Els 9 millors creadors de llocs web (comparació) |

constructors de llocs webQuin creador de llocs web heu de triar?


Hi ha més de 50 constructors de llocs web diferents al mercat.

Cadascuna d’aquestes eines promet crear un lloc web fàcilment a baix cost.

Però, què hi ha de la seva usabilitat i rendiment reals? I la flexibilitat: podeu crear una botiga en línia o un bloc?

Vam decidir gastar temps i diners per registrar-nos, provar i revisar els 9 creadors de llocs web més populars.

També vam crear un lloc de prova senzill de 5 minuts amb cada constructor i vam supervisar el seu funcionament i la velocitat de funcionament durant més de 12 mesos..

Però primer:

Qui ha d’utilitzar un creador de llocs web? És per a vostè?

Els creadors de llocs web són un avantatge fantàstic quan s’utilitzen correctament. Malauradament, no són adequats per a tothom. Dit això, probablement sigui adequat per a vosaltres si voleu crear un:

 • Web de petites empreses
 • Lloc web personal (bloc)
 • Lloc web de comerç electrònic (botiga en línia) per vendre productes o serveis

… i ho voleu ràpid i barat.

Probablement sigui no per a vostè si:

 • Vostè és un desenvolupador / dissenyador web amb experiència que coneix HTML, CSS i PHP
 • Voleu crear un lloc web molt complex i gran

La revelació completa: Nosaltres, a hostingfacts.com, guanyem una comissió si acabes comprant un creador de llocs web mitjançant enllaços d’aquesta revisió. Gràcies pel vostre suport (vegeu el nostre procés de revisió).

Els 9 millors creadors de llocs web del 2020

Aquí teniu un resum dels nou constructors de llocs web més populars:

1. Wix.com

Pàgina d'inici de Wix

 • Avantatges d’utilitzar Wix 

+ Molt fàcil d’utilitzar (arrossegar i deixar anar)
+ Versió gratuïta & prova gratuïta disponible
+ 630+ temes i plantilles
+ És bo per a llocs web, blogs, botigues en línia
+ Rendiment fiable
+ Constructor d’AI (lloc web de 5 minuts)
+ Garantia de devolució de 30 dies

  • Contra d’utilitzar Wix

No hi ha cap xat en directe, entrades / telèfon només
Comptes de correu electrònic cost addicional

Hi ha el creador de llocs web de Wix 630 temes adequats per a diferents negocis, particulars i sense ànim de lucre.

Han classificat els seus temes per fotografia, cartera, viatges, menjar, bellesa i molt més. A més d’això, tenen molts temes que s’adapten millor a un bloc, una botiga en línia o un lloc web d’empresa:

Plantilles de wix

A més de diversos dissenys de temes, Wix també permet als usuaris triar entre més de 100 tipus de lletra i, si no és suficient, també podeu pujar els vostres tipus de lletra personalitzats. Si necessiteu imatges per al vostre lloc web, inclouen una biblioteca de més de 1000 imatges.

Amb Wix, podeu crear una galeria per mostrar el vostre treball. També inclouen gratuït favicon i fabricant de logotip. Si no teniu cap logotip per al vostre lloc web, aquesta eina pot ajudar-vos a crear-ne un (fins i tot si no teniu habilitats de disseny).

També és just dir que Wix és una mica més que un “creador de llocs web”. Amb Wix, podreu crear una botiga en línia per vendre els vostres productes, crear cupons i enviar butlletins de correu electrònic..

A més, a diferència de moltes altres eines populars de creació de llocs web, Wix ha inclòs un funció d’arrossegar i deixar anar – això fa que la creació d’un lloc web sigui el més simple possible. Aquí es mostra el funcionament de l’arrossegament i solt del Wix:

Editor Wix Arrossega i deixa anar

Arrossegar i deixar anar és una característica de Wix que permet simplement reorganitzar el lloc web, afegir seccions / blocs i fer modificacions que permeten publicar i fer canvis al lloc web gairebé a l’instant..

A més, recentment han afegit una nova funció que es diu ADI. En resum, es tracta d’una IA que crea un lloc web completament únic per a vostès en menys d’uns minuts. Amb només algunes preguntes senzilles, la Wix AI dissenyarà un lloc web adequat per al vostre negoci i necessitats. Mai hi ha dos llocs que semblen iguals, és a dir, podeu obtenir un lloc web totalment personalitzat.

Els usuaris de Wix també poden editar el seu lloc web en altres dispositius, tal com tenen Aplicacions iOS i Android disponible. Per últim, però no per això menys important, es poden assignar múltiples editors / autors a un lloc web, la qual cosa és de bon rendiment si teniu un equip o organització més gran que gestionarà el lloc web / botiga. El seu suport està disponible a través de telèfon i de venda de bitllets.

Un cop us registreu a Wix, també s’encarregaran d’allotjar el vostre lloc i s’asseguraran que es carregui ràpidament. Durant els darrers 12 mesos, hem tingut un temps de funcionament estable del 99,98% i una velocitat de pàgina de 412 ms, la qual cosa és bona en comparació amb moltes altres..

Wix també ofereix un pla gratuït per provar el seu servei. Qualsevol pot crear un compte i començar a crear un lloc web a l’instant. L’únic advertiment és que no podeu connectar el vostre propi nom de domini i que el vostre lloc publicarà anuncis Wix. Si us agrada el que heu creat, sempre podeu actualitzar-lo.

Visió general dels preus:

 • Tots els plans inclouen una prova gratuïta de 14 dies
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, més tard renovat per 12,95 dòlars / any
 • El pla més barat té un cost de 13 dòlars per mes i inclou un ample de banda de 2 GB i un emmagatzematge de 3 GB
 • El pla de comerç electrònic més barat comença a partir de 23 dòlars per mes i inclou un ample de banda il·limitat i un emmagatzematge de 20 GB
 • Cada compte de correu electrònic costa 6 dòlars per mes a través de Google Suite

El nostre lloc de proves realitzat amb Wix.com
Dades de velocitat de funcionament i velocitat de Wix

2. ConstantContant.com (creador de CTCT)

 • Constructor de contactes constants

  Avantatges d’utilitzar CTCT Builder

+ Fàcil i senzill d’utilitzar
+ Versió gratuïta
+ Inclou constructor de AI
+ Suport de xat en viu 24 hores al dia
+ Gran selecció d’imatges gratuïtes
+ Garantia de devolució de 30 dies

  • Contra d’utilitzar CTCT Builder

Utilitza dissenys en lloc de plantilles
– És difícil editar / personalitzar imatges

Constant Contact Builder proporciona als clients un assistent d’IA guiat que elabora un lloc web totalment personalitzat al qual podeu afegir suggeriments de contingut i imatges personalitzades.

El creador d’AI crea automàticament una lloc web agradable per a mòbils que es veurà impressionant en tots els dispositius. Editar el lloc web recentment generat és fàcil amb opcions preconstruïdes, text, color i eines d’edició d’imatges (també té una integració amb Unsplash, que permet accedir a més d’un milió d’imatges d’alta qualitat). A més, ofereix automatització de correu electrònic, plugins de tercers i admet la sincronització automàtica amb les xarxes socials.

Plantilles de constructor de contacte constant

Tots els llocs web creats amb Constant Contact Builder es basen en una xarxa de distribució de contingut (CDN) robusta i ràpida que permet als visitants obtenir la versió de càrrega més ràpida disponible en qualsevol moment. Aquest creador de llocs web ofereix un Fabricant de logotip alimentat per AI cosa que significa que no us haureu de preocupar de fer la vostra marca correcta.

És fàcil treballar amb AI-builder constant de contacte. Només cal respondre a algunes preguntes i el creador de llocs web crea un lloc web personalitzat en funció de les vostres respostes.

Podeu afegir pàgines noves i editar seccions i personalitzar dissenys amb l’ajuda del creador amb tecnologia AI, de manera que sigui més fàcil i ràpida la creació del vostre lloc en molt poc temps..

Dissenyador en línia de contacte constant

Constant Contact Builder ofereix integració amb les passarel·les principals de pagament, incloses Paypal i Stripe.

La integració amb la biblioteca d’imatges Unsplash permet als clients accedir a més d’un milió d’imatges de qualitat, cosa que pot suposar la càrrega de prendre imatges d’alta resolució i subministrar constantment fotografies de qualitat de les mans..

Aquest creador de llocs web ofereix un pla gratuït (no cal la targeta de crèdit) i té una garantia de devolució de 30 dies. El pla gratuït us ofereix una oportunitat per acostumar-vos a la plataforma i decidir si voleu actualitzar-la amb funcions addicionals més endavant. Tot i això, la llista de subscriptors de correu electrònic està limitada al pla gratuït.

La raó per la qual aquesta plataforma és una solució de màrqueting de correu electrònic tan potent és que us dóna l’oportunitat d’enviar correus electrònics orientats que podeu personalitzar. També ofereix funcions excel·lents, com ara analítiques de llocs web, formularis de captura de plom i una opció de registre d’esdeveniments que us poden ajudar a assistir als vostres esdeveniments.

La plataforma ofereix un Suport de xat, correu electrònic i telèfon en directe 24/7. Així mateix, Constant Contact Builder és una opció intel·ligent per als propietaris de comerç electrònic ja que la plataforma permet als clients configurar una botiga en línia fins i tot mentre utilitzen la prova gratuïta. A més, no hi ha cap quota de transacció per als clients que tinguin el pla Business Plus.

El nostre lloc de proves amb Constant Contact Builder mostrava un temps de funcionament estable del 99,98% i una velocitat de pàgina de 264 ms. Tot plegat, Constant Contact Builder és una opció sòlida i assequible per a petites empreses, principiants de màrqueting per correu electrònic i propietaris d’empreses no tecnològiques que no volen entrar en el problema d’un procés prolongat de disseny de llocs web..

Visió general dels preus:

 • Pla gratuït disponible
 • Tots els plans inclouen un certificat SSL gratuït (https: //)
 • Tots els plans de pagament tenen un domini gratuït durant un any, renovat posteriorment per 22,00 dòlars / any
 • El pla de pagament més barat té un cost de 10 dòlars per mes i inclou un ample de banda i un magatzem il·limitats
 • El comerç electrònic s’inclou fins i tot al pla gratuït, però està limitat a 3 articles i té un 3% de comissió de transacció (una quota il·limitada i un 0% amb el pla Business Plus)

El nostre lloc de proves es va fer amb ConstantContact.com
Dades de funcionament i velocitat del creador de CTCT

3. SITE123.com

 • SITE123

  Avantatges d’utilitzar SITE123

+ És bo per a llocs petits com els blocs
+ Pla limitat gratuït amb anuncis
+ Podeu afegir funcions de la botiga en línia
+ Pot afegir galeria
+ Funció de traducció de llocs web

  • Contra d’utilitzar SITE123

Sense arrossegar i deixar anar
– No tot és totalment personalitzable

SITE123 és un creador de llocs web fàcil que permet crear un lloc web de petites empreses, un bloc o un lloc web de comerç electrònic en pocs clics. Podeu començar utilitzant algunes de les seves plantilles d’alta qualitat: totes les plantilles de SITE123 són totalment responsives i estan optimitzades per a dispositius mòbils.

Plantilles SITE123

SITE123 és flexible a l’hora de penjar imatges, canviar tipus de lletra i esquemes de colors i ajustar l’estructura i el disseny de la pàgina inicial del vostre lloc web, tot i que, no podreu canviar les plantilles un cop el vostre lloc web es faci públic. La plataforma compta amb centenars d’imatges d’imatges gratuïtes i accés a la biblioteca de fonts de Google. Integra aplicacions amb pocs clics i enllaça a 25 plataformes de xarxes socials diferents.

Aquest constructor de llocs web específic proporciona una alternativa als constructors de llocs web arrosseguats i deixant anar escollint oferir als clients una opció simplificada que els permet carregar el contingut en un disseny de fotograma. L’avís és que, tot i que utilitzar la interfície fàcil accelera el procés de configuració, disminueix la personalització.

El que distingeix SITE123 d’altres constructors de llocs web és que permet als clients fer-ho crear llocs web multilingües. Aquesta és una opció sòlida per a les empreses internacionals, ja que no necessitarà tenir diversos llocs web en altres idiomes, sinó simplement versions idiomàtiques addicionals del lloc web..

SITE123 ajuda els clients a enriquir el contingut del seu lloc web proporcionant-los una àmplia llista de complements de llocs web, incloses eines analítiques, assistència de xat en directe, eines de màrqueting i administradors web.

La plataforma ofereix una funcionalitat SEO decent: els clients poden editar descripcions de meta i títols, personalitzar URL i afegir text alt a les imatges. Google Analytics també forma part de la llista de complements de llocs web de SITE123.

Aquesta plataforma ofereix Suport de xat i telèfon en directe 24/7 per a qualsevol tipus d’assistència tècnica. També ofereixen accés al seu centre de coneixement, amb guies gratuïtes sobre com utilitzar les seves eines i funcions, i els clients també poden consultar els tutorials de creador de llocs web al seu canal de Youtube per obtenir més informació.

Amb SITE123, podeu activar fàcilment el correu electrònic relacionat amb el vostre domini, que és crucial quan es tracta de la promoció del lloc web i la reputació empresarial.

SITE123 Backend

Els clients poden acceptar pagaments en línia PayPal i Stripe a través de la plataforma. Els codis cupons també es poden lliurar a través de xarxes socials i màrqueting per correu electrònic. A més, SITE123 ofereix un certificat SSL gratuït per assegurar-vos que no experimentareu cap accés no autoritzat.

Durant els últims dotze mesos, SITE123 ha proporcionat un temps de funcionament estable del 99,87% i una velocitat de pàgina de 724ms. Malauradament, des de principis de setembre, SITE123 ha bloquejat Pingdom de fer el seguiment dels seus llocs web, vam demanar suport al seu xat en directe al respecte, però no ens podien ajudar.

Visió general dels preus:

 • Versió gratuïta disponible
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, renovat posteriorment per 13,00 dòlars / any
 • El pla més barat costa 8,45 dòlars / mes i inclou ample de banda de 5 GB i 10 GB d’emmagatzematge
 • El pla de comerç electrònic més barat comença a 14,45 dòlars per mes i inclou ample de banda de 45 GB i emmagatzematge de 90 GB
 • Comptes de correu electrònic limitat (gratuït – 0, avançat – 2, professional – 5, or – 10)

El nostre lloc de proves realitzat amb SITE123.com
SITE123 ha bloquejat el seguiment de Pingdom des de setembre, aquí hi ha les nostres dades de funcionament i velocitat anteriors

4. Squarespace.com

 • Espai d’espai

  Avantatges d’utilitzar l’espai

+ Fàcil d’utilitzar, utilitza arrossegar i deixar anar
+ 70 temes i plantilles moderns
+ Molt intuïtiu
+ Suport fiable per correu electrònic
+ Bona selecció de funcions addicionals
+ El millor per a negocis / persones creatives

  • Cons de UsiEspai d’espai

Cost mensual elevat
Integració limitada de tercers

Squarespace és un creador de llocs web que ofereix més de 100 temes ben dissenyats i que responen tant a telèfons com a tauletes. Quan es tracta de dissenys, tipus de lletra, mides i imatges, Squarespace és la plataforma que busca la perfecció. El menú del seu estil de lloc permet personalitzar la plantilla. Definitivament, la plataforma compleix la línia de referència “Construir-la bonica”.

Plantilles d’espai

Un dels avantatges que Squarespace té sobre altres constructors de llocs web és que dóna l’oportunitat de canviar plantilles sense perdre contingut. La plataforma permet fins i tot fer servir diverses plantilles per al mateix lloc web alhora. Si és important que el vostre lloc tingui un disseny impressionant, Squarespace us proporciona la llibertat creativa de crear plantilles úniques canviant les vostres fotografies, però han de ser d’alta resolució..

Si t’interessa fer blogs, Squarespace és una opció sòlida perquè ofereix als clients diverses funcions útils, com ara la funcionalitat de diversos autors, la programació de publicacions, la compatibilitat AMP i fins i tot la possibilitat d’allotjar el seu propi podcast.

Hi ha quatre aplicacions mòbils de Squarespace disponibles. El millor s’anomena simplement Squarespace i us ofereix l’oportunitat de reorganitzar gairebé tots els aspectes del vostre lloc web, inclosos els vostres blocs, botigues i pàgines..

La plataforma ofereix opcions d’optimització de SEO sòlides, inclosa l’opció de personalitzar la meta-descripció, etiquetes i URL (per a qualsevol pàgina). Podeu afegir text alt per a imatges, però és més complicat en comparació amb altres creadors de llocs web.

Tot i que ofereix una bona selecció de funcions addicionals, com ara widgets de xarxes socials, ginys de galeria, eines per a restaurants i programació de cites, Squarespace no admet extensions ni aplicacions de tercers. Les aplicacions de tercers només es poden implementar si utilitzeu Code Injection com a conjunt d’eines per a desenvolupadors.

Squarespace permet als llocs web de comerç electrònic afegir una botiga en línia amb una interfície on poder gestionar fàcilment productes, comandes, inventaris i descomptes de cupons. El processament de pagaments es pot fer mitjançant Stripe, Apple Pay i PayPal. L’espai quadrat no permet escapades de pagament addicionals.

La interfície de Squarespace és atractiva i minimalista, però no és intuïtiva. La seva usabilitat deixa alguna cosa que desitjar, ja que requereix que estalvieu constantment nous canvis que poden consumir temps.

Backend de l’espai

La plataforma compta amb 6 idiomes d’interfície (EN, ES, FR, DE, IT, PT), però no és gaire robusta a l’hora de crear llocs web multilingües perquè només es basa en la traducció de Google.

Recentment, Squarespace va llançar diverses funcions sorprenents: Creador de pàgines de coberta, Suite G, i Getty Images. La seva darrera versió (versió 7) ha implementat algunes funcions d’edició excel·lents, incloent l’opció d’editar contingut en directe mitjançant l’edició en línia.

Durant els darrers 12 mesos, hem supervisat el rendiment de Squarespace mitjançant el nostre propi lloc de prova, i la plataforma ha proporcionat un temps de funcionament estable del 99,99% i una velocitat de pàgina de 587 ms..

La plataforma ofereix atenció al client les 24 hores del dia, entrades de xat en directe i correu electrònic, però no ofereix assistència telefònica. A més, tenen una gran base de coneixements amb guies i vídeos.

Visió general dels preus:

 • Prova gratuïta de 14 dies amb la majoria de funcions premium
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït per al primer any després de renovar-se a 20,00 dòlars / any
 • El pla més barat costa 12 dòlars el mes i inclou amplada i banda d’emmagatzematge il·limitada
 • El pla de comerç electrònic més barat comença a partir de 26 dòlars per mes i inclou també un ample de banda i un magatzem il·limitats
 • Un compte Gsuite gratuït durant un any es renova a 6 dòlars el mes a través de Google Suite

El nostre lloc de proves es realitza amb Squarespace
Dades de velocitat de funcionament i velocitat de l’espai

5. HostGator.com (constructor de Gator)

 • Revisió del creador de llocs web HostGator

  Avantatges d’utilitzar Gator Builder

+ Fàcil i senzill d’utilitzar
+ Rendible
+ Més de 200 plantilles de llocs web
+ Galeria d’imatges gratis
+ Barat

  • Contres de Upecatg Constructor de Gator

Atenció al client lenta
No hi ha pla ni judici gratuït

Gator és un popular creador de llocs web que us permet crear un lloc web petit, un bloc o un lloc web de comerç electrònic.

La plataforma ofereix una intuïció arrossega i deixa anar l’editor per crear el vostre lloc web. Té un bon grapat de plantilles ben dissenyades que són increïblement fàcils de personalitzar amb l’editor senzill. Arrossegar, deixar anar i publicar es simplifiquen al màxim.

Totes les seves plantilles professionals són mòbils, de manera que els clients obtindran un lloc web responsiu totalment optimitzat per a mòbils, cosa que pot millorar significativament l’experiència d’usuari del seu lloc. Podeu triar més de 200 plantilles de llocs web dissenyats professionalment, i tenen una expansiva biblioteca de fotografies incorporada on també podeu obtenir fotos de qualitat.

Plantilles de Gator

La plataforma integra analítiques de llocs web que permeten als clients informar sobre estadístiques de llocs web importants, com el nombre de visitants del lloc o les fonts principals de generació de trànsit. Cada pla de Gator inclou un certificat SSL gratuït que s’afegeix automàticament a cada domini, de manera que podeu estar segur que el vostre lloc està protegit d’accés no autoritzat.

Gator no és un creador d’alt rendiment i no és adequat per a llocs web complexos, però és molt bo per a persones no tecnològiques que vulguin iniciar una petita empresa o un bloc personal. Dit això, Gator és un creador de llocs web relativament nou, per la qual cosa és molt probable que s’actualitzi amb el pas del temps.

Backend del creador de llocs web HostGator

Quan es tracta de petits llocs web de comerç electrònic, Gator funciona prou bé: ofereix totes les funcions bàsiques, com ara control d’inventaris, gestió de cupons, enviament, calculadora d’impostos i informes. La plataforma també ofereix als clients l’oportunitat de crear una botiga en línia amb una funcionalitat integrada del carretó de la compra (amb el Pla de comerç electrònic).

Actualment, Gator no ofereix cap prova gratuïta per als creadors de llocs web. El que ofereixen és Suport en directe 24/7. Tot i que els clients poden esperar experimentar un retard en funció de com estiguin ocupats els seus canals de xat en viu. El pla Gator Premium inclou un suport prioritari.

Tot i això, Gator té una impressionant base de coneixement amb articles de base que cobreixen diversos temes relacionats amb els problemes més habituals del lloc.

Les estadístiques de rendiment que hem obtingut de la supervisió del nostre lloc de proves durant els darrers 12 mesos mostren que Gator té un temps de treball sòlid del 99,98% i un temps de càrrega de 299 ms.

Visió general dels preus:

 • No hi ha versió o prova gratuïta
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, renovat posteriorment per 15,00 dòlars / any
 • El pla més barat costa 3,84 dòlars / mes i inclou ample d’amplada de banda i emmagatzematge no modificat
 • El pla de comerç electrònic comença 9,22 dòlars per mes i inclou també amplada de banda i emmagatzematge no modificats
 • Cada compte de correu electrònic costa 6 dòlars per mes a través de Google Suite

El nostre costat de proves realitzat amb Gator
Dades de velocitat de funcionament i velocitat de Gator

6. GoDaddy.com

 • Pàgina d'inici de GoDaddy

  Avantatges d’utilitzar GoDaddy Builder

+ Fàcil i senzill d’utilitzar
+ AI Builder inclòs
+ Prova gratuïta de 30 dies
+ Suport de xat en directe i telèfon
+ Botiga en línia fàcil de gestionar
+ Empresa ben establerta

  • Contres de Uside GoDaddy Builder

Moltes molèsties
Personalització limitada

GoDaddy és un popular creador de llocs web fàcil d’utilitzar que utilitza Intel·ligència de disseny artificial (ADI) per ajudar els clients a crear un lloc web únic personalitzat amb només uns clics. La plataforma és molt fàcil d’utilitzar i perfecta per a persones que no siguin tan intel·ligents però volen configurar un lloc en línia senzill.

GoDaddy és rendible i funciona bé per a llocs web de petites empreses que no requereixen funcions complexes. És una bona opció per als blocs perquè us permet habilitar comentaris en publicacions del bloc on els lectors poden publicar imatges, vídeos i fins i tot àudio. A més, la plataforma ofereix als visitants la possibilitat de registrar-se a través de canals RSS i informar-se de forma immediata sobre tot el que publiqueu.

Plantilles de GoDaddy

Els interessats en configurar un lloc web de comerç electrònic s’ho farien bé escollint GoDaddy, ja que la seva base de coneixement SEO és un bon recurs que pot ajudar a les empreses a aprendre a situar-se més altament en motors de cerca com Google. A més, els clients tenen una funció de recuperació del carretó abandonat i la capacitat de connectar el seu lloc web a totes les botigues de xarxes socials.

La plataforma inclou xifratge SSL, ideal per a la seguretat i molt recomanable per Google.

Backend del creador de llocs web de GoDaddy

El 2017, GoDaddy va introduir una nova versió del seu creador de llocs web anomenat GoCentral. GoDaddy us ofereix l’oportunitat de provar GoCentral durant un mes de forma gratuïta i us agradarà saber que la nova versió és receptiva i optimitzada per a dispositius mòbils. Té sis estils temàtics i els clients poden triar entre una gamma limitada de plantilles, elements fotogràfics omplits i dissenys.

No obstant això, GoDaddy encara ha d’afegir un editor d’arrossegar i deixar anar a GoCentral, de manera que qualsevol que busqui anar més enllà dels fonaments bàsics del disseny de llocs web ho trobarà limitat. Per exemple, els clients no poden canviar tipus de lletra i la plataforma només permet una manera específica d’afegir fotos i vídeos, sense la possibilitat de canviar la mida o afegir text.

GoCentral és una opció sòlida per a petites empreses, ja que s’uneix a una botiga en línia que permet als clients vendre béns i serveis físics. És una solució molt bàsica: no podeu vendre articles digitals a GoDaddy i la plataforma no permet obtenir valoracions ni productes recomanats.

GoCentral no inclou un nom de domini, però en podeu adquirir per separat a través de la seva interfície o podeu transferir el vostre nom de domini si ja en teniu.

Hem trobat que el hosting de GoDaddy és estable (99,99% de temps de funcionament) i ràpid (614 ms de mitjana).

La plataforma ofereix suport telefònic i de xat en directe les 24 hores del dia.

Visió general dels preus:

 • Prova gratuïta de 30 dies (no cal la targeta de crèdit)
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, renovat posteriorment per 17,99 dòlars / any
 • El pla més barat costa 10 dòlars per mes
 • El seu pla de comerç electrònic és de 25 dòlars al mes

El nostre lloc de proves es va realitzar amb el constructor GoDaddy
Dades de velocitat de funcionament i velocitat de GoDaddy

7. Weebly.com

 • Weebly

  Pros de l’ús de Weebly

+ Fàcil d’utilitzar, inclou arrossegar i deixar anar
+ 64 temes de resposta
+ Podeu crear un lloc d’adhesió
+ Grans eines de SEO
+ Es poden integrar moltes aplicacions

  • Contra of Using Weebly

Flexibilitat de disseny limitada
No hi ha eines de màrqueting per correu electrònic

Weebly és un dels constructors de llocs web més populars per aquí. Amb Weebly, podeu crear portafolis, llocs d’empresa, blocs i botigues en línia i aconseguir-los viure en qüestió de minuts. És intuïtiu arrossega i deixa anar l’editor és amigable per als principiants i permet als clients crear llocs sense una línia de codi. Perfecte per a bloggers i persones que vulguin crear la seva primera botiga en línia.

Weebly té plantilles de disseny professional que responen plenament, però no hi ha tanta varietat per triar. Quan es tracta de personalitzar contingut visual, Weebly ofereix algunes funcionalitats, però definitivament no és el creador de llocs web més flexible que hi hagi. Les plantilles Weebly es poden personalitzar mitjançant CSS i la plataforma permet l’edició del codi font, però només es pot fer per persones que tinguin un bon coneixement del disseny i la programació..

Temes Weebly

Un avantatge que Weebly té sobre els seus competidors és el seu súper pràctic Centre d’aplicacions que ofereix una gran varietat de complements que es poden instal·lar amb un sol clic. El Weebly App Center compta amb al voltant de 250 aplicacions diferents, la majoria amb una versió gratuïta i una de primera per una funcionalitat afegida. El que els clients no poden crear amb les funcions integrades de Weebly poden fer-ho amb les impressionants aplicacions Weebly.

Weebly permet als clients crear diferents accessos i nivells d’accés, que és vital per a les empreses amb més d’un editor de llocs. També hi ha l’opció de crear una àrea d’adhesió protegida amb contrasenya on els membres puguin accedir a contingut exclusiu.

Weebly Backend

Weebly ofereix una gran optimització SEO: podeu afegir meta descripcions, títols, noms d’URL, text alt al costat d’imatges i 301 redireccions. També us permet incloure codi a l’encapçalament del lloc i a les pàgines, la qual cosa pot ser una bona oportunitat per afegir eines externes com el xat en línia i els botons de pagament. Un dels inconvenients principals és que la plataforma no proporciona eines de màrqueting per correu electrònic. Per a campanyes de màrqueting per correu electrònic, els clients poden utilitzar altres plataformes de màrqueting com MailChimp, E-goi i Aweber.

Weebly ofereix un pla gratuït que permet als clients crear un petit lloc. L’avís aquí és que hauran d’actualitzar-se a alguns dels seus plans de pagament si volen utilitzar el seu propi nom de domini.

Visió general dels preus:

 • Pla gratuït disponible
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, més tard renovat per 19,95 dòlars / any
 • El pla més barat costa 6 dòlars per mes
 • El seu pla de comerç electrònic més barat comença a partir de 12 dòlars el mes i inclou l’emmagatzematge il·limitat
 • Weebly utilitza Google Suite com a proveïdor de correu electrònic que costa 6 dòlars per mes per compte

El nostre lloc de proves realitzat amb Weebly
Dades de velocitat de funcionament i velocitat pesades

8. Jimdo.com

 • Pàgina inicial de Jimdo

  Beneficis d’utilitzar Jimdo

+ Els usos arrosseguen i deixen anar
+ Pla limitat gratuït amb anuncis inclosos
+ Grans capacitats de SEO
+ Conjunts d’estil flexible

  • Contra d’utilitzar Jimdo

No hi ha assistència de xat en directe i telèfon
Funcionament inadequat i velocitat de pàgina
– Un nombre reduït de plantilles

Jimdo és un creador de llocs web arrosseguats i exclusius que ofereix una oportunitat a les persones que no coneixen la codificació de construir llocs web amb funcions mòbils completes i optimitzades. La facilitat d’ús és un dels punts forts de Jimdo.

Amb els clients de Jimdo tenen l’oportunitat de gestionar el seu contingut escollint entre dos enfocaments diferents: “Dolphin” i “Creator”.

Jimdo Backend

Els clients que utilitzen el mode “Dofí” aconsegueixen construir el seu lloc web amb l’ajut d’un Editor AI. Poden conversar amb el dissenyador d’intel·ligència artificial i respondre preguntes sobre el tipus de lloc web que voldrien crear. El mode “Dolphin” treu informació sobre els clients dels seus comptes de xarxes socials i intenta ajustar el lloc web al seu gust personal. És senzill i fàcil d’utilitzar, però no és molt flexible a l’hora de fer canvis de disseny.

El mode “Creador” de Jimdo és molt més flexible perquè ofereix als seus clients 40 plantilles, arrossegueu i deixeu anar l’editor i l’oportunitat d’incloure funcions addicionals com vídeos de fons, galeries, blocs i una botiga en línia. La interfície de Creator és intuïtiva i fàcil d’utilitzar i es pot gestionar fàcilment per persones sense experiència en disseny web. Tanmateix, la plataforma no permet als clients editar o retallar directament imatges amb l’editor de Jimdo, que és un revés important.

Plantilles de Jimdo

Cada plantilla inclou una versió optimitzada per a mòbils, que es pot activar fàcilment a la zona de configuració. Un gran avantatge que Jimdo té respecte als competidors és que gairebé no hi ha limitació a l’hora de canviar els colors i les mides de la lletra.

Les persones còmodes amb codificació poden accedir fàcilment al CSS al lloc web de Jimdo i obtenir un control addicional sobre el disseny del lloc. A més, els usuaris avançats poden editar el codi HTML del seu lloc i crear plantilles personalitzades.

Jimdo té una gran capacitat de SEO, ja que permet als clients afegir text alt, títols de pàgines i meta descripcions i utilitzar encapçalaments compatibles amb SEO. Els clients també poden crear URL que facilitin Google i 301 redireccions. La plataforma no permet als clients l’ús de plugins i aplicacions de SEO, però poden utilitzar recursos excel·lents com Google Search Console, Pingdom, l’eina d’anàlisi de contingut en temps real de Yoast o el nivell de pàgina web de HubSpot. A més, Jimdo proporciona als clients una vista prèvia de com es veurà la seva pàgina en una cerca de Google.

La plataforma és Xifrat per SSL i compleix totes les normes de seguretat. Jimdo ofereix clients suport de correu electrònic i de mitjans socials però no té cap telèfon telefònic ni assistència de xat en directe. Tanmateix, té una base de coneixement útil amb articles i vídeos complets que poden ajudar a resoldre problemes habituals.

Durant els últims dotze mesos, Jimdo no ha publicat estadístiques de rendiment idònies: la plataforma va tenir un temps de funcionament del 99,91% i el seu temps de càrrega de pàgina és de 893ms..

Visió general dels preus:

 • Versió bàsica gratuïta disponible
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, renovat posteriorment per 20,00 dòlars / any
 • El pla més barat costa 9 dòlars / mes i inclou ample de banda de 10 GB i 5 GB d’emmagatzematge
 • El pla de comerç electrònic més barat comença a 19 dòlars per mes i inclou 15 GB d’emmagatzematge
 • Cada compte de correu electrònic costa 6 dòlars per mes a través de Google Suite

El nostre lloc de proves es va fer amb Jimdo
Jimdo dades de funcionament i velocitat

9. Webs.com

 • Webs

  Avantatges d’utilitzar webs

+ Fàcil d’utilitzar (arrossegar i deixar anar)
+ Pla bàsic gratuït
+ Podeu crear un lloc d’adhesió
+ Suport per conèixer
+ Garantia de devolució de 30 dies

  • Contra d’utilitzar webs

Personalització limitada
Funcionament deficient i velocitat de pàgina

Webs és un creador de llocs web i una plataforma d’allotjament que ofereix a empreses i individus sense codificar el coneixement l’oportunitat de crear bells llocs web. Presenta un estil minimalista però intuïtiu arrossega i deixa anar l’editor i una interfície neta on els usuaris poden afegir i editar mòduls amb facilitat. La interfície permet als clients inserir contingut en qualsevol lloc del lloc web amb només arrossegar imatges i text al seu lloc. Com que és tan senzill, Webs no té una gran corba d’aprenentatge en comparació amb alguns dels seus competidors.

Els clients poden triar des del voltant 400 plantilles però és possible que els clients en trobin alguns datats, principalment perquè estan orientats al negoci. La plataforma no permet als usuaris modificar els seus dissenys mitjançant codis HTML i CSS, la qual cosa no és ideal, ja que l’extensió de la personalització que ofereix Webs només permet canviar estil, fons i esquema de colors. A més, el nombre de plantilles gratuïtes i optimitzades per a mòbils és limitat. Només Pla professional els clients tenen l’oportunitat de personalitzar els seus llocs web mòbils.

Temes web

Un dels avantatges que Webs té sobre els competidors és la seva funció de membre, que permet als clients enviar contingut exclusiu i correus electrònics de grup.

Els usuaris que necessiten eines i funcions més avançades poden visitar-lo Botiga d’aplicacions Webs i afegeix al seu lloc calendaris, fòrums, blocs, vídeos i galeries de fotos. Les aplicacions disponibles en els llocs web no són impressionants en comparació amb els competidors, però la plataforma permet instal·lar els clients Ginys de tercers mitjançant l’opció HTML personalitzada.

Els llocs web de comerç electrònic poden afegir una botiga en línia amb una interfície on poder gestionar fàcilment productes i vendes i donar codis de cupó. Una botiga en línia de Webs permet als usuaris carregar diverses imatges per article, organitzar productes en categories i crear gràfics de reducció de preus.

El processament de pagament es pot fer a través de Stripe i PayPal. La plataforma també ofereix còmodes opcions de moneda global que ofereixen als clients la possibilitat de crear una base de clients mundial.

Les pàgines web ofereixen als usuaris una versió gratuïta, admeses per anuncis, sense límit de temps. Les pàgines web ofereixen als clients que s’han subscrit a alguns dels seus plans de pagament la possibilitat d’anul·lar la seva subscripció en un termini de 30 dies i rebre la devolució.

Han establert una bona gamma d’opcions d’assistència al client que inclou un fòrum de la comunitat, una base de coneixement, correu electrònic i suport telefònic (disponible només per als usuaris del pla Pro). La plataforma no ofereix suport multilingües.

Durant els darrers 12 mesos, el nostre lloc de proves amb Webs ha proporcionat un temps de treball del 99,69% i una velocitat de pàgina de 759 ms..

Webs Backend

Visió general dels preus:

 • Versió gratuïta disponible
 • Tots els plans inclouen SSL (https: //)
 • Tots els plans anuals inclouen un nom de domini gratuït durant un any, més tard renovat per 19,95 dòlars / any
 • El pla més barat costa 5,99 dòlars / mes i inclou 1 GB d’emmagatzematge
 • El pla de comerç electrònic més barat comença a 12,99 dòlars per mes i inclou 5 GB d’emmagatzematge
 • Comptes de correu electrònic limitats (3 comptes amb pla millorat i 25 amb Pro)

El nostre lloc de proves realitzat amb Webs
Webs temps de funcionament i velocitat

Conclusió

El fet de triar el creador de llocs web adequat pot costar molt de temps i és aclaparador, però estem aquí per ajudar-vos. Hem creat llocs de prova amb tots els nostres constructors recomanats i hem supervisat les seves dades de velocitat de càrrega de funcionament i de pàgina perquè no hagueu de fer les bases.

Si encara no esteu preparats, us recomanem triar un creador de llocs web amb un pla gratuït o una opció de prova gratuïta que us permeti provar funcions relativament pròpies de risc.

Tens alguna pregunta sobre les recomanacions del creador de llocs web que no s’inclouen aquí? Voleu saber alguna cosa més específica o alguna cosa que ja no cobríem sobre un d’aquests constructors? Deixa un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map