Преглед квадрата – све што треба да знате (2020)

Живот је тежак. Неких дана када се пробудите, прошетате до кухиње и отворите ормар у покушају да ухватите чинију у коју ћете убацити укусну житарицу. Док идете да отворите ормар злурадне музике свира и тло се почне трести –


пластичне поплаве

Сав ваш тупперваре поздравља вас током дана са великим загрљајем. Само знате да ће бити лош дан.

Седите и плачете. Било је тешко јутро, заиста тежак месец. Ако будемо искрени, ова година је била тешка опћенито.

Све о чему можете размишљати је како данас морате направити веб страницу за свог шефа а идеја покушаја да се савлада вештина креирања веб странице чини се проклето готово немогућом.

Зауставите се на тренутак – дубоко удахните, задржите, отпустите … да ли се сада осећате боље? Добро. То је исти осећај који ћете добити када користите Квадратни простор. То само олакшава живот.

Видно узбуђени, видите како је једноставно направити прелепу веб страницу брзо и лако помоћу Скуареспаце-а. Осмех се шири по лицу док схватате да ће све бити у реду. Резултат слике за смилеи

Тхе Лов-Довн

Веб развој са хтмл векторском сликомАко тражите начин да саставите чисту и једноставну веб локацију унутар шаблона што је брже могуће, тада је Скуареспаце прави програмер веб локације за вас.

Лакше и брже је створити прекрасни готов производ помоћу Скуареспаце-а него било где друго. Оно што му недостаје у својствима надокнађује једноставност употребе и готов производ.

Ако желите прилику да направите потпуно прилагођену веб страницу са фантастичном корисничком подршком и великом заједницом која ће вам помоћи да направите веб страницу, тада би требало да проверите и Вик.

Вик се разликује од Скуареспаце-а по томе што је заиста празно платно на коме можете креирати тачно веб локацију коју сте замислили. Иако је то мало теже користити – могућности су бескрајне.

Све се своди на личне преференције и врсту веб локације коју тражите.

За кога је квадратни простор

Идеја о Израда веб странице може бити неодољива ако то никад нисте учинили. Међутим, непостојање претходног искуства или обуке није препрека када је у питању израда веб локација у 21. веку.

Чињеница је у томе што понекад ваш шеф дође и затражи помоћ при изградњи веб странице како би приказао своју колекцију глава лутки. У оваквим сценаријима на које се морате обратити сјајни градитељи веб локација као што је Скуареспаце –и врло могуће власти.

Скуареспаце је направљен за људе који желе да могу да креирају лепе и професионалне веб странице са њима минималан напор. Способност прилагођавања свега није приоритет Скуареспаце-а, али оно што чини је нуди разнолику колекцију образаца који се лако уређују како би се створило оно што имате на уму.

Превуци и отпусти

превуци и испуни икону

Постоје бројне услуге за развој веб локација које имају функцију превлачења и испуштања. Вик и Веебли су остали велики играчи у области за прављење и повлачење веб локација. Узмете елемент који желите да изградите на страници и повучете га до места где желите.

Превучете га, а затим испустите!

Вик омогућава слободу да креирате све што желите. Са том слободом долази море неодољивих опција и пружа могућност да се забрине многи аспекти веб локација које градите.

Дизајнерско сучеље Скуареспаце-а је једноставно колико и постаје. Узмете елемент који желите да изградите на унапред постављеном предлошку и ставите га у унапред постављен положај који може да се постави. Цео процес је стандардизован како би се обезбедило да ваша веб локација остане кохезивна и стилизована.

Живјети у Скуареспаце свету

Добра

Векторска слика аналитикеДобра велики ствар Скуареспаце-а је колико је лако направити заиста естетски пријатан веб сајт изненађујуће мало времена.

Скуареспаце је свеобухватан и пружа буквално све што је потребно за изградњу и развој вашег вебсајта. Ако све буде на једној платформи уз све што је Скуареспаце посједовао и развио, све је лакше. Они чак пружити аналитику и метрике веб локација баш за тебе.

Оно што стварно плаћате у Скуареспаце-у је софтвер за превлачење и убацивање упарен са њиховим невероватним предлошцима. Ове две карактеристике у комбинацији само чине веб странице фантастичног изгледа.

На крају дана, ако вас није брига за прилагођавање сваког аспекта веб странице и вашег циљ је само направити веб страницу која дјелује и изгледа невероватно, онда би свакако требао постојати простор чучња на врху листе.

Лош

Зависно од вашег мишљења, ово можда и није лоше. Најгора ствар у Скуареспацеу је немогућност прилагођавања. Уз величину шаблона долази проклетство шаблона. (Проклетство предлога .. хмм .. звучи цоол. Могло бих то да заштитим заштитним знаком.)

Помоћу шаблона можете поставити одређене елементе само на одређена места. Иако ово обично није проблем – док правите веб локацију можете добити сјајну идеју. Када покушате да имплементирате ову идеју, брзо видите да то није могуће. Стварање креативног предлошка обично резултира разочарањем.

Постоји неколико других проблема са Скуареспаце-ом који ће бити истакнути доле, али ниједан од њих не би требало спречити никога да користи софтвер. Једини други истински негативан аспект који је негативан јесте тај што је Скуареспаце мало цени него конкуренти.

За кога је заправо квадратни простор

Требали бисте користити Скуареспаце ако желите да превучете и испустите, али такође желите да ваша веб локација буде изграђена што је пре могуће. Високи приоритет за вас је да све изгледа глатко, професионално и униформирано без потребе да се коцкате са гомилом поставки како бисте изгледали тако.

Ако вам је циљ лепа и једноставна веб локација без да желите превише компликовати ствари, онда је Скуареспаце намењен вама. Међутим, ако се желите истински изразити кроз своју веб локацију, можда бисте желели да наставите да тражите друге програмере веб локација који ће одговарати вашим потребама – осим ако забрањивање ваше душе не изгледа као образац Скуареспаце. Не судим ако хоће!

Слом

Лакоћа коришћења

Квадратни простор је онај најбољи веб дизајнер у смислу функционалности и лакоће употребе у комбинацији. Постоје градитељи веб локација са више функција као што је претходно поменуто у Вик-у и постоје градитељи веб локација који су лакши за употребу. Као опште правило, све опције које се лакше користе прилично су лоше.

Одлична ствар у Скуареспаце-у је колико је све интуитивно. Можете да се крећете кроз различите елементе да бисте изабрали и изменили поставке тог елемента.

дизајн квадратног простора

Или можете само да кликнете оно што се налази на веб страници и само измените подешавања без потребе да претражите оно што тражите.

квадратни стил

Предлошци

Овај одељак је разлог зашто би неко одабрао Скуареспаце преко Вика. Скуареспаце има најбоље шаблоне. Нису само најбољи, сваки свака од њих је феноменална.

квадрат-тема

Апсолутно је могуће одабрати предложак, променити сав текст и слике и бити урађено са веб странице, за мање од сат времена. То је разлог за употребу Скуареспаце-а. Са њиховим предлошцима је тако једноставно направити једноставну и заиста лепу веб страницу.

Проблем настаје када га заправо желите додатно прилагодити. Не можете направити читаву гомилу да бисте прилагодили предложак ономе што би пуно људи желело.

квадрат-тема2

Предлошци квадратног простора савршени су за приказивање феноменалних фотографија уз неколико описа текста. Да је то све чему бих тежио, користила бих Скуареспаце сваки пут.

Не само да предлошци изгледају лепо на радној површини, већ су и сви мобилни до максимума. То иде толико далеко да неки предлошци чак не дозвољавају да уређујете мобилну верзију веб локације.

Интеграције

Сваки градитељ веб страница има интеграције. Много градитеља веб страница има више интеграција него Скуареспаце. Сјајна ствар интеграције Скуареспацеа је та да они сви раде беспрекорно.

Оно што им недостаје у износу у којем надокнађују квалитета. Нисам успео да замислим ниједну интеграцију, могао бих да желим да ни Скуареспаце нема. Заиста бисте морали да пронађете хипстерски софтвер који бисте користили да бисте пронашли нешто што није доступно.

Неке интеграције које су укључене су праћење придружених компанија Амазон, Маилцхимп, Инстаграм и Пинтерест.

Прелазећи шаблон

Могућности за повратак изван тога да се задрже у шаблону на Скуареспацеу равно тешко. Ако вам је циљ да се одвојите од шаблона, вероватно ћете се лоше проводити.

Једном сам видео некога како покушава да користи Скуареспаце одабиром шаблона – наставите да избришете све елементе са странице – и затим покуша да саставите нешто испочетка. Насмејао сам му се и рекао му срећу.

Ако је то ваш план, поново тражите другу опцију. Квадратни простор није осмишљен да би се на тај начин користио.

Покушати да направите кохезивну веб страницу испочетка на Скуареспаце-у је попут покушаја да израдите комоду од ИКЕА-е на свој лични и креативан начин. На крају, можда имате нешто таквог изгледа као да би могло бити комода, ако у њега стану ладице.

Заправо се држите шаблона или не користите Скуареспаце.

База знања и подршка

цхат подршка за квадратОво је једна област у којој сам нашао Скуареспаце да мало спусти лопту. Ако вам треба помоћ, дефинитивно би је требало имати. Проблем је у томе што време чекања може бити мало дуже него што бисте ви волели.

Од Највећа снага квадратног простора је да буде једноставан, али моћан нема толико тога за шта би вам требало да користите базу знања. Ипак, ако ти треба – све је ту.

База знања ми добро долази ако не могу да нађем одређене поставке или елементе. Све што је потребно је брза претрага базе знања која би била усмерена у правом смеру.

Једини пут када бисте требали имати било каквих проблема је ако су техничке природе. У том тренутку ћете морати да се обратите тиму за подршку.

Блоггинг

Блогирање је прилично напорно са Скуареспацеом. Сва функционалност блога коју бисте очекивали постоји. Сјајна карактеристика која није код свих произвођача веб локација је могућност заказивања постова за касније објављивање.

Остале карактеристике укључују симпатије, коментаре и икону дељења. Можете такође омогућити РСС феед и поставити интеграцију подцастинга.

блогање за посао

СЕО

Као и сваки други градитељ веб страница – СЕО је у реду на Скуареспаце-у. Њихове СЕО карактеристике укључују аутоматски генерисане ситемапове, као и прилагодљиве наслове страница и мета описе. Ако планирате да блогирате и оптимизирате СЕО, Скуареспаце ће вам одговарати.

Једино време Треба избегавати квадратни простор да ли заиста планирате да идете на крај са СЕО. То обично није случај за људе који користе програмере веб локација.

Цене

Велика ствар у Скуареспаце-у је то нуди 14-дневно бесплатно пробно време. Са пробом можете започети изградњу веб локације и видети како вам се свиђа софтвер. Ово је више него довољно времена да видите да ли заиста волите да користите Скуареспаце.

Након завршетка бесплатне пробне верзије, биће вам понуђене четири различите опције. Две за нормалну веб страницу и две за е-трговину.

цијене квадратних простора

Ако се плаћа годишње – претплате на Скуареспаце одговарају правилима конкуренције. Ако се плаћа месечно – трошак је релативно висок. Баш као и са било којим градитељем веб локација, плаћате премију због једноставне употребе и услуге све у једном решењу.

Закључак

Квадратни простор дефинитивно би требало да буде на врху листе за израду веб странице. Ако ћете ићи путем веб странице за прављење веб локација, а не хостингом и коришћењем ВордПресс-а, ваш избор би се требао спустити на Скуареспаце и Вик.

На Интернету живи безброј феноменалних веб страница које су изграђене помоћу Скуареспаце-а и претпостављам да је већина њих изграђена изузетно брзо.

ФАК

Који је најбољи програмер за почетнике?

Скуареспаце је одличан избор ако сматрате да сте почетник и имате неку узнемиреност када је у питању израда веб странице. Вик је такође фантастичан избор и треба га користити ако се осећате мало више самопоуздано у своје способности учења софтвера. Користите Скуареспаце ако тражите најједноставнији приступ изградњи веб странице.

(читати више: Вик вс Скуареспаце)

Који је најлакши градитељ веб страница?

Скуареспаце је дефинитивно најлакши програмер веб локација који може направити прелепу веб страницу. Постоје алтернативе које су комбинација лакоће и прилагодљивости, али што се тиче лакоће употребе, Скуареспаце побеђује.

Да ли је Скуареспаце бољи од ВордПресс-а?

Кратки одговор је не. Дуг одговор је да то може бити. Погледајте горња питања за референцу. Квадратни простор је много лакши за употребу од ВордПресс-а и има око двадесете кривуље учења. Као почетник, ВордПресс може бити застрашујући.

Да ли је Скуареспаце бољи од Вика?

Обе опције пружају користи. Скуареспаце је за људе који желе да направе прелепу веб страницу фантастичног шаблона док је Вик за људе који траже више прилагодљивости..

Референце и сликовни кредити:

  • ЦонцеитЦоде.цом
  • ИТариан.цом
  • Поетри2у.цом
  • Веринт.цом
  • БусинессПроцессИнцубатор.цом
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector