Sådan skifter du webhosts til dit WordPress-sted

Når du beslutter at skifte fra din nuværende webhostingtjeneste, er det normalt, efter at du er opbrugt din tålmodighed og alle tilgængelige muligheder for at få dit igangværende system til at fungere.


Hvorfor?

Fordi det ofte er nervepirrende og fyldt med fejl at skifte hostingudbydere, selv efter at du har lavet dit hjemmearbejde og besluttet på en platform, der passer til dine behov. De fleste kvinder sig tilbage ved besværet og den rigelige mulighed for fejl, som skift medfører.

For at minimere stress og fejl har vi leveret denne vejledning til at gøre processen så problemfri og sikker som muligt.

Lad os begynde at rulle!

Vores anbefaling – Spørg dit hostingfirma!

Denne guide er motiveret af drevet til at gøre din migrationsoplevelse enkel og let. I den forbindelse vil en vært af høj kvalitet yderligere lindre din byrde ved at håndtere alle dine migrationer.

HostPapa, som tilfældigvis er en af ​​vores toppartnere, leverer en fuldstændig hands-off migrationstjeneste, så du ikke behøver at svede din webstedsmigration. Alt hvad du skal gøre er at give dem dine loginoplysninger. Se vores HostPapa-anmeldelse

Saml de ressourcer, du har brug for

Du skal få alle dine ænder i træk. Saml derfor alt hvad du har brug for til kontakten. Som det siges, er det bedre at have det og ikke har brug for det end at have brug for det og ikke have det.

 • Sørg for, at du har adgang til både de gamle og nye hostingkonti – Nogle af disse ændringer kræver forhøjede privilegier, så sørg for, at du ikke kun har de rigtige loginoplysninger, men også administrativ adgang.
 • Sørg for, at du har adgang til din database – Klokker og fløjter ændrer sig muligvis på den nye platform, men dine data forbliver lige så relevante som nogensinde. Ligesom det er nødvendigt at have loginoplysninger for at få adgang til dine konti, har du også brug for disse for at få adgang til din database.
 • Brug en FTP-klient. – Du har brug for en FTP-klient for at flytte data mellem servere. Der er store muligheder, man kan vælge imellem, f.eks. Filezilla.
 • Få en pålidelig teksteditor. – Du har brug for en god teksteditor, da du vil foretage en masse ændringer. Notepad ++ er et fremragende eksempel.

Når du har samlet alle de nødvendige værktøjer og aktiver, er det tid til at begynde. Tag en dyb indånding, og lad os dykke ned i det første trin i processen.

A. En trinvis proces til manuelt at flytte dit websted fra en vært til en anden

Dette afsnit viser, hvordan man skifter manuelt. Hvis du leder efter en proces, der bruger WordPress-plugin, skal du rulle længere ned til det afsnit.

1. Sikkerhedskopier først dine filer

Intet er idiotsikkert, så den første ting, du skal gøre, før du migrerer, er at tage backup af alle dine filer. I tilfælde af uheldigt uheld eller fejl kan du derfor gendanne dit system fra de sikkerhedskopierede data.

Dette aspekt af processen vil sandsynligvis tage det længste, da det vil overføre både systemfiler og alle dine filer. Vi anbefaler at bruge et FTP- eller SFTP-system til dette. FTP står for filoverførselsprotokol, og det giver dig adgang til og overførsel af filer over et computernetværk.

Start FTP-klienten, og indtast legitimationsoplysninger for at få adgang til din FTP-server. Naviger til rodkataloget på dit WordPress-websted, især hvis det ikke er konfigureret som din destinationsside som standard.

Vælg alle filerne. Systemer har normalt skjulte filer for at beskytte brugere mod ved et uheld eller endog forsætligt at slette og ændre dem. En sådan fil er .htaccess-filen. Instruer FTP-klienten til at vise alle skjulte filer for at sikre dig, at du ikke udelater nogen.

For eksempel, hvis du bruger FileZilla, kan du gøre dette via Server > Tving frem visning af skjulte filer.

Når du har markeret de valgte filer, skal du kopiere dem til et sted, du har angivet på din computer. Kopieringsprocessen kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen på dit websted.

2. Eksporter MySQL-databasen

Den næste fase af migrationsprocessen involverer eksport af hele databasen. Selvom der er flere tilgængelige værktøjer, kan jeg varmt anbefale at bruge phpMyAdmin til denne opgave, fordi den er enkel, brugervenlig og intuitiv.

phpMyAdmin

På det venstre panel vises de tilgængelige databaser. Vælg blot den, du vil eksportere. Hvis du ikke er i tvivl om hvilken, nøjagtigt, skal du kontrollere wp-config.php-filen på dit nuværende websted. Denne fil indeholder basiskonfigurationsdetaljerne for dit WordPress-websted.

Kontroller det punkt, hvor databasens navn er defineret. Det skal se sådan ud:

Vises i stedet for ’Database_name_here’ pladsholder er det faktiske databasenavn..

Når du er færdig, skal du fortsætte til fanen eksport:

Der er to eksportmetoder tilgængelige. Vælg Brugerdefineret.

Nedenfor er en liste over menuindstillingerne under Brugerdefineret, der forklarer de optimale valg, der skal træffes:

 • Format – Lad det være på standard SQL-indstillingen.
 • Borde – Tabel (er), der skal eksporteres, skal markeres.
 • Output – For at gøre downloadet hurtigere skal du indstille komprimering til enten zippet eller gipset.
 • Format-specifikke indstillinger – Forlad standardindstillingen.
 • Oprettelsesmuligheder for objekter – Vælg indstillingen Tilføj DROP TABEL / VIS / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT / TRIGGER.
 • Valg af dataoprettelse – Forlad standardindstillingen.

Når du har udført alle markeringer, skal du klikke på knappen Start i bunden af ​​formularen.

Denne handling skal eksportere dine data som en filoverførsel. Gem på et let tilgængeligt sted på din computer, og fortsæt til næste trin.

3. Opret en database på din nye vært

Du skal importere din database til din nye værtsplatform. Men først skal du oprette et hjem på det nye system til databasen. Hver vært er en smule særegen, men find det afsnit på din vært, der handler med databaser og gør følgende:

 • Opret en ny database.
 • Opret en databasebruger og giv brugeren fulde administrative rettigheder.
 • Sikker og gem brugerens adgangskode på et sikkert sted.

4. Rediger systemkonfigurationsfil (wp-config.php)

Vi bruger filen wp-config.php igen. Det er en vigtig fil, der indeholder dit websteds basiskonfiguration, håndtering af databaseforbindelse og kommunikation.

Lav en kopi af denne fil og opbevar den et sikkert sted. Åbn derefter den originale fil i din teksteditor og foretag følgende ændringer:

Erstat database_navn_her, brugernavn_her og adgangskode_her med de faktiske oplysninger for henholdsvis din aktuelle værts databases navn, brugernavn og adgangskode.

I stedet for localhost skal du indtaste navnet på MySQL-serveren eller lade den være som localhost, hvis det er den indstilling, som din hostingudbyder tillader.

Når du har afsluttet de nødvendige ændringer, skal du gemme ændringerne.

5. Upload dine filer til den nye vært

Sidste gang downloadede du dine filer fra din gamle hostingtjeneste. Men nu vil vi vende processen og i stedet begynde at uploade disse filer til din nye vært. Det kan tage en betydelig mængde tid at gennemføre, så det anbefales, at du starter processen, mens du fortsætter med andre aspekter af migrationen.

Start din FTP-klient, men forbind denne gang til den nye server. Denne forbindelse kræver nogle ændringer for at afspejle denne virkelighed ved at indtaste IP-adressen på denne nye server i stedet for den tidligere i FTP-klienten. Du kan normalt finde denne nye IP-adresse på din hosting-konto, men hvis du er usikker, skal du kontakte teknisk support.

Når du har oprettet forbindelse til din nye vært, skal du finde de filer, du har downloadet tidligere, og uploade dem i overensstemmelse hermed. Sørg for at medtage wp-config.php-filen i rodmappen. Hvis upload stadig kører, skal du gå videre til den næste opgave, da du kan udføre andre aktiviteter samtidig.

6. Importer din database til den nye vært

Du kan importere databasen, mens filoverførslen er i gang. Log ind ved hjælp af databaseadministrationsværktøjet, der leveres af din nye vært, som vi antager er phpMyAdmin.

Når du har valgt databasen oprettet tidligere på den nye vært, skal du klikke på fanen import.

import af database

Under Fil, der skal importeres, skal du søge efter den fil, du eksporterede, ved at klikke på knappen Gennemse.

Forlad alle de andre indstillinger som standard, rulle ned til bunden af ​​formularen og klik på knappen Go for at starte importen. Tiden til at afslutte importen af ​​databasen afhænger naturligvis af filstørrelsen.

Når importprocessen er afsluttet, får du en feedbackmeddelelse.

Ekstra mulighed: Ved skift & Ændring af webadresser

I et scenarie, hvor du flytter til en ny vært OG også ændrer dit websteds URL, er der et yderligere skridt, der skal tages: erstatte referencerne til den gamle URL i din database med den nye.

Hvis du har dine URL-referencer spredt over flere PHP-scripts i stedet for at blive centraliseret, kan du bruge dette Search Replace DB script for bekvemmelighed. Det fungerer som en databasesøgning og erstat script i PHP og er gratis tilgængelig.

Når det er gjort, skal du huske at advare ALDRIG om at forlade scriptet på serveren.

7. Virkningsændringer på din DNS-server

Din nye server skal pege på din URL, som indebærer ændring af dine DNS-serverindstillinger. Denne proces afhænger af, hvor webstedets domæne oprindeligt blev registreret. Hvis domænet blev registreret hos din gamle hostingudbyder, skal du overføre hele domænet til din nye udbyder. Kundeservice skal kunne hjælpe dig med overførslen.

Hvis du imidlertid købte domænet fra en domæneregistrator, såsom Domain.com, skal dine navneserverindstillinger opdateres. Hent navneserveradressen til din nye vært, og forbind denne med dit nye domæne. I tilfælde af at du ikke er bekendt med dem, ser navneserveradresser normalt sådan ud: ns1.yourhost.com, ns2.yourhost.com

Forbind denne navneserveradresse til dit domæne. Processen afhænger af, hvor du købte domænet. Nedenfor er instruktioner til sædvanlige tilfælde:

 • Domæner, der er registreret hos GoDaddy
 • Ændring af DNS-servere på HostGator
 • Sådan ændres navneservere på Domain.com

Ændringer tager op til 48 timer, før de træder i kraft. For at spore, når processen er afsluttet, skal du bruge værktøjer som What’s My DNS. Du skal dog ikke foretage nogen ændringer på dit websted, før denne proces er udført, fordi du stadig ændrer den gamle placering i stedet for den nye.

Så snart processen er afsluttet, skal overførsler udføres uden driftsstop. Da både det gamle og det nye websted i det væsentlige har det samme indhold, vil brugerne ikke bemærke nogen forskel.

8. Udfør oprydning

Nogle husholdninger er i orden, når din DNS-ændring endelig er gået igennem. Gå tilbage til din gamle vært, slet databasen og alle filerne. Ideelt set bør du vente mindst en uge, før du gør dette for at sikre, at alt fungerer godt.

Hvis du er nødt til at rulle migreringen tilbage, skal du opbevare kopier af vigtige konfigurationsfiler, f.eks. Wp-config.php.

B. Skift af webhost ved hjælp af WordPress-plugin

Den manuelle proces, vi har diskuteret indtil videre, kan ligeledes udføres automatisk og meget lettere ved hjælp af plugins. Der findes flere muligheder, men vi vil fokusere på Duplicator-pluginet til denne illustration.

1. Installation af duplikatorplugin

For at installere dette plugin skal du være logget ind på dit WordPress-websted. Under Dashboard finder du Plugins → Tilføj ny menu og søg efter Duplicator. Klik på Installer nu, når resultaterne vender tilbage.

Når WordPress er færdig med at installere plugin, skal du klikke på knappen Aktiver for at begynde at bruge det.

2. Eksporter det eksisterende websted

Efter aktivering skal du finde Duplicator-pluginet i dit installerede plugins ‘arbejdsområde. Klik på indstillingen Administrer for at starte den næste proces.

På dette tidspunkt har du endnu ikke oprettet de pakker, den vil bruge. Disse pakker er de komprimerede versioner af dit websted og din database. Klik på knappen Opret ny i øverste højre hjørne af formularen for at ændre dette.

Tre valg præsenteres:

 • Opbevaring – Konfigurer, hvor du skal gemme din sikkerhedskopi. Medmindre du har købt pro-versionen af ​​duplikatoren, er den eneste tilgængelige mulighed i øjeblikket din server.
 • Arkiv – Specificer filer og segmenter i databasen til udelukkelse. Gør kun dette, hvis du har gode grunde.
 • Installatør – Tillader dig at udfylde databaseoplysningerne på din nye servers miljø.

Klik på næste knap, når du er færdig. Plugin udfører en systemcheck for at sikre, at den har alt, hvad den har brug for for at fortsætte. Når scanningen er gennemført og vellykket, skal du se følgende resultater:

Hvis du er tilfreds, kan du starte buildprocessen ved at klikke på knappen Build.

Fremdriften for operationen vises. Når du er færdig, skal du se denne skærm:

Download dit arkiv og installationsprogrammet enkeltvis eller alt på én gang med download-linket med et enkelt klik.

Tillykke, du er færdig med at eksportere det eksisterende websted.

3. Upload filer ved hjælp af FTP

Upload derefter de downloadede filer til den nye værtsserver via FTP ved hjælp af sin IP-adresse i stedet for domænet.

Sørg for, at rodkataloget på dit websted er tomt. Upload både installationsprogrammet og arkivet til rodkataloget.

4. Opret en ny database

Som den tidligere proces, skal du stadig oprette en database på din nye vært. Gør det, og sørg for, at mindst en bruger har de fulde privilegier til at administrere det. Bemærk den version af MySQL-serveren din vært leverer og sikrer databaseadgangskoden på et sikkert sted.

5. Opret forbindelse til det nye websted

Hvis du bruger det samme domænenavn som dit forrige websted, kan du opstå nogle problemer på dette tidspunkt, fordi dit domæne stadig peger på dit gamle websted. I modsætning til den manuelle proces, hvor jeg anbefalede at ændre dine DNS-serverindstillinger, ville den løsning besejre formålet med en hurtigere migrering, som ved hjælp af et plugin fremmer.

Heldigvis findes der en løsning ved at bruge din computers værtsfil. Det er muligt lokalt at kortlægge domænenavne til specifikke IP-adresser, så du kan få adgang til filer på den nye server gennem det gamle domæne.

(Du kan springe denne sektion helt over, hvis du bruger et nyt domæne.)

Hent IP-adressen på din nye server fra din tjenesteudbyder, hvis du ikke har den.

Hvordan du åbner værtens fil er afhængig af OS-platformen, så her er nogle muligheder:

 • Windows – I proceslinjemenuen skal du søge efter “notepad.” Det kræver forhøjede privilegier, så højreklik og vælg “Kør som administrator.” Brug editoren til at åbne c: \ windows \ system32 \ drivere \ etc \ hosts. Sørg for, at du søger efter “Alle filer” for at finde filen.
 • Mac OS – Brug terminalappen og indtast kommandoen sudo nano / etc / hosts, hvorefter du bliver bedt om din administratoradgangskode.
 • Linux – Samme metode som med Mac OS.

Når du har fået adgang til filen, skal du indtaste både IP-adressen på den nye vært og dit websteds domænenavn for at se sådan ud:

Udskift pladsholderen yoursite.com med det rigtige domæne og 192.165.1.10 med den aktuelle IP-adresse for din nye vært.

Bemærk: Det mellemrum, der adskiller IP-adressen og domænenavnet i det viste eksempel, er et faneblade.

Advarsel: Når du er færdig med overførselsprocessen, skal du ikke glemme at sikre dig, at du ændrer værtsfilen tilbage til dens originale indhold.

6. Start migreringsprocessen

Indlæg dine lænd, fordi det er tid til at starte migreringen for alvor. Naviger med din browser til http://yoursite.com/installer.php (erstatt dit faktiske domæne.) I det store og hele skal du se, hvad der svarer til denne skærm:

Duplicator

Sørg for, at alle valideringskontroller er bestået, specielt kontroller af arkivering og validering. Klik på knappen Næste for at starte installationsprocessen.

Når filekstraktionen er afsluttet, føres du til det næste trin med anmodning om databaseidentifikation og adgangsoplysninger.

Indtast de krævede databaseoplysninger, klik på Testdatabaseknappen for at sikre dig, at alt er i orden. Hvis det er okay, skal du klikke på knappen Næste for at begynde at importere databasen.

Det efterfølgende trin giver mulighed for at erstatte den tidligere URL med den nye.

Klik på knappen Næste, når du er gået igennem for at tillade, at plugin afslutter processen og se noget, der ligner dette:

Skærmen rapporterer, om alt gik godt og giver mulighed for at afslutte installationen ved at give et link til at logge ind på dit websted.

Følg instruktionerne, især dem om fjernelse af ALLE installationsfiler, når du er færdig.

7. Endelig skal du opdatere DNS-navneserveren

Vi har allerede diskuteret dette trin detaljeret, så du skal henvise tilbage til det afsnit. Hent bare navneserveradresserne fra din nye vært, og forbind dem derefter til dit domæne. Vent som normalt, indtil ændringen er trådt i kraft, inden du foretager ændringer på dit websted.

Nå, tillykke er i orden – du har lige lært, hvordan du skifter webhost til dit WordPress-sted. fantastisk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map