Най-евтини уеб хостинг услуги

евтини уеб хостинг услугиБихте ли предпочели да плащате по-малко за уеб хостинг … или повече?


Weirdos искат да платят повече. Вероятно искате да платите по-малко. Вие не сте странни.

Какво представлява „най-добрата“ евтина опция за уеб хостинг, освен достъпна цена? Ще искате всички неща, които всяка хостинг компания трябва да предостави – бързи времена за зареждане, близо 100% време на работа и надеждна поддръжка на клиенти, които могат да ви помогнат при нужда.

Как да разберете коя евтина хостинг услуга е правилният избор?

За начало сте попаднали на правилното място – ние знаем кои евтини уеб хостове имат бързи времена на зареждане и високопроцентни периоди на работа. Ние тестваме на живо всяка услуга и споделяме резултатите си тук, в тази статия. Вижте нашето проследяване на живо за продължителност / време на престой / закъснение във всички прегледани хостове. Прочетете повече за нашия изследователски процес тук.

Contents

Най-добрият евтин уеб хостинг – Най-добрите снимки за 2020 г.

Тук няма отговор с един размер за всички, но има опции! Обичаме варианти. В това ръководство ще разгледаме най-добрите евтини уеб хостове, достъпни днес, които поддържат отлична услуга на цена, която можете да си позволите.

1. Хостингер – най-достъпният домакин, период.

hostinger-лого

Средно време за зареждане: 585 мс
Средно време: 99,87%
Цена: $ 0,99 на месец

Уводна цена на хостингер

Hostinger е една от най-добрите евтини опции за уеб хостинг в Канада, която не компрометира качеството. Текущите цени започват от $ 0,99 на месец. Това оставя Hostinger да седи на около 1/3 от цената на най-близките си хостинг конкуренти. (Можете дори да плащате с криптовалута.)

Със средна продължителност и времената на зареждане са от високия клас през последните години е трудно да разгледаме Хостингер като чудесен вариант за евтини уеб хостинг.

Поддръжка на клиенти на хостингер ��

Хостингер също има 24/7 родна поддръжка за възникнали въпроси. Няма нужда да използвате бавна система за поддръжка на билети. Всички сайтове са оптимизирани за бързо стартиране на WordPress и те идват със собствен персонализиран интерфейс, за да улеснят настройката. Това прави Hostinger една от най-добрите услуги за хостинг на WordPress. Можете също така да получите безплатен домейн и безплатен SSL. Като цяло хостингерът предлага това, което бихте получили с домакин от 6-8 долара на месец с малка част от цената.

Ако искате просто да хоствате свой собствен блог и не планирате някога да изграждате бизнес на уебсайта си, тогава Hostinger всъщност не е лош избор.

Безплатен уебсайт Builder ��️

Ако търсите създател на уебсайт, който не изисква да имате никакво кодиране, сте попаднали на правилното място.

Производителят на лого на Zyro ви помага да подобрите не само уебсайта си, но и марката си, като коригирате или изобретите логото на вашата марка за нула време.

Останалите функции може да не са толкова натрапчиви, но все пак са доста добри. Забележителни споменавания са Zyro AI Content Generator, безплатен SSL сертификат, неограничено SSD съхранение и неограничена честотна лента.

Ако искате да видите нашите тестове за време и време за престой на Hostinger, разгледайте пълния ни преглед на Hostinger. 

2. HostPapa – 70% отстъпка от премиум хостинг (безплатен домейн)

лого на hostpapa

Средно време за зареждане: 475 мс
Средно време: 99,95%
Цена: Цена – $ 2,95 на месец (редовно $ 13,99 / месец)

HostPapa е не само най-добрият ни избор за най-добрите евтини хостове, но е и най-добрият ни избор за най-добрите хостове като цяло. Мизъм, нали?

HostPapa е една от най-добрите хостинг услуги на пазара и най-добрият ни избор за канадци. Настоящото ценообразуване започва малко по-стръмно, което първоначално е дисквалифицирало услугата от нашите най-добри евтини домакини. HostPapa обаче предлага ексклузивно отстъпка за читателите на хостинг Канада. Това поставя HostPapa категорично в евтината категория.

С отстъпката гледате да плащате $ 2,95 на месец за хостинг услуги от висок клас. Цената е не само ниска, но и вие ще получавате бизнес план, а не стартов план.

Над средните скорости на сайта ⏱️

HostPapa има невероятни времена и много над средните скорости на сайта. Дори и с отстъпката, HostPapa не е най-евтиният вариант в нашия списък. Допълнителната Loonie на месец Ви носи много допълнителни предимства.

HostPapa има денонощна поддръжка на клиенти с чат на живо винаги на разположение. Основната причина, поради която HostPapa е най-добрият ни избор, се дължи на това, че компанията е канадска през и през. Резултатите за скорост и скоростта на сайта са страхотни заради местните центрове за данни в нашата велика страна.

Ако искате да започнете онлайн бизнес или просто хвърлите уеб страница нагоре в интернет, HostPapa е фантастичен избор.

Ако искате да видите нашите HostPapa актуални тестове и време за престой, разгледайте пълния ни преглед на HostPapa.

Включени допълнителни функции на HostPapa:

Повечето хора започват с най-евтиния план, наличен при стартиране на услуга. HostPapa предлага своето средно ниво за същата цена като техния стартов пакет до Хостинг Канада читатели (Това е правилно, безплатно надграждане). Ето какво ви осигурява този среден слой с HostPapa.

 • Неограничени уебсайтове
 • Безплатна регистрация на домейни
 • Неограничено SSD съхранение
 • Непромерена честотна лента
 • Безплатен трансфер на уебсайтове
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатно обучение едно на едно
 • Безплатен SSL
 • cPanel Control Panel
 • Безплатен уебсайт
 • 400+ безплатни приложения
 • CloudLinux сървъри
 • 24/7 Поддръжка
 • 99,99% гаранция за неочаквано време
 • 30-дневна гаранция
 • Неограничени домейни за добавки
 • Неограничени имейл акаунти
 • Неограничен MYSQL Бази данни
 • 2x Още CPU и MYSQL ресурси

3. HostGator – най-евтин план за качество

лого на hostgator

Средно време за зареждане: 657 мс
Средно време: 99,68%
Цена: $ 2.75 на месец

HostGator не е най-евтината опция в този списък, но що се отнася до цената в сравнение с производителността, тя се класира високо. Услугата предлага добро наоколо, скорост, продължителност и цени, като същевременно предлага всички звънци и свирки. Това е повече от достатъчно за HostGator да спечели място в нашия списък с най-евтини уеб хостинг услуги в Канада.

С наскоро подобрения си опит с WordPress, както и със собствения си висококачествен конструктор на уебсайтове, има много функционалност за изграждане на уебсайтове.

Допълнителен кредит за реклама ��

Всички планове на HostGator също се предлага с a Кредит от 100 долара за реклама в Google Adwords и Bing както и SSL сертификати и безплатни автоматични резервни копия.

По отношение на продължителността на работата, те постигнаха изключително добри резултати от нашите тестове на живо и всеки проблем с престой обикновено е ограничен до 1-2 секунди MAX (вижте нашия преглед на HostGator за резултатите от тестовете). Те също имат чат на живо за всякакви въпроси и поддръжка 45 дневна гаранция за връщане на парите.

За продължителен успех те постоянно достигат 99.68%, което ги поставя на най-високо ниво на достъпни хостове по отношение на производителността.

4. Bluehost – Надеждност и повече надеждност

Bluehost

Средно време за зареждане: 1,765 ms
Средно време: 99,74%
Цена: $ 2,95 на месец

Bluehost официално е основана през 2003 г., но съществува под една или друга форма от 1996 г. Това са дните на OG за уеб хостинг и Bluehost трябва да се счита за солиден във всички акаунти. Услугата е малко по-скъпа, но е в най-високия клас на надеждност с тона центрове за данни.

Тази достъпна опция се използва от много разработчици, които са били в продължение на много време, както и предлагат начинаеща приятелска функционалност. Те също така предлагат безплатен домейн за първата година.

Много учебни ресурси ��

Друго страхотно нещо за Bluehost е огромно количество уроци и ръководства на трети страни налични в базата знания. Всеки от първите блогъри за напреднали уеб разработчици може лесно да разбере как да настроите или настроите всяка промяна.

Един от недостатъците обаче, подкрепата е в чужбина и не винаги е най-полезна. По отношение на техническите характеристики, Bluehost се справя изключително добре в проследяването ни на живо с 99,74% резултати в ъптайм (вижте пълния преглед на Bluehost тук).

5. iPage – Страхотна услуга за цена. Подкрепа = Мех

Ipage

Средно време за зареждане: 1941 мс
Средно време: 97,77%
Цена: $ 1,99 на месец

Ipage има много отрицателни отзиви на различни уеб хостинг форуми. Повечето от тези прегледи са базирани на поддръжка на клиенти, тъй като са базирани само на САЩ, което оставя глобалните клиенти на борда.

Безплатен домейн за една година и неограничено пространство на диска ��

Действителната предлагана услуга не е твърде изтъркана, както обясняваме в нашата преглед на iPage. В по-евтиния край на спектъра няма нищо лошо с iPage и той е пълен с много функции като a безплатен домейн за една година и неограничено пространство на диска. За съжаление iPage ви таксува за SSL сертификат, основна функция за сигурност, която трябва да бъде 100% безплатна от всеки хостинг доставчик, независимо дали са евтини или платени.

Като цяло iPage е страхотна хостинг компания и харесваме техния продукт, обаче, проблемът с поддръжката е нещо, което трябва да бъде решено.

6. A2 хостинг – „Premium” евтин хостинг

A2 хостингСредно време за зареждане: 601 ms
Средно време: 99,4%
Цена: $ 3,92 на месец

A2 хостинг има въвеждащи цени, които са малко по-високи от останалите в списъка. С тази повишена цена идва подобрение в няколко области като поддръжка на клиенти и допълнителни функции.

SSL сертификат Без такса ��

Услугата с ниски цени предлага безплатна сигурност и предотвратяване на хакове, както и безплатен SSL сертификат и автоматично архивиране. A2 предлага фантастична услуга, но ако търсите по-евтина алтернатива, те съществуват.

За последно спестихме A2 не защото смятаме, че не могат да се съревновават с другите момчета (те всъщност превъзхождат), а защото това е малко по-скъпо за незначително по-добра услуга.

Защо ултра-евтиният уеб хостинг е лоша идея

уебсайт зловреден софтуерИскаме да бъдем честни с вас. Ако плащате по-малко от долар на месец за уеб хостинг, ще ви е лошо (Хостингерът не е включен).

Ние обичаме много, както всеки, но когато стигнете до под $ 1 уеб хостинг – това е риск. В бъдеще ще плащате ПОВЕЧЕ за евтин хостинг доставчик, отколкото ако харчите допълнителни 1-2 долара на месец за по-качествен хост.

Основната причина да се избягват тези евтини хостинг услуги е само по един начин те могат да правят всякакви пари на тази цена. Те просто хвърлят всички уебсайтове на своите клиенти на голям стар споделен сървър със същия IP адрес. Трябва да избягвате това на всяка цена и ние ще ви кажем защо.

Причини за избягване на гигантски споделени сървъри:

 • Съединител.

  Hackable

  Лошите се насочват към споделени IP адреси, тъй като сигурността обикновено е слаба и е лесно да влезете и да създавате пакости в по-голям мащаб.

 • Съединител.

  Разпространение на болестта

  Тъй като е толкова лесно да влезете в изходния код, очаквайте, че уебсайтът ви скоро ще показва всички видове вируси, злонамерен софтуер и реклами, с които по-скоро не сте свързани с.

 • Съединител.

  Лошо IP съседство

  Тъй като този тип хостинг е толкова евтин, вашите съседи на споделения сървър вероятно ще бъдат куп спам блогове, които не допринасят за нищо положително в интернет и чиято цел на целия живот изглежда е да запуши всичко с боклуци. Ужасяваща житейска цел.

 • Съединител.

  Google ще ви мрази

  Вие наистина – и искам да кажа, че наистина не искам Google да ви мрази. Благодарение на всичко изброено по-горе, има голяма вероятност близостта ви до нежелани блогове и хакерство да накара Google да ви гледа с пренебрежение и съответно да ви накаже с ниско класиране на търсачките.

 • Съединител.

  Ужасно престой

  Както може би очаквате, вашият приятелски квартал е „най-добрата“ евтина уеб хостинг компания ъптайм срещу престойняма да отделя много качествено оборудване или ресурси, за да сте сигурни, че имате най-доброто клиентско изживяване.

  Докато висококачественият уеб хост обикновено обещава поне 99% продължаване, вашият дълбок дискаунтър смята, че всичко над 50 процента е добро. Уеб хост, който оставя вашия сайт за минути или часове наведнъж, не ви прави никакви услуги, независимо колко е евтин. ��

 • Съединител.

  Лоша поддръжка

  По-вероятно е да не изпитате никаква подкрепа. От своя гледна точка те просто не могат да разпределят никакви, но най-основните ресурси за решаване на вашите проблеми. Очаквайте в най-добрия случай раздела с често задавани въпроси. Ако сте особено несполучливи, ще получите неотговарящ имейл или телефон за поддръжка на клиенти, който ви изпраща в автоматизирана система, така объркана, че се отказвате и решавате да изядете двуседмичното буррито в отзад на хладилника си бяхте твърде мързеливи, за да го изхвърлите, докато ридаете.

 • Съединител.

  SSL НЕ е включен

  SSL сертификация Евтините уеб хостове ви таксуват до $ 80 на година за защита на SSL (Secure Socket Layer). Нашите препоръчани домакини предлагат 100% безплатен SSL.

  Без това никой надежден процесор за плащане няма да ви докосне. Ако се опитвате да продадете нещо, това е проблем.

  Ако се опитвате да имате уебсайт, който всъщност се доверява на Google и можете един ден да продадете нещо, ще го направите абсолютно 100% се нуждаят от SSL. Ироничният аспект на това е, че SSL може да бъде инсталиран безплатно с помощта на услуга, известна като Let’s Encrypt…, но най-евтините хостове настояват да ви таксуват за това!

Ще забележите, че нещата, които наистина ме дразнят по отношение на евтините уеб хости, също са моите основни оплаквания за безплатни VPN мрежи. Предлагането на наистина евтини цифрови продукти идва на цена, която за съжаление обикновено включва продажба на вашите данни или поставяне на вашите данни на опасно място.

Ако се интересувате от това как VPN правят това, погледнете моето ръководство за най-добрите канадски VPN.

Повече проблем, отколкото си струва

Истинската неприятност идва, след като най-накрая сте се нахранили от скапания евтин неограничен уеб хостинг – но периодът на възстановяване вече е преминал – и сте платили за цяла година услуга предварително, за да спечелите по страхотния курс.

Междувременно стотици смукатели на ден правят същата грешка, която току-що избегнахте, като прочетете това ръководство. Ти не си гадник. Малко ли знаят, че след няколко кратки месеца мечтите им за интернет империята ще се сринат.

За много блогъри и хора, изграждащи свои собствени уебсайтове, този вид хостинг с отстъпки просто не е добра сделка – не и когато сте вземете предвид РЕАЛНИТЕ общи разходи.

Електронната търговия е различна топка – имате нужда от качествен хостинг

бизнес с електронна търговияЗа разлика от информационните уебсайтове или личните блогове, нека вземем случай за сайт за електронна търговия, чиято единствена цел е да прави продажби.

Сега идеята за непрекъсната работа става по-критично важен. Ако уебсайтът ви е отпаднал, не правите продажби и ако това е единственият ви доход, този ден може да ядете юфка Ramen Съвет за напреднали: Добавете яйце към вашия Ramen – yum.

Долната линия е, че за някои онлайн предприемачи, цената за сваляне е по-буквална – загубени пари. В този случай споделен хостинг пакет не си струва да риск от бавно или ненатоварващ уебсайт.

Времето за престой до уебсайт, продаващ продукти, е точно като … изгаряне на пари

За да бъдем справедливи, много сайтове за електронна търговия са пълни с функции с висок ресурс като изображения с висока разделителна способност, поточно аудио и / или видео и други.

Спомнете ли си как говорихме за това как всички акаунти в споделен хостинг могат да страдат поради едно свине на честотна лента? Е, ако мислите, че може да сте свиня, не вървете по споделения път.

Хората в наши дни са силно нетърпеливи онлайн. Ако вашата страница отнема повече от няколко секунди, забравете я.

Те продължиха да харчат парите си с конкурент. Изведнъж един или два долара, които спестявате, изглежда като много лош компромис.

Най-добрият евтин хост за електронна търговия – Siteground

Знам, че току-що говорихме за всички най-евтини опции за неограничен уеб хостинг. За нашите пари – и вашите също – възможността, която избираме за електронна търговия, е SiteGround. При $ 3,95 на месец цената не е най-евтиният уеб хостинг на година и не е толкова евтина, колкото опциите, изброени по-горе. С това се казва, че все още е достъпна и неограничена хостинг услуга.

Причината избираме SiteGround е заради качественото обслужване и високото време на работа.

Спомнете ли си, когато споменахме колко е критично да имате SSL с вашия уебсайт? SiteGround го предлага безплатно за разлика от голяма част от плановете за спестяване на пари от хостинг. Ако продавате или цифрови, или физически продукти онлайн и искате уебсайтът ви да се показва в търсенията с Google, това не е задължително. Други места таксуват навсякъде от 60 до 80 долара годишно за SSL.

Всеки може да твърди, че има голяма подкрепа. SiteGround твърди, че го прави и действително доставя. с 24/7 поддръжка за справяне с задълбочени технически въпроси и общо отстраняване на неизправности, ще говорите с добре запознат, обучен представител, който всъщност ще помогне за разрешаването на проблема.

Също така – ще позволим на това ъптайм да говори само за себе си: 99.95%.

Най-евтини често задавани въпроси за уеб хостинг в Канада

На следващо място, нека разгледаме някои от най-често срещаните въпроси, които клиентите имат, когато се опитват да намерят най-добрия вариант за евтин хостинг за своите нужди:

Колко струва да хоствате уебсайт?

Хостингът на уебсайт може да варира от безплатни до хиляди долари. Решенията за повечето собственици на уебсайтове се движат между $ 2 на месец до $ 5 на месец.

Внимание – не бих препоръчал ултра евтините хостове, както можете да прочетете по-долу.

Кой е най-евтиният начин да хоствате уебсайт?

Има безплатни опции за хостинг на уебсайтове. В по-голямата си част най-добрият и най-евтиният начин да хоствате уебсайт е да използвате услуга, която таксува няколко долара на месец, като Bluehost.

Кой е най-добрият безплатен домакин на уебсайтове?

Съществуват напълно безплатни хостинг услуги, но услугата често е лоша и обикновено ви струва много пари за надграждане. Използване на достъпна, но страхотна алтернатива, като например Хостингер на 80c на месец, е по-добрият път.

Кой е най-добрият безплатен домакин на уебсайтове?

евтин уеб хостингАко търсите 100% точния отговор на това – това е хост VPS с модифицирано качество.

Тъй като повечето от нашите читатели не знаят как да настроят VPS капчица на доставчик като дигитален океан, един от нашите доставчици на споделен хостинг ще свърши работата. SiteGround идва на първо място според нашите показатели при 475 ms зареждания.

Кой е най-добрият хост cPanel?

Повечето от нашите препоръчани хостинг компании имат интегриран хостинг на cPanel, който е лесен за работа и получавате поддръжка.

Какво ще кажете за управлявания хостинг на WordPress?

В днешно време можете да получите достъпни управлявани решения на WordPress за много по-евтини, отколкото бихте очаквали. Решения като това са чудесни за собствениците на уебсайтове и строителите за първи път.

Окончателна присъда – трябва ли цената да има значение?

Търсенето на сделка, когато става въпрос за нещо, никога не е лоша идея. Никой не иска да плати двойно това, което трябва да плати за една и съща услуга. Страхотното нещо при уеб хостинга е, че не е нужно да разбивате банката, за да получавате висококачествени оферти.

Няма как един човек да разгледа всички опции и да вземе образовано решение, без да взема страници и страници с бележки. С всички изследвания, които направихме, можете да разгледате шестте най-добри бюджетни варианта, които предлагат качествено обслужване.

 1. HostGator: $ 2.75 на месец
 2. Hostinger: $ 0,80 на месец
 3. BlueHost: $ 2,95 на месец
 4. Ipage: 1,99 долара на месец
 5. A2 хостинг $ 3,92 на месец
 6. SiteGround: $ 3.95 на месец

Това е момчета Чувствайте се свободни да ни оставите коментар по-долу, ако имате някакви предложения. ✌️

Референции и графични кредити:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector