7 legjobb felhőtárhely-szolgáltatás (áttekintés + összehasonlítás) |

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók


A felhő-tárhely már egy ideje működik, és egy perc alatt elnyeri a népszerűségét. A felhő az internetes óriások, például a Google, az Amazon és még sok más technológiája is.

Számos felhő-tárhely-szolgáltatás található körül, különbségek vannak az árakban, a ingyenes szolgáltatásokban, és még a szerver teljesítményében is. Kutatásaink alapján vannak olyan standard funkciók, amelyek többségét megosztják, mint például ingyenes SSL, ingyenes e-mail fiókok, 99,9% -os rendelkezésre állási garancia, 24 órás támogatás és 24 órás ingyenes napi biztonsági másolat..

Csábító az elérhető legolcsóbb lehetőség választása. Előfordulhat azonban, hogy egynél több webhelyet üzemeltet, vagy több teljesítményre van szüksége az Ön oldalán.

Mi egyébként a Cloud Hosting? Miért jobb, mint más tárhelytípusok??

A Cloud Hosting egy virtuális kiszolgálók hálózata, amely a fizikai kiszolgálók erőforrásait használja webhelye működtetéséhez. Maga a host kiszolgáló csak a virtuális világban vagy a „felhőben” létezik. Így a felhő az összes alkalmazást és szolgáltatást egyszerre több kiszolgálón futtatja. Ezek a gépek különféle adatközpontokban helyezkedhetnek el az egész világon.

A fizikai szerveren a szokásos privát vagy megosztott tárhelyhez képest a Cloud Hosting több előnyt kínál:

 • Több megbízhatóság: A webhelyek bármikor, bárhol elérhetők, gyakorlatilag állásidő nélkül. Abban a pillanatban, amikor az egyik fizikai kiszolgáló leáll, az összes forgalom az egészséges kiszolgálókra irányul. A forgalom átirányítása automatikusan megtörténik, ha a fürt egyik kiszolgálója túl nagy terhelést kap.
 • skálázható: A Cloud Hosting szintén könnyen méretezhető. A tárhelyszolgáltatóknak nem kell fizikai gépeket hozzáadniuk a fiókjához, ha több energiára van szüksége. Csak arra van szükség, hogy átirányítsa az erőforrásokat a meglévő szerverparkból. Egyes szolgáltatók akár a szokásosnál nagyobb terhelés esetén is automatikusan növelik az erőforrásokat.
 • Gyorsabb betöltési idő: Ezután javul a sebesség és a teljesítmény, amelyet a Cloud Hosting kínálhat a megosztott tárhely statisztikáival összehasonlítva. Mivel webhelyének adatai több szerverre terjednek, nem kell csak egy eszközre támaszkodnia.

Most nézzük meg a legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók kutatásait, és találjuk meg, melyik felel meg az Ön igényeinek.

7 legjobb felhő-tárhely-szolgáltatás (2020)

1. Folyékony webes VPS-felhő – a legjobb

Folyékony webes felhő tárolásaA tervek havi 15,00 dollártól kezdődnek

Folyékony webes profik:
+ Gyors átlag betöltési idő
+ Korlátlan számú webhely
+
Teljesen menedzselt + ingyenes webhely-átadás
+ Biztonságos (DDoS védelem)
+ Napi mentések
+ 24/7 élő ügyfélszolgálat
+ Ingyenes SSL és CDN
Folyékony webes hátrányok:
– Az InterWorx, a Plesk vagy a cPanel külön díjat számol fel

A Liquid Web az egyik legjobban teljes mértékben menedzselt felhő-tárhely-szolgáltató. Ez nem a legolcsóbb lehetőség a piacon, de számos hasznos funkcióval és kiegészítéssel rendelkezik.

Az egyik legmeggyőzőbb érv a nagy töltési idő és az üzemidő, amelyek ~ 430 ms és ~ 99,99% (az elmúlt 30 napban). Mivel a felhő technológia nagyon megbízható, garantálják a 99,9% -os üzemidőt.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

292 msÁtlagsebesség

100%Átlagos üzemidő

Folyékony Web VPS Cloud teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

Legolcsóbb tervük 2 GB RAM-mal és 2 magos CPU-val rendelkező tisztességes szerverek. Az általuk kezelt VPS-felhő az Egyesült Államok központi és nyugati részén található.

Mindegyik tervnél korlátlan számú webhelyet és e-mail fiókot tárolhat.

Az összes Liquid Web terv teljesen kezelt kiszolgálókkal érkezik, így nem kell aggódnia a biztonság, a frissítések, a figyelés és a karbantartás miatt.. Ők is dobtak egy ingyenes CloudFlare CDN-t, amelyet felállítanak és kezelnek, hogy tovább növeljék a forgalom sebességét és biztonságát. De ha több szabadságra van szüksége, akkor választhat a Alapkezelő vagy felügyelet nélküli lehetőségek a felhőkiszolgálók számára.

Emellett már a kezdetektől is választhat 3 vezérlőpanel közül – InterWorx, Plesk és cPanel. A beállítások nagy részét azonban magának kell elvégeznie, de a Liquid Web nagyon figyelmes ügyfélszolgálata segíthet.

Néhány figyelemre méltó szolgáltatás közé tartozik az ingyenes SSL, a napi ingyenes mentések 100 GB-os tartalékkal, 40 GB-os SSD-terület és a 24 órás telefon, élő csevegés vagy telefonos támogatás. A sávszélesség 10 TB-ra korlátozódik, de az átlagos webhelyekhez elegendőnek kell lennie.

Terveik költsége meglehetősen egyértelmű, de a legolcsóbb lehetőségek (havi 15 dollártól kezdve) 24 hónapos kötelezettségvállalással járnak. A tárhelyszolgáltatás könnyen méretezhető, ha több energiát vagy szolgáltatást kell elkülönítenie. Az ipari szabványhoz viszonyítva azonban nincs pénz-visszatérítés, tehát nem jár visszatérítés. A domainek évente 15 dollárba kerülnek.

2. HostGator Cloud – a legjobb olcsó felhő

HostGator felhő tárhelyA tervek havi 2,74 USD-tól kezdődnek

A HostGator előnyei:
+ Gyors átlag betöltési idő
+ Olcsó bevezető költség
+ Nem mért sávszélesség és lemezterület
+ Megbízható üzemidő
+ 24/7 élő ügyfélszolgálat
+ CDN + SSL tartalmazza
+ Ingyenes webhely-transzfer
HostGator hátrányok:
– A biztonsági mentések extra költségekkel járnak
– Magasabb megújítási díjak

A HostGator Cloud a legolcsóbb felhő-tárolási lehetőség a listánkban. Kiválóan alkalmas mindenki számára, aki egyetlen domain üzemeltetését akarja elvégezni, és a költségeket a lehető legkisebbre tartja. A felhőtárhely-kiszolgálóik csak az Egyesült Államokban találhatók.

Amellett, hogy a leginkább megfizethetőek, a legjobb töltési és üzemidővel is rendelkeznek a listánkon; statisztikáink ~ 400 ms betöltési időt és ~ 100% rendelkezésre állási időt mutatnak (az elmúlt 30 napban). Alapvetően 99,9% -os üzemidőt garantálnak a terveikkel.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

256 msÁtlagsebesség

99,75%Átlagos üzemidő

HostGator Cloud teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

Az egyik legfontosabb hátránya, hogy a HostGator korlátozza az egy domain üzemeltetését a „Hatchling” tervvel. Csinálják kínál ingyenes domain és korlátlan e-mail fiókok a fogadási lehetőségeikkel. Ha azonban számos webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor több csomagot kell vásárolnia, vagy meg kell kezdenie egy frissített csomaggal.

A HostGator beállítása nagyon egyszerű, és lehetővé teszi a népszerű cPanel használatát felhasználói panelen. A vásárlás után azonnal aktiválják számláját. A HostGator azonban nem kínál menedzselt opciót felhő-kiszolgálóik számára, de könnyedén megfigyelheti és további forrásokat allokálhat a forgalom saját kezébe. Ennek ellenére teljes mértékben ellenőrizheti a használatát.

Mivel ez olcsó, az ipari szabványhoz képest még egy hátrányt jelent – nincs ingyenes biztonsági másolat. Kiegészítésként napi automatizált webhelyről készíthet biztonsági másolatot, amelyet évente 23,95 dollárra számláznak.

Most a tervek legjobb része a korlátlan tárhely és sávszélesség hogy nem ilyen gyakran látod. Ezenkívül ingyenes SSL-tanúsítványt is kap, és hozzáférést biztosít a 24 órás telefonos, élő csevegéshez vagy e-mail támogatáshoz. Hasonlóan a Liquid Web ajánlatához, a HostGator extra CloudFlare CDN-t dob ​​be a további biztonság és sebesség érdekében..

Terveik árazása 2,74 dollár / hónap, amely kedvezményes ár a 12 hónapos tervükkel. Legyen felkészült arra, hogy a költségek a kezdeti időszak után 10,95 dollárra növekedjenek. Ennek ellenére lehetősége van arra, hogy pénzét 45 napon belül visszatérítse, ami meghaladja az iparági szabványt (30 nap). Javasoljuk, hogy havonta 3,21 USD-től szerezzen be egy „Baby” tervet. Korlátlan tartományokat kap, és több szerverteljesítményhez fér hozzá 4 GB RAM-mal és 4 magos CPU-val – még mindig alacsony kezdeti áron.

3. CloudWays – Legjobban kezelt felhő

CloudWays felhőtárhelyA tervek havi 10,00 USD-tól kezdődnek

CloudWays előnyei:
+ Megbízható üzemidő és sebesség
+ Világszerte működő adatközpontok (DigitalOcean, Vultr stb.)
+ Teljesen kezelt + ingyenes webhely-migráció
+ Korlátlan számú webhely
+ Automatizált biztonsági mentések
+ 3 napos ingyenes próbaverzió
CloudWays hátrányai:
– A biztonsági mentések nem ingyenesek

Ha egy teljesen menedzselt tárhelyszolgáltatást keres rugalmas szerződésekkel, árképzéssel és egy szakértői csoport bevonásával, amely segít Önnek, akkor a CloudWays.

A legolcsóbb tervek a Digital Ocean adatközpontokkal érkeznek, amelyek a világ minden táján találhatók. Választhat különböző szintű csomagok közül, amelyek nagyobb sebességet, tárolást és sávszélességet kínálnak – magasabb árért.

Teljesítmény szempontjából szervereik nagyon megbízhatóak, jó betöltési és üzemidővel, statisztikai átlag ~ 500 ms, illetve 100%.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

505 msÁtlagsebesség

100%Átlagos üzemidő

Cloudways teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

A legtöbb felhő-tárhely-szolgáltatóhoz hasonlóan a CloudWays korlátlan számú webhelyet is üzemeltet. Légy kész arra, hogy külön regisztrálja domainjét (domainjeit), mivel nem kínálják ezt a szolgáltatást. Örülnek azonban annak, hogy ingyenesen áttelepítik első webhelyét, ha már rendelkezik ilyennel és már működik.

Jelentős hátránya az alapértelmezett e-mail tárhely hiánya a tervekben. A szolgáltatást kiegészítőként kaphatja meg e-mail fiókonként 1 dollárért, ami nem sok, hacsak nem száza van ilyen..

A CloudWays saját, saját fejlesztésű vezérlőpulttal rendelkezik, amely meglehetősen intuitív és könnyen használható. Mivel teljes mértékben kezelt felhőt kínálnak, nem kell aggódnia a karbantartás, a frissítések vagy a biztonság miatt. Fenntartják a szerver működését rendszeres operációs rendszerkezeléssel, biztonsági javításokkal és 24/7-es valós idejű megfigyeléssel. Ezen felül megszerezheti a Premium Support kiegészítőt, amely tovább segíti az általuk kínált segítséget.

Minden terv automatikus biztonsági mentéseket is tartalmaz. De ha elolvassa a finomnyomtatást, akkor megtudhatja, hogy kiszolgálónként egy további 0,033 USD / GB-ot számít fel Önnek a helyszíni biztonsági mentés tárolására (havonta).

Néhány egyéb szolgáltatás közé tartozik egy ingyenes SSL, CloudWaysCDN kiegészítő, 25 GB SSD tárolókapacitás, 24/7 élő csevegés, telefonos támogatás és jegykezelő rendszer. Az alapterv 1 TB sávszélességet korlátoz, amely a legalacsonyabb a listán szereplő többi szolgáltatóhoz képest.

A CloudWays rendkívül átlátható árképzési rendszerrel rendelkezik, ami tetszik. Havi vagy óránkénti fizetést választhat, és nincs határozott idejű kötelezettség. Legolcsóbb tervük 10 dollár / hónap, 1 GB RAM-ot és egymagos processzort tartalmaz.

Sajnos nem nyújtanak pénz-visszafizetési garanciát, hanem 3 napos ingyenes próbafutást kapnak.

4. Hostinger felhő

Hostinger felhő tárolásaA tervek havi 7,45 USD-tól kezdődnek

Hostinger előnyei:
+ Teljesen sikerült
+ Dedikált IP-cím
+ Legalább 300 webhelyet üzemeltethet
+ Adatközpontok a világ minden tájáról
+ 24 órás ügyfélszolgálat (csevegés)
+ Tartalmaz SSL és CDN
+ Jó üzemidő
Hostinger Hátrányok:
– Átlagsebesség
– Kézi telepítés

A Hostinger egy másik, minőségileg kezelt felhő-tárhely-szolgáltató. Erőssége az egyszerűség, a jó teljesítmény, és számos egyéb hasznos funkciót tartalmaz a tárhelyi igényekhez.

A Hostinger átlagos töltési ideje átlagosan ~ 600 ms, az üzemidő pedig ~ 99,99%. Még ennél is jobb, hogy adatközpontjaik a világ minden táján találhatók. Nem fogja megosztani az erőforrásait, és megkapja a dedikált IP.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

681 msÁtlagsebesség

99,99%Átlagos üzemidő

Hostinger Cloud teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

A Hostinger kifejlesztette saját „hPanel” központját, amelyet nagyon könnyű beállítani és használni. A hPanel tartalmaz egy egyedileg kifejlesztett 1-kattintású alkalmazástelepítőt is, több mint 100 alkalmazás telepítéséhez könnyedén.

A jelentős hátrány az, hogy nem kell informatikus zseninek lennie, mivel ők az összes szervert és forgalmat kezelik az Ön számára. 24 órás figyelési szolgáltatást, legújabb technológiai és teljesítményfrissítéseket, karbantartást és ingyenes napi biztonsági mentéseket kínálnak.

Néhány egyéb szolgáltatás közé tartozik a korlátlan sávszélesség és az e-mail fiókok, a 40 GB-os SSD tárhely, az ingyenes SSL és a CloudFlare CDN, valamint az ipari szabvány 99,9% -os üzemidejű garanciája. Ami a támogatást illeti, csak 24/7 élő csevegési lehetőséget kínálnak. Néhány extra dollárral felveheti magát prioritási támogatási listájába, így gyorsabban válaszolnak.

A többi teljesen kezelt felhőhöz képest akár 300 webhelyet is üzemeltethet a Hostinger segítségével. Ez nem olyan nagy hátrány, mivel 300 webhely több, mint a legtöbbünknek szüksége van rá. Felfelé fordítva ingyenes domaint kapsz, de a megújítás költsége a második évtől 10,99 USD.

Az árazási szempontból a legolcsóbb árat (7,45 USD / hó) kapja egy 4 éves szerződéssel, ami nem olyan nagy. A megújítás költsége 15,90 USD lesz. Elég drága, figyelembe véve az alacsonyabb belépési díjat. Megfelelő 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kap a teljes visszatérítéssel, hogy kipróbálhassák szolgáltatásaikat. Az alapterv 3 GB RAM-mal és 2 magos CPU-val állít fel. A tervek könnyen felfrissíthetők magasabb szintre felárral, de jobb teljesítményt és több tárhelyet érnek el.

5. DreamHost Cloud – menedzsment nélkül

DreamHost felhőtárhelyAz árak használaton alapulnak

DreamHost előnyei:
+ Fizet óránként / forgalom
+ Korlátlan számú webhely
+ 80 GB SSD tárhely + 100 GB blokk tárolás
+ 100% üzemidő garancia
DreamHost Hátrányok:
– Az ügyfélszolgálat nem 24 órás
– Nem teljesen kezelt + a webhely migrációja nem ingyenes
– Nincs pénz-visszatérítés / visszatérítés
– Nincs automatikus biztonsági mentés

A Dreamhost felhő-tárhely-szolgáltatását tervezte szakemberek és mindenki számára, aki a lehető legtöbb szabadságot akarja. Szervereik nem menedzseltek, ami azt jelenti, hogy Ön mindenért felelős, a frissítésektől a biztonsági mentésekig.

Szerverparkjuk csak az USA-ban található. Maguk a szerverek sem töltenek be sok energiát a versenytársak által kínált sebességekkel összehasonlítva.

A Dreamhost tiszta üzemideje ~ 99,99% és megbízható sebessége, amely statisztikáink szerint átlagosan ~ 300 ms.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

302 msÁtlagsebesség

100%Átlagos üzemidő

DreamHost Cloud teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

A Dreamhost lehetővé teszi korlátlan számú webhely üzemeltetését, feltéve, hogy a domainjével együtt. Saját testreszabott panellel rendelkeznek a webhelyek, adatbázisok, e-mail és számlázás kezelésére.

Most, ha egy nem menedzselt felhőkiszolgálót keresel, akkor egy élvezetre van szüksége. A Dreamhost bármilyen operációs rendszert és szoftvert választhat, így a kiszolgálók Linux, BSD vagy MS Windows alapúak lehetnek. A Dreamhost az OpenStack és a Ceph körül készült, és támogatja a szabványos API-kat és a legnépszerűbb fejlesztői eszközöket. Tehát ha a MongoDB-re, a Redis-re, a node.js-re, a rubinra, a pythonra van szüksége, akkor mindet nulla gond nélkül használhatja..

Egy másik megjegyzés: Ön a felelős a biztonsági mentésekért, a frissítésekért, a biztonságért, az erőforrások elosztásáért a forgalomért és a szerver általános kezeléséért. A Dreamhost SSL tanúsítványt nyújt Önnek ingyenesen.

Korlátlan ingyenes sávszélességet kapsz, amíg a Dreamhost másképp nem határoz (korlátozott ideig). Minden tervvel hatalmas 80 GB-os SSD-tárhelyet és 100 GB-os blokktárolót kap. Ez óriási ahhoz képest, amit más felhő-tárhely-szolgáltatók kínálnak.

Fontos hátránya, hogy támogatásuk csak munkaidőben és élő csevegésen keresztül működik (kivéve, ha Önnek van egy DreamPress, a WordPress tárhelyének lehetősége). Ennek ellenére bármikor létrehozhat jegyet – csak ne várjon azonnali választ.

Az árazás felhasználáson alapul, órával mérve, és az alapterv maximum 4,50 dollárt / hónap (0,0075 dollár / óra) indít. Ezzel 512 MB RAM-ot és egymagos processzort kapsz. Azt javasoljuk azonban, hogy szerezze be a jobb teljesítmény elérésének következő szintjét (2 GB RAM), ára 0,02 USD / óra (vagy legfeljebb 12 USD / hónap). Nincs pénz-visszafizetési garancia, de kötelezettségvállalás sem.

6. InMotion Cloud

InMotion felhő tárhelyA tervek havi 22,99 USD-tól kezdődnek

InMotion előnyei:
+ Jó átlag. betöltési idő
+ 2 óra ingyenes támogatás a telepítéshez
+ Lenyűgöző pénz-visszatérítési garancia
+ Korlátlan számú webhely
+ Ingyenes domain (1. év)
+ Ingyenes webhely-transzfer
InMotion Hátrányok:
– Drága
Korlátozott sávszélesség

Az InMotion csúcsminőségű prémium felhő-tárhely-szolgáltatást kínál. Annak ellenére, hogy kissé drágák, prémium támogatási élményt nyújtanak, szervereiket teljes mértékben felügyelik és könnyen telepítik..

Befogadhat egy korlátlan számú webhely, és az InMotion egy ingyenes domént is dobott az induláshoz. A második évtől kezdve azonban évente 15,99 dollárt számolnak fel a domainért. Javasoljuk, hogy hozzon magával egy már regisztrált domaint.

Az InMotion teljesítménye megfelelő, átlagosan ~ 570 ms töltési idő és 99,96% üzemidő. Szervereik az USA keleti és nyugati partján találhatók. Általános gyakorlatként az InMotion 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát vállal.

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

361 msÁtlagsebesség

99,99%Átlagos üzemidő

InMotion Cloud teljesítmény (lásd a történeti adatokat itt)

Az InMotion lehetővé teszi egy közismert cPanel használatát a webhely (ek) beállításához és futtatásához. Maga a telepítés könnyű és egyszerű. A kezdéskor akár két ingyenes órát is kaphat az InMotion Menedzselt Szervező csapata segítségével, aki segít a telepítésben.

Az InMotion teljes mértékben kezeli a kiszolgálókat, így erről egyáltalán nem kell aggódnia. Ezenkívül figyelni fogja a forgalmat, és azonnal elosztja az erőforrásokat, amikor az Ön webhelyének szüksége van rájuk. Az automatikus biztonsági mentéseket alapértelmezés szerint szintén tartalmazza a terv.

Az Ön igényei alapján választhat a szerverkonfigurációval (LAMP verem, WordPress verem vagy PHP konfiguráció). Van is egy lehetőség a root hozzáférés engedélyezéséhez, ha más technológiát akar használni a fejlesztéséhez.

Néhány egyéb szolgáltatás közé tartozik a 75 GB-os SSD-tárhely, egy ingyenes SSL-tanúsítvány, korlátlan e-mail fiókok, 4 TB sávszélesség és egy 24 órás telefon, élő csevegés és e-mail támogatás.

Az ár meglehetősen drága, a legolcsóbb lehetőség (22,99 USD / hó) 2 éves kötelezettségvállalással jár. Hardver oldalról a felhasználók 4 GB RAM-ot kapnak az alapvető tárhely-tervvel. Lehetőség van a terv frissítésére is, hogy még jobb sebességet és tárolást érjen el, de ez többet is fog fizetni. Ennek ellenére lenyűgöző 90 napos pénz-visszatérítési garanciája lesz, teljes visszatérítéssel, ha úgy dönt.

7. A2 tárhely felhő

A2Hosting felhőtárhelyA tervek havi 25,00 USD-tól kezdődnek

A2 tárhely előnyei:
+ Erõs üzemidõ
+ Ingyenes webhely-transzfer
+ Hasznos 24/7 támogatás
+ Korlátlan számú webhely / fiók
+ Bármikor pénz-visszafizetési garancia
A2 Hosting hátrányai:
– Lassú töltési idő
– Drága
– Korlátozott sávszélesség

Az A2 Hosting Cloud a legdrágább terveket tartalmazza a felülvizsgálati listánkon. Még mindig teljes mértékben menedzselt felhő-tárhely-szolgáltatást kínálnak, de betöltési idejük nem olyan jó, mint a többi tárhely-szolgáltató.

Az A2 Hosting tisztességes lefedettséggel rendelkezik az USA-ban, Európában és Ázsiában, amikor a szerver helyét érinti.

Annak ellenére, hogy kiváló működési idejét (99,99%) tartották fenn, a webhely átlagos betöltési ideje nem olyan jó (1334 ms):

Előadás:

Az elmúlt 24 órában
Az elmúlt 7 nap
Az elmúlt 30 nap
Az elmúlt 6 hónapban
Tavaly

1134 msÁtlagsebesség

99,99%Átlagos üzemidő

A2 tárhely felhő teljesítménye (lásd a történeti adatokat itt)

Webhelyének felépítéséhez és működtetéséhez hozzáférhet a jól ismert cPanel vezérlőpulthoz. Emellett nem kell attól tartania, hogy az A2 Hosting teljesen kezelt terveivel a kiszolgálókat kezelje. Karbantartják és frissítik az összes hardvert, naprakészen tartják a szoftvert, és a kiszolgálót a nap 24 órájában, a nap 24 órájában figyelik.

Általában ingyenes napi biztonsági mentéseket kínálnak, és beépítettek egy ingyenes házon belüli fájl-helyreállítási programot a „Server Rewind”. Emellett 24/7 egy biztonsági megfigyelési műveletet fognak végrehajtani, hogy weboldalad a lehető legbiztonságosabb legyen.

A többi fő szolgáltatás közé tartozik egy 75 GB-os SSD tárolóhely, ingyenes SSL és CloudFlare CDN, ingyenes, korlátlan e-mail fiókok, valamint egy fantasztikus 24/7 telefon, e-mail, jegy és élő chat támogatás. Kutatásunk során azt találtuk, hogy az A2 Hosting támogatás a legjobb a felülvizsgálati listánkon.

A nagy teljesítmény, a kiváló szolgáltatások és a kellemes támogatási élmény azonban nem olcsó. A tervek költségesek, havonta 25 dollártól kezdve, és a megújítások csaknem kétszerese a kezdeti díjnak. A továbbfejlesztett tervek még drágábbak, de nagyobb sebességet és tárolóhelyet is kínálnak.

Van egy fejjel, és azt ANYTIME pénz-visszafizetési garanciának hívják.

Következtetés

Kutatásaink alapján néhány nagyszerű felhő-tárhely-szolgáltató van odakint. Az árazásban jelentős különbség van az alapján, hogy mekkora teljesítményre és hány funkcióra van szüksége. Az ár kissé magasabb, mint a többi tárhely típusnál, például a megosztott tárhelynél.

Arra is számíthat, hogy eltérő töltési idő áll rendelkezésre, attól függően, hogy hol működik, és melyik szolgáltatót választja. De számíthat megbízható szolgáltatásra mindegyiktől.

Mindazonáltal, ha azt akarja, hogy webhelye teljesítményét a következő szintre emelje anélkül, hogy bankja megbomlana, a felhő-tárhely az az út.

Melyik felhőtárhely-szolgáltatót használta korábban? Ajánlnál egyet közülük? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Kipróbálhatjuk és kipróbálhatjuk más felhőtárhely-szolgáltatókat is, szóval forgassa el nekünk javaslatait :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map