WebHostingBuzz-anmeldelse: En god britisk vært eller ej? (2020)

WebHostingBuzz-gennemgang


WebHostingBuzz har mere end 250.000 websteder i 140+ lande.

Det er ingen overraskelse, da deres oppetid har været solid (99,96%), og sideindlæsningstiderne har været hurtige (405 ms) i de sidste 24 måneder.

Bloggere vil elske adgang til over 450 populære applikationer som WordPress, mens avancerede webmastere vil nyde adgang til de nyeste programmeringssprog.

WebHostingBuzz har en gennemsigtig og ligetil 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du ikke behøver at hoppe gennem bøjler, hvis du beslutter at annullere dit abonnement. Dette er gode nyheder, i betragtning af at der ikke er nogen speciel ny kundepriser og en mærkelig afslutningsklausul, der kan narre dig, før du fornyer.

Lad os grave dig ind.

Fordele ved at bruge WebHostingBuzz

WebHostingBuzz har bogført hurtige indlæsningstider og pålidelig oppetid i de sidste par år. Deres planer giver adgang til over 450+ applikationer, der kan installeres med bare et par klik. Og de har en 45-dages refusionspolitik for alle, der ikke helt sælges på deres tjeneste.

Her er et dybtgående kig på deres præstationer i de sidste 24 måneder:

1. Hurtige sideindlæsningstider (405ms)

Webhosting Buzz-ladetid

Hastighed er vigtig, når du vælger en vært, fordi det har en direkte indflydelse på dine besøgende ‘oplevelse. 79 pct. Af køberne køber ikke igen fra et websted, der har en dårlig ydelse.

Og hvis din vært er langsom, til at begynde med, vil den kun blive langsommere, når du begynder at opbygge nye sider, direkte ramme dig hvor det gør ondt – din tegnebog.

WebHostingBuzz har været konstant hurtig i de sidste par år. I de sidste 24 måneder har de holdt en gennemsnitlig sideindlæsningstid på 405 ms, hvilket let placerer dem blandt de 10 hurtigste host, vi har gennemgået. Fra og med 2019 har de vist endnu bedre hastigheder på under 300 ms – vi bliver nødt til at vente og se, om de kan opretholde denne hastighed fremad.

Sidste 12-måneders gennemsnitshastighed:

WebHostingBuzz sidste 12-måneders detaljerede statistikkerWebHostingBuzz gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. 45-dages pengene-tilbage-garanti

WebHostingBuzz har en 45-dages pengene-tilbage-garanti for alle delte, forretnings- og forhandlerkonti. På den anden side er VPS-konti berettiget til refusion inden for 30 dage efter købet.

Andre yderligere tjenester, fra dedikerede servere til IP-adresser, SSL-certifikater og domænenavne, refunderes ikke. Som andre værter, vi har gennemgået, trækkes et domænenavnsgebyr fra eventuelle restitutioner.

I modsætning til det standard ~ 15 $ sortiment, vi har set med domænenavne, opkræver WebHostingBuzz kun $ 10,99 for et .com eller .net.

3. Over 450 1-klik-applikationer og gratis migrering

WebHostingBuzz leveres fuldt lastet med over 450 populære apps. De fleste kan installeres automatisk inden for få minutter og et par klik. Ingen rodet kode for at få dine hænder beskidte.

Hvis du allerede har et eksisterende websted, som du vil overføre, vil WebHostingBuzz’s team migrere det gratis.

Og hvis du er en udvikler, der ønsker adgang til mere avancerede funktioner, er du også heldig. Deres servere understøtter fuldt ud alt fra HTML5 og JavaScript til PHP 5, MySQL 5, Perl og mere.

4. Uptime næsten så god som annonceret

oppetid

WebHostingBuzz har lagt en oppetid på 99,96% i løbet af de sidste 24 måneder.

De sidste 12 måneder har været særligt stærke og varierede fra 99,98% til 100% (undtagen juni 2019). Gå dog tilbage til foråret 2018, og WebHostingBuzz kæmpede med konsistens. En måned ville være en fejlfri 100%, mens andre ville være en utilfredsstillende 99,83%.

Vi har set lignende rapporter om inkonsekvent oppetid i samme periode fra andre kunder.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

  • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,31%
  • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
  • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
  • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
  • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

WebHostingBuzz sidste 24-måneders statistikWebHostingBuzz gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

5. Grøn webhosting

WebHostingBuzz har forpligtet sig til miljøet og har sponsoreret og samarbejdet med The Woodland Trust.

Målet er at udligne energibehovet fra deres servere og holde alle deres hostingtjenester kulneutrale.

6. Årlig forskudsbetaling med samme fornyelsespris

Den oprindelige klistermærkepris for WebHostingBuzz er ikke så billig i forhold til andre værter (mere om det nedenfor).

Men der er to prisfordele, der falder i din favør.

Den første er, at de har en årlig forudbetalingsrabat. Så hvis du betalte for året, kunne du få to måneder gratis overalt på alle planer. Så opdelingen ser sådan ud:

• Personlig: $ 49.99
• Udvikler: $ 99.99
• Forretning: $ 249,99

Ovenpå er den månedlige pris for hver plan med den årlige mulighed nedenunder:

Årlig rabat på WebHostingBuzz sammenlignet med månedligt

Den anden fordel er, at fornyelsesgraden ikke stiger.

Mange andre værter fordobler din månedlige pris, når din plan automatisk fornyes. I henhold til WebHostingBuzz’s ofte stillede spørgsmål om fakturering “fryser” grundlæggende prisen og bliver også anvendt på alle fremtidige fornyelser. Så du behøver ikke at bekymre dig om, at en dyre overraskelse dukker op på dit kreditkortopgørelse et år fra nu.

Ulemper ved at bruge WebHostingBuzz

WebHostingBuzz presterede godt overalt. Opetid og sideindlæsningstider var begge store. De gratis migrationer er en dejlig frynsegod, og refusionspolitikken er også mere end fair.

Desværre var der et par kategorier, der stadig lod dem ned i slutningen af ​​dagen.

Her er en hurtig oversigt over de største problemer, vi har oplevet:

1. Ingen ny kunderabat

Nogle af de billigste web-værter på markedet koster muligvis kun et buck eller to hver måned.

Hvordan har de muligvis råd til at være så billige?

Nye kunder får specielle priser for at hjælpe med at blødgøre aftalen. Så planerne fornyes med en højere sats senere. Dette kombineret med forudbetaling i op til tre år kan hjælpe dig med at låse dig ind i en rigtig lav sats med en ny vært.

Det ser ud til, at næsten alle de 30+ webhosts, vi har gennemgået, følger den samme tendens. Bortset fra WebHostingBuzz.

For det første er der ingen langvarig rabat. Du betaler $ 4,99 / måned for den billigste personlige plan. Dette leveres med et enkelt websted, 20 GB SSD-lager, 1 GB hukommelse, ubegrænset båndbredde og gratis SSL. Det er temmelig godt på overfladen, men opbevaringsmængden er ret lav. (Til sammenligning giver nogle andre værter, som iPage, dig ubegrænset lagerplads). Denne grundlæggende plan leveres heller ikke med et gratis domænenavn eller daglige sikkerhedskopier.

Hvis du ønskede at opgradere til en af ​​deres større planer for at få disse funktioner, koster Developer-planen $ 9,99 / mo, og forretningsmuligheden er $ 24,99 / mo. Du kan forudbetale for året som beskrevet ovenfor for at nedbringe omkostningerne lidt. Og din pris for fornyelse springer heller ikke op.

Men du mister også muligheden for at nyde en ny kunderabat og spare en flok i løbet af tre eller så år, som du får med de fleste andre værter.

2. Begrænset support (~ 6 timers forsinkelse)

Næsten hver eneste vært, vi har gennemgået, tilbyder 24/7 live chat support, så kunderne kan få relativt øjeblikkelige svar.

Igen bukker WebHostingBuzz tendensen.

De har den sædvanlige videnbase og supportbilletter. Men de tilbyder ikke support via telefon eller live chat.

De har et lille ikon i nederste højre hjørne, der ligner live chat. Vi kontrollerede det imidlertid på to forskellige tidspunkter af dagen (en mandag aften og tirsdag midt på morgenen), og begge gange fik vi det samme svar:

WebHostingBuzz Live Chat meddelelse indsendelse

Så live chat tjente dybest set som et glorificeret billetbaseret system, hvor vi sendte et spørgsmål og måtte vente på et e-mail-svar for at komme omkring seks timer senere. (De undskyldte forsinkelsen i responstiden, hvilket ser ud til at antyde, at de er opmærksom på problemet.)

WebHostingBuzz kundesupport E-mail-svar

Svaret var direkte, men ikke komplet. Vi spurgte om prisen pr. Migrering af webstedet, fordi selvom en gratis migration er inkluderet, betales normalt alt over det der betales.

Da vi arbejder via e-mail i stedet for en live chat, er vi tvunget til at sende et andet svar for at få de nødvendige oplysninger, og det kan tage et stykke tid at ankomme.

Dette er frustrerende langsomt sammenlignet med stort set enhver anden vært derude.

3. Ulig ophørsklausul

Når du tilmelder dig en ny vært, er du normalt spændt på at få et nyt projekt fra jorden. Du tænker sandsynligvis ikke på, hvad der kan ske ned ad vejen, hvis der dukker op et problem eller et problem.

Vi kiggede på det fine skrift, der normalt er begravet dybt inde i en værts servicevilkår.

Dette er det sted, hvor du normalt kan finde noget, der muligvis forhindrer dig i at få dine penge tilbage eller den service, der kører, som du synes, den skulle.

WebHostingBuzz har også sin egen variation på dette. Der er en ulige opsigelsesklausul, der dikterer, hvordan planer fornyes, og hvordan du kan annullere for at forhindre, at der automatisk debiteres for det næste valgperiode.

Det er sådan, det står: “Meddelelse om din hensigt om at afslutte skal leveres til WebHostingBuzz ikke tidligere end 10 dage før din faktureringsdato, men senest tre dage før din faktureringsdato.”

To vigtige punkter der:

1. Du kan ikke fortælle dem, at du vil annullere for tidligt – ikke tidligere end ti dage før din faktureringsdato, og
2. Du kan heller ikke annullere senere end tre dage før faktureringsdatoen.

Lyder underligt, ikke? Du har dette lille tidsvindue til at underrette dem, du vil annullere; Ellers lyder det som om de stort set bare kan sige ”nej”.

For os lyder det som om de bare prøver at bygge en bagdør for ikke at acceptere størstedelen af ​​annulleringer uden i det mindste at prøve at få dig til at betale fornyelsesprocenten for næste valgperiode, først.

WebHostingBuzz-prissætning, hosting-planer & Hurtige fakta

Her er en oversigt over deres delte hostingplaner og priser:

WebHostingBuzz-priser og -planer

Delt hosting: WebHostingBuzz har tre delte hostingplaner:

  1. Personlig plan: Denne plan koster $ 4,99 per måned. Du får plads nok til et lille sted med 20 GB diskplads, 100% CPU-hastighed, 1 GB hukommelse, et gratis SSL-certifikat og ubegrænset båndbredde.
  2. Udviklerplan: Denne plan koster $ 9.99 pr. Måned. Du kan være vært for ubegrænset websteder op til 100 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde, gratis domænenavn og SSL-certifikat, 2 GB hukommelse og 200% CPU-hastighed.
  3. Forretningsplan: Denne plan koster $ 24.99 pr. Måned. Du kan også være vært for ubegrænset websteder og få ubegrænset SSD-lagerplads. Det leveres også med 300% CPU-hastighed, 3 GB hukommelse, et gratis domæne og SSL-certifikat, plus adgang til daglige sikkerhedskopier.

Alle deres delte hostingplaner leveres med cPanel, og du får et gratis domænenavn ved registrering af en ny konto hos dem.

  • Gratis domæne: Ja.
  • Nem tilmelding: Meget let tilmeldingsproces.
  • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal, WebMoney, Dwolla.
  • Skjulte gebyrer og klausuler: Kontoopsigelse kan ikke ske før ti dage eller efter tre dage før fornyelsesdatoen. Du kan heller ikke bruge mere end 25% af deres ressourcer i over et minut eller have 5.000+ filer åbnet på samme tid eller sende over 200 e-mails i løbet af en times varighed.
  • Upsells: Få udsalg.
  • Kontoaktivering: Hurtig aktivering.
  • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
  • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Hurtig installation af populære apps og CMS’er via Softaculous.

Anbefaler vi WebHostingBuzz?

Ja vi gør.

WebHostingBuzz har fungeret temmelig godt i vores test. Opetid og sideindlæsningstider har begge været over gennemsnittet.

De har adgang til hundreder af applikationer til begyndere såvel som de nyeste og fantastiske teknologiske stakke til strømbrugere. Deres 45-dages refusionspolitik er også legitim.

Desværre var vores kundeserviceoplevelse langsom og usammenhængende. Vi måtte vente i timevis på et svar og fik ikke engang et komplet svar.

Deres opsigelsespolitik er skrevet på en måde, der antyder, at du kun har et lille vindue til faktisk at annullere, før dit kort opkræves igen. Og selvom den årlige betalingsprisfastsættelse er god, er der ingen ny kunderabat til at låse ind en ekstremt lav sats i de første tre år.

Samlet set er de ikke helt gode nok til at gøre TOP 5, men stadig et godt valg.

P.S. Hvis du vil se hostingudbydere, der rangerer over WebHostingBuzz, kan du tjekke vores topværter her.

Har du nogen erfaring med WebHostingBuzz? I så fald, bedes du skrive en anmeldelse nedenfor. Vi glæder os over alle ærlige og gennemsigtige anmeldelser – god eller dårlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector