9 millors proveïdors d’allotjament en servidors dedicats el 2020 (revisió)

Servidor més dedicatEl vostre amfitrió web dedicat hauria d’estar ben dedicat. A tu.


No només heu d’aconseguir un servidor dedicat, sinó que el vostre equip d’assistència també hauria d’invertir al vostre lloc i també hauria de proporcionar una IP dedicada.

Ja van passar els dies en què els proveïdors d’allotjament podrien destacar per la seva capacitat tècnica.

De fet, la tecnologia del servidor dedicada ha augmentat en els darrers anys: les CPUs 3GHz, 8 GB de RAM i 500 GB d’espai de memòria es van considerar “de gamma alta” fa un any, però ara són ofertes bastant estàndard..

A mesura que el terreny de joc tècnic es perfila, el servei al client s’ha convertit en el factor que marca la diferència entre els proveïdors.

Tanmateix, quan es tracta d’atenció al client, encara hi ha grans diferències entre els proveïdors d’allotjament dedicats. En realitat, no hi ha cap excusa per al mal servei al client el 2020. Si contracteu el vostre servidor, haureu d’esperar respostes informades i ràpides a les vostres preguntes..

Així doncs, en aquesta avaluació, hem prestat més atenció al servei d’atenció al client que mai, prenent notes sobre els seus coneixements tècnics i temps de resposta a les nostres preguntes.

Preparat per veure com s’apilen? Comencem.

9 millors serveis d’allotjament dedicats

Comencem primer amb els millors proveïdors d’allotjament i, després, desplaceu-vos a la llista per veure quins podríeu evitar. Aquests són els 9 millors proveïdors d’allotjament web dedicats al 2020:

1. Bluehost: millor relació qualitat-preu

Pàgina d'inici d'allotjament dedicada a Bluehost

 • Horari: 99,98% (Font)
 • Temps de càrrega: 369ms (Font)
 • Suport: 4/5
 • Lloc web: www.Bluehost.com

Bluehost és com un bon amic de confiança: fa molts anys que està a la indústria i no deixa de lliurar el que han promès. Obtindreu un excel·lent funcionament i una velocitat impressionant. El que millor és Bluehost és el seu preu inicial de baix nivell de 79,99 dòlars per mes. Realment no podreu equivocar-vos amb Bluehost, sobretot si el vostre pressupost és limitat.

L’únic inconvenient és que el seu preu baix només està disponible per a un compromís a llarg termini (3 anys).

Horaris & Velocitat

Bluehost estadístiques de temps i velocitat d'ús del 2019Pla d’allotjament provat: Gestió de WordPress / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

A les nostres proves, de gener a febrer de 2019, Bluehost va comptar amb un temps de treball fiable 99,98% i una velocitat de 369ms. Al llarg dels anys que hem controlat Bluehost, poques vegades hem tingut temps d’inactivitat importants. Tot i que van tenir una interrupció de 19 minuts el gener del 2019, el seu desenvolupament global durant tot el 2018 va ser un increïble 99,99% amb una velocitat mitjana de 415ms.

Així que si busqueu un amfitrió amb temps de funcionament sòlids i velocitat, no heu de mirar més.

Assistència

El suport que ofereix l’equip de Bluehost també és força bo. A les nostres proves, es va fer una connexió amb un agent de suport en directe 3 minuts, i les respostes a les nostres consultes normalment es van tornar després 2 min.

Les seves respostes eren senzilles i precises. Van respondre exactament el que vam preguntar, però res més, de manera que hi ha una mica per millorar. Però, el suport de Bluehost supera molts altres suports que hem vist, que tenen problemes amb l’anglès, que només copien enganxades respostes o enllaços o són (en el pitjor dels casos) una versió inicial d’un programa basat en intel·ligència artificial..

Amb el suport de Bluehost, obtindreu exactament el que sol·liciteu, ni més ni menys.

Xat en viu de Bluehost

Característiques

Les especificacions tècniques del pla estàndard de Bluehost són molt bones tenint en compte el punt de preu baix (a més de tenir un excel·lent funcionament i velocitat). Tens 500 GB d’espai en disc, i a tapa d’ample de banda que és tan gran (5TB) és poc probable que ho observeu mai. 4 GB de RAM és una mica per la part baixa, però per a un lloc web de mida petita a mitjana, hauria de ser bo.

Si el trànsit hauria d’augmentar inesperadament (o si el vostre lloc comença a créixer molt ràpidament), Bluehost no cobrarà més. L’inconvenient és que molt probablement el vostre lloc serà molt més lent fins al mes següent.

Tant els plans estàndard com els millorats són definitivament des del costat barat en comparació amb altres proveïdors. Ofereixen les mateixes funcions que obtindreu per doble o triplicar el preu amb altres proveïdors, inclòs un processador ràpid i molta amplada de banda. A més, veuen garantida la devolució de 30 dies.

Preu

Els preus que ofereix Bluehost són sorprenentment baixos. Els seus plans comencen a tan sols 79,99 dòlars al mes, però heu de tenir en compte que, després que s’acabi el paquet inicial de tres anys, el preu pujarà fins a 119,99 dòlars al mes..

També heu de tenir en compte que els preus que es mostren a continuació només són vàlids si pagueu durant 3 anys per endavant. Les opcions de pagament mensual de Bluehost tenen preus molt més elevats (a partir de 149,99 dòlars pagats mensualment).

En general, amb Bluehost, obteniu estadístiques molt dignes per a menys que la majoria dels amfitrions. Si necessiteu servidors dedicats de bona qualitat, però el vostre pressupost és limitat, Bluehost és una elecció fantàstica.

Hi ha uns quants proveïdors que tenen preus encara més baixos, però normalment han comprometut la fiabilitat i / o la velocitat, o bé no han invertit en una atenció adequada al client (com veuràs a continuació).

Preu dels servidors dedicats a Bluehost

Amb el pla més barat, obtindreu unes característiques força bones a un preu força barat. La memòria podria ser una mica millor, però sempre podeu actualitzar-la si creieu que l’activitat del vostre lloc augmenta.

A més, tingueu en compte que els preus mostrats només es paguen per 3 anys per endavant i les taxes augmenten després del període inicial de tres anys. Encara aleshores, Bluehost continua estant a la gamma baixa dels preus dedicats del servidor en comparació amb la competència.

 • Pla més barat: 79,99 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: cPanel
 • Espai de disc: 500 GB
 • Ample de banda: 5TB
 • RAM: 4GB
 • Processador: 4 Cores, 2,3 GHz
 • IP dedicada: 3-5

Oferir un amfitrió web dedicat completament per 79,99 dòlars al mes és un assoliment impressionant, sobretot tenint en compte que cPanel és de sèrie. En conjunt, Bluehost ofereix una gran relació qualitat-preu.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

2. HostGator: amfitrió de confiança i conegut

Revisió HostGator

 • Horari: 100% (Font)
 • Temps de càrrega: 1.113ms (Font)
 • Suport: 4/5
 • Lloc web: www.HostGator.com

HostGator és un altre jugador ben consolidat al camp. Tenen una enorme base de clients i saben exactament què fan. HostGator és, sens dubte, també el vostre amfitrió més fiable. Ofereixen una relació qualitat-preu bastant bona.

Tot i això, l’únic inconvenient és que els seus llocs poden ser una mica lents en comparació amb la competència actual.

Horaris & Velocitat

Estadístiques de temps i velocitat de HostGator 2019Pla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

Com hem repetit cent vegades, el temps i la velocitat de funcionament són els factors més importants a l’hora de triar un host web.

El temps de funcionament de HostGator és excel·lent. És perfecte 100%. No hi ha hagut pertorbacions.

Malauradament, HostGator es queda una mica curt amb la seva velocitat de 1.113ms – està lleugerament inferior a la mitjana de la indústria de 890 ms.

Tot i que la velocitat podria ser millor, HostGator no està molt per darrere de la mitjana i, tenint en compte el temps de funcionament excepcional, encara són capaços de classificar-se a la part superior de la nostra llista.

Assistència

El suport de HostGator és força bo. Els vam contactar diverses vegades i a les nostres proves de connexió al xat en viu es va dur una mitjana de 3 minuts, amb una espiga de 20 minuts en una ocasió. Respondre a les nostres preguntes va trigar una mica més amb un temps mitjà de 5 minuts.

En lloc de respondre a les nostres preguntes de manera personal (que ens va encantar sobre Liquid Web), van proporcionar un gran nombre d’enllaços que van proporcionar informació més que suficient. A partir de les seves respostes i informació general del lloc web, és segur suposar que la majoria dels seus clients són àvids usuaris de WordPress amb coneixement de detalls tècnics i una mica de codificació.

No trepitgen res ni compliquen les coses massa complicades. El seu lloc, a més del servei d’atenció al client, no és per a principiants totals, tret que estiguis disposat a dedicar una estona a aprofundir en els detalls i els significats que hi ha a la informació que trobareu.

Xat en viu de HostGator

Característiques

Al paper, les funcions que ofereixen els servidors d’allotjament web dedicats d’HostGator són prou bones, especialment el fet que obteniu un ample de banda il·limitat sempre que mantingueu els vostres termes de servei..

Obtindreu un 1 TB d’espai de disc, un ample de banda il·limitat (en realitat, és de 10 TB – vam preguntar), 8 GB de RAM i un processador multi-core realment ràpid. Aquestes estadístiques són realment bones, sobretot amb els preus que venen. Probablement mai no observeu la tapa de l’ample de banda. Però, en cas que passi, el vostre lloc pot arribar a ser molt més lent fins al mes que ve.

A diferència de Liquid Web, HostGator no proporciona cap còpia de seguretat automàtica per al vostre lloc dedicat. Vostè serà responsable d’aquest tema.

Preu

Els preus d’HostGator se situen en el rang mitjà i baix comparat amb la competència. L’allotjament comença a 118,99 dòlars al mes si opteu pel compromís a llarg termini de 3 anys.

Un cop esgotat el pla inicial, el pla es renova a 189 dòlars al mes. No et preocupis, fins i tot els preus renovats estan a un nivell decent tenint en compte les funcions que obtindràs.

Preu del servidor dedicat per HostGator

El pla més barat cobreix tot el que necessiteu per a un lloc web de mida mitjana que obtingui milers de visitants mensuals. I no haureu de preocupar-vos de cap temps mort amb aquest amfitrió.

 • Pla més barat: 118,99 dòlars / mes
 • Tauler d’administració: cPanel
 • Espai de disc: 1TB
 • Ample de banda: Il·limitat
 • RAM: 8 GB
 • Processador: 4 Cores, 2,1 GHz
 • IP dedicada: 3

Si prefereixes la seguretat d’un proveïdor d’allotjament d’enorme i ben establert, HostGator pot ser per a tu. Els serveis dedicats d’allotjament que proporcionen estan per sobre de la mitjana, mentre que els seus preus són per sota de la mitjana.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

3. Hosting A2: la millor velocitat

Revisió A2Hosting

 • Horari: 99,96% (Font)
 • Temps de càrrega: 248ms (Font)
 • Suport: 4/5
 • Lloc web: www.A2Hosting.com

Tot i que A2 és una mica menys conegut que alguns altres amfitrions anteriors, són un competidor ferotge. Amb velocitats ràpides, un temps de funcionament decent, bones característiques amb bons preus, us agradareu fàcilment.

L’inconvenient? A més de la seva velocitat suprema, només estan lleugerament per sobre de la mitjana en la resta. A més, no estàvem encantats de saber que cPanel no està inclòs en els seus plans de preus, ja que la majoria de la gent necessita una per configurar el seu lloc..

Horaris & Velocitat

A2Hosting estadístiques de temps i velocitat de funcionament del 2019Pla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

En el nostre temps de control i velocitat estàndard estàndard, l’allotjament A2 ha tingut un bon rendiment.

De fet, tenen la millor velocitat que hem vist a la indústria (248ms). Està comprovat que els visitants surten de llocs lents alhora: no tindreu aquest problema amb A2.

El seu temps de funcionament 99,96% també és decent. No està dins dels nostres 3 primers llocs, però menys de 15 minuts d’aturada al mes no són suficients per obviar les ombres a les altres funcions que ofereix el servei d’allotjament A2.

Assistència

El suport de l’A2 també és bo. La connexió a un agent mitjançant el xat va ser essencialment instantània i la resposta a les nostres consultes sobre limitacions de CDN i visites màximes va tornar en pocs minuts..

El seu servei d’atenció al client és ràpid i precís. Obtindreu les respostes de forma ràpida i en general, seran útils. És possible que hàgiu de fer una excavació addicional si voleu saber-ne més, però en general, proporcionen tot el que espereu d’un bon representant d’atenció al client. Sens dubte els recomanem a ningú.

A2Hosting xat en directe

Característiques

Les especificacions tècniques que ofereix A2 seran més que suficients per a la majoria dels usuaris.

El pla bàsic ofereix 1 TB d’espai de disc, un cap d’ample de banda de 10TB, un ràpid CPU de 3 nuclis de 3 GHz, i 8 GB de RAM Els servidors d’A2 també són lleugerament més ràpids que els d’altres proveïdors en aquest moment de preu.

Combina-la amb la velocitat més ràpida mai vista i tenim aquí un competidor seriós.

Preu

A 99,59 dòlars al mes, l’allotjament web dedicat d’A2 es troba entre els més barats disponibles, però amb una captura única: per utilitzar cPanel, hauràs de pagar 39,95 dòlars addicionals / mes. També hi ha algunes altres funcions, com ara la memòria cau, les còpies de seguretat del lloc, etc., que us poden costar més.

Per tant, el preu inicial pot no cobrir tot el que necessiteu i podeu acabar pagant més.

A més, quan arribeu el moment de renovar la subscripció, esteu buscant un augment del preu del 17% fins a 119,99 dòlars / mes.

La seva garantia de devolució en qualsevol moment és en realitat una garantia de devolució de 30 dies.

A2Hosting Preu dedicat del servidor

Per 100 dòlars al mes, A2 ofereix realment les millors funcions. El preu més barat del seu pla és molt similar a Bluehost i HostGator si exclou el problema amb cPanel.

Si debatreu entre aquests tres, es tracta de temps de funcionament, velocitat i assistència. Ens avancem més cap a Bluehost a aquest nivell de preu (obté un millor temps d’ús a un preu més baix), però de nou, l’A2 supera a tothom amb la seva velocitat.

 • Pla més barat: 99,59 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: cPanel (39,95 $ / mes)
 • Espai de disc: 1TB
 • Ample de banda: 10TB
 • RAM: 8 GB
 • Processador: 3,1 GHz
 • IP dedicada: 2

En general, A2 ofereix un servei excel·lent, donada la mida de l’empresa. El rendiment que ofereixen els seus servidors és superior a la mitjana, el seu preu és competitiu i han reunit un equip d’atenció al client ben informat.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

4. SiteGround: el millor per a servidors dedicats gestionats

Revisió de SiteGround

 • Horari: >99,99% (Font)
 • Temps de càrrega: 683ms (Font)
 • Suport: 5/5
 • Lloc web: www.SiteGround.com

SiteGround no només té excel·lents característiques, sinó que també brilla amb una bona atenció i atenció al client.

Si és massa bo per ser veritat, normalment ho és. Pel que ofereixen, SiteGround és una mica car.

Horaris & Velocitat

SiteGround 2019 estadístiques de temps i velocitatPla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

Malgrat un petit contratemps el desembre de 2018, on van tenir 20 minuts d’inactivitat, el temps de funcionament recent de SiteGround ha estat d’última actualitat. >99,99%.

Tampoc ens podem queixar de la velocitat del seu lloc. Amb 683ms, SiteGround es troba aproximadament a la meitat d’aquests nou amfitrions. Però realment qualsevol cosa inferior a 1 sec és encara molt decent i deixarà els visitants contents.

Assistència

El millor de SiteGround és el servei d’atenció al client. La connexió a un agent mitjançant el seu xat d’assistència va ser instantani i es van respondre les consultes dins 2 min.

Encara millor, el seu personal sap de què parlen, semblen veritablement desitjosos d’ajudar i parlen anglès clar: això significa que fins i tot intercanvis complexos flueixen de manera fluïda.

L’agent semblava personal i interessat per les nostres necessitats. Hem preguntat per començar un lloc nou i hem rebut respostes suficients.

Recomanem el suport de SiteGround tant per a principiants com per a usuaris avançats.

Atenció al client SiteGround

Característiques

Amb 480 GB d’emmagatzematge, a 10TB ample de banda tapa i servidors amb una gran empenta 16 GB de RAM, Les funcions d’allotjament dedicades de SiteGround són excel·lents per a un pla d’entrada. La velocitat de la CPU amb 3,2 GHz i 4 nuclis també és bona, però a aquest nivell de preu, és previst.

L’espai de disc de 480 GB és l’única característica que hi ha a la part baixa: gairebé no cobriria les bones exigències del bloc de fotografia i estil de vida. D’altra banda, SiteGround fa èmfasi en la velocitat amb SSD.

Un altre avantatge agradable és que SiteGround ofereix una memòria cau que fa que els llocs més ràpids tornin visitants. Altres proveïdors cobren de 50 a 100 dòlars per aquest servei, segons les vostres necessitats i plans.

També està completament gestionat, cosa que significa que us ajudaran amb qualsevol cosa: configurar el vostre lloc, afegir funcions addicionals per a seguretat, memòria cau, etc., així com còpies de seguretat automatitzades..

Preu

SiteGround es troba a l’extrem car de l’espectre de preus en comparació amb altres proveïdors dedicats a allotjament web, però això és en part perquè el seu pla bàsic ofereix un nivell de rendiment relativament alt, incloses les CPU de 4 nuclis amb 3,2 GHz com a estàndard..

La bona notícia és que amb SiteGround, el que veus és el que obté. No hi haurà cap càrrec addicional ni augmentarà la taxa de renovació.

Tot i que SiteGround està al nivell car, obtindreu el que pagueu.

SiteGround Preu del servidor dedicat

El pla més econòmic de SiteGround definitivament no és barat, però obtindràs molts diners per pagar, inclòs un suport dedicat i ben informat. Si ens fixem en aquest rang de preus, recomanem la nostra millor opció.

 • Pla més barat: 269,00 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: cPanel
 • Espai de disc: 480 GB
 • Ample de banda: 10TB
 • RAM: 16 GB
 • Processador: 4 Cores, 3,2 GHz
 • IP dedicada: 1

En general, SiteGround és una opció ideal per a llocs web relativament petits i per a clients que agraeixen un bon nivell de suport. Això el fa ideal si voleu fer una transició del vostre lloc a un allotjament web dedicat, on comptar amb agents de suport amigables i experimentats poden ser crítics.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

5. Web líquida: el millor suport

Amfitrió dedicat a web líquid

 • Horari: >99,99% (Font)
 • Temps de càrrega: 658ms (Font)
 • Suport: 5/5
 • Lloc web: www.LiquidWeb.com

Liquid Web és una central de serveis de hosting que ofereix un temps de funcionament gairebé perfecte, una gran velocitat i una excel·lent atenció al client amb una “garantia de suport de 59 segons”. Es troben en el mateix rang de preus que SiteGround i ofereixen especificacions de servidor del mateix nivell.

Horaris & Prova de velocitat

Estadístiques de temps de velocitat i velocitat de LiquidWebPla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb anuncia una “garantia del 100% en temps de vigència”. En els dos últims mesos, el seu temps de funcionament ha estat >99,99% amb només 2 minuts d’aturada. No molt al 100%, però tot i així molt bo.

La seva velocitat mitjana de 658ms no és el millor del negoci, però continua per sobre de la mitjana de la indústria.

Assistència

El temps mitjà per a Liquid Web per respondre a les sol·licituds d’assistència va ser menys d’un minut, complint la seva “garantia de suport de 59 segons”.

L’agent va tenir coneixement i va respondre amb detall totes les nostres preguntes.

Li vam fer algunes preguntes bàsiques sobre la diferència en nuclis de CPU i RAM i sobre el seu SSL i CDN a les quals va respondre ràpidament i en llenguatge humà mitjançant metàfores (on fos necessari). L’agent també va preguntar sobre els nostres plans amb el lloc web i va suggerir el millor pla en funció de les nostres necessitats i objectius.

Xat en viu de LiquidWeb

Està clar que Liquid Web es pren molt seriosament el seu suport i vol proporcionar als seus clients la millor experiència de suport possible.

Característiques

Els servidors de Liquid Web són molt bons. Fins i tot el paquet més barat us ofereix 480 GB d’espai en disc, a tapa de banda ampla de 5TB, i processadors ràpids de 4 nuclis de 3,5 GHz amb 4 nuclis 16 GB de RAM.

Aquestes especificacions són gairebé idèntiques a SiteGround, a excepció de l’amplada de banda (obteniu 10 TB amb SiteGround) i un lleuger avantatge de la velocitat del rellotge amb Liquid Web (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Tanmateix, tingueu en compte que Liquid Web ofereix el millor i més ràpid servei d’atenció al client de la indústria i amb un paquet superior als 1000 dòlars, tindreu accés en directe a arquitectes web per resoldre qualsevol dels vostres problemes de manera instantània. Packagesbviament, aquests paquets són òptims per a grans empreses amb un munt de trànsit i activitat als seus llocs.

Visió general dels preus

Els preus de Liquid Web poden semblar forts en comparació amb altres proveïdors, però el seu model de negoci està orientat a usuaris professionals que necessiten el millor rendiment. Els seus plans van des d’un paquet “nivell d’entrada” a 149 dòlars / mes, fins a un servidor realment monstruós per 499 dòlars / mes.

Heu de tenir en compte algunes despeses addicionals. En primer lloc, et cobren un import de 20 dòlars addicionals per mes per utilitzar cPanel.

A més, si el vostre lloc utilitza més ample de banda del que us heu subscrit, us cobraran per un ús excessiu. Però també ho fan la majoria d’altres proveïdors. Per tant, sempre és bo mantenir les estimacions exactes del trànsit al vostre lloc. L’amplada de banda no està directament relacionada amb el trànsit, depèn de la simplicitat i l’ús del vostre lloc. Un lloc web senzill amb 2-3 pàgines i amb aproximadament 1000 visitants / mes necessitaria al voltant d’1 GB d’ample de banda.

Preu del servidor LiquidWeb dedicat

Però el que és positiu sobre el preu de Liquid Web és que el que veus és el que obteniu: els preus no augmenten a la renovació perquè pagueu mensualment de totes maneres. (Sense descomptes per a pagaments anticipats).

 • Pla més barat: 149,00 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: canell (20 $ / mes)
 • Espai de disc: 480 GB
 • Ample de banda: 5TB
 • RAM: 32 GB
 • Processador: 4 Cores, 3,9GHz
 • IP dedicada: 1

Tot això aporta una gran experiència de hosting dedicat.

El que realment fa destacar a Liquid Web és la seva professionalitat. Els seus materials de màrqueting detallen clarament el que obteniu pels vostres diners, sense apadrinar-vos ni amagar el cost de les eines essencials.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de prova

6. GoDaddy: el principal host web

Revisió de GoDaddy

 • Horari: 99,99% (Font)
 • Temps de càrrega: 610ms (Font)
 • Suport: 2/5
 • Lloc web: www.GoDaddy.com

GoDaddy és el teu gran nom, que es presenta amb grans armes enceses. Tenen una empresa enorme amb una enorme base de clients. A més, el seu temps de funcionament i velocitat són molt decents.

Tanmateix, malgrat la seva fama, més aviat ens va decebre el servei d’atenció al client. Amb una base de clients tan gran, hauria d’esperar que invertirien més en un personal professional i coneixedor.

Horaris & Velocitat

Estadístiques de temps i velocitat de GoDaddy 2019Pla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

Mirem primer les bones notícies. L’allotjament de GoDaddy és ràpid i fiable:

El seu recent temps de funcionament 99,99% està a punt de ser perfecte. Vam viure una hora sencera d’aturada el juliol del 2018, però a part, el temps de funcionament ha estat excel·lent.

La velocitat del seu lloc és de 610ms també són decents, mantenint-se lleugerament per sobre dels estàndards de la indústria.

Assistència

Ara les males notícies. El suport de GoDaddy és dolorosament lent.

En la primera prova del xat en viu, vam haver d’esperar 27 minuts per connectar-nos a un agent. Després d’haver estat connectat a un agent, les nostres consultes només s’han respost després d’esperar una mitjana de 7 minuts. Quan el vostre lloc s’hagi esgotat, no us caldrà ni mitja hora esperar-hi; voleu posar-vos immediatament en contacte amb un representant d’atenció al client..

Xat en viu de GoDaddy

En els nostres darrers intents de contactar amb l’assistència, la resposta va ser més ràpida: vam poder obtenir una resposta en un termini de 10 a 15 minuts i el representant de suport va ser informatiu i educat. Ens van proporcionar informació suficient i es van interessar lleugerament pels nostres objectius i necessitats.

Essencialment, el suport de GoDaddy és imprevisible quant al temps de resposta i el nivell de suport. En algunes ocasions, l’agent d’assistència va tenir coneixement i va respondre ràpidament. Altres vegades els va trigar a respondre preguntes simples, com una única pregunta sobre un certificat SSL.

El suport de GoDaddy és lluny del millor que hem vist, però tampoc és el pitjor. La incoherència que pot resultar molesta, si obteniu el moment adequat, podeu obtenir una resposta adequada en un temps raonable. Si no, doncs … no respireu.

Característiques

Passant del servei d’assistència subpart, els servidors de GoDaddy ofereixen realment funcions força bones: 1 TB d’emmagatzematge, i un ample de banda que sigui completament no modificat (inclou algunes condicions que podeu llegir en el seu acord d’acollida).

La velocitat de la CPU (de 4 nuclis de 3,1 GHz) és prou bona, però no ens sentim del tot impressionats 4 GB de memòria arriba el primer pla. A aquests preus, haureu d’esperar com a mínim 8 GB, si no 16GB.

Ens complau saber que cPanel arriba de sèrie i ofereixen còpies de seguretat de llocs web a un preu realment raonable, a 4,99 dòlars el mes.

Preu

Els plans d’allotjament dedicats de GoDaddy comencen a 89,99 dòlars al mes (169,99 dòlars al mes quan renoveu). Això representaria un valor raonable per a les funcions incloses, però es deixa per la manca de suport fiable.

Preu dels servidors dedicats de GoDaddy

GoDaddy ofereix plans sorprenentment bons amb preus decents. La seva memòria RAM podria ser lleugerament millor, però a 119.99 dòlars mensuals amb cPanel inclosa, no és una mala elecció.

 • Pla més barat: 89,99 $ / mes (preu de renovació 169,99 $)
 • Tauler de control d’administració: cPanel
 • Espai de disc: 1TB
 • Ample de banda: No modificat
 • RAM: 4GB
 • Processador: 4 Cores, 3,1 GHz
 • IP dedicada: 3

En resum, els plans d’allotjament dedicats de GoDaddy presenten un rendiment decent, però es veu minat pel seu enfocament molest en el servei d’atenció al client..

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

7. IONOS 1&1 – Preu més baix

IONOS 1 i 1 ressenya

 • Horari: 99,98% (Font)
 • Temps de càrrega: 530ms (Font)
 • Suport: 1/5
 • Lloc web: www.IONOS.com

IONOS 1&1 té una llarga història a la indústria d’allotjament web, però això no vol dir que siguin necessàriament els millors. Tot i que el seu temps de funcionament i velocitat són satisfactoris, el seu suport ens va sorprendre desagradablement.

Al mercat actual, especialment quan es tracta de servidors dedicats, el suport en directe és crucial. I no en tenen.

Horaris & Velocitat

Estadístiques de temps i velocitat de funcionament IONOS 1 i 1 de 2019Pla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS ha actuat relativament bé en les nostres proves:

El seu temps de funcionament 99,98% ha estat contundent i constant: el febrer del 2019 vam experimentar un desfasament de 10 minuts d’aturada però a part d’aquest contratemps, han estat sòlids.

També estem contents de la velocitat del lloc 530ms. És tan bo com qualsevol cosa que espereu dels millors proveïdors de servidor dedicats.

Assistència

El model de negoci d’IONOS té un problema enorme: no ofereixen suport en xat en directe. Això vol dir que els heu de telefonar. A la pràctica (i el 2020) pensem que la falta de suport en línia simplement no és acceptable.

Característiques

Les funcions que ofereix IONOS són molt bones. Amplada de banda il·limitada i 1 TB d’espai de disc Els nostres servidors de velocitat són ràpids. El paquet ve amb 8 GB de RAM i processadors ràpids també.

Tindràs la satisfacció de trobar-se en un domini gratuït, la protecció contra programari contra el malware de SiteLock (la majoria els cobra per això) i les funcions de la xarxa de lliurament de contingut (CDN) que fan que el lloc sigui més ràpid per retornar visitants..

Preu

IONOS és barat. Amb un paquet bàsic de 40 dòlars al mes (es renova a 60 dòlars / mes després de 6 mesos), el seu allotjament web dedicat és el menys car d’aquesta llista. Tenint en compte les funcions que obtindreu, és una veritable oferta.

Si decidiu optar per un dels seus plans més cars, tingueu en compte que cobren una quota addicional de configuració única de 50 dòlars..

Preu del servidor dedicat per IONOS

Els seus preus són ridículament baixos. Encara amb la pujada dels preus de 20 dòlars després dels 6 mesos inicials, encara esteu buscant (possiblement) la millor oferta per a un servidor dedicat.

 • Pla més barat: 40,00 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració:?
 • Espai de disc: 1TB
 • Ample de banda: Il·limitat
 • RAM: 8 GB
 • Processador: 8 Cores, 2,4 GHz
 • IP dedicada: 1

IONOS ofereix un rendiment superior a la mitjana a un preu molt competitiu. Un preu baix sol significar que s’han reduït alguns racons i, en aquest cas, és la falta completa de xat en viu i, per tant, molta informació. Si només resolguessin els sistemes d’atenció al client, serien una bona opció.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

8. HostWinds

Revisió dels hostwinds

 • Horari: 99,94% (Font)
 • Temps de càrrega: 1.200ms (Font)
 • Suport: 4/5
 • Lloc web: www.HostWinds.com

HostWinds és un jugador força nou al terreny de joc. Ens va quedar intrigat per les bones característiques que ofereixen els seus plans per a preus (considerablement) baixos.

Malauradament, ens vam decebre, ja que tots els seus avantatges desapareixen davant de les terribles estadístiques de temps de vida i velocitat.

Horaris & Velocitat

HostWinds estadístiques de funcionament i velocitat del 2019Pla d’allotjament provat: Compartit / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds va tenir un 99,47% horrible del novembre passat amb més de 3 hores d’aturada. El mateix tipus de inconsistència va aparèixer el desembre de 2018. És massa temps d’aturada quan es té en compte el potencial de trànsit i vendes perduts, sobretot abans de Nadal. El seu començament d’any ha millorat amb un funcionament al màxim 99,94%, però això no és prou bo en comparació amb l’estàndard de la indústria.

La velocitat de càrrega del lloc web ha estat constant, però malauradament, constantment lenta. Amb una velocitat de càrrega mitjana de pàgina 1.200ms, els vostres visitants no estaran molt contents.

Assistència

Segons sembla, l’assistència al client d’HostWinds és molt més ràpida que els seus servidors. A les nostres proves, hem obtingut respostes a les nostres consultes 2 minuts.

Ens va sorprendre la rapidesa i la precisió de l’agent per respondre a les nostres consultes.

Les respostes eren precises i curtes. Igual que amb Bluehost, obtindreu exactament el que sol·liciteu. Res menys i res més.

Així que si busqueu xerrar amb algú sobre els vostres objectius i necessitats per a un lloc web, potser no són prou.

Xat en viu de HostWinds

Característiques

La lenta velocitat que van revelar les nostres proves és un misteri ja que els servidors d’HostWinds estan completament presents 8 GB de RAM i CPU de 3,5 GHz. També obtindreu 1 TB d’emmagatzematge i Amplada de banda de 10 TB límit. És un paquet excel·lent pel preu que pagueu, sobretot tenint en compte el preu introductori.

També ens agrada que pugueu confeccionar el vostre propi pla amb funcions personalitzades segons les vostres preferències.

Preu

HostWinds també és bastant barat. El seu paquet bàsic comença a partir de 106 dòlars el mes després d’un període introductori (breu) ​​de 79,50 dòlars / mes. Encara millor, permeten un nivell únic de personalització respecte al vostre pla, amb una interfície que us permet triar el sistema operatiu, RAM, RAID, cap amplada de banda i nombre d’IPs per al registre..

El preu d’introducció pot variar entre 1-36 mesos. Després del pagament inicial inicial, el preu augmenta un 25%.

També és important tenir en compte que cPanel us costarà 35 dòlars addicionals al mes.

HostWinds preus de servidor dedicats

HostWinds té un preu molt baix i tindreu funcions molt bones. Si també necessiteu cPanel, això portarà el vostre preu a un nivell més mitjà.

Malauradament, pel que fa a temps de velocitat i velocitat, HostWinds no respon a la competència.

 • Pla més barat: 79,50 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: cPanel ($ 35,00 / mes)
 • Espai de disc: 1TB
 • Ample de banda: 10TB
 • RAM: 8 GB
 • Processador: 4 nuclis, 3,5 GHz
 • IP dedicada: 8

Tot i que ofereixen un servidor personalitzable a preus competitius, els resultats de les nostres proves de velocitat de funcionament i velocitat no es poden ignorar. En realitat, els servidors d’HostWinds són simplement massa lents i massa poc fiables per oferir un bon valor el 2020.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

9. AccuWebHosting

Revisió AccuWebHosting

 • Horari: 99,92% (Font)
 • Temps de càrrega: 794ms (Font)
 • Suport: 4/5
 • Lloc web: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting ofereix unes característiques sorprenentment bones per a preus baixos. Tot i això, van decebre el seu temps de funcionament i la velocitat inferiors a la mitjana.

També estàvem una mica inquiets per la seva publicitat (lleugerament) falsa.

Horaris & Velocitat

AccuHosting estadístiques de funcionament i velocitat del 2019Pla d’allotjament provat: Servidor dedicat / Dades estadístiques: 01.01.2019-02.28.2019

Només hem estat monitorant AccuHosting durant uns mesos, per la qual cosa encara no sabem què fer les seves estadístiques. És a dir, la durada (99,92%). Fins ara, desembre i febrer han estat sense interrupcions, però després al gener, han passat més d’una hora d’aturada. Hem de controlar-los una estona més per comprendre si es tractava d’un error únic o si es tracta d’un problema recurrent.

La velocitat del lloc de 794ms està per sota de la mitjana. Hi ha alguns amfitrions molt més ràpids en aquesta llista.

Assistència

L’assistència al client que ofereix AccuWebHosting és bona. A les nostres proves, la connexió al seu xat instantani va ser, bé, instantani i els seus assessors semblaven ben informats, responent les nostres consultes dins 2 minuts.

Vam estar molt contents amb el seu suport. Van entendre les nostres preguntes perfectament i van respondre en pocs segons. A més de ser precisos i precisos, també estaven interessats en les nostres necessitats i objectius més que la majoria dels altres proveïdors de hosting que hem vist fins ara.

Sens dubte una bona experiència del client, adequada per a principiants i usuaris més avançats.

AccuWebHosting xat en viu 2

Característiques

Tot i així, la millor característica d’AccWWHHosting és la impressionant eixuta que obteniu al servidor escollit. 16 GB de RAM està molt per sobre del preu del seu allotjament web, com també ho són CPU corrent a 3,4 GHz. També tindreu una colossal 4TB d’espai d’emmagatzematge. Segons el seu suport, també obtindreu ample de banda il·limitat. Gairebé sembla massa bo per ser veritat, i ho és.

CPanel, molestament, costa una mica més que el pla estàndard, com també paguen els serveis SSL i un CDN. A més, ens va decebre saber que el servidor del Regne Unit anunciat actualment (en el moment d’escriure aquesta revisió) no està disponible.

També podeu obtenir funcions addicionals, per exemple, més memòria, opcions de seguretat addicionals, altres panells de control, processadors més ràpids, còpies de seguretat, servidors de diferents països, etc..

Preu

El servei d’allotjament web dedicat d’AccuWebHosting té un bon valor, a partir dels 90 dòlars / mes. Hi ha molts complements útils per a preus decents. El preu sembla molt bo per a les especificacions que obteniu. No hem trobat fins ara molts inconvenients ni costos ocults. Tot està clar a la vista quan trieu les vostres funcions i plans.

A més, els preus realment no augmenten després de la subscripció inicial.

Encara millor, podeu triar entre diversos servidors en funció de la ubicació dels vostres clients:

AccuWebHosting Preu del servidor dedicat

El seu pla més barat inclou especificacions molt bones: és més que suficient per a un lloc web de mida mitjana amb trànsit digne. Tanmateix, haureu de pagar de manera addicional alguns conceptes bàsics com SSL i cPanel. També preocupa que actualment algunes de les funcions anunciades (com ara un servidor al Regne Unit) no estiguin disponibles.

 • Pla més barat: 90 dòlars / mes
 • Tauler de control d’administració: cPanel ($ 35,00 / mes)
 • Espai de disc: 2TB
 • Ample de banda: il·limitat
 • RAM: 32 GB
 • Processador: 3,8 GHz
 • IP dedicada: 1

En conclusió, AccuWebHosting ofereix un servei de valor decent, amb restriccions de memòria i amplada de banda per sobre de la mitjana i velocitat sòlida per sobre de la mitjana. Però, considerant el seu temps decepció, pot ser que estigui millor amb algun altre proveïdor en lloc seu.

 • Estadístiques de pingdom
 • Lloc de la prova

Conclusió…

Actualment, la majoria de bons amfitrions dedicats ofereixen servidors ràpids i fiables. La gran diferència entre ells, com hem vist, és el nivell de suport que ofereixen.

A les nostres proves, hi ha tres amfitrions destacats. Si el temps d’activitat és el factor més important en la vostra decisió, aneu a Bluehost. Els seus servidors han proporcionat la millor i més estable estabilitat.

Si busqueu la seguretat d’un amfitrió web ampli i ben establert, HostGator és la vostra millor aposta. Els seus serveis tenen un preu raonable i la seva enorme base de clients significa que pot esperar que el seu equip de suport tingui experiència en tot tipus de qüestions.

Si la velocitat és el que esteu passant, aleshores l’allotjament A2 és la millor opció per a vosaltres. Els seus plans són un bon valor, el temps d’obtenció és majoritàriament bo (hi ha interrupcions de 5 a 15 minuts cada pocs mesos) i el suport és ràpid i conegut.

Tanmateix, qualsevol que sigui, sigui exigent. Un servidor dedicat és una gran inversió i paga per comprar i triar la millor opció.

Recordeu-vos que, si esteu llogant un servidor per al vostre ús exclusiu, haureu d’esperar que el proveïdor d’allotjament sigui tan dedicat al vostre lloc com a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map