Magento vs. Shopify összehasonlítva (2020-as frissítés)

Az e-kereskedelem világába való belépéshez potenciális üzleti tulajdonos szükséges egy e-kereskedelemről szóló webhely felépítéséhez. Számos megoldás létezik a jövőbeli e-kereskedelem birodalmához. Közülük a Magento és a Shopify.


e-kereskedelmi webhelyEzek a lehetőségek nagyon különböznek egymástól.

Képzelje el, hogy a versenytulajdonos azt mondta neked, hogy egy millió dollár nyeréséhez gépet kell készítenie. A gépet gyorsabban kell felépíteni, és jobban kell építenie, mint a versenytársa által felépíthető gépet – különben nem kapod meg a pénzt.

Sajnos a versenytársa nagy tapasztalattal rendelkezik hasonló gépek gyártásában. Nincs tapasztalata.

Ez a versenytársa és az ő korábbi gépe

A verseny felépítője két eszközkészletet kínál Önnek. Az elsõ tökéletes gépet építhet fel, és könnyen kezelhetõ – elmagyarázza, hogyan kell felépíteni a gépet. A második eszközkészletet nehéz használni, és első kézből szükséges ismeretekre van szükség egy gép felépítéséhez, de tökéletes gépet is felépíthet.

Melyiket választaná? Valószínűleg az első lehetőség. Melyiket választja a versenytársa? Valószínűleg az első lehetőség.

TLDR;

A Shopify és a Magento egyaránt életképes lehetőségek az e-kereskedelem számára. azonban, az emberek többsége számára a Shopify, a sima és egyszerű választás. A költség, a funkciók, a kiegészítők és a támogatás egyensúlya csodálatos és mindenre kiterjedő megoldássá teszi őket a soros vállalkozó és az induló számára..

Nem azt kell mondanom, hogy a Magento nem működhet érted, mert képes és fog. De jobb, ha van kódolási ismerete és sok idő vagy alternatíva, sok pénz, hogy egy fejlesztőre dobja.

A versenyzők

Egyrészt megvan a Shopify, a leginkább ajánlott e-kereskedelmi platformunk elősegíti a teljes kezdők számára az egy-egy e-kereskedelemről szóló webhely felépítését. Az egyik legszélesebb körben alkalmazott e-kereskedelmi megoldás manapság, és általában a legjobb e-kereskedelmi platformnak tekintik.

magento vs shopify

Másrészről a Magento, az Adobe tulajdonában lévő e-kereskedelem platform, amely szilárd választás, ha Ön webfejlesztő vagy, ha rengeteg tőkével rendelkezik az Ön rendelkezésére. Magento nem harsány.

Az egyes megoldások éjszakai és napi különbsége.

Az e-kereskedelmi megoldásoknak két kategóriája van:

 1. Könnyen kezelhető lehetőségek – mindent megtesznek az e-kereskedelemmel kapcsolatban.
 2. Szükségem van web fejlesztőre vagy web fejlesztőre.

A Shopify a „könnyen kezelhető”Lehetőséget, és ez a kategória legjobb választása. Magento a „szükséges webes fejlesztő”Kategóriába tartozik, és nem tekinthető a legjobb választásnak ebben a kategóriában.

A kezdőknek még a Magento használatát sem szabad megkezdeniük. Minden kezdõ e-kereskedelemre felhívjuk a figyelmet arra, hogy helyette a Shopify-t, vagy egy maroknyi más jó lehetõséget használunk. A Magento a bonyolultabb felhasználót célozza meg – fejlesztési készségekkel és rengeteg erőforrással mögött.

A Magento testreszabható több, mint a Shopify, de a a különbség elhanyagolható hacsak nem próbálsz valami rendkívül konkrét dolgot megvalósítani.

Hasonlóságok

Mindkét szolgáltatás a komplett megoldás az e-kereskedelemhez. Sok nagy márka mindkét platformon működik, és az egyik nem egyenesen jobb, mint a másik. A Shopify nagyobb közönséget vonz, de ez nem jelenti azt, hogy a két szolgáltatásnak nincs hasonlósága.

Kinek szól a Shopify

A Shopify az összes reményteljes e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozó 90% -a. Ez a 10% az emberek fontos darabja, és alá tartozik. Bár minden valószínűség szerint a Shopify meg fogja kapni a hátát, amikor üzlete birtoklására, működtetésére és méretezésére van szükség.

A rendelkezésre álló eszközök megkönnyítik az online áruház felállítását, miközben a testreszabhatóságot, méretezhetőséget és a funkcionalitást lehetővé tevő szolgáltatáskészletet is kínálnak. A Shopify túl nehéz a lakosság 5% -ának, és a lakosság további 5% -ának nem kínál elegendő lehetőséget.

Vannak olyan lehetőségek, amelyeket könnyebben lehet használni a Shopify segítségével – de nem kínálnak azonos szintű szolgáltatásokat, Vannak olyan lehetőségek is, amelyek több szolgáltatást kínálnak, mint a Shopify – ezeket az opciókat sokkal nehezebb használni.

A Shopify azt a helyet foglalja el, amely a legtöbb embert vonzza. Teljes e-kereskedelmi funkciót kínál, miközben egyszerűvé teszi.

pénz kanye nyugatraEgy mondatban össze lehet foglalni azt a személytípust, aki használni szeretné a Shopify-t: Ők szeretne elindítani egy e-kereskedelmi üzletet, hogy pénzt szerezzen.

Három kizárás történik, amikor olyan emberekről van szó, akik a Shopify használatát akarják használni, ám ezek ritkák.

 1. Te vagy öt termék alatt értékesít és értékelje a teljes egyszerűséget minden más felett.
 2. A ti blog jött először és szüksége van WordPressre az életedben. A SEO a kenyér és a vaj és az e-kereskedelem enyhe utógondolat.
 3. Van egy őrülten hatalmas költségvetés a webfejlesztők számára. Ez egy titok: Nagy a valószínűsége annak, hogy továbbra is használják a Shopify-t.

Ha ezek nem vonatkoznak rád, akkor a Shopify 100% -ban az Ön számára. A nagy dolog az, hogy ők kínál ingyenes próbaverziót mindent megnézni.

shopify létrehozása oldal

A Shopify használatakor csak nem sok fájdalompont van. tudsz könnyen megvalósíthatja a többcsatornás értékesítést, a leltárrendszer egyszerű és hatékony, és vannak eszközök és modulok, amelyek révén minden e-kereskedelmi lehetőség életképes lehet.

Ki a Magento

A Magento felhasználók számára meglehetősen tanulási görbe van. A kód olvasási és írási képessége nem átruházható és a legtöbb ebbe a kategóriába tartozó ember csak a WordPress és a WooCommerce együttes használatával találja magát.

Ha teljesen ellenzi egy olyan WordPress-alapú e-kereskedelmi megoldás használatát, mint a WooCommerce, és nagyobb ellenőrzést szeretne a tárhely szolgáltatója felett, akkor a Magento az Ön számára.

A Magento jobban megfelel azoknak a meglévő vállalatoknak, amelyek nagy költségvetéssel rendelkeznek magas szintű webfejlesztők fizetésére. Ha fizet egy fejlesztőnek, akkor a legjobb, ha olyan webes fejlesztőt talál, amely építi a tetsző webhelyeket, és hagyja, hogy azok bármelyik platformját használják. Ha ez a fejlesztő Magento-t használ, akkor remek.

Ha van kódolási ismerete, vagy szeretne tanulni -, akkor Magento fellebbezhet téged, mert ingyenesen letölthető.

A magányos személy, aki Magento-t használ, óriási prémiumot jelent a testreszabhatóság és a hatalmas szolgáltatáskészletek számára. A Magento-n minden lehetséges, csak ki kell kitalálnia, hogyan kell csinálni. Van egy hasznos közösség és súgó, de nincs ügyfélszolgálat, amelyről beszélni lehet.

A Magento működésének egyetlen módja az, ha önmagát csinálja, vagy sok pénzt keres. Ha nem hajlandó piszkosítani kezét vagy sok pénzt költeni, akkor keresse meg másutt.

A Magento úgy lett optimalizálva, hogy több ezer termékkel dolgozzon, az összes forgalom, és sok értékesítés. Ez azt jelenti, hogy a rendszer méretezése rendkívül fenntartható.

A Magento szolgáltatásai hosszabbak, mint a Shopify listája és a az alkalmazásüzletük is nagyobb. A lehetőségek szinte korlátozottak, és mind a mobilforgalomra optimalizáltak.

A Magento olyan sokféle funkciót és testreszabhatóságot kínál, hogy a platformon épített üzletek áttekintése arra készteti Önt, hogy a webhelyeknek nincs semmi közös.

magento új oldal hozzáadása

A Magento által kínált érték, amelyet a Shopify nem engedélyezi teljes az ügyfelek élményének biztosítása. Nulla határ nincs.

Árazás

Az árképzés módja a Shopify-n és a Magento-n teljesen eltérő. A Shopify havi fizetések és különféle szintek körül épül, míg a Magento ingyenes verziót és vállalati verziót kínál.

Magento árképzés

Az egyik nagy dolog Magento kapcsán az, hogy a A szoftver nyílt forráskódú verziója ingyenesen használható. Csak annyit kell tennie, hogy letölti.

magento termék ára

Ugyanakkor további költségek merülnek fel a Magento-n kívül. Először meg kell vásárolnia a saját tárhelyszolgáltatását (Psst: olvassa el a webtárhelyről szóló véleményünket a regisztráció előtt).

Ez havi díjat, valamint egyéb potenciális költségeket fog felszámolni. Vannak nagyszerű hosting szolgáltatások – például a SitGground – ez nem fogja megtörni a bankot, és kiváló szolgáltatást kínál. Csak tisztában kell lennie azzal, hogy a tárhelyet méretezni kell, és ezzel a méretezés további költségeket jelent.

Ezen felül, ha nem tudod, hogyan kell kódolni, szükséged lesz fejlesztőre. A jó fejlesztők sok pénzt fizetnek – és a legjobb megoldás az, ha megtalálod azt, amely Magento-ra szakosodott.

Egy másik dolog, amelyet ügyelni kell a fizetések feldolgozására. Szerencsére vannak olyan megoldások, mint például a Braintree, amelyek ezt megkönnyítik.

A jó hír az ingyenes verzióval kapcsolatban, ezek csak az Ön költségei.

Van is a szoftver vállalati verziója. Ez magában foglalja a tárolást és az üzlet megtervezésének segítését. Ehhez a társaságnak érdeklődnie kell, amely lehetővé teszi számukra árajánlatot.

Az árajánlat teljes mértékben az üzlet méretétől és az üzlet nagyságától függ, de a legalacsonyabb összeg, amelyet látunk, hogy valaki kapott, 18 000 dollár. Hatalmas összeg.

Shopify árképzés

Az árképzés minden szintje korlátlan termékeket, 24 órás támogatást, más értékesítési csatornákon történő eladási lehetőséget, kézi megrendelések létrehozását, kedvezménykódokat, SSL tanúsítványt, elhagyott kosár helyreállítást, Shopify fizetéseket csalás elemzéssel, POS alkalmazást, fizikai hardvert és robusztus szolgáltatást kínál alkalmazás kiválasztása.

A Shopify-val kapcsolatos egyéb költségek a fizetett alkalmazások, a fizetett témák és a domain vásárlása. Számos olyan alkalmazás van, amely megéri a költségeket, valamint hasznos és gyönyörű prémium témák, amelyek valóban felemelik az üzletét.

A nagyszerű dolog a Shopify számára, hogy teljesen működőképes üzlettel rendelkezik, amely a piacon elérhető legjobb tulajdonságokkal rendelkezik csak havonta 29 dollárba kerül. Ahogy kibővíti az üzletét, kibővítheti a költségeket. A Shopify egy egyedi vállalati szintet is tartalmaz, amely lehetővé teszi a testreszabhatóságot a nagy üzletek számára.

Következtetés

Ha egy könnyen használható megoldást keres az e-kereskedelem áruházának felépítéséhez és bővítéséhez, akkor ne keresse tovább a Shopify alkalmazást. A Shopify az e-kereskedelem üzlettulajdonosai számára kínál minden eszközt, amelyre sok akadály nélkül szükség van üzletének kezeléséhez. Ráadásul a weboldal-készítő nagyon robusztus, és további előnye, hogy egyetlen entitásnak fizet egy végponttól-végig megoldást.

A Shopify-t három kanadai építették és tervezték, akik éppen éppen egy e-kereskedelmi áruházat építettek. Ehelyett olyan platformot építettek, amely lehetővé teszi bárki számára egy fantasztikus e-kereskedelmi birodalom felépítését.

A Magento inkább vállalati lehetőségnek tekinthető, ahol a fejlesztők rendelkezésre állnak, és a pénz nem jelent problémát.

Egyetért a megállapításokkal? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

GYIK

K: A Magento jobb, mint a Shopify?

A: A Magento nem jobb, mint a Shopify, és a Shopify nem jobb, mint a Magento. A Shopify jobb az emberek többsége számára, mivel hostolt és mindent egybeesítő e-kereskedelem platform. A Magento kiválóan alkalmas nagy és összetett e-kereskedelmi webhelyekre, ahol az üzlet tulajdonosa rengeteg erőforrással rendelkezik.

K: A Magento a legjobb e-kereskedelmi platform?

A: A Magento nem a legjobb e-kereskedelmi platform, amikor a hétköznapi emberek elindítják az e-kereskedelem áruházát. Túl sok az akadály, és a tanulási görbe túl nagy. A Shopify a legjobb e-kereskedelmi platform bárki számára, aki e-kereskedelem elindítását szeretné elindítani.

K: A Shopify jobb, mint az Etsy?

A: Az Etsy nagyszerű az e-kereskedelem megkezdéséhez. A Shopify lehetővé teszi, hogy saját tárolt területtel rendelkezzen a saját URL-jén az ügyfelek küldésére. Etsy mindent megtalál az Etsy piacon. Ez pozitívnak tekinthető, de nem engedi meg, hogy birtokolja a saját teredet. Az Etsy és a Shopify általában együtt használható.

K: Melyik a legjobb platform az e-kereskedelem számára?

A: A Shopify viseli a koronát, amikor az e-kereskedelem királyáról szól. Ez a legtöbb szolgáltatás nyújtja a legkevesebb fejfájást. A Shopify használata egyszerű és kielégítő egy kezdő e-kereskedelmi vállalkozás tulajdonosának.

K: Mi a legolcsóbb e-kereskedelmi platform?

A: Több platform is használható ingyenesen, de nem éri meg. Ha komolyan veszi az e-kereskedelem üzlet felépítését, akkor érdemes havidíjat fizetni. A költség és a szolgáltatások legjobb kombinációja határozottan a Shopify.

K: Mennyibe kerül a Shopify eladása?

A: Saját Shopify üzletének felépítése havonta 29 dollárba kerül. Ingyenes próbaverziót kínálnak mindent kipróbálni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map