Magento vs. Shopify sammenlignet (2020-oppdatering)

Å gå inn i e-handelsverdenen krever en potensiell bedriftseier for å bygge et e-handelsnettsted. Det er mange løsninger for ditt fremtidige e-handelsimperium. Sjef blant dem er Magento og Shopify.


netthandelDisse alternativene er ganske forskjellige fra hverandre.

Se for deg at en konkurranseeier fortalte deg at du måtte bygge en maskin for å vinne en million dollar. Maskinen må bygges raskere og må bygges bedre enn maskinen som konkurrenten kan bygge – ellers får du ikke pengene.

Dessverre har konkurrenten din mye erfaring med å bygge lignende maskiner. Du har ingen erfaring.

Dette er din konkurrent og hans forrige maskin

Personen som stiller opp konkurransen tilbyr deg to sett med verktøy. Den første kan bygge en perfekt maskin og er enkel å bruke – den forklarer også hvordan man bygger maskinen. Det andre verktøysettet er vanskelig å bruke og krever førstehånds kunnskap om hvordan man bygger en maskin, men kan også bygge en perfekt maskin.

Hvilken ville du valgt? Sannsynligvis det første alternativet. Hvilken ville konkurrenten din velge? Sannsynligvis det første alternativet.

TLDR;

Shopify og Magento er begge levedyktige alternativer for e-handel. derimot, vårt valg for de fleste er Shopify, enkelt og enkelt. Balansen i kostnader, funksjoner, tilleggsprogrammer og støtte gjør dem til en fantastisk all-løsning for seriegründeren og starteren.

For ikke å si at Magento ikke kan fungere for deg, fordi det kan og det vil. Men du har bedre kodingskunnskap og mye tid, alternativt mye penger å kaste på en utvikler.

Konkurrentene

På den ene siden har du Shopify, vår mest anbefalte e-handelsplattform hjelper komplette nybegynnere med å bygge et alt-i-ett nettsted for e-handel. En av de mest brukte e-handelsløsningene i dag og generelt sett på som den beste e-handelsplattformen.

magento vs shopify

På den annen side er Magento, eCommerce-plattformen som eies av Adobe, og som er et solid valg når du er webutvikler eller har mye kapital til disposisjon. Magento er ingen slouch.

Forskjellen i hva hver løsning tilbyr er natt og dag.

Det er to kategorier av e-handelsløsninger:

  1. De enkle å bruke – de gjør alt som har med e-handel å gjøre.
  2. Jeg trenger en webutvikler, eller jeg må være en webutvikler.

Shopify faller inn under “lett å bruke”Alternativet og er det beste alternativet i den kategorien. Magento faller inn under “webutvikler nødvendig”-Kategori og regnes ikke som det beste alternativet i den kategorien.

Nybegynnere bør ikke engang begynne å prøve å bruke Magento. Vi peker på alle begynnende e-handelshåp om å bruke Shopify i stedet eller en håndfull andre fine alternativer. Magento er rettet mot den mer kompliserte brukeren – en med utviklingsferdigheter og mye ressurser bak seg.

Magento kan tilpasses mer enn Shopify, men forskjellen er ubetydelig med mindre du prøver å oppnå noe ekstremt spesifikt.

likheter

Begge tjenestene tilbyr a komplett løsning for e-handel. Mange store merker bruker begge plattformene, og det ene er ikke direkte bedre enn det andre. Shopify appellerer til et større publikum, men det betyr ikke at de to tjenestene ikke har likhetstrekk.

Hvem Shopify er for

Shopify er for 90% av alle håpefulle e-handelsentreprenører. At 10% er en viktig del av mennesker, og du kan falle under den. Selv om Shopify etter all sannsynlighet vil ha ryggen når det gjelder å eie, drive og skalere butikken din.

Verktøyene som følger med gjør det enkelt å sette opp en nettbutikk, og tilbyr også et funksjonssett som lar tilpasses, skalerbarhet og funksjonalitet. Shopify er for vanskelig for 5% av befolkningen og tilbyr ikke nok alternativer for ytterligere 5% av befolkningen.

Det er alternativer som er enklere å bruke Shopify – men de tilbyr ikke det samme nivået av funksjoner, Det er også alternativer som tilbyr flere funksjoner enn Shopify – disse alternativene er mye vanskeligere å bruke.

Shopify inntar den plassen som tiltrekker flest mennesker. Den tilbyr full e-handelsfunksjonalitet samtidig som den er enkel.

penger kanye vestDen typen person som vil bruke Shopify kan oppsummeres i en setning: De ønsker å starte en e-handelsbutikk for å tjene penger.

Det er tre inhabilisatorer når det gjelder personer som ønsker å bruke Shopify, men de er sjeldne.

  1. Du er selger under fem produkter og verdien komplett enkelhet over alt annet.
  2. Din bloggen kom først og du trenger WordPress i livet ditt. SEO er ditt brød og smør og e-handel er en liten ettertanke.
  3. Du har en sinnsykt massivt budsjett å kaste på en nettutvikler. Dette er en hemmelighet: Det er stor sannsynlighet for at de fremdeles bruker Shopify.

Hvis de ikke gjelder deg, er Shopify 100% for deg. Det fine er at de tilby en gratis prøveperiode for å sjekke ut alt.

shopify opprette side

Når du bruker Shopify er det bare ikke så mange smertepunkter. Du kan enkelt implementere salg av flere kanaler, lagersystemet er enkelt og effektivt, og det finnes verktøy og dingser for å gjøre alle e-handelsalternativer levedyktige.

Hvem Magento er for

Det er en ganske læringskurve for Magento-brukere. Muligheten til å lese og skrive kode er ikke omsettelig og de fleste som faller inn under denne kategorien, vil finne seg i å bruke WordPress sammen med WooCommerce.

Hvis du er helt imot å bruke en WordPress-basert eCommerce-løsning som WooCommerce, og vil ha større kontroll over hostingleverandøren din, er Magento noe for deg.

Magento er mer egnet for eksisterende selskaper som har store budsjetter til å betale webutviklere på høyt nivå. Når det gjelder å betale en utvikler, er det best å finne en nettutvikler som bygger nettsteder du liker, og la dem bruke hvilken plattform de er komfortable med. Hvis den utvikleren bruker Magento, så bra.

Hvis du har kodingskunnskap eller vil lære – så kan Magento appellere til deg fordi det er gratis å laste ned.

Den ensomme personen som bruker Magento, vil sette en stor premie på tilpassbarhet og massive funksjoner. Alt er mulig på Magento, du må bare finne ut hvordan du gjør det. Det er et nyttig fellesskap og hjelpesenter tilgjengelig, men det er ingen kundestøtte å snakke om.

Å gjøre det selv eller ha mye penger er den eneste måten å få Magento til å fungere. Hvis du ikke er villig til å skitne hendene dine eller bruke mye penger, kan du se andre steder.

Magento er optimalisert for å jobbe med tusenvis av produkter, all trafikken der ute, og mye salg. Dette betyr at skalering med dette systemet er ekstremt bærekraftig.

Funksjonene som er tilgjengelige på Magento er lengre enn Shopifys liste og app-butikken deres er også større. Alternativene er nesten begrensede, og de er alle optimaliserte for mobiltrafikk.

Magento tilbyr et så bredt utvalg av funksjoner og tilpassbarhet som å gjennomgå butikkene som er bygget på plattformen, får deg til å tenke at nettstedene ikke har noe felles..

magento legg til en ny side

Verdien som Magento tilbyr som Shopify ikke tillater full kontroll over hvordan du leverer kundeopplevelsen din. Det er null grenser.

Priser

Måten prissetting fungerer på Shopify og Magento er helt annerledes. Shopify er bygget rundt månedlige betalinger og forskjellige nivåer mens Magento tilbyr en gratis versjon og en bedriftsversjon av programvaren.

Magento-priser

Noe av det gode med Magento er at open source-versjonen av programvaren er gratis å bruke. Alt du trenger å gjøre er å laste ned den.

magento produktpriser

Du vil imidlertid pådra deg ekstra kostnader utover Magento selv. Først må du kjøpe din egen hosting-tjeneste (Psst: les anmeldelser av webhotell FØR du registrerer deg).

Dette vil koste deg en månedlig avgift i tillegg til andre potensielle kostnader. Det er gode hostingtjenester – som SitGground – som ikke vil bryte banken og tilby god service. Bare vær klar over at hosting må skaleres, og med den skaleringen kommer ekstra kostnader.

På toppen av det, hvis du ikke vet hvordan du skal kode, du trenger en utvikler. Gode ​​utviklere koster mye penger – og det beste alternativet er å finne en som spesialiserer seg på Magento.

En annen ting som må tas vare på er betalingsbehandling. Heldigvis finnes det løsninger, som Braintree, som gjør dette enkelt.

Den gode nyheten er med gratisversjonen, det er de eneste kostnadene du vil ha.

Det er også en bedriftsversjon av programvaren. Dette vil omfatte hosting samt hjelp til å designe butikken. Dette krever at et selskap spør for å gjøre det mulig for dem å motta et tilbud.

Sitatet avhenger helt av størrelsen på butikken og virksomheten, men det laveste vi har sett noen motta er $ 18.000. En heftig sum.

Shopify Priser

Hver prisnivå inkluderer ubegrensede produkter, 24/7 support, muligheten til å selge i andre salgskanaler, manuell ordreoppretting, rabattkoder, SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, Shopify-betalinger med svindelanalyse, POS-app, fysisk maskinvare og robust appvalg.

Andre kostnader forbundet med Shopify er betalte apper, betalte temaer og domenekjøp. Det er et stort antall apper som er verdt prisen, så vel som nyttige og vakre premium-temaer som virkelig kan heve butikken din.

Det flotte med Shopify er å ha en fullt funksjonell butikk med noen av de beste funksjonene på markedet den vil koster bare 29 dollar per måned. Når du skaler opp butikken din, kan du skalere utgiftene. Shopify inkluderer også et tilpasset bedriftsnivå som gir mer tilpassbarhet for massive butikker.

Konklusjon

Hvis du leter etter en brukervennlig løsning for å bygge og utvide eCommerce-butikken din, må du ikke se lengre enn Shopify. Shopify tilbyr e-handelseiere alle verktøyene de trenger for å administrere butikken sin uten mange barrierer. I tillegg er nettstedets byggherre veldig robust og har den fordelen at de betaler en enkelt enhet for en ende-til-ende-løsning.

Shopify ble bygget og designet av tre kanadiere som bare prøvde å bygge en e-handelsbutikk. I stedet bygde de en plattform som lar hvem som helst bygge et fantastisk e-handelsimperium.

Magento kan sees på mer som et foretaksalternativ der utviklere er tilgjengelige og penger ikke er noe problem.

Er du enig i funnene våre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Spørsmål og svar

Q: Er Magento bedre enn Shopify?

EN: Magento er ikke bedre enn Shopify og Shopify er ikke bedre enn Magento. Shopify er bedre for de fleste, da det er en vert og alt-i-ett-e-handelsplattform. Magento er flott for store og komplekse e-handelssteder der butikkeieren har mange ressurser til rådighet.

Q: Er Magento den beste e-handelsplattformen?

EN: Magento er ikke den beste eCommerce-plattformen når det kommer til vanlige mennesker som starter en eCommerce-butikk. Det er for mange hindringer, og læringskurven er for stor. Shopify er den beste eCommerce-plattformen for alle som ønsker å starte en eCommerce-butikk.

Spørsmål: Er Shopify bedre enn Etsy?

EN: Etsy er flott for å komme i gang med e-handel. Shopify lar deg ha din egen hostede plass på din egen URL for å sende kundene dine. Etsy har alt på Etsy-markedet. Dette kan sees på som et positivt, men det lar deg ikke eie din egen plass. Vanligvis kan Etsy og Shopify brukes i konsert med hverandre.

Spørsmål: Hvilken er den beste plattformen for e-handel?

EN: Shopify tar kronen når det gjelder kongen av e-handel. Det gir flest funksjoner med minst hodepine. Å bruke Shopify er enkelt og tilfredsstillende for en spirende e-handel bedriftseier.

Spørsmål: Hva er den billigste e-handelsplattformen?

EN: Det er flere plattformer som kan brukes gratis, men det er ikke verdt det. Hvis du er seriøs med å bygge en e-handelsbutikk, er det verdt å betale en månedlig avgift. Den beste kombinasjonen av kostnader og funksjoner er definitivt Shopify.

Spørsmål: Hvor mye koster det å selge på Shopify?

EN: Å bygge din egen butikk med Shopify vil koste deg $ 29 per måned. De tilbyr en gratis prøveperiode for å teste ut alt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector