Најбоље јефтине услуге веб хостинга

јефтине веб хостинг услугеДа ли бисте радије платили мање за веб хостинг … или више?


Чудаци желе платити више. Вероватно желите да платите мање. Ниси чудак.

Шта представља „најбољу“ јефтину веб хостинг опцију, осим приступачности? Желите све ствари које би свака хостинг компанија требало да обезбеди – брза времена учитавања, близу 100% продуженог времена и поуздану корисничку подршку која вам може помоћи ако је потребно.

Како схватити која услуга јефтиног хостинга је прави избор?

За почетак, дошли сте на право место – знамо који јефтини веб домаћини имају брзо учитавање и високи проценат продужења. Ми живимо тестирање сваке услуге и делимо своје резултате овде у овом чланку. Погледајте наше праћење уживо за продужетак / станке / кашњење у свим нашим прегледаним домаћинима. Више о нашем истраживачком процесу прочитајте овде.

Contents

Најбољи јефтини веб хостинг – Најбољи избор за 2020. годину

Овде нема одговора који одговара свима, али постоје опције! Ми волимо опције. У овом водичу ћемо погледати најбоље данас доступне јефтине веб домаћине који одржавају сјајну услугу по цени коју можете да приуштите.

1. Хостингер – најповољнији домаћин, период.

хостингер-лого

Просечно време учитавања: 585 мс
Просечно време: 99,87%
Цена: 0,99 долара месечно

Уводна цена хостингер-а

Хостингер је једна од најбољих опција јефтиног веб хостинга у Канади, која не угрожава квалитет. Тренутна цена почиње од 0,99 УСД месечно. То Хостингер оставља за око 1/3 цене најближих конкурената са попустом. (Можете чак и да платите криптовалутом.)

Уз просечан продужетак и времена учитавања су у врхунском моделу последњих година тешко је гледати прошлост Хостингера као сјајну опцију за јефтино веб хостинг.

Корисничка подршка Хостингер ��

Хостингер такође има Подршка за 24 сата дневно за сва питања која се појаве. Нема потребе за употребом спорог система карата за подршку. Све веб локације су оптимизоване за брзо покретање на ВордПресс-у и долазе са сопственим прилагођеним интерфејсом који олакшава подешавање. То чини Хостингер једном од најбољих ВордПресс хостинг услуга на располагању. Добили сте и фрее домаин и бесплатни ССЛ. Свеукупно Хостингер нуди оно што бисте добили уз домаћина од 6-8 долара месечно уз делић трошкова.

Ако желите да будете само домаћин свог блога и не планирате да икада правите посао на веб локацији, Хостингер заправо није лош избор.

Фрее Вебсите Буилдер ��

Ако тражите програмера веб локације за који није потребно да имате никакво искуство кодирања, дошли сте на право место.

Зиро-ов произвођач логотипа помаже вам да побољшате не само веб локацију већ и свој бренд прилагођавањем или поновним изумом логотипа вашег бренда ни у којем тренутку.

Остале функције можда нису тако блиставе, али су и даље прилично добре. Истичу се Зиро АИ Цонтент Генератор, бесплатни ССЛ сертификат, неограничена ССД меморија и неограничена пропусност..

Ако желите да видите наше тестове за време и прекид рада Хостингера, погледајте наш комплетан Преглед Хостингер-а. 

2. ХостПапа – 70% попуста на Премиум хостинг (бесплатан домен)

логотип хопапапа

Просечно време учитавања: 475 мс
Просечно време: 99.95%
Цена коштања – 2,95 УСД месечно (редовно 13,99 УСД месечно)

ХостПапа није само наш најбољи избор најбољих јефтиних домаћина, већ је и наш најбољи избор за најбоље домаћине у цјелини. Дување, тачно?

ХостПапа је једна од најбољих хостинг услуга на тржишту и наш најбољи избор за Канађане. Тренутна цена почиње помало стрмо што је првобитно дисквалифицирало услугу из наших најбољих јефтиних услуга домаћина. Међутим, ХостПапа је понудио ексклузиву попуст за читаоце Хостинг Цанада. То ХостПапа чврсто сврстава у јефтину категорију.

Са попустом гледате како плаћате 2,95 долара месечно за услугу хостинга врхунског квалитета. Не само да је цена ниска, већ ћете добити и пословни план, а не почетни план.

Надпросјечна брзина странице ⏱

ХостПапа има невероватне перформансе и знатно изнад просечне брзине сајта. Чак и уз попуст, ХостПапа није најјефтинија опција на нашој листи. Додатни Лооние месечно вам доноси бројне додатне предности.

ХостПапа има 24/7 корисничку подршку уз ливе цхат. Главни разлог зашто је ХостПапа наш избор изабран је због тога што је компанија пролазила Канадом. Резултати за брзину и брзину локације су одлични због локалних дата центара широм наше велике земље.

Ако желите да покренете интернетски посао или само повежете веб страницу на интернету, ХостПапа је фантастичан избор.

Ако желите да видите наше ХостПапа тестове продужења и прекида рада, погледајте наш комплетан преглед ХостПапа.

Додатне ХостПапа функције укључују:

Већина људи креће с најјефтинијим планом који је доступан приликом покретања услуге. ХостПапа нуди своје средњи ниво за исту цену као и њихов почетни пакет хостовању читалаца из Канаде (То је тачно, бесплатна надоградња). Ево што вам овај средњи слој доноси с ХостПапа.

 • Неограничене веб странице
 • Бесплатна регистрација домена
 • Неограничено ССД складиштење
 • Неизмерена ширина појаса
 • Бесплатан пренос веб страница
 • Бесплатно Цлоудфларе ЦДН
 • Бесплатан тренинг један на један
 • Бесплатни ССЛ
 • цПанел Цонтрол Панел
 • Фрее Вебсите Буилдер
 • 400+ бесплатних апликација
 • ЦлоудЛинук сервери
 • 24/7 подршка
 • 99,99% гаранције за невремене
 • 30-дневна гаранција
 • Неограничени додатни домени
 • Неограничени рачуни е-поште
 • Неограничене МИСКЛ базе података
 • 2к Више ЦПУ и МИСКЛ ресурса

3. ХостГатор – најјефтинији план за квалитет

логотип хостгатора

Просечно време учитавања: 657 мс
Просечно време: 99.68%
Цена: 2,75 долара месечно

ХостГатор није најјефтинија опција на овој листи, али што се тиче трошкова у поређењу са перформансама, она се високо рангира. Услуга нуди добру употребу у околини, брзину, продужење рада и цене, а истовремено нуди сва звона. То је више него довољно да ХостГатор заслужи место на нашој листи најбољих јефтиних веб хостинг услуга у Канади.

Са својим недавно побољшаним ВордПресс искуством, као и сопственим висококвалитетним градитељем веб страница, постоји пуно функционалности за изградњу веб локација.

Додатни кредит за оглашавање ��

Сви ХостГатор планови такође долазе са а 100 УСД кредита за Гоогле Адвордс и Бинг оглашавање као и ССЛ сертификати и бесплатне аутоматске резервне копије.

У погледу продужетка, они су постигли изузетно добар резултат на нашем тестирању уживо и било који проблем са станкама је обично ограничен на 1-2 секунде МАКС-а (погледајте резултате прегледа ХостГатор-а за резултате тестова). Такође имају ливе цхат за било каква питања подршке и понуде 45 дневна гаранција поврата новца.

За продужење времена константно погађају 99,68% што их сврстава на највиши ниво приступачних домаћина у погледу перформанси.

4. Блуехост – Поузданост и већа поузданост

блуехост

Просечно време учитавања: 1.765 мс
Просечно време: 99,74%
Цена: 2,95 долара месечно

Блуехост званично је основан 2003, али постоји у овом или оном облику од 1996. То су дани ОГ веб хостинга и Блуехост треба сматрати чврстим на свим рачунима. Услуга је мало скупља, али је у врхунској поузданости тона дата центара.

Ову повољну опцију користи пуно програмера који се већ дуго нуде и нуде почетнику прилагођена функционалност. Они такође нуде бесплатни домен прве године.

Много ресурса за учење ��

Још једна сјајна ствар о Блуехосту је огромна количина туторијала и водича треће стране доступно у бази знања. Свако ко први блогери раде напредним веб програмерима може лако да сазна како да прилагодите или подесите било коју промену.

Са једне стране, подршка је у иностранству и није увек од највеће помоћи. Што се тиче техничке опреме, Блуехост се изузетно добро снашао у нашем праћењу уживо са 99,74% уптиме резултата (погледајте комплетан преглед Блуехоста овде).

5. иПаге – Одлична услуга по цени. Подршка = Мех

ипаге

Просечно време учитавања: 1941 мс
Просечно време: 97,77%
Цена: 1,99 долара месечно

иПаге има пуно негативних критика на разним форумима веб хостинга. Већина тих прегледа је заснована на корисничкој подршци, јер се заснивају само из Сједињених Држава, што глобалне купце оставља ван себе.

Бесплатни домен у години и неограничен простор на диску ��

Стварна понуђена услуга није превише мутна, како објашњавамо у нашој преглед иПаге-а. На јефтинијем крају спектра нема ништа лоше са иПаге-ом и он долази са мноштвом функција као што је а бесплатни домен у трајању од годину дана и неограничен простор на диску. Нажалост, иПаге вас наплаћује за ССЛ сертификат, основну безбедносну функцију која треба да буде 100% бесплатна од било ког провајдера хостинга, без обзира да ли су јефтини или плаћени.

Опћенито, иПаге је сјајна хостинг компанија и свиђа нам се њихов производ, међутим, питање подршке је нешто што треба ријешити.

6. А2 хостинг – “Премиум” јефтини хостинг

А2 хостингПросечно време учитавања: 601 мс
Просечно време: 99,4%
Цена: 3,92 УСД месечно

А2 хостинг има уводне цене које су мало више од остатка листе. Са овом повећаном ценом долази до побољшања у неколико области, као што су корисничка подршка и додатне функције.

ССЛ сертификат без наплате ��

Услуга са ниским ценама нуди и бесплатну безбедност и превенцију хакова бесплатни ССЛ сертификат и аутоматско прављење резервних копија. А2 нуди фантастичну услугу, али ако тражите јефтинију алтернативу, они постоје.

Задњи пут смо спремили А2, не зато што мислимо да се не могу такмичити са осталим момцима (они заправо надмашују), већ зато што је то мало скупље за незнатно бољу услугу.

Зашто је ултра јефтини веб хостинг лоша идеја

малваре за веб локацијуЖелимо да будемо искрени према вама. Ако плаћате мање од долара у месецу за веб хостинг, лоше ћете проћи (Хостингер није укључен).

Волимо добар посао као и сви, али када се спустите на суб $ 1 веб хостинг – то је ризик. Убудуће ћете плаћати ВИШЕ за јефтиног провајдера хостинга него ако потрошите додатних 1-2 долара месечно на домаћину бољег квалитета.

Главни разлог за избегавање ових јефтиних хостинг услуга је само један начин могу зарадити било који новац по тој цени. Они само бацају све веб локације својих клијената на велики стари заједнички сервер са истом ИП адресом. То морате избећи по сваку цену и ми ћемо вам рећи зашто.

Разлози за избегавање џиновских дељених сервера:

 • Конектор.

  Хацкабле

  Лоши момци циљају дељене ИП адресе јер је безбедност обично слаба и лако је ући и створити заблуду у већем обиму.

 • Конектор.

  Ширење болести

  Будући да је тако лако ући у изворни код, очекујте да ће се на вашој веб локацији ускоро приказивати све врсте вируса, злонамерног софтвера и реклама са којима радије не бисте били повезани..

 • Конектор.

  Лоше ИП суседство

  Пошто је ова врста хостинга тако јефтина, ваши суседи на дељеном серверу ће вероватно бити гомила нежељених блогова који не доприносе ничему позитивном на Интернету и чији је читав животни циљ изгледа да све скупи са смећем. Ужасни животни циљ.

 • Конектор.

  Гоогле ће вас мрзети

  Стварно – и стварно мислим да не желим да вас Гоогле мрзи. Захваљујући свему горе наведеном, постоји велика шанса да ће вас због близине нежељених блогова и хакабилности Гоогле гледати са презиром и казнити вас у складу с ниским рангирањем претраживача..

 • Конектор.

  Грозно време мировања

  Као што можете очекивати, ваш пријатељски крај је „најбоља“ јефтина веб хостинг компанија продужење и станкенеће посветити пуно квалитетне опреме или ресурса како бисте били сигурни да имате најбоље искуство купца.

  Иако висококвалитетни веб домаћин обично обећава барем 99% продужетка, ваш дубоки дисконтер процењује да је ишта преко 50 одсто добро. Веб домаћин који оставља вашу веб локацију неколико минута или сати истовремено вам не даје никакве услуге, без обзира колико је јефтино. ��

 • Конектор.

  Лоша подршка

  Вероватније је да нећете имати подршку. Из њихове перспективе, они не могу доделити било које, али најосновније ресурсе, за решавање ваших проблема. У најбољем случају очекујте врло општи одељак са ФАК-ом. Ако посебно немате среће, добићете неодговарајући мејл за подршку купцима или телефон који вас шаље у аутоматизовани систем, тако да се одустајете и одлучите да поједете две недеље старе буррито у иза фрижидера били сте лени да бисте их избацили док стењали.

 • Конектор.

  ССЛ НИЈЕ укључен

  ссл цертификат Јефтини домаћини наплаћују вам до 80 долара годишње за заштиту сигурног слоја слоја (ССЛ). Сви наши препоручени домаћини нуде 100% бесплатни ССЛ.

  Без тога, ниједан веродостојни процесор плаћања неће вас додирнути. Ако покушавате да продате било шта, то је проблем.

  Ако покушавате да имате веб локацију у коју Гоогле заиста верује и да будете у могућности да једног дана нешто продате, ви ћете апсолутно 100% потребан ССЛ. Иронични аспект овога је да ССЛ може бити инсталиран бесплатно користећи сервис познат као Лет’с Енцрипт…, али најјефтинији домаћини инсистирају на томе да вам то наплате.!

Примијетићете да су ствари које ме највише нервирају због јефтиних веб хостинга такође моја главна замерка на бесплатне ВПН-ове. Понуда дигиталних производа са веома ниском цијеном долази по цијени која нажалост обично укључује продају ваших података или стављање података на несигурну локацију.

Ако вас занима како ВПН-ови ово раде, погледајте мој водич за најбоље канадске ВПН-ове.

Више проблема него што је вредно

Права невоља долази након што се напокон напијете од јебеног јефтиног неограниченог веб хостинга – али период поврата је већ прошао – и платили сте за целу годину услуге унапред како бисте уновчили сјајну цену.

У међувремену, стотине дојиља дневно направе исту грешку коју сте управо избегли читајући овај водич. Ниси глупан. Мало је оних који знају да ће за неколико кратких месеци њихови снови о интернетском царству срушити.

За многе блогере и људе који граде сопствене веб странице овакав хостинг хостинг дисконта једноставно није добар посао – не када то учините узмите у обзир стварне укупне трошкове.

Е-трговина је различита игра лопте – потребан вам је квалитетан хостинг

пословање путем е-трговинеЗа разлику од информативних веб локација или личних блогова, узмимо за случај веб локације за електроничку трговину која је једина сврха остваривање продаје.

Сада идеја продужење рада постаје важније од критике. Ако је веб локација у паду, не остварујете продају, а ако је то ваш једини приход, можда ћете тај дан јести Рамен резанце. Про врх: Додајте јаје свом Рамен-у.

Дно црта је то, за неке онлине предузетнике, цена спуштања је дословнија – изгубљен новац. У овом случају, заједнички хостинг пакет није вредан ризика од спорог или не учитавајућег вебсајта.

Прекид на веб локацији која продаје производе је баш као … спаљивање новца

Да будемо фер, многи сајтови за е-трговину су препуни функција са високим ресурсима као што су слике високе резолуције, стриминг аудио и / или видео записа и још много тога.

Сећате се како смо причали о томе како сви рачуни на дељеном хостингу могу да трпе због једне промене ширине опсега? Па, ако мислите да сте можда свиња, не идите заједничком рутом.

Људи су ових дана веома нестрпљиви на мрежи. Ако вам је потребно више од неколико секунди да бисте је учитали, заборавите је.

Они су свој новац потрошили са конкурентом. Изненада један или два долара које штедите изгледају као веома лоша размена.

Најбољи јефтини домаћин за е-трговину – Ситегроунд

Знам да смо управо разговарали о свим најјефтинијим опцијама за неограничен веб хостинг. Међутим, за наш новац – и ваш такође – опција коју одаберемо за е-трговину јесте СитеГроунд. По цени од 3,95 УСД месечно цена није најјефтинији веб хостинг у години и није толико јефтина као горе наведене опције. Уз то се каже да је то и даље приступачна и неограничена услуга хостинга.

Разлог ми бирамо СитеГроунд је због квалитетне услуге и високог броја продужених сати.

Сећате се када смо поменули колико је критично постојање ССЛ-а са својом веб страницом? СитеГроунд нуди то бесплатно, за разлику од много новца који штеди хостинг планове. Ако продајете дигиталне или физичке производе на мрежи и желите да се ваша веб локација приказује у Гоогле претрагама, то није опционо. Остала места наплаћују од 60 до 80 долара годишње за ССЛ.

Свако може тврдити да има сјајну подршку. СитеГроунд тврди да то и стварно доноси. Са 24/7 подршка која се бави дубинским техничким питањима и општем решавању проблема, разговараћете са добро упућеним, обученим представником који ће заправо помоћи у решавању проблема.

Такође – дозволићемо да ово продужење рада говори само за себе: 99,95%.

Најчешћа питања о јефтином веб хостингу у Канади

Затим погледајмо нека од најчешћих питања која купци имају када покушају да пронађу најбољу јефтину могућност хостинга за своје потребе:

Колико кошта хостинг веб странице?

Хостинг веб страница може се кретати од бесплатно до хиљаде долара. Решења за већину власника веб локација крећу се између два месеца месечно и пет долара месечно.

Упозорење – не бих препоручио ултра јефтине домаћине као што можете прочитати у наставку.

Који је најјефтинији начин за хостовање веб локација?

Постоје бесплатне опције за хостинг хостинга. Углавном, најбољи и најјефтинији начин да се угости веб локација је коришћење услуге која наплаћује неколико долара месечно, попут Блуехост-а..

Који је најбољи бесплатни домаћин веб локација?

Потпуно бесплатни хостинг хостинги постоје, али услуга је често лоша и обично вас кошта много новца за надоградњу. Коришћење приступачне, али сјајне алтернативе, као што је Хостингер по 80ц месечно, је бољи пут.

Који је најбољи бесплатни домаћин веб локација?

јефтин веб хостингАко тражите 100% тачан одговор на то – то је ВПС домаћин са модификованим квалитетом.

Будући да већина наших читалаца не зна како да капнете ВПС капљицу на добављачу попут дигиталног океана, један од наших хостинг хостинг услуга ће обавити посао. СитеГроунд долази на прво место по нашим метрицама при учитавању од 475 мс.

Који је најбољи цПанел домаћин?

Већина наших препоручених хостинг компанија имају интегрисан цПанел хостинг који је једноставан за руковање и подршку за њега.

Како о управљаном ВордПресс хостингу?

Данас можете добити приступачна решења за ВордПресс за много јефтиније него што очекујете. Оваква решења одлична су за власнике веб локација и програмере.

Коначна пресуда – ако цена има важност?

Тражити договор када је о било чему то никада није лоша идеја. Нико не жели да плати дупло више него што морају да плате за исту услугу. Одлична ствар веб хостинга је да не морате разбијати банку да бисте добили висококвалитетне понуде.

Нема шансе да једна особа прегледа све могућности и донесе едуцирану одлуку без узимања страница и белешки. Са свим истраживањима која смо обавили можете проверити шест најбољих буџетских опција које нуде квалитетну услугу.

 1. ХостГатор: 2,75 УСД месечно
 2. Хостингер: 0,80 УСД месечно
 3. БлуеХост: 2,95 УСД месечно
 4. иПаге: 1,99 УСД месечно
 5. А2 хостинг 3,92 УСД месечно
 6. СитеГроунд: 3,95 УСД месечно

То су то момци. Слободно нам оставите коментар испод ако имате неке предлоге. ✌

Референце и сликовни кредити:

 • Еном.цом
 • Скуоте.де
 • ПагерДути.цом
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map