Els millors serveis d’allotjament VPS el 2020 (quins són ràpids i fiables?)

Millor allotjament VPS


L’allotjament VPS és un nom que sona misteriosament per a la majoria dels propietaris de llocs web i, a primera vista, no explica exactament el que obteniu quan el compreu.

Així que aquí teniu tot el que heu de saber sobre l’allotjament VPS, a més de 8 dels millors serveis VPS del mercat ara mateix:

Però primer, què és VPS hosting?

VPS significa servidor privat virtual:

 • “Privat” significa que obteniu tots els recursos del servidor que us han estat assignats de forma privada. No compartiu aquests recursos amb altres clients.
 • “Virtual” significa que el vostre servidor no és una màquina independent, sinó que funciona com una configuració virtual en un servidor més potent. Aquest servidor “pare” pot tenir més màquines virtuals en marxa.

Quins són els avantatges de l’allotjament VPS?

Hi ha dos avantatges principals de l’allotjament VPS.

 • El primer és que la configuració del VPS garanteix generalment estabilitat. Els recursos del servidor només estan assignats, cosa que significa que no sou immune al que fan altres usuaris amb els seus servidors.
 • Obteniu accés root i control complet del vostre servidor. Podeu triar el programari que voleu instal·lar al servidor i, a continuació, podeu configurar el programari que vulgueu (dins del motiu). Això us permet adaptar la configuració del servidor amb l’aplicació / lloc web.

En general, l’allotjament VPS és una solució ideal per a usuaris que necessiten recursos dedicats al servidor i personalització il·limitada.

A continuació, es mostra una llista dels 8 millors serveis d’allotjament VPS (gestionats i no gestionats). Hem comparat el seu rendiment, preus i característiques.

1. Web líquida: VPS gestionat més ràpidament (15 $ / mes)

Allotjament web de núvols líquidsEls plans comencen a partir de 15,00 dòlars / mes

Avantatges líquids:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ Equilibrador de càrrega, adreça IP dedicada
+ Còpies de seguretat diàries, protecció DDoS
+ Assistència 24/7 a través de telèfon, correu electrònic, xat
+ Cloudflare CDN, SSL gratuït
Consells web líquids:
– Gran augment de preus si voleu pagar mensualment

Liquid Web ha estat conegut a la indústria d’allotjament web per la seva àmplia oferta de hosting. Disposen de tot, des d’instal·lacions optimitzades assequibles per a petites botigues en línia i llocs de WordPress, fins a servidors a nivell d’empresa que obren milers de dòlars.

Els seus plans de hosting VPS al núvol se situen en algun lloc entre preus. A més, ofereixen un temps de vida excel·lent al 99,99% i uns temps de càrrega excepcionals de ~ 400 ms.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

292 msVelocitat mitjana

100%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-lquidwb-cloud.com / En línia des de: febrer de 2020 / Veure estadístiques completes

Liquid Web gestiona la seva pròpia infraestructura de hosting cinc centres de dades – dos d’ells als EUA, i també a Londres, Amsterdam i Sydney.

Les configuracions del VPS estan preparades per gestionar tot el que pugueu llançar en termes de trànsit i ofereixen una fàcil integració amb Cloudflare CDN i Akamai. També hi ha integrats la protecció DDoS, un equilibrador de càrrega al núvol, capes de protecció del servidor i l’avaluació de la vulnerabilitat.

Es tracta d’un VPS completament gestionat que us proporciona còpies de seguretat diàries i migracions de pàgines web gratuïtes (a petició).

Per últim, però no per això menys important, si necessiteu ajuda per configurar les coses, l’assistència està disponible les 24 hores del dia. Dit això, potser haureu d’esperar un temps perquè el xat en directe us respongui.

Preu

Liquid Web ofereix els seus paquets d’allotjament VPS a partir de 15 dòlars / mes si pagueu dos anys al capdavant. El pagament mensual és de 59 dòlars, cosa que suposa un augment considerable. Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 2 GB de RAM
 • 2 vCPUs
 • 40 GB d’espai en disc de SSD (SSD)
 • 10 TB d’ample de banda
 • Executa Linux

Val la pena assenyalar que Liquid Web utilitza InterWorx com a panell de control d’allotjament. Tot i que és funcional, és una solució menys popular i, per tant, pot augmentar la vostra corba d’aprenentatge. Si voleu utilitzar alguna cosa més familiar, com ara cPanel o Plesk, també n’hi ha disponibles, però amb un suplement.

L’allotjament als servidors Windows també és possible i comença des de 54 dòlars el mes quan es paga durant dos anys al capdavant.

Liquid Web no ofereix cap devolució dels seus plans VPS.

VPS assequible, ràpid i fiable per allotjar un o diversos llocs web

2. ScalaHosting: VPS gestionat més barat (9,95 $ / mes)

Revisió Scala VPSEls plans comencen a partir de 9,95 dòlars el mes

Avantatges de Scala VPS:
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ Migracions gratuïtes per llocs il·limitats
+ Bona escalabilitat
+ Còpies de seguretat diàries, sistema de seguretat SShield
+ Adreça IP dedicada
+ CDN Cloudflare
+ Assistència 24/7
Cons Scala VPS:
– Certificat SSL pagat per separat

Scala Hosting es va establir el 2007, relativament recentment pels estàndards de la indústria d’allotjament, amb l’objectiu de fer que l’allotjament VPS sigui accessible a tothom. Actualment ofereixen diferents tipus d’allotjament, però les configuracions del VPS segueixen sent l’avanç.

Scala us ofereix una garantia de temps de vida del 99,99%. Tanmateix, a la pràctica, aquest nombre és una mica inferior segons les nostres configuracions de prova. Els temps de càrrega són satisfactoris.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

897 msVelocitat mitjana

99,98%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-scla-vps.com / En línia des de febrer de 2020 / Vegeu les estadístiques completes

Scala gestiona la seva pròpia infraestructura d’allotjament amb dos centres de dades: un als Estats Units (Dallas) i un altre a Europa (Bulgària).

Els plans d’allotjament VPS són escalables i us permetrà configurar la vostra màquina fins a un nivell realment granular. Per exemple, podeu triar quants nuclis de CPU, RAM i espai d’emmagatzematge SSD necessiteu, independentment els uns dels altres.

La configuració també està completament gestionada, ofereix migracions il·limitades de llocs i el propi sistema de protecció SShield Security de Scala.

L’assistència està disponible les 24 hores del dia a través del xat en directe. També presumeixen que els seus temps de resposta al bitllet se situen en un interval de 15 minuts de mitjana.

Els servidors de Scala tenen un plafó de gestió personalitzat anomenat SPanel. A la superfície, sembla ser una pell sobre cPanel, de manera que no hi ha cap corba d’aprenentatge.

Preu

Com s’ha esmentat, aquest proveïdor de VPS ofereix allotjament en moltes configuracions diferents, a més de personalitzar el vostre servidor per adaptar-se exactament a les vostres necessitats. A nivell d’entrada, els seus plans VPS comencen a partir de 9,95 dòlars / mes quan es paguen durant tres anys per endavant (12 dòlars quan es paguen mensualment). Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 2 GB de RAM
 • 1 nucli de CPU
 • 20 GB d’espai en disc SSD

L’ample de banda no es revela. SSL es paga per separat i comença des de 30 dòlars / any.

Hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

VPS gestionat més econòmic amb un rendiment fiable

3. HostGator: VPS més il·limitat (19,95 $ / mes)

Revisió HostGator VPSEls plans comencen a 19,95 dòlars el mes

Pros HostGator:
+ Prop del 100% de temps de funcionament
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ Dues adreces IP dedicades
+ Còpies de seguretat setmanals, protecció DDoS
+ Atenció 24 hores al dia per telèfon, xat
Contra HostGator:
– No hi ha cPanel inclòs en el preu base
– Altes taxes de renovació

HostGator és una de les companyies d’allotjament més conegudes que hi ha. Ofereixen un parell de tipus d’allotjament, actuen com a registrador de dominis i tenen la seva pròpia eina de creador de llocs web personalitzada.

L’horari d’obtenció és excel·lent, que es pot veure a les nostres dades de prova a continuació, però els temps de càrrega podrien ser millors, els actuals se situen per sobre de la nota d’un segon.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

1064 msVelocitat mitjana

99,77%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-hstgtr-vps.com / En línia des de: febrer de 2020 / Veure estadístiques completes

HostGator té dos centres de dades als Estats Units: a Utah i Texas.

Les especificacions del servidor estan bé pel preu i ofereixen més flexibilitat que una configuració d’allotjament de servidor compartit. Obteniu accés complet a l’arrel, cosa que significa que podeu fer gairebé tot el que vulgueu amb el vostre servidor.

Hi ha una configuració de disc RAID 10, còpies de seguretat fora del lloc setmanals i migracions il·limitades gratuïtes entre cPanel i cPanel (més 90 migracions personalitzades).

L’assistència està disponible les 24 hores del dia. El personal us serveix, us prendrà el temps addicional per estudiar la vostra configuració i arreglar les coses per a vosaltres.

Preu

HostGator ofereix les seves opcions VPS per allotjament des de 19,95 dòlars al mes si es paga durant tres anys per endavant (29,95 dòlars en pagament mensual). Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 2 GB de RAM
 • 2 nuclis de CPU
 • 120 GB d’espai en disc
 • 1,5 TB d’ample de banda

Hi ha dos costos ocults, però. En primer lloc, el vostre servidor no disposa de cap tauler de control. Tenir cPanel instal·lat és d’altres 10 dòlars al mes. En segon lloc, les renovacions són de 79,95 dòlars el mes.

Hi ha una garantia de devolució de 45 dies.

Proveïdor de VPS més il·limitat

4. Bluehost VPS – 18,99 $ / mes (gestionat)

Opinió de Bluehost vpsEls plans comencen a partir de 18,99 dòlars el mes

Avantatges Bluehost:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ Adreça IP dedicada
+ Còpies de seguretat diàries, protecció DDoS
+ Mòdul de control d’accés
+ Nom de domini gratuït per al primer any
+ Atenció 24 hores al dia per telèfon, xat
Consells de Bluehost:
– Centres de dades només als EUA

Bluehost ofereix una bona selecció d’opcions d’allotjament i cobreix gairebé totes les parts del mercat: des de servidors compartits barats fins a servidors dedicats totalment capaços. La seva oferta de VPS es troba en algun lloc del centre i ofereix un bon equilibri de característiques.

Pel que fa al temps lliure, Bluehost VPS es troba còmodament al 99,99%. Els temps de càrrega també són bons a uns 750 ms en funció de les nostres dades.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

662 msVelocitat mitjana

100%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-bluhst-vps.com / En línia des del febrer del 2020 / Veure les estadístiques completes

Bluehost utilitza la seva pròpia infraestructura de servidor / entorn d’allotjament, però no són molt clars les ubicacions del seu centre de dades ni quants d’ells hi ha.

Bluehost ofereix tot allò que un amfitrió modern VPS hauria de tenir, incloent accés root, tecnologies modernes com OpenStack i KVM, recursos garantits i assignació dinàmica de recursos..

També hi ha altres funcions originals, com ara l’aprovisionament instantani i un gran mòdul de control d’accés (podeu donar accés a altres persones a parts del vostre compte d’allotjament). La gestió del vostre servidor es fa a través d’un tauler de control millorat de Bluehost que està construït a la part superior de cPanel. Disposa d’eines especials per a la gestió de VPS i control de WHM.

L’assistència està disponible les 24 hores del dia i obtindreu l’assistència i l’atenció que necessiteu.

Preu

Els plans d’allotjament Bluehost VPS comencen a partir de 18,99 dòlars el mes (amb un contracte de tres anys). Si reduïu la durada del contracte, augmenta el preu (mensualment és de 29,99 dòlars). Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 2 GB de RAM
 • 2 nuclis de CPU
 • 30 GB d’espai en disc SSD
 • 1 TB d’ample de banda
 • 1 adreça IP

Bluehost també inclou un parell de bonificacions útils com una adreça IP dedicada, un nom de domini gratuït per al primer any i un certificat SSL gratuït..

El preu de renovació és de 29,99 dòlars el mes. Bluehost ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

5. InMotion VPS – 22,99 $ / mes (gestionat)

Revisió de InMotion vpsEls plans comencen a 22,99 dòlars el mes

InMotion Pros:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ 3 adreces IP dedicades, SSL gratuïtes
+ Protecció DDoS
+ Assistència 24/7 a través de correu electrònic, xat gratuït
InMotion Cons:
– Major preu de renovació

El que destaca sobre InMotion Hosting són els diferents angles que tenen a la indústria d’allotjament web. No només ofereixen allotjament, sinó que també ofereixen fets a mida per a autònoms, propietaris d’agències i venedors. Bàsicament, independentment de qui sigui i què voleu que faci el vostre hosting, InMotion Hosting tindrà alguna cosa per a vosaltres.

Ofereixen dos tipus d’allotjament VPS: gestionat i no gestionat. Aquí, ens centrarem en les configuracions gestionades ja que això és el que és probable que la majoria de la gent triï.

Segons les nostres proves, els temps de càrrega són molt bons, al voltant dels 500 ms. Tot i això, la mitjana de temps pot ser millor: actualment és del 99,97%.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

361 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-inmot-cloud.com / En línia des de: febrer de 2020 / Vegeu les estadístiques completes

InMotion Hosting té dos centres de dades propis: un a Los Angeles i l’altre a Washington, D.C..

InMotion Hosting, certament, no decebrà quan es tracta de funcions. Tots els comptes inclouen un tauler de control que us mostra el consum de recursos; obté accés root, còpies de seguretat programades i accés a comptes de correu electrònic segurs.

També hi ha una transferència gratuïta de migració de llocs web, prèvia sol·licitud mitjançant un bitllet d’assistència. Per damunt d’això, cada compte obté dues hores de temps dedicat amb un administrador del sistema T3 com a part del programa Launch Assist ™ d’InMotion.

L’assistència al client està disponible les 24 hores. Els agents d’assistència estan basats en Estats Units i els podeu contactar a través de línies telefòniques gratuïtes, correu electrònic i xat en directe.

Preu

Els plans d’allotjament en núvol VPS gestionats a InMotion comencen a partir de 22,99 dòlars el mes (amb un contracte de tres anys). El pagament de mes a mes és de 54,99 dòlars. Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 4 GB de RAM
 • 75 GB d’espai en disc SSD
 • 4 TB d’ample de banda

InMotion Hosting també inclou 3 adreces IP dedicades, SSL gratuïtes (per molts que en necessiteu), un domini gratuït i una llicència d’administració 5 de cPanel.

Les renovacions costen 64,99 dòlars el mes. Hi ha una garantia de devolució de 90 dies.

6. VPS d’allotjament A2 – 25 dòlars / mes (gestionat)

A2Hosting revisió de vpsEls plans comencen a partir de 25,00 dòlars / mes

Avantatges d’allotjament A2:
+ Llocs web il·limitats
+ Totalment gestionat
+ 2 adreces IP dedicades, SSL gratuïtes
+ Protecció KernelCare i DDoS
+ Assistència 24/7 a través de telèfon, correu electrònic, xat
+ Garantia de devolució de diners en qualsevol moment
Contres d’allotjament A2:
– Promig lent. temps de càrrega

A2 Hosting és una altra empresa de la llista que intenta atendre els diferents tipus de clients i necessitats. Trobareu diversos tipus de configuracions d’allotjament a la seva línia (com ara WordPress hosting o comerç electrònic) i molts d’altres que també tenen configuracions diferents..

La selecció VPS només ofereix tres tipus principals de configuracions: accés sense administrar, gestionat i gestionat + root (anomenat Core VPS).

El temps de funcionament és molt bo, al 99,99%, però els temps de càrrega són una mica desconcertants, actualment a uns 1,2 s segons les nostres dades.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

1134 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

URL del lloc de la prova: hostingfacts-a2hsting-cloudvps.com / En línia des del febrer del 2020 / Veure les estadístiques completes

A2 Hosting gestiona la seva pròpia infraestructura d’allotjament amb centres de dades als Estats Units (Michigan i Arizona), Amsterdam i Singapur.

La configuració del servidor VPS a A2 Hosting és fàcil per als desenvolupadors, donant-vos accés a cPanel més totes les tecnologies i plataformes de programari més populars. Totes aquestes instal·lacions i actualitzacions gestionades també. La seguretat i les còpies de seguretat del servidor es gestionen també per a vostès.

L’assistència al client està disponible les 24 hores. A2 confia molt en la seva qualitat d’assistència, anomenant-los el seu servei de Guru Crew Support.

Preu

A2 ofereix els seus servidors virtuals des de 25 dòlars al mes amb un contracte de dos anys. El pagament mensual és d’uns 61 dòlars. Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 4 GB de RAM
 • 4 nuclis de CPU
 • 75 GB d’emmagatzematge RAID-10
 • 2 TB d’ample de banda

A2 també genera migracions de llocs web gratuïts per part del seu equip de suport de Guru, a més de configurar comptes de correu electrònic il·limitats.

Nota; Si necessiteu accés root, trieu entre la gamma Core VPS (el mateix preu; bàsicament s’aconsegueix VPS + accés root). A2 també ofereix VPS no gestionats econòmics a només 5 dòlars al mes.

Les renovacions comencen a partir de 49,99 dòlars / mes (segons la nova durada del contracte).

Hi ha una generosa “garantia de devolució en qualsevol moment”.

7. Hostinger VPS – 3,95 dòlars / mes (no gestionat)

Opinió de Hostinger vpsEls plans comencen a partir de 3,95 dòlars / mes

Pros Hostinger:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ El VPS d’allotjament més barat de la llista
+ Llocs web il·limitats
+ Adreça IP dedicada, protecció DDoS
+ Assistència 24/7 via correu electrònic, xat
+ Trieu el vostre sistema operatiu de servidor
Contra Hostinger:
– Contracte de quatre anys
– Còpies de seguretat pagades

Hostinger és conegut pels seus preus més que assequibles a tota la seva gamma de diferents tipus i nivells d’allotjament. Els plans Hostinger VPS no són diferents, a partir de només 3,95 dòlars / mes, però més sobre això després.

Hostinger ofereix un rendiment realment alt i no només en relació amb el preu, sinó en general. Les nostres configuracions de prova tenen un 99,99% de temps de vida i càrrega en només ~ 300 ms.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

313 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

URL del lloc de la prova: hostingfacts-hstinger-vps.com / En línia des del febrer del 2020 / Vegeu les estadístiques completes

Hostinger compta amb centres de dades ubicats als EUA, Àsia i Europa (Regne Unit).

Hostinger us ofereix totes les novetats de l’allotjament VPS, però també hi ha alguns extres que no ofereixen hostes encara més cars. Per una vegada, podeu triar el sistema operatiu del vostre sistema operatiu (hi ha CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian i Suse..

A part d’això, obté accés complet a l’arrel, una IP dedicada, hi ha suport IPv6 i instal·ladors d’escriptures web fàcils.

Hi ha assistència 24 hores / 24 disponible mitjançant xat en directe, però tingueu en compte que es tracta d’una configuració VPS no gestionada. Això significa que la majoria de les tasques de gestió del servidor us corresponen i que l’equip d’assistència no us pot ajudar a resoldre un problema relacionat amb el programari a causa de la naturalesa d’aquest.

Preu

Com s’ha esmentat anteriorment, Hostinger VPS comença des de només 3,95 dòlars / mes, que és el preu més baix d’aquesta llista i possiblement una opció ideal per a una petita empresa. Dit això, per obtenir aquest preu molt baix, heu de comprometre’s amb un contracte de quatre anys (!) (El més llarg de la llista). El pagament mensual és de 9,95 dòlars, i les renovacions també són de 9,95 dòlars al mes. Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 1 GB de RAM
 • 1 vCPU
 • 20 GB d’espai en disc SSD
 • 1 TB d’ample de banda

Un altre cost addicional que pot ser obligatori per a molts usuaris és permetre còpies de seguretat diàries: a 1,89 dòlars el mes. A més, si necessiteu assistència prioritària, és a dir 1,99 USD / mes (us traslladareu a la part superior de la cua).

Hi ha una garantia de devolució de 30 dies.

8. DreamHost VPS – 10 dòlars / mes (no gestionat)

Ressenya de vHH DreamHostEls plans comencen a partir de $ 10,00 / mes

Prospectes de DreamHost:
+ Llocs web il·limitats
+ Trànsit il·limitat
+ Adreça IP dedicada
+ Recursos dedicats al servidor
+ Distribuïdor i sub-comptes
+ SSL gratuït
Contres de DreamHost:
– Suport de xat en viu només de 5:30 a 21:30
– Promig lent. temps de càrrega

DreamHost ofereix una àmplia gamma de configuracions d’allotjament diferents, cosa que fa una gran feina per atendre les diferents necessitats i necessitats dels usuaris. Les configuracions VPS també ofereixen varietat i una bona relació qualitat-preu.

Tot i això, els horaris que observem se situen al voltant del 99,75%, cosa que suposa una baixa massa. El mateix passa amb els temps de càrrega, actualment per sobre de la puntuació d’un segon.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

1048 msVelocitat mitjana

99,77%Temps de vida mitjà

URL del lloc de prova: hostingfacts-dremhost-vps.com / En línia des del febrer del 2020 / Veure les estadístiques completes

Quan es tracta d’ubicacions de centres de dades, DreamHost només té els seus servidors als Estats Units, cosa que potser no és ideal per a negocis i llocs web internacionals..

DreamHost VPS és una configuració gestionada només en el sentit de rendiment, seguretat i actualitzacions. Tota la resta: des d’instal·lacions de programari, gestió de llocs web, etc., hauríeu de gestionar-vos pel vostre compte.

Tots els plans VPS de DreamHost inclouen amplada de banda i tràfic il·limitats, bases de dades MySQL i comptes de correu electrònic il·limitats. També obté un rendiment sense restriccions gràcies als recursos dedicats del servidor. La gestió del vostre VPS DreamHost es realitza mitjançant un tauler de control personalitzat. Finalment, també rebeu funcions de distribuïdor i de sub-compte.

L’assistència al client està disponible mitjançant xat en directe, però només entre les 5: 30h i les 21: 30h PT, cosa que no és ideal.

Preu

DreamHost VPS comença a partir de 10 dòlars / mes amb un contracte de tres anys. El pagament mensual és de 15 dòlars. Per aquest preu, obteniu:

 • Nombre il·limitat de llocs
 • 1 GB de RAM
 • 30 GB d’espai en disc SSD
 • Trànsit il·limitat
 • Comptes de correu electrònic il·limitats

DreamHost no ofereix cap devolució dels seus plans VPS.

Recap. + Gràfic de comparació

L’allotjament VPS sol ser el següent pas per a les persones que estan cansades de la seva configuració estàndard d’allotjament compartit i volen obtenir una cosa generalment més fiable i potent.

Per sort, els proveïdors d’allotjament VPS de qualitat no han de ser molt cars. A continuació, es mostra una taula resumida ràpida del que hem trobat sobre aquestes solucions d’allotjament:

T’interessa provar alguna d’aquestes configuracions d’allotjament VPS? Tens alguna pregunta sobre el funcionament de l’allotjament VPS? Ho fem saber en els comentaris a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map