A legjobb olcsó web hosting szolgáltatások

olcsó web hosting szolgáltatásokInkább kevesebbet fizetne a webtárhelyért … vagy többet?


A Weirdos többet akar fizetni. Valószínűleg kevesebbet akar fizetni. Nem vagy furcsa.

Mi jelent a „legjobb” olcsó web hosting lehetőséget a megfizethetőség mellett? Szeretne mindent, amit minden tárhelyszolgáltató vállalkozásnak biztosítania kell – gyors töltési időket, közel 100% -os üzemidőt és megbízható ügyfélszolgálatot, amely szükség esetén segíthet Önnek..

Hogyan tudja kitalálni, melyik olcsó tárhelyszolgáltatás a megfelelő választás?

A kezdethez a megfelelő helyre érkezett – tudjuk, hogy mely olcsó internetes házigazdáknak van gyors töltési ideje és magas százalékos rendelkezésre állási ideje. Teszteljük az egyes szolgáltatásokat, és megosztjuk eredményeinket ebben a cikkben. Nézze meg az összes felülvizsgált házigazdánk élő állapotának / leállásának / késleltetésének élő követését. Tudjon meg többet a kutatási folyamatról itt.

Contents

A legjobb olcsó webtárhely – a legjobb választás 2020-ra

Itt nincs egy mindenki számára megfelelő válasz, de vannak lehetőségek! Szeretjük a lehetőségeket. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk a jelenleg elérhető legjobb olcsó internetes házigazdákat, akik kiváló szolgáltatást nyújtanak Önnek olyan áron, amelyet Ön megengedhet.

1. Hostinger – a legolcsóbb host, időszak.

hostinger-logo

Átlagos terhelési idő: 585 ms
Átlagos üzemidő: 99,87%
Költség: Havonta 0,99 USD

Hostinger bevezető ár

Hostinger az egyik legjobb olcsó web hosting lehetőség Kanadában, amely nem veszélyezteti a minőséget. A jelenlegi árképzés havonta 0,99 dolláron kezdődik. Ez azt jelenti, hogy a Hostinger a legközelebbi kedvezményes fogadási versenytársak árának körülbelül 1/3-án ül. (Kriptoval is fizethet.)

Átlagos üzemidővel és a terhelési idők a high-endnél vannak az elmúlt években nehéz úgy tekinteni, mint a Hostinger, mint az olcsó webtárhely kiváló lehetősége.

Hostinger ügyfélszolgálat ��

Hostingernek is van 24 órás natív támogatás minden felmerülő kérdésre. Nincs szükség lassú támogatási jegyrendszer használatára. Az összes webhely a WordPress gyors elindításához van optimalizálva, és a saját telepített felületükkel rendelkeznek a telepítés megkönnyítése érdekében. Ez teszi a Hostinger az elérhető legjobb WordPress tárhelyszolgáltatások közé. Ön is kap egy ingyenes domain és ingyenes SSL. Összességében a Hostinger azt kínálja, amit havonta 6-8 dolláros haszonnal érhet el a költségek töredékénél.

Ha csak a saját blogját szeretné üzemeltetni, és nem tervezi, hogy valaha vállalkozást épít a webhelyén, akkor a Hostinger valójában nem rossz választás.

Ingyenes webhelykészítő ��️

Ha olyan webhely-készítőt keres, amely nem követeli meg a megfelelő helyre érkezett kódolási tapasztalatok használatát,.

A Zyro Logo Maker segítségével nemcsak webhelyét, hanem márkáját is javíthatja azáltal, hogy a márka logóját időben módosítja vagy újra feltalálja..

Lehetséges, hogy a többi szolgáltatás nem annyira feltűnő, de mégis nagyon jó. Figyelemre méltó a Zyro AI Content Generator, az ingyenes SSL tanúsítvány, a korlátlan SSD tárolás és a korlátlan sávszélesség.

Ha szeretné látni a Hostinger működési és leállási teszteinket, akkor nézd meg a Hostinger teljes áttekintését. 

2. HostPapa – 70% kedvezmény a prémium tárhelyről (ingyenes domain)

hostpapa logó

Átlagos terhelési idő: 475 ms
Átlagos üzemidő: 99,95%
Kiadás – Havonta 2,95 USD (rendszeresen 13,99 USD / hónap)

HostPapa nem csak a mi legjobb választásunk a legjobb olcsó házigazdák számára, de ez a mi legjobb választás a legjobb házigazdák számára is. Mindblowing, igaz?

A HostPapa a piacon az egyik legjobb hostolási szolgáltatás, és a kanadaiak számára kiválasztott legjobb választás. A jelenlegi árképzés kissé meredek, ami eredetileg kizárta a szolgáltatást a legjobb olcsó házigazdaktól. A HostPapa azonban exkluzív terméket kínál kedvezmény a Kanada kanadai olvasók számára. Ez a HostPapa-t határozottan az olcsó kategóriába sorolja.

Kedvezményesen fizetni akar Havonta 2,95 dollár egy csúcskategóriás tárhelyszolgáltatásért. Nem csak az alacsony ár, hanem az üzleti tervet is megkapja, nem pedig az indulási tervet.

Átlag feletti webhelysebesség ⏱️

A HostPapa lenyűgöző üzemidejével és jóval az átlagosnál magasabb websebességgel rendelkezik. A HostPapa még a kedvezmény mellett sem a legolcsóbb lehetőség a listánkban. A havi extra Loonie számos további előnyt jelent.

A HostPapa 24 órás ügyfél-támogatással rendelkezik, az élő csevegéssel mindig elérhető. A HostPapa legfontosabb oka az, hogy a cég kanadai keresztüljár. Uptimes és site sebesség pontszámok nagyok a hatalmas országunk helyi adatközpontjai miatt.

Ha online üzleti vállalkozást szeretne indítani, vagy csak weblapot szeretne feltenni az interneten, a HostPapa fantasztikus választás.

Ha szeretné látni a HostPapa működési és leállási teszteinket, nézd meg a teljes HostPapa áttekintésünket.

További HostPapa szolgáltatások:

A legtöbb ember a szolgáltatás megkezdésekor a rendelkezésre álló legolcsóbb tervvel indul. A HostPapa kínál középső szint ugyanazon az áron, mint a kezdő csomag a Kanada kanadai olvasók számára (Igaz, ingyenes frissítés). Ez az, amit ez a középosztály megkap a HostPapa segítségével.

 • Korlátlan számú webhely
 • Ingyenes domain regisztráció
 • Korlátlan SSD tárolás
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes webhelyátvitel
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Ingyenes egy-egy képzés
 • Ingyenes SSL
 • cPanel Vezérlőpult
 • Ingyenes webhelykészítő
 • 400+ ingyenes alkalmazás
 • CloudLinux szerverek
 • 24/7 támogatás
 • 99,99% Uptime garancia
 • 30 napos garancia
 • Korlátlan kiegészítő domain
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Korlátlan MYSQL adatbázisok
 • Kétszer több CPU és MYSQL erőforrás

3. HostGator – a legolcsóbb minőségi terv

hostgator logó

Átlagos terhelési idő: 657 ms
Átlagos üzemidő: 99,68%
Költség: Havonta 2,75 USD

HostGator nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában, de a költséghez viszonyítva a teljesítményhez viszonyítva magas rangot képvisel. A szolgáltatás jó körülötte kínál gyorsaságot, üzemidőt és árakat, miközben minden harangot és sípot felkínál. Már elég, ha a HostGator keres egy helyet Kanadában a legjobb olcsó web hosting szolgáltatások listáján.

A nemrégiben fejlesztett WordPress tapasztalataikkal, valamint a saját magas színvonalú weboldal készítőjével rengeteg funkcionalitást kínálnak a weboldal készítéséhez.

További hitel a reklámért ��

Az összes HostGator-tervhez szintén tartozik a 100 USD jóváírás a Google Adwords és a Bing hirdetésekért valamint SSL tanúsítványokat és ingyenes automatikus biztonsági mentéseket.

Az üzemidőt tekintve rendkívül jól szerepelnek élő tesztelésünkön, és a leállásokkal kapcsolatos problémák általában 1-2 másodpercre korlátozódnak (a teszt eredményeit lásd a HostGator áttekintésben). Emellett élő csevegést folytatnak bármilyen támogatási kérdéssel és ajánlattal kapcsolatban 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az ideje alatt folyamatosan elérik a 99,68% -ot, ami a teljesítmény szempontjából a legmagasabb szintű, megfizethető házigazdák közé helyezi őket.

4. Bluehost – Megbízhatóság és nagyobb megbízhatóság

Bluehost

Átlagos terhelési idő: 1,765 ms
Átlagos üzemidő: 99,74%
Költség: Havonta 2,95 USD

Bluehost hivatalosan 2003-ban alapították, de 1996 óta valamilyen formában működik. Ezek a webtárhely OG-napjai, és a Bluehost-ot minden számlán szilárdnak kell tekinteni. A szolgáltatás egy kicsit drágább, de a legmegbízhatóbb a tonna adatközpont.

Ezt a megfizethető lehetőséget sok fejlesztő használja, akik már régóta működnek és kínálnak kezdőbarát funkcionalitás. Emellett ingyenes domaint kínálnak az első évre.

Rengeteg tanulási forrás ��

A Bluehost másik nagyszerű dolga a óriási mennyiségű harmadik féltől származó útmutatót és útmutatót elérhető a tudásbázisban. Bárki, akik a bloggerek először élnek fejlett webfejlesztőkkel, könnyen megtudhatják, hogyan módosíthatják vagy beállíthatják a változtatásokat.

Az egyik hátránya, hogy a támogatás tengerentúli, és nem mindig a leghasznosabb. A műszaki szempontból a Bluehost rendkívül jól teljesíti az élő követést 99,74% -os rendelkezésre állási ponttal (lásd a Bluehost teljes áttekintését itt).

5. iPage – Kiváló ár-érték arányú szolgáltatás. Támogatás = Meh

Ipage

Átlagos terhelési idő: 1941 ms
Átlagos üzemidő: 97,77%
Költség: Havonta 1,99 USD

iPage rengeteg negatív véleményt tartalmaz a különféle web hosting fórumokon. Ezeknek az értékeléseknek a többsége ügyfélszolgálaton alapszik, mivel csak az Egyesült Államokból származnak, és így a globális vásárlók ki vannak hagyva a járdán.

Ingyenes domain egy évre és korlátlan lemezterület ��

A ténylegesen felkínált szolgáltatás nem túl kopott, ahogyan elmagyarázzuk az iPage áttekintése. A spektrum olcsóbb végén nincs semmi baj az iPage-val, és sok olyan funkcióval van felszerelve, mint például a egy évre ingyenes domain és korlátlan lemezterület. Sajnos az iPage SSL tanúsítványért számol fel díjat, amely egy alapvető biztonsági szolgáltatás, amelynek 100% -ban mentesnek kell lennie minden tárhely-szolgáltatótól, legyen az olcsó vagy fizetett.

Összességében az iPage nagyszerű hosting cég, és mi kedveljük termékeiket, azonban a támogatási kérdést meg kell oldani.

6. A2 tárhely – „prémium” olcsó tárhely

A2 tárhelyÁtlagos terhelési idő: 601 ms
Átlagos üzemidő: 99,4%
Költség: 3,92 USD havonta

A2 tárhely bevezető árai valamivel magasabbak, mint a lista többi része. Ennek a megnövekedett árnak köszönhetően javulnak néhány terület, például az ügyfélszolgálat és a kiegészítő szolgáltatások.

SSL tanúsítvány ingyenes ��

Az olcsó szolgáltatás ingyenes biztonságot és a hacke-megelőzést is kínál ingyenes SSL tanúsítvány és automatikus biztonsági mentések. Az A2 fantasztikus szolgáltatást kínál, de ha olcsóbb alternatívát keres, léteznek.

Azért, mert úgy gondoljuk, hogy nem tudnak versenyezni a többi sráckal (ténylegesen felülmúlják), azért mentettük meg az A2-t, hanem azért, mert kissé drágább egy kissé jobb szolgáltatást.

Miért rossz ötlet az ultra-olcsó webtárhely?

webhelyi malwareŐszinte akarunk lenni veled. Ha havonta kevesebbet fizet egy dollárért a web hostingért, akkor rossz idő lesz (A hostinger nem tartalmazza).

Annyira szeretünk egy csomót, de bárki eljuthat az 1 dolláros webtárhelyhez – ez kockázatot jelent. A jövőben többet fog fizetni egy olcsó tárhelyszolgáltatónak, mint ha egy költenek extra $ 1-2 dollár havonta egy jobb minőségű gazdagépen.

Ezen olcsó tárhelyszolgáltatások elkerülésének fő oka a csak az egyik módon pénzt kereshetnek ezen az áron. Csak eldobják ügyfeleik összes weboldalát egy nagy régi megosztott szerverre, azonos IP-címmel. Ezt minden áron el kell kerülnie, és elmondjuk miért.

Az óriási megosztott kiszolgálók elkerülésének okai:

 • Connector.

  hackable

  A rosszfiúk megosztott IP-címeket céloznak meg, mert a biztonság általában gyenge, és könnyű bejutni és nagyobb léptékű balesetet létrehozni.

 • Connector.

  A betegség terjesztése

  Mivel annyira könnyű bejutni a forráskódba, várható, hogy webhelye hamarosan mindenféle vírust, rosszindulatú szoftvert és hirdetést megjelenít, amelyekkel inkább nem társulsz.

 • Connector.

  Rossz IP szomszédság

  Mivel az ilyen típusú hostolás olcsó, a szomszédok a megosztott szerveren valószínűleg egy csomó spam blogot jelentenek, amelyek semmi pozitív eredményt nem jelentenek az interneten, és akiknek úgy tűnik, hogy egész életének célja az, hogy mindent elpusztítson a szeméttel. Szörnyű életcél.

 • Connector.

  A Google utál téged

  Te tényleg – és úgy értem, valójában nem akarom, hogy a Google utáljon téged. A fentieknek köszönhetően nagy a esély arra, hogy a szemétblogok közelsége és a hackability miatt a Google megvetéssel néz rád, és ennek megfelelően alacsony keresőmotor-rangsorolással bünteti meg..

 • Connector.

  Szörnyű leállás

  Amint számíthat arra, hogy a barátságos környéke “legjobb” olcsó web hosting cég uptime vs leállásnem fog sok minőségi felszerelést vagy erőforrást szentelni annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a lehető legjobb vevői tapasztalat áll rendelkezésre.

  Míg a jó minőségű internetes házigazda általában legalább ezt megígéri 99% üzemidő, a mélykedvezményező számol mindennek, ami 50% felett van, jó. Egy olyan internetes házigazda, amely egyszerre néhány percig vagy óráig elhagyja webhelyét, nem részesíti előnyben, bármennyire is olcsó.. ��

 • Connector.

  Rossz támogatás

  Valószínűbb, hogy nem fog támogatást élvezni. Szempontból nézve ők csak a legalapvetőbb erőforrásokat tudják elkülöníteni a problémáik megoldására. A legjobban egy nagyon általános GYIK-részt várhat. Ha különösen szerencsétlen, akkor nem válaszol az ügyféltámogatási e-mailen vagy telefonon, amely elküldi Önt egy olyan automatizált rendszerbe, amelyben úgy dönt, hogy feladja, és úgy dönt, hogy megeszi a kéthetes burritót a a hűtőszekrény hátulján túl lusta voltál, hogy zokogva dobd ki.

 • Connector.

  Az SSL NEM tartalmazza

  ssl tanúsítás Az olcsó internetes házigazdák évente akár 80 dollárt számíthatnak fel Önnek a biztonságos socket réteg (SSL) védelme érdekében. Az összes ajánlott házigazda 100% -ban ingyenes SSL-t kínál.

  E nélkül egyetlen megbízható fizetési processzor sem fogja megérinteni Önt. Ha bármit meg akar próbálni, ez egy probléma.

  Ha próbál egy olyan webhelyet létrehozni, amelyben valóban a Google bíz meg, és képes egy nap eladni valamit, akkor megteszi feltétlenül 100% -ra szükség van SSL-re. Ennek ironikus vonása az, hogy az SSL ingyenesen telepíthető egy Let’s Encrypt néven ismert szolgáltatás segítségével, de a legolcsóbb házigazdák ragaszkodnak ahhoz, hogy felszámítsák Önnek.!

Észre fogja venni, hogy azok a dolgok, amelyek igazán aggasztanak az olcsó internetes házigazdák iránt, az én fő panaszom az ingyenes VPN-ekkel kapcsolatban. Az igazán olcsó digitális termékek felkínálása olyan költségekkel jár, amelyek sajnos általában magában foglalják az adatok eladását vagy az adatok biztonságos helyre helyezését.

Ha érdekli, hogyan csinálják ezt a VPN-ek, tekintsen át az útmutatóomat a legjobb kanadai VPN-ekhez.

Több baj, mint amennyit érdemes

Az igazi baj akkor jelentkezik, amikor végre unatkozik a szörnyű, olcsó, korlátlan webtárhelybe – de a visszatérítési idő már elmúlt -, és egy teljes szolgáltatási évre előre fizetett, hogy befizethesse a nagy tarifát.

Időközben naponta több száz buktató ugyanazt a hibát követi el, amelyet csak elkerült az útmutató elolvasásával. Nem vagy szar. Alig tudják, hogy néhány rövid hónap alatt álmaik internetes birodalmukról megbuknak.

Sok bloggernek és a saját weboldalakat építő embereknek ez a fajta kedvezményes webtárhely egyszerűen nem jó üzlet – nem akkor, ha Ön vegye figyelembe a VALÓ teljes költséget.

Az e-kereskedelem más labdajáték – minőségi tárhelyre van szüksége

e-kereskedelemAz információs weboldalakkal vagy a személyes blogokkal ellentétben, tekintsük meg az e-kereskedelmi webhely eseteit, amelynek kizárólagos célja eladások értékesítése..

Most az ötlet uptime kritikusabbá válik. Ha webhelye nem működik, akkor nem értékesít, és ha ez az egyetlen jövedelme, akkor valószínűleg azon a napon eszik Ramen tésztát. Profi tipp: Adj hozzá egy tojást a Ramen – yumhoz.

A lényeg az, hogy néhány online vállalkozó számára, a lemaradás költsége szóibb – elveszett pénz. Ebben az esetben a megosztott tárhelycsomag nem érheti meg a lassú vagy nem betöltő webhely kockázatát.

A termékek értékesítésével foglalkozó weboldal leállása ugyanolyan, mint… pénzégetés

A méltányosság kedvéért sok e-kereskedelmi webhely tele van nagy erőforrás-funkciókkal, például nagy felbontású képekkel, audio és / vagy video streaming-rel és még sok másnal..

Emlékszel, hogyan beszéltünk arról, hogy egy megosztott tárhelyen lévő összes fiók hogyan sérülhet meg egyetlen sávszélesség miatt Nos, ha úgy gondolja, hogy talán disznó vagy, akkor ne lépjen a megosztott útvonalon.

Manapság az emberek nagyon türelmetlen online. Ha néhány másodpercnél tovább tart, amíg az oldal betöltődik, akkor felejtsd el.

Haladtak, hogy pénzt költenek egy versenytárssal. A megtakarított egy-két dollár hirtelen nagyon rossz kompromisszumnak tűnik.

Legjobb olcsó házigazda e-kereskedelem számára – Webhely

Tudom, hogy csak a korlátlan web hosting legolcsóbb lehetőségeiről beszéltünk. Pénzünkért – és a tiéd is – az e-kereskedelem számára választott lehetőség SiteGround. Havi 3,95 dollárnál az ár nem a legolcsóbb webtárhely évente, és nem olyan olcsó, mint a fent felsorolt ​​lehetőségek. Ennek ellenére ez még mindig megfizethető és korlátlan tárhelyszolgáltatás.

Az OK a SiteGround-et választjuk a minőségi szolgáltatás és a magas rendelkezésre állás miatt.

Emlékszel, amikor megemlítettük, mennyire kritikus az SSL használata webhelyén? A SiteGround ingyenesen kínálja, ellentétben a sok pénzmegtakarító tárhely-tervvel. Ha digitális vagy fizikai termékeket árusít online, és azt akarja, hogy webhelye megjelenjen a Google keresésekben, ez nem választható. Más helyeken az SSL-t évente 60–80 dollárba kell fizetni.

Bárki azt állíthatja, hogy nagy támogatással rendelkezik. A SiteGround azt állítja, hogy ténylegesen teljesít. Val vel 24 órás támogatás a mélyreható műszaki kérdésekkel kapcsolatban és általános hibaelhárítás, akkor hozzáértő, barátságos, képzett képviselővel fog beszélni, aki valóban segít a probléma megoldásában.

Emellett – hagyjuk, hogy ez az üzemidő önmagáért beszéljen: 99,95%.

A Kanada legolcsóbb web hosting weboldala

Ezután vessünk egy pillantást az ügyfelek által feltett leggyakoribb kérdésekre, amikor megpróbálják megtalálni az igényeikhez legmegfelelőbb olcsó tárhelyi lehetőséget:

Mennyibe kerül egy webhely üzemeltetése?

A webhely tárolása ingyen és ezer dollárig terjedhet. A webhelytulajdonosok többsége számára a megoldások havonta 2 dollár és 5 dollár között mozognak.

Figyelem! Nem ajánlanám az ultra olcsó házigazdákat, amint az alábbiakban olvashatod.

Mi a legolcsóbb módja egy weboldal üzemeltetésének?

Ingyenes lehetőségek vannak a webhely tárhelyére. Általában a webhely üzemeltetésének legjobb és legolcsóbb módja egy olyan szolgáltatás használata, amely havonta néhány dollárt számít fel, például a Bluehost.

Mi a legjobb ingyenes webhelygazda?

Teljesen ingyenes tárhelyszolgáltatások léteznek, de a szolgáltatás gyakran rossz, és általában sok pénzbe kerül a frissítés. Megfizethető, de nagyszerű alternatíva, például a Hostinger 80c havonta, a jobb út.

Mi a legjobb ingyenes webhelygazda?

olcsó webtárhelyHa erre a 100% -ban pontos választ keres – módosított minőségű VPS-gazda.

Mivel az olvasók többsége nem tudja, hogyan kell egy VPS-cseppet hozzácsúsztatni egy olyan szolgáltatónál, mint például a digitális óceán, akkor az egyik megosztott tárhelyszolgáltatónk elvégzi a munkát. SiteGround a mutatók szerint először jön be 475 ms betöltési időpontokban.

Mi a legjobb cPanel host??

Az ajánlott tárhelyszolgáltatók többségének integrált cPanel-tárhelye van, amely könnyen kezelhető és támogatást igényel.

Mi lenne a kezelt WordPress tárhelyével??

Manapság megfizethető, kezelt WordPress megoldásokat kaphat sokkal olcsóbban, mint amire számíthat. Az ilyen megoldások nagyszerűek weboldalak első tulajdonosai és építői számára.

Végső ítélet – számítania kell?

Soha nem rossz ötlet az, ha bármit is keres. Senki sem akar kétszer annyit fizetni, mint amit ugyanazon szolgáltatásért fizetnek. A webtárhely nagyszerű tulajdonsága az, hogy nem kell feltörnie a bankot, hogy kiváló minőségű ajánlatokat kapjon.

Az egyik ember nem nézheti át az összes opciót, és oktatott döntést hozhat anélkül, hogy oldalakat és megjegyzéslapokat venne fel. Az összes elvégzett kutatással megnézheti a hat legjobb költségvetési lehetőséget, amelyek minőségi szolgáltatást nyújtanak.

 1. HostGator: 2,75 USD havonta
 2. Hostinger: 0,80 USD havonta
 3. Bluehost: 2,95 USD havonta
 4. iPage: 1,99 USD havonta
 5. A2 tárhely 3,92 USD havonta
 6. SiteGround: 3,95 USD havonta

Így vannak srácok. Nyugodtan hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban, ha bármilyen javaslata van. ✌️

Referenciák és képösszegek:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map