WebHostingHub-gennemgang: 24-måneders ydelse (hastighed og pålidelighed)

webhostinghub-hjemmeside


Web Hosting Hub sigter mod at levere overkommelig delt hosting til små virksomheder.

Grundlagt i 2010 og ejes af konglomeratet InMotion Hosting. Webhostinghub har hovedkontor i Virginia Beach, VA, og de har to amerikanske datacentre – i den vestlige og østlige kyst.

Deres 200+ amerikanske baserede team servicerer over 40.000 kunder, hvilket giver en enkel platform, der hjælper dig med at starte, køre og udvikle et nyt websted.

Webhosting-huben bruger også solid-state-drev på alle planer, som (som hævdet) kan levere op til 20x hurtigere end mere traditionelle mekaniske harddiske, der bruges af konkurrencen.

20x er et fedt løfte. Sikkerhedskopierer de det?

For at finde ud af det, oprettede vi et nyt grundlæggende WordPress-websted på Webhosting-huben ‘Personal Web Hosting Plan’ i juni 2015. Dybdegående ydelsesstatistikker inklusive oppetid og hastighed kan ses her (klik på ‘Historik’ for at grave dybere).

For at give en objektiv gennemgang henviste vi også til et par andre kilder for at udføre en komplet ‘baggrundskontrol’ af, hvad andre brugere synes.

Fordele ved at bruge Web Hosting Hub Hosting

Webhosting-hub kan prale af utrolige hurtige hastigheder på grund af den nyeste teknologi til en overkommelig pris.

Lever dataene op til hype?

Lad os se på, hvor de optræder beundringsværdigt.

1. ~ 7/10 Support

Hurtig sideindlæsning og oppetid er lige så vigtige, fordi besøgende af sted forlader i hopetid, hvis dit websted tager længere tid end et par sekunder at indlæse eller ikke svarer overhovedet.

Men kundesupport kan være en morder for aftaler, hvis problemer ikke løses eller løses hurtigt.

Webhosting-hub leverede temmelig god kundesupport ved at oprette forbindelse til os på under tre minutter (plus yderligere fem for at bekræfte vores konto).

Der var lidt nedetid og forsinkelse mellem svarene, så det var ikke så hurtigt eller kortfattet som mange andre, vi har oplevet.

Samlet set – en positiv oplevelse. Vores baggrundskontroller bekræftede lige så meget, hvilket afslørede, at flertallet af andre kunder også er tilfredse med Web Hosting Hubs kundesupport.

Webhosting-hub-supportEn hurtig chat med Web Hosting Hub kundesupport

2. EKSTREMT Let websted / blogopsætning

Webhosting-hub indeholder en forenklet, hurtig tilmeldingsproces, der muligvis er den bedste, vi har set, efter at have gennemgået næsten 30 andre webhosts.

Det er så let, at selv den MINST tekniske person, du kender, kunne finde ud af det.

På deres tilmeldingsside kan du vælge at installere WordPress som dit websted / blog-indholdsstyringssystem eller Prestashop til eCommerce. Efter et enkelt klik tager de sig af al den tunge løft og konfigurerer alt for dig.

Web Hosting Hub let opsætning

3. Gratis domænenavn & Site Migration

Har du et websted, der er vært et andet sted?

Intet problem! Web Hosting Hub overfører op til tre websteder og databaser til dig (forudsat at de ikke overstiger 5 optrædener). En anden tilføjet bonus inkluderer deres ‘nul nedetid’ løfte under denne proces.

Starter du et nyt sted? De vil kaste et gratis domænenavn ind for at blødgøre aftalen.

4. Solid State harddiske

Advarsel: Du tekniske nørder er ved at have en nerdgasm!

Webhosting-hub kan lide at prale af, at hvert websted, de er vært, drager fordel af nye solid-state harddiske. Disse ‘SSD-drev’ kan ifølge eksperterne på PCMag levere 20 gange hurtigere resultater end normale (mekaniske) harddiske, der bruges af nogle af konkurrencen.

Ja, der er det.

(Personligt oplevede vi ikke et enormt ydeevne i løbet af vores gennemgangsproces. De var dog hurtigere end de gennemsnitlige webhosts, vi har gennemgået i denne periode på seks måneder.)

5. 90-dages pengene-tilbage-garanti

Du kan altid fortælle, hvilke virksomheder der står bag deres service ved at se på deres refusionspolitikker.

Web Hosting Hub er en stor troende, der tilbyder en fuld 90-dages pengene-tilbage-garanti (et af de få tilbud med en længere periode).

Det betyder, at hvis du overvejer at give dem en chance, har du en næsten risikofri chance for at ‘prøvekøre’ deres tjenester i hele tre måneder.

Eller så længe det tager tid at helt glemme, hvor du har vært for dit websted i første omgang. ��

Det er gode nyheder, hvis du kun er bekymret for at forpligte dig til en webhost for først at finde ud af, at du ikke kan lide deres tjenester og funktioner.

I henhold til Web Hosting Hub’s servicevilkår er der dog et par ikke-refunderbare gebyrer, der dog kan være gældende.

Gebyrer, der betales af en abonnent, som f.eks. Køb af SSL-certifikater, domænefortrolighed eller domænenavne refunderes ikke.

Hvis en abonnent registrerer et domænenavn via Web Hosting Hub som en del af en “gratis domænenavn” -kampagne, skal de betale $ 11.99 pr. År for domænet plus et administrationsgebyr på $ 5,00.

Det betyder, at de vil trække i alt $ 16,99 fra dit samlede refusionsbeløb, hvilket er temmelig standard sammenlignet med de fleste konkurrenter.

Du beholder dog fuldstændigt ejerskab af dit domænenavn (er), og du kan overføre dem til en alternativ vært efter at have annulleret dit abonnement hos Web Hosting Hub.

6. De er miljøvenlige

Selvom vi ikke kunne finde nogen certificeringer til Web Hosting Hub fra EPA, der viser, at det er en grøn webhost, har de flere miljøvenlige politikker.

Siden 2010 har virksomheden hævdet at gøre en indsats for at reducere affald, genbruge så ofte som muligt og bruge færre papirprodukter.

Web Hosting Hub har et energieffektivt datacenter, og de mener, at det er bedre at reducere energiforbruget end blot at modregne det.

Virksomheden åbnede det første (nogensinde!) Grønne datacenter i Los Angeles, CA ved hjælp af avanceret udekølingsteknologi.

De har reduceret deres køleomkostninger med 70% ved at skifte til denne afkølingsmetode, og de hævder også at have reduceret deres kulstofproduktion med over 2.000 ton om året.

I henhold til Building Energy Resilience, ville kun et ton CO2 fylde et 1.250 kvadratmeter, en etagers ranchhus (med en gennemsnitlig højde på 13 fod) fuld af kuldioxid, så det er en enorm reduktion!

Udenfor Luft Køling udluftes varm luft ud af bygningen for at bringe køligere luft ind, kun koge den gennem CRAC-enhederne, når det er nødvendigt på grund af høje temperaturer eller fugtighed.

Traditionelle datacentre kører klimaanlæg med computerrum, også kendt som CRAC’er, 24/7. Denne metode tillader, at varm luft afkøles og derefter recirkuleres, men den forbrænder mere energi end nødvendigt.

Hvis du er bekymret for at reducere dit kulstofaftryk, eller du ønsker at arbejde med mærker, der er interesserede i miljøet, skal du overveje Web Hosting Hub.

De er måske ikke så grønne som andre steder, som grønne geeks, men de gør stadig innovative bølger, når det kommer til at være energieffektive.

7. Industri-standard oppetid

Vores 24-måneders testproces afslørede, at Web Hosting Hub har en gennemsnitlig oppetid på ca. 99,94% hvilket er et branchestandard resultat.

Det er ret okay!

Selvom de har kæmpet siden næsten begyndelsen med at levere god oppetid konsekvent. Nogle måneder er store, mens andre kæmper for stabilitet. Dræb en blandet taske for at være ærlig.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,88%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,83%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,92%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,89%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,72%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,97%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%

WebHostingHub sidste 24-måneders statistikWeb hosting hub gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

Ulemper ved at bruge Web Hosting Hub Hosting

Webhosting-hub giver en anstændig liste over positive ting. Støtten var tilstrækkelig og oppetid god.

Dette er nogle af de primære måder at evaluere en vært på, og Web Hosting Hub leverede varerne.

Desværre er der også et par potentielle ulemper.

1. Tilbyder kun “Shared” hosting

Web Hosting Hub kan lide at holde tingene enkle og tilbyder KUN delte hostingsmuligheder. Det giver et par fordele som deres hurtige tilmeldingsproces.

Hvis alt går godt, og dit websted starter, kan det medføre et par problemer.

Større websteder (og mere kyndige brugere) kan lide at bruge dedikerede hostingindstillinger til større websteder, der kræver flere ressourcer at køre. Og hvis du rammer dette vippepunkt, bliver du muligvis tvunget til at starte hosting-gennemgangsprocessen igen ved at undersøge flere premium-muligheder andre steder.

Lidt besvær, hvis du ved, at dette kan være en mulighed i ikke alt for fjern fremtid.

2. For gennemsnitlige sideindlæsningstider

Web Hosting Hub er stolt af hastighed og refererer (mange gange) til det faktum, at deres solidt-harddiske kan være op til 20x hurtigere.

(Nævnte vi, at de har solid-state harddiske?)

Vores oplevelse viste dog ikke 20x hurtigere, men deres hastighed kom på 767ms, hvilket desværre er lidt for gennemsnitligt resultat for os.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig belastningstid:

WebHostingHub sidste 12-måneders detaljerede statistikkerWebhosting Hub gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

Selvom dette ikke er det værste resultat fra Web Hosting Hub, er der stadig værter, der er meget hurtigere.

3. Age-Old Hosting-pristricks

Ja, den lave pris pr. Måned på $ 5,99 virker meget. MEN du skal tilmelde dig i tre år for at få det.

Vil du bare starte med måned til måned? Det kan du ikke. Tolv måneder er det laveste, de vil gå, og den pris hopper op til $ 7,99 månedligt (betalt forskud).

Ikke så meget, når alt kommer til alt.

Desværre er dette prissætningstrin temmelig omfattende i hostingbranchen, da mange prøver at trække det samme stunt. Køber pas på, antager vi.

Webhosting-prissætning

4. Ekstra gebyrer til sikkerhedskopiering & Sikkerhed – ikke god …

Daglige sikkerhedskopier er utroligt nyttige af forskellige årsager.

For eksempel spiller plugins undertiden ikke godt sammen. Du uploader en ny og rammer Aktivér straks uden at kontrollere for at se, hvilke versioner af WordPress (eller dit tema) det er blevet testet til. Pludselig… intet. Webstedet går farvel.

I det mindste kan du nemt komme dig efter denne fejl. Gud forby hackere at udnytte sikkerhedsbrud og injicere ondsindet kode. Held og lykke med at rense det ud!

Sikkerhedskopier kan hjælpe dig i hvert tilfælde, så du grundlæggende kan trykke på spole-knappen for blot at rulle tilbage til en tidligere version.

MEN de er kun gode, hvis du (1) husker at gøre dem, (2) gør dem konsekvent, og (3) holder dem ‘offsite’, så de ikke er ødelagte heller.

Webhosting-hub tilbyder at levere daglige sikkerhedskopier og vil endda automatisere processen, men det vil koste dig en ekstra dollar hver måned.

De fleste andre webværter kaster gratis sikkerhedsfunktioner ind som en del af deres kerne-tilbud. Men igen – Web Hosting Hub nikkel-og-dæmper dig for anti-virus og anti-spam-beskyttelse og mere.

Priserne i sig selv er ikke så forfærdelige. Det er det, der er frustrerende.

5. Mulig forsinket aktivering

Webhosting-hub (svarende til moderselskabet InMotion Hosting) kan muligvis kræve ekstra detaljer (som endda et live telefonopkald) for at bekræfte din konto fuldstændigt.

I teorien er dette positivt, fordi det er for sikkerhed. Det kan dog stadig være frustrerende, hvis du prøver at få tingene oppe og køre, og du er placeret i udlandet.

Webhosting-prissætning, hostingplaner & Hurtige fakta

I modsætning til andre webværter tilbyder Web Hosting Hub kun delt hosting. Her er en hurtig oversigt over deres delte hostingplaner:

 • Gnistplan: Denne plan koster $ 5,99 per måned. Det understøtter 2 websteder, 10 MySQL-databaser og 25 underdomæner.
 • Nitro plan: Denne plan koster $ 7.99 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede websteder, ubegrænsede underdomæner og ubegrænsede MySQL-databaser
 • Dynamoplan: Denne plan koster $ 9.99 pr. Måned. Det understøtter ubegrænsede websteder, ubegrænsede underdomæner og ubegrænsede MySQL-databaser.

Alle deres hosting-planer har et gratis domænenavn, et dekorativt ikon, drives af SSD og leveres med SSH-adgang.

Priser og planer for webhostingnav

  • Gratis domæne: Ja.
  • Nem tilmelding: Meget nem tilmeldingsproces på én side. En af de bedste.
  • betalingsmetoder: Kreditkort.
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Der er en grænse på 75.000 filer og 10.000 meddelelser (eller 2 GB i størrelse) for deres brugere. Konti, der overstiger 10 GB eller 75.000 filer, udelukkes automatisk fra deres sikkerhedskopieringssystem. Det kan koste op til $ 50 at få din sikkerhedskopi gendannet.
  • Upsells: Et par udsalg.
 • Kontoaktivering: Hurtig aktivering. Pas på kontobekræftelsen, især hvis du er uden for USA.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig og nem installation af populære apps og CMS’er via Softaculous.

Anbefaler vi Web Hosting Hub?

Desværre kan vi ikke anbefale Web Hosting Hub.

Deres oppetid og kundesupport er ret god. Men deres hastighed er overalt, og priserne er ikke så gode, som de annonceres. Din kontobekræftelse kan blive forsinket 24 timer – hvis du baserer uden for USA. Og samlet set er deres præstationer bare lidt for gennemsnitlige.

Du vil være bedre at tilmelde dig deres søstermærke: InMotion hosting eller vælge noget fra vores top anmeldelser af webhosting.

Har du brugt Web Hosting Hub? I så fald skal du lade en ærlig og gennemsigtig gennemgang af Web Hosting Hub nedenfor. Vi glæder os over alle positive og negative oplevelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map