Magento versus Shopify vergeleken (2020-update)

Om de wereld van eCommerce binnen te gaan, moet een potentiële bedrijfseigenaar een eCommerce-website bouwen. Er zijn veel oplossingen voor uw toekomstige e-commerce-imperium. De belangrijkste onder hen zijn Magento en Shopify.


e-commerce websiteDeze opties verschillen nogal van elkaar.

Stel je voor dat een concurrenteigenaar je vertelde dat je een machine moest bouwen om een ​​miljoen dollar te winnen. De machine moet sneller worden gebouwd en moet beter worden gebouwd dan de machine die uw concurrent kan bouwen – anders krijgt u het geld niet.

Helaas heeft uw concurrent veel ervaring met het bouwen van vergelijkbare machines. Je hebt geen ervaring.

Dit is uw concurrent en zijn vorige machine

Degene die de wedstrijd heeft opgezet, biedt u twee sets tools aan. De eerste kan een perfecte machine bouwen en is gemakkelijk te gebruiken – er wordt ook uitgelegd hoe de machine moet worden gebouwd. De tweede toolset is moeilijk te gebruiken en vereist uit de eerste hand kennis van het bouwen van een machine, maar kan ook een perfecte machine bouwen.

Welke zou jij kiezen? Waarschijnlijk de eerste optie. Welke zou je concurrent kiezen? Waarschijnlijk de eerste optie.

TLDR;

Shopify en Magento zijn beide haalbare opties voor e-commerce. Echter, onze keuze voor de meerderheid van de mensen is Shopify, eenvoudig en duidelijk. De balans in kosten, functies, add-ons en ondersteuning maken ze tot een geweldige allround oplossing voor de seriële ondernemer en de starter.

Om niet te zeggen dat Magento niet voor u kan werken, want het kan en zal. Maar je hebt beter codeerkennis en veel tijd of anders veel geld om naar een ontwikkelaar te gooien.

De concurrenten

Aan de ene kant heb je Shopify, ons meest aanbevolen eCommerce-platform dat helpt beginners bij het bouwen van een alles-in-één eCommerce-website. Een van de meest gebruikte eCommerce-oplossingen van tegenwoordig en algemeen beschouwd als het beste eCommerce-platform.

magento vs shopify

Aan de andere kant is Magento, het eCommerce-platform van Adobe, dat een solide keuze is wanneer u een webontwikkelaar bent of veel kapitaal tot uw beschikking heeft. Magento is geen flauwekul.

Het verschil in wat elke oplossing biedt, is dag en nacht.

Er zijn twee categorieën eCommerce-oplossingen:

 1. De eenvoudig te gebruiken opties – ze maken het een fluitje van een cent om alles met e-commerce te maken te hebben.
 2. Ik heb een webontwikkelaar nodig of ik moet een webontwikkelaar zijn.

Shopify valt onder de “makkelijk te gebruiken”Optie en is de beste optie in die categorie. Magento valt onder de “webontwikkelaar nodig”Categorie en wordt niet beschouwd als de beste optie in die categorie.

Beginners mogen Magento niet eens proberen te gebruiken. We wijzen alle beginnende e-commerce hoopvol om in plaats daarvan Shopify of een handvol andere leuke opties te gebruiken. Magento is gericht op de meer gecompliceerde gebruiker – een met ontwikkelvaardigheden en veel middelen achter de rug.

Magento kan meer worden aangepast dan Shopify, maar de verschil is te verwaarlozen tenzij je iets heel specifieks probeert te bereiken.

Overeenkomsten

Beide diensten bieden een complete oplossing voor e-commerce. Veel grote merken gebruiken beide platforms en de ene is niet ronduit beter dan de andere. Shopify spreekt een groter publiek aan, maar dat betekent niet dat de twee services geen overeenkomsten hebben.

Voor wie is Shopify bedoeld

Shopify is voor 90% van alle hoopvolle e-commerceondernemers. Die 10% is een belangrijk deel van de mensen en u kunt eronder vallen. Hoewel Shopify naar alle waarschijnlijkheid uw rug zal hebben als het gaat om het bezitten, runnen en schalen van uw winkel.

De meegeleverde tools maken het opzetten van een online winkel eenvoudig en bieden ook een functieset die aanpasbaarheid, schaalbaarheid en functionaliteit mogelijk maakt. Shopify is te moeilijk voor 5% van de bevolking en biedt onvoldoende opties voor nog eens 5% van de bevolking.

Er zijn opties die Shopify gemakkelijker te gebruiken zijn – maar ze bieden niet hetzelfde niveau van functies, Er zijn ook opties die meer functies bieden dan Shopify – deze opties zijn veel moeilijker te gebruiken.

Shopify bezet de ruimte die de meeste mensen trekt. Het biedt volledige eCommerce-functionaliteit en maakt het tegelijkertijd eenvoudig.

geld kanye westHet type persoon dat Shopify zou willen gebruiken, kan in één zin worden samengevat: zij wil een eCommerce-winkel starten om geld te verdienen.

Er zijn drie diskwalificaties als het gaat om mensen die Shopify zouden willen gebruiken, maar ze zijn zeldzaam.

 1. u bent verkopen onder vijf producten en waardeer volledige eenvoud over al het andere.
 2. Jouw blog kwam eerst en je hebt WordPress nodig in je leven. SEO is uw brood en boter en e-commerce is een kleine bijzaak.
 3. Heb je een waanzinnig groot budget om naar een webontwikkelaar te gooien. Hier is een geheim: er is een grote kans dat ze nog steeds Shopify gebruiken.

Als die niet op jou van toepassing zijn, dan is Shopify 100% voor jou. Het mooie is dat ze bieden een gratis proefperiode om alles te bekijken.

shopify pagina maken

Bij het gebruik van Shopify zijn er gewoon niet veel pijnpunten. Jij kan eenvoudig meerdere kanalen verkopen implementeren, het inventarissysteem is eenvoudig en effectief en er zijn tools en gadgets om elke eCommerce-optie levensvatbaar te maken.

Voor wie Magento is

Er is een behoorlijke leercurve voor Magento-gebruikers. De mogelijkheid om code te lezen en te schrijven is niet onderhandelbaar en de meeste mensen die onder deze categorie vallen, merken dat ze alleen WordPress gebruiken in combinatie met WooCommerce.

Als je volledig tegen het gebruik van een op WordPress gebaseerde eCommerce-oplossing zoals WooCommerce bent en meer controle wilt over je hostingprovider, dan is Magento iets voor jou.

Magento is meer geschikt voor bestaande bedrijven met een groot budget om webontwikkelaars op hoog niveau te betalen. Als het gaat om het betalen van een ontwikkelaar, is het het beste om een ​​webontwikkelaar te vinden die websites maakt die je leuk vindt en hem het platform te laten gebruiken waar hij zich prettig bij voelt. Als die ontwikkelaar Magento gebruikt, dan is dat geweldig.

Als je codeerkennis hebt of wilt leren – dan kan Magento je aanspreken omdat het is gratis te downloaden.

De enige persoon die Magento gebruikt, zou een enorme premie op maatwerk en enorme functiesets leggen. Alles is mogelijk op Magento, je hoeft alleen maar uit te zoeken hoe je het moet doen. Er is een behulpzame community en een helpcentrum beschikbaar, maar er is geen klantenondersteuning om over te spreken.

Het zelf doen of veel geld hebben is de enige manier om Magento te laten werken. Als je niet bereid bent je handen vuil te maken of veel geld uit te geven, kijk dan ergens anders.

Magento is geoptimaliseerd om met duizenden producten te werken, al het verkeer dat er is, en veel verkopen. Dit betekent dat schalen met dit systeem uiterst duurzaam is.

De functies die beschikbaar zijn op Magento zijn langer dan de lijst van Shopify en hun app store is ook groter. De opties zijn bijna beperkt en ze zijn allemaal geoptimaliseerd voor mobiel verkeer.

Magento biedt zo’n breed scala aan functies en aanpasbaarheid dat het doornemen van de winkels die op het platform zijn gebouwd, je doet denken dat de websites niets gemeen hebben.

magento nieuwe pagina toevoegen

De waarde die Magento biedt die Shopify niet biedt, is toegestaan vol controle over hoe u uw klantervaring levert. Er zijn geen limieten.

Prijzen

De manier waarop prijzen werken op Shopify en Magento is compleet anders. Shopify is gebouwd rond maandelijkse betalingen en verschillende niveaus, terwijl Magento een gratis versie en een enterprise-versie van de software biedt.

Magento prijzen

Een van de geweldige dingen van Magento is dat de open source versie van de software is gratis te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden.

Magento productprijzen

U zult echter buiten Magento zelf extra kosten maken. Eerst moet je je eigen hostingservice kopen (Psst: lees onze beoordelingen van webhosting VOORDAT je je aanmeldt).

Dit kost u een maandelijks bedrag en andere potentiële kosten. Er zijn geweldige hostingdiensten – zoals SitGground – dat zal de bank niet breken en geweldige service bieden. Houd er rekening mee dat hosting moet worden geschaald en dat schalen extra kosten met zich meebrengt.

Bovendien, als u niet weet hoe u moet coderen, heb je een ontwikkelaar nodig. Goede ontwikkelaars kosten veel geld – en u kunt er het beste een vinden die gespecialiseerd is in Magento.

Een ander ding dat moet worden geregeld, is de betalingsverwerking. Gelukkig zijn er oplossingen, zoals Braintree, die dit gemakkelijk maken.

Het goede nieuws is dat met de gratis versie dit de enige kosten zijn die u heeft.

Er is ook een bedrijfsversie van de software. Dit omvat zowel hosting als hulp bij het ontwerpen van de winkel. Dit vereist dat een bedrijf informeert, zodat zij een offerte kunnen ontvangen.

Het citaat hangt volledig af van de grootte van de winkel en het bedrijf, maar het laagste dat we iemand hebben zien ontvangen, is $ 18.000. Een flink bedrag.

Shopify-prijzen

Elk prijsniveau omvat onbeperkte producten, 24/7 ondersteuning, de mogelijkheid om via andere verkoopkanalen te verkopen, handmatige orderaanmaak, kortingscodes, SSL-certificaat, verlaten winkelwagenherstel, Shopify-betalingen met fraudeanalyse, POS-app, fysieke hardware en robuust app selectie.

Andere kosten die met Shopify te maken hebben, zijn betaalde apps, betaalde thema’s en domeinaankoop. Er zijn een groot aantal apps die de kosten waard zijn, evenals nuttige en mooie premium-thema’s die uw winkel echt een boost kunnen geven.

Het mooie van Shopify is om een ​​volledig functionele winkel te hebben met enkele van de beste functies op de markt kost je slechts $ 29 per maand. Terwijl u uw winkel opschaalt, kunt u de kosten opschalen. Shopify bevat ook een aangepast ondernemingsniveau dat meer aanpasbaarheid mogelijk maakt voor enorme winkels.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken oplossing om uw e-commerce winkel te bouwen en te laten groeien, hoeft u niet verder te zoeken dan Shopify. Shopify biedt eCommerce-winkeleigenaars alle tools die ze nodig hebben om hun winkel zonder veel belemmeringen te beheren. Bovendien is hun websitebouwer zeer robuust en heeft het extra voordeel dat hij één entiteit betaalt voor een end-to-end-oplossing.

Shopify is gebouwd en ontworpen door drie Canadezen die net probeerden een e-commerce winkel te bouwen. In plaats daarvan hebben ze een platform gebouwd waarmee iedereen een geweldig eCommerce-imperium kan bouwen.

Magento kan meer worden gezien als een enterprise-optie waar ontwikkelaars beschikbaar zijn en geld geen probleem is.

Bent u het eens met onze bevindingen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

FAQs

Vraag: Is Magento beter dan Shopify?

EEN: Magento is niet beter dan Shopify en Shopify is niet beter dan Magento. Shopify is beter voor de meerderheid van de mensen omdat het een gehost en alles-in-één eCommerce-platform is. Magento is geweldig voor grote en complexe eCommerce-sites waar de winkeleigenaar veel middelen tot zijn beschikking heeft.

Vraag: Is Magento het beste e-commerceplatform?

EEN: Magento is niet het beste eCommerce-platform als het gaat om gewone mensen die een eCommerce-winkel starten. Er zijn te veel obstakels en de leercurve is te groot. Shopify is het beste e-commerceplatform voor iedereen die een e-commerce winkel wil starten.

Vraag: Is Shopify beter dan Etsy?

EEN: Etsy is geweldig om aan de slag te gaan in e-commerce. Met Shopify kunt u uw eigen gehoste ruimte op uw eigen URL hebben om uw klanten te sturen. Etsy heeft alles op de Etsy-marktplaats. Dit kan als positief worden gezien, maar het staat je niet toe om je eigen ruimte te bezitten. Meestal kunnen Etsy en Shopify samen met elkaar worden gebruikt.

Vraag: Wat is het beste platform voor e-commerce?

EEN: Shopify neemt de kroon als het gaat om de koning van e-commerce. Het biedt de meeste functies met de minste hoofdpijn. Het gebruik van Shopify is eenvoudig en bevredigend voor een beginnende e-commercebedrijfseigenaar.

Vraag: Wat is het goedkoopste e-commerceplatform?

EEN: Er zijn meerdere platforms die gratis kunnen worden gebruikt, maar het is het niet waard. Als je serieus bezig bent met het bouwen van een e-commerce winkel, dan is het de moeite waard om een ​​maandelijks bedrag te betalen. De beste combinatie van kosten en functies is absoluut Shopify.

Vraag: Hoeveel kost het om te verkopen op Shopify?

EEN: Het bouwen van je eigen winkel van Shopify kost je $ 29 per maand. Ze bieden wel een gratis proefperiode om alles uit te testen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map