Legjobb web hosting szolgáltatások

MELLÉKLET webhelyként rengeteg tárhely-fiókkal rendelkezik (ügyfeleink fogadására + számtalan mellékprojekttel rendelkezünk, és szeretnénk kísérletezni ��), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a legjobb web hosting szolgáltatót.


Megvizsgáltuk az összes tárhely-fiókot, elemeztük, mely webgazda működik jól, és melyik nem (és miért). Ezután úgy döntöttünk, hogy felépítjük ezt a hatalmas összehasonlító oldalt, hogy megosszuk a tapasztalatokat, és élvezhetjük!

A gyors áttekintés érdekében, véleményeink alapján, ezek a következők az 5 legjobb webtárhely-szolgáltató 2020-ra:

 1. Hostinger – Összességében a legjobb
 2. SiteGround – A második helyezett
 3. HostPapa – Kiváló, megfizethető webgazda
 4. Cloudways – A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatás
 5. A2 tárhely – nagyszerű a viszonteladói tárhely számára

Contents

Miért fontos a szilárd webtárhely?!

Web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet webhelye potenciális sikerére.

Vegyük a weboldal sebességét  Például, tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10 csak elmúlik minden másodpercig, amikor a webhely még mindig betöltődik, ezért egy tapasztalt és minőség-központú webhely Fontos a tárhely-szolgáltató!

Szerencsére nekünk, a web hosting iparág elég versenyképes a legtöbb szolgáltatóval, akik folyamatosan próbálnak legyőzni egymást az ár, a minőség és a támogatás szempontjából! Ez nagyszerű számunkra, mivel sok lehetőségünk van a webgazda kiválasztásakor.

web hosting kutatás

Eltekintve a tárhely összehasonlító táblázat Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk az egyes webhely-tárhely-értékelésekkel.

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
Hostinger logó$ 0.99 (90% kedvezmény – 9,99 USD-tól)10 GB
 • Nagyon megfizethető
 • Rendkívül egyszerű beállítás
 • Nagyszerű teljesítmény és sebesség
 • Globális szerverhálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Hostinger áttekintés
siteground23,95 USD (67% kedvezmény, lefelé 11,95 USD-tól)10 GB
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Villámgyorsan
 • Nagy támogatás!
 • Globális szerverek
SiteGround áttekintés
HostPapa logó2,95 USD (lefelé 7,99 USD-tól – Exkluzív MangoMatter árengedmény)100 GB
 • Nagyon megfizethető!
 • Sok támogatási lehetőség
 • Nagyszerű előadás
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
HostPapa áttekintés
cloudwayslogo$ 720 GB
 • Felhő-tárhely újradefiniálva.
Cloudways áttekintés
A2HostingLogo$ 3.92Korlátlan
 • Olcsó
 • Korlátlan lemezterület!
A2 tárhely áttekintés

A 10 legjobb webtárhely-áttekintés 2020-ra

1. Hostinger – a legjobb összességében

Hostinger logó
Webhely: www.hostinger.com
Ár: 0,99 USD
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés
Globális elérhetőség: Igen

A Hostinger az egyik leggyorsabban növekvő webtárhely-szolgáltató cég, jó okkal. Sikerül őrülten magas színvonalú hosting szolgáltatásokat nyújtani, a költségek töredékével összehasonlítva a legtöbb versenytársukkal.

Nem csoda, hogy 2004 eleje óta több mint 29 millió felhasználót regisztráltak. Csak 0,99 dollárért havonta 10 GB-os SSD lemezterületet, ingyenes SSL-t, 24/7/365-es ügyfélszolgálatot és még néhány további ingyenes felhasználót kapsz. Az általuk kínált érték nagyon lenyűgöző!

Nagyon tetszik az, hogy hogyan szerkesztik fel az új fiók létrehozásának folyamatát, ez a legszorosabb beállítás, amelyet eddig tapasztaltunk. A lépések zökkenőmentesen továbblépnek a következőbe, amíg – mielőtt megismerné – megkapja a webhelyet, ahol a WordPress telepítve van (és valójában a WordPress számára lett optimalizálva), és készen áll a tartalom és képek feltöltésére..

Ez egy komolyan átgondolt fedélzeti folyamat!

A teljesítmény szempontjából, a világ 7 (!) Szerverhelyén kívül, SSD merevlemezeket, szerver szintű gyorsítótárazást, DDOS védelmet, egyéni gyorsítótárazási plugint, 99,9% -os üzemidőt stb. Használnak. És ha igazán szeretne minél gyorsabban nyomja ki a webhelyet, adjon hozzá egy CDN-t, és aranyos vagy, függetlenül attól, hogy honnan jönnek a látogatók.

Szervereik az Egyesült Államokban, Szingapúrban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Litvániában, Brazíliában és Indonéziában találhatók.

A következő tárhelytípusokat kínálják: Közös tárhely, (amelyre a legtöbb embernek szüksége van), VPS, Cloud tárhely, WordPress tárhely és e-mail tárolás. És csak arra az esetre, ha szükséged van rá, akkor domain-neveket is árusítanak, egyablakos ügyintézőt minden webhely-igényéhez.

A megosztott tárhely-terveik csak a kezdettel kezdődnek Havonta 0,99 USD (90% kedvezmény most). Ezenkívül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, a könyvünkben nincs értelme!

Előnyök

 • Nagyon könnyű beállítani
 • Nagyszerű előadás
 • Szuper megfizethető
 • Globális szerverhálózat

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround – A második helyezett

SiteGround logó
Weboldal: www.siteground.com
Ár: 3,95 USD
Lemezterület: 10 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A SiteGround hatalmas szereplő a host-iparban. A szuperérzékeny ügyfélszolgálattól (amelynek átlagos válaszideje 10 perc van a támogatási jegyeknél) a WordPressre optimalizált szerverbeállításokig, amelyek a WP működését rendkívül zökkenőmentesvé teszik, és ismerik a kézműveiket!

Csakúgy, mint a legtöbb webtárhely-szolgáltató, kínál néhány szép ingyenes szolgáltatást, például az SSL-t, ingyenes domainneveket és ingyenes webhelyátadásokat.

Ezeket a WordPress ajánlja is (nagyon kevés tárhelyszolgáltató állíthatja ezt! Természetesen szinte bármilyen tartalomkezelő rendszert kezelhet, vagy elhúzhatja azokat a webhely-készítőket, amelyeket rájuk dob)..

Ami a teljesítményt illeti, nemcsak gyorsabb SSD-tárhelyet kínálnak, és biztosítják, hogy mindenkinek legyen elegendő kiszolgálói erőforrása, hanem a WordCress webhelyek számára is létrehoztak egy belső gyorsítótárazási plugint, a SuperCacher nevű webhelyet, amely a lehető leggyorsabban kiszolgálja a webhelyeket..

És ha a célpiac tengerentúlon található, akkor vannak adatközpontok az Egyesült Királyságban, Hollandiában (Hollandia) és az SG-ban (Szingapúr). Csakúgy, mint a Hostinger, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát vállalnak.

Biztonságuk szintén kiáltást érdemel, mivel olyan egyedi biztonsági rendszert építettek ki, amely folyamatosan feltérképezi a webhelyeket és figyelemmel kíséri a lehetséges veszélyeket, ügyelve arra, hogy minden szerver és fiók a lehető legtisztább maradjon..

3 fogadási tervük van. Leginkább megfizethető megosztott tárhely-terveik csak a kezdődik Havonta 3,95 USD (67% -kal a szokásos árból)!

Előnyök

 • Felhasználóbarát
 • Lenyűgöző biztonsági funkciók
 • Több adatközpont a világ minden tájáról
 • A WordPress által ajánlott
 • Nagyszerű előadás

Hátrányok

 • A megújítási költségek egy kicsit magasak

3. HostPapa – Kiváló, megfizethető webgazda

HostPapa logó
Weboldal: hostpapa.com
Ár: $ 2.95
Lemezterület: 100 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

Miközben márkájuk felhasználhat némi munkát, a Hostpapa által nyújtott szolgáltatások remek! 100 GB hely csak 2,95 dollárért nagyon jó üzlet, feltétlenül figyelembe véve a kapott ügyfélszolgálat szintjét, és még egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is..

Természetesen 1 kattintással telepítik az összes kedvenc webhely-készítőt vagy olyan tartalomkezelő rendszert, mint a WordPress, Joomla stb. szükség. Ha olyan tengerentúli piacokat kell megcéloznia, mint Európa vagy Ázsia, könnyen integrálhatja a CloudFlare CDN-t a tisztességes betöltési időkhöz, függetlenül attól, hogy a látogatók hol tartózkodnak. Az üzemidejük szintén nagyon megbízható, szinte nincs állásidő.

Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül működik, és elég érzékenyen reagál, feltétlenül figyelembe véve az alacsony költségeket! Segíthetnek a webhelyek migrációjában is.

Ami a web hosting szolgáltatásokat illeti, a HostPapa megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS tárhelyet és WordPress tárhelyet, valamint webdesign szolgáltatásokat, G Suite és Office 365 integrációs támogatást kínál. Komolyan, ha költségvetésük van, akkor nem engednek le.

A megosztott tárhely-csomagok kezdődik: Havonta 2,95 USD.

Előnyök

 • Rengeteg lemezterület
 • További szolgáltatások
 • Jó 24/7 támogatás
 • Ingyenes domain név
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • N / A

4. Cloudways – A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatás

Cloudways logó
Weboldal: www.cloudways.com
Ár: 10 USD
Lemezterület: 25 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A Cloudways a felhő-tárhelyet a következő szintre hozza! Szinte azonnali telepítések és nagyszerű méretezhetőség … elég érzékeny műszaki támogatással.

25+ adatközponttal, jó felhasználói élménnyel, nagy teljesítményű és rendelkezésre álló idővel, az Amazon, a DigitalOcean, a Google, a Vultr és a KYUP webszerverein keresztül … ezek a srácok újradefiniálják a felhőtároló iparágot.

A teljesítményről beszélve az az oka, hogy annyira jók ebben, nem csak azért, mert a legjobb szolgáltatók közül néhányat használnak, és támogatnak például a PHP7, a HTTP / 2 támogatott kiszolgálókat és az SSD tárolást. Nagyszerű egyedi vezérlőpanellel kiegészítve néhány egyedi rendszert építettek a teljesítmény további növelésére. A WordPress webhelyek számára megvan a Breeze gyorsítótárazási plugin, majd a Magento webhely-készítő számára beépített teljes oldal-gyorsítótár. Minden bizonnyal tudják, mit csinálnak!

A biztonsági fronton is nagyon lenyűgözőek. Dedikált tűzfalakkal és kétfaktoros hitelesítéssel nagyon komolyan veszik a biztonságot.

Legolcsóbb webtárhely-tervezésük kezdődik Havonta 7 USD.

Előnyök

 • Nagy teljesítményű felhőtárhely
 • Nagyon skálázható
 • Adatközpontok szerte a világon

Hátrányok

 • További technikai készségekre van szükség

5. A2 tárhely – nagyszerű a viszonteladói tárhely számára

A2 tárhely logó
Weboldal: www.a2hosting.com
Ár: 3,92 USD
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

Az A2 tárhely nagyon hasonlít mind a SiteGround, mind a Hostinger … gyors kiszolgálókra, globális elérhetőségre, nagyszerű támogatásra, korlátlan lemezterületre. És bár nincsenek a hivatalos WordPress-ajánlás, a WordPress-re vannak optimalizálva.

Noha alapterveik meglehetősen gyorsak, és ügyes extrakat kínálnak, mint például egy ingyenes SSL-igazolás, a potenciális feltörések ingyenes szkennelése, ingyenes helyátadások, több szerverhely, stb. Mindez természetesen 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik.

A Turbo tervei az, ahol a dolgok valóban érdekessé válnak. A Turbo terveknek nemcsak kevesebb felhasználója van web-kiszolgálónként, alapvetően több kiszolgáló-erőforrást biztosítva fiókonként, hanem egy nagyon agresszív gyorsítótárazási rendszert kínálnak, különféle gyorsítótárazási megoldásokkal a nagyobb weboldal-készítők számára, például a WordPress és a Magento.

Az A2 Hosting különféle típusú webtárhely-típusokat kínál, a megosztott tárhelytől, a WP-tárhelytől és a viszonteladói hostingtól kezdve a VPS-ig és a dedikált tárhely-tervekig.

3 hosting csomagot is kínálnak, a legolcsóbb megosztott web hosting terv csak az indul Havonta 3,92 USD (eredetileg 7,99 USD / hó volt).

Előnyök

 • Szerverek az Egyesült Államokban, Európában és Szingapúrban (az SG nagyszerű az NZ-oldalak számára)
 • Korlátlan lemezterület
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Hátrányok

 • N / A

6. GreenGeeks – A legjobb zöld webtárhely

GreenGeeks logó
Webhely: www.greengeeks.com
Ár: 2,95 USD
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A Greengeeksnek több adatközpontja van az egész világon, nagyon jó támogatást nyújt, és akár korlátlan sávszélességet és lemezterületet is kínál minden tervvel. Amit a GreenGeeks elkülönít, az az energiaszükségletüket háromszor visszahelyezik a hálózatba a szélenergia révén, ami nagyon elképesztő!

Ami a speciális funkciókat illeti a web hosting szolgáltatásaikhoz. Mint korábban említettük, korlátlan lemezterületet kínálnak még a legalapvetőbb tervükön, 24 órás ügyfélszolgálatot nyújtanak, 99,9% -os hálózati rendelkezésre állási garanciát kínálnak, és akárcsak a SiteGround, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, ha nem elégedettek! Hasznosak még a webhelyek áttelepítésekor is.

A teljesítmény szempontjából maximalizálják a sebességet SSD tárhely, ingyenes CDN integráció a Cloudflare, a HTTP / 2 és a PHP7 támogatásával. Még saját PowerCacher nevű gyorsítótárazási rendszert építettek, hogy a lehető legtöbb teljesítményt elérjék.

Ami a hostolási terveket illeti, a szokásos megosztott, a WordPress és a Viszonteladói tárhelyeket kínálják.

A legolcsóbb tárhely-tervezés csak a kezdettel kezdődik Havonta 2,95 USD (lejjebb 9,95 USD).

Előnyök

 • Szuper zöld
 • Korlátlan lemezterület
 • Több adatközpont a világ minden tájáról
 • Jó ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • N / A

7. Bluehost – nagyszerű webtárhely kezdőknek

Bluehost logó
Webhely: www.bluehost.com
Ár: 3,95 USD
Lemezterület: 50 GB
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

A Bluehostnek kissé viharos ideje volt az elmúlt néhány évben. A játék tetején voltak, aztán az EIG (az állóképesség nemzetközi csoportja) megvásárolta, a dolgok lefelé mentek, az ügyfelek áttekintése már nem volt szuper pozitív … de 2 évvel ezelőtt keményen próbálják megfordítani a dolgokat, és most hátuk tisztességes tárhely, nagyszerű ügyfélszolgálat és néhány jó teljesítmény mellett. Nagyon jól ismertek, és manapság sok webhely használja őket.

Legutóbbi erőfeszítéseik újból megszerezték őket a web hosting összehasonlításunkban! A hostolási szolgáltatásokkal kapcsolatban megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, WP-tárhelyet, VPS-t és dedikált tárhelyet kínálnak. Minden jön a szokásos funkciókkal és nagyszerű üzemidővel.

Különösen jók a WordPress-webhelyek tárolásában, és további tárhely-szolgáltatásokkal rendelkeznek, kifejezetten a WP-telepítésekhez, hogy a lehető legszélesebb legyen a teljesítmény.

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, mindent megtalálnak egy nagy tudásbázistól, támogatási jegyekről, élő csevegésből, telefonos támogatásból és akár esetleg video oktatóanyagokat is tartalmaznak. Felépítettek egy egyéni vezérlőpanelt is, amely meglehetősen egyszerűen használható.

Web hosting tervük kezdődik Havonta 3,95 USD.

Előnyök

 • Tapasztalt
 • Versenyképes árképzés
 • Rengeteg lemezterület

Hátrányok

 • Sziklás hírnevét

8. HostGator – nagy értékű webhelygazda

Hostgator logó
Weboldal: www.hostgator.com
Ár: $ 2.75
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek

A HostGator az iparág veteránja, nagyon öreg és sok ügyféllel rendelkezik. Szuper megfizethetőek, de ez megmutatja, mikor használja a szolgáltatásaikat. Minden rendben, nem rossz, nem nagyszerű, csak rendben.

De még egyszer, tekintve a tárhely szolgáltatásaikat, korlátlan lemezterület csak 2,75 dollár / hónap, nem rossz üzlet. Ingyenes SSL-t is kínálnak, egy ingyenes domaint egy évre, és garantálják a szerver 99,9% -os rendelkezésre állását.

A támogatás szintén elég tisztességes, telefonos, élő csevegési és támogatási jegyekkel. Rengeteg videó oktatóprogrammal is rendelkeznek, hogy a lehető legkönnyebb legyen az élmény.

A HostGator a következő webhely-tárhely-tervekkel rendelkezik: Közös tárhely (a cpanel tárhely használatával), WordPress tárhely, felhő tárhely, viszonteladó, VPS és dedikált szerverek.

2 webszerverük van az Egyesült Államokban és egy Indiában.

Közös webtárhely-terveik csak az indulással kezdődnek Havonta 2,75 USD.

Előnyök

 • Olcsó
 • Tisztességes érték
 • Korlátlan e-mail címek

Hátrányok

 • Alacsonyabb színvonalú szolgáltatások
 • A biztonság jobb lehet

9. Inmotion tárhely – nagyszerű az üzleti webhelyek számára

inmotion hosting logó
Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár: 6,39 USD
Lemezterület: Korlátlan
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Nem

Az InMotion Hosting már egy ideje működik, ők ismertek a minőségi üzleti tárhelyről (99,99% -os rendelkezésre állási garanciával !!). És bár magasabb árat kapnak, host-szolgáltatásaik minősége nagyon jó, és támogatása is nagyon jó.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velük a kapcsolatot telefonon, támogatási jegyekkel, élő csevegéssel és szükség esetén akár skype-vel is.

Ha elkezdi megnézni a felhasználói véleményeket az interneten, akkor nagyon lenyűgöző, hogy milyen kedvelt felhasználók.

Ami a tárolási lehetőségeket illeti, az InMotion megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS-tárhelyet, dedikált szerverek és speciális WordPress-tárhelyeket kínál.

A legolcsóbb terv itt kezdődik: Havonta 6,39 USD.

Előnyök

 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Jó hírnév
 • Szilárd üzemidő garancia

Hátrányok

 • Drága

10. WP Engine – Menedzselt WordPress tárhely

wpengine logó
Webhely: www.wpengine.com
Ár: 35 USD
Lemezterület: 25 ezer látogató korlátozás
Támogatás: telefon, élő csevegés, jegyek
Globális elérhetőség: Igen

Ha valóban kiváló minőségű, kezelt WordPress-tárhelyet keres az Egyesült Államokban, akkor a WP Enginere van szüksége! A piacvezetõk a WordPress webhelyek üzemeltetésekor (nincs más weboldalépítõ), és jó oka van (bár ezek drágák). Házon kívüli gyorsítótárazási rendszerük van az oldalak szupergyors kiszolgálására (úgynevezett EverCache), és CDN-vel kombinálva ők a leggyorsabb WordPress tárhely szolgáltató társaság! Van egy egyedi vezérlőpanellel is, amely nagyszerű felhasználói élményt nyújt.

A napi 24 órás technikai támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Ráadásul a WordPress alapvető frissítéseiről is gondoskodnak, így nem kell aggódnia. És ha ez egy jelentős frissítés, akkor valóban először tesztelik a webhelyet a frissítés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy semmi sem szakad meg – remek szolgáltatás. Emellett élő valós idejű fenyegetések észlelésével, nagy rendelkezésre állással, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még ingyenesen javíthatják az Ön webhelyét, ha feltörtek rá… nem csoda, hogy felhasználói véleményük annyira pozitív!

A fentiek több mint indokolják az árcédulát és a webhely-összehasonlítás helyét! Érdekli a nyugalmat és kímélheti a költségvetést?

A legolcsóbb terv itt kezdődik: 35 dollár havonta.

Előnyök

 • Több adatközpont a világ minden tájáról
 • Szuper speciális támogatás
 • Nagy teljesítményű

Hátrányok

 • Költség

Hogyan lehet megtalálni a legjobb webhely-tárhely-szolgáltatót

A webhely minőségi internetes fogadójának kiválasztásakor fontos megérteni, hogy számos típus közül lehet választani.

Az alábbiakban magyarázatot adunk a webtárhely-beállítások legfontosabb típusairól és azok fő előnyeiről és hátrányairól, és részletesebben áttekintjük azokat a funkciókat, amelyekre ki kell figyelni, így létrehozhat saját legjobb webhely-összehasonlítás és végül megtalálja a tökéletes hostot webhelyének felépítéséhez.

Mellékesen megjegyzem, hogy ha még nem regisztrálta domainjét, akkor sok gazda is megteheti. Ennek ellenére a kedvenc regisztrátorunk a Namecheap, már régóta működnek és nagyon megfizethetőek. A weboldal készítésének folyamata egész időközönként meglehetősen egyszerű, sok ember manapság saját weboldalakat épít (csak nézd meg az internetes statisztikai oldalunkat, hogy ötletet kapjunk, ez csodálatos) … csak egy lépést tegyen meg egyszerre.

USA webhely tároló laptop

A webhelytárolás típusai

Közös tárhely

A megosztott tárhely használatával alapvetően több webhelyet üzemeltet egyetlen kiszolgáló, amelyet egy rendszergazda irányít. Általában különféle lehetőségeket kínálnak, mint például Windows vagy Linux tárhely, Java és PHP tárhely. Ráadásul sokuknak vannak telepítői a nagyobb tartalomkezelő rendszerekhez, például a WordPress, a Joomla, a Drupal stb..

megosztott tárhely

Előnyök: A megosztott tárhely a legolcsóbb tárhely-terv, mivel több fiók is ugyanazt a szervert fogja használni, így felosztva a költségeket. Felhasználóbarát, mivel használatához nincs szükség magas tudásra.

Hátrányok: Sajnos megosztott jellege miatt a megosztott tárhely nagyon megbízhatatlan lehet. A korlátozott erőforrásokért és szolgáltatásokért versenyez több más fiókkal, így a webhelyének könnyebb lehet lassulni, vagy akár feltörni, mint a többi tárhelyi lehetőségnél.

VPS tárhely

A VPS virtuális magánszervert jelent. Alapvetően ez a középút a megosztott és dedikált szerver-tárhely között (és nagyszerűen működik a játékszervereknél, a legjobb Minecraft-szerver-tárhelyet VPS-sel építik fel). Gondoljon egy megosztott kiszolgáló-gazdagépre, amelyen olyan partíciók vannak, amelyek extra adatvédelmet és funkciókat biztosítanak a fiókok között.

Előnyök: A költség meglehetősen középérték. Kicsit többet fizet, mint a megosztott tárhely, de ez extra szabadságot, rugalmasságot és biztonságot nyújt Önnek. Még mindig támogatást kap egy adminisztrátor csapattól, de több irányítással rendelkezik, mint egy hagyományos megosztott gazdagépen.

Hátrányok: Egy megbízhatatlan internetszolgáltató túlméretezheti a helyet, hogy több pénzt szerezzen, és kiszolgálóterület nélkül maradjon fiókja. Az ön részéről egy kicsit több karbantartásra van szükség, mint a megosztott tárhelynél.

Dedikált szerver tárhely

A dedikált szerver mind a tied. Minden joga és felelõssége van vele. A szabadság azonban magasabb monetáris költségekkel és munkaerő-intenzitással jár.

Előnyök: Soha nem fog lelassulni vagy más módon más befolyásolni, mert a kiszolgáló minden a tiéd! És mivel a tied, ez azt jelenti, hogy testreszabhatja, bármennyire hajlamosak is vagyunk rá.

Hátrányok: A testreszabás felelőssége rajtad múlik, tehát valamivel több know-how-t igényel. Nem csak azt igényli, hogy az édességek beállítsák, hanem magasabb árat is kap.

Cloud tárhely

A felhőbeli tárhely egy másik lehetőség valahol a dedikált és a megosztott tárhely között. A Cloud hosting felosztja erőforrásait több csatlakoztatott szerver között (mint például egy pókháló), és szükség szerint biztosítja számlákhoz. Ez felgyorsítja a dolgokat, és biztonságot nyújt egy szerver hibás működése esetén.

Előnyök: A méretarányos rugalmasság nagy előnye, amelyet a felhő-tárhely nyújthat. Ez azt jelenti, hogy ha vállalkozása gyorsan növekszik, akkor a kiszolgáló méretezõdik vele. Ez egy olyan termék is, amely elérhető az Ön számára, amint szükség van rá, mivel állandóan vagy olyan formában létezik a felhőben. Ez egy ésszerű költség, és nagyon jól működik egy alacsony létszámú fióknál.

Hátrányok: Mivel annyira központosul ebben a megbízható felhőben, ha problémát okoz a felhő, akkor nagyjából tehetetlen maradsz. A felhőtároló összetevő miatt is csak az interneten keresztül férhet hozzá fájljainak. Ha nem tud csatlakozni, akkor nem is fér hozzá. Az általa kínált gumiszalagszerű rugalmassághoz havonta „gumiszalag-rugalmas” számlával is járhat.

Viszonteladói tárhely

A viszonteladói tárhely a megosztott tárhely egyfajta kézi-le-lefelé mutató változata. A társaság egy csomagot egy anyavállalati anyavállalattól vesz át, csomagolja vagy csomagolja, ahogy tetszik, és saját számlájára viszonteladja más számlákra..

Előnyök: Ez megkönnyíti a gondot, mert végül valaki más felelős. Ha másokra támaszkodni szeretne, ez jó megoldás lehet Önnek.

Hátrányok: Az a fél, aki viszont eladta a házigazdát, nem lehet szakértő. Mint ügyfél, valószínűleg csak hozzáférni fog hozzájuk, így nehéz helyzetbe kerülhet, ha valami rosszul fordul elő. Ezért csak egy megbízható és ellenőrzött viszonteladó társaságot kell figyelembe venni.

Menedzselt WordPress tárhely

Ez a prémium tárhely, amely a WordPress-re összpontosít, a WP szakértői támogatással. A kezelt WP-házigazdák általában nagyon jól optimalizált szerverköteggel rendelkeznek, amelyet kifejezetten a WordPress lehető leggyorsabb futtatására terveztek. Az árazást általában a havonta érkező látogatók száma alapján számítják, nem pedig a lemezterület helyett, mint a szokásos megosztott internetes házigazdák.

Előnyök: Mindig naprakész lesz a legújabb szolgáltatásokkal és beépülő modulokkal, mert a WordPress mindig a host világában lévő új dolgok élén áll. Folytatják a sebességet, és megóvnak téged, ha valami összeomlik. A csapat nemcsak folyamatosan frissíti Önt, hanem őrzi az Ön adatait is, és ott áll minden lehetséges kérdésnél.

Hátrányok: Az ár általában az első dolog, ami kikapcsolja valakit. Minél nagyobb a webhely és a kötet, annál többet kell fizetnie. Emellett kissé kevesebb ellenőrzést gyakorol a webhely testreszabása felett (mivel a kezelt házigazdáknak általában van listája a tiltott bővítményekről … az optimális teljesítmény fenntartása érdekében).

A web hosting funkciókat, amelyeket felül kell vizsgálnia

Most, hogy tudja, hogy milyen típusú webtárhelyet keres, érdemes megvizsgálni az egyes lehetőségeket a szükséges szolgáltatások szempontjából.

Ugyanazokat a tényezőket használjuk a többi összehasonlításban is, mint például:

 • webhely hosting Ausztráliában
 • webhely tárolása Kanadában
 • web hosting Szingapúrban
 • NZ web hosting
 • web hosting India
 • Egyesült Királyságbeli webtárhely
 • web hosting Malajziában
 • Írország fogadója
 • webhely, Pakisztán
 • Melhor hospedagem de sites Brasil
 • web hosting Indonézia

A következő szempontok rangsorolása, amennyiben az a legfontosabb, szűkíti a keresést a legnépszerűbb webhely-szolgáltatók számára, amelyek az Ön számára megfelelő csomagot kínálnak.

Határozza meg, hogy mire szeretne költeni a pénzt: A sávszélesség, a támogatás, a további tartományok, vagy a tárhely?

Másrészt határozza meg, hogy miért nem éri meg az Ön pénzét. Ha nincs szüksége külön támogatásra, válasszon egy csomagot, amely rugalmasságot és engedélyt ad az összes munka elvégzéséhez!

Vizsgáljuk meg a jó tárhelyszolgáltatás kiválasztásának fontos szempontjait, így a webhely létrehozásának megkezdésekor nem merül fel kérdés..

Szerver helye és sebessége

A szerver földrajzi elhelyezkedése számít, mivel minél közelebb van a szerverhez, annál kevesebb távolságot és kevesebb karikát kell átvinnie az információnak, hogy elérje Önt és a webhelyét használókat. A múltban minél távolabb volt a szerver a látogatóktól, annál lassabban töltötte be webhelye az ilyen látogatókat.

szerver helytérképe

Manapság azonban ezt a problémát meglehetősen egyszerűen meg lehet oldani egy CDN vagy a tartalom elosztó hálózatának engedélyezésével. A CDN a szerverek elosztott hálózata az egész világon, ezek a kiszolgálók vagy csomópontok a webhely gyorsítótárban tárolt változatát tudják kiszolgálni a csomóponttól, amely a legközelebb van a webhelyet elérni próbáló látogatóhoz. Tehát a webhelyet az USA-ban tárolhatja, ázsiai látogatók továbbra is elég gyorsan tudják betölteni a webhelyet.

A Cloudflare egyike a CDN-knek, és ingyenes! A legtöbb internetes házigazda rendelkezik még egy egyszerű kattintással a Cloudflare telepítőjével is, ezért erre feltétlenül figyeljen.

Lemez terület

A lemezterület a fájlok (a HTML fájlok, e-mailek, képek és szkriptek) a háttérben történő tárolására szolgáló hely. A tárolás alapvetően a hely irattára. A tárhelyszolgáltatáshoz való feliratkozás előtt tisztában kell lennie a rendelkezésre álló tárolóhellyel, mert amint az iratszekrény megtelt, az ennyi (bár szükség esetén természetesen frissíthet).

Győződjön meg arról, hogy van elég hely neked most és a jövőben, és próbáljon meg olyan SSD meghajtókat használó gazdagépet használni, mivel ezek sokkal gyorsabbak, mint a hagyományos.

Ugyanakkor, bár a legtöbb házigazda több e-mail fiókot / e-mail címet engedélyez egy hostfiók alatt, az e-mailek meglehetősen gyorsan megtölthetik a lemezterületét, ezért fontolja meg valami hasonló Gmail használatát az e-mailek kezelésére..

SSL tanúsítványok

A biztonság manapság nagy ügy, amikor a hackerek megpróbálják minden erőszakot bejuttatni bármelyik webhelyre. Még a Google integrálta az SSL tanúsítványok használatát a webhelyek rangsorolásában az eredményekben, a biztonságos webhelyeknek csekély előnye van a nem biztonságos webhelyekkel szemben. Az SSL a Secure Sockets Layer (biztonságos socket réteg), ez egy biztonságtechnika egy titkosított kapcsolat létrehozására a kiszolgáló és az ügyfél vagy a látogató között, és biztonságban tartja az átvitt adatokat a rossz szereplőktől..

SSL tanúsítványok

Régen csak olyan webhelyeknek kellett érvényes SSL tanúsítvánnyal rendelkezniük, amelyek elfogadják a hitelkártyákat vagy fizetési adatokat, ám manapság szinte minden webhely kötelező. Szerencsére nekünk olyan cégek, mint a Let’s Encrypt, ingyenes SSL-tanúsítványokat nyújtanak. A legtöbb legjobb webgazda is rendelkezik egy kattintással telepítővel, amely igazolás telepítésével biztonságossá teszi webhelyét.

üzemidő

Kíváncsi, mennyire megbízható lesz a házigazda? Az Uptime fantasztikus módszer ennek mérésére! A webhely rendelkezésre állása egy százalék, amely megmutatja, hogy a szolgáltató mennyire képes mindent sikeresen fenntartani.

Ha egy házigazda 99% -os rendelkezésre állási igényt igényel, ez tökéletesnek tűnhet! De vegye figyelembe az 1% -ot. Egy év alatt egy százalék jelenthet néhány napos leállást webhelyén. Napok állásidőben egyenlő a hozzáférés elvesztése, ezáltal a bevétel elvesztése, mégis fizet a szolgáltatásért. Tehát egy uptime százalék negatív tere olyan, mint amilyen sokba kerül, ha a kiszolgáló nem működik. Megkezdtük a legnagyobb webtárhely-szolgáltatók általános üzemidejének és válaszidejének nyomon követését a tárhely állapotoldalán.

Keresse meg a legmagasabb százalékos értéket, amelyet megtalálhat, és győződjön meg arról, hogy megfelelnek-e a rendelkezésre állási garanciának, és képes-e szállítani.

Támogatás

Ez az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe vettünk a web hosting összehasonlításunk során.

Fontolgat:

 • Mennyit tudsz egy weboldal tervezéséről, karbantartásáról és frissítéséről.
 • Mennyire kell támaszkodnia egy támogató csoportra, hogy ilyen tevékenységeket végezzen, mint például a webhely tervezése, karbantartása és frissítése.

Lehet, hogy a spektrum egyik végére esik.

támogatási lehetőségek

Ha nem kell sok támogatásra, és önmagában is képes kezelni a felelősséget, akkor valószínűleg csökkentheti a költségeket, ha egy olyan lehetőséget választ, amely nem kínál sok támogatást. Ha azonban szüksége van erre az ön számára, keressen egy megbízható támogató csoportot, amely képes kezelni mindent, amire szüksége van. (És készüljön fel a támogatás kifizetésére.)

mentések

Nézze meg, hogy milyen biztonsági mentési lehetőségeket kínál a választott házigazda. A jó biztonsági mentés rendszeresen megtörténik, és azokat külön-külön kell tárolni, ha az egyik területen hibás működik.

Ha nem rendszeresen és biztonságosan készít biztonsági másolatot, valóban rossz napot és sok elveszett adatot jelenthet. Ne kockáztasd. A napi mentések nyilvánvalóan a legjobbak.

Sávszélesség

A sávszélesség az a forgalom és adatátvitel szintje, amelyet az Ön webhely egy időben képes kezelni. Ha egy tárhely nagy sávszélességet kínál, akkor valószínűleg nagyon jó minőségű lesz. Ha csak egy kicsit kínálnak, lehet, hogy nem akar támaszkodni rájuk. Ha vállalkozása méreteződik, akárcsak a webhelye, akkor azt akarja, hogy a sávszélesség gyorsan képes legyen alkalmazkodni egy ilyen fluxushoz.

A webhely forgalmának néhány hónapig tartó nyomon követése jó módszer a szükséges sávszélesség meghatározására. Ha ezt a számot használja kiindulási pontként, hagyjon helyet webhelyének növekedéséhez. Ez a jövőben megtakarítja a stresszt, ha a forgalomban emelkedést tapasztal.

Megengedett tartományok / webhelyek száma

Ha egynél több webhelyet tervez létrehozni, győződjön meg arról, hogy ez a választott gazdagépen lehetséges. Ha feliratkozik egy egyoldalú üzletre, akkor további regisztrálnia kell, ha valaha is új vagy további webhelyet szeretne létrehozni.

Ha tudja, hogy hamarosan több webhely lesz a láthatáron, vagy ha szüksége van néhány domainre közvetlenül a denevér mellett, akkor léphet tovább, és kiküszöbölheti az egyre korlátozó tárhelyi lehetőségeket. Keressen egy olyan fiókopciót, amely ehelyett több domaint engedélyez.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a legbiztonságosabb webtárhely??

A legbiztonságosabb webtárhely-szolgáltatók azok, akik kiszolgálóoldali egyedi biztonsági rendszerekkel rendelkeznek. Ezek a napi malware beolvasástól és az integrált WAF-tól kezdve a napi biztonsági másolatokon és sok mindenig terjedhetnek. A SiteGround nagyon biztonságos.

Hogyan választhatom meg a web hosting szolgáltatót??

Kiválaszt egy jó webtárhely-szolgáltatót, összehasonlítva több web-hosting cég szolgáltatásait. A fenti útmutató segít azonosítani, hogy mi a legfontosabb szolgáltatás, és mire kell figyelni, amikor egy nagyszerű internetes fogadót keres..

Rendelkezhetek-e saját weboldalt?

Technikailag igen, saját webhelyét otthont adhat a számítógépére, de akkor a webhely leáll, amikor kikapcsolja a számítógépet. A webhely helyi példányának birtoklása hasznos az új funkciók tesztelése érdekében, amelyeket bevezetni szeretne, mielőtt elindítaná a webes gazdagépen.

Hogyan tárolhatom ingyenesen webhelyem??

Igen, vannak ingyenes internetes házigazdák, de vagy kényszerített hirdetésekkel és szörnyű támogatással érkeznek, vagy pedig be kell számolniuk a fogadó cég aldomainjével. Például a WordPress.com rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely weboldalt hozhat létre egy aldomainben (az Ön neve.wordpress.com). Nagyszerű, ha még csak most kezd el, és meg akarja próbálni.

Hogyan tárolhatom webhelyem a Google-on?

Nem tárolhatja webhelyét a Google-on, mivel nem web hosting szolgáltatók. Van egy Blogger nevű szolgáltatásuk, amely helyet kínál az alapszintű weboldal felépítéséhez. De ne feledje, hogy az URL nem lesz professzionális, a webhelyet egy olyan aldomain fogja tárolni, mint például a vállalkozás.blogspot.com.

És ennyi, túl nehéznek tűnik összehasonlítani az összes pontot, de csak egy lépést kell tennie. Talán létrehozhat egy táblázatot és naplózhatja az összes specifikációt a legjobb webtárhely-szolgáltatók számára, így egyszerű áttekintést kap.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map