Pregled kvadrata – Vse, kar morate vedeti (2020)

Življenje je težko. Nekaj ​​dni se zbudite, se sprehodite do kuhinje in odprete omaro v poskusu, da zgrabite skledo, v katero boste vrgli svoje okusno žito. Ko odprete omaro, se zlobna glasba igra in tla se začnejo tresti –


plastična poplava

Vsa vaša tupperware vas čez dan pozdravlja z velikim objemom. Samo veste, da bo slab dan.

Sedite in jokate. Res je bilo težko jutro – težak mesec. Če smo iskreni, je bilo letos na splošno težko.

Vse kar lahko pomisliš je, kako danes morate izdelati spletno mesto za svojega šefa in ideja, da bi obvladali umetnost ustvarjanja spletnega mesta, se zdi prekleto skoraj nemogoča.

Za trenutek se ustavite – globoko vdihnite, zadržite, sprostite … se počutite bolje? Dobro. To je enak občutek kot pri uporabi Kvadratni prostor. Samo olajša življenje.

Vidno navdušeni vidite, kako preprosto je hitro in enostavno izdelati čudovito spletno mesto s Squarespaceom. Nasmeh se širi po vašem obrazu, ko spoznate, da bo vse v redu. Rezultat slike za smeško

Nizko-dol

Spletni razvoj z html vektorsko slikoČe iščete način, kako čim hitreje sestaviti čisto in preprosto spletno mesto znotraj predloge, potem je Squarespace pravi ustvarjalec spletnega mesta za vas.

Lažje in hitrejše ustvarjanje čudovitega končnega izdelka s Squarespaceom kot kjerkoli drugje. Ker ji primanjkuje lastnosti, ki jih nadomešča enostavna uporaba in končni izdelek.

Če želite priložnost zgraditi popolnoma prilagojeno spletno mesto s fantastično podporo strankam in veliko skupnostjo, ki vam bo pomagala pri izdelavi spletnega mesta, potem si oglejte tudi Wix.

Wix se razlikuje od Squarespacea, saj je resnično prazno platno, kjer lahko ustvarite točno določeno spletno mesto, ki ste ga načrtovali. Čeprav je malo težje uporabiti – možnosti so neskončne.

Vse se nanaša na osebne želje in vrsto spletnega mesta, ki ga iščete.

Za koga je kvadratura

Ideja o izdelava spletnega mesta je lahko nadvse privlačna, če tega še niste storili. Vendar, če nimate predhodnih izkušenj ali usposabljanja, to ni ovira pri gradnji spletnih strani v 21. stoletju.

Dejstvo je, da včasih pride vaš šef in prosi za pomoč pri izdelavi spletnega mesta, da pokaže svojo zbirko glav za punčke. V takšnih scenarijih se morate obrniti odlični graditelji spletnih strani kot je kvadrat kvadrat,in verjetno tudi oblasti.

Kvadratni prostor je narejen za ljudi, ki želijo ustvariti čudovita in profesionalna spletna mesta minimalni napor. Možnost prilagajanja vsega ni prednost Squarespace-a, ampak je to, da ponuja raznoliko zbirko predlog, ki jih je enostavno urejati in ustvariti tisto, kar imate v mislih.

Povleci in spusti

povleci in spusti ikono

Obstajajo številne storitve za razvoj spletnih strani, ki imajo funkcijo povleci in spusti. Wix in Weebly so drugi veliki akterji na področju gradbenikov spletnega mesta povleci in spusti. Na strani vzamete element, ki ga želite sestaviti, in ga povlečete kamor želite.

Povlečete, nato spustite!

Wix omogoča svobodo ustvarjanja vsega, kar želite. S to svobodo prihaja morje ogromnih možnosti in ponuja priložnost, da zmedete številne vidike spletnega mesta, ki ga gradite.

Oblikovalni vmesnik Squarespace je tako preprost, kot se dobi. Element, ki ga želite sestaviti na prednastavljeni predlogi, vzamete v prednastavljeni položaj, ki ga lahko postavite. Celoten postopek je standardiziran, da se zagotovi, da vaše spletno mesto ostane povezano in stilizirano.

Življenje v svetu kvadrata

Dobro

Analiza vektorske slikeDobro Super stvar Squarespace je, kako enostavno je narediti resnično estetsko prijetno spletno mesto v presenetljivo majhna količina časa.

Squarespace je vseobsegajoč in ponuja dobesedno vse, kar potrebujete za izdelavo in rast vašega spletnega mesta. Če ostanete vsi na eni platformi z vsem, kar je lastnik in razvil Squarespace, je vse lažje. Tudi oni zagotoviti analitiko in meritve spletnih strani prav zate.

To, kar v Squarespaceu resnično plačujete, je programska oprema za povleci in spusti, povezana z njihovimi neverjetnimi predlogi. Ti dve funkciji skupaj samo ustvarjata fantastična spletna mesta.

Na koncu dneva vam ni treba prilagoditi vseh vidikov svojega spletnega mesta in svojega cilj je samo narediti spletno stran, ki deluje in izgleda neverjetno, potem bi zagotovo moral biti Squarspace na vrhu seznama.

Slabi

Glede na vaše mnenje to morda niti ni slabo. Najslabše pri Squarespaceu je nezmožnost prilagajanja. Z veličino predloge pride prekletstvo predloge. (Preklet predloge .. hmm .. sliši se kul. Lahko bi to zaščitil z blagovno znamko.)

S predlogo lahko na določena mesta postavite le določene elemente. Čeprav to ponavadi ni problem – ko oblikujete spletno mesto, boste morda dobili odlično idejo. Ko poskušate uresničiti to idejo, hitro vidite, da to ni mogoče. Ustvarjanje ustvarjalnosti s predlogo običajno povzroči razočaranje.

Spodaj bo izpostavljenih nekaj drugih težav s Squarespaceom, vendar nobena od njih ne sme nikogar preprečiti uporabe programske opreme. Edini drugi resnično pomemben vidik, ki je negativen, je, da je kvadrat Squarespace malo bolj ceni kot tekmeci.

Za koga je pravzaprav kvadratni prostor

Če želite povleci in spusti, uporabite Squarespace, vendar želite tudi, da je vaše spletno mesto čim prej izdelano. Najpomembnejša prednostna naloga je, da je vse videti elegantno, profesionalno in enotno, ne da bi se vam bilo treba vrteti s kopico nastavitev, da bo videti tako.

Če je vaš cilj lepa in preprosta spletna stran, ne da bi želeli preveč komplicirati stvari, potem postavite Squarespace za vas. Če pa se želite resnično izraziti na svojem spletnem mestu, boste morda želeli še naprej iskati druge oblikovalce spletnih strani, ki bodo ustrezali vašim potrebam – razen če bo barvanje vaše duše videti kot predloga kvadrata. Ne sodim, če gre!

Zlomiti se

Enostavnost uporabe

Kvadratni prostor je najboljši gradnik spletnih strani v smislu funkcionalnosti in enostavne uporabe. V Wixu obstajajo graditelji spletnih strani z več funkcijami, kot je bilo omenjeno prej, in obstajajo gradniki spletnih mest, ki so enostavnejši za uporabo. Na splošno so vse možnosti, ki so enostavnejše za uporabo, precej slabe.

Odlična stvar pri Squarespace je, kako intuitivno je vse. Brskate lahko po različnih elementih in izberete ter uredite nastavitve tega elementa.

oblikovanje kvadratnega prostora

Lahko pa preprosto kliknete, kaj je postavljeno na spletni strani in samo uredite nastavitve, ne da bi morali preiskati tisto, kar iščete.

kvadratni slog

Predloge

Ta razdelek je razlog, zakaj bi nekdo izbral Squarespace prek Wixa. Kvadratni prostor ima najboljše predloge. Ne le, da so najboljši, vsak in vsaka, ki jo imajo, je super.

kvadratura-tema

Absolutno je mogoče izbrati predlogo, spremeniti vse besedilo in slike in biti opravljeno s svojim spletnim mestom, v manj kot eni uri. To je razlog za uporabo Squarespace. S svojimi predlogi je tako enostavno narediti preprosto in resnično lepo spletno mesto.

Do težave pride, ko jo dejansko želite še dodatno prilagoditi. Ničesar ni mogoče storiti, da bi predlogo prilagodili tistemu, kar bi si marsikdo želel.

kvadratura-tema2

Predloge kvadratnega prostora so kot nalašč za prikaz odlične fotografije z nekaj opisi besedila. Če bi si prizadeval, da bi bilo to moje spletno mesto, bi vsakič uporabil Squarespace.

Predloge ne samo, da so na namizju čudovite, ampak so vse mobilno prijazen do maks. To pride tako daleč, da nekatere predloge sploh ne dovolijo urejanja mobilne različice spletnega mesta.

Integracije

Vsak proizvajalec spletnih strani ima integracije. Veliko ustvarjalcev spletnih strani ima več integracij kot Squarespace. Odlična integracija Squarespace je, da so se vsi delujejo brezhibno.

Ne glede na to, koliko jim manjka, jih nadoknadijo kakovost. Nisem si mogel zamisliti nobene integracije, za katero bi si želel, da je ne bi imel niti Squarespace. Resnično bi morali najti hipstersko programsko opremo, da bi našli nekaj, kar ni na voljo.

Nekaj ​​vključenih vključitev so sledenje podružnic Amazon, Mailchimp, Instagram in Pinterest..

Nad šablono

Zmogljivosti za nadomeščanje, ki se skrivajo v predlogi v Squarespaceu, so lahko naravnost težko. Če je vaš cilj meander iz predloge, se boste verjetno imeli slabo.

Nekoč sem videl, da je nekdo skušal uporabiti Squarespace, tako da je izbral predlogo – nadaljuje z brisanjem vseh elementov s strani – in nato skušal nekaj sestaviti iz nič. Nasmejal sem se mu in mu rekel vso srečo.

Če je to vaš načrt, spet poiščite drugo možnost. Kvadratni prostor ni zasnovan tako, da bi ga uporabljali na tak način.

Poskusi sestaviti kohezivno spletno stran iz nič na Squarespaceu je tako, kot da bi poskušali sestaviti kovček iz IKEA na svoj osebni in ustvarjalen način. Na koncu boste morda imeli nekaj takega, kot bi bilo, da bi bilo v njem predalnik, če bi v njega stopili predali.

Pravzaprav se držite predloge ali ne uporabljajte kvadratnega prostora.

Baza znanja in podpora

klepet s podporo za kvadratni prostorNa tem področju sem našel Squarespace, da malo spusti žogo. Če potrebujete pomoč, je zagotovo tam. Težava je v tem, da je čas čakanja lahko nekoliko daljši, kot bi si želeli.

Od Največja moč kvadratnega prostora je preprost, a močan ne bi bilo toliko, za kar bi morali uporabiti bazo znanja. Pa vendar, če jo potrebujete – je vse tam.

Primerna je baza znanja, če ne najdem določenih nastavitev ali elementov. Potrebno je le hitro iskanje v bazi znanja, ki naj bo usmerjeno v pravo smer.

Edino vprašanje, ki bi ga morali imeti, je, če so tehnične narave. V tem trenutku se boste morali obrniti na skupino za podporo.

Blogging

S Squarespaceom je bloganje precej enostavno. Vsa funkcionalnost spletnega dnevnika, ki bi jo pričakovali, obstaja. Odlična lastnost, ki ni pri vseh ustvarjalcih spletnih mest, je možnost načrtovanja objav za objave pozneje.

Druge funkcije vključujejo všečnost, komentarje in ikono za skupno rabo. Prav tako lahko omogočite vir RSS in nastavite integracijo podcastinga.

bloganje za podjetja

SEO

Tako kot katerikoli drug graditelj spletnega mesta – tudi SEO je v Squarespaceu v redu. Njihove funkcije SEO vključujejo samodejno ustvarjene zemljevide spletnih strani, pa tudi prilagodljive naslove strani in meta opise. Če načrtujete bloganje in optimizacijo SEO-ja, bo Squarespace deloval za vas.

Edini čas Izogibati se je treba kvadratura, ali resnično načrtujete, da bi vse skupaj opravili s SEO. To ponavadi ne velja za ljudi, ki uporabljajo graditelje spletnih mest.

Cenitev

Odlična stvar pri Squarespaceu je to ponuja 14 dnevno brezplačno preizkusno različico. S preskusom lahko začnete graditi spletno mesto in si ogledate, kako vam je všeč programska oprema. To je več kot dovolj časa, da preverite, ali vam je všeč uporaba Squarespace.

Po koncu brezplačne preizkušnje vam bodo na voljo štiri različne možnosti. Dva za običajno spletno mesto in dva za e-poslovanje.

cene v kvadratu

Če se plačuje letno – naročnine na Squarespace so v skladu s konkurenti. Če se plačuje mesečno – so stroški relativno visoki. Tako kot katerikoli proizvajalec spletnih mest plačujete premijo za preprosto uporabo in vse v eni rešitvi.

Zaključek

Kvadratni prostor vsekakor bi moral biti na vrhu seznama za izdelavo spletnega mesta. Če boste namesto gostovanja in uporabe WordPress-a prehodili pot ustvarjalca spletnega mesta, se morate odločiti za Squarespace in Wix.

Na internetu živi nešteto odličnih spletnih mest, ki so bile zgrajene s pomočjo Squarespace-a, in predvidevam, da je bila večina zgrajena izjemno hitro.

Pogosta vprašanja

Kaj je najboljši gradnik spletnih strani za začetnike?

Squarespace je odlična izbira, če se vam zdi, da ste začetnik in imate kanček tesnobe, ko gre za izdelavo spletnega mesta. Wix je tudi odlična izbira in ga je treba uporabiti, če se počutite nekoliko bolj samozavestni v svoje sposobnosti učenja programske opreme. Če iščete najbolj preprost pristop k izdelavi spletnega mesta, uporabite kvadrat kvadrat.

(Preberi več: Wix proti kvadraturi)

Kateri je najlažji graditelj spletnih strani?

Squarespace je vsekakor najlažji graditelj spletnih strani, ki lahko ustvari čudovito spletno mesto. Obstajajo alternative, ki so mešanica enostavnosti in prilagodljivosti, toda kolikor je enostavna uporaba zmaga Squarespace.

Je Squarespace boljši od WordPressa?

Kratek odgovor je ne. Dolg odgovor je, da je lahko. Glej zgornja vprašanja za referenco. Prostor za kvadrat je veliko lažji za uporabo kot WordPress in ima približno dvajseto krivuljo učenja. WordPress je kot začetnik lahko zastrašujoč.

Ali je Squarespace boljši od Wixa?

Obe možnosti zagotavljata koristi. Squarespace je namenjen ljudem, ki želijo zgraditi čudovito spletno stran iz fantastične predloge, medtem ko je Wix namenjen ljudem, ki iščejo več prilagodljivosti.

Reference in sliki:

  • ConceitCode.com
  • ITarian.com
  • Poetry2u.com
  • Verint.com
  • BusinessProcessIncubator.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector