Comparativ Magento vs. Shopify (actualizare 2020)

Intrarea în lumea comerțului electronic necesită un potențial proprietar de afaceri pentru a construi un site web de comerț electronic. Există multe soluții pentru viitorul imperiu de comerț electronic. Printre aceștia sunt Magento și Shopify.


site-ul de comert electronicAceste opțiuni sunt destul de diferite unele de altele.

Imaginați-vă că un proprietar al concurenței v-a spus că trebuie să construiți o mașină pentru a câștiga un milion de dolari. Mașina trebuie să fie construită mai repede și trebuie să fie construită mai bine decât mașina pe care o poate construi concurentul dvs. sau, altfel, nu veți primi bani.

Din păcate, competitorul tău are multă experiență în construirea de mașini similare. Nu ai experiență.

Acesta este concurentul și mașina sa anterioară

Persoana care a organizat competiția vă oferă două seturi de instrumente. Primul poate construi o mașină perfectă și este ușor de utilizat – explică și modul de construire a mașinii. Al doilea set de instrumente este dificil de utilizat și necesită cunoștințe de prima manieră despre cum să construiți o mașină, dar poate construi și o mașină perfectă.

Pe care ai alege? Probabil prima opțiune. Pe care l-ar alege concurentul tău? Probabil prima opțiune.

TLDR;

Shopify și Magento sunt ambele opțiuni viabile pentru comerț electronic. in orice caz, alegerea noastră pentru majoritatea oamenilor este Shopify, simplă și simplă. Echilibrul costurilor, funcțiilor, suplimentelor și suportului le face o soluție uimitoare pentru întreprinzătorul serial și starter..

Nu înseamnă că Magento nu poate funcționa pentru tine, pentru că poate și așa va fi. Dar mai bine ai cunoștințe de codare și mult timp sau, alternativ, mulți bani pentru a arunca unui dezvoltator.

Concurentii

Pe de o parte, aveți Shopify, cea mai recomandată platformă de eCommerce care ajută începătorii completi să construiască un site web online integral de comerț electronic. Una dintre cele mai utilizate soluții de comerț electronic astăzi și considerată în general ca cea mai bună platformă de comerț electronic.

magento vs magazin

Pe de altă parte, Magento, platforma de comerț electronic deținută de Adobe, care este o alegere solidă atunci când sunteți dezvoltator web sau aveți mult capital la dispoziție. Magento nu este un soar.

Diferența în ceea ce oferă fiecare soluție este noaptea și ziua.

Există două categorii de soluții de comerț electronic:

  1. Opțiunile ușor de utilizat – fac ca totul să aibă legătură cu comerțul electronic o briză.
  2. Am nevoie de un dezvoltator web sau trebuie să fiu dezvoltator web.

Shopify se află sub „ușor de folosit”Și este cea mai bună opțiune din categoria respectivă. Magento se află sub „dezvoltator web necesar”Categorie și nu este considerată cea mai bună opțiune din acea categorie.

Începătorii nu ar trebui să înceapă nici măcar să încerce să folosească Magento. Punem la punct toate începuturile eCommerce care speră să utilizeze Shopify în loc sau o mână de alte opțiuni frumoase. Magento se adresează utilizatorului mai complicat – unul cu abilități de dezvoltare și o mulțime de resurse în spatele lor.

Magento poate fi personalizat mai mult decât Shopify, dar diferența este neglijabilă dacă nu încercați să realizați ceva extrem de specific.

Asemănările

Ambele servicii oferă a soluție completă pentru comerț electronic. Multe mărci mari folosesc ambele platforme, iar una nu este mai bună decât cealaltă. Shopify face apel la o audiență mai mare, dar asta nu înseamnă că cele două servicii nu au asemănări.

Cine Shopify este pentru

Shopify este pentru 90% din toți antreprenorii de comerț electronic de nădejde. Că 10% este o bucată importantă de oameni și s-ar putea să vă încadrați. Deși, după toate probabilitățile, Shopify va avea spatele când vine vorba de deținerea, rularea și scalarea magazinului.

Instrumentele furnizate facilitează configurarea unui magazin online, oferind totodată un set de caracteristici care permite personalizarea, scalabilitatea și funcționalitatea. Shopify este prea dificil pentru 5% din populație și nu oferă suficiente opțiuni pentru încă 5% din populație.

Există opțiuni care sunt mai ușor de utilizat Shopify – dar nu oferă același nivel de caracteristici, Există, de asemenea, opțiuni care oferă mai multe funcții decât Shopify – aceste opțiuni sunt mult mai dificil de utilizat.

Shopify ocupă spațiul care atrage cei mai mulți oameni. Oferă funcționalitate completă de comerț electronic în timp ce o face simplă.

bani kanye vestTipul de persoană care ar dori să folosească Shopify poate fi rezumat într-o singură frază: Ei doriți să începeți un magazin de comerț electronic pentru a câștiga bani.

Există trei descalificatori atunci când vine vorba de oameni care ar dori să folosească Shopify, dar sunt rare.

  1. Tu esti vânzarea sub cinci produse și valoare simplitatea completă peste orice altceva.
  2. Ta a venit primul blog și ai nevoie de WordPress în viața ta. SEO este pâinea și untul tău iar comerțul electronic este o ușoară gândire ulterioară.
  3. Ai un Buget nebun masiv de aruncat la un dezvoltator web. Iată un secret: Există o probabilitate ridicată de a utiliza în continuare Shopify.

Dacă cei care nu se aplică dvs., Shopify este 100% pentru dvs. Marele lucru este că ei oferă un proces gratuit pentru a verifica totul.

Shopify crea pagina

Când folosiți Shopify nu există foarte multe puncte de durere. Poti implementați cu ușurință mai multe vânzări de canale, sistemul de inventar este simplu și eficient și există instrumente și gadgeturi pentru a face viabilă fiecare opțiune de comerț electronic.

Pentru cine este Magento

Există o curbă de învățare pentru utilizatorii Magento. Capacitatea de a citi și scrie cod nu este negociabilă iar majoritatea persoanelor care se încadrează în această categorie s-ar găsi doar folosind WordPress împerecheat cu WooCommerce.

Dacă nu sunteți în totalitate împotriva unei soluții de comerț electronic bazat pe WordPress, cum ar fi WooCommerce, și doriți un control mai mare asupra furnizorului de hosting, atunci Magento este pentru dvs..

Magento este mai potrivit pentru companiile existente care au bugete mari pentru a plăti dezvoltatorilor web de înalt nivel. Când vine vorba de plata unui dezvoltator, cel mai bine este să găsiți un dezvoltator web care să creeze site-uri web care vă plac și să le permiteți să folosească orice platformă cu care sunt confortabili. Dacă acel dezvoltator folosește Magento, atunci minunat.

Dacă aveți cunoștințe de codare sau doriți să învățați – atunci Magento vă poate face apel este gratuit pentru a descărca.

Singura persoană care folosește Magento ar pune un premiu uriaș pe personalizare și seturi masive de caracteristici. Totul este posibil pe Magento, trebuie doar să vă dați seama cum să o faceți. Există o comunitate utilă și un centru de ajutor disponibil, dar nu există asistență pentru clienți despre care să vorbim.

Să faci singur sau să ai mulți bani este singura modalitate de a face Magento să funcționeze. Dacă nu sunteți dispus să vă murdăriți sau să cheltuiți mulți bani, atunci priviți în altă parte.

Magento este optimizat pentru a lucra cu mii de produse, tot traficul acolo și o mulțime de vânzări. Aceasta înseamnă că scalarea cu acest sistem este extrem de durabilă.

Funcțiile disponibile pe Magento sunt mai lungi decât lista Shopify și magazinul lor de aplicații este de asemenea mai mare. Opțiunile sunt aproape limitate și toate sunt optimizate pentru traficul mobil.

Magento oferă o gamă atât de largă de funcții și personalizări, încât peruzarea prin magazinele construite pe platformă te va face să crezi că site-urile web nu au nimic în comun.

magento adauga pagina noua

Valoarea oferită de Magento pe care Shopify nu o permite deplin controlul asupra modului în care îți oferi experiența clientului. Există limite zero.

Prețuri

Modul de funcționare a prețurilor la Shopify și Magento sunt complet diferite. Shopify este construit în jurul plăților lunare și al diferitelor niveluri, în timp ce Magento oferă o versiune gratuită și o versiune software a software-ului.

Preț Magento

Unul dintre lucrurile grozave despre Magento este că versiunea open source a software-ului este liberă de utilizare. Tot ce trebuie să faci este să îl descarci.

prețul produsului magento

Cu toate acestea, veți suporta costuri suplimentare dincolo de Magento în sine. În primul rând, va trebui să cumpărați propriul serviciu de găzduire (Psst: citiți recenziile noastre de găzduire web ÎNAINTE de înregistrare).

Acest lucru vă va costa o taxă lunară, precum și alte costuri potențiale. Există servicii excelente de găzduire – cum ar fi SitGground – asta nu va rupe banca și nu va oferi servicii excelente. Doar fiți conștienți de faptul că găzduirea trebuie să fie redusă, iar această reducere aduce costuri suplimentare.

În plus, dacă nu știți să codați, va trebui să aveți nevoie de un dezvoltator. Dezvoltatorii buni costă foarte mulți bani, iar cel mai bun pariu este să îl găsiți pe unul specializat în Magento.

Un alt lucru care va trebui să aibă grijă este procesarea plăților. Din fericire, există soluții, cum ar fi Braintree, care facilitează acest lucru.

Vestea bună este cu versiunea gratuită, acestea sunt singurele costuri pe care le vei avea.

Există de asemenea o versiune software a întreprinderii. Acest lucru ar include găzduirea, precum și ajutorul de proiectare a magazinului. Acest lucru necesită o companie să întrebe, ceea ce le va permite să primească o ofertă.

Cotația depinde complet de dimensiunea magazinului și de afaceri, dar cel mai mic pe care l-am văzut pe cineva să primească este de 18.000 de dolari. O sumă grea.

Prețuri pentru magazin

Fiecare nivel de preț include produse nelimitate, suport 24/7, capacitatea de a vinde în alte canale de vânzare, crearea comenzilor manuale, coduri de reducere, certificat SSL, recuperare a coșului abandonat, plăți Shopify cu analiză fraudă, aplicație POS, hardware fizic și robust selectarea aplicațiilor.

Alte costuri implicate de Shopify sunt aplicațiile plătite, temele plătite și achiziționarea domeniului. Există un număr mare de aplicații care merită costuri, precum și teme premium utile și frumoase, care vă pot ridica cu adevărat magazinul.

Mare lucru despre Shopify este să ai un magazin complet funcțional, cu unele dintre cele mai bune funcții de pe piață te costă doar 29 de dolari pe lună. Pe măsură ce vă extindeți magazinul, puteți crește cheltuielile. Shopify include, de asemenea, un nivel de întreprindere personalizat, care permite mai multă personalizare pentru magazinele masive.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții ușor de utilizat pentru a vă dezvolta și crește magazinul de comerț electronic, nu căutați mai departe de Shopify. Oferta Shopify oferă proprietarilor magazinelor de comerț electronic toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și gestiona magazinul fără multe bariere. În plus, constructorul lor de site-uri este foarte robust și are avantajul suplimentar de a plăti o singură entitate pentru o soluție end-to-end.

Shopify a fost construit și proiectat de trei canadieni care încercau doar să construiască un magazin de comerț electronic. În schimb, au construit o platformă care permite oricui să construiască un imperiu eCommerce minunat.

Magento poate fi privit mai mult ca o opțiune de întreprindere în care dezvoltatorii sunt disponibili și banii nu reprezintă o problemă.

Sunteți de acord cu concluziile noastre? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Întrebări frecvente

Î: Magento este mai bun decât Shopify?

A: Magento nu este mai bun decât Shopify, iar Shopify nu este mai bun decât Magento. Shopify este mai bun pentru majoritatea oamenilor, deoarece este o platformă de comerț electronic integral și găzduit integral. Magento este excelent pentru site-urile de comerț electronic complexe mari și în care proprietarul magazinului are la dispoziție o mulțime de resurse.

Î: Magento este cea mai bună platformă de comerț electronic?

A: Magento nu este cea mai bună platformă de comerț electronic atunci când vine vorba de oameni obișnuiți care încep un magazin de comerț electronic. Există prea multe obstacole, iar curba de învățare este prea mare. Shopify este cea mai bună platformă de comerț electronic pentru oricine dorește să înceapă un magazin de comerț electronic.

Î: Shopify este mai bun decât Etsy?

A: Etsy este excelent pentru a începe în comerț electronic. Shopify vă permite să aveți propriul spațiu găzduit pe propria adresă URL pentru a vă trimite clienții. Etsy are totul pe piața Etsy. Aceasta poate fi văzută ca pozitivă, dar nu vă permite să dețineți propriul spațiu. De obicei, Etsy și Shopify pot fi utilizate în concordanță între ele.

Î: Care este cea mai bună platformă pentru comerț electronic?

A: Shopify ia coroana când vine vorba de regele comerțului electronic. Oferă cele mai multe caracteristici cu cele mai puține dureri de cap. Utilizarea Shopify este ușoară și satisfăcătoare pentru un proprietar de afaceri eCommerce în devenire.

Î: Care este cea mai ieftină platformă de comerț electronic?

A: Există mai multe platforme care pot fi utilizate gratuit, dar nu merită. Dacă sunteți serios despre construirea unui magazin de comerț electronic, atunci plătiți o taxă lunară. Cea mai bună combinație de costuri și funcții este cu siguranță Shopify.

Î: Cât costă vânzarea pe Shopify?

A: Construirea propriului magazin de Shopify vă va costa 29 de dolari pe lună. Ei oferă un proces gratuit pentru a testa totul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector