7 millors serveis d’allotjament en núvol (revisió + comparació) |

Millors proveïdors d'allotjament en núvol


L’allotjament al núvol ja fa temps que guanya i guanya popularitat al minut. El núvol també és tecnologia per a gegants d’Internet com Google, Amazon i molts altres.

Hi ha molts serveis d’allotjament en núvol al voltant, amb diferències en preus, regalets i fins i tot poder de servidor. Basant-nos en la nostra investigació, hi ha algunes característiques estàndard que la majoria comparteixen, com ara un SSL gratuït, comptes de correu electrònic gratuïts, una garantia de temps de vida del 99,9%, suport 24 hores i 7 i còpies de seguretat gratuïtes diàries..

És temptador buscar l’opció més barata disponible. Tot i això, és possible que busqueu allotjar més d’un lloc o necessiteu més rendiment al vostre costat.

Què és Hosting en qualsevol lloc? Per què és millor que altres tipus d’allotjament?

Cloud Hosting és una xarxa de servidors virtuals que utilitzen els recursos dels servidors físics per operar el vostre lloc web. El servidor d’allotjament propi només existeix al món virtual o al “núvol”. Així, el núvol executa totes les aplicacions i serveis en diversos servidors alhora. Aquestes màquines es poden ubicar en diferents centres de dades d’arreu del món.

En comparació amb l’allotjament estàndard privat o compartit en un servidor físic, Cloud Hosting ofereix múltiples avantatges:

 • Més fiabilitat: Els llocs web són accessibles en qualsevol moment i en qualsevol lloc i pràcticament sense temps d’inactivitat. En el moment en què un dels servidors físics s’hauria d’aturar, tot el trànsit s’encamina als servidors sans. El revertiment del trànsit també es fa automàticament quan un servidor del clúster rep una càrrega massa forta.
 • Escalable: Hosting al núvol també es pot escalar fàcilment. Els proveïdors d’allotjament no necessitaran afegir màquines físiques al vostre compte quan necessiteu més energia. Tot el que cal és reagrupar els recursos del parc de servidors existent. Alguns proveïdors de serveis ofereixen fins i tot augmentar els recursos automàticament quan hi ha una càrrega més elevada de l’habitual.
 • Temps de càrrega més ràpid: Aleshores, hi ha una velocitat i un rendiment millorats que Cloud Hosting pot oferir en comparació amb les estadístiques d’allotjament compartit. Com que les dades del vostre lloc web estan repartides en diversos servidors, no haureu de confiar en un sol dispositiu.

Ara, mirem la nostra recerca dels millors proveïdors d’allotjament en núvol que hi ha i esbrineu quina pot ser la vostra adequació per a les vostres necessitats.

7 millors serveis d’allotjament en núvol (2020)

1. Web VPS líquid: el millor

Allotjament web de núvols líquidsEls plans comencen a partir de 15,00 dòlars / mes

Avantatges líquids:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ Llocs web il·limitats
+
Totalment gestionat + transferència gratuïta de llocs
+ Segura (protecció DDoS)
+ Còpies de seguretat diàries
+ Atenció al client en directe 24/7
+ SSL i CDN gratuïts
Consells web líquids:
– InterWorx, Plesk o cPanel costen addicionals

Liquid Web és un dels més forts proveïdors d’allotjament en núvol gestionats per complet. No és l’opció més barata del mercat, però inclou una àmplia gamma de funcions i addicions útils.

Un dels seus arguments més persuasius és el seu gran temps de càrrega i temps de funcionament, que són de ~ 430 ms i ~ 99,99% respectivament (30 darrers dies). Atès que la tecnologia del núvol és altament fiable, poden garantir un temps de vida del 99,9%.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

292 msVelocitat mitjana

100%Temps de vida mitjà

Rendiment de núvols líquids web VPS (vegeu dades històriques aquí)

El seu pla més barat ve amb servidors decents amb 2 GB de RAM i CPU de 2 nuclis. El seu núvol VPS gestionat es troba al centre i oest dels Estats Units.

En cadascun dels plans, podeu allotjar un nombre il·limitat de llocs web i comptes de correu electrònic.

Tots els plans de Liquid Web disposen de servidors completament gestionats, de manera que no us haureu de preocupar de seguretat, actualitzacions, supervisió i manteniment. També han llençat un CDN gratuït de CloudFlare, que configuraran i aconseguiran per augmentar la velocitat i la seguretat del trànsit. Però, si necessiteu més llibertat, podeu triar Opcions gestionades per nucli o no gestionades pels seus servidors al núvol.

També podeu triar entre tres panells de control des del primer moment – InterWorx, Plesk i cPanel. Tanmateix, haureu de fer la major part de la vostra configuració, però el servei d’atenció al client molt atent que us permeti ajudar a Liquid Web us pot ajudar.

Algunes funcions notables inclouen un SSL gratuït, còpies de seguretat diàries gratuïtes amb 100 GB d’espai de còpia de seguretat, 40 GB d’espai SSD i telèfon telefònic 24 hores, xat en directe o suport telefònic. L’ample de banda està limitat a 10 TB, però hauria de ser més que suficient per als llocs web mitjans.

El cost dels seus plans és bastant senzill, però les opcions més barates (a partir de 15 dòlars / mes) tenen un compromís de 24 mesos. El servei d’allotjament és fàcilment escalable si heu de destinar més potència o funcions. Tot i això, en comparació amb l’estàndard de la indústria, no hi ha cap devolució de diners garantida, per tant no hi ha cap reemborsament. Els dominis costen 15 dòlars / any.

2. HostGator Cloud: el millor núvol barat

Allotjament en núvol HostGatorEls plans comencen a partir de 2,74 dòlars el mes

Pros HostGator:
+ Promig ràpid. temps de càrrega
+ Cost d’introducció barat
+ Amplada de banda i espai de disc no modificats
+ Temps de funcionament fiable
+ Atenció al client en directe 24/7
+ CDN + SSL inclòs
+ Transferència gratuïta del lloc
Contra HostGator:
– Les còpies de seguretat costen més
– Majors taxes de renovació

HostGator Cloud és l’opció d’allotjament en núvol més barata de la nostra llista. És perfecte per a qualsevol persona que desitgi allotjar un sol domini i reduir els costos al mínim. Els seus servidors d’allotjament en núvol només es troben als Estats Units.

A més de ser els més assequibles, també tenen el millor temps de càrrega i temps de funcionament de la nostra llista; Les nostres estadístiques mostren un temps de càrrega de 400 ms i un temps de funcionament del ~ 100% (últims 30 dies), respectivament. Com a norma, garanteixen un temps de vida del 99,9% amb els seus plans.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

256 msVelocitat mitjana

99,75%Temps de vida mitjà

Rendiment de HostGator Cloud (vegeu dades històriques aquí)

Un dels principals inconvenients és el límit d’HostGator d’un domini únic allotjat amb el seu pla “Hatchling”. Ells fan ofereix un domini gratuït i comptes de correu electrònic il·limitats amb les seves opcions d’allotjament Però, si voleu allotjar nombrosos llocs web, haureu de comprar diversos plans o començar amb un pla actualitzat.

HostGator és molt fàcil de configurar i us permet utilitzar el popular cPanel com a panell d’usuari. Activen immediatament el compte després de la compra. Tot i això, HostGator no ofereix cap opció gestionada per als seus servidors en núvol, però tindràs un temps fàcil de controlar i assignar recursos addicionals per gestionar el trànsit tu mateix. Dit això, tindreu un control total sobre el vostre ús.

Al ser aquest barat ve amb una altra desavantatge en comparació amb l’estàndard de la indústria, sense còpies de seguretat gratuïtes. Podeu afegir còpies de seguretat automàtiques web diàries com a addició, que es factura anualment per 23,95 dòlars.

Ara, la millor part dels seus plans és ample i banda d’emmagatzematge il·limitats que no veus sovint A més, obtindreu un certificat SSL gratuït i tindreu accés al servei telefònic, al xat en directe o al servei de correu electrònic 24 hores. De la mateixa manera que l’oferta de Liquid Web, HostGator llançarà un CDN CloudFlare gratuït per obtenir més seguretat i rapidesa.

El preu dels seus plans parteix de 2,74 dòlars el mes, que és un preu rebaixat amb el seu pla de 12 mesos. Prepareu-vos perquè els costos pugin a $ 10,95 / mes després del període inicial. Tot i així, tindreu l’opció de recuperar els vostres diners en 45 dies, per sobre de l’estàndard de la indústria (30 dies). Recomanem obtenir el pla “Baby” a partir de 3,21 dòlars / mes. Obtindreu dominis il·limitats i accés a més potència del servidor amb una memòria RAM de 4 GB i CPU de 4 nuclis, encara que tingui un preu inicial baix.

3. CloudWays: el millor núvol gestionat

Host de núvol de CloudWaysEls plans comencen a partir de $ 10,00 / mes

Avantatges de CloudWays:
+ Funcionament i velocitat fiables
+ Centres de dades a tot el món (DigitalOcean, Vultr, etc.)
+ Totalment gestionat + migració de llocs web gratuïta
+ Llocs web il·limitats
+ Còpies de seguretat automatitzades
+ Prova gratuïta de 3 dies
Contra CloudWays:
– Les còpies de seguretat no són gratuïtes

Si busqueu un servei d’allotjament completament gestionat amb contractes flexibles, preus i opció per implicar un equip d’experts que us ajudi, CloudWays us queda a l’esquena.

Els plans més barats disposen de centres de dades de Digital Ocean, ubicats a tot el món. Podeu triar entre diferents plans de nivells que ofereixen major velocitat, emmagatzematge i amplada de banda, per un preu més elevat.

Respecte al rendiment, els seus servidors són molt fiables amb un bon temps de càrrega i temps de funcionament, una mitjana estadística de ~ 500 ms i 100% respectivament..

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

505 msVelocitat mitjana

100%Temps de vida mitjà

Rendiment de Cloudways (vegeu dades històriques aquí)

Com passa amb la majoria de proveïdors d’allotjament en núvol, CloudWays us permet allotjar un nombre il·limitat de llocs web. Estigueu preparats per registrar els vostres dominis per separat, ja que no ofereixen aquest servei. Tot i així, seran feliços de migrar gratuïtament el primer lloc web si ja en teniu un en funcionament.

Un desavantatge important és la manca d’hostatge de correu electrònic per defecte en els plans. Podeu obtenir el servei com a complement per 1 $ per compte de correu electrònic, cosa que no val molt, tret que en tingueu centenars.

CloudWays té el seu propi tauler de control desenvolupat a casa, força intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Com que ofereixen un núvol completament gestionat, no haureu de preocupar-vos pel manteniment, les actualitzacions o la seguretat. Mantindran el vostre servidor en funcionament amb una gestió regular de sistemes operatius, una correcció de seguretat i un control en temps real les 24 hores. A més, podeu obtenir el complement Suport Premium, que facilita l’assistència que ofereixen.

Tots els plans també inclou còpies de seguretat automatitzades. Però, si llegireu la lletra petita, aprendreu que us cobraran 0,033 USD / GB per servidor per emmagatzemar una còpia de seguretat fora de lloc (mensual)..

Algunes de les altres funcions inclouen un SSL gratuït, complement del CloudWaysCDN, capacitat d’emmagatzematge SSD de 25 GB, xat en directe 24 hores / 24, suport telefònic i sistema de ticketing. El pla base té un límit d’amplada de banda d’1 TB, que és el més baix comparat amb els altres proveïdors de serveis d’aquesta llista.

CloudWays té un sistema de preus molt transparent, que ens agrada. Vostè tindrà l’opció d’un pagament mensual o d’una hora i no hi ha obligacions a termini. El seu pla més barat costa 10 dòlars al mes i inclou 1 GB de memòria RAM i processador d’1 nucli.

Malauradament, no ofereixen una garantia de devolució de diners, però en canvi tindreu una prova de tres dies gratuïta.

4. Cloud Hostinger

Hostinger núvol de HostingerEls plans comencen a 7,45 dòlars el mes

Pros Hostinger:
+ Totalment gestionat
+ Adreça IP dedicada
+ Podeu allotjar més de 300 llocs web
+ Centres de dades de tot el món
+ Atenció al client 24 hores (xat)
+ SSL i CDN inclosos
+ Bona autonomia
Contra Hostinger:
– Velocitat mitjana
– Transferència manual del lloc

Hostinger és un altre proveïdor de serveis d’allotjament en núvol gestionat de qualitat. La seva força és la simplicitat, tenen un bon rendiment i inclou moltes altres funcions útils per a les vostres necessitats d’allotjament.

Hostinger té un temps de càrrega decent de ~ 600 ms en mitjana i un temps de treball aproximat de ~ 99,99%. El que és millor encara és que els seus centres de dades estiguin ubicats a tot el món. Tampoc compartireu els vostres recursos ni obtindreu un IP dedicada.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

681 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

Rendiment de Hostinger Cloud (vegeu dades històriques aquí)

Hostinger ha desenvolupat el seu propi quadre de control “hPanel”., que és molt fàcil de configurar i utilitzar. L’hPanel també inclou un instal·lador d’aplicacions 1-Click personalitzat per a més de 100 instal·lacions d’aplicacions amb facilitat.

L’avantatge important és que no haureu de ser un geni informàtic ja que ho faran tots els servidors i el tràfic que us gestionen. Ofereixen un servei de vigilància 24 hores / 7, les darreres actualitzacions de tecnologia i rendiment, manteniment i còpies de seguretat gratuïtes diàries.

Algunes de les altres funcions inclouen l’amplada de banda i els comptes de correu electrònic il·limitats, 40 GB d’emmagatzematge SSD, SSL gratuït i CloudFlare CDN i la garantia de temps de 99,9% estàndard del sector. Pel que fa a l’assistència, només ofereixen una opció de xat en viu les 24 hores. Amb uns quants dòlars addicionals, podeu afegir-vos a la llista de suport de prioritats perquè la resposta serà més ràpida.

En comparació amb altres núvols completament gestionats, podreu allotjar fins a 300 llocs web amb Hostinger. No és un gran desavantatge, ja que 300 llocs web són més del que la majoria necessitem de totes maneres. Per la seva banda, tindreu un domini gratuït, però el cost de renovació a partir del segon any és de 10,99 dòlars.

Des de la perspectiva dels preus, obtindreu el preu més barat (7,45 dòlars / mes) amb un contracte de 4 anys, que no és tan fantàstic. El cost de renovació serà de 15,90 dòlars. És bastant car tenint en compte la quota d’entrada més baixa. També obtindreu una garantia decent de devolució de 30 dies amb un reemborsament complet per provar el seu servei. El pla base us ofereix 3 GB de RAM i una CPU de 2 nuclis. Els plans es poden actualitzar fàcilment a nivell superior amb un cost addicional, però obtindreu un millor rendiment i més espai d’emmagatzematge.

5. CloudHost Cloud: no gestionat

Allotjament al núvol DreamHostEls preus es basen en l’ús

Prospectes de DreamHost:
+ Paga per hora / trànsit
+ Nombre il·limitat de llocs web
+ 80 GB d’emmagatzematge SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc
+ Garantia 100% de temps de vida
Contres de DreamHost:
– L’assistència al client no és 24 hores
– No s’ha gestionat del tot + la migració del lloc no és gratuïta
– Sense devolució / devolució
– No hi ha còpies de seguretat automàtiques

Dreamhost ha dissenyat el seu servei d’allotjament en núvol per a professionals i qualsevol persona que desitgi la màxima llibertat possible. Els seus servidors no estan gestionats, el que significa que sereu responsables de tot, des de les actualitzacions fins a les còpies de seguretat.

Els seus parcs de servidors només es basen als EUA. Els servidors mateixos no ofereixen molta potència en comparació amb la velocitat que ofereixen els seus competidors.

Dreamhost té un temps de funcionament decent ~ 99,99% i una velocitat fiable, que les nostres estadístiques mostren que es troba a ~ 300 ms de mitjana.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

302 msVelocitat mitjana

100%Temps de vida mitjà

Rendiment DreamHost Cloud (vegeu dades històriques aquí)

Dreamhost us permet allotjar un nombre il·limitat de llocs web sempre que vingueu amb els vostres dominis.. Tenen el seu propi panell personalitzat per gestionar els vostres llocs web, bases de dades, correu electrònic i facturació.

Ara, si busqueu un servidor de núvol no gestionat, esteu fent una delícia. Dreamhost permet tria qualsevol sistema operatiu i programari, de manera que els servidors es poden basar en Linux, BSD o MS Windows. Dreamhost està dissenyat al voltant d’OpenStack i Ceph i admet les API estàndard i les eines de desenvolupament més populars. Així que si necessiteu MongoDB, Redis, node.js, ruby, python, podeu utilitzar-los tots sense problemes..

En una altra nota, també serà responsable de les vostres còpies de seguretat, actualitzacions, seguretat, assignar recursos per al vostre trànsit i gestió general del vostre servidor. Dreamhost us proporciona un certificat SSL gratuïtament.

Obtenireu una amplada de banda gratuïta il·limitada fins que Dreamhost decideixi el contrari (temps limitat). També obtindreu un espai massiu d’emmagatzematge SSD de 80 GB i 100 GB d’emmagatzematge en bloc amb tots els plans. És enormement comparat amb el que ofereixen altres proveïdors d’allotjament en núvol.

Un desavantatge important és que el seu suport només funciona durant l’horari comercial i a través del xat en viu (tret que tinguis DreamPress, una opció d’allotjament de WordPress). Tot i així, no podeu crear un bitllet en qualsevol moment; només no espereu cap resposta immediata.

El preu es basa en l’ús i es mesura per hora i el pla base parteix d’un màxim de 4,50 dòlars al mes (0,0075 dòlars per hora). Amb això, obtindreu 512 MB de RAM i un processador de 1 nucli. Tot i això, us recomanem que obteniu el següent pla de nivell per obtenir un millor rendiment (2 GB de RAM) amb un preu de 0,02 dòlars / hora (o un màxim de 12 dòlars / mes). No hi ha cap garantia de devolució de diners, però tampoc hi ha cap compromís.

6. Núm InMotion

Allotjament en núvol InMotionEls plans comencen a 22,99 dòlars el mes

InMotion Pros:
+ Bona mitjana. temps de càrrega
+ 2 hores de suport gratuït per a la instal·lació
+ Impressionant garantia de devolució de diners
+ Llocs web il·limitats
+ Domini gratuït (1r any)
+ Transferència gratuïta del lloc
InMotion Cons:
– Car
Amplada de banda limitada

InMotion ofereix un servei d’allotjament de núvols premium d’alta gamma. Tot i que són una mica del costat car, ofereixen una experiència de suport premium, els seus servidors són totalment gestionats i fàcils de configurar.

Podeu allotjar-ne un nombre il·limitat de llocs web, i InMotion també ha llançat un domini gratuït per ajudar-vos a començar. No obstant això, a partir del segon any, cobraran 15,99 dòlars anuals pel domini. Us suggerim que porteu un domini ja registrat amb vosaltres.

El rendiment de InMotion és decent, amb una mitjana de 570 ms de temps de càrrega i un 99,96% de temps de funcionament. Els seus servidors es troben a les costes est i oest dels EUA. Com a pràctica estàndard, InMotion també aposta per una garantia de temps de vida del 99,9%.

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

361 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

InMotion Cloud rendiment (vegeu dades històriques aquí)

InMotion us permet utilitzar un conegut cPanel per configurar i executar els vostres llocs web. La instal·lació en si és senzilla i senzilla. En començar, fins i tot tindreu dues hores lliures amb l’equip d’allotjament gestionat d’InMotion, que us ajudarà en la instal·lació.

InMotion gestiona completament els servidors, de manera que no us haureu de preocupar del tot. A més, controlen el trànsit i destinaran recursos de manera instantània quan el lloc web els necessiti. De forma predeterminada també s’inclouen còpies de seguretat automàtiques amb els seus plans.

Podreu escollir la configuració del servidor en funció de les vostres necessitats (pila LAMP, pila de WordPress o configuració PHP). També hi ha una opció per habilitar l’accés root si voleu utilitzar una altra tecnologia per al vostre desenvolupament.

Algunes altres funcions inclouen 75 GB d’espai d’emmagatzematge SSD, un certificat SSL gratuït, comptes de correu electrònic il·limitats, 4 TB d’ample de banda i telèfon 24 hores, xat en viu i suport de correu electrònic..

El preu és bastant car, amb l’opció més barata (22,99 dòlars / mes) juntament amb un compromís de 2 anys. Des del punt de maquinari, els usuaris obtenen 4 GB de RAM amb el pla d’allotjament base. També hi ha una opció per actualitzar el vostre pla per obtenir una velocitat i un emmagatzematge encara millors, però també costarà més. Tot i així, tindreu una impressionant garantia de devolució de 90 dies amb un reemborsament complet si ho trieu.

7. A2 Hosting Cloud

A2Hosting cloud hostingEls plans comencen a partir de 25,00 dòlars / mes

Avantatges d’allotjament A2:
+ Temps de treball fort
+ Transferència gratuïta del lloc
+ Suport útil les 24 hores del dia
+ Llocs web / comptes il·limitats
+ Garantia de devolució de diners en qualsevol moment
Contres d’allotjament A2:
– Temps de càrrega lenta
– Car
– Amplada de banda limitada

A2 Hosting Cloud té els plans més cars de la nostra llista de revisions. Encara ofereixen un servei d’allotjament en núvol gestionat completament, però el seu temps de càrrega no és tan gran en comparació amb els altres proveïdors d’allotjament.

A2 Hosting té una cobertura justa dels EUA, Europa i Àsia quan es tracta d’ubicacions de servidor.

Tot i que han mantingut un funcionament excel·lent del 99,99%, el temps de càrrega mitjà del lloc no és tan gran (1334ms):

Espectacle:

Darreres 24 hores
Últims 7 dies
Últims 30 dies
Últims 6 mesos
L’any passat

1134 msVelocitat mitjana

99,99%Temps de vida mitjà

Rendiment del núvol d’allotjament A2 (vegeu dades històriques aquí)

Per crear i executar el vostre lloc web, tindreu accés a un conegut tauler de control cPanel. A més d’això, no us haureu de preocupar de gestionar els servidors amb els plans completament gestionats d’Alling A2. Mantenran i actualitzaran tot el maquinari, mantindran el programari actualitzat i monitoritzar el servidor les 24 hores del dia.

Com a norma, ofereixen còpies de seguretat diàries gratuïtes i han inclòs un programa gratuït de recuperació de fitxers interns “Rewind Server”. També faran una operació de control de seguretat 24 hores per mantenir els vostres llocs web el més segurs possible.

Les altres funcions principals inclouen un espai d’emmagatzematge SSD de 75 GB, SSL gratuït i CloudFlare CDN, comptes de correu electrònic il·limitats gratuïts i un fantàstic suport 24 hores per a telèfons, correu electrònic, bitllet i xat en directe. Durant la nostra investigació, hem trobat que el servei de hosting d’A2 és el MILLOR de la nostra llista de revisions.

Tanmateix, no són barats un rendiment elevat, funcions excel·lents i experiència de suport deliciosa. Els plans són costosos, a partir de 25 dòlars / mes, i les renovacions són gairebé el doble del càrrec inicial. Els plans actualitzats són encara més cars, però també ofereixen major velocitat i espai d’emmagatzematge.

Hi ha un avantatge i es diu ANYTIME, devolució de diners.

Conclusió

Sobre la base de la nostra investigació, hi ha alguns grans proveïdors de serveis d’allotjament en núvol. Hi ha una diferència significativa en els preus en funció del rendiment i de quantes funcions necessiteu. El preu també és una mica més elevat que altres tipus d’allotjament, com ara allotjament compartit.

També podeu esperar temps de càrrega diferents segons el lloc on opereu i el proveïdor que trieu. Però, podeu esperar un servei fiable de tots ells.

No obstant això, si voleu portar el rendiment del vostre lloc web al següent nivell sense haver de trencar el banc, el hosting de núvols és el camí que cal seguir.

Quins proveïdors d’allotjament en núvol heu utilitzat abans? N’hi recomanaries algun? Ho fem saber en els comentaris a continuació. També podem provar i provar altres proveïdors d’allotjament en núvol, així que ens enviem els vostres suggeriments :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map