Най-добър уеб хостинг за Индия

Като дигитална агенция с много хостинг акаунти (имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме ��), бих казала, че имаме добра представа за това, което определя страхотен уеб хостинг доставчик.


Докато пишехме нашия уебсайт хостинг отзиви, разгледахме много фактори, но основните бяха �� поддръжка и ⚡ скорост. Избрахме тези 2, защото ако някой от тях е подпартиен, това ще има огромно влияние върху потенциалния успех на вашия уебсайт.

Няколко от марките / сайтовете, които свързват към нашето съдържание:
Представени в сайтове

Въз основа на нашите изследвания и хостинг отзиви, това са 9 най-добри уеб хостинг услуги за Индия:

 1. Хостингер Индия – Най-добрият цялостен уеб хостинг
 2. HostGator Индия – Подреждащ уеб хост
 3. A2 хостинг – най-добър хостинг риселър
 4. SiteGround – Най-добър хостинг на WordPress
 5. InMotion хостинг – страхотен хостинг за бизнес
 6. GreenGeeks – най-добрият зелен уеб хост
 7. CloudWays – най-добър облачен хостинг
 8. DreamHost – Страхотен хостинг домакин
 9. BlueHost Индия – Страхотен уеб-домакин за блогъри

Contents

Най-добър уеб хостинг Индия 2020 Отзиви

1. Хостингер

Лого на хостингер

Уебсайт: hostinger.in
Цена: Rs 51
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Чат на живо, Билети
Глобален обхват: Да

При ₹ 51 / мес е наистина трудно да победим Хостингер, когато става въпрос за предлагана стойност. Въпреки че техният единен план е изключително евтин, той все още идва с 10 GB SSD дисково пространство, качествена поддръжка 24/7 и невероятно гладка настройка.

Техният персонализиран контролен панел е радост да се работи и дори идва със собствен създател на уебсайтове. Въпреки че определено бихме препоръчали да използвате WordPress (ние обичаме WP), за да създадете вашия сайт, хубаво е да знаете, че те също предлагат свой създател в допълнение към обичайните CMS.

Техната 24/7 поддръжка на клиенти е много отзивчива и полезна, което е доста впечатляващо, тъй като повечето бюджетни домакини нямат подкрепа, но не и хостингер! Огромни палци от нас в тази област.

Хостингер технология

Що се отнася до видовете хостинг, те предлагат основния споделен хостинг (повечето хора ще се нуждаят от този тип), облачен хостинг, хостинг на WordPress и VPS хостинг.

Плановете за споделен хостинг са както следва:

 1. Единичен хостинг план: Супер евтин и перфектен за намокряне на краката ви, той има повечето функции на премиум плановете. Разрешен е 1 сайт с този план.
 2. Премиум хостинг план: За тези, които искат мащаб, безплатно име на домейн, неограничен брой сайтове и удвояване на мощността за вашите сайтове.
 3. Бизнес хостинг план: Ако искате да станете наистина сериозни. Всички горепосочени функции + ежедневни резервни копия и още повече сървърни ресурси, за да направите сайтовете си възможно най-бързи.

Освен това, за всички хостинг планове имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Честно казано в нашата книга не се мисли!

Професионалисти

 • Супер евтино
 • Качествена поддръжка
 • Глобална мрежа от сървъри
 • Лесен за използване

2. HostGator

Лого на хостгатора

Уебсайт: www.hostgator.com
Цена: Rs 99
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети

Създаден през 2002 г., HostGator наистина е една от най-популярните уеб хостинг компании днес. Постигането на това като вашия уеб хост ще ви позволи да създавате професионално изглеждащи, функционални и красиви сайтове – и това е удобно за потребителя.

Те са едни от малкото доставчици на хостинг услуги, които предоставят достъпни планове с неограничено пространство и честотна лента, само за да назовем няколко. Техните хостинг пакети включват споделени, дистрибутори, VPS, специализирани сървъри, WordPress и Cloud.

Вие получавате повече от HostGator, когато надграждате плана си. В момента техният пакет за бебета е най-популярният им план, тъй като е чудесна отправна точка. Можете също така да започнете с план за люпене, особено ако просто искате да започнете с един уебсайт. Не забравяйте, че вече идва с непроменена честотна лента, дори ако това е най-евтиният им план. И разбира се, винаги можете да надстроите до техния бизнес план, ако вашите нужди изискват повече функции.

Е, HostGator гарантира 99,9% ъптайм. И тази гаранция идва с обещание, че ще ви възстановят кредита за месец, ако не успеят да изпълнят този ангажимент. Въпреки това, с показателите на HostGator за постоянни времена на работа, се съмняваме, че някога ще получите възнаграждения от тях изобщо (и отново, това е добро нещо, тъй като искате време и време, а не компенсации).

Поради всички причини по-горе (и още по-долу) защо им дадохме място номер 1. Те наистина го заслужават, според нас.

скорост

Наличието на бързи и надеждни сървъри вероятно е една от причините HostGator да е толкова популярен.

Излишно е да казвам, че потребители от цял ​​свят ще изпитат и добра скорост, когато хоствате уебсайта си в HostGator (имат предвид, че имат клиенти от цял ​​свят). Техните сървъри в САЩ са просто много мощни, ето защо.

поддържа

HostGator се гордее, че предоставя 24/7/365 поддръжка на клиентите на своите клиенти. Винаги ще има експерт от HostGator, който да ви помогне с вашите проблеми и притеснения чрез чат на живо, телефон и имейл. Тяхната база от знания също е много полезна, ако имате проблеми с отстраняването на проблеми.

Професионалисти

 • Съотношение качество-цена
 • Голяма скорост

3. Хостинг на A2

A2 лого за хостинг

Уебсайт: www.a2hosting.com
Цена: 3,92 щ.д.
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Вероятно не сте чували за A2 хостинг – но всъщност това е от 2001 г. И макар че през всичките тези години те имат нисък профил, всъщност имат добра репутация сред потребителите. Всъщност те почти винаги влизат в топ 10 отзива за хостинг на уебсайтове (да, те са толкова добри).

A2 хостингът предлага 3 споделени хостинг пакета, както следва:

 1. Lite – Само за 3,92 долара на месец, този пакет ще ви позволи да имате 1 уебсайт, неограничено пространство за съхранение и неограничена честотна лента.
 2. Swift – За $ 4,90 на месец техният план Swift предлага 2 пъти по-големи ресурси от най-евтиния им план. Можете да имате неограничен брой уебсайтове с този план и да получите неограничено пространство за съхранение и неограничен трафик.
 3. Turbo – Като най-бързият план на A2 хостинг, този пакет струва $ 9,31 на месец. Освен неограничени уебсайтове, неограничено пространство за съхранение и неограничена честотна лента, планът включва и акселератор на сайт за A2 хостинг.

Разглеждайки техните хостинг пакети, можете да видите, че ще получите повече функции и бързина с надграждането на плана си.

Ето какво най-много ни харесва при A2 хостинг – тяхната гаранция за връщане на пари по всяко време. Те имат стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите, но имат и гаранция за връщане на парите по всяко време за тези, които се абонират за по-дългите си планове.

Така че, ако решите да платите за 3 години, за да спестите пари (по-дългите планове имат най-големите отстъпки при хостинг пакетите, знаете ли) и след това решите да отмените плана си, след като кажем 1 година – те ще ви върнат възстановяване в размер на неизползваните 2 години (продължително). Има някои предупреждения към това обаче – таксата за регистрация на вашия домейн и таксата за миграция (ако има такава) няма да бъде възстановена. И все пак тяхната гаранция за връщане на пари по всяко време е извън този свят.

Що се отнася до гаранцията им за продължаване, те се ангажират да предоставят на своите клиенти 99,9% време за продължаване. Реално казано, те не са перфектни в тази област, но все пак са добри.

скорост

Погледнете името на техните ценови планове и ще забележите, че има една обща тема – скорост (Lite, Swift, Turbo). Е, наистина е гарантирано, че имате бърз сайт с A2 хостинг (това е най-добрата им точка). Така че, просто помислете за плановете им по този начин – единият е бърз, другият е по-бърз, а последният е най-бърз.

поддържа

Екипът за поддръжка на A2 хостинг е добър. Базата им от знания е пълна с полезни статии, които ще се окажат полезни, ако решите проблеми. И ако искате да говорите с някого, можете да го направите чрез електронна поща, телефон и чат на живо.

Професионалисти

 • Сървъри в САЩ, Европа и Сингапур (SG е чудесен за NZ сайтове)
 • Неограничено дисково пространство и честотна лента във всички планове
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Против

 • В Индия няма сървъри
 • Най-евтиният план е ограничен и не много бърз
 • 99,9% гаранция за продължаване на времето не е толкова надеждна

4. SiteGround

SiteGround лого

Уебсайт: www.siteground.com
Цена: USD 3.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Основана през 2004 г., сега SiteGround хоства над милион уебсайтове по целия свят. Техните хостинг опции включват споделени, WordPress, специализирани сървъри и облак. Техните мощни сървъри, разположени по целия свят, позволяват да се погрижат за нуждите на своите потребители. Всъщност SiteGround се препоръчва от самия WordPress. Но разбира се, той може да хоства и други системи за управление на съдържанието (CMS).

SiteGround е най-популярен за своите споделени планове. Те имат 3 системи за ценообразуване за това и ние ще ви разкажем повече за тях в списъка по-долу.

 1. StartUp – Това е техният препоръчителен план за стартиране на уеб присъствие. С уводна цена от 3,95 долара на месец (редовната цена е 11,95 долара), имате разрешение за 1 уебсайт и 10 GB пространство за съхранение. Можете също да имате до 10 000 посетители месечно.
 2. GrowBig – SiteGround препоръчва този пакет за разрастващи се сайтове. За 5,95 долара на месец (редовната цена е 19,95 долара), можете да имате неограничен брой уебсайтове, заедно с 20 GB пространство за съхранение и 25 000 посетители месечно.
 3. GoGeek – Ако искате най-доброто от SiteGround, те предлагат своя план с най-високо ниво за въвеждаща цена от $ 11.95 (редовната цена е $ 34.95). Той се предлага с неограничен брой уебсайтове, 30 GB пространство за съхранение и 100 000 посетители месечно.

Имената на плана на SiteGround ви дават представа какво получавате. Ако сте просто след основните им функции, можете да се примирите с (или да започнете) с техния StartUp пакет. Въпреки това, ако искате премиум функции с вашия пакет, изберете техния GrowBig план. Отидете за техния план GoGeek, ако искате най-доброто (geeky функции), включено в пакета ви.

SiteGround също е един от смелите хостинг доставчици, които дават 99,9% продължаване – и известно възнаграждение, ако не успеят да изпълнят това обещание. Имайте предвид обаче, че говорим за 99,9% средно време за продължаване годишно, а не месечно.

И така, ето сделката. Те ще ви дадат безплатен хостинг за един месец, когато годишният им продължителен спад спада от 99,0 до 99,9%. И ако падне дори по-ниско от това, ще ви дадат по 1 месец за всеки процент. Еха. Но след това отново, SiteGround има наистина добър запис за време на работа – шансовете са малки, че някога ще паднат под 99,9% годишна гаранция за продължаване.

скорост

Сървърите за данни на SiteGround (намиращи се във Великобритания, Чикаго, Холандия и Сингапур) са МНОГО надеждни. Те са достатъчно мощни за глобален обхват, това е сигурно. Нещо повече, SiteGround предлага и безплатен CDN (CloudFlare), който също допринася за скоростта на сайта му.

поддържа

Има много начини да се свържете със специалисти от SiteGround – те имат поддръжка по телефона, чат на живо и електронна поща 24/7.

Професионалисти

 • Страхотна поддръжка на клиенти
 • Множество центрове за данни по целия свят
 • Препоръчва се от WordPress

Против

 • В Индия няма сървъри
 • Високи проценти на подновяване (до 3 пъти)
 • Без свободни домейни

5. Хостинг на инмоции

лого за хостинг на инмоции

Уебсайт: www.inmotionhosting.com
Цена: 6,39 USD
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

InMotion изгражда добра репутация от първата си концепция през 2001 г. Днес тя захранва около 300 000 уебсайта с клиенти от цял ​​свят. Техните хостинг опции включват споделени, VPS, риселър, WordPress и специализирани сървъри.

Като се фокусира върху хостинг на бизнес ниво, InMotion има тези 3 споделени хостинг плана:

 1. Стартиране – Те предлагат встъпителна цена от 3,99 долара за това (редовната цена е 7,99 долара). Можете да имате до 2 уебсайта и да получите неограничено пространство и неограничена честотна лента.
 2. Мощност – планът им на средна цена има встъпителна цена от 5,99 долара (редовната цена е 9,99 долара). За този план имате разрешение до 6 уебсайта и получавате неограничено пространство и неограничена честотна лента.
 3. Pro – Планът им с най-висока цена вече има въвеждаща цена от 13,99 долара (редовната цена е 15,99 долара). С това можете да имате неограничен брой сайтове, както и да получите неограничено пространство и неограничена честотна лента.

Знайте, че планът за захранване е 2 пъти по-добър от плана за стартиране (най-евтиният им план). Въпреки това, техният Pro план е 2 пъти по-добър по характеристики и производителност от Power Power план. Следователно всеки план става все по-добър и по-добър с надграждането.

Що се отнася до гаранцията за ъптайм на InMotion, те се ангажират да предоставят на своите клиенти 99.95% гаранция за продължаване. И да, те могат да предоставят повече или по-малко на това – те са надеждни, затова са съставили този списък.

скорост

InMotion има прилична скорост. Всъщност скоростта им е повече от прилична – те са бързи. Това е добре за SEO и цялостното потребителско изживяване.

Ако скоростта е едно от основните ви притеснения, знайте, че InMotion е сигурен залог в тази област.

поддържа

InMotion има много възможности за поддръжка на клиенти от обширни документи (статии в тяхната база знания) до електронна поща (билетна система) до телефонна поддръжка за чат на живо до комуникация по скайп. Имайте предвид обаче, че получават смесени отзиви, що се отнася до качеството на техните възможности за поддръжка. По-голямата част от времето са добри, но има и моменти, когато не са толкова добри в този аспект на бизнеса си.

Професионалисти

 • Щедри гаранции за връщане на пари (30 дни за споделяне, 90 дни за VPS и дистрибутор)
 • Надежден ъптайм
 • Неограничено пространство и неограничена честотна лента дори при най-ниския им план

Против

 • Сървърите са само в САЩ
 • Скъпи планове за подновяване
 • Дълъг процес на проверка, особено за хора извън САЩ

6. GreenGeeks

GreenGeeks лого

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена:
USD 2.95
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks е основана през 2008 г. и го въведе в нашия списък на най-добрите уеб хостинг по много причини (както скоро ще разберете). Те имат много опции за хостинг като споделен, реселър, WordPress и VPS. И с мощните си центрове за данни във Финикс, Чикаго, Монреал, Торонто и Амстердам, клиентите им по целия свят се възползват от услугите си.

Това, което отличава GreenGeeks от своите конкуренти (включително тези в този списък), е тяхната ангажираност към околната среда. Те са екологичен уеб-домакин и връщат 3 пъти (300%) мощността, която изразходват за възобновяема енергия. Да, уебсайтовете на техните клиенти са захранвани от възобновяема енергия. Не е ли невероятно?

Ако сте екологични като нас, ще се гордеете, че сте част от усилията на GreenGeek за подпомагане на майката природа. Можете дори да изберете да използвате зелената им значка за сертифициране на вашия уебсайт, за да разпространите по-нататък информираността.

Ангажиментът за ъпгрейд на GreenGeeks е 99,9% и можем да ви кажем, че те имат рекорден престой в този процент.

скорост

Скоростта всъщност е една от най-силните точки на GreenGeeks – те дават приоритет на тази област в тяхната услуга и това се вижда в тяхното представяне. Освен че имат мощни сървъри, те използват и SSD за съхранение вместо HDD (SSD е по-бърз). Те също използват CDN в своите услуги (използват CloudFlare).

поддържа

Екипът за поддръжка на GreenGeeks е надеждна група. Те имат денонощна система за билети (електронна поща), телефонна поддръжка и чат. Тяхната база знания включва полезни статии и ръководства за различни категории (например уебсайт, домейн, хостинг и т.н.).

Професионалисти:

 • Екологична настройка (супер зелено!)
 • Неограничено пространство за съхранение и неограничена честотна лента във всички планове
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • В Индия няма сървъри
 • Уводните цени са добри само за 3-годишни плащания.

7. Облачни пътища

Лого на Cloudways

Уеб сайт: www.cloudways.com
Цена:
USD $ 10
Дисково пространство: 25 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

CloudWays, както подсказва името му, е доставчик на облачен хостинг. Това е от 2012 г. и непрекъснато расте през годините.

Действайки като мост между клиентите и хостинг доставчиците, той прави всичко по-лесно за техните потребители. Начинът на работа е, че изберете система за управление на съдържанието (например WordPress) и след това изберете сървър за вашия сайт. Вашата опция може да бъде която и да е от следните:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Ето какво ще получите с техните стартови планове:

 1. DigitalOcean Starter Plan ($ 10) – 20GB пространство, 1GB RAM, 1TB честотна лента.
 2. Vultr Starter Plan ($ 11) – 25GB пространство, 1GB RAM, 1TB честотна лента.
 3. GCE Starter Plan ($ 33.30) – 20GB пространство, 1.7GB RAM, 2TB честотна лента.
 4. AWS Starter Plan ($ 36.51) – 4GB пространство, 1.75GB RAM, 2TB честотна лента.
 5. План за стартиране на Linode (12) – 25GB пространство, 1GB RAM, 1TB честотна лента.

Ако обмисляте да получите доставчик на облачен хостинг, обърнете внимание, че CloudWays е един от най-добрите (ако не и най-добрият – отново, затова са го включили в нашия списък).

скорост

Гарантирате ви бързи сървърни скорости, когато решите да получите доставчик на облачен хостинг. Причината за това е, че облачният хостинг включва използването на клъстери от сървъри, разположени по целия свят. Ако потребителят се нуждае от много ресурси, други сървъри са винаги като резервни копия. Ето защо шансовете за изключване при претоварване са следи от тънък до нулев шанс.

поддържа

CloudWays има база от знания за статии на своя уебсайт. И разбира се, винаги можете да получите цялата информация, от която се нуждаете в интернет (чрез документация, видео уроци, форуми и т.н.).

Ако искате да говорите с експерт, можете също да се свържете с екипа за поддръжка на Cloudways 24/7 чрез чат на живо, телефон и електронна поща (система за билети).

Професионалисти:

 • Хоствайте неограничен брой уебсайтове
 • Силно мащабируем
 • Множество доставчици

Недостатъци:

 • Плановете са доста скъпи
 • Необходими са някои технически знания
 • Няма контролен панел

8. Dreamhost

DreamHost лого

Уеб сайт: www.dreamhost.com
Цена:
$ 7.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Вероятно сте запознати с DreamHost, тъй като съществува от 1996 г. Сега той разполага с около 1,5 милиона сайта и броят им расте всеки ден.

Техните хостинг опции включват споделен, посветен, VPS, облак и WordPress. Най-популярният им е споделен хостинг и можете да се абонирате за план и да плащате месечно, годишно или тригодишно (на всеки 3 години). По-подробни описания на техните хостинг планове са изброени по-долу.

 1. Споделен стартер – С въвеждаща цена от само 2,59 долара на месец, този план ви позволява да имате 1 уебсайт и безплатен домейн за 1 година (ако плащате авансово за 1 цяла година). Освен това ще получите неограничен трафик, нерегламентирана честотна лента, SSD съхранение и безплатен SSL сертификат.
 2. Споделен неограничен – С $ 5,95 (встъпителна цена) този план позволява неограничен брой уебсайтове, безплатен домейн за 1 година (ако се плаща годишно), неограничен трафик, нерегламентирана честотна лента, SSD съхранение и безплатен SSL сертификат.

Както можете да видите, DreamHost има само 2 ценови плана за своята опция за споделен хостинг. Пакетът Shared Starter е чудесен за стартиращи компании, докато Shared Unlimited е по-предназначен за бизнес сайтове. Можете да отидете за най-евтиния план, само за да тествате нещата – със знанията, които можете да надстроите по всяко време.

Това, което ни впечатли най-много при DreamHost, е тяхната гаранция за ъптайм от 100%. Всъщност са включени в техните условия на обслужване – че клиентите им ще получат обезщетение, ако не изпълнят това обещание.

И така, ето сделката. Те ще ви кредитират цял ​​ден хостинг за всеки час престой от тяхна страна. Има обаче изключения от това, като например обявени прекъсвания и прекъсвания в обслужването. Освен това има максимална компенсация от 10% при следваща такса за подновяване. Като цяло, това все още е добра сделка.

Също така имайте предвид, че престоите ще се отчитат въз основа на отчетите на клиентите. Ще трябва да подадете билет и да докладвате за проблема за престоя, който ще бъде отчетен. И все пак всичко е добре – тъй като знаете, че ще се стремят да нямат прекъсвания, за да не губят пари в процеса.

скорост

Скоростта на DreamHost е добра – но не толкова добра, колкото основните претенденти в този доклад. Не забравяйте, че идеалното време за зареждане на страницата е 1 секунда или по-малко. И DreamHost понякога се бори в тази област (но само малко).

поддържа

Що се отнася до поддръжката на клиенти, DreamHost сигурен може да осигури. Те имат 24/7 чат на живо, което е страхотно. Можете също така да се свържете с тях по имейл и чрез техния акаунт в Twitter. И разбира се, те имат и база от знания за полезни статии и форуми за дискусии.

Обърнете внимание, че те нямат телефонна поддръжка. Те обаче предоставят възможност да се абонирате за тяхната функция за обратно извикване. Въпреки това ще трябва да доплатите за това (според нас все още е добра опция).

Професионалисти:

 • 97-дневна гаранция за връщане на парите за плащания с кредитни карти (само споделен хостинг)
 • Планове за качество
 • 100% гаранция за ъптайм

Недостатъци:

 • Няма гаранция за връщане на пари по други планове
 • В Индия няма сървъри
 • Скъпи такси за подновяване

9. Bluehost

Лого на Bluehost

Уеб сайт: www.bluehost.com
Цена:
$ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

BlueHost е много голям хостинг доставчик. Заедно със сестринските си компании (HostMonster, iPage и FastDomain), той вече е домакин на над 2 милиона уебсайтове по целия свят. Техните хостинг опции включват споделен, посветен, VPS и облак – като най-популярната им хостинг услуга е споделен хостинг.

Споделеният хостинг на BlueHost идва с 4 ценови плана:

 1. Основен план – С уводна цена от 3,95 долара (редовната цена е 7,99 долара), можете да създадете 1 уебсайт, докато сте в този план. Той също така се предлага с 50GB SSD пространство за съхранение, нерегламентирана честотна лента, име на домейн и безплатен SSL сертификат.
 2. Плюс план – Само за 5,95 долара като встъпителна цена (редовната цена е 10,99 долара), можете да създадете неограничен брой уебсайтове с този план. Освен това ще получите неограничено пространство за съхранение на SSD, нерегламентирана честотна лента и безплатен SSL сертификат.
 3. Choice Plus – Също така с уводна цена от 5,95 долара (редовната цена е 14,99 долара), получавате неограничен брой уебсайтове, неограничено пространство за съхранение на SSD, неопределена честотна лента и безплатен SSL сертификат с този план.
 4. Pro Plan – Техният най-скъп план вече има въвеждаща цена от 13,95 долара (редовната цена е 23,99 долара). Това идва с неограничен брой уебсайтове, неограничено SSD съхранение, неограничена честотна лента и безплатен SSL.

Излишно е да казвам, че ще получите повече функции, мощност и скорост, докато надграждате плана си. Необичайното с встъпителните цени на BlueHost е, че предлагат една и съща цена за плановете Plus и Choice Plus. Докато планът с по-висока цена (в редовните тарифи) има същата въвеждаща ставка като по-евтиния план, имайте предвид, че той идва с по-високи нива на подновяване.

Що се отнася до гаранцията им за ъптайм, BlueHost се ангажира с 99,99% продължителност. И ни повярвайте, когато казваме, че те наистина са една от най-надеждните компании, що се отнася до времето на работа.

скорост

Няма да имате проблем със скоростта, когато решите да отидете за BlueHost за вашия хостинг доставчик. Те идват с безплатен CDN (CloudFlare) и просто трябва да активирате това на контролния панел, за да го използвате.

поддържа

BlueHost има помощен център с полезни статии и ръководства за своите клиенти. Ако искате да говорите с техния екип за поддръжка, можете да се свържете с тях чрез електронна поща (система за билети) или чат на живо (24/7).

Професионалисти:

 • Добра сигурност
 • Конкурентни цени
 • Удобен за потребителя

Недостатъци:

 • Високи проценти на подновяване
 • Няма възможност за възстановяване на средства за имена на домейни
 • Услугите за миграция на сайтове не са безплатни

уеб хостинг в Индия изследвания

Уеб хостинг Индия: Как да намерите най-добрия?

С кой доставчик на уеб хостинг трябва да отида е един от най-често срещаните въпроси, които получаваме (и този за това как всъщност да изградим уебсайт). Тези, които се считат за най-добрите, се основават на мнение и обективност. Въпреки че можете да търсите в мрежата безкрайно, по-лесно е да решите с кой да отидете, когато разполагате с цялата информация под ръка.

Тази страница ще ви помогне при избора на вашия любим хостинг доставчик. Когато търсите най-добрата компания за хостинг на уебсайтове за Индия, трябва да знаете няколко неща. Трябва да вземете под внимание видовете хостинг там, както и какви функции трябва да търсите.

Видове уеб хостинг в Индия

Докато безплатните и евтини опции са работили в началото на вашия бизнес, неговите нужди ще се увеличат и така вашият уеб хостинг ще трябва да се промени. Различните видове хостинг услуги могат да ви объркат и е важно да знаете какво е това, за да можете да изберете най-добрия тип за вашите нужди.

Споделен хостинг

споделена хостинг графикаСподеленият хостинг е най-често срещаният тип, тук уеб хост поставя множество сайтове на един сървър, всички сайтове споделят ресурсите на сървъра. Споделеният хостинг е чудесна опция за тези, които търсят хостинг на достъпни цени, той е прост и не изисква напреднали знания за управление и разполага с удобен контролен панел (обикновено cPanel). Двете най-големи опасения са, че сигурността може лесно да бъде застрашена, а споделеният хостинг не може да обработва голям трафик към сайт. Споделеният хостинг е чудесна опция за малки фирми или фирми на бюджет. Повечето споделени хостове поддържат най-често срещаните CMS като WordPress, Joomla, Drupal и т.н..

VPS хостинг

VPS е съкращение, което означава виртуален частен сървър, така че VPS хостингът имитира специален сървър в споделена хостинг среда. Технически може да се разглежда като комбинация от специален хостинг на сървър и споделен хостинг. Тъй като не е напълно посветен сървър, той е по-евтин. Освен това е персонализируем и хостинг плановете обикновено са лесно мащабируеми. Най-големият недостатък е, че е по-скъп от споделения хостинг, но все повече го постигате и освен това е подходящо решение за сървъри за игри, най-добрите хост сървъри на Minecraft използват VPS хостинг.

Специален хостинг на сървър

Специализиран хостинг на сървър е вид хостинг конфигурация, която е посветена на един уебсайт или на една единствена цел. Тъй като този тип хостинг не е достъпен за множество клиенти, като споделен хостинг, той може да се справи с висок трафик. Освен това е гъвкав, има висока производителност и е надежден. Този тип уеб хостинг е идеален за големи корпорации с взискателни критично важни системи.

Облачен хостинг

Облачният хостинг се основава на изчислителни технологии, които позволяват неограничен брой машини, които действат като една система. Докато друга технология за хостинг, включително споделена и посветена, работи само на една машина, облачният хостинг може да използва множество машини и има сигурност, която е гарантирана на много сървъри. Това е чудесен вариант за тези, които се нуждаят от гъвкавост и мащабируемост. Той има повтарящи се разходи и няма да имате контрол върху конфигурацията. Това е чудесен вариант за онези, които не искат пряк контрол върху предприятията на бизнеса.

Хостинг на реселлери

Реселърен хостинг е вид уеб хостинг, при който потребителят разполага с разпределено пространство на твърдия диск и трафик, който може да се използва от трета страна за хостване на уебсайтове. Обикновено продавачът купува пространството на едро и след това го продава на потенциални клиенти. Това е друга възможност, която осигурява гъвкавост и освен това е по-достъпна. Уеб хостът прави техническите неща за вас и можете да се съсредоточите върху поддръжката на клиентите. Тъй като услугите ви са ограничени, ако нещо се обърка, ще трябва да се справите с щетите, ако нещо се обърка в края на уеб хоста.

Управляван хостинг на WordPress

Управляваният хостинг на WordPress е различен от другия хостинг, тъй като е обслужване от портиер. Всички технически аспекти се контролират от хостинг доставчика, който се фокусира само върху WP сайтове. Аспектите, които те контролират, включват мащабируемост, продължителност на уебсайта, ежедневно архивиране, актуализации на WordPress, скорост и сигурност. Размерът на контрола е наистина това, което прави както плюсовете, така и минусите на управлявания wp хостинг. Чудесно е, ако сте добре с по-малък контрол (но страхотна сигурност, бързина и поддръжка), каквито са много стартиращи компании, но ако сте по-голям бизнес, може да видите това като недостатък.

сървъри за програмиране в Индия

Какви функции трябва да търся?

След като вече имате основни познания за различните видове уеб хостинг за Индия, трябва да знаете какви функции трябва да търсите в зависимост от размера на вашата компания и какво искате да постигнете. Тези неща, които да търсите, докато търсите услуга за уеб хостинг, ще превърнат стресиращия проект в забавен.

Местоположение на сървъра

карта на местоположението на сървъраЩе искате да се уверите, че хостинг услугата, която използвате, е базирана в или около Индия (Сингапур е може би най-добрият ви залог тук). Причината за това е проста. Ако базирате уебсайта си в друга държава, това ще доведе до проблеми със скоростта. Ще изпитате закъснения, по-бавни времена на зареждане и просто общо забавяне. За да направите процеса изключително лесен, за да запазите избраната от вас уеб хостинг услуга (ако случайно се намирате някъде другаде, имаме и сравнения на уеб хостинг за Австралия, Великобритания, Канада, Ирландия, Малайзия, Бразилия, Пакистан, Индонезия, и Нова Зеландия).

Дисково пространство

Съхранението има значение, тъй като определя колко файлове можете да качите на вашия уебсайт. За малки фирми или може би блог, един прост уебсайт може да направи и ще изисква само няколко гигабайта. За съжаление, ако сте по-голяма компания или просто имате предвид по-голям проект, отколкото ще ви трябва толкова място за съхранение. Ще искате да се възползвате от хостинг услуги, които предлагат SSD драйвери, които се представят по-добре от използвания стандарт.

SSL сертификати

SSL сертификатиНаличието на SSL сертификат е задължително в наши дни! Това означава, че имате защитен сайт (https: //) и Google също го харесва, тъй като те не правят тайна, че наличието на SSL сертификат е един от факторите за класиране, който може да се класира в резултатите от търсенето им. За щастие, SSL сертификатите са безплатни в наши дни и повечето доставчици на уеб хостинг услуги ги предлагат. Ако все още нямате активиран SSL, можете да получите безплатен сертификат от Let’s Encrypt.

Uptime

Когато търсите най-добрия уеб хостинг в Индия, ще искате да потърсите услуга, която осигурява добро време за сървър. По принцип 99,9% от уеб хостовете в Индия обещават оптимално време за работа. Обещанията не винаги трябва да се вярват. Преди да се посветите на себе си или на компанията си в услуга, не забравяйте да проучите и прочетете отзиви на уеб хоста, който обмисляте, за да постигнете общ консенсус за това колко добро е времето за работа.

поддържа

Голяма характеристика, на която трябва да внимавате, е поддръжката, както на обслужването, така и на клиента. Докато мнозина ги разглеждат като един и същ тип поддръжка. Наличието на добро обслужване и поддръжка на клиенти означава да можете да формулирате правилно как да коригирате проблеми и технически проблеми, като същевременно се уверите, че клиентът се чувства ценен и удовлетворен. Добрата подкрепа е задължителна! Добре е да потърсите отзиви от потребителите на услугите за поддръжка, тъй като те не са създадени равни, както установихме в нашето сравнение InMotion хостинг срещу Bluehost.

Архивите

Характеристика, която не трябва да се забравя, но често е, е системата за архивиране. Всеки човек, който е работил с компютър в какъвто и да е капацитет, знае, че архивирането на вашите файлове и данни е от съществено значение. Когато създавате уебсайт чрез уеб хостинг сървър, е изключително важно да архивирате своята база данни, имейл файлове и уебсайт почти ежедневно. Когато избирате най-добрия хостинг за уебсайт в Индия, не забравяйте да проверите колко често услугата архивира вашата база данни и дали те таксуват за възстановяване на обратно.

Bandwidth

Честотната лента е количеството данни, което може да се прехвърля между вашия сайт, неговите потребители и интернет. Ако сте имали компютър от много отдавна, вероятно си спомняте комутирания интернет и честотната лента на охлювите. Когато търсите уеб хостинг, искате да сте сигурни, че предлагането е добро. Това важи особено за споделения хостинг. Ако уебсайтът на сървъра има много голям трафик, другите сайтове ще се зареждат по-бавно. Така че запомнете: колкото по-голяма е честотната лента, толкова повече хора могат да посещават вашия уебсайт.

Брой на разрешените addon домейни / сайтове

За стартиращи фирми, които търсят най-простия уеб хостинг план, вероятно ще ви трябва само един уебсайт. Уеб хостинг услугата, която предлага само един домейн, е и най-евтината опция, но ако искате да добавите още уебсайтове, трябва да сте сигурни, че уеб хостингът ви може да го поддържа. Въпреки че повечето планове за уеб хостинг позволяват толкова поддомейни, колкото искате, трябва да сте сигурни, че те могат да поддържат повече домейни, ако това е необходимото от вашия бизнес.

Друга информация, която трябва да имате предвид

Както при повечето неща, свързани с технологиите, хората имат известно объркване относно терминологията, свързана с уеб хостинг. Хората често бъркат уеб хостинг за хостинг на домейни или регистрация на домейн, но никой от тях не е заместител на другия. Ако някой говори за хостинг на домейни, той обикновено се позовава на комбинацията от уеб хостинг и регистрация на домейн. Хостингът на домейни не е действително нещо; хората просто не знаят правилната терминология за уеб хостинг. Регистрацията на домейни е актът за закупуване и регистриране на вашето име на домейн. Това е услуга, която повечето уеб хостинг планове предлагат да направят за вас. Разбира се, уеб хостингът е онлайн пространството, в което поставяте данните си така, че да се появява в браузърите, когато въвеждате името на домейна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector