Magento mod Shopify sammenlignet (2020-opdatering)

For at komme ind i eCommerce-verdenen kræver en potentiel virksomhedsejer at opbygge et eCommerce-websted. Der er mange løsninger til dit fremtidige e-handelsimperium. Chef blandt dem er Magento og Shopify.


e-handelswebstedDisse indstillinger er meget forskellige fra hinanden.

Forestil dig en konkurrence indehaver fortalte dig, at du var nødt til at bygge en maskine for at vinde en million dollars. Maskinen skal bygges hurtigere og skal være bedre bygget end den maskine, som din konkurrent kan bygge – ellers får du ikke pengene.

Desværre har din konkurrent en masse erfaring med at bygge lignende maskiner. Du har ingen erfaring.

Dette er din konkurrent og hans tidligere maskine

Den person, der har oprettet konkurrencen, tilbyder dig to sæt værktøjer. Den første kan bygge en perfekt maskine og er let at bruge – det forklarer også, hvordan man bygger maskinen. Det andet værktøjssæt er vanskeligt at bruge og kræver førstehåndskendskab til, hvordan man bygger en maskine, men kan også bygge en perfekt maskine.

Hvilken ville du vælge? Sandsynligvis den første mulighed. Hvilken ville din konkurrent vælge? Sandsynligvis den første mulighed.

TLDR;

Shopify og Magento er begge levedygtige muligheder for e-handel. Imidlertid, vores valg for de fleste mennesker er Shopify, almindelig og enkel. Balancen i omkostninger, funktioner, tilføjelser og support gør dem til en fantastisk all-round løsning for den serielle iværksætter og starteren.

For ikke at sige, at Magento ikke kan arbejde for dig, fordi det kan og det vil. Men du har bedre kodningskendskab og meget tid eller alternativt mange penge at kaste på en udvikler.

Konkurrenterne

På den ene side har du Shopify, vores mest anbefalede e-handelsplatform hjælper komplette begyndere med at opbygge et alt-i-en-e-handelswebsted. En af de mest udbredte e-handelsløsninger i dag og betragtes generelt som den bedste e-handelsplatform.

magento vs shopify

På den anden side er Magento, den eCommerce-platform, der ejes af Adobe, og som er et solidt valg, når du er en webudvikler eller har en masse kapital til din rådighed. Magento er ingen slouch.

Forskellen i hvad hver løsning tilbyder er nat og dag.

Der er to kategorier af e-handelsløsninger:

  1. De nemme at bruge indstillinger – de gør alt det, der har med eCommerce at gøre, til en leg.
  2. Jeg har brug for en webudvikler, eller jeg skal være en webudvikler.

Shopify falder ind under “let at bruge”Og er den bedste mulighed i den kategori. Magento falder ind under “webudvikler behov”Kategori og betragtes ikke som den bedste mulighed i den kategori.

Begyndere bør ikke engang begynde at prøve at bruge Magento. Vi peger på alle begyndende e-handelshåbefulde brug af Shopify i stedet eller en håndfuld af andre gode muligheder. Magento er rettet mod den mere komplicerede bruger – en med udviklingsfærdigheder og en masse ressourcer bag sig.

Magento kan tilpasses mere end Shopify, men forskellen er ubetydelig medmindre du prøver at opnå noget ekstremt specifikt.

ligheder

Begge tjenester tilbyder a komplet løsning til e-handel. Mange store mærker bruger begge platforme, og det ene er ikke direkte bedre end det andet. Shopify appellerer til et større publikum, men det betyder ikke, at de to tjenester ikke har ligheder.

Hvem Shopify er til

Shopify er til 90% af alle håbefulde e-handelsentreprenører. At 10% er en vigtig del af mennesker, og du falder muligvis under det. Selvom Shopify sandsynligvis har ryggen, når det kommer til at eje, køre og skalere din butik.

De medfølgende værktøjer gør det nemt at oprette en online butik, mens de også tilbyder et funktionssæt, der tillader tilpasning, skalerbarhed og funktionalitet. Shopify er for svært for 5% af befolkningen og tilbyder ikke nok muligheder for yderligere 5% af befolkningen.

Der er indstillinger, der er nemmere at bruge Shopify – men de tilbyder ikke det samme niveau af funktioner, Der er også indstillinger, der tilbyder flere funktioner end Shopify – disse indstillinger er meget vanskeligere at bruge.

Shopify indtager det rum, der tiltrækker flest mennesker. Det tilbyder fuld e-handelsfunktionalitet, mens det gør det enkelt.

penge kanye vestDen type person, der ønsker at bruge Shopify, kan opsummeres i en sætning: De vil starte en eCommerce-butik for at tjene penge.

Der er tre diskvalifikatorer, når det kommer til folk, der ønsker at bruge Shopify, men de er sjældne.

  1. Du er sælger under fem produkter og værdi komplet enkelhed over alt andet.
  2. Dine blog kom først og du har brug for WordPress i dit liv. SEO er dit brød og smør og e-handel er en let eftertanke.
  3. Du har en sindssygt massivt budget at kaste på en webudvikler. Her er en hemmelighed: Der er stor sandsynlighed for, at de stadig bruger Shopify.

Hvis disse ikke gælder for dig, er Shopify 100% for dig. Det store er, at de tilbyde en gratis prøveperiode at tjekke alt ud.

shopify oprette side

Når man bruger Shopify er der bare ikke så mange smertepunkter. Du kan nem implementering af flere kanalsalg, lagerbeholdningssystemet er enkelt og effektivt, og der er værktøjer og gadgets, der gør enhver e-handelsindstilling levedygtig.

Hvem Magento er til

Der er en ganske læringskurve for Magento-brugere. Evnen til at læse og skrive kode er ikke forhandles og de fleste mennesker, der falder ind under denne kategori, vil finde sig selv ved hjælp af WordPress parret med WooCommerce.

Hvis du er fuldt imod at bruge en WordPress-baseret eCommerce-løsning som WooCommerce, og ønsker større kontrol over din hostingudbyder, er Magento for dig.

Magento er mere velegnet til eksisterende virksomheder, der har store budgetter til at betale webudviklere på højt niveau. Når det kommer til at betale en udvikler, er det bedst at finde en webudvikler, der bygger websteder, du kan lide, og lader dem bruge, hvilken platform de er tilpas med. Hvis denne udvikler bruger Magento, så fantastisk.

Hvis du har kodningskendskab eller vil lære – så kunne Magento appellere til dig fordi det er gratis at downloade.

Den enlige person, der bruger Magento, ville sætte en enorm præmie på tilpasningsevne og massive funktionssæt. Alt er muligt på Magento, du skal bare finde ud af, hvordan man gør det. Der er et nyttigt community og hjælpecenter til rådighed, men der er ingen kundesupport at tale om.

At gøre det selv eller have en masse penge er den eneste måde at få Magento til at arbejde. Hvis du ikke er villig til at få dine hænder beskidte eller bruge en masse penge, skal du kigge andre steder.

Magento er optimeret til at arbejde med tusinder af produkter, al den trafik derude, og masser af salg. Dette betyder, at skalering med dette system er ekstremt bæredygtig.

De tilgængelige funktioner på Magento er længere end Shopifys liste og deres app store er også større. Valgmulighederne er næsten begrænsede, og de er alle optimerede til mobiltrafik.

Magento tilbyder en så bred vifte af funktioner og tilpasningsevne, at gennemlæsning gennem butikkerne, der er bygget på platformen, får dig til at tro, at hjemmesiderne ikke har noget til fælles.

magento tilføj en ny side

Den værdi, Magento tilbyder, som Shopify ikke tillader fuld kontrol over, hvordan du leverer din kundeoplevelse. Der er nulgrænser.

Prisfastsættelse

Den måde, prisfastsættelsen fungerer på Shopify og Magento, er helt anderledes. Shopify er bygget op omkring månedlige betalinger og forskellige niveauer, mens Magento tilbyder en gratis version og en virksomhedsversion af softwaren.

Magento-prisfastsættelse

En af de store ting ved Magento er, at open source-version af softwaren er gratis at bruge. Alt hvad du skal gøre er at downloade det.

magento produktpriser

Du vil dog afholde ekstra omkostninger ud over Magento selv. Først skal du købe din egen hostingtjeneste (Psst: læs vores anmeldelser af webhosting FØR du tilmelder dig).

Dette koster et månedligt gebyr såvel som andre potentielle omkostninger. Der er gode hosting-tjenester – som f.eks SitGground – der bryder ikke banken og tilbyder god service. Vær bare opmærksom på, at hosting skal skaleres, og med denne skalering kommer ekstra omkostninger.

Hvis du ikke ved, hvordan du koder, du har brug for en udvikler. Gode ​​udviklere koster en masse penge – og dit bedste alternativ er at finde en der er specialiseret i Magento.

En anden ting, der skal tages hånd om, er betalingsbehandling. Heldigvis er der løsninger som Braintree, der gør dette let.

Den gode nyhed er med den gratis version, det er de eneste omkostninger, du har.

Der er også en virksomhedsversion af softwaren. Dette vil omfatte hosting samt hjælp til at designe butikken. Dette kræver, at et firma spørger, hvilket giver dem mulighed for at modtage et tilbud.

Tilbudet afhænger helt af størrelsen på butikken og virksomheden, men det laveste, vi har set nogen modtage, er $ 18.000. En stor sum.

Shopify priser

Hver prisfastsættelse inkluderer ubegrænsede produkter, 24/7 support, muligheden for at sælge i andre salgskanaler, manuel ordreoprettelse, rabatkoder, SSL-certifikat, gendannet vogninddrivelse, Shopify-betalinger med sviganalyse, POS-app, fysisk hardware og robust app valg.

Andre omkostninger forbundet med Shopify er betalte apps, betalte temaer og domænekøb. Der er et stort antal apps, der er værd at prisen er såvel som nyttige og smukke premium-temaer, der virkelig kan hæve din butik.

Det fantastiske ved Shopify er at have en fuldt funktionel butik med nogle af de bedste funktioner på markedet, det vil koster kun dig $ 29 pr. måned. Når du opskalerer din butik, kan du opskalere udgifter. Shopify inkluderer også et brugerdefineret virksomhedsniveau, der giver mulighed for mere tilpasning af massive butikker.

Konklusion

Hvis du leder efter en brugervenlig løsning til at opbygge og udvide din eCommerce-butik, skal du ikke lede længere end Shopify. Shopify tilbyder e-handelsejere alle de værktøjer, de har brug for for at administrere deres butik uden mange barrierer. Derudover er deres webstedsbygger meget robust og har den ekstra fordel at betale en enkelt enhed for en ende-til-ende-løsning.

Shopify blev bygget og designet af tre canadiere, som bare prøvede at bygge en e-handelsbutik. I stedet byggede de en platform, der lader nogen opbygge et fantastisk e-handelsimperium.

Magento kan ses på mere som en virksomhedsindstilling, hvor udviklere er tilgængelige, og penge er ikke et problem.

Er du enig i vores konklusioner? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

FAQ

Q: Er Magento bedre end Shopify?

EN: Magento er ikke bedre end Shopify og Shopify er ikke bedre end Magento. Shopify er bedre for størstedelen af ​​mennesker, da det er en hostet og alt-i-én eCommerce-platform. Magento er fantastisk til store og komplekse e-handelswebsteder, hvor butiksejeren har en masse ressourcer til rådighed.

Q: Er Magento den bedste e-handelsplatform?

EN: Magento er ikke den bedste eCommerce-platform, når det kommer til almindelige mennesker, der starter en eCommerce-butik. Der er for mange forhindringer, og indlæringskurven er for stor. Shopify er den bedste eCommerce-platform for alle, der ønsker at starte en eCommerce-butik.

Spørgsmål: Er Shopify bedre end Etsy?

EN: Etsy er fantastisk til at komme i gang med e-handel. Shopify giver dig mulighed for at have din egen hostede plads på din egen URL til at sende dine kunder. Etsy har alt på Etsy markedsplads. Dette kan ses som et positivt, men det tillader ikke, at du ejer dit eget rum. Normalt kan Etsy og Shopify bruges sammen med hinanden.

Spørgsmål: Hvilken er den bedste platform for e-handel?

EN: Shopify tager kronen når det kommer til kongen af ​​e-handel. Det giver de fleste funktioner med mindst hovedpine. Brug af Shopify er let og tilfredsstillende for en spirende e-handelsvirksomhedsejer.

Spørgsmål: Hvad er den billigste e-handelsplatform?

EN: Der er flere platforme, der kan bruges gratis, men det er det ikke værd. Hvis du er seriøs med at bygge en eCommerce-butik, er det værd at betale et månedligt gebyr. Shopify er den bedste kombination af omkostninger og funktioner.

Sp .: Hvor meget koster det at sælge på Shopify?

EN: At bygge din egen butik med Shopify koster dig $ 29 pr. Måned. De tilbyder en gratis prøve for at teste alt sammen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector