Најбоље веб хостинг услуге за Канаду

Направили смо тестове, канадске прегледе веб хостинга и поређења. Користили смо следеће факторе за оцену веб хостова: Једноставност коришћења, подршка и брзина.


На основу нашег истраживања, 15 најбољих канадских веб хостинг услуга су:

 1. ХостПапа – Најбољи укупни веб домаћин
 2. ВХЦ.ца – Најбољи домаћин са локалном подршком
 3. ГреенГеекс – Већина зелених веб локација
 4. ХостУпон – Најбољи веб продавач домаћина
 5. ВП Енгине – Најбољи управљани ВордПресс домаћин
 6. ХостГатор – Веб хостинг домаћин велике вредности
 7. ИнМотион хостинг – најбољи пословни веб хостинг
 8. Цлоудваис – Најбољи облак хостинг
 9. Дреамхост – Одличан пословни веб хостинг
 10. Блуехост – солидан искусни домаћин
 11. Динамички хостинг
 12. Циррус Хостинг
 13. СитеГроунд
 14. СтаблеХост
 15. Сите5

Contents

Чврсти веб хостинг је важан!

истраживање канадских веб домаћина

Као веб агенција са много хостинг рачуна (волимо експериментирати и имамо пуно споредних пројеката), рекао бих да имамо прилично добру идеју о томе шта дефинише сјајног веб домаћина.

Квалитет вашег канадског пружатеља услуга веб хостинга може имати огроман утицај на потенцијални успех ваше веб странице.

Узмимо за пример брзину веб странице, да ли сте знали да кашњење од једне секунде значи да се број страница смањује за 11%, што значи да ће преко 1/10 посетилаца само скренути за сваку секунду коју ваша веб локација и даље учитава … зато је пристојан веб домаћин је виталан!

Надамо се да ће вам табела упоређивања и доле наведене критике помоћи у доношењу информисане одлуке о томе с којим ћете веб хостингом ићи.

Компанија за веб хостингаОпћа оценаЦена / месец. (на трогодишњем плану) Диск СпацеФеатуресРевиевсВеб локација
Логотип ХостПапа ЦАД $ 2,95 (ниже од 8,99 УСД / месечно – Специјални попуст МангоМаттер) 100 ГБ
 • ХК + сервери у Канади
 • Веома приступачно!
 • Наплата у ЦАД!
 • Много опција за подршку
 • Одличне перформансе
 • 30-дневна гаранција поврата новца
ХостПапа Ревиев
ВХЦЛого ЦАД $ 3,89 (ниже од 5,99 УСД) Неограничено
 • ХК + сервери у Канади
 • Веома приступачне (трошкови у ЦАД-у)
 • Неограничен простор на диску
 • Невероватне перформансе
 • Дневне резервне копије су укључене
 • 24/7 двојезична подршка
ВХЦ.ца преглед
ГреенгеексЛого УСД $ 2,95 (ниже од 9,95 УСД) Неограничено
 • Супер зелено хостинг
 • Брзо и једноставно подешавање
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • Сервери у Канади и широм света
ГреенГеекс преглед
ХоступонЛого УСД $ 2,95 (ниже од 7,95 УСД) Неограничено
 • Неограничен простор на диску!
 • Канадска продаја и подршка
 • Сервери у Канади и САД-у
 • Закључане цијене!
Хоступон Ревиев
впенгине 35 УСД 10 ГБ
 • ВордПресс хостинг усавршен! (ако имате буџет)
Преглед ВП Енгине

# фоотабле_10756 тх.ниња_цолумн_6 {тект-алигн: центер; }

Најбољи веб хостинг Канада 2020

Овде су 15 најбољих веб хостинг критика за Канаду, детаљно наводе њихову цену, опције подршке и простор на диску:

1. ХостПапа – Најбољи укупни веб домаћин

Веб сајт: ввв.хостпапа.ца
Цена:
$ 2,95
Простор на диску: 100 ГБ
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Логотип ХостПапа

ХостПапа је лансиран као један од првих зелених домаћина около, и они су то наставили, надокнађујући сву потрошњу енергије еколошким, зеленим изворима енергије. Са својим седиштем у Канади, серверима у Торонту и ценама које су заправо у ЦАД уместо УСД, они су савршен и врло поуздан избор као канадски провајдер веб хостинга!

Они такође нуде пуно бесплатних ствари, попут бесплатне миграције са свог старог домаћина, ако је потребно, бесплатног имена домена, бесплатног ССЛ-а за сигурност, итд. + Нуде гаранцију поврата новца од 30 дана ако нисте задовољни …

Искрено, ако идете локално, ови момци су права ствар!

Подршка

Они пружају ЦЕЛО МНОГА опција за подршку. Укључују телефонску подршку, е-пошту, ливе цхат, базу знања, видео туторијале, седмичне вебинере, страницу са мрежним статусом и бесплатну сесију обуке један на један, веома је импресивна и супер згодна!

Брзина

Као што је већ поменуто, они имају брзи сервер у Канади, али ако требате да циљате друге земље, Цлоудфларе ЦДН је доступан за све планове. То значи да се подаци о вашим веб локацијама чувају у предмеморији на разним локацијама широм света, што обезбеђује велике брзине веб локације за посетиоце далеко од вашег примарног центра података. Побољшани ССД уређаји такође се дају како би се осигурала већа брзина учитавања веб страница у односу на традиционалне дискове.

Додатна побољшања перформанси као што су брзи ракетни сервери, већа расподјела ресурса по рачуну и мањи број рачуна по серверу укључени су у њихов најскупљи план веб хостинга, Бусинесс Про.

Прос:

 • Супер приступачно
 • Бесплатна миграција веб локација
 • Бесплатни ССЛ
 • Сервери у Канади
 • Наплата у ЦАД!

Уз наш посебан попуст МангоМаттер, њихов најјефтинији план почиње тек одједном ЦАД $ 2,95 / месечно (ниже од 8,99 УСД / месец)

2. ВХЦ.ца – Најбољи домаћин са локалном подршком

Веб сајт: вхц.ца
Цена:
$ 3,89 (ЦАД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

ВХЦ лого

Са сједиштем у Монтреалу, веб хостинг Канада (ВХЦ) напредује од 2003. године. Знају гостовање изнутра и извана и њихово искуство заиста показује (ВЕЛИКО поуздан сервис)! Они су један од ретких канадских провајдера са серверима на оба истока & Западна обала у циљу постизања веће брзине.

Поред хостинга и домена, ВХЦ нуди СЕО и емаил маркетинг планове које можете испробати са бесплатним испитивањима. Такође су нам се свидели њихови планови за сервер у облаку… нуди скоро посвећене перформансе типа сервера по много приступачнијој цени.

Они нуде 24/7 двојезичну (!!) подршку путем е-поште, телефона и чет & укључују неограничен простор на диску. + Стварно наплаћују у ЦАД-у!

Њихов најјефтинији план почиње тек ЦАД 3,89 / месец (мање од 5,99 УСД).

Подршка

ВХЦ пружа различите опције подршке: 24/7 Ливе Цхат, Телефонска подршка и Онлине Хелпдеск. Подршка је доступна и на француском и на енглеском језику!

Брзина

ВХЦ ради са центрима података и у Ванцоуверу и у Монтреалу. Датацентер ће се аутоматски одабрати на основу ваше локације. Ако имате канадско предузеће, посједовање ваше веб странице у Канади одлично је за брзину и захтјеве приватности.

Користе сервере са солид-стате уређајима (ССД) који су, како кажу у компанији, 7к бржи од традиционалних механичких драјвова. Они такође укључују бесплатно убрзавање веб локација помоћу ЛитеСпеед технологије, која заиста чини да ваше ВордПресс странице лете!

ВХЦ распоређује 100% ресурса једног ЦПУ-а на ваш ПРО хостинг налог, + 1ГБ меморије (РАМ) и 5МБ / с И / О. Бесплатно Цлоудфларе ЦДН такође је укључен у све планове.

Прос:

 • ХК + сервери у Канади
 • Веома приступачно! (трошкови у ЦАД-у)
 • Неограничен простор на диску
 • Невероватне перформансе!
 • 24/7 двојезична подршка
 • Дневне резервне копије су укључене

3. ГреенГеекс – Већина зелених веб локација

Веб сајт: ввв.греенгеекс.цом
Цена:
2,95 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

ГреенГеекс лого

Они раде и раде од08. Године и од тада су успели да постану толико енергетски ефикасни они троше своју енергију три пута назад у мрежу помоћу енергије ветра, што је прилично невероватно!

Као компанија за веб хостинг, ГреенГеекс је изузетно поуздан, имају моћне сервере не само у Канади, већ и широм света. Они такође нуде неограничен простор на диску чак и на најосновнијем плану.

Они имају заједничке планове за хостинг, планове дистрибутера и ВордПресс хостинг планове. Њихова подршка је доступна 24/7/365 и врло је одзивна. Оно што нам се заиста свидјело у вези са ГреенГеекс-ом је подразумевана листа бесплатних функција које добијате са сваким планом хостинга. Све, од бесплатног имена домена, бесплатног ССЛ-а, бесплатне миграције веб страница, бесплатне ЦДН интеграције, до супер брзог ССД складишта и импресивног безбедносног система који ће све одржавати без проблема!

Тому додајте 30-дневну гаранцију поврата новца ако нисте задовољни.

Њихов најјефтинији план почиње тек УСД $ 2,95 / месец (мање од 9,95 УСД).

Подршка

Компанија има различите могућности подршке: База знања, Ливе Цхат, Подршка путем телефона и Слање е-поште / улазница. Цхат је доступан 24/7/365. Док је телефонска подршка доступна од пон-пет, од 9 до 12, ЕСТ и нед-пет, од 9 до 20 сати, ЕСТ.

Брзина

Када је у питању брзина, ГреенГеекс вам нуди више дата центара на избор који вам омогућавају да одредите локацију ближу вашем циљном тржишту. Имају центре података у Торонту, Калифорнији, Амстердаму, НЛ, Чикагу, САД и Фениксу, САД.

Такође користе солид-стате дискове (ССД) за брже учитавање страница за разлику од традиционалних хард дискова. Оптимизирани ЛитеСпеед веб сервери користе се за веће брзине учитавања. У поређењу са НГИНКС-ом и Апацхе-ом, ЛитеСпеед је 2к до 5к бржи. За додатну снагу у погледу брзине учитавања страница, ГреенГеекс је имплементирао власничку технологију кеширања која се зове ПоверЦацхер. Ова ексклузивна функција омогућава брзо време учитавања апликација за унапређено корисничко искуство.

Прос:

 • Супер зелено!
 • Неограничен простор на диску
 • 24/7 подршка
 • Велика сигурност
 • Лако скалабилно

4. ХостУпон – Најбољи домаћин веб продавца

Веб сајт: хоступон.ца
Цена:
2,95 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

ХостУпон лого

Ствар која поставља ХостУпон осим конкуренције дефинитивно је њихова посвећеност локалној канадској продаји и подршци! Као што можете замислити, то заиста има значаја.

Имају планове за хостинг за уобичајени дељени хостинг (што је оно што већина треба), ВордПресс хостинг за управљање више решењем, ВПС и наменске сервере. Њихови оснивачи су у индустрији од 1998. године, тако да прилично добро познају игру хостинга, и то показује! Њихови сервери користе ССД драјвове, МариаДБ за МиСКЛ перформансе и ЛитеСпеед са ЛСЦацхе што заиста максимизира перформансе за ВордПресс инсталације.

Заиста волимо њихове дистрибуцијске поставке и пакете, заједно са ВХМ контролном панелом и врло конкурентним ценама. Такође укључује бесплатан сервис за миграцију и могућност подешавања прилагођених послужитеља имена!

Тому додајте веома брзи центар података у Торонту (+ 3 у САД-у), неограничен простор на диску, закључене цене (тако да ћете увек плаћати исто, чак и ако цене на веб локацији порасту) и на крају победи већину конкуренције у цени … у добрим сте рукама!

Они нуде 3 хостинг пакета, а њихов најјефтинији план почиње тек УСД 2,95 / месечно (било је 7,95 УСД / месечно).

Подршка

ХостУпон нуди разне опције за добијање подршке. Ту спадају База знања, Статус мреже, Предаја улазница, Онлине Цхат и Телефонска подршка. Ливе Цхат, Телефонска подршка и Предаја улазница доступни су 24/7.

Брзина

Перформанце Боостс доступни су на њиховим скупљим плановима. 80% ЦПУ ресурса користи се на Бусинесс Унлимитед плану, а пуних 100% ЦПУ користи се на њиховом Премиум Унлимитед Плану. Најјефтинијем плану додељује се 40% ресурса једног ЦПУ-а (што је довољно за већину малих и средњих предузећа или блогове).

Гарантована меморија (РАМ) је 512МБ. Гарантовани И / О диска је 512КБ / с.

Прос:

 • Неограничен простор на диску
 • Канадски тим за подршку и продају
 • Цене су закључане
 • Сервери у Канади и САД-у
 • Бесплатно име домена

5. ВП Енгине – најбоље управљани ВордПресс домаћин

Веб сајт: впенгине.цом
Цена:
35 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Логотип ВП Енгине

Ако заправо тражите супер квалитетни ВордПресс хостинг за Канаду, ВП Енгине је оно што вам треба! Они су лидер на тржишту када је у питању хостинг на ВордПресс веб локацијама и са добрим разлогом (иако су скупи). Имају интерни систем кеширања који је прилагођен за услугу супер брзих страница (под називом ЕверЦацхе), а у комбинацији са њиховим ЦДН-ом они су најбрже ВордПресс хостинг компанија у околини!

Њихова подршка 24 сата дневно очигледно је специјализована за ВордПресс, што им омогућава да реше било који проблем без проблема. Поврх тога, они се такође брину за било које ВордПресс језгрене исправке, тако да не морате бринути о томе. А када је то значајно ажурирање, они најпре тестирају веб локацију пре ажурирања како би били сигурни да се ништа не поквари, врхунска услуга. Они такође имају детекцију опасности уживо у стварном времену, активно блокирају ДДОС нападе и чак ће бесплатно поправити вашу веб локацију ако се хакује …

Све горе наведено више него оправдава цену! Заинтересовани за мирни мир и могу уштедети буџет?

Њихов најјефтинији план почиње од УСД $ 35 / месец.

Подршка

ВПЕнгине пружа Ресурсни центар, Документацију, Центар решења, Статус система, Ливе Цхат, Представљање улазница и Телефонску подршку како би добили помоћ која вам је потребна. Према компанији, њихов тим за подршку доступан је 24/7/365.

Рецензије система за корисничку подршку ВПЕнгине-а биле су мешовите. Према тим прегледима, представници знају улазе и изласке свог хостинг пакета, посебно када је реч о ВордПрессу. Били су у стању да одговоре сложена питања која су им била постављена. С друге стране, неке рецензије су навеле да им је требало у просеку око 3 дана да би добили одговор од њих и нису биле у стању да реше одређене проблеме..

Брзина

Дата центри су доступни у САД-у, Канади, Великој Британији, Аустралији, Немачкој, Ирској, Тајвану, Белгији и Јапану. С друге стране, ако се ваше циљно тржиште налази у Канади, тада им дефинитивно можете понудити веће брзине учитавања веб локација због близине њихових сервера.

Бесплатна ЦДН интеграција је укључена како би се задовољило светску базу корисника.

Прос:

 • ВП стручњаци
 • Сервери високих перформанси
 • Високо специјализована подршка
 • Потпуно успео

Против:

 • Скупо

6. ХостГатор – Веб Хост велике вредности

Веб сајт: ввв.хостгатор.цом
Цена:
 2,75 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Логотип ХостГатор

ХостГатор, баш као и Блуехост и многи други веб домаћини, у власништву је ЕИГ-а, веб хостинг великана који купује друге компаније за веб хостинг. Обично то значи смањење ефикасности подршке, смањење брзине и неколико других проблема. Чини се да је ХостГатор превазишао већину ових резултата и пронашао врло добар однос трошкова и вредности.

Осим хостинг хостинг планова, они нуде и услуге ппц, сео и веб дизајна, што би могло бити корисно ако не будете могли да пронађете локалну дигиталну агенцију која би вам помогла у вашем интернет маркетингу.

Хостгатор има планове за дељени хостинг, цлоуд хостинг, ВордПресс хостинг, реселлер хостинг, ВПС, наменски сервер, Виндовс хостинг и хостинг апликација.

Узимајући то у обзир, за исти трошак који бисте могли да покренете и са Веб Хостинг Цанада, набавите сервере у Канади и велику подршку … тако да уколико заиста не желите да угостите ХостГатор, постоје и боље опције.

Подршка

Подршка се пружа на различите начине, као што су путем портала за подршку, видео туторијала, телефона, ливе цхат-а и подношења улазница. Све ове опције подршке доступне су 24 сата дневно. Рецензије у вези са системом подршке ХостГатор-а су мешане. Пуно људи је било задовољно својим особљем за подршку. Иако су неки људи такође љути јер су представљени наводи да су неспособни за производе и услуге компаније.

Брзина

ХостГатор не нуди много када је у питању брзина. Они немају центре података који се налазе у Канади, а то је громогласно ако је ваша публика на поменутој локацији. Сервери се налазе у Прово, Утаху и Хоустону у Тексасу.

Такође имају мод_цлоудфларе инсталиран на свим његовим серверима за дељење и дистрибуцију. Опет, ова мрежа за дистрибуцију садржаја (ЦДН) чува ваше податке у предмеморији на различитим локацијама ради брзог приступа са локација удаљених од главног центра података.

Прос:

 • Јефтино
 • Добар однос трошкова и вредности

Против:

 • У Канади нема сервера
 • Опћенито мање квалитете услуга

7. ИнМотион хостинг – најбољи пословни веб хостинг

Веб сајт: ввв.инмотионхостинг.цом
Цена:
$ 6.39 (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

ИнМотион Хостинг логотип

ИнМотион Хостинг је овде још један ветеран, али се они највише фокусирају на пословни хостинг и решења, самим тим и веће трошкове. Они су прилично добри, али немају канале података у Канади … комбинују то с већим трошковима, а не много разлога да иду с њима.

У понуди су 5 врста хостинга: Заједнички хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС, наменски сервери и хостинг продавци. Поред њих, они нуде и услуге веб дизајна у случају да су вам потребне… и подржавају најпопуларније ЦМС-ове и платформе за е-трговину, + моодле (платформа за учење / систем управљања курсевима).

Оно што нам се свиђа код њих је њихов начин враћања заједници. Они нуде попуст од 50% за студенте, а њихови податковни центри прилично су еколошки прихватљиви.

Подршка

24/7 Премиер подршка доступна је свим хостинг плановима и врши се путем телефона, е-поште и ливе цхат-а. Туториали на мрежи и П у заједници&А је доступан и. Рецензије су углавном позитивне када је у питању њихов систем подршке купцима. Њихови купци су изјавили да имају брза времена реакције, а њихови представници знају када је реч о решавању једноставних и сложених проблема.

Брзина

ССД-ови се користе са својим јединственим процесима који чине да се веб локација учита брже, за разлику од традиционалних механичких погона. Имају зоне максималне брзине и на источној и на западној обали САД-а (а не у Канади). Тачно се налазе у Лос Анђелесу, Калифорнији и Херндону у Вирџинији.

Иако су меморија и пропусност неограничени, ЦПУ, РАМ и други фактори који могу утицати на перформансе ваше веб локације се не откривају. Можда имате неограничену пропусност, али ако достигнете меморију и ограничење ЦПУ-а, можда нећете моћи да примите све гледаоце који покушавају да приступе вашој веб локацији.

Прос:

 • Висококвалитетне услуге
 • Много опција
 • Добра подршка за апликације / ЦМС-ове

Против:

 • Скупо
 • У Канади нема сервера

8. Цлоудваис – Најбољи Цлоуд хостинг

Веб сајт: ввв.цлоудваис.цом
Цена:
$ 10 (УСД)
Простор на диску: 25 ГБ
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Цлоудваис лого

Цлоудваис је другачија звер, која користи сирове сервере друге компаније и омогућава вам да имплементирате, управљате и надгледате апликације и веб локације високих перформанси на тим серверима, исекавши уобичајени веб хостинг за средњег човека. Ако сте чак и мало техничар, то вам може уштедети много новца.

Значајке укључују бесплатни ссл, бесплатну миграцију сајтова и могућност инсталирања онолико колико желите.

Ако посебно тражите ову врсту хостинга у облаку, онда је Цлоудваис прави пут, флексибилност коју нуде је већа од вашег свакодневног хостинг услуга. И они се прилично лако скалирају јер вашој веб локацији треба више ресурса сервера.

Њихови партнери укључују Линоде, Амазон АВС, Вултр, Дигитал Оцеан, Стацкпатцх и Гоогле Цлоуд Платформ.

Подршка

Цлоудваис вам пружа разне могућности подршке, укључујући базу знања, предају улазница, ливе цхат, страницу са статусом платформе и интернетске обрасце за попуњавање. Кроз попуњавање образаца можете затражити позив, распитати се о продаји и постати партнер.

Њихове критике су врхунске. Већина прегледа изјавила је да је њихов систем подршке корисницима био веома брз и брз. Представници знају шта треба учинити да би се решили и лагани и компликовани проблеми. Све у свему, купци су били задовољни услугом подршке.

Брзина

Уз њихов најјефтинији план обезбеђена је меморија у вредности од 1 ГБ (РАМ). Сервери су засновани на солид-стате погонима за веће брзине учитавања у поређењу с традиционалним механичким погонима. Сервери су такође спремни за ПХП 7. ПХП 7 је тренутно избор веб програмера који омогућава супериорне и брже перформансе веб локација и апликација у поређењу са ПХП 5.6. ЦлоудваисЦДН такође омогућава веће брзине учитавања веб локација у целом свету, јер се подаци спремају у више локација широм света.

Имали су оптимизиране хрпе са напредним предмеморијом попут Мемцацхед, Царнисх и Редис за убрзане одговоре. Велике брзине хостинга за ВордПресс и Магенто доступне су и због Бреезе цацхе-а и Фулл Паге цацхе-а. Такође, тренутно имају 60 дата центара широм света од којих можете изабрати. Оно што је још важније, имају центар података у Торонту у Канади који вам омогућава прецизно утврђивање канадског циљног тржишта и омогућавање брзог учитавања.

Прос:

 • Супер скалабилан
 • Приступачно гостовање у облаку
 • Вишеструки пружаоци услуга облака

Против:

 • Скупље од дељеног хостинга
 • Потребно је више техничког знања

9. Дреамхост – Одличан пословни веб хостинг

Веб сајт: ввв.дреамхост.цом
Цена:
7,95 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

ДреамХост лого

Дреамхост има заиста добру репутацију и са добрим разлогом. Сви хостинг производи су солидни, подршка им је добра, а њихов сервер леп и брз. Такође немају подршку за спољне ресурсе, што је увек велика победа у нашој књизи. Једноставност употребе је још једна ствар по којој је Дреамхост познат, јер су прилагођени уградили контролну таблу за своје купце … врло је кориснички.

Што се тиче хостинг решења, они нуде дељени хостинг, ВордПресс хостинг, цлоуд хостинг, ВПС и наменски хостинг. Такође имају прилично уредног градитеља веб страница како би вам уштедјели трошкове приликом запошљавања веб дизајнера, у зависности од тога колико су основне потребе вашег дизајна..

Једини недостатак би био недостатак дата центара у Канади, и трошкови … које морате унапред платити за 3 године ако желите најјефтинију цену. То није идеално.

Подршка

ДреамХост нуди разне опције за подршку путем базе знања, форума, странице система статуса, интернетског разговора уживо, подршке путем е-поште и слања улазница. Последња три начина подршке су доступна 24/7. Тренутно немају телефонску подршку.

Рецензије о њиховом систему подршке купцима су невероватне. Добили су позитивне критике са својим корисним и добро познатим представницима. Потребно вам је мање од једног минута да дођете до представника који би разговарао са вама у ливе цхат-у. И то није то Такође су могли да пруже корисне везе како би помогли да реше проблем.

Брзина

ДреамХост користи ССД дискове за разлику од традиционалних механичких погона. Када користите прву, ваша веб локација се учитава брже у поређењу са другом. Подаци у Канади нису доступни. Они се налазе у Ешберну, Виригинији, Портланду, Орегону, Ирвинеу, Калифорнији и Лос Анђелесу, Калифорнија..

Компанија не нуди много када је у питању убрзавање ваше веб странице. Морате да направите ручно подешавање да бисте брже учитали веб локацију.

Прос:

 • Добра репутација
 • Квалитетне услуге
 • Интерна подршка

Против:

 • Скупљи
 • У Канади нема сервера

10. Блуехост – солидан искусни домаћин

Веб сајт: ввв.блуехост.цом
Цена:
3,95 УСД (УСД)
Простор на диску: 50 ГБ
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Блуехост лого

Блуехост је још један веб домаћин у ЕИГ-у. Дефинитивно су прошли кроз грубу закрпу неколико година, али чини се да напорно раде на чишћењу имиџа и хостовању производа. Све у свему, прилично су поуздани и дефинитивно имају искуство иза себе да докажу свету да су сила са којом треба да се рачунају. Они имају много веб локација, мораћемо их ускоро поново оценити да бисмо видели да ли можемо да им надокнадимо листу.

Они нуде гаранцију поврата новца од 30 дана ако нисте задовољни њиховим услугама. Што се тиче планова за хостинг, они нуде дељени хостинг, цлоуд хостинг, наменски хостинг, ВордПресс хостинг и ВПС. Ипак, у Канади нема сервера.

Подршка

БлуеХост вам даје базу знања, видео туторијале, чет уживо, подношење улазница и телефонску подршку. Доступни су 24/7. Рецензије у вези са услугом корисничке подршке компаније БлуеХост углавном су негативне. Потребно им је дуго времена да реше чак и једноставне проблеме. Они су болно спори када је у питању одговарање на питања и чини се да њихови представници подршке купцима прелазе у друге земље које говоре енглески као други језик.

Брзина

Учинак (укључујући брзину) њиховог најјефтинијег плана заједничког хостинга није објављен. Само се наводи да наведени план има „стандардне“ перформансе. Према њиховом представнику за подршку, Стандард Перформанце значи да вам је дато 25 ГБ РАМ-а, а ваша веб локација ће се учитати у року од 2-3 секунде.

Након истраживања о њиховој бази знања, можете имати више процесора, меморије и ресурса за 25,99 УСД месечно. Међутим, њихов пакет пакета означен је као “високе перформансе” где има 80% мање налога на серверу што му омогућава да користи више ресурса по налогу. Уз овај пакет долази до повећане брзине и снаге због мањег броја корисника. Дата центри се налазе у Утаху, у САД. Нажалост, у Канади не постоје дата центри.

Прос:

 • Искусни
 • Конкурентне цене
 • Прилично за ВордПресс сајтове

Против:

 • Стјеновита репутација
 • У Канади нема сервера

11. Динамички хостинг

Веб сајт: ввв.динамицхостинг.ца
Цена:
$ 3,95 (ЦАД)
Простор на диску: 5 ГБ
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

Логотип динамичког хостинга

У индустрији су од 1999. године и сада се баве 100% обновљивом енергијом, знају угостити изнутра и то се показује квалитетом њихових услуга!

Иако њихова веб локација углавном промовише висококвалитетни управљани ВордПресс хостинг (који укључује ЦлоудФларе ПРО бесплатно, веома импресивно), они такође нуде дељени хостинг по заиста приступачној цени. Оно што нам се свиђа код њих су карактеристике које долазе чак и са најосновнијим планом.

Они укључују бесплатни ССЛ, аутоматизоване резервне копије и аутоматизоване скенирања злонамјерног софтвера како би се спречили хакери. Они такође нуде бесплатне миграције тако да не морате бринути о томе да платите некога да вашу веб локацију пресели на њихов хостинг.

Подршка

Компанија пружа различите опције за подршку. Укључују чет уживо, базу знања, улазнице за подршку и бесплатни позивни центар 24/7. Праћење можете добити у року од сат времена (или мање) са њиховим улазницама за подршку. Њихова телефонска подршка нема периоде чекања због којих ћете се грдити. Већина гаранција ове компаније потврђује ову гаранцију тако што им даје врхунске оцене. Према купцима, они имају најбољу вредност за новац и подршка им је достављена одмах.

Брзина

Што се тиче брзине и перформанси, Динамиц Хостинг пружа различите могућности. Користе се ССД уређаји који су бржи од традиционалних механичких погона. Они су такође ПХП 7 Реади и имплементирају ХТТП / 2. Обоје се изједначава са већим брзинама учитавања веб страница.

Цлоудфларе ЦДН добија се бесплатно и уграђен је у контролну таблу хостинга. Ако сте у Канади, имаћете користи од њихових дата центара који се налазе у Халифаку и Цалгариу.

Прос:

 • Одличан управљани ВордПресс хостинг хостинг услуга
 • Много бесплатних функција
 • Сервери у Канади

Против:

 • За дељени хостинг постоје и боље опције.

12. Хостинг Циррус

Веб сајт: ввв.циррусхостинг.цом
Цена:
$ 3
Простор на диску: 50 ГБ
Подршка: Телефон, карте

Циррус Тецх Лого

Они су приступачни, нуде пуно простора на диску и имају сервере у Торонту. Они су започели 1999. године, тако да дефинитивно имају искуство потребно за вођење пристојне компаније за веб хостинг. Сада имају преко 15000 локација и нуде све основне функције као што су бесплатни инсталирачи ССЛ-а и ВордПресс у једном клику. Они такође нуде и бесплатно име домена које иде уз ваш хостинг, што је врло корисно за људе који желе имати све на једном месту.

Поред уобичајеног дељеног хостинга, ВП хостинга, хостинга у облаку и наменских сервера, они нуде и Схарепоинт хостинг, који не виђамо често. Циррус такође има услугу веб дизајна у случају да вам треба.

Подршка

Циррус нуди различите опције за добијање помоћи која вам је потребна: Предаја улазница, База знања, Телефонска подршка и Онлине Ливе Цхат. Последње две опције подршке доступне су 24 сата дневно. Њихова служба подршке добила је мешовите прегледе. Неки купци су били врло задовољни њиховом услугом и изјавили су да су врло брзо реаговали. Остали су, међутим, били незадовољни својим представницима подршке који су изјавили да им је чак требало више од три дана да одговоре на улазнице за подршку.

Брзина

Тражите дата центре у Канади за збрињавање публике у земљи? Циррус Хостинг запошљава 3 дата центра у области Торонта. Иако у Канади имају дата центре, они не користе пуно функција за повећану брзину веб странице. ПХП 7 је подржан, што значи веће брзине учитавања за вашу веб локацију у поређењу са ПХП 5.6. Цлоудфларе ЦДН, ЛитеСпеед сервери и друге функције кеширања нису укључене у њихове заједничке хостинг пакете.

Прос:

 • Искусни
 • Веома приступачно
 • Сервери у Канади

Против:

 • За најјефтинију цену морате платити три године одједном

13. СитеГроунд

Веб сајт: ввв.ситегроунд.цом
Цена:
3,95 УСД (УСД)
Простор на диску: 10 ГБ
Подршка: Телефон, ливе цхат, улазнице

СитеГроунд лого

Ово је једна од наших најомиљенијих америчких хостинг компанија са сталним гостовањем, имају моћне сервере широм света (иако ниједан у Канади) и врхунску подршку. СитеГроунд је један од најбрже растућих домаћина и то са добрим разлогом! Њихова усредсређеност на сигурност, подршку и једноставност употребе прилично је импресивна. Они су чак развили унутрашње сигурносне системе за стално праћење и поступање у вези са потенцијалним безбедносним питањима.

Такође их препоручује ВордПресс, ВордПресс (што је прилично ретко! Могу, наравно, да се изборе са било којим ЦМС-ом који бацате на њих).

СитеГроунд има 3 плана за хостинг, њихов најповољнији план почиње од УСД 3.95 / месечно (67% ниже од уобичајене цене)!

Подршка

СитеГроунд нуди разне опције подршке, укључујући базу знања, подуке, ливе цхат, телефон и подршку за улазнице. Према компанији, телефонска подршка и подршка за разговор уживо ће вам помоћи да добијете тренутне одговоре, док би улазнице трајале 10 минута.

Рецензије купаца о њиховом систему подршке биле су невјеројатно позитивне. Већина купаца је изјавила да су представници веома љубазни и услужни. Добили су високу оцену међу он-лине рецензентима купаца. Ура за СитеГроунд!

Брзина

Када је у питању брзина, СитеГроунд може много тога да понуди. Омогућавају ССД за брже учитавање веб локација у односу на традиционалне погоне. Такође имају прилагођени додатак за кеширање који се зове СуперЦацхер за још веће брзине учитавања.

Дата центри компаније налазе се у САД, Великој Британији, НЛ и СГ. Иако у Канади не постоје дата центри, СитеГроунд то надокнађује интеграцијом Фрее Цлоудфларе.

Прос:

 • Бесплатни ССЛ
 • Препоручује ВордПресс
 • Сервери високих перформанси
 • Лако скалабилно

14. СтаблеХост

Веб сајт: ввв.стаблехост.цом
Цена:
3,50 УСД (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Телефон, карте

СтаблеХост лого

Стабле је свеукупно пристојан домаћин, иако у Канади нема сервера. Они нуде све исте функције као и већина других домаћина, с изузетком њихове кластерне хостинг технологије … то повећава опште перформансе и скалабилност, уз мање застоја.

Имају пуно могућности хостинга: заједнички хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС, реселлер, Ентерприсе хостинг, неограничен хостинг. СтаблеХост такође има уредну алатку за прављење веб страница како би што брже покренуо и покренуо веб локацију, има одличне дизајне и једноставан градитељ драг-н-дроп.

Добар избор ако желите да циљате тржиште са седиштем у САД.

Подршка

СтаблеХост пружа телефонску подршку, интернетски цхат уживо, базу знања, често постављана питања и страницу са статусом система како би вам пружио помоћ која вам је потребна. Њихов технички тим доступан је 24 сата дневно. С друге стране, њихови тимови за продају и наплату доступни су 7 дана у недељи од 9 до 17 сати (МСТ). Када је реч о рецензијама, они су имали мешовите осећаје. Неки су изјавили да је њихова услуга врло лоша. Иако су други били задовољни њиховим понудама и тимом подршке.

Брзина

Што се брзине тиче, најјефтинији план вам даје 1 пуну језгру ЦПУ-а. Што је већи број језгара ЦПУ-а, то је бржа веб локација. Прилагодили су верзије ЛитеСпеед-а, ПХП-а и МиСКЛ-а, што вашу веб страницу брзо пламти без обзира на број посетилаца. Користе се ССД уређаји који убрзавају вашу веб локацију у поређењу са онима који користе традиционалне механичке драјвове. У Канади немају сервере. Иако имају више локација са дата центрима у Фениксу и Чикагу, САД, Амстердаму, Холандији, Сингапуру и Шведској, Стокхолму.

Прос:

 • Висококвалитетне услуге
 • Супер веб страница за прављење сајтова
 • Кластерирани хостинг технологија за веће перформансе

Против:

 • У Канади нема сервера

15. Сите5

Веб сајт: ввв.сите5.цом
Цена:
$ 6,95 (УСД)
Простор на диску: Неограничено
Подршка: Уживо ћаскање

Логотип Сите5

Сите5 такође нуди пристојну услугу, али гледајући цене, предлог вредности баш и нема јер постоје бољи домаћини који су много приступачнији. Такође, њихов главни сервер је у САД-у, тако да не би било сјајно за канадске сајтове.

Имају бесплатну миграцију веб локација, сигурносне копије и 45-дневну гаранцију поврата новца. Њихове опције хостинга укључују дељени хостинг, хостинг продавца и ВПС који се потпуно управља.

Подршка

Сите5 хостинг нуди разне опције за подршку. Ту спадају База знања, К&Платформа, подршка е-поштом и ливе цхат. Слаба страна овога је што немају телефонску подршку. Подршка путем е-поште и интернетски цхат уживо доступни су 24 сата на дан. Нажалост, већина прегледа корисничке подршке била је негативна. Потребно је само неколико минута да дођу до представника, али потребно им је отприлике 5 до 10 минута да одговоре на питања. Неки су чак изјављивали да је неопходно више сесија подршке само да би се решио једноставан проблем.

Брзина

Сите5 има више локација са центрима података у Европи (Велика Британија, Холандија, Француска и Румунија), Северној Америци (САД и Канада), Јужној Америци (Сау Паоло, Бразил и Јоао Пессоа) и Азији (Кина и Сингапур). Добра је ствар ако сте циљно тржиште у Канади, јер на том месту имају дата центар.

Када су у питању ресурси, компанија је навела да испоручују више него довољно ЦПУ-а и РАМ-а како би удовољили „просечном“ купцу веб хостинга. Купци виде висок ниво перформанси, јер избегавају прекомерну продају било којих услуга. Бесплатни ЦДЛ, ЛитеСпеед или МариаДБ сервери Цлоудфларе и друге функције кеширања се не оглашавају на њиховој веб локацији.

Прос:

 • Квалитетно хостинг
 • Неограничен простор на диску
 • 45-дневна гаранција поврата новца

Против:

 • Превише скупо
 • У Канади нема сервера

Рецензије веб хостинга у Канади: Зашто то радимо

Као дигитална агенција добили смо пуно питања везаних за веб хостинг. Људи желе знати који је веб домаћин најбољи за њихове специфичне циљеве (може то бити уобичајена пословна страница, фотограф, мали блогер итд.) Или гдје пронаћи пристојно упоређивање које прегледава најбоље даватеље веб хостинга за Канаду. Већина има проблема с идентификацијом који веб домаћини заправо вриједе новац, који осигуравају највише новца. Да бисмо уштедели нешто времена да одговарамо на та питања увек изнова, одлучили смо да уложимо добар део времена у стварање ресурса који пружа многе одговоре које људи траже … и тако је овај водич рођен!

Канадски веб хостинг телефон

Врхунске услуге веб хостинга за Канаду: Истраживање

Без обзира да ли сте у току веб дизајна, комплетног ре-бренда или само покушавате да покренете нову веб локацију уживо, неизбежно ћете наићи на неколико блокатора. Покретање веб странице и рад онако како ви желите можете бити невероватно корисни, али треба вам много напорног рада на путу да до ње дођете. Поред дизајнирања и израде веб локације (коришћењем прилагођеног ЦМС-а или уобичајеног као што је ВордПресс), такође ћете морати да одлучите где и како желите да је хостирате.

истраживање веб хостинга

Оно што ова одлука укључује је одабир између различитих (јефтиних) компанија које пружају услуге хостинга & врсте хостинга доступне за хостинг веб локације у Канади. Много је различитих хостинг пакета који лебде около за вас, али да донесете избор који ће вам највише одговарати, вашој веб локацији (било да је то блог, веб локација за електроничку трговину или општа пословна веб локација) и њеним корисницима, мораћете да разумете разлике између различитих врста хостинга на које можете наићи током претраге. Да бисмо вам помогли у том епском потрази, у наставку смо навели различите врсте хостинга и на које бисте функције требали пазити.

Врсте веб хостинга у Канади

Дељено гостовање

Дељени хостинг је један од најпопуларнијих типова веб хостинга за веб локације и пројекте мањег формата, као што је класификовано јефтин веб хостинг. Неки мањи пројекти укључују локална предузећа, блогове, личне веб странице и још много тога. То су веб локације које нису предвиђене да виде супер велике количине саобраћаја и, стога, не морају бити у могућности да подржавају такве количине. Начин на који овај јефтини начин веб хостинга пружа добављач који нуди простор на истом серверу за више различитих корисника. Ово представља многа ограничења, али ограничења не утичу на већину мањих веб локација, што га чини одличним избором за такве врсте подухвата. Још једна додатна предност овог веб хостинга је нижа цена коју добија за купца. Такође, већина јефтиних домаћина нуди повољне планове за оба Линук хостинга & Виндовс хостинг (и најчешћи програмски језици као што су МиСКЛ, Јава, ПХП итд.). Већина добављача хостинга такође дели инсталационе програме за 1 клик за ВордПресс, Јоомла, Друпал и друге ЦМС-ове. Ово је дефинитивно најбољи веб хостинг за мала предузећа.

ВПС хостинг

Ова врста хостинга вам омогућава приступ виртуелном приватном серверу. ВПС хостинг има много тога заједничког са заједничким хостингом, али има мање ограничења и више слободе када је у питању њихов серверски простор. Савршена средња тачка између јефтиног дељеног хостинга и скупог наменског хостинга, ВПС хостинг вам даје део простора на серверу одвојен од остатка простора на серверу који ће користити други корисници, тако да можете да користите свој простор на серверу без утицаја веб странице других корисника. Приступачно решење веб хостинга које пружа већу флексибилност од дељеног хостинга, ВПС хостинг је популарна опција за веб хостинг у Канади, а обично се користи и за хостовање сервера игара (одлично за хостинг Минецрафт-а).

Намјенски сервер хостинг

Имате ли већу веб страницу за коју тражите решење за веб хостинг? Ако је то случај, намјенски хостинг послужитељ могао би бити идеалан избор за вас. Дајући кориснику приступ целом серверу сам за себе, ово је опција веб хостинга коју најчешће бирају много веће веб странице које складиште пуно информација и стварају много већу количину промета. Веб странице попут директорија за некретнине, велике веб локације за е-трговину и још много тога, могу учинити корисником посебан план хостинг сервера да покрене своју веб локацију и пружи корисницима најлакше искуство са веб локације високих перформанси..

Цлоуд Хостинг

Цлоуд хостинг је посљедњих година значајно добио на популарности због своје флексибилности и свестраности. Цлоуд хостинг олакшава корисницима да повећају или смање могућности својих веб страница и доступност ресурса који добијају. Будући да је идеалан и за велике и мале веб странице и јер је такође много сигурнији начин веб хостинга јер се ослања на неколико машина, а не само једну, хостинг у облаку нуди бројне предности својим корисницима.

Хостинг продавача

Реселлер хостинг се односи на врсту веб хостинга у коме веб програмер купује значајну количину серверског простора како би препродао својим клијентима за које развија веб локације. Ово је идеално за клијенте који имају веб програмера који воде рачуна о својој веб локацији, јер програмеру даје већу контролу како би могао да обезбеди да веб локација функционише онако како треба. Ако радите са веб програмером, погледајте да ли су имали на уму решење за веб хостинг за веб локацију коју они креирају за вас, као што је хостинг хостинг продавца.

Веб хостинг Канада: Како пронаћи најбољу услугу?

Када је у питању веб хостинг у Канади, постоји пуно типова веб хостинга које можете изабрати пре него што веб страницу покренете и покренете. Међутим, то нажалост није последња тешка одлука коју ћете морати да донесете. Након што утврдите тип веб хостинга који одговара вашим потребама, мораћете да почнете са упоређивањем одређених функција. Бтв такође смо урадили ово истраживање за аустралијске добављаче веб хостинга, новозеландски веб хостинг, веб хостинг у Сингапуру, веб хостинг у Великој Британији, јефтини веб хостинг у Индији, врхунски веб хостинг (уопштено), & чак и веб хостинг Ирске.

проналажење канадског веб домаћина

Када упоређујете бројне пружатеље услуга веб хостинга на које можете да се пријавите путем интернета, ево неких од фактора које бисте желели узети у обзир:

Локација сервера

мапа локације сервераВјеровали или не, физичка локација сервера утјече на вријеме учитавања ваше веб странице. Што се сервер више географски приближи корисницима који покушавају да приступе вашој веб локацији, брже ће их моћи да користе. Међутим, ако вам је најближи сервер или корисници за које очекујете да покушавају да приступе вашој веб страници значајно подупро, најбоље је да пронађете најближег који има довољно ресурса и поузданости.

Укратко, све док је сервер близу или у Канади (и то је пристојан сервер), биће вам добро! Стварно није важно да ли тражите услуге специфичне за град, попут веб хостинга у Торонту, Монтреалу или Ванцоуверу … разлика у брзини ће бити занемарљива.

Складиште

Последња ствар коју желите је да се пријавите за провајдера веб хостинга и откријете да вам он не нуди простор за складиштење који вам веб локација треба, ово је посебно тачно ако желите да покренете сајт за е-трговину. Проверите простор за складиштење који добављач нуди са планом за који тражите да се пријавите пре него што се одлучите за било шта, како бисте били сигурни да је у складу са потребама ваше веб локације.

Уптиме

Важно је да ваша веб локација буде доступна корисницима у свако доба дана и ноћи – то је оно што плаћате. Да би то постигли, веб провајдери настоје да понуде најбоље могуће статистике о продуженом времену. Започели смо са праћењем укупног продуженог времена и времена одзива за главне пружатеље услуга хостинга на нашој страници статуса хоста на веб локацији. Погледајте неке изјаве купаца за добављача за које размишљате да бисте сазнали право искуство које су други стекли из својих услуга с обзиром на продужење рада.

Брзина

Осим стварне локације сервера, начин на који веб хостинги конфигуришу своје сервере такође има огроман утицај на брзину учитавања.

брзи тестови на веб локацији

Чимбеници који утичу на укупну перформансу и брзину су додељени ресурси ЦПУ-а и меморија коју добија сваки налог, колико веб локација дозвољава домаћин на серверу, како изгледа њихов серверски сто са обзиром на ПХП (ПХП 7+ је обавезан ових дана), на страни сервера кеширање и још много тога (погледајте нашу поређење СитеГроунд вс ХостГатор за пример колико се пута учитавања могу разликовати када имате одговарајућу конфигурацију сервера). Терминологија је можда превише техничка, али главне ствари које би требало тражити биле би додељивање ресурса ЦПУ-а и меморије + дозвољени домени по серверу.

Имати брзу страницу такође је важно за СЕО сврхе, јер је Гоогле рекао да је то један од фактора њиховог рангирања!

ЦДН (мрежа за испоруку садржаја)

ЦДН

ЦДН је масивна мрежа сервера широм света која носе кеширану верзију веб локације, главни разлог да се ЦДН приложи на вашој веб локацији је да се максимизирају брзине учитавања без обзира одакле посетиоци долазе. На пример: Ако посетилац из Француске жели да прегледа веб локацију, тада ће веб локација служити најближим сервером или чвором до те локације, а не оном који обавља посао у Канади. Остале предности постојања ЦДН-а укључују заштиту од ДДОС напада и смањење оптерећења ресурса ваших матичних сервера.

Многи веб домаћини морају да се интегришу са ЦлоудФларе-ом који нуди бесплатан ЦДН. Дефинитивно нешто што вреди проверити.

ССЛ сертификати

ССЛ означава Сецуре Соцкет Лаиер, то је „с“ на хттпс-у, такође видљиво кроз катанац у већини модерних прегледача, што показује да је веб локација коју посећујете сигурна. ССЛ сертификати користе се за шифровање преноса података између ваше веб локације и посетилаца. У тренутку куцања, ССЛ сертификат је апсолутна обавеза сваке веб странице (не само продавница е-трговине). Због тога прегледачи верују вашој веб локацији, чинећи вероватнијим да нешто купе ако је то циљ ваше веб локације. Добар канадски веб домаћин требало би да понуди бесплатне ССЛ сертификате. У ствари, оног тренутка када видимо пружатеља услуга хостинга који наплаћује новац за основни ССЛ сертификат, њихов укупни резултат захтева огроман залет. Постоје и различити типови ССЛ сертификата, попут проширене валидације (ЕВ ССЛ), организације проверене (ОВ ССЛ) и потврђене домене (ДВ ССЛ). ДВ ССЛ је основна верзија.

Подршка

Подршка је битан елемент било које услуге, било да се ради о веб хостингу или не. Међутим, веб хостинг је нешто што може постати изузетно тешко ако нисте добро упућени и искусни у тој области, што чини подршку још важнијом. Увек бисте требали осигурати да било који добављач на који се пријавите нуди подршку за цхат и подршку телефонима клијентима, а можда бисте чак жељели да пазите на подршку 24 сата дневно, тако да можете добити помоћ кад год вам је потребна..

Сигурносне копије

Желите да осигурате да су информације које чувате на вашој веб локацији увек сигурне и сигурне. Стога су резервне копије критичне.

сигурносне копије веб хостинга

Већина веб провајдера редовно ће правити сигурносне копије ваших података и чувати их за вас, тако да је паметно погледати колико често се то дешава и на који начин они враћају ваше податке ако би се указала потреба. Такође, проверите колико би коштало поновно постављање старије верзије веб локације, понекад је бесплатна, понекад није.

Проток

Ширина опсега ваше веб локације имаће доста везе са њиховим перформансама. Без обзира да ли је ваша веб локација мала или велика, желите да будете сигурни да има приступ ресурсима који су јој потребни за пружање најбољег корисничког искуства. Потражите пропусну ширину коју ће ваша веб локација доделити понуђачу за коју размишљате да бисте били сигурни да је одговарајућа.

Број дозвољених домена / веб локација

Потражите колико домена ће вам омогућити да се домогнете на простору сервера за који плаћате. Без обзира да ли мислите да желите да угостите више од једне веб странице или не, увек је добро имати слободу за то ако се одлучите у будућности.

И то је то, можда ће изгледати неодољиво покривати сваку поједину тачку, али само корак по корак. Можда чак направите прорачунску таблицу и евидентирате све спецификације за најбоље канадске компаније за веб хостинг, тако да сте добили једноставан преглед.

ИЛИ

Најбољи хостинг домена за Канаду

Пре него што пређемо у то, разјаснимо нешто, док многи људи гледају и питају се за врхунске услуге хостинга домена, хостинг домена заправо није ствар. Израз је комбинација „имена домена“ и „веб хостинга“. Оно што већина људи мисли са хостингом домена, углавном је постављање веб странице и то је урл или име домена.

Пошто смо већ прегледали своје понуде најбољих услуга веб хостинга за Канаду, од сада ћемо говорити о најбољим регистраторима домена.

Шта је име домена?

Имена домена су алфанумерички псеудонимери који се користе за приступ веб локацијама. Без имена домена, приступ веб локацијама биће могућ само уписивањем њихових ИП адреса у траку прегледача (пример: 192.168.2.10). Срећом по нас, измишљена су имена домена која ће заменити ИП адресе и олакшати претраживање интернета. На пример: 192.168.2.10 би могао постати Гоогле.цом, како је то феноменално. То значи да је без обзира на име домена које купите, име заправо маска за основну ИП адресу.

Шта су Регистри домена и Регистри?

Регистри домена су компаније којима је дозвољено да управљају резервацијама Интернет имена и додељују ИП адресе тим именима домена. Регистратори морају да буду акредитовани помоћу генеричког регистра домена највишег нивоа (гТЛД) или регистра највишег нивоа домене (ццТЛД) са кодом земље. Регистри су компаније највишег нивоа које морају делегирати продају регистрација домена. Кад год се име домене купцу прода, регистратор мора да обавести регистар да резервише домен (а пуно их се продаје сваки дан, само проверите извор података о употреби интернета који смо креирали за неке сулуде бројеве).

регистратори домена

Много домаћина су такође препродавачи регистрара имена домена, што значи да можете да се пријавите за веб хостинг и уграбите име домена исте компаније, што олакшава подешавање веб странице.

Израда веб локације: Усмеравање имена вашег домена на вашу канадску услугу веб хостинга

Након што сте купили име домене и пријавили се за пакет веб хостинга (можда сте већ инсталирали ВордПресс или било који други ЦМС на серверу), следећи корак је усмеравање имена вашег домена на ваш веб домаћин и започињање веб локације.

Ако сте купили и име домена и веб хостинг од истог провајдера, то би урадили аутоматски и требали бисте бити добри. ХостПапа, на пример, може то учинити за вас.

Ако сте купили име домена од посебног регистра домена, као што је Намецхеап, тамо ћете се морати пријавити на свој налог и потражити ДНС или Наме сервере. Послужитељи имена су сервери који су у власништву вашег веб домаћина и који се користе за управљање именима домена која су повезана са клијентима веб хостинга.

ажурирање имена сервера

Како ажурирати своје сервере имена:

 1. Пронађите сервере имена вашег веб хостова (пример: нс1.блахост.цом, нс2.блахост.цом). Можете питати свог домаћина за ове услуге, а понекад их можете пронаћи и са стране када се пријавите на свој цПанел.
 2. Копирајте сервере имена
 3. Пријавите се на свој матични налог и идите на подешавања ДНС-а или имена сервера
 4. Налепите сервере имена у поља сервера имена и притисните „ажурирај“, „завршено“ (или „сачувај“)
 5. Сачекајте неколико сати, проверите УРЛ странице и да ли би веб локација требала бити активна (ако сте инсталирали ЦМС као што је ВордПресс).

И то је то за овај водич, надам се да је помогло!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector