Shërbimet më të mira të marketingut me email

përfitimet e marketingut me emailNë epokën e Instagram, Snapchat dhe aplikacioneve të Messenger, e-mail i mirë is good ka filluar të ndihet arkaik…


Aq më tepër që shumë ekspertë kanë pohuar se “emaili ka vdekur!”. Kjo nuk mund të jetë më larg nga e vërteta.

Sipas studimeve të panumërta, marketingu me postë elektronike është akoma më i efektshëm në angazhimin dhe konvertimin e përdoruesve sesa ekziston ndonjë kanal i mediave sociale.

Në fakt, disa studime kanë treguar që fushatat me email janë 7X më efektive në gjenerimin e shitjeve sesa të kombinuara Twitter, Facebook, dhe LinkedIn.

Por ka një problem…

Shumica e pronarëve të bizneseve kanë shumë për tu shqetësuar. A është një fushatë e marketingut me email në krye të listës? Shumica e pronarëve të afarizmave të vegjël kanë kaq shumë gjëra të tjera për t’u shqetësuar për atë marketing emaili duket i jashtëzakonshëm.

Shkruani: shërbime të marketingut me email.

Kur ju keni në dispozicion mjetet e duhura, marketingu me email është në të vërtetë mjaft i thjeshtë. Për t’ju ndihmuar të gjeni shërbimin e duhur të marketingut me email për biznes – ne kemi përpiluar një listë të shtatë ofruesve tanë të preferuar që do t’ju ndihmojnë të ekzekutoni fushata emaili me fitimprurës në asnjë kohë të sheshtë.

Contents

TLDR;

Kontakti i vazhdueshëm është zgjedhja jonë për shërbimin më të mirë të marketingut me email në treg sot. Ofrimi i veçorive të shkëlqyera të përparuara, mbështetje fantastike ndaj klientit, mbrojtje të intimitetit në përputhje me GDPR dhe çmime të shkallëzueshme – Kontakti i vazhdueshëm është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Me një provë 60-ditore falas ka kuptim të filloni me programin për të parë nëse ju pëlqen.

Nëse nuk e bëni këtë – ky treg është i mbushur me shërbime të shkëlqyera të postës elektronike dhe mbajtësi ynë i fushatës aktive ka një provë falas për të provuar gjithashtu.

1. Kontakt i vazhdueshëm

(Opsioni më i mirë për bizneset e vogla)

Specifikimet kryesore
 • Mbështetje e mrekullueshme e klientit
 • Periudha e gjatë e gjykimit falas
 • Mimet ekonomike

Pro

 Gjyq 60-ditor Falas
Mbështetje e shkëlqyeshme për klientët
 Një bollëk karakteristikash të përparuara
 Prmimi i përballueshëm që shkallëzon me biznesin tuaj

CONS

 Kurba e pjerrët e të mësuarit
Jo Testim A / B (ky është problemi më i madh me platformën)

Me një gjykim të pamposhtur 60 ditë falas, Konstant Kontakti ofron disa nga shërbime më të forta dhe intuitive të marketingut me email në biznes.

Me chat live, mbështetjen e postës elektronike dhe shërbimin në telefon, mbështetja e tyre ndaj klientit shkon lart dhe përtej standardit të industrisë për të siguruar që ju keni të gjitha mjetet që ju nevojiten për të pasur sukses me shërbimin e tyre (gjë që është e rëndësishme sepse kurba e mësimit me softverët e marketingut me email mund të bëhu goxha i pjerrët).

Përveç mbështetjes së tyre të shkëlqyeshme, Konstant Kontakti ofron një mori karakteristikash unike si aftësia për të programuar ngjarje nga pulti juaj, krijoni kuponë të shkarkueshëm dhe ngarkoni kontakte në bazën e të dhënave tuaja me një larmi metodash.

pult konstant i kontaktit

Një vështrim i brendshëm në pultin e Kontakteve të Kontaktit, në skedat e planifikuar të fushatave.

Në përgjithësi, është një shërbim i shkëlqyeshëm, miqësor për përdoruesit, i përsosur për pronarët e bizneseve të vogla të të gjitha llojeve.

Kush duhet ta përdorë atë?

Kontakti i vazhdueshëm është programi më i mirë i marketingut me email për pronarët e bizneseve të vogla të cilëve u duhet pak kohë për të mësuar programin. Pasi të zotërohet, është një mjet i fuqishëm i marketingut me email që do të ndihmojë me një sërë detyrash të tjera gjithashtu.

Prmimet dhe Karakteristikat

Ky program ofron shërbimet e tyre në nivele bazuar në madhësinë e listës suaj të postës elektronike. Ekzistojnë dy mundësi brenda këtyre niveleve, të cilat përshkruhen më poshtë.

Pse të zgjidhni versionin “Plus”? Epo, nëse keni nevojë për ndonjë nga karakteristikat e mëposhtme shtesë: seri automatike të mirëseardhjes së postës elektronike, seri automatike të sjelljes së postës elektronike, RSVP, testimi i linjës lëndore A / B, përmbajtje dinamike, përdoruesit, marketing ngjarjesh, anketime, sondazhe, kuponë, dhurime në internet dhe të reja konsultimi i klientit.

Mënyra se si shërbimi është me çmim të vërtetë bazohet në sa kontakte emaili keni. Këto çmime fillojnë pas provës tuaj falas dhe bazohen në një tarifë mujore … atëherë ndoshta ia vlen. Kontakti i Përhershëm ofron një zbritje prej 10% për blerjet 6 muaj dhe 15% zbritje për blerjet 12 muaj.

2. Fushata aktive

(Mjeti më i mirë i marketingut me bazë logjike me email)

Specifikimet kryesore
 • Jo i kushtueshëm
 • Sasi të mëdha të veçorive
 • Ndihmë profesionale

Pro

 Mimi i përballueshëm
Lista e bollshme e tipareve dhe integrimeve
 Fushatat e bazuara në data
 Mjete të shkëlqyera testimi A / B
Shumica e veprimeve të bazuara në logjikë

CONS

 Gjyqi 14 ditor (shumë i shkurtër)
 Jo (falas) mbi mbështetjen e telefonit

Megjithë provën e tyre pa gjyq (vetëm 14 ditë) ActiveCampaign ka gdhendur një pjesë të konsiderueshme të industrisë ESP (ofruesi i shërbimit të postës elektronike) për vete përmes opsioneve të saj të marketingut gjithëpërfshirës dhe një platformë jashtëzakonisht të pasur.

shumë-shumë-mailMe një bollëk të testimit të ndarjes, kohën dhe opsionet e autoresponderit, ActiveCampaign jep gjithçka që ju nevojitet (dhe pastaj disa) për të krijuar fushata efektive dhe fitimprurëse me email. Shërbimi i tyre është përshtatur veçanërisht për pronarët e bizneseve që kërkojnë mbështetje një dhe një për një që lidhen me rritjen e biznesit të tyre me email..

Edhe pse ata nuk ofrojnë mbështetje telefonike, për 65 dollarë ju mund të uleni për 30 minuta me një nga ekspertët e tyre të marketingut me email për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjet tuaja të djegura. Nuk ka rëndësi nëse po përpiqeni të kuptoni shërbimin e tyre ose thjesht dëshironi disa këshilla për përmirësimin e CTR të fushatës suaj të ardhshme, ActiveCampaign i keni mbuluar.

(Shënim: Kjo tarifë hiqet për individët që kanë blerë një pajtim të nivelit më të lartë).

Nëse jeni në zonën e agoikagos, mundeni madje caktoni një takim personal me një nga ekspertët e tyre për të marrë duar në ndihmë në rritjen e anës së marketingut me email të biznesit tuaj.

Për më tepër, me vetëm 9 dollarë në muaj për 500 pajtimtarë, ActiveCampaign është një nga ofruesit më të përballueshëm të marketingut me email në industri – Sidomos kur i konsideroni të gjitha tiparet dhe mbështetjen në të cilën do të keni qasje. Nëse jeni duke mbledhur të dhëna të klientit dhe për të marrë përshtypje nga pajtimtarët tuaj (të cilat duhet të jeni) ActiveCampaign gjithashtu ofron një integrim me Survey Monkey i cili është falas deri në 250 pajtimtar..

Oh, dhe madje mund të dërgoni email me bazë data, në mënyrë që të mund të planifikoni njoftimet e shitjeve ose t’u dëshironi klientëve tuaj një ditëlindje të lumtur!

Në përgjithësi, ActiveCampaign ofron një shërbim të fuqishëm të marketingut me email me një pikë çmimi miqësore për fillestar dhe një bollëk opsionesh mbështetëse që është e sigurt për të kënaqur çdo pronar biznesi, pavarësisht nga madhësia ose nevojat e listës së tyre.

Kush duhet ta përdorë atë?

ActiveCampaign janë për përdoruesit e biznesit që duan të marrin vendime specifike të marketingut me email bazuar në veprime specifike të klientit të tyre. Përgjegjësia: Ky program do të jetë shumë për shumë pronarë të bizneseve të vogla.

Ka një pjesë prej nesh që duan që vendimet e drejtuara nga të dhënat të jenë sa më specifike të jetë e mundur dhe nëse jeni një personalitet i tipit A, atëherë kjo do të jetë zgjedhja juaj.

Prmimet dhe Karakteristikat

ActiveCampaign ofron katër nivele të shërbimit të tyre dhe çmimi përcaktohet nga lista e emailit tuaj.

Katër nivelet janë si më poshtë:

Grupet e çmimeve bazohen në sasinë e kontakteve që keni në listën tuaj të emailit. Mimet që vijojnë janë normat mujore nëse paguhen çdo vit. Ata janë mjaft më të larta nëse paguani çdo muaj. Nëse keni një listë emaili mbi 100,000 kontakte, duhet të kontaktoni kompaninë për të vendosur çmimet me porosi.

3. MailChimp

(Softueri më i mirë i marketingut me fillestar me email)

Specifikimet kryesore
 • Shumë ekonomike
 • Prove falas
 • Sasi të mëdha të veçorive

Pro

 Përdorimi falas i shërbimit të tyre deri në 2,000 pajtimtarë
Intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur
 Shumë karakteristika të shkëlqyera për pagimin e klientëve

CONS

 Asnjë autoresponder ose ndarje për klientët falas
Asnjë mbështetje e thirrjeve live

ecommerce-dhe-email-optionsPa buxhet? Nuk ka problem!

Për dallim nga shumë ofrues të tjerë të shërbimit të postës elektronike, MailChimp nuk ofron vetëm një provë falas, ata ofrojnë shërbimin e tyre plotësisht falas për individët me lista të postës elektronike nën 2,000 pajtimtarë të cilët kanë nevojë të dërgojnë më pak se 12,000 email në muaj (6 email unik në total nëse dërgojnë në të gjithë listën tuaj).

Pasi të jeni diplomuar përtej nivelit të 2000 pajtimtarëve, MailChimp ofron dhe bollëk të paketave të paguara fantastike, si dhe (çmimi i të cilave varet nga numri i pajtimtarëve që keni).

MailChimp gjithashtu ofron bisedë të drejtpërdrejtë dhe mbështetje me email për klientët e tyre (por asnjë mbështetje thirrje) dhe është një platformë e fortë dhe e pasur karakteristike që është ideale për bizneset në të gjitha niches dhe të të gjitha madhësive. Mailchimp gjithashtu ka disa integrime vërtet të lehta për t’u përdorur për faqet e pritura me WordPress.

Kush duhet ta përdorë atë?

MailChimp është për ata prej nesh që duan diçka sa më të thjeshtë të jetë e mundur. Softueri është fantastik për pronarët e bizneseve me lista të vogla emaili që jetojnë me një buxhet që duan diçka të lehtë për t’u përdorur.

Prmimet dhe Karakteristikat

Mimi për MailChimp është pak më i komplikuar sesa dy opsionet e para të shqyrtuara. Ata kanë një kalkulues të mrekullueshëm të çmimeve për të llogaritur sa do të paguheshin çdo muaj në faqen e tyre të internetit.

Mimi llogaritet bazuar në tre plane dhe sa i madh është lista e emailit tuaj. Ekzistojnë tre lloje të ndryshme të planeve që ofrojnë përfitime të ndryshme. Plani falas ju lejon të keni deri në 2,000 pajtimtarë.

Me Pro dhe Grow Planet të dy vijnë me një kosto mujore. Ato janë e njëjta kosto mujore me një pajtim të shtuar 199 $ për planin Pro. Ndërsa shkoni në 200-500 pajtimtarë pas 5,000 përdoruesve, çmimi rritet deri në 5 deri në 10 dollarë për kërcim.

4. Automizy

(Opsioni më i mirë SMB)

Specifikimet kryesore
 • Për bizneset e çdo madhësie
 • UI shumë i afrueshëm
 • Shërbim miqësor ndaj klientit
 • Ndërtuesi i Automatizimit i Miqësor për Përdoruesin

Pro

 Një shumëllojshmëri e formatit të postës elektronike ndërton
 Tipar i testit të linjës së temës
 Demos falas

CONS

 Asnjë faqe ulje për gjenerimin e plumbit
Modelet e kufizuara të postës elektronike

Pavarësisht nga përmbajtja e postës elektronike, bizneset shpesh luftojnë me ato të listave të tyre që në të vërtetë hapin përmbajtjen. Automizy është një softuer i marketingut me email që ndihmon përdoruesit të rrisin tarifat e hapura në emailet e tyre.

Ky program ofron një shumëllojshmëri të mjeteve të marketingut me email, si dhe karakteristika të dobishme të destinuara për t’ju ndihmuar të merrni përmbajtjen tuaj të emailit para më shumë syve. Edhe kur shumica e njerëzve kanë inbox mjaft të mbushura me njerëz, Automizy është vërtetuar se rrit normat e hapura për më shumë se 33%.

Nëpërmjet veçorisë së tyre automatike të rivendosjes së postës elektronike, Automizy do të dërgojë përsëri postë elektronike që nuk janë hapur, duke i dhënë përmbajtjes tuaj një shans tjetër për tu parë. Shërbimi gjithashtu do të marrë parasysh tonin dhe sjelljen e emailit, duke u siguruar që ai të dërgohet në kohën e duhur, duke i dhënë asaj mundësinë më të mirë për t’u hapur.

Kush duhet ta përdorë atë?

Automizy është perfekt për ata që janë duke filluar ose thjesht me marketing me email ose janë në kërkim të automatizimit dhe forcimit të fushatave të tyre aktuale. Shtë një mjet jashtëzakonisht i thjeshtë për marketing email, i cili ofron një sistem miqësor ndaj përdoruesit, si dhe një shërbim të përgjegjshëm dhe të dobishëm ndaj klientit.

Prmimet dhe Karakteristikat

Siç u përmend më lart, pikat kryesore të karakteristikave përfshijnë një sistem që automatikisht dërgon email për ata që nuk hapen, si dhe një ndarje të postës elektronike për të dërguar postë elektronike me synim lazer për pajtimtarët tuaj.

Megjithatë. tipari më i mirë është Subject Line Tester, i cili ju ndihmon të shënoni linjat tuaja të temës para se t’i dërgoni. Pasja e linjës së duhur të temës është një faktor i madh në tërheqjen e vëmendjes së klientit tuaj dhe marrjen e tyre për të hapur përmbajtjen tuaj.

Sistemi i çmimeve të Automizy bazohet në numrin e pajtimtarëve aktivë në listën tuaj të emailit. Siç shihet më poshtë, do të paguani vetëm sipas listës së pajtimtarëve. Pavarësisht nga sasia, secili përdorues do të ketë qasje në të gjitha tiparet në dispozicion, përfshirë përvojën e plotë të shërbimit ndaj klientit.

5. HubSpot

(Opsioni më i mirë i ndërmarrjes)

Specifikimet kryesore
 • Përgjithësisht Softuer i shkëlqyeshëm
 • Një bandë e Karakteristikave
 • Shërbim shumë i mirë për klientët

Pro

Mbështetje për klientët fitues të çmimeve
Mjete intuitive që kanë kuptim
Ka gjithçka që ju mund të dëshironi ndonjëherë në një program marketing

CONS

 I shtrenjtë në shkallë
Shumë gjëra të tjera po ndodhin përveç marketingut me email

HubSpot është një kafshë e ndryshme në botën e marketingut me email. Nëse nuk keni punuar kurrë në ndonjë softuer të marketingut me email, mund ta gjeni këtë të ndërlikuar. Ekziston një arsye për këtë – ju mund të bëni më shumë në HubSpot sesa në programet e tjera. Ndërsa kompania juaj rritet, ju mund të bëni gjithçka që dëshironi në HubSpot. Duhet vetëm një kohë për të kuptuar sepse ka kaq shumë gjëra që mund të bësh. Për fat të mirë, nëse e dini se çfarë doni të bëni, thjesht mund të kërkoni ekipin e mbështetjes së klientit.

HubSpot nuk është thjesht një platformë e marketingut me email. Kur përdorni shërbimin e marketingut me email, filloni të përdorni Qendrën e marketingut HubSpot. Kjo është shtëpia e mbi 50,000 përdoruesve në 100 vende dhe shërbimet variojnë nga 800 dollarë në muaj deri në mijëra e mijëra dollarë. E gjitha varet nga ajo që ju doni të bëni.

Ashtu si çdo shërbim tjetër i marketingut me email, mund të krijoni postë elektronike të markës që duken të shkëlqyera me një ndërtues tërheqës dhe tërheqje. Nëse kjo është gjithçka që ju nevojitet, ju mund të dëshironi të shikoni diku tjetër, sepse HubSpot ofron shumë më tepër. Ndonjëherë kjo mund të jetë dërrmuese, ndërsa herë të tjera mund të jetë vërtet e mrekullueshme.

Marketingu i postës elektronike HubSpot është fuqimisht në seksionin e primit të shërbimeve të marketingut me email. Shërbimi i marketingut të postës elektronike në vetvete është 200 dollarë në muaj dhe kostoja për email e një liste është befasuese. Sidoqoftë, ju merrni shumë tipare jashtëzakonisht të sofistikuara.

Marketingu i Hubspot Email menaxhon pultin

Kur krahasoni disponueshmërinë e gjerë të tipareve të marketingut të HubSpot ndaj shërbimeve të tjera të marketingut me email, në të vërtetë nuk është një konkurs. HubSpot ka më së shumti. Gjë është se shërbimet e tjera në këtë listë janë shërbime të pastra të marketingut me email ndërsa HubSpot është një program i përgjithshëm i marketingut. Shumë prej programeve të tjera mund të ofrojnë vlerë të ngjashme për më pak para në drejtim të marketingut rreptësisht me email.

Aspekti i HubSpot që vërtet e ndan veten nga konkurrenca përveç të gjitha kanaleve të tjera të marketingut në dispozicion është sofistikimi i tiparit të tij të rrjedhës së punës. Kjo është ajo që HubSpot e quan karakteristikën e tij të automatizmit dhe ju mund të bëni gjithçka që dëshironi me të. Prettyshtë shumë e thjeshtë për t’u përdorur gjithashtu.

Këtu hyn në lojë vlera e shtuar e përdorimit të një shërbimi të marketingut gjithëpërfshirës. Ju mund të kombinoni rrjedhën e punës të marketingut me email me çdo rrjedhë tjetër të punës në ekosistemin tuaj HubSpot. Dëshironi të kombinoni një gyp të sjelljes së marketingut me email me një fushatë shitje? Kjo është sigurisht e mundur.

HubSpot është një nga sistemet më të fuqishme të marketingut sot në treg dhe ia vlen nëse keni një buxhet të madh të marketingut.

Kush duhet ta përdorë atë?

HubSpot është një shërbim fantastik i gjithanshëm i marketingut. Në tërësi, është sinqerisht ndoshta shërbimi më i mirë i përgjithshëm i marketingut. Përdoruesit e HubSpot janë të destinuar për ndërmarrjet që janë të gatshme për shkallë, me para në dorë. HubSpot është për kompani serioze që duan të automatizojnë dhe të marrin kontrollin e plotë mbi ekosistemin e tyre të marketingut.

Prmimet dhe Karakteristikat

Prmimi HubSpot mund të jetë pak konfuz, sepse shërbimi nuk është thjesht marketing me email. Qendra e marketingut përmban nivele të ndryshme çmimesh për veçoritë së bashku me një rritje çmimesh për madhësinë e listës tuaj të emailit. Ekziston gjithashtu një listë e pjerrët e karakteristikave që mund të shtoni për një kosto si shtimi i përdoruesve shtesë. Të gjitha çmimet më poshtë janë mujore.

6. MailerLite

(Më e drejtpërdrejtë)

Specifikimet kryesore
 • Karakteristikat themelore në të gjitha planet
 • Shumë miqësore për përdoruesit
 • Redaktori i faqeve të përfshira

Pro

 Përdorimi falas i shërbimit deri në 1000 abonentë
Ekstremisht i lehtë për t’u përdorur dhe i drejtpërdrejtë
 Redaktori i faqes ulëse
 Karakteristika të shumta të përparuara në planin falas

CONS

 Mungojnë veçori të përparuara që softveri tjetër ka
Asnjë mbështetje telefonike

ecommerce-dhe-email-optionsShmangia e konfuzionit dhe veshin mendor është një aspekt i nënvlerësuar i suksesit në ndërmarrësi. Shumë sipërmarrës të suksesshëm thjesht dinë se çfarë të përqendroheni dhe është një temë kryesore në këshillat masive të sipërmarrësve për sukses. Përdorimi i MailerLite po zgjedh të përqendrohet në aspektet e rëndësishme të marketingut me email.

MailerLite përfshin një plan falas deri në 1.000 përdorues me karakteristika gjysëm të kufizuara. Për fat të mirë, tiparet që ata bëjnë përfshijnë janë disa nga ato më të dobishme. Hedhja në marketing me postë elektronike me MailerLite është e lehtë, pasi mund ta provoni për aq kohë sa dëshironi me një listë më të vogël emaili.

Një aspekt të cilit duhet t’i kushtohet vëmendje në të gjithë programin e marketingut me email është aftësia për të krijuar faqe ulëse. MailerLite ka një nga redaktorët më të mirë të faqeve të uljes ne kemi parë si të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur.

Kush duhet ta përdorë atë?

Lloji i personit që duhet të përdor MailerLite është dikush që shikon shumicën e programeve të marketingut me email dhe është si, “Woah, shumë gjëra po ndodhin!”

MailerLite është një program marketing i postës elektronike i dizajnuar për të hequr kompleksitetin e krijimit dhe dërgimit të fushatave profesionale të postës elektronike. Shtë ideal për pronarët e bizneseve të vogla, blogerët, autorët, artistët, nënat dhe sipërmarrësit që duan të gjitha përfitimet e një mjeti të madh të postës elektronike pa të gjithë zhurmën tjetër në sfond.

Kjo nuk është për llojin e personit që dëshiron raportim të gjerë gjithëpërfshirës ose automatizim kompleks. Nëse thjesht po filloni ose zotëroni një biznes të vogël, gjetja e kohës për të krijuar fushata bazuar në sasi masive të të dhënave ose automatizimi intensiv nuk është realisht sidoqoftë.

Prmimet dhe Karakteristikat

Një nga gjërat më të mira në lidhje me MailerLite është se ofron një plan të gjerë “Përgjithmonë Falas” nëse keni nën 1000 abonentë. Ky plan përfshin veçori të avancuara si flukset e punës për automatizim, anketimet e ngulitura me email, segmentimi, etiketimi, faqet e uljes, pop-ups dhe format.

mjet për optimizimin e imazhit mailerlite

Të gjitha planet e tyre vijnë me mbështetje 24/7 të klientit me 100% njerëz realë që ju përgjigjen. Një tipar falas që vërtet qëndron është testimi i tyre A / B. Zakonisht duhet të filloni të paguani për ta përdorur atë në shumicën e shërbimeve.

MailerLite ishte krijuar për të ofruar një shërbim të marketingut me email që u jep përdoruesve të tij pikërisht ato që u duhen për të qenë të suksesshëm. Kjo do të thotë që nuk ofron veçori të çmendura dhe të përparuara që ofrojnë posta të tjera. Sidoqoftë, MailerLite ende ofron një larmi të gjerë karakteristikash dhe mjetesh jashtëzakonisht të dobishme.

Karakteristikë automatizimi mailerlite

kategori Features
Krijoni fushata Drag and drop redaktor, redaktor i pasur me tekst, redaktor HTML me porosi, shabllone të buletinit, fushata eCommerce
Rritja e listës suaj të pajtimtarëve Faqet e ndalimit, pop-ups, format e ngulitura, menaxhimi i pajtimtarëve
Dorëzoni mesazhin e duhur Automatizimi i postës elektronike, etiketimi, personalizimi, ndarja, shfaqja e reklamave
Optimizoni fushatat Testimi i ndarjes A / B, shpërndarja e zonës kohore, rivendosja automatike, fushatat RSS
Ndiqni rezultatet tuaja Raportet e fushatës, sondazhet, hartat e klikimeve, hapen sipas vendndodhjes
Connect Integrimet, API e zhvilluesit
më shumë Lejet e përdoruesit, aplikacioni i pajtimit iPad, mbështetja premium, IP e dedikuar, dizajni i faqeve të zbritjes me porosi, shablloni me postë elektronike

MailerLite mban strukturën e saj të çmimeve të thjeshtë. Shtë një softuer tjetër që ju keni paguar sipas numrit të pajtimtarëve në listën tuaj. Struktura e çmimeve peshon në një mënyrë që ka kuptim pa pasur kërcime të çuditshme në shuma.

7. Frikë

(Ndihma më e mirë e klientit)

Specifikimet kryesore
 • Prove falas
 • Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Softuer i shkëlqyeshëm për fillestarët

Pro

 30 ditë provë falas
A / B Testimi i disponueshëm (Po!)
 Mbështetje e plotë për klientët e shërbimit
 Baza e të dhënave gjithëpërfshirëse për t’ju ndihmuar të filloni dhe të zgjidhni problemet e mundshme.

CONS

 Ju duhet të kontaktoni kompaninë për të marrë një vlerësim për shërbimet që tejkalojnë 25,000 pajtimtarët (me të vërtetë djema?)
Më të çmuar se disa nga konkurrentët e tyre më të fuqishëm.

Me AWeber, ju do merrni 30 ditët tuaja të para falas pas së cilës do të paguani minimumi 19 dollarë në muaj (për një listë deri në 500 pajtimtarë).

Aty ku AWeber me të vërtetë ndahet nga konkurenca është me mbështetjen e plotë të klientit shërbimi i saj ju lejon qasje në një staf mbështetës me përvojë në thirrje çdo ditë të vitit (për të mos përmendur mbështetjen e bisedës / emailit për çështje më pak urgjente).

Për dallim nga Kontakti i Përhershëm, Aweber ofron testim A / B për të gjithë klientët në mënyrë që të mund të përcaktoni me lehtësi efektivitetin e fushatave tuaja të ndryshme dhe ato ofrojnë modele të përgjegjshme në mënyrë që postat elektronike të duken (dhe funksionojnë) bukur pa marrë parasysh se çfarë pajisje përdor audienca juaj për t’i parë ato.

aweber ab duke provuar shembullin e tabelës

AWeber e bën të lehtë testimin A / B, edhe për tregtarët pa përvojë.

Edhe pse pulti është mjaft intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur, shërbimi vjen me një kurbë mësimi të pjerrët dhe mund të ndjehet dërrmuese për tregtarin e rishtar. Për fat të mirë, me një bazë të dhënash të madhe dhe bollëk mësimesh, uebfaqesh dhe module të trajnimit falas, çdokush mund të zotërojë nuancat e Aweber në një kohë relativisht të shkurtër.

Pika kryesore e mosmarrëveshjes me AWeber është ajo ata kushtojnë një shumë më shumë se shumë nga konkurrentët e tyre dhe, nëse keni një audiencë të madhe me email (mbi 25,000 pajtimtar), do të duhet të kontaktoni direkt me kompaninë për të marrë një vlerësim për shërbimet e tyre.

Duke u thënë kështu, Aweber është ende një shërbim i shkëlqyeshëm që ofron një mori karakteristikash dhe një mori metodash për të optimizuar marketingun tuaj dhe për ta kthyer listën tuaj të emailit në një makinë shtypëse të parave.

Kush duhet ta përdorë atë?

Aweber është një shërbim i shkëlqyer i marketingut me email. Kushdo që mund t’i pëlqejë opsionet e mësipërme mund të preferojë Aweber pasi ata kanë ndërtuar një shërbim të shkëlqyeshëm përmes dhe përmes. Ata nuk dallojnë se janë më të mirët për asgjë përveç mbështetjes së klientit, por ata janë të mirë në çdo aspekt të marketingut me email.

Prmimet dhe Karakteristikat

Ky model çmimesh nuk është më i lirë, por është më i drejti. Kualiteti im i madh me këtë industri të tërë është se si bëhet çmimi. Pse duhet të jetë kaq konfuze? Averi e zgjidhi atë. Ata kanë një lloj plani dhe kjo përshkallëzohet nga madhësia e listës së pajtimtarëve.

Këtu mund të gjeni: emailet e pakufizuara, automatizimi, ndarja, analitika, zgjidhjet e klientëve, format e regjistrimit, integrimet, pritja e imazheve, 6,000+ fotografi të aksioneve, 700+ shabllone, dhe burimet e arsimit.

Mimet mund të shihen më poshtë në masën e tyre mujore. Ata ofrojnë zbritje për çmimet tremujore dhe vjetore gjithashtu.

8. GetResponse

(Opsioni më intuitiv)

Specifikimet kryesore
 • Gjyqi falas 30 ditor
 • Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit
 • Karakteristikat intuitive

Pro

Testim A / B për të Optimizuar Efikasitetin e Fushatës
 Mësime dhe burime të bollshme për t’ju ndihmuar të filloni
 Karakteristika e kohëmatësit për të optimizuar CTR-të dhe hapet

CONS

 Nuk ka mjete për menaxhimin e ngjarjeve

Ashtu si me komedinë, koha është çdo gjë kur është fjala për të ekzekutuar me sukses fushatat tuaja të marketingut me email. Me një punëtor mesatar zyre që merr më shumë se 120 postë elektronike çdo ditë, është e lehtë që mesazhet e tua të marketingut të humbasin në kaosin e kutive të kutive të pajtimtarit tënd – Nëse nuk i dërgon ato në kohën e duhur.

Për fat të mirë, GetResponse ofron një veçori unike të kohës që do të bëjë të gjithë ngritjen e rëndë për ju dhe të ju ndihmojë të përcaktoni saktësisht kur duhet të dërgoni postë elektronike në listën tuaj në mënyrë që të gjeneroni nivelin më të lartë të hapur, klikoni dhe shkalla e konvertimit.

getboard përgjigje inteligjencës

Paneli im GetResponse vjen me të gjitha llojet e “inteligjencës” dhe veçorive të raportimit, duke më treguar kohën më të mirë të ditës për të dërguar email.

Ashtu si me kompanitë e tjera të përmendura në këtë listë, GetResponse ofron një provë 30-ditore falas për klientët e rinj dhe planet e primit fillojnë me vetëm 15 dollarë për 1000 abonentë. Kompania ofron mbështetje gjithëpërfshirëse dhe efektive e klientit përmes postës elektronike, chat dhe përmes mbështetjes telefonike, dhe ka ndërtuar një reputacion në industri si një nga shërbimet më të lehta dhe më fillestare miqësore në treg.

Pengesë kryesore e GetResponse është se ata nuk kanë asnjë lloj mjete për menaxhimin e ngjarjeve. Pra, nëse keni një biznes tradicional me tulla dhe llaç, do t’ju duhet një softuer tjetër me email për të trajtuar atë aspekt të biznesit tuaj.

Jashtë kësaj çështjeje të vogël, GetResponse ofron një grup të shkëlqyeshëm mjetesh që punojnë në çdo industri dhe kujdesem për tregtarët e rinj dhe veteranët e postës elektronike..

Kush duhet ta përdorë atë?

Nëse jeni duke kërkuar një softuer të marketingut me email që thjesht ka kuptim kur e përdorni, atëherë përdorni GetResponse. Unë e gjeta veten duke kuptuar tiparet pak më të shpejtë në GetResponse.

Prmimet dhe Karakteristikat

Një strukturë tjetër e çmimeve që është në të gjithë vendin është ofruar nga GetResponse. Mimi është konkurrues dhe ato ofrojnë katër nivele të ndryshme të veçorive.

Mimet bazohen në secilin shkallë dhe janë të lidhura me sasinë e pajtimtarëve që keni.

9. SendinBlue

(Më e mira për buxhete të vogla me lista masive)

Specifikimet kryesore
 • Plan falas
 • integrimet
 • Kreditë e Parapaguara të Email-it

Pro

 Modeli i drejtpërdrejtë i çmimeve
 Kursim i kostos për listat e mëdha të postës elektronike

CONS

 Nëse dërgoni shumë email, ky nuk është shërbimi i duhur për ju

email-hosting shërbimSendinBlue është një kompani e marketingut me email në Francë, e themeluar në vitin 2012. Si një lojtar më i ri në industrinë e softuerit të marketingut të postës elektronike ata kanë gdhendur një bazë të këndshme të klientëve prej 50,000 përdoruesve..

Ata vërtet u diferencuan me mënyrën e strukturës së tyre të çmimeve. Në vend që të çmontojnë çmimin e madhësisë së listës suaj të postës elektronike, ata vendosën ta bazojnë atë nga veçoritë dhe sasinë e postave elektronike që dëshironi të dërgoni një muaj.

Me një mundësi solide falas që nuk skadon – duke provuar SendinBlue është e lehtë dhe pa dhimbje.

Ato gjithashtu ofrojnë një numër integrimesh me softverë të tjerë. Karakteristikat e përparuara që janë zhbllokuar në nivele më të larta çmimesh janë të këndshme dhe vijnë me një zbritje të pjerrët në krahasim me shërbimet e tjera nëse keni një listë masive të pajtimtarëve.

Kush duhet ta përdorë atë?

Nëse do të kisha 100,000 pajtimtar në listën time të postës elektronike, por nuk dua të paguaj mijëra dhe mijëra dollarë në vit do të përdorja SendInBlue.

Prmimet dhe Karakteristikat

Unë e dua strukturën e çmimeve të SendInBlue. Ai madje nuk përfshin madhësinë e listës dhe plani i tyre falas do të zgjasë shumë. Shikoni pesë nivelet e ndryshme dhe çmimet e tyre mujore:

10. ConvertKit

(Rrjedhat e punës më të lehtë për automatizim)

Specifikimet kryesore
 • Ndërtues intuitiv
 • Karakteristikat e përparuara
 • Redaktori i faqes ulëse

Pro

 Rrjedhat e lehta të punës për automatizim
Ndërtues vizual
 Mjete të përparuara

CONS

 Më të kushtueshëm se konkurrentët
 Visual Builder nuk është aq i shkëlqyeshëm sa të tjerët

email-hosting-vectorConvertKit ka një taktikë të zgjuar të marketingut. Ata në thelb morën konceptin fantastik të softuerit të marketingut me email dhe e bënë atë të funksionojë posaçërisht për krijuesit. Ajo funksionon në mënyrë fantastike për njerëzit që janë influencues në platforma të ndryshme të mediave sociale dhe nuk kanë një faqe në internet.

Ato ju lejojnë të vendosni faqe ulëse për të kapur adresat e postës elektronike të njerëzve dhe të hidheni drejt marketingut me email. Ata gjithashtu ofrojnë disa nga veçoritë më të mira të menaxhimit të pajtimtarëve dhe ndarjen e postës elektronike.

Kush duhet ta përdorë atë?

Njerëzit që janë krijues në YouTube ose ndonjë medium tjetër dhe nuk kanë një faqe në internet për të filluar.

Prmimet dhe Karakteristikat

Aspekti që më pëlqen më shumë rreth ConvertKit është që të gjitha tiparet janë në dispozicion. Grupet e vetme që ata kanë janë të bazuara në pajtimtarët. Mbi 5,000 pajtimtarë ju lejojnë të përdorni edhe migracionin portier.

Karakteristikat e përfshira me ConvertKit janë: automatizimi vizual, forma të pakufizueshme të personalizueshme, dërgime me email të pakufizuar, etiketim të pajtimtarëve, raportim, integrime, API, dhe mbështetje të postës elektronike dhe bisedës.

Këto çmime janë në muaj bazuar në pagesa mujore. Ata ju japin dy muaj falas nëse paguani çdo vit.

Disa mendime përmbyllëse

Marketingu me email ka evoluar jashtëzakonisht shumë në gjysmën e dekadës së kaluar ose është bërë shpejt një nga nxitësit kryesorë të të ardhurave në çdo industri.

Përkundër disa zënkave përkundrazi, posta elektronike nuk është e vdekur dhe, në të vërtetë, sipas të gjitha statistikave dhe parashikimeve të ekspertëve duke fituar tërheqje si një modalitet marketingu, duke e bërë atë më të rëndësishme se kurrë më parë që ju keni sistemet e duhura në vend për të siguruar që nuk do të lini para në tryezë.

Por si me shumicën e gjërave që lidhen me biznesin, të kesh mjetet e duhura është vetëm gjysma e betejës. Merrni kohën për të edukuar veten në praktikat më të mira të industrisë dhe “pengesat e rritjes” dhe mos anashkaloni modulet dhe informacionet e bollshme të trajnimit që ofrojnë shumica e ESP-ve.

Me pak njohuri të marketingut dhe një nga mjetet që kemi shpërndarë në këtë udhëzues, ju do të jeni në garat në asnjë kohë dhe do të jeni në gjendje ta shndërroni listën tuaj të emailit nga një bazë e të dhënave vanilje në një ligësi, do të thotë, makinë prodhuese e fitimit.

Shënim i rëndësishëm: nëse dërgoni shumë email, atëherë shmangni përdorimin e hosteve të lirë të uebit. Ata shpesh vendosin shumë site të tjera në të njëjtin server, të cilat mund të dëmtojnë disponueshmërinë e postës elektronike dhe të shkaktojnë filtra spam dhe phishing.

Nëse email-i masiv është pjesë e biznesit tuaj, atëherë investoni në një ofrues të cilësisë së pritjes në internet. Shikoni vlerësimet dhe analizat e mbajtjes në internet të publikuara në faqen tonë për të parë opsionet më të mira.

Faqet: Zbulo faqet e internetit të phishing përmes Analitikës në internet

FAQs

Pyetje: Si ta filloj një kompani të marketingut me email?

A: Hapi juaj i parë është të gjeni një ofrues të programeve të marketingut me email. Rekomandimi ynë i preferuar është Konstant Kontakt por ka shumë mundësi të tjera si MailChimp dhe Fushata Active.

Pyetje: Si mund të bëj marketing email falas?

A: Pothuajse çdo ofrues i programeve të marketingut me email ofron prova falas. Gjyqi më i gjatë që kemi gjetur është 60 ditë nga Kontakti Konstant.

Pyetje: Cili është programi më i mirë për postën elektronike?

A: Softwaredo program i marketingut me email siguron përparësi dhe përfitime unike. Programi ynë i preferuar për marketing të gjithanshëm me email është Kontakti Konstant.

Pyetje: Cili autoresponder është më i miri?

A: Everydo autoresponder kam përdorur vepra të shkëlqyera në ndonjë nga softverët kryesorë të marketingut me email. Më e bazuar në logjikë është fushata aktive dhe më e lehtë për t’u përdorur është MailChimp.

Whatfarë shërbimi të marketingut me email ju përdorni aktualisht? Cila është e preferuara juaj? A keni përdorur ndonjë nga shërbimet në këtë listë? Na tregoni mendimet dhe reagimet tuaja në komentet më poshtë!

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

 • Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector