WestHost Review – 8. ud af 30 værter (statistik efter 40+ måneders …

Westhost hjemmeside


WestHost blev grundlagt i 1998 af Chis Russell, de fusionerede med UK2 Group i 2008. WestHost er en af ​​de ældste webværter derude. Det er også værd at nævne, at UK2 Group også ejer MidPhase, som er en meget stærk top 5 vært på hostingfacts.com.

De hævder at tilbyde pålidelig webhosting, der er overkommelig. Vi undersøgte dem omhyggeligt ved hjælp af deres service og udførte en baggrundskontrol for at finde ud af, hvad andre brugere synes. Vores uvildige anmeldelse lader dig vide, om WestHost er det værd eller ej.

For at gøre vores anmeldelse nøjagtig, købte vi WestHost “Personal Plan” tilbage i juni 2015 og oprettede et grundlæggende WordPress-websted. Vores testside kan ses her og dybtgående ydelsesstatistikker (oppetid & hastighed) her. Klik på “Historik” for at grave dybere.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT:Mest ubegrænset hosting
HASTIGHED:881ms (februar 2018 til januar 2020 gennemsnit)
oppetid:99,98% (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
SUPPORT:24/7 Live Chat
APPS:WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
FUNKTIONER:Ubegrænset e-mail-konti, 50 GB diskplads & 1000 GB båndbredde
Beboelsesplaner:Delte, WordPress, VPS og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT:Gratis webstedsmigration
PRISSÆTNING:Fra $ 1,99 / mo (fornyes ved $ 4,99 / mo)

Fordele ved at bruge WestHost Hosting

WestHost tilbyder et gratis domænenavn for livet sammen med et par andre nyttige ‘ekstramateriale’.

1. Et gratis domænenavn for livet

Du hørte det rigtigt. Hvis du holder fast ved WestHost, opkræver de ikke dig for fornyelse af domænenavn (som normalt er mellem $ 10 og $ 15 / år). De vil sikre dig, at du nyder et gratis domænenavn, så længe du er vært hos dem. (Gratis domæne leveres kun med foretrukne planer og forretningsplaner)

2. Uptime højre end gennemsnittet i industrien

I løbet af de sidste 24 måneder havde de en gennemsnitlig oppetid på 99,98 procent. De har været ret gode de sidste 24 måneder, og de sidste 12 måneder har de vist fremragende resultater – ramt 100% af oppetid i flere måneder.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

WestHost-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-wh.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

2. Gratis migration og 30-dages pengene-tilbage-garanti

WestHost hjælper dig med at overføre dine filer og dit websted fra din nuværende webhost til deres server. De tilbyder også en fuld refusion, der understøttes af deres 30-dages pengene-tilbage-politik. Hvis du af en eller anden grund beslutter, at deres service ikke er til dig inden for 30 dage efter registrering, refunderer de dig fuldt ud. Dette gælder kun for deres delte hostingplaner.

3. Øjeblikkelig aktivering

I modsætning til de fleste webhosts (især inMotion-hosting & Webhosting-hub), behøver du ikke vente i timer eller dage på, at din konto bliver aktiveret. Med WestHost aktiveres din konto med det samme.

4. Forbedret sikkerhed med natlige sikkerhedskopier

Med regelmæssige natlige sikkerhedskopier til de fleste af deres webhostingsplaner, support til Cloudflare CDN og automatisk fjernelse af malware-programmer til deres planer, synes WestHost at være en meget sikker vært.

5. One-Click Apps og Website Builder

WestHost tilbyder en installation med et enkelt klik til mange af de bedste apps på Internettet gennem Softaculous. Det inkluderer alt fra WordPress til Joomla, Drupal og Magento.

Selvom disse apps dog er skræddersyet til kyndige webmastere, kan begynderbloggere muligvis have lidt mere hjælp.

Heldigvis tilbyder WestHost også en DIY-webstedsbygger og online-butiksindstillinger.

Webstedsbyggeren indeholder over 165 træk-og-slip-temaer, plus en alt-i-én-plan, der inkluderer et domænenavn, hosting og e-mail-adresser. Grundlæggende er alt hvad du har brug for for at starte dit første sted under ét tag.

Og med kun et indledende prispoint på $ 3,71 / mo er det stadig en overkommelig, praktisk mulighed, så du ikke behøver at konfigurere eller forbinde alle disse ting manuelt.

6. Liste over relativt gennemsigtige priser

Webhoste er berygtede for at begrave omkostninger på de steder, hvor du mindst forventer dem.

Du skal normalt hælde over deres servicevilkår for at finde de største. Og selv da venter der ofte masser af forhandlere som en landminer under kasseprocessen.

Mange af disse ‘skjulte’ omkostninger drejer sig om øgede fornyelsesrater. Derfor var vi glade (og ærligt, overrasket) over at se, at WestHost har en stor prisliste over disse detaljer for alle deres produkter. Alt er bogstaveligt talt åbent for dig at gennemgå – ingen vanskelige legaliser til at dechiffrere.

Den eneste kedelige ting er, at du bliver nødt til at sortere snesevis, hvis ikke hundreder, af deres produktvariationer for at finde specifikke svar (som forskellen på fornyelsesfrekvensen mellem domænenavne med .coms vs. .org).

Men i begge tilfælde bifalder vi deres indsats for i det mindste at være åbne om alle de måder, deres produkter kan koste dig mere i den nærmeste fremtid.

Ulemper ved at bruge WestHost Hosting

Desværre har WestHost-indlæg gennemsnit (eller lidt under gennemsnittet), hvor det tæller.

1. Langsomere end ideel belastningstid

Vores test afslørede deres gennemsnitlige indlæsningstid for sider til at være 881 ms i de sidste 24 måneder, hvilket ikke er det værste, vi har set, men stadig langsommere end de bedst bedømte værter.

WestHost gennemsnitlig belastningstid:

WestHost-2019-2020-statistikWestHost gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. 40+ minutter for at komme i kontakt med deres support

Ikke sikker på, om det er en ulempe, men det tog 40 minutter at komme i kontakt med deres kundesupport. Når det er sagt, var supportassistenten venlig og hjælpsom. Vi er også imponeret over, at de tilbyder et gratis nummer for folk, der vil kontakte dem fra U.S.A..

Vi gjorde også en baggrundskontrol for at finde ud af, hvad andre kunder synes om WestHost og fandt, at deres kunder havde blandede anmeldelser om deres support.

WestHost-støtte

Scott var hjælpsom, men det tog meget tid at komme i kontakt

3. Ikke “sandelig” Ubegrænset

Mens nogle WestHost-delte hostingplaner lover ubegrænset filer, båndbredde og databaser, er det vigtigt at bemærke, at deres fine print siger andet. Her er et direkte tilbud fra deres vilkår og betingelser side:

”Vores ubegrænset delt hosting er designet til at imødekomme behovene hos de fleste små virksomheder og personlige websteder; det er ikke designet til at imødekomme behovene hos store virksomheder eller klienttjenester, der falder uden for det gennemsnitlige brugsmønster til delt hosting og kan være bedre egnet til hostingplaner, der leverer udvidede funktioner. Konti med et stort antal filer (inode tæller mere end 200.000), databaser over 5 GB i størrelse eller en kumulativ størrelse af alle databaser over 10 GB kan have en betydelig indflydelse på serverpræstationen. Vi forbeholder os retten til at anmode om, at antallet af inoder (filer og mapper) og / eller databasestørrelser reduceres for at hjælpe med at sikre serverydelsen. Manglende overholdelse af disse anmodninger kan resultere i opsigelse af din konto. ”

Grundlæggende, selvom de lovede ubegrænset hosting, skal din konto generelt ikke have databaser, der overstiger en kumulativ 10 GB. Hvis de finder dine filer for mange og dine databaser for store, kan de anmode om, at du reducerer dine filer eller opgraderer til en bedre plan. Undladelse af at gøre dette kan føre til, at din konto afsluttes.

Vi er ikke glade for, at de skjulte, hvad deres “ubegrænsede” hosting virkelig tillader på deres vilkår og betingelser-side.

Når det er sagt, mener vi, at der ikke er noget, der hedder “ubegrænset hosting”, og at WestHost er generøs nok til de priser, de tilbyder.

4. Billigere planer Kom med et 3-årigt tilsagn

Med de fleste af deres planer, især deres delte hostingplaner, er priserne for dyre og kommunikeres ikke korrekt: For eksempel annonceres den personlige plan til $ 1,99 månedligt, men du kan kun få den pris, hvis du betaler for et til tre år ved enkelt gang. Den faktiske pris er $ 8 pr. Måned, og den mindste sigt, du kan betale for, er 3 måneder til $ 9,00 / mo.

5. Nogle begrænsninger …

Nogle af deres planer er for restriktive. For eksempel tillader deres WordPress-hostingplaner kun 1 domænenavn pr. Server. Vi mener, at de kan gøre det bedre end dette.

6. Intro-prisperiode for kort

Alle webværter trækker dig ind med en utrolig lav startpris. Det ser ofte for godt ud til at være sandt, fordi det er: efter din første periode springer prisen tilbage op til normale niveauer (ofte to eller tre gange den oprindelige sats).

Sølvforet er, at de fleste værter giver dig mulighed for at låse den lave sats op til tre år. Så du sparer masser af penge i den periode.

Problemet med WestHost er, at selvom de oprindeligt har en virkelig overkommelig pris ($ 1,99 / mo), kan du kun købe den i et enkelt år. Derefter hopper prisen derefter til $ 8 / mo.

WestHost 12-måneders introduktionsprisperiode

Sammenlign den ‘tabte’ ~ $ 6 / mo i løbet af to år til sammenligning, og du betaler grundlæggende med omkring $ 144 i løbet af de første tre år.

Det er dog ikke det eneste problem.

WestHosts billigste delte hosting-mulighed (den personlige plan) tilbyder ikke et gratis domænenavn, dedikeret IP-adresse eller SSL-certifikat. Kun deres dyrere planer inkluderer disse ting. Så pludselig ender det, der så temmelig overkommelig ud til $ 1,99 / mån nu ud med at se virkelig dyrt ud, når du faktorer alle disse ‘skjulte’ omkostninger.

WestHost-prissætning, hosting-planer & Hurtige fakta

Her er en hurtig oversigt over de forskellige hostingplaner, der tilbydes af WestHost:

Delt hosting: Deres delte hosting – de refererer til det som “Small Business Web Hosting” – leveres med tre hovedplaner:

 • Personlig plan: Denne plan koster $ 1,99 pr. Måned. Det leveres med 50 GB diskplads, 1.000 GB båndbredde, 1 database, 1 websted, ubegrænset e-mail-konti og 10 underdomæner.
 • Foretrukket plan: Denne plan koster $ 5,20 per måned. Det leveres med 200 GB diskplads, 2.500 GB båndbredde, ubegrænset databaser, ubegrænset websteder, ubegrænset underdomæner og ubegrænset e-mail-konti. Det leveres også med et gratis domænenavn.
 • Forretningsplan: Denne plan koster $ 6,40 per måned. Det leveres med ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde, ubegrænset databaser, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset websteder og ubegrænset sub-domæner. Det leveres også med et gratis domænenavn og dedikeret IP.

WestHost-priser og -planer

  • Gratis domæne: Kun på forretningsplan + Foretrukne planer
 • Nem tilmelding: Hurtig tilmeldingsproces.
 • betalingsmetoder: Kreditkort, Paypal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Delt hostingkonti må ikke overstige 200.000 inoder eller 10 GB samlet databasestørrelse.
 • Upsells: Ingen opsalg.
 • Kontoaktivering: Øjeblikkelig aktivering.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig installation af populære apps og CMS’er via Softaculous.

Anbefaler vi WestHost?

Nej, det gør vi ikke.

WestHost er en gennemsnitlig vært. De har en gennemsnitlig oppetid, gennemsnitlige indlæsningshastigheder og virkelig gennemsnitlig support. Den eneste grund til, at det stadig er klassificeret i vores top 10, er deres lave priser.

Du ville have det bedre med at finde en anden vært på vores site.

P. S. Hvis du vil se hostingudbydere, der rangerer over WestHost, kan du tjekke vores bedste webhost her.

Hvis du har brugt det WestHost, Skriv venligst en anmeldelse nedenfor. Godt eller dårligt – betyder ikke noget, da vi forsøger at holde vores anmeldelser gennemsigtige og ærlige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map