7 legjobb ingyenes webhely – Kezdje el anélkül, hogy bármiféle dollárt költne

Tehát blogolni akarsz, mi? Megértelek. Jó ötletnek hangzik, ha tudatja a világnak gondolatait, és esetleg további pénzt keres be az oldalon.


jávorszarvas fej kiskorú

Remélhetőleg az anyád mellett valaki érdeklődik azon gondolataiban is, amelyek szerint a jávorszarvasok befolyásolják a világ intelligenciáját, és tényleg itt mozgatják a dolgokat. Nem lennék lepve, ha kidolgoz egy nagyszerű követőt.

Ez a fickó rejtőzik valamit.

A blogolás megkezdése az, hogy a világ megismerje bizonyítékait és kutatásait. Nem olyan, mintha pénzt akarsz fizetni a blogok elindításához. A jávorszarvas manipulációval kapcsolatos kutatás egy kis terület, és rosszul fizet.

A nagy hír az, hogy nagyon sok ingyenes lehetőség van a törekvő blogger számára. A legjobb ingyenes blogplatformok elérhetők, és szívesen segítünk Önnek eldönteni, melyiket használja.

TLDR;

Ha komolyan veszi az ingyenes blogolást, akkor két lehetőség közül választhat.

 • 1.opció – A WordPress azoknak szól, akik mindent meg akarnak tudni a saját weboldalukról. Ezek az emberek akarnak valamit építeni a semmiből, és rendelkeznek a legjobb SEO lehetőségekkel.
 • 2. lehetőség – Másrészről, ha olyan webhelyet szeretne létrehozni, ahol drag and drop funkcióval gondoskodik a tárhely, akkor a Wix az Ön számára választás.

7 legjobb ingyenes webhely

Szűkítettük le 7 egyedi lehetőségre az ingyenes blogoláshoz. Ezeknek a lehetőségeknek a szolgáltatásuk ingyenes verziója van, ám ezek lehetővé teszik a fizetést is, hogy javítsák az élményt.

Ha még mindig további információra van szüksége, nézd meg a blogplatform-összehasonlítást.

1. WordPress – nagyobb tanulási görbe, teljes szabadság

A WordPress a blog mind a vége. Az ár helyesen érkezik egy izmos nulla dollár és nulla cent áron. Ha kíváncsi, hogy miért, az azért van, mert a WordPress egy nyílt forrású tartalomkezelő rendszer.

Ez a megoldás mindenkinek, aki komolyan akarja venni a blogjátékot. A WordPress egy olyan platform, amely lehetővé teszi a végső testreszabást, a legjobb SEO gyakorlatokat és az eszközöket, amelyek lehetővé teszik bármire.

A WordPress az internet 30% -át birtokolja, ahogy ma ismerjük.

A WordPress birtokolja az internet nagy piaci részesedését azért, mert segíthet a saját elképesztő webhelyének létrehozásában..

A WordPress egyetlen problémája az, hogy viszonylag nagy a tanulási görbe. Általában nem ajánlom a WordPress-t azoknak, akik semmit sem tudnak a weboldal létrehozásáról, mivel ez zavaró lehet.

Maga a WordPress teljesen ingyenesen használható. Vannak azonban a felmerülő költségek. Az első lépés az, hogy megtaláljon valahol webhelyét. Vannak ingyenes tárhelyszolgáltatások, de általában nem túl jók. Számos web hosting szolgáltatást ajánlunk a WordPress számára, sok kutatással támogatva választásunkat, ha a WordPress valóban az Ön blogválasztása.

Ha nem szereti a WordPress által kínált ingyenes témák egyikét, akkor a témaért is fizetnie kell. Vannak nagyszerű blogszolgáltatási témák, amelyek körülbelül 35 dollár körül futnak, de a leggyakrabban használt prémium témák körülbelül 100 dollár körül vannak.

WordPress témák

Mint kezdő, hogy a WordPress webhelyét tervezze, kicsit meghökkentő lehet, és sokan elindulása után sokan feladják. Úgy döntenek, hogy továbbra is szeretnének egy weboldalt, ezért keresnek egy tervezőt, akit fel lehetne venni. A tervezők vadul árkednek, de jó a négy szám.

Tehát ha hosszú időn keresztül szeretne webhelyet építeni a jövőbe, és elkötelezte magát amellett, hogy megtanulja a WordPress használatát, akkor az határozottan az Ön számára.

A WordPress tárhely beállításának lépései:

 1. Regisztrálja domainjét – Olvassa el útmutatónkat itt
 2. Beállítási tárhely – olcsó tárhely vagy ingyenes webhely-készítők.
 3. Telepítse a WP-t a cPanel vagy a Managed Host segítségével

2. Wix – A legjobb, könnyen használható ingyenes blog

A WordPress a legjobb módja webhelyének felépítéséhez, ha van ismerete, ideje és erőforrásai. Ha ezt mondják – Wix félelmetes.

A Wix egy drag-and-drop program, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy valóban gyönyörű weboldalakat építhessen a hatalmas tanulási görbe nélkül. Valaki számára készült, aki előre elkészített sablonokat és egy könnyen használható, intuitív felhasználói élményt akar.

A szolgáltatás egy csomó funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű építést anélkül, hogy bele kellene merülnie a háttérbe, kitalálni a tárhelyet, vagy meg kellene találnia a megfelelő témát.

wix elemek

A Wix emellett lehetővé teszi egy weboldal létrehozását a mesterséges tervezési intelligenciájukkal.

Ahelyett, hogy időt fordítana az összes téma és elrendezés áttekintésére, a szoftver kiválasztja az Ön számára a preferenciák és a feltett kérdések alapján. Időmegtakarítást és döntést enyhítő funkció, amely a webhely létrehozásával járó túlterhelés kb. 75% -át elveszíti.

A Wix-en való blog feliratkozása szintén rendkívül egyszerű. Csak lépjen a weboldalra, és válassza az ingyenes lehetőséget az induláshoz. A Wix esetében az a nagyszerű, hogy nem kell fizetnie semmit, hogy valóban kipróbálhassa új blogját. Ha úgy dönt, hogy utálja, és szeretne egy másik szolgáltatást megnézni, akkor semmi sem akadályozza meg abban, hogy elvégezze.

A Wix könnyen kezelhető blogsablonok segítségével könnyedén és fájdalommentesen megkönnyíti az első üzenet írását, és ha segítségre van szüksége, a tudásbázis és az ügyfélszolgálat nagyszerű. A SEO opciók nem azonosak a WordPress szintjével, de szervizelhetők és ugyanolyan jók, mint egy weboldal-készítő számára.

Egy fontos szempont – Ha szeretné használni a saját domain nevét, akkor a Wix használatáért fizetnie kell, de az ingyenes verziót nagyszerű használni, ha nem törődik vele, vagy ki akarja próbálni, mielőtt elkövetne egy domain nevet..

Ha többet szeretne tudni, nyugodtan nézze meg a Wix áttekintését.

3. Közepes – A legjobb webhelyen kívüli blogkészítés

Valószínű, hogy ha az elmúlt években elindította az internetet, elolvasta valamit a Média oldalon.

2016-ban az írott történetek átlagos száma heti a közegben 140 000 volt. Ez nagyon sok információ a közepes körül repül.

A közepes megközelítés eltérő megközelítést alkalmazott a blogszolgáltatás létrehozásában. Az összes tartalma, amelyet írna, közepes méretű lesz, nem pedig a saját webhelyén. Ennek vannak előnyei és hátrányai, de ahhoz, hogy valaki meglátogassa webhelyét (Ha van egy) nekik át kellene kattintaniuk a Medium blogbejegyzésedbe.

közepes cikk szerkesztés

A hűvös dolgok a közepes körülmények között az, hogy soha nem kell fizetnie, bármi is legyen, könnyű használni, és hogy beépített közönség van az összes olyan médiummal, akik már meglátogatják a médiumot.

A rossz dolog az, ha a SEO expozíció után közepes erővel kényszeríti valakit, hogy tegyen egy további lépést az Ön webhelyének megtalálása érdekében.

A közepes az egyik legjobb hely a blog elindításához. Ha van néhány ötlete, amelyet közzétenni szeretne a világ számára – csak annyit kell tennie, hogy ugrik a közegre, iratkozzon fel, és hagyja, hogy ezek a gondolatok rippeljenek.

Ha valaha úgy dönt, hogy saját helyet szeretne építeni, akkor csak átmásolhatja és beillesztheti a közzétett közepes bejegyzését a saját webhelyére, és oda is teheti őket..

Ha nem biztos abban, hogy saját blogot készít, akkor erősen javasoljuk, hogy kezdje a Medium-val, szokjon hozzá online íráshoz, majd menjen onnan.

4. Weebly – mint a Wix kevesebb dizájnnal

A Weebly közismert webhely-készítő, amely hasonló a Wix-hez abban, hogy az összes kívánt elemet az oldalra húzhatja..

Ajánlom a Weebly-t, ha megfelel két kritériumnak. Egy: Egyáltalán nem akar fizetni a blogodért. Kettő: Wix eláraszt, és még egyszerűbbet akar.

Nehéz lerombolni Wix-et, ha van tapasztalata a szoftverek használatában és az interneten való játékban. Ha Ön – a Weebly rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely lehetővé teszi egy egyszerű webhely felépítését, amely a hirdetéseiket tartalmazza.

Weebly-húzás-elemek

Sokan használják a Weebly-t, és a felület annyira egyszerű, mint amennyire csak lehetséges. Nem hoz létre olyan szép webhelyet, mint a két legjobb weboldal készítő – a Squarespace és a Wix.

A Weebly azonban továbbra is lehetővé teszi egy szép megjelenésű weboldal felépítését, amely rendelkezik az összes olyan blogolási funkcióval, amelyre szüksége lenne, és néhány SEO segítséggel együtt.

A Weebly elemzéssel látja el, hogy hány ember jön az Ön webhelyére, és ha saját domainjét szeretné használni, akkor fizetett tervet kell használnia..

Teljes Weebly beszámoló itt.

5. Blogger – Old Old cool

Ha még akkor olvasott blogokat, amikor először megkezdték az esélyeket, akkor olvastam egy olyan blogot, amely a Bloggeren volt. 1999-ben, a dot com buborék előtt indult, a Bloggert úgy építették fel, hogy bárki és mindenki számára lehetővé váljon a hangjuk meghallgatása.

A Blogger, amely jelenleg a Google tulajdonában van, továbbra is lehetővé teszi a vágyakozó írók számára, hogy hangjukat meghallják az interneten.

Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a szolgáltatásra az induláshoz. A platform felülete nagyjából úgy néz ki, mint minden más, amelyet a Google üzemeltet, de lehetővé teszi, hogy testreszabhassa blogját különböző témákkal.

create-a-blogger-blog

Az Ön rendelkezésére álló lehetőségek lehetővé teszik, hogy személyes blogot készítsen, amely úgy néz ki, mintha valóban a tiéd lenne.

A Blogger egyetlen problémája az, hogy kissé elavultnak tűnik. Ha összehasonlítja a saját webhelyét a Bloggerrel vagy akár a közepes méretűvel, akkor úgy tűnik, mintha a 2006-os blogolása lenne.

Csakúgy, mint a közepes – a Blogger remek hely az induláshoz, mivel ingyenes. Ha próbálkozni szeretne a blogolással, majd később el szeretne készíteni egy weboldalt, könnyű egyszerűen áthelyezni a korábbi bejegyzéseit a webhelyére.

6. Teremtér – Ingyenes, de csak 14 napig

A Squarespace használata rendkívül hasonló a Wix használatához. Mindketten weboldal készítők, mindkettő szinte azonos blogkészítési és SEO képességekkel rendelkezik, és mindkettőnek fantasztikus ügyfélszolgálata van, hogy segítsen, ha elakad. Mindkettő kezdő lehetőség.

Akkor mi a különbség közöttük? A Wix használata egyszerű, de a Squarespace még egyszerűbb. A Squarespace esetében a rossz dolog (vagy jó dolog attól, hogy néz ki) az, hogy nehezebb testreszabni.

A négyzet olyan, mintha egy előre gyártott házak gyönyörű szomszédságában élne. Körülbelül tíz különböző előre épített ház található a környéken, de több tucat ugyanolyan előre épített házat tartalmaz, amelyekben a környéken élsz..

A többi ház, amely ugyanazon házváltozatban él, ahogyan beépítették a bútorukat, és néhány dekorációs változtatást hajtott végre, de a szomszédsági szövetség nem engedi meg, hogy nagy változtatásokat végezzen..

A Squarespace gyönyörű sablonokkal rendelkezik, amelyekben kisebb módosításokat is végrehajthat, de valójában a sablonra korlátozódik. A Wix ezzel szemben lehetővé teszi a kívánt testreszabást.

Squarespace-THEME1

A Squarespace nagyszerű tulajdonsága, hogy nagyon nehéz rosszul megjelenő webhelyet készíteni. A sablonok tiszta, és a blog funkciók tükrözik ezt. A Squarespace valóban olyan kreatívoknak szól, mint a fotósok és művészek, akik szintén blogozni szeretnének.

A négyzetterület magasabb lenne a listán, ha hosszabb ideig lett volna szabad. A szolgáltatás 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, hogy megnézhesse, szeretne-e maradni a szoftverrel.

Ha többet szeretne tudni a Squarespace-ről, olvassa el a Squarespace-áttekintésünket. 

7. Tumblr – Multimédia / Közösségi Média Megoldás

A Tumblr-t 2007-ben hozták létre egy blogplatformként, amely közösségi hálózati webhelyként is szolgál.

Mivel a Tumblr-t blogkészítésre hozták létre, nagyon sok funkcióval rendelkezik, amely az írásra és az esetlegesen használt médiatartalmak feltöltésére szolgál..

A Tumblr testreszabási lehetőségeket kínál, de a testreszabás sokkal inkább a közösségi média profilja, mint a blogkészítő webhely.

Az egyik nagyszerű dolog a Tumblr-nél, hogy mennyire egyszerű a használata és könnyen használható műszerfaluk.

tumblr műszerfal

Tehát ez a Tumblr – egy blogplatformként építették fel, de a Tumblr-t használók legtöbbje szociális médiaként használja, nem pedig blogplatformként. Nagyon sok cég használja a Tumblr-t blogja forgalmának kiegészítésére.

Ha társadalmilag integrált blogot akarsz, anélkül, hogy bármi gondot kellene okoznod a saját tulajdonában, akkor a Tumblr lehet a választás az Ön számára.

Összegezve

Mikor jön rá, valójában két lehetőség vezethet be a blogok területén. Hacsak nem igazán akarja megvásárolni a saját webhelyét, a WordPress és a Wix webhelyet tekinti két fő választási lehetőségként. Ha nem tetszik a Wix, két alternatíva is hasonló a Weeblyben és a Squarespace-ben.

Ha értékeli a testreszabást és a webhely valódi tulajdonjogát, akkor használja a WordPress alkalmazást.

Ha értékeli az egyszerűséget, a könnyű használatot, és nem kell annyira aggódnia, keresse fel a webhely-készítőt, például a Wix-et.

GYIK – Legnépszerűbb ingyenes blogoldalak

Hogyan lehet pénzt keresni a kezdő blogokkal??

Számos módon lehet pénzt keresni bloggal. A társult jövedelem a legegyszerűbb módja a kezdésnek, de digitális termékeket, könyveket és tanfolyamokat is eladhat. Van szabadúszó írás és reklám is.

Hogyan indíthatok egy ingyenes blogot Kanadában?

Kanadában az ingyenes blog elindításának leggyorsabb és legkönnyebb módja egy olyan szolgáltatás igénybevétele, mint például a Közepes. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik és elkezdi írni.

Melyek a legnépszerűbb blogoldalak?

A legnépszerűbb webhelyek: WordPress, Wix, Squarespace, Medium, Weebly, Blogger és Tumblr..

A bloggerek valóban pénzt keresnek??

Számtalan blogger van az interneten keresztül, amelyek élő blogolással foglalkoztak. Vannak olyan bloggerek is, akik blogjuk révén gazdagok lettek, és könyveket, podcastokat stb. Indítottak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map