Sådan sikkerhedskopieres og gendannes WordPress sikkert ��️

En guide til gratis, nemme og sikre sikkerhedskopier til WordPress.


Uanset om dit WordPress-sted er en virksomhed, en online butik eller blog, er der en funktion, det altid har brug for: behovet for at blive sikkerhedskopieret!

I en æra, hvor hacking, malware og serverfejl alt sammen er en stigende risiko, er sikkerhedskopiering af websteder blevet en nødvendighed snarere end bare en mulighed. Uden et lyd-backup-plugin er på plads, er alt det hårde arbejde, du lægger i din WordPress, i konstant fare for at gå tabt.

For ethvert websted, der er værd at være salt, er dette simpelthen ikke en risiko værd at tage. Men heldigvis for dig er der masser af effektive, enkle og gratis WordPress-plugins, der vil sikkerhedskopiere dit websted og give dig den beskyttelse, du har brug for.

Alene i de sidste 2 år oplevede 91% af serverne svimlende, at de ikke var planlagte nedlukninger, og de udtørrede tusinder af sider uden sikkerhedskopiering. Forretningswebsteder blev særlig hårdt ramt og tabte i gennemsnit titusinder af dollars i omsætning. Når løsningen på tab som disse er gratis, har du virkelig ikke råd til ikke at tage backup! Heldigvis er vi her for at vise dig, hvordan du får disse plugins til at fungere for dig og dit websted.

Backup Guard: Lette beskyttelse

Wordpress backup migrere

Hvis du ønsker at få dine sikkerhedskopier gjort så hurtigt og så enkelt som muligt, skal du ikke lede længere end det gratis Backup Guard-plugin.

Backup Guard: Et overblik

Som et af de mest anvendte og højest rangerede WordPress-plugins er det klart, at dette ligefremme backup-system fungerer. Det er en sjælden ting at finde både sikkerhedskopierings- og restaureringsfunktioner i en kortfattet og gratis pakke. Nogle af dens vigtigste funktioner inkluderer:

 • No-cap manuelle sikkerhedskopier
 • Brugerdefineret backup-valgmulighed: filer, database eller begge dele
 • Dropbox-kompatible sikkerhedskopifiler
 • Hurtige, lette restaureringer
 • Mulighed for at annullere sikkerhedskopieringsprocessen
 • Flere WordPress-webstedsupport

Hvis dette lyder som det rigtige system for dig, er det her, hvordan du får det, og hvordan du bruger det.

1. Backup Guard: Installation

Du kan nemt installere Backup-beskyttelse fra WordPress-betjeningspanelet. Søg efter det under fanen Plugins, og download derefter og installer. Når download og installation er afsluttet, skal du sørge for, at den er tændt (ved hjælp af knappen Aktiver), og at du er klar til at starte.

specifikationer for sikkerhedskopieringsplugin

2. Backup Guard: Sikkerhedskopier

Det første trin i en sikkerhedskopi går til Sikkerhedskopier i plugin til sikkerhedskopi og klikker på knappen, du gættede det, Sikkerhedskopi. Herfra skal du navngive din sikkerhedskopi og vælge enten en fuld eller tilpasset type.

sikkerhedskopier af sikkerhedskopier

Den brugerdefinerede mulighed giver dig mulighed for at vælge mellem sikkerhedskopiering af enten dine filer eller database, så vælg den, der passer dig. Begge er vores anbefaling, men hvis lagerplads er et problem, kan det være fornuftigt at prøve at skære ned på datamængden.

Sikkerhedskopier kan også uploades til skyen via et Dropbox-link. For at konfigurere dette skal du blot gå til Backup Guard > Cloud og klik på knappen ON.

Dette vil automatisk omdirigere dig til Dropbox-webstedet, hvor du bliver bedt om at godkende plugin. Klik på Tillad, så omdirigeres du tilbage til WordPress med en bekræftelse af forbindelsen.

adgang til sikkerhedskopi

På eksemplet sider har vi valgt den fulde sikkerhedskopi og kaldt det Test Backup, men vores råd ville være at bruge den relevante måned og år til dine sikkerhedskopititler, så du nemt kan holde styr på dataene.

Når det hele er konfigureret med de indstillinger, du ønsker, skal du klikke på knappen Sikkerhedskopi. Når sikkerhedskopien er færdig, skal du blot downloade og gemme den på din foretrukne placering.

3. Backup Guard: Planlagte sikkerhedskopier

Mens denne Backup Guard gør det let nok at manuelt sikkerhedskopiere, giver plugin’s planlægningsfunktion al sikkerhed og langt mindre af indsatsen.

For at planlægge disse sikkerhedskopier kom du til Backup Guard > Planlæg, skift derefter ON-kontakten og navngiv din tidsplan. Dernæst skal du vælge frekvensen af ​​sikkerhedskopierne, der er muligheder mellem time, dagligt, ugentligt eller månedligt, så vælg, hvad du synes bedst passer til dine websteds behov. Det er bedst at prøve at matche hyppigheden af ​​sikkerhedskopieringer til frekvensen af ​​indholdspostning, men i dette eksempel er vores indstillet til ugentligt.

Backup Guard Planlagte sikkerhedskopier

Det sidste trin er at vælge enten en fuld eller en brugerdefineret sikkerhedskopi, stort set det samme som i det manuelle backup-afsnit. Når du har gjort dette og er tilfreds med sikkerhedskopieringsplanen, skal du klikke på Gem, og du er færdig!

4. Backup Guard: Gendannelse

Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis processen er enkel og ligetil, uanset af hvilken grund du behøver at gendanne. Gå til fanen Sikkerhedskopier under fanen til sikkerhedskopi. Dette giver dig en komplet liste over alle gemte sikkerhedskopier, vælg bare den, du vil gendanne til, og klik på det grønne gendannelsesikon.

Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, at alt er gendannet, og at du har dit websted back-up og klar.

Backups-med-Backup-Guard

Backup Guard … Pro

Backup Guard har også en premium version: Backup Guard Pro. Der er sølv, guld og platin medlemskab planer. Ekstraudstyret i disse planer inkluderer:

 • Valg af sikkerhedskopi med mulighed for at udelukke visse filer
 • E-mail-sporing på planlagte sikkerhedskopier
 • Flere webstedsdækning (op til 10)
 • Migrerbar websted / domænetjeneste
 • Flere dækker til lagringstjeneste
 • Flere planlagte sikkerhedskopier
 • Og meget mere

Betalte planer starter fra så lidt som $ 12,50 og inkluderer et helt år med support og opdateringer. Platinplanen er for nylig blevet halveret i pris, og det er bestemt værd at undersøge for alle, der ønsker den ultimative sikkerhedskopi til deres WordPress-websted.

UpdraftPlus: markedets bedste

Backup Guard’s styrke ligger i dets enkelthed og ligefremhed, men for en person, der har brug for mere handlingsrom og evnen til at tilpasse, kan den gratis plan føles en smule restriktiv. Det er her UpdraftPlus, og dens større fleksibilitet, kommer ind.
updraftplus

UpdraftPlus: Et overblik

Ved over 2 millioner aktive installationer og med en 5-stjernet vurdering er Updraft plus sandsynligvis den mest populære gratis tilgængelige WordPress-sikkerhedskopi og kommer regelmæssigt ud på toppen i de fleste sammenlignende anmeldelser. Ligesom sikkerhedskopiering tilbyder det både sikkerhedskopiering og gendannelse, men med et par nøglefunktioner, der giver det en fordel:

 • Let automatiserede sikkerhedskopieringsplaner
 • Flere lagringsmuligheder, såsom Dropbox, Cloud osv.
 • Webstedsfunktioner kan sikkerhedskopieres som separate lagerenheder
 • Et mere automatiseret planlægningssystem, mislykkede sikkerhedskopieringer omplanlægges
 • Valg af sikkerhedskopi over bestemte webstedelementer
 • Mulighed for at kontrollere, hvor separate backup-elementer gemmes
 • Hurtige og enkle restaureringer, lave serverkrav

1. UpdraftPlus: Installation

UpdraftPlus findes i WordPress-betjeningspanelet, bare gå til Plugins > Tilføj nyt, og søg efter UpdraftPlus, og klik derefter på Installer. Når det er installeret, skal du klikke på knappen Aktiver, pluginet giver dig derefter en kort rundvisning i dets indstillinger og indstillinger.

søg i updraftplus plugin

2. UpdraftPlus: Sikkerhedskopiering

I afsnittet UpdraftPlus-indstillinger finder du en menu kaldet UpdraftPlus-sikkerhedskopi / gendannelse. Der er en blå backup-knap, tryk på den for at begynde din manuelle sikkerhedskopi.

UpdraftPlus backup gendannelse

Du får mulighed for at gendanne dine filer, database eller begge dele; vælg en indstilling, og klik derefter på Sikkerhedskopi nu. I dette eksempel har vi valgt begge.

Dette sikkerhedskopierer dit websted på en ekstern server, det tildeles datoen for dets oprettelse som et navn, så det vil være let at finde senere.

3. Planlægning af sikkerhedskopier

Ligesom Backup Guard giver UpdraftPlus dig mulighed for at køre planlagte sikkerhedskopieringer. Du kan finde muligheden for at gøre det under fanen Indstilling i UpdraftPlus, men du har den tilføjede mulighed for at køre separate sikkerhedskopieringsplaner for filer og databaser.

Denne mulighed giver dig mulighed for at skræddersy sikkerhedskopieringstjenesten til dit websteds behov, og som er bedst for dig, afhænger af faktorer som postfrekvens og opdateringshastighed.

Sikkerhedskopier WordPress-sted med UpdraftPlus

Når planen er indstillet, skal du vælge en lagerplads. Vælg placering, filer, der skal inkluderes, og tryk derefter på Gem. Pop-ups vises og giver dig mulighed for at godkende forbindelsen, og når dette er gjort, vil planlægningen begynde at træde i kraft.

4. UpdraftPlus: Gendannelse.

Gendannelse med UpdraftPlus tilbyder flere muligheder og valg i, hvordan man gendanner. Den overordnede struktur er imidlertid ikke særlig kompliceret, så du behøver ikke at føle dig afskrækket over alt det tilgængelige valg!

For at begynde at gendanne en sikkerhedskopi, skal du gå tilbage til fanen Sikkerhedskopi / gendannelse for at få en liste over alle dine tidligere sikkerhedskopier. Vælg derefter de sikkerhedskopier, du vil gendanne, fra dette.

Klik på gendannelsesknappen, så får du chancen for at vælge, hvad der skal gendannes nøjagtigt; det fleksible system giver dig mulighed for at gendanne specifikke aspekter af dit WordPress-sted, såsom temaer, plugins eller filer osv.

Når du har valgt, hvad du vil gendanne, skal du klikke på gendannelsesknappen og lade processen køre. Når restaureringen er afsluttet, kan du også downloade logfilerne. Det er klogt at gøre det, og hvis der opstår problemer, vil disse filer gøre det meget lettere for UpdraftPlus supportteam at hjælpe.

Restaurering-successul-UpdraftPlus

UpdraftPlus … Premium

UpdraftPlus tilbyder også en endnu mere omfattende premium-version, for et større sted med et større volumen og forskellige indhold at håndtere, kan dette være mere passende. De ekstra funktioner inkluderer:

 • Specificerede sikkerhedskopier af indhold
 • Forenklet migrering af websteder
 • Multisitekompatibilitet
 • Sikkerhedskopier inkluderer ikke-WordPress-indhold
 • Gratis support fra teknikere
 • 1 GB lagerplads på UpdraftVault
 • Et større udvalg af lagringsplatforms anvendelighed, såsom Amazon S3, Rackspace, OneDrive og mange flere
 • Udvidede databaseindstillinger
 • Og mere

På $ 70,00 er premium-planen en stejlere pris end Backup Guard Pro, dog tilbyder UpdraftPlus-plugin langt mere brugbarhed til dit websted. Og for masser af websteder er de ekstra funktioner bestemt værd at ekstraomkostningerne.

Hvilket plugin er bedre til sikkerhedskopiering af WordPress: Backup Guard eller UpdraftPlus?

Begge muligheder giver den ro i sindet, sikkerhed og værktøj, der kræves fra et backup-plugin. Mens hver enkelt gør sit job godt, er der vigtige skelnen, der vil påvirke det, der er bedst for dig.

For et enkelt, ligetil produkt, der har brug for lidt input for at gøre sit job godt, er Backup Guard det valgte plugin. Det er ideelt til mindre websteder med et langsommere indhold, den lette konfiguration og ukomplicerede processer tjener dig godt.

På den anden side, hvis dit websted er mere indholdstungt, komplekst og har behov for mere specificeret vedligeholdelse, så er UpdraftPlus det det ideelle valg for dig. Plugins evnen til at tilbyde differentieret backup-planlægning til forskellige webstedsfunktioner og gratis, gør det til en vigtig ressource for mere aktive websteder.

Manuel sikkerhedskopiering: plugins kræves ikke.

Af forskellige årsager kan du føle, at et plugin ikke er noget for dig eller dit websted, eller måske er der en grund til, at et plugin ikke er tilgængeligt for dig. Hvis dette er tilfældet, er der stadig ingen grund til ikke at tage backup. Hvis du ved, hvordan man manuelt sikkerhedskopierer, vil du stadig være i stand til at sikre dit websted uden behov for plugins, så her er, hvordan man gør det.

Når du manuelt sikkerhedskopierer, er processen todelt, og du bliver nødt til at tage backup af både database- og webstedsfiler. For at starte skal du opsætte en desktop-mappe, der skal holde sikkerhedskopien, med to undergrupper til henholdsvis databasen og webstedsfiler. Igen anbefaler vi at navngive mappen datoen for sikkerhedskopien for at spare dig tid for at finde den senere! Twitter

I denne tutorial er eksemplerne fra en cPanel-server. De fleste serversystemer har imidlertid lignende formater, og hvis du bruger en anden server, er det sandsynligvis ikke meget forskel. Se efter lignende ordlyd og stier, og du skulle ikke have problemer med at finde de data og filer, du har brug for til en sikkerhedskopi.

På en cPanel-server finder du databasen i afsnittet phpMyAdmin, og filerne vil være i Filhåndteringskonsollen.

Manuel sikkerhedskopi: Eksport af databasen

Du skal først logge ind på administratorgrænsefladen på cPanel (eller den anden server, du bruger). Når det er sagt, bruger du sandsynligvis et cPanel MySQL-databasesystem, da dette er standarden for WordPress-websteder.

Gå ind i MySQL-systemet, så finder du Webstedsdatabasen, højreklik og tryk på phpMyAdmin-indstillingen (igen, dette er WordPress-standarden). Du bliver omdirigeret til en ny phpMyAdmin-fane, til venstre vises en liste over alle de websteder, du har linket til denne server.

Vælg det websted, du vil tage backup af, og du får vist en dropdown, tabel, vælg “eksport”.

eksportdatabase

Dette fører dig til eksportkonsollen med et par muligheder for, hvordan du går frem, vælg eksportmetode: hurtig og formatér indstillinger: SQL. Efter dette skal du blot klikke på Start, og downloadet går videre, så sørg for at flytte det til undermappen Database i din sikkerhedskopimappe, så du kan holde styr på det.

Der er nogle tilfælde, hvor download ikke vil være automatisk, og det vil vise alle komponenterne i online konsollen i stedet. Hvis dette sker, skal du bare kopiere det og indsætte det i en IDE-mappe og flytte til din Backup-mappe.

Når du har sikkerhedskopieret databasen, er det næste trin Webstedsfiler.

Manuel sikkerhedskopi: Eksport af webstedsfiler

Der er to hovedmetoder til eksportering af sidefiler, den mere almindeligt anvendte er gennem cPanel, men for nogle websteder er det måske mere passende at bruge FTP.

Vi beskriver begge metoder, og du kan beslutte, hvad der er bedst for dig.

Eksport af sidefiler: cPanel-metode

For at starte med cPanel-metoden skal du gå ind på serverpanelet og kigge efter muligheden for filhåndtering.

Herfra finder du mappen public.html og klikker på den, dette skulle give dig muligheden for at komprimere.

Der åbnes en fane om, hvordan du vil komprimere filen, vælg .zip-arkivindstillingen. Bekræft derefter komprimeringen ved at trykke på Komprimeringsfil.

Når processen er afsluttet, ser du en mappe kaldet public_html.zip, download denne og flytte den til den mappe med sidefiler, du har oprettet tidligere, og dine filer vil alle blive sikkerhedskopieret!

Glem ikke at slette .zip-filen, der er tilbage på serveren, når du er færdig, ellers spilder du værdifuld serverplads!

Hvis denne metode uanset grund ikke fungerer for dig, vil din næste anvendelse være FTP.

Eksport af sidefiler: FTP-metode

FTP-metoden, forkortelse af filoverførselsprotokol, er lidt mere kompleks, men tager ikke for meget at vænne sig til. Du har brug for en klienttjeneste til denne metode, et godt frit valg er enten FileZilla eller Cyberduck, begge kan let installeres direkte fra deres websteder.

Hvad disse klienttjenester giver dig mulighed for at gøre, er at interface direkte mellem de levende webstedsfiler og din computer, som er grundlaget for FTP-metoden.

Til denne demonstration har vi downloadet FileZilla, og dit første skridt er at få en af ​​klienterne.

FTP: forbindelse til webstedets server

Det første trin, hvis du finder dine FTP-loginoplysninger, skal du bruge dette for at åbne FileZillas forbindelse til serveren.

Oplysningerne kan findes i cPanel-filer, bare kig efter afsnittet FTP-konti, og de skal være tilgængelige. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontakte serverhostfirmaet.

Når du har disse oplysninger, skal du åbne FileZilla. Du bliver præsenteret af et to-panel format, det venstre repræsenterer din computer og højre serveren du har tilsluttet / forbinder til.

For at få forbindelsen til at fungere, skal du arkivere > site manager. En ny fane dukker op, klikker på nyt sted, og du bliver bedt om at give et navn til den webstedserver, du opretter forbindelse til.

For at oprette forbindelse skal du først vælge den normale login-type og derefter udfylde serveroplysningerne, som f.eks. Vært (domæne), brugernavn og adgangskode. Når du har gjort dette og tilsluttet, gemmes detaljerne, så du behøver ikke at bekymre dig om at sætte det ind, hver gang du ønsker adgang til serveren via FileZilla.

Når du alle er tilsluttet, skal du kigge efter panelet Fjernwebsted, dette indeholder alle webstedsfiler og -mapper. Der er en rullemenu, hvor du finder en fil kaldet public¬_html, denne fil er en komplet samling af alle webstedsfiler, og hvad du eksporterer som en sikkerhedskopi.

FTP: Eksport af WordPress-filer

Brug den venstre grænseflade (den, der er tilsluttet dine lokale computerfiler), til at finde den sikkerhedskopimappe, der blev oprettet tidligere.

Herfra er det så simpelt som at trække og slippe mappen public_html fra den højre grænseflade til webstedsfilerne til venstre. Dette starter downloadprocessen, som varierer i tid afhængigt af forbindelseshastigheder.

Manuel sikkerhedskopiering er bestemt en anden proces end at bruge et plugin, og selvom det kan føles mere kompliceret, er det en værdifuld evne at have. Hvis det plugin, du bruger af en eller anden grund pludselig ikke understøttes, kan du hvile let ved at kende, at der er en sikkerhedskopieringsløsning til dine sikkerhedskopier!

Konklusion

Sikkerhedskopiering af et WordPress-websted er en lille og nem ændring at foretage, men i det nuværende online miljø er det blevet en nødvendighed. I henhold til nylige statistikker har næsten 90% af WordPress-websteder mærkbare sårbarheder ved hacking; og et backup-plugin er en af ​​de eneste måder at sikre dig selv mod dette.

En sikkerhedskopi giver dig ro i sindet, sikkerhed og muligheden for hurtigt at hoppe tilbage, hvis der opstår et tab. Theres har aldrig været mere en grund til at tage backup af dit websted, og aldrig været mindre en hindring for at gøre det.

Så vent ikke til du bliver nødt til at sige: ”Jeg ville ønske, at jeg blev sikkerhedskopieret!”, Download et af de plugins, der er nævnt her (eller gør det manuelt!), Og sikkerhedskopier din WordPress.

Hvis du undrer dig over, hvordan du skifter webhost til dit WordPress-websted, så tjek vores guide til det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map