.95 долара на месец
 • Всичко работи извън кутията
 • Не са ви необходими технически познания, за да стартирате и работите на уебсайта си
 • Можете да направите почти всичко от обикновен cPanel
 • Обикновено се предлага с инсталиране на 1 щракване скриптове за WordPress & другите основни CMS като Joomla, Drupal и т.н..
 • Повечето хостове имат планове и за Linux хостинг & Хостинг на Windows (и най-често срещаните езици като PHP, Java и други)

Недостатъци:

 • Вашият уебсайт може да се зарежда бавно, ако сървърът е претоварен с твърде много сайтове.
 • Вие сте отворени за заплахи за сигурността, дори ако не правите нищо лошо.
 • Някой от вашите съседи може да вземе повече ресурси и в резултат на това ще получите по-ниска производителност на уебсайта.

Обърнете внимание, че не всички споделени хостинг планове са еднакви. Има планове, които осигуряват подобна на VPS производителност (като повечето американски хостинг доставчици на WordPress, базирани в САЩ). Ще разпознаете тези хостинг планове по тяхната цена (доста скъпа) – е приятен баланс между евтин уеб хостинг и супер-премиум бизнес хостинг. Споделеният хостинг е добър за блогове и малки уебсайтове, които не изискват големи ресурси.

Ако комбинирате приличен споделен хост с кеширане и CDN, можете да получите невероятни резултати. По-долу е снимка на времето за зареждане на един от нашите странични проекти, пинг от Мелбърн (да, този сайт се зарежда за по-малко от секунда!).

тест за скорост на уебсайта

Cpanel – бързо обяснение

Бърза дума за Cpanel, най-използвания контролен панел в хостинг индустрията (това важи за повечето типове хостинг). Ако не сте запознати с това, не се притеснявайте, Cpanel е супер лесен за използване и обикновено се предлага с инсталатори с едно кликване за WordPress, Joomla, & много други системи. В действителност, ако видите, че определен уеб хост, базиран в Australina, има Cpanel под изброените им функции, това е плюс! Австралийските домакини, които използват свои собствени контролни панели, могат да имат някои проблеми (личен опит).

VPS хостинг

VPS означава Virtual Private Server. VPS хостингът е специален вид хостинг услуга, при която хостинг доставчиците създават множество виртуални сървъри на един физически сървър. Ако някога сте играли с виртуални машини, вече знаете за какво говоря. Въпреки че може да изглежда познато, това е много различно от споделения хостинг. Фирмите обикновено предлагат 2 вида хостинг за VPS:

 • Самоуправляван VPS, вие контролирате всеки аспект на сървъра, включително техническите неща.
 • Управляван VPS, хостинг компанията се справя с повечето технически неща, докато вие се фокусирате основно върху вашия бизнес. Тази опция е по-скъпа.

Разходите за уеб хостинг за VPS услуги варират от 30 до 100 долара + на месец и обикновено се използват и за хостване на сървъри за игри (така че е подходящ за хостинг на Minecraft). Нека изложим плюсовете и минусите.

Професионалисти:

 • Получавате свой собствен процесор, RAM и съхранение на виртуалния сървър
 • Значително по-добро представяне
 • Пълен контрол и корен достъп

Недостатъци:

 • Много по-скъпи от по-достъпния споделен хостинг.
 • Ще трябва да имате технически познания, за да поддържате сървъра
 • Ако не, може да се наложи да наемете системен администратор

Специализиран хостинг

Специализиран хостинг на сървъри е най-мощната опция от всички. Вместо да се налага да споделяте ресурси с други хора – което в общи линии е случаят с двата горни 2 типа хостинг, вие получавате напълно функционален физически сървър сами. Това е толкова добро, колкото се получава за производителността на сървъра. От друга страна, посветен хостинг е безумно скъп. Ето защо този тип хостинг е предназначен предимно за големи компании, които имат ресурсоемки уебсайтове и уеб приложения. Цените обикновено започват от 100-200 долара на месец.

Reseller Hosting

Австралийският хостинг на дистрибутори обикновено се използва само от уеб агенции или отделни уеб дизайнери, които искат да започнат хостинг на свои клиенти. Тези планове ви позволяват да създавате различни акаунти на клиент и да ги управлявате всички от едно табло за управление (за предпочитане WHM в комбинация с Cpanel), задавайки честотна лента & ограничения на пространството, ограничения на добавените домейни и много други. Реселърските планове определено са по-скъпи от обикновения ви хостинг пакет, тъй като позволяват да хоствате множество уебсайтове, всеки със собствен Cpanel.

Уеб хостинг сървъри в Австралия

Местоположения на сървъри за уеб хост: Австралия в или извън?

Ако сте със седалище в Австралия, трябва да потърсите уеб хост, който е или е близо до Австралия, това е толкова просто. Защо? Защото, ако хоствате уебсайта си на сървър в САЩ, например, вероятно ще срещнете забавни проблеми като изоставане, по-бавно време на зареждане, закъснения и т.н. Проблеми с местоположението на сървъра, но не се притеснявайте за това на ниво град , така че няма значение дали търсите най-добрите уеб хостове в Бризбейн, Сидни (като Digital Pacific) или Мелбърн … така или иначе няма да забележите разликата в скоростта.

Използване на CDN: Going Global

Това е казано, само защото вашият сайт е хостван на конкретен сървър на конкретно място, не означава, че не можете да получите бързи пъти за зареждане по целия свят, във всяка страна. С помощта на CDN можете да обслужвате вашия сайт навсякъде с минимално закъснение.

CDNCDN или мрежа за доставяне на съдържание е географски разпределена мрежа от сървъри, която ще използва местоположението на посетителите на сайта, за да обслужва кеширана версия на съдържанието на вашия сайт от най-близкия му възел или сървър. Това не само помага при зареждане, но също така може да блокира спамерите, да увеличи сигурността и да ви предпази от потенциални DDOS атаки. Една от най-популярните CDN е CloudFlare, те всъщност имат безплатен план и много уеб хостове се интегрират с тях доста безпроблемно.

Сървърно време

Трябва да знаете дали можете да разчитате на вашата австралийска хостинг компания, за да предостави стабилни сървъри и максимално време за сървър. Започнахме да проследяваме както общата продължителност на работа, така и времето за реакция за основните услуги за хостинг на нашата страница със статут на уеб хост. Повечето доставчици на уеб хостинг услуги ще ви гарантират 99,9% продължаване. За съжаление, това не винаги е така, върши чудесна работа в поддържането на максимално време за продължаване. Имате нужда от надежден доставчик на уеб хостинг.

Дисково пространство

Обемът на паметта предполага колко файлове можете да качите на сървъра. За блогове и малки уебсайтове в Австралия няма да ви трябват повече от няколко GB, което предлагат повечето евтини уеб хостинг компании. Но ако искате да хоствате по-голям уебсайт, трябва да получите хостинг план с повече капацитет за съхранение. Не забравяйте да дадете предимство на компаниите, които използват SSD дискове за съхранение на данни вместо обикновени твърди дискове. SSD съхранението има до x10 по-добра скорост при четене и запис.

Честотна лента и пренос на данни

Много хостинг услуги насърчават тези две неща като едно цяло. Но, те са напълно различни. Честотната лента е скоростта, с която могат да се прехвърлят данни. Трансферът на данни, от друга страна, представлява трафика на данни, който уебсайтът ви генерира – обикновено се измерва и ограничава на месец. Преносът на данни зависи от това колко посетители имате и колко големи са вашите файлове. Затова не забравяйте да проверите какъв е лимитът за хостинг плана, който искате да изберете. Някои австралийски хоства както неограничена честотна лента, така и трансфер на данни.

Скорост и време за реакция

Скорост на сървъраВъпреки че този може да изглежда лесен, той всъщност е многопластов. Повечето хора смятат, че получаването на най-бързата уеб хостинг услуга е комбинация от производителност на сървъра + местоположение, базирано в Австралия, което означава, че докато сървърът работи безпроблемно и местоположението на центъра за данни е в Австралия (както бе споменато по-горе), трябва да бъде добре. Това определено не е така.

Всъщност има множество уеб хостове със сървъри в Сингапур или в чужбина, които превъзхождат тези със сървъри в АС (като Hostinger). Истината е, че най-добрите хостове обикновено използват персонализирани системи и скриптове, за да изтласкат възможно най-голяма производителност от техните центрове за данни. Ако комбинирате това с превъзходния хардуер и функции като кеширане от страна на сървъра, поддръжка на PHP7, интеграция на LiteSpeed, това ще издърпа австралийската конкуренция за уеб хостинг от водата. Правилната конфигурация на сървъра може наистина да промени, що се отнася до времето за зареждане и скоростта, просто проверете нашето сравнение на SiteGround срещу HostGator за разликата там (и не забравяйте, скоростта на сайта вече е фактор за класиране според Google, така че е важно и за SEO).

Използваме пинг инструмента на Keycdn, за да проверим времето за реакция за нашите хостинг доставчици на уебсайтове.

(обратно към таблицата за сравнение)

Поддръжка на клиенти

Ако търсите специално за най-добрия хостинг на уебсайтове, искате да се уверите, че екипът им за поддръжка е надежден. Първо разглеждаме броя на възможностите за поддръжка и времето за реакция. Те могат да включват поддръжка по телефона, чат на живо, билети за поддръжка, подробна база знания и дори видео уроци.

Установихме, че билетите за поддръжка все още са най-ефективният начин за разрешаване на повечето проблеми, а също така са и най-лесно мащабируемият уеб хост (което е критично, когато цял сървър се спуска и те получават голям приток на оплаквания).

Тогава трябва да помислим дали домакинът възлага подкрепата си или ако е вътре, и двете опции имат своите плюсове и минуси, като външната поддръжка е по-добра за мащабируемост и последователност, но вътрешната поддръжка обикновено е по-бърза и повече добре осведомен.

Функции по имейл

Ако искате пълния хостинг пакет от един доставчик, трябва да проверите за имейл функции (обикновено по-важно за хората, които търсят бизнес уеб хостинг, тъй като вероятно ще се нуждаят от множество имейл адреси). Не всички уеб хостинг услуги ви създават имейл акаунти за вашите домейни. Ако го направят, проверете дали те предоставят интерфейс за уеб пощата, може би предлагат неограничен имейл (обикновено не е така, но никога не знаете) и интеграция с външни услуги. Също така, внимавайте за ограниченията. Някои доставчици ви позволяват да създавате до 100 имейл адреса или да изпращате 200 имейла на час.

Резервни копия на уеб хост

Резервните копия са много важни, но за съжаление той е нисък в списъка с приоритети за повечето хора. Ще трябва редовно да архивирате уебсайта, базата данни и имейл файловете (в идеалния случай с ежедневни архиви). Проверете дали компанията предлага архивиране и колко често правят архивиране на вашите файлове. Освен това разберете как можете да възстановите файловете, ако нещо се обърка. Някои компании таксуват за възстановяване на резервни копия, докато някои предоставят услугата безплатно.

Брой домейни / бази данни на Addon

Това е важно, ако планирате да хоствате повече от един уебсайт с вашия хостинг план. По-евтините хостинг планове често са ограничени само до един уебсайт.

Като се има предвид, ако видите супер евтини планове с неограничени домейни, знайте, че цялостната производителност най-вероятно ще се спуска бързо надолу с повече домейни, които добавяте. Това е така, защото ресурсите на вашия сървър няма да се мащабират според броя на домейните, които използвате, което води до наистина ниска ефективност на всички ваши сайтове.

SSL сертификати

Осигуряването на вашия сайт със SSL сертификат бързо се превръща в изискване, а не опция, така че не само сайтовете за електронна търговия се нуждаят от такъв, но и всеки друг сайт. Google дори ще определи сайтовете, които не са https, като незащитени, което ще се отрази на процента на реализация. SSL (Secure Sockets Layer) е основно технология за установяване на криптирана връзка между сървър (уеб хост) и клиент (браузър). SSL позволява лична информация като номера на кредитни карти и данни за вход да се предава сигурно.

SSL сертификат Австралия

Когато проучвате потенциални уеб хостове, вижте дали те предлагат безплатни SSL сертификати (за предпочитане с лесна опция за инсталиране с 1 щракване, каквато прави SiteGround). Ако не го направят, все пак можете да получите безплатен сертификат от Let’s Encrypt и да помолите своя домакин да го инсталира за вас. Като се има предвид, най-добрият уебсайт за хостинг в Австралия трябва да предложи това безплатно по подразбиране.

Глобална сървърна мрежа

И това е всичко, може да ви се стори пресилено да обхванете всички точки, но просто го правите една стъпка в един момент. Може би дори да създадете електронна таблица и да регистрирате всички спецификации за австралийските компании за уеб хостинг, които намерите, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

често задавани въпроси

Кой е най-добрият уеб хостинг за малкия бизнес?

Според нас най-добрият уеб хост за малкия бизнес е Hostinger. Той е честно най-добрият домакин, ако разгледате качеството на техните услуги. Хостингер предлага 10 GB дисково пространство на основния си план, като той предлага безплатен SSL, SSD хостинг, 24/7 поддръжка и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Освен това те са много добри да поддържат своите сървъри сигурни и да работят безпроблемно по всяко време.

Колко е уеб хостинг на година?

Уеб хостингът може да струва едва 20 долара годишно, макар че това би било от евтината страна. Ако искате качествен уеб хост за вашия бизнес уебсайт или блог, тогава можете да очаквате да плащате около 60 долара годишно. Може да е по-скъпо, ако искате да хоствате по-големи уебсайтове като магазини за електронна търговия, защото може да се нуждаете от повече дисково пространство или CPU ресурси и RAM.

Как мога да хоствам уебсайта си безплатно?

Можете да хоствате своя уебсайт безплатно с WordPress.com и подобни услуги. Те се грижат за всичко, но ще се забиете с поддомейн, а не с по-професионален домейн (yourbusiness.com.au). С WordPress би било yourbusiness.wordpress.com, други услуги, които предлагат подобен безплатен хостинг, биха били Wix и Blogger.

Мога ли да хоствам уебсайта си в Google?

Google не е домакин на нормални уебсайтове или бизнес уебсайтове, имате нужда от специализиран доставчик на уеб хостинг, който да хоства вашия сайт. Google притежава услуга, наречена Blogger, която ви позволява да получите основен уебсайт безплатно, но вие ще бъдете обвързани с конкретна система за управление на съдържанието без голяма гъвкавост при проектиране.

Мога ли да хоствам собствен компютър на моя компютър?

Можете да хоствате свой собствен сайт на вашия компютър, като използвате локална инсталация. WAMP е правилният термин за използване и можете да използвате WampServer за инсталиране на пълния стек. Не е лесно да направите, ако не сте запознати с неща като MySQL, PHP, Apache и др. Най-лесното нещо е да следвате онлайн ръководство за инсталиране на WordPress на местно ниво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector