Millors serveis de màrqueting per correu electrònic

avantatges del màrqueting per correu electrònicA l’era d’Instagram, Snapchat i Messenger, un bon “ole email” comença a sentir-se arcaic …


Tant és així que molts pundits han afirmat que “el correu electrònic està mort!”. Això no podria estar més lluny de la veritat.

Segons infinitat d’estudis, el màrqueting per correu electrònic encara és més eficaç per implicar i convertir usuaris que qualsevol canal de mitjans de comunicació social existent.

De fet, alguns estudis han demostrat que les campanyes de correu electrònic són 7X més efectiu en generar vendes que Twitter, Facebook i LinkedIn … combinades.

Però hi ha un problema …

La majoria de propietaris d’empreses tenen molt a preocupar-se. Hi ha una campanya de màrqueting per correu electrònic a la part superior de la llista? La majoria de propietaris de petites empreses tenen tantes altres coses per preocupar-se que el màrqueting per correu electrònic sembla aclaparador.

Introduïu: serveis de màrqueting per correu electrònic.

Quan tingueu les eines adequades a la vostra disposició, màrqueting per correu electrònic és realment senzill. Per ajudar-vos a trobar el servei de màrqueting de correu electrònic adequat empresa: hem recopilat una llista dels nostres set proveïdors preferits que us ajudaran a realitzar campanyes de correu electrònic de gran rendibilitat en molt poc temps.

Contents

TLDR;

Constant Contact és la nostra elecció per al millor servei de màrqueting de correu electrònic existent al mercat. Ofereix unes funcions avançades fantàstiques, una excel·lent atenció al client, proteccions de privadesa compatibles amb GDPR i preus escalables. Constant Contact és una elecció fantàstica..

Amb una prova gratuïta de 60 dies, té sentit començar amb el programari per veure si t’agrada.

Si no, el mercat està farcit de serveis de correu electrònic excel·lents, i la nostra campanya de creació activa Active Campaign té una prova gratuïta per provar-la també.

1. Contacte constant

(Millor opció per a petites empreses)

Especificacions clau
 • Atenció al client impressionant
 • Llarg període de prova gratuïta
 • Preus econòmics

PROS

 Prova gratuïta de 60 dies
Una gran atenció al client
 Una abundància de funcions avançades
 Preu assequible que s’uneix a la vostra empresa

CONTRES

 Corba d’aprenentatge forta
No hi ha proves A / B (aquest és el problema més gran de la plataforma)

Amb una immillorable prova de 60 dies gratuïta, Constant Contact ofereix alguns dels serveis de màrqueting de correu electrònic més robusts i intuïtius en el negoci.

Amb el xat en directe, l’assistència de correu electrònic i el servei telefònic, l’assistència al client supera per sobre de l’estàndard de la indústria per assegurar-vos que tingueu totes les eines que necessiteu per tenir èxit amb el seu servei (cosa important perquè la corba d’aprenentatge amb els programes de màrqueting de correu electrònic pot estar bastant abrupte).

A més del seu excel·lent suport, Constant Contact ofereix una gran varietat de funcions úniques com la possibilitat de programar esdeveniments des del vostre tauler, crear cupons descarregables i penjar contactes a la vostra base de dades amb una gran varietat de mètodes..

quadre de comandament de contacte constant

Una mirada interior al tauler de contacte constant, la pestanya de campanyes programades.

En definitiva, és un servei excel·lent i fàcil d’utilitzar i perfecte per a propietaris de petites empreses de tot tipus.

Qui l’hauria d’utilitzar?

Constant Contact és el millor programari de màrqueting de correu electrònic per als propietaris de petites empreses que necessiten una mica de temps per aprendre el programari. Un cop dominat, és una potent eina de màrqueting de correu electrònic que us ajudarà amb diverses tasques.

Tarifes i característiques

Aquest programari ofereix els seus serveis en nivells en funció de la mida de la vostra llista de correu electrònic. D’aquests nivells també hi ha dues opcions que s’exposen a continuació.

Per què escollir la versió “Plus”? Bé, si necessiteu alguna de les funcions addicionals següents: sèries de benvinguda de correu electrònic automatitzades, sèries de comportament de correu electrònic automatitzades, RSVP, proves de la línia de temàtica A / B, contingut dinàmic, usuaris, màrqueting d’esdeveniments, enquestes, enquestes, cupons, donacions en línia i novetats. consulta al client.

La forma en què té un preu real del servei es basa en el nombre de contactes de correu electrònic que teniu. Aquests preus comencen després de la vostra prova gratuïta i es basen en un càrrec mensual … i probablement val la pena. Constant Contact ofereix un 10% de descompte en compres de 6 mesos i un 15% de descompte en compres de 12 mesos.

2. Campanya activa

(Millor eina de màrqueting de correu electrònic basada en lògica)

Especificacions clau
 • No és car
 • Vastes quantitats de funcions
 • Assistència professional

PROS

 Preu assequible
Llista abundant de funcions i integracions
 Campanyes basades en dates
 Grans eines de prova A / B
La majoria de les accions basades en la lògica

CONTRES

 Prova de 14 dies (massa breu)
 No (gratuït) a l’assistència telefònica

Tot i la seva prova gratuïta sense escales (només 14 dies), ActiveCampaign ha detectat una part important de la indústria ESP (proveïdor de serveis de correu electrònic) a través de les seves opcions de màrqueting completes i de la seva plataforma de riquesa excepcional..

massa correus electrònicsAmb una gran quantitat d’opcions de prova, sincronització i resposta automàtica, ActiveCampaign proporciona tot el que necessiteu (i després alguns) per crear campanyes de correu electrònic efectives i rendibles. El seu servei s’adapta especialment als propietaris d’empreses que busquen suport i consultoria personal per al creixement del seu negoci de correu electrònic..

Tot i que no ofereixen atenció telefònica, per 65 dòlars, podeu asseure’t durant 30 minuts amb un dels seus experts en màrqueting per correu electrònic per rebre totes les vostres preguntes ardents. No importa si lluiteu per entendre el seu servei o voleu obtenir alguns consells sobre com millorar el CTR de la vostra propera campanya, ActiveCampaign us ha cobert.

(Nota: aquesta quota es renuncia als individus que han adquirit una subscripció de nivell superior).

Si ets a la zona de Chicago, ho podràs fer establir una reunió presencial amb un dels seus experts per ajudar a fer créixer el costat del màrqueting de correu electrònic de la vostra empresa.

A més, només 500 dòlars al mes per només 500 subscriptors, ActiveCampaign és un dels proveïdors de màrqueting de correu electrònic més assequibles de la indústria – Especialment si teniu en compte totes les funcions i el suport a què tindreu accés. Si voleu recopilar dades de clients i rebre comentaris dels vostres subscriptors (que haureu de ser), ActiveCampaign també ofereix una integració amb Survey Monkey, que és gratuït fins a 250 subscriptors..

Oh, i fins i tot podeu enviar correus electrònics basats en dates perquè pugueu planificar les notificacions de vendes o desitjar als vostres clients un feliç aniversari!

En definitiva, ActiveCampaign ofereix un servei de màrqueting de correu electrònic robust amb un preu de preu amigable per als principiants i una gran quantitat d’opcions d’assistència que segur que agradarà a qualsevol propietari del negoci, independentment de la mida o les necessitats de la seva llista..

Qui l’hauria d’utilitzar?

ActiveCampaign és per a usuaris empresaris que vulguin prendre decisions específiques de màrqueting per correu electrònic en funció d’accions específiques del seu client. Renúncia: Aquest programari serà massa important per a molts propietaris de petites empreses.

Hi ha una part que volem que les decisions basades en dades siguin el més específiques possibles i, si sou un tipus de personalitat, aquesta serà la vostra elecció.

Tarifes i característiques

ActiveCampaign ofereix quatre nivells del servei i els preus es determinen a la vostra llista de correu electrònic.

Els quatre nivells són els següents:

Els nivells de preus es basen en la quantitat de contactes que teniu a la vostra llista de correu electrònic. El preu que segueix són tarifes mensuals si es paguen anualment. Són una mica més alts si pagueu mensualment. Si teniu una llista de correu electrònic de més de 100.000 contactes, heu de contactar amb l’empresa per establir preus personalitzats.

3. MailChimp

(Millor programari de màrqueting per correu electrònic per a principiants)

Especificacions clau
 • Molt econòmic
 • Prova gratuïta
 • Vastes quantitats de funcions

PROS

 Ús gratuït del servei fins a 2.000 subscriptors
Intuitiu i fàcil d’utilitzar
 Moltes característiques excel·lents per pagar els clients

CONTRES

 No hi ha cap resposta automàtica ni segmentació per a clients gratuïts
No hi ha assistència de trucades en directe

opcions de comerç electrònic i correu electrònicSense pressupost? No hi ha cap problema!

A diferència de molts altres proveïdors de serveis de correu electrònic, MailChimp no només ofereix una prova gratuïta, sinó que ofereix el seu servei completament gratuït per a persones amb llistes de correu electrònic amb menys de 2.000 subscriptors que ha d’enviar menys de 12.000 correus electrònics al mes (total de 6 correus electrònics únics si s’envia a tota la vostra llista).

Un cop us heu graduat més enllà dels 2.000 abonats, MailChimp també ofereix una gran quantitat de fantàstics paquets de pagament (el preu depèn del nombre de subscriptors que tingueu).

MailChimp també ofereix assistència de xat i correu electrònic en directe per als seus clients (però no hi ha assistència de trucades) i és una plataforma robusta i rica en característiques ideal per a negocis de tots els nínxols i de totes les mides. Mailchimp també té algunes integracions realment fàcils d’utilitzar per als llocs allotjats amb WordPress.

Qui l’hauria d’utilitzar?

MailChimp és per a aquells que volem una cosa el més senzilla possible. El programari és fantàstic per als propietaris d’empreses amb petites llistes de correu electrònic amb un pressupost que volen quelcom fàcil d’utilitzar.

Tarifes i característiques

El preu de MailChimp és una mica més complicat que les dues primeres opcions revisades. Tenen una calculadora de preus nifty per calcular quant se li cobrarà cada mes al seu lloc web.

El preu es calcula en funció de tres plans i la mida de la vostra llista de correu electrònic. Hi ha tres tipus diferents de plans que ofereixen avantatges diferents. El pla gratuït només permet tenir fins a 2.000 subscriptors.

Amb els plans Pro i Creixement, ambdós tenen un cost mensual. Tenen el mateix cost mensual amb una subscripció addicional de 199 dòlars per al pla Pro. Al augmentar de 200 a 500 subscriptors després de 5.000 usuaris, el preu puja al voltant dels 5 a 10 dòlars dits per salt.

4. Automatització

(Millor opció SMB)

Especificacions clau
 • Per a empreses de qualsevol mida
 • Interfície d’interès molt accessible
 • Atenció al client amable
 • Creador d’automatització fàcil d’utilitzar

PROS

 Es crea una varietat de formats de correu electrònic
 Funció del tester de línia de temes
 Demostracions gratuïtes

CONTRES

 No hi ha pàgines de destinació per a la generació de plom
Plantilles de correu electrònic limitades

Independentment del contingut del correu electrònic, les empreses solen lluitar amb les de les seves llistes obrint realment el contingut. Automizy és un programari de màrqueting de correu electrònic que ajuda els usuaris a augmentar les tarifes obertes als seus correus electrònics.

Aquest programari ofereix una gran varietat d’eines de màrqueting de correu electrònic i funcions útils destinades a ajudar-vos a obtenir el vostre contingut de correu electrònic davant dels ulls més importants. Fins i tot quan la majoria de la gent té bústies de sortida força poblades, Automizy s’ha demostrat que augmenta les tarifes obertes en més del 33%.

Mitjançant la seva funció de reenviament de correu electrònic automàtic, Automizy reenviarà els correus electrònics que no s’han obert, cosa que permetrà que el vostre contingut pugui veure’s una altra. El servei també prendrà nota del to i del comportament del correu electrònic, assegurant-se que l’envia en el moment adequat, donant-li la millor oportunitat d’obrir-se..

Qui l’hauria d’utilitzar?

Automizy és perfecte per a aquells que ja comencen amb el màrqueting per correu electrònic o busquen automatitzar i reforçar les seves campanyes actuals. És una eina de màrqueting de correu electrònic extremadament senzilla que ofereix un sistema fàcil d’utilitzar, així com un servei d’atenció al client sensible i útil.

Tarifes i característiques

Com s’ha esmentat anteriorment, els elements destacats inclouen un sistema que reenvia automàticament missatges de correu electrònic a aquells que no s’han obert, així com una segmentació de correu electrònic per enviar correus electrònics orientats als làser als seus subscriptors..

Malgrat això. la millor funció és el Tester de línies d’assumptes, que us ajuda a puntuar les línies d’assumpte abans d’enviar-lo. Tenir la línia d’assumpte adequada és un factor important a l’hora de cridar l’atenció del client i aconseguir que obrin el contingut.

El sistema de preus d’Autizizy es basa en el nombre de subscriptors actius de la vostra llista de correu electrònic. Com es veu a continuació, només se us cobrarà segons la llista de subscriptors. Independentment de l’import, cada usuari tindrà accés a totes les funcions disponibles, inclosa l’experiència completa d’atenció al client.

5. HubSpot

(Millor opció empresarial)

Especificacions clau
 • En general, un gran programari
 • Un munt de funcions
 • Molt bon servei al client

PROS

Atenció al client premiat
Eines intuitives que tenen sentit
Té tot el que sempre podríeu desitjar en un programari de màrqueting

CONTRES

 Car a escala
Hi ha moltes altres coses, a més del màrqueting per correu electrònic

HubSpot és un animal diferent al món del màrqueting per correu electrònic. Si mai no heu treballat en cap programari de màrqueting per correu electrònic, us resultarà complicat. Hi ha una raó per això: podeu fer més coses a HubSpot que en altres programes. A mesura que la vostra empresa creix, podeu fer el que vulgueu a HubSpot. Només triguem a esbrinar-se perquè hi ha tantes coses que pots fer. Per sort, si saps què vols fer, només pots demanar a l’equip d’atenció al client.

HubSpot no és només una plataforma de màrqueting per correu electrònic. Quan utilitzeu el servei de màrqueting per correu electrònic, comenceu a utilitzar el màrqueting HubSpot. Es tracta de més de 50.000 usuaris de 100 països i els serveis van des de gratuït a 800 dòlars mensuals fins a milers i milers de dòlars. Tot depèn del que vulgueu fer.

Igual que qualsevol altre servei de màrqueting de correu electrònic, podeu crear correus electrònics de marca que tinguin un aspecte excel·lent amb un creador de soltes. Si això és tot el que necessiteu, potser voldreu buscar-lo en un altre lloc, perquè HubSpot n’ofereix molt més. De vegades això pot ser aclaparador, mentre que d’altres vegades pot ser veritablement impressionant.

El màrqueting per correu electrònic HubSpot es troba fermament a la secció premium dels serveis de màrqueting per correu electrònic. El servei de màrqueting per correu electrònic és de 200 dòlars al mes i el cost per correu electrònic d’una llista és impressionant. Tanmateix, rebeu nombroses funcions extremadament sofisticades.

Gestió del tauler de control de correu electrònic de Hubspot

Si compareu la gran disponibilitat de funcions de màrqueting de HubSpot amb la resta de serveis de màrqueting per correu electrònic, realment no es tracta d’un concurs. HubSpot té la majoria. El cert és que els altres serveis d’aquesta llista són serveis de màrqueting per correu electrònic, mentre que HubSpot és un programari de màrqueting general. Molts dels altres programes poden oferir un valor similar per menys diners en termes de màrqueting estrictament per correu electrònic.

L’aspecte de HubSpot que realment es diferencia de la competència, a més de la resta de canals de màrqueting disponibles, és la sofisticació de la seva funció de flux de treball. Això és el que HubSpot anomena la seva funció d’automatització i amb prou feines podeu fer qualsevol cosa que vulgueu. És bastant senzill d’utilitzar també.

Aquí és quan entra en joc el valor afegit d’utilitzar un servei de màrqueting tot en un. Podeu combinar els fluxos de treball de màrqueting de correu electrònic amb tots els altres fluxos de treball del vostre ecosistema HubSpot. Voleu combinar un embut de comportament de màrqueting per correu electrònic amb una campanya de vendes? Això és certament possible.

HubSpot és un dels sistemes de màrqueting més potents del mercat actualment i val la pena si teniu un pressupost de màrqueting enorme.

Qui l’hauria d’utilitzar?

HubSpot és un fantàstic servei de màrqueting integral. En general, probablement és el millor servei global de màrqueting. Els usuaris de HubSpot estan destinats a empreses preparades per escalar, amb diners a la mà. HubSpot és per a empreses serioses que volen automatitzar i prendre el control complet del seu ecosistema de màrqueting.

Tarifes i característiques

El preu de HubSpot pot ser una mica confús, perquè el servei no és només un màrqueting per correu electrònic. El màrqueting Hub ofereix diferents nivells de preus per a funcions i un augment de preus per a la mida de la vostra llista de correu electrònic. També hi ha una llista àmplia de funcions que podeu afegir per un cost com ara afegir usuaris addicionals. Tots els preus a continuació són mensuals.

6. MailerLite

(El més senzill)

Especificacions clau
 • Funcions bàsiques a tots els plans
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • S’ha inclòs l’editor de pàgines

PROS

 Ús gratuït del servei fins a 1.000 subscriptors
Molt fàcil de fer i senzill
 Editor de pàgines de destinació
 Múltiples funcions avançades al pla gratuït

CONTRES

 Tenen funcions avançades que té un altre programari
No hi ha suport telefònic

opcions de comerç electrònic i correu electrònicEvitar la confusió i el desgast mental és un aspecte infravalorat de l’èxit en l’emprenedoria. Molts empresaris d’èxit només saben en què centrar-se i és un tema principal en els consells empresarials massius d’èxit. L’ús de MailerLite és triar centrar-se en els aspectes importants del màrqueting per correu electrònic.

MailerLite inclou un pla gratuït de fins a 1.000 usuaris amb funcions semi-limitades. Per sort, les funcions que inclouen són algunes de més útils. Saltar al màrqueting per correu electrònic amb MailerLite és fàcil, ja que podeu provar-ho el temps que desitgeu amb una llista de correu electrònic més petita..

Un dels aspectes que cal prestar atenció a tots els programes de màrqueting de correu electrònic és la possibilitat de crear pàgines de destinació. MailerLite té un dels millors editors de pàgines de destinació hem vist que és senzill i fàcil d’utilitzar.

Qui l’hauria d’utilitzar?

El tipus de persona que hauria d’utilitzar MailerLite és algú que mira la majoria de programes de màrqueting per correu electrònic i és com: “Woah, hi ha massa coses!”.

MailerLite és un programari de màrqueting de correu electrònic dissenyat per eliminar la complexitat de crear i enviar campanyes de correu electrònic professionals. És ideal per a propietaris de petits negocis, bloggers, autors, artistes, empresaris i empresaris que desitgin tots els avantatges d’una gran eina de correu electrònic sense tots els altres sorolls de fons..

No es tracta del tipus de persona que desitgi un gran informe complet o una automatització complexa. Si acaba de començar o és propietari d’una petita empresa, trobar temps per crear campanyes basades en quantitats massives de dades o una automatització intensa no és realista de tota manera..

Tarifes i característiques

Una de les millors coses de MailerLite és que ofereix un extens pla “Sempre gratuït” si teniu menys de 1.000 subscriptors. Aquest pla inclou funcions avançades com fluxos de treball d’automatització, enquestes de correu electrònic incrustades, segmentació, etiquetatge, pàgines de destinació, aparells emergents i formularis.

eina d’optimització d’imatges mailerlite

Tots els seus plans inclouen atenció al client les 24 hores del dia i un 100% de persones reals que us responen. L’única característica gratuïta que destaca realment és la prova A / B. Normalment heu de començar a pagar per utilitzar-lo en la majoria dels serveis.

MailerLite va ser dissenyat per oferir un servei de màrqueting de correu electrònic que ofereix als usuaris exactament el que necessiten per tenir èxit. Això vol dir que no ofereix funcions avançades i boges que ofereixen altres emissores de correu. Tot i això, MailerLite encara ofereix una àmplia varietat de funcions i eines extremadament útils.

Funció d'automatització de mailerlite

CategoriaCaracterístiques
Creeu campanyesEditor arrossegueu i deixeu anar, editor de text ric, editor HTML personalitzat, plantilles de butlletins de notícies, campanyes de comerç electrònic
Feu créixer la vostra llista de subscriptorsPàgines de destinació, finestres emergents, formularis incrustats, gestió de subscriptors
Publica el missatge adequatPopups per correu electrònic, etiquetatge, personalització, segmentació i promoció
Optimitza les campanyesProva de divisió A / B, lliurament de fus horari, reenviament automàtic, campanyes RSS
Feu un seguiment dels vostres resultatsInformes de campanya, enquestes, clics de mapes, s’obre per ubicació
Connecta’tIntegracions, API de desenvolupadors
MésPermisos d’usuari, aplicació de subscripció de l’iPad, suport premium, IP dedicada, disseny de pàgines de destinació personalitzades, plantilla de correu electrònic personalitzada

MailerLite manté la seva estructura de preus senzilla. És un altre programari que paga segons el nombre de subscriptors de la vostra llista. L’estructura de preus s’escala d’una manera que té sentit sense fer salts estranys en quantitats.

7. Aweber

(Millor atenció al client)

Especificacions clau
 • Prova gratuïta
 • Un gran servei al client
 • Un gran programari per a principiants

PROS

 30 dies de prova gratuïta
A / B Prova disponible (sí!)
 Atenció al client amb servei complet
 Base de dades completa per ajudar-vos a començar i a resoldre problemes possibles.

CONTRES

 Heu de contactar amb l’empresa per obtenir un pressupost per als serveis que superen els 25.000 subscriptors (realment nois?)
Més car que alguns dels seus competidors més robusts.

Amb AWeber, aconseguiràs aconsegueixi els primers 30 dies de franc després, pagueu un mínim de 19 dòlars al mes (per a una llista de fins a 500 subscriptors).

El lloc on AWeber es separa realment de la competència és amb el seu servei complet de suport al client et dóna accés a un personal de suport amb experiència tots els dies de l’any (per no parlar del servei de xat / correu electrònic per qüestions menys urgents).

A diferència de Constant Contact, Aweber ofereix proves A / B a tots els clients de manera que pugueu determinar fàcilment l’efectivitat de les vostres campanyes i ofereixen plantilles de correu electrònic responsives perquè els vostres correus electrònics es vegin (i funcionin) de forma magnífica, independentment del dispositiu que utilitzeu el vostre públic per visualitzar-los..

Aweber exemple de tauler de prova

AWeber facilita les proves A / B, fins i tot per a venedors sense experiència.

Tot i que el tauler de comandament és bastant intuïtiu i fàcil d ‘utilitzar, el el servei arriba amb una forta corba d’aprenentatge i pot sentir-se aclaparador per al venedor novell. Per sort, amb una enorme base de dades i una gran quantitat de tutorials, seminaris web i mòduls de formació gratuïta, qualsevol pot dominar els matisos d’Aweber en un temps relativament curt..

El meu principal argument amb AWeber és que costen un molt més que molts dels seus competidors i, si teniu una gran audiència de correu electrònic (superior als 25.000 subscriptors), haureu de contactar directament amb l’empresa per obtenir un pressupost per als seus serveis..

Dit això, Aweber segueix sent un servei excel·lent que ofereix una gran quantitat de funcions i una infinitat de mètodes per optimitzar el vostre màrqueting i convertir la vostra llista de correu electrònic en una màquina d’impressió en efectiu..

Qui l’hauria d’utilitzar?

Aweber és un excel·lent servei de màrqueting per correu electrònic. Qualsevol persona que desitgi les opcions anteriors pot preferir Aweber ja que han creat un servei excel·lent a través i a través. No destaquen com els millors en res, a part del servei d’atenció al client, però són bons en tots els aspectes del màrqueting per correu electrònic.

Tarifes i característiques

Aquest model de preus no és el més barat, però és, de molt, el més senzill. El meu gran criteri per a tota aquesta indústria és com es fan els preus. Per què ha de ser tan confús? Aweber va resoldre això. Tenen un tipus de pla i augmenta segons la mida de la llista de subscriptors.

A continuació s’ofereix el que obteniu: correus electrònics il·limitats, automatització, segmentació, analítica, solucions de clients, formularis d’inscripció, integracions, allotjament d’imatges, més de 6.000 fotografies en stock, 700 plantilles més i recursos educatius..

A continuació, es poden veure els preus en la seva tarifa mensual. També ofereixen descomptes en preus trimestrals i anuals.

8. GetResponse

(Opció més intuïtiva)

Especificacions clau
 • Prova gratuïta de 30 dies
 • Atenció al client excel·lent
 • Característiques intuitives

PROS

Prova A / B per optimitzar l’eficiència de la campanya
 Abundants tutorials i recursos per ajudar-vos a començar
 Funció del temporitzador per optimitzar els CTR i obre

CONTRES

 No hi ha eines de gestió d’esdeveniments

Com passa amb la comèdia, el temps és tot a l’hora d’executar amb èxit les vostres campanyes de màrqueting per correu electrònic. Si l’oficial d’oficines rep cada dia més de 120 correus electrònics, és fàcil que els vostres missatges de màrqueting es perdin en el caos de les bústies de sortida del vostre subscriptor. Si no els envieu en el moment adequat.

Per sort, GetResponse ofereix una característica de sincronització única que us farà tots els elevats pesats i l’ajudarà a determinar exactament quan haureu d’enviar correus electrònics a la vostra llista per generar el major nivell d’obertura, de clic i de conversió.

quadre de comandament d’intel·ligència de getresponse

El meu tauler de comandament GetResponse inclou tot tipus de “intel·ligència” i funcions d’informació, que em diuen el millor moment del dia per enviar correus electrònics..

Com passa amb les altres empreses esmentades en aquesta llista, GetResponse ofereix una prova gratuïta de 30 dies per als nous clients i els plans premium comencen a només 15 dòlars per a 1.000 subscriptors. L’empresa ofereix atenció al client completa i eficaç mitjançant assistència de correu electrònic, xat i telèfon, i s’ha reconegut a la indústria com un dels serveis més fàcils i més principiants del mercat.

L’inconvenient principal de GetResponse és que no disposen de cap eina de gestió d’esdeveniments. Per tant, si teniu un negoci tradicional de maons i morters, necessitareu un programa de correu electrònic diferent per gestionar l’aspecte del vostre negoci.

Fora d’aquest petit número, GetResponse ofereix un excel·lent conjunt d’eines que funcionen a qualsevol indústria i s’adrecen a venedors de correu electrònic novells i veterans..

Qui l’hauria d’utilitzar?

Si busqueu un programari de màrqueting per correu electrònic que tingui sentit quan us el feu servir, utilitzeu GetResponse. Em vaig trobar esbrinant les funcions una mica més ràpid a GetResponse.

Tarifes i característiques

GetResponse ofereix una altra estructura de preus que es troba arreu. El preu és competitiu i ofereixen quatre nivells diferents.

Els preus es basen en cada nivell i estan connectats a la quantitat de subscriptors que teniu.

9. SendinBlue

(El millor per a petits pressupostos amb llistes massives)

Especificacions clau
 • Pla gratuït
 • Integracions
 • Crèdits de correu electrònic prèviament pagats

PROS

 Model de preus senzill
 Estalvi de costos per a llistes de correu electrònic grans

CONTRES

 Si envieu molts correus electrònics, aquest no és el servei adequat

servei de correu electrònic d’allotjamentSendinBlue és una empresa de màrqueting de correu electrònic amb seu a França fundada el 2012. Com a jugador més recent de la indústria del programari de màrqueting per correu electrònic, han desenvolupat una bona clientela de 50.000 usuaris..

Realment es van diferenciar de la forma en què és la seva estructura de preus. En comptes de basar el preu en la mida de la vostra llista de correu electrònic, van decidir basar-lo en funcions i en la quantitat de correus electrònics que vols enviar al mes..

Amb una opció lliure sòlida que no caduca: provar SendinBlue és fàcil i lliure de dolor.

També ofereixen diverses integracions amb altres programes. Les funcions avançades que es poden desbloquejar en nivells de preus més alts són agradables i poden obtenir un descompte fort en comparació amb altres serveis si teniu una llista massiva de subscriptors.

Qui l’hauria d’utilitzar?

Si tingués 100.000 subscriptors a la meva llista de correu electrònic, però no voldria pagar milers i milers de dòlars a l’any, faria servir SendInBlue.

Tarifes i característiques

M’agrada l’estructura de preus de SendInBlue. Ni tan sols incorpora la mida de la llista i el seu pla gratuït fa molt. Consulteu els cinc nivells diferents i el seu preu mensual:

10. ConvertKit

(Flux de treball d’automatització més fàcil)

Especificacions clau
 • Constructor intuïtiu
 • Funcions avançades
 • Editor de pàgines de destinació

PROS

 Fluxos de treball d’automatització fàcil
Visual Builder
 Eines avançades

CONTRES

 Més car que els competidors
 El Visual Builder no és tan gran com altres

correu electrònic-allotjament-vectorConvertKit té una tàctica de màrqueting intel·ligent. Bàsicament van adoptar el fantàstic concepte de programari de màrqueting per correu electrònic i el van fer funcionar específicament per als creadors. Funciona fantàsticament per a persones influents en diferents plataformes de xarxes socials i no disposen d’un lloc web.

Permeten configurar pàgines de destinació per capturar les adreces de correu electrònic de les persones i entrar directament al màrqueting per correu electrònic. També ofereixen algunes de les millors funcions de segmentació de correu electrònic i gestió de subscriptors.

Qui l’hauria d’utilitzar?

Les persones que són creadores a YouTube o algun altre mitjà i no disposen d’un lloc web per començar.

Tarifes i característiques

L’aspecte que més m’agrada de ConvertKit és que totes les funcions estan disponibles. Els únics nivells que tenen es basen en els subscriptors. Més de 5.000 subscriptors us permeten també utilitzar la migració de consergeria.

Les funcions incloses amb ConvertKit són: automatitzacions visuals, formularis personalitzables il·limitats, enviaments de correu electrònic il·limitats, etiquetatge de subscriptors, informes, integracions, API i suport de correu electrònic i xat.

Aquests preus són per mes basats en pagar mensualment. Et donen dos mesos de franc si pagues anualment.

Alguns pensaments de cloenda

El màrqueting per correu electrònic ha evolucionat enormement durant l’última mitja dècada i s’ha convertit ràpidament en un dels principals motors d’ingressos a tota indústria.

Malgrat alguns crits al contrari, el correu electrònic està lluny de ser mort i, segons totes les estadístiques i prediccions expertes, és real guanyant la tracció com a modalitat de màrqueting, fent més important que mai que tingueu els sistemes adequats al vostre lloc per assegurar-vos que no deixeu diners sobre la taula.

Però, com passa amb la majoria de les coses relacionades amb els negocis, tenir les eines adequades és només la meitat de la batalla. Aprofiteu el temps per educar-vos en les millors pràctiques i els “problemes de creixement” de la indústria i no oblideu els mòduls formatius abundants i la informació que proporcionen la majoria dels ESP..

Amb una mica de know-how de màrqueting i una de les eines que hem compartit en aquesta guia, en poc temps sortireu a les curses i podreu transformar la vostra llista de correu electrònic des de una base de dades de vainilla en una base, màquina productora de beneficis.

Nota important: si envieu un munt de correu electrònic, eviteu utilitzar servidors web barats. Sovint posen massa altres llocs al mateix servidor, cosa que pot perjudicar la distribució de correu electrònic i provocar filtres de correu brossa i de suplantació.

Si el correu electrònic massiu forma part del vostre negoci, invertiu en un proveïdor d’allotjament web de qualitat. Consulteu les ressenyes i les anàlisis d’allotjament web publicades a la nostra pàgina principal per veure les millors opcions.

Relacionat: Descobriu els llocs web de phishing mitjançant Analytics web

Preguntes freqüents

P: Com puc iniciar una empresa de màrqueting per correu electrònic?

R: El vostre primer pas és trobar un proveïdor de programari de màrqueting per correu electrònic. La nostra recomanació favorita és Constant Contact, però hi ha moltes altres opcions com MailChimp i Active Campaign.

P: Com puc fer màrqueting per correu electrònic de forma gratuïta?

R: Gairebé tots els proveïdors de programari de màrqueting per correu electrònic ofereixen proves gratuïtes. La prova gratuïta més llarga que hem trobat és a 60 dies de Constant Contact.

P: Quin és el millor programari de correu electrònic massiu?

R: Cada programari de màrqueting per correu electrònic proporciona avantatges i avantatges únics. El nostre programari de màrqueting per correu electrònic preferit és Constant Contact.

P: Quin resposta automàtica és millor?

R: Tots els autoresponsors que he utilitzat funcionen molt bé en qualsevol dels principals programes de màrqueting de correu electrònic. La més basada en lògica és Active Campaign i la més senzilla d’utilitzar és MailChimp.

Quin servei de màrqueting de correu electrònic utilitza actualment? Quin és el teu favorit? Heu utilitzat algun dels serveis d’aquesta llista? Feu-nos saber els vostres pensaments i comentaris en els comentaris a continuació!

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map