TSOHost-gennemgang: Ulemper og fordele efter 12 måneders overvågning.

TsoHost anmeldelseTsoHost hjemmeside


Tsohost blev grundlagt i 2003 af Paragon Internet Group.

I dag er de vært for over 500.000 websteder fra deres britiske base.

I modsætning til nogle virksomheder, der har nået den samme skala og udsolgt, ledes Tsohost stort set af det samme stifteteam, der har drevet det siden starten i næsten 14 år.

Tsohost er muligvis ikke en af ​​de største eller velkendte hostingudbydere derude. Men den stadige vækst og stabile lederskab peger på et firma, der ved, hvad det gør.

Denne anmeldelse, du læser, har været næsten et år i gang.

I november 2018 tilmeldte vi os deres cloud-hostingplan og har nøje overvåget ydelsesstatistikker som oppetid og sidebelastningshastigheder lige siden.

Vores mål er at udarbejde en retfærdig, objektiv gennemgang og lade Tsohost’s data tale for sig selv baseret på udførelsen af ​​vores live testwebsted.

Lad os se, hvordan Tsohost har gjort det i de sidste par måneder.

Fordele ved at bruge TsoHost Hosting

Tsohost (virksomheden) er vokset støt og holdt sit grundlæggende team intakt. Det peger på en veldrevet organisation, der (bør) leverer de vigtigste aspekter som oppetid og hastighed.

1. Dejlige ‘bonus’-planfunktioner

TsoHost prisplan sammenligningTsoHost prisplan sammenligning

Som mange af verdens største værter har Tsohost en enkel installation med et enkelt klik på dine foretrukne applikationer som WordPress, Drupal og ZenCart. Det betyder, at du kan have et nyt websted op inden for få minutter og muligvis sælge ved udgangen af ​​dagen.

Hver delt hostingplan leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. (Og i modsætning til mange andre værter er denne pengene-tilbage-garanti virkelig en god handel uden skjulte gebyrer eller andre tricks at bekymre sig om.)

Deres planer – selv de mest billige og grundlæggende – leveres med en masse ekstra funktioner, der ikke er meget almindelige med andre værter. For eksempel tilbyder alle deres planer et gratis domænenavn og migrering af websteder.

2. Gennemsigtig prisfastsættelse

Mange hosting-udbydere har masser af salg i sidste øjeblik. Når du vælger deres valgte planer, kommer det ofte med 2 eller 3 års forpligtelse med højere fornyelsespriser.

Vi kunne godt lide Tsohosts prisplaner, da du finder ALLE FUNKTIONER, der vises i deres prisplaner, og de viser dig også de forskellige prisforpligtelsespriser.

Vis priserne er i 12 måneder (ca. 4 $ / mo for opstartplan), og for en månedlig betaling ser du på en prisstigning på 1 $ – cirka 5 $ / mo.

3. Hurtig, lydhør support

Tsohost tilbyder kundeservice på alle større kanaler. Som mange virksomheder i dag nyder de blandede anmeldelser.

Det, vi imidlertid værdsætter, er deres hurtige responstider og gennemsigtig kommunikation på større sociale netværk som Twitter.

TsoHost sociale medier supportTsoHost Twitter support

Vi var også imponeret over deres live chat-indstillinger. De tilsluttede sig straks, var lydhøre og professionelle såvel som viste oprigtig interesse for vores behov. Vi tilsluttede os også på en lørdag, hvilket var en behagelig fordel, som Tsohost kommer med.

Tsohost forlængede også for nylig deres telefonstøttetimer et par måneder tilbage, fra kl. 07.00 til midnat GMT. Det er både godt og dårligt, som vi ser i et øjeblik …

Ulemper ved at bruge TsoHost Hosting

Alt i alt har Tsohost en masse ting at lide.

Deres oppetid og hastighed er begge solide. Deres planer, selv de billigste, har nogle gode funktioner som daglige sikkerhedskopier og installation med et enkelt klik.

Og deres kundesupport, selvom den ikke er perfekt, reagerer i det mindste hurtigt for at prøve at løse eventuelle fremragende problemer.

Der er dog et par ulemper ved deres service, som du skal være opmærksom på.

1. 99,45% oppetid – værre end industriens gennemsnit

Uptime er uden tvivl de vigtigste kriterier, som en hostingfirma er ansvarlig for.

Årsagen er, at selv den mindste nedetid – som 99% – kan tilføje, at dit websted er offline i næsten en hel dag hver måned.

Tsohost har bogført svage oppetidstal inden for den periode, vi har overvåget dem.

Sidste 12 måneders overvågning: oppetid

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 99,85%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,83%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,63%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,69%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 98,33%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,61%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,45%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,91%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,60%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 98,28%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,28%

TsoHost sidste 12-måneders statistikTsoHost gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

Deres gennemsnitlige oppetid er under branchens gennemsnit.

Der er bare alt for mange strømafbrydelser og meget nedetid betyder mistet trafik og potentielt meget tabt indkomst.

Du ville være meget bedre stillet med nogle andre udbydere (inklusive vores nr. 1-valg, HostGator-administreret WordPress-plan).

2. Sideindlæsningstider langsommere end konkurrence

De andet vigtige beslutningskriterier, du skal bruge, når du evaluerer et nyt hostingfirma, er hastighed.

Grunden? Tre fjerdedele af din webstedstrafik forlader, hvis sider tager længere end fem sekunder at indlæse.

Sidste 12 måneders overvågning: LAST TID

TsoHost sidste 12-måneders detaljerede statistikTsoHost gennemsnitlige hastighed | Se statistikker

Vi er meget bekymrede over de første måneder, da vi begyndte at overvåge dem. Med 2sek belastningstid betyder det, at næsten halvdelen af ​​din trafik forlader webstedet og besøger en anden, der har meget bedre lastetid, mindst under 1 sek..

I de sidste måneder har de imidlertid vist forbedrede lastetider, så der er håb om, at de fortsætter med at forbedre deres hastighed.

For tiden er de ikke gode nok med deres gennemsnitlige 813ms til at få tommelfingrene op fra os.

3. UK-baserede servere

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men hvis dit websted hovedsageligt er beregnet til det amerikanske marked og kundegrundlag, ville du have det bedre med dine servere beliggende i USA ikke i udlandet.

Oversøiske servere bremser ofte dit websted, da dataoverførsler tager længere tid.

4. Strenge betalingsbetingelser

De lange og frygteligt kedelige servicevilkår er normalt, hvor alle kroppe er begravet.

Og Tsohosts betingelser var ingen undtagelse.

Først og fremmest er deres strenge vilkår for, hvordan og hvornår fornyelser udbetales.

Her er problemet: hvor ofte får du et nyt kredit- eller betalingskort hele året, kun for at det gamle stadig er knyttet til mange online-konti (som hostingudbydere)?

Hvis forfaldne fakturaer ikke bliver taget hånd om inden for et par dage, vil Tsohost automatisk suspendere din konto (hvilket betyder, at dit websted går ned). Så hold øje med disse påmindelses-e-mails!

Når andre produkter, der er købt gennem dem, som et domænenavn, udløber (igen, desværre almindeligt, når de prøver at køre et kort med et gammelt nummer, og betalingen ikke går igennem – selvom du bare antager, at det gør det), er det produkt udløber straks næste dag.

Når du har foretaget betalingen rigtigt, skal du stadig give dem besked via e-mail for at få dit domæne eller dit websted tilbage online inden for de næste 24 timer. Så du kan se utilsigtet på en lang nedetid, hvis der sker noget almindeligt, som dine kortoplysninger ændres, og betaling ikke går igennem.

En anden potentiel ulempe er, at alle modtagne betalinger skal være i britiske pund. Det betyder, at du er ude af mulighederne for eventuelle valutakurser.

Sidst men ikke mindst forbeholder de sig retten til at ændre eller justere prisfastsættelse på ethvert tidspunkt. Det betyder, at selvom din næste fornyelsesperiode ikke koster dig mere lige nu … betyder det ikke, at det vil være tilfældet i den nærmeste fremtid.

5. Begrænset telefonstøtte

En lille sidste kritik.

Ja, det er fantastisk, at Tsohost-telefonstøtte er blevet udvidet til kl. 07.00 til midnat GMT.

Hvis du imidlertid er placeret i USA (eller et andet sted end Det Forenede Kongerige og Vesteuropa), kan det muligvis give et par problemer.

Hvad hvis du for eksempel sidder i Californien kl. 17.30, og dit websted har problemer? Synd, da midnat GMT er 17:00 PST, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at nå nogen til telefonen i yderligere seks eller syv timer.

Det kombineret med det faktum, at du er ved hjælp af valutakurser, kan gøre det ret svært at håndtere udenfor, hvis du bor uden for Storbritannien..

TsoHost-prissætning, hosting-planer & Hurtige fakta

TsoHost tilbyder fire forskellige delte hostingplaner. Alle viste priser er med 12m forpligtelse. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er hvad der er inkluderet i hver:

 • Økonomi: Denne plan kører £ 3,99 pr. Måned og giver dig 100 GB pladsopbevaring med ubegrænset båndbredde og 100 x 200MB postkasser, lad os kryptere SSL-support + gratis domænenavn.
 • Deluxe: Denne plan koster £ 5,99 hver måned, ubegrænset lagerplads, ubegrænset båndbredde, 500 x 1 GB postkasser, lad os kryptere SSL-support, gratis standard SSL + gratis domænenavn
 • Ultimate: Denne plan koster £ 8,99 månedligt, leverer ubegrænset lagerplads, UBegrænset båndbredde, Ubegrænset x 10 GB postkasser, Lad os kryptere SSL-support, gratis standard SSL, 2 e-handelsmigrationer + gratis domænenavn.
 • Maksimum: Denne plan koster 14,99 £ månedligt og leverer ubegrænset lagerplads, UBegrænset båndbredde, lad os kryptere SSL-support + gratis domænenavn, 3 e-handelsmigrationer.

TsoHost prisplanTsoHost-priser og planer

 • Nem tilmelding: Tilmeldingsprocessen er relativt hurtig og smertefri
 • betalingsmetoder: Du kan betale med kreditkort eller PayPal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Ingen domænenavne på nogle planer. Vær forsigtig med fornyelser.
 • Upsells: Der er et par udsalg undervejs.
 • Kontoaktivering: Normalt kan det dog i nogle tilfælde tage op til en dag.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Ekstremt nem installation med et enkelt klik på de mest populære apps, der er tilgængelige.

Anbefaler vi Tsohost?

Desværre ikke.

Vi kan godt lide deres relativt billige planer, der tilbyder fantastiske funktioner. Vi værdsætter også, at deres prissætning, selvom det kommer med strenge vilkår, er gennemsigtig og ærlig på deres hjemmeside. Priserne vises dog uden moms, der bestemmes af dit land for faktureringsoplysninger.

Vi er ikke imponeret over deres oppetid og for gennemsnitlige hastigheder.

Vi er glade for deres støtte. Men når andre vigtige funktioner er så dårlige, skal du virkelig tilmelde dig en anden.

Du ville have det bedre med nogle af vores største hostingudbydere.

Har du nogen erfaring med TsoHost? I så fald vil vi gerne høre en gennemsigtig og ærlig gennemgang nedenfor – positiv eller negativ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map